ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α Ε Κ

Κακομοιριά ρε παιδί μου. Επιτακτική ανάγκη η νίκη εναντίον του Αστέρα. Γιατί; Τι θα αλλάξει; Κυνηγάς τίποτα και δεν το ξέρουμε; Κακομοιριά ρε φίλε, το να κατεβαίνει η ομάδα και να ξέρεις απο πριν οτι δεν έχει φυσική κατάσταση και βέβαια δεν υπάρχει, όχι μόνο δεκάρι κανονικό να φτειάξει το παιχνίδι, αλλά έχει τραγικοποιηθεί και η κατάσταση αφού λείπει ο Μάνταλος. Ρε μιλάμε οτι λείπει ο Μαραντόνα από την Αργεντινή.

Κακομοιριά αδερφέ, να ξεκινάς με 3-5-2 απέναντι στην Τρίπολη. ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Τι να κάνεις όμως; Έχεις κακομοίρη και φουκαρά σαν εγγύηση. τα λεφτά τα έβγαλε φτύνοντας αίμα, και θέλει να μην τα επενδύσει αλλά να αγοράσει τον τάφο του. Δικά του φυσικά είναι, και δική του κι η ομάδα. Δικό του και το πρώτο γκολ του Αστέρα, που ήταν αποτέλεσμα ναι μεν τεχνικών λαθών, αλλά κύρια της φουκαραδοσύνης.

Μια φουκαραδοσύνη, που φαινόταν στο πρώτο ημιχρόνιο. Ο Κωστένογλου – άλλος φουκαράς κι αυτός της θρησκείας – κατέβασε την ομάδα σωστά με το rotation. Μάλιστα. Ποιός έφτειαχνε το παιχνίδι; ΚΑΝΕΝΑΣ. Τι θα έπρεπε να γίνει; Να τρέξουν τα πλάγια. Τι παιχνίδι να οργανώσει ο Σιμόες; Τι να κάνει ο Γαλανόπουλος; Αυτοί είναι για να κόβουν. Να αποκτήσουν έμπνευση; Δεν γίνεται ρε μαλάκα. Φάε λοιπόν ένα γκολ στην πλάκα για να καταλάβεις πόσο φουκαράς είσαι.

Και μετά να σου δείχνει κι ο Αστέρας οτι είναι φουκαράς. Γύρισε πίσω για να αντιμετωπίσει μια φουλ αμυντικογενή ομάδα, που δεν ήξερε τι νακάνει την μπάλα όταν έκανε επιθέσεις. Θα μου πεις οτι ισοφάρισε. Φυσικά. Ο φουκαράς πήδηξε για κεφαλιά, και η μπάλα του ήρθε στο πόδι και κύλισε μέσα. Ο φουκαράς, που ήταν ο καλύτερος, αλλά έπαθε θλάση. Χωρίς δεκάρι, και πλέον χωρίς σέντερ φορ. Δηλαδή ήμαρτον. Τι βλέπουμε;

Τίποτα. Ένα πρώτο ημιχρόνιο στο οποίο έπαιζε η φανέλα της ΑΕΚ απέναντι σε μια πολύ μικρή ομάδα, που όμως λόγω των ελλείψεων μας παντού, έμοιαζε ντέμπυ και κατάθεση ψυχής και μάτωμα της φανέλας και μπούρδες. Ένα τουρλουμπούκι αηδιαστικό που μπορεί σε κάποια γκόμενα να έμοιαζε με ποδοσφαιρικό αγώνα. Ή σε κάποιον χαπακωμένο, ΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ όπως είπε το νούμερο που παριστάνει τον υφυπουγό αθλητισμού, που βλέπει ομάδα ΑΕΚ κι όχι κάτι κουρέλια που τους σώζει ακόμα ο δικέφαλος αετός.

Όμως ήρθε το δεύτερο μέρος. ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΛΙΟΕΛΛΑΔΑ. Φυσικά υπερβάλω. Αλλά τρελάθηκα από την εμφάνιση. Αυτήν που αν την είδε ο Μελισσανίδης, όχι τον Πογιέτ, αλλά τον Μπιελσά έπρεπε να πάει να πάρει. ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ, κι όχι να την αφήσει να βολοδέρνει σαν πρόσφυγας σε μια ξένη χώρα.

Διότι η ομάδα, αποδεκατισμένη και φυσικά κουρασμένη με βάση την προετοιμασία που έκανε ο προπονητής και ο γυμναστής που έφερε ο Μελισσανίδης, δεν ήθελε να χάσει. Δεν ήθελε να παραδοθεί. Κι έπαιξε μπάλα. Μια μπάλα, που ο κάθε αδαής κατάλαβε, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ. Ήταν ο κορμός κάποιων παικτών, που άξιζαν και ήθελαν έναν προπονητή για να γίνουν καλύτεροι και να γίνουν πολυνικητές, χωρίς τον ΜΑΝΤΑΛΟ την κλασσική κότα, που σήμερα διάλεξε να απουσιάσει για να είναι η χρυσή εφεδρεία. Εντάξει, δίνω κι ένα 10% να ήταν τραυματίας. Ήταν στον πάγκο;

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος ήταν μπουλντόζα και οδοστρωτήρας. Ήταν ομαδάρα με όλη την σημασία της λέξης. Με πλουραλισμό στις επιθέσεις και με αυταπάρνηση στην άμυνα. Με καρδιά και ψυχή. Που προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της και παρακάλεσε την διοίκηση. ΒΟΗΘΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Τι άλλο να κάνει ο Λιβάγια μόνος του; Τι άλλο να κάνει ο Σιμόες, που έκανε ακόμα και τον σκόρερ; Τι άλλο να κάνουν ακόμα κι αυτοί, που μετά την λαίλαπα των αλλαξοκωλιών, είπανε να τρέξουνε κι ό,τι μπορούν να το προσφέρουν;

Με συγκίνησε η ομάδα του δεύτερου μέρους. Ήταν κάτι που δεν ήθελε να χάσει σήμερα. Ήταν κάτι που δεν ήθελε να συμβιβαστεί με αυτό που της επιβάλει ο εγγυητής λόγω τσιγκουνιάς. Ήταν κάτι που θα συντριβεί όταν θα παίξει με τους κλασσικούς ανταγωνιστές της, ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΠΌΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΦΙ΄ΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΕΙΡΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ. ΠΑΡΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Και χάρηκα που λέτε με την ΑΕΚ σήμερα. Κι ας πέρασα από σαράντα κύματα. Αυτό μου αρέσει. Το 39ο κύμα. Διότι τα έδωσαν όλα. Και τρέξανε και παίξανε και χτυπήθηκαν κι αφομοίωσαν και κάποιους καινούργιους. Και είδαμε ματσάρα και ροντέο και περάσαμε πάλι τα πάνδεινα, όταν ισοφάρισε κατά τύχη ο Αστέρας με πέναλτυ, κι ενώ δεν είχε μπει στην περιοχή μας. Και φυσικά πήγαν περίπατο όλα τα συστήματα. ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΈΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΤΖΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

33 Responses to ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Koreas λέει:

    Ποπο είσαι χειμαρρος σήμερα. Για αυτό σε γουστάρω. Απολαυστικοτατος…

    Τα δύο παχνιδια με τραμπσονσπορ και αστέρα τα χάρηκα ιδιαίτερα, όχι μόνο για εμένα αλλα κυρίως για τα παιδιά και τα ανηψια που τα χαρηκαμε όλοι μαζί ΣΑ μικρα παιδιά που είμαστε όταν αυτή η ομάδα πετάει φωτιές.

    ΌΤΑΝ ΣΕ ΒΛΈΠΩ Η ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΧΤΥΠΆ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ…

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Εχω ανατριχιασει.
    Θυμηθηκα τα παιδικα μου χρονια και γιατι εγινα ΑΕΚ ετσι απλα , ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΑ ,χωρις πολλα λογια

  3. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Κάνε επιτέλους αυτό το κλίκ ρε άνθρωπε.

  4. Ο/Η placebo λέει:

    Σαφώς και είναι αχαριστία ,εκτός την κυνικότητα και τον άκαρπο εγωισμό του.
    Μελισαννίδη επιτέλους στρόφαρε από την άλλη,αυτό δέν λέγεται εμμονή ,
    λέγεται αδιέξοδο .

  5. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Τα είπες όλα. Ήταν ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, σου έβγαζε πάθος, αυταπάρνηση, κάβλα..Ε, βρε καρμίρη, πάρε παίκτες και προπονητή, βοήθησε επιτέλους την ομάδα..Μπράβο στα παιδιά, μπράβο σε όσους ήταν στο πάγκο.
    Μεγάλη απόλαυση ο Λιβάγια όταν είναι στα καλά του, μας θυμίζει κάτι από τους παικταράδες που έχουμε δει στο παρελθόν…

  6. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ πραγματικά στο Β. Δεν θέλω να μπω σε αναλύσεις αγωνιστικές.
    Θέλω να πω μόνο αυτό: Ρε ΓΑΜΗΜΕΝΕ πουστογερε, δεν ΠΟΝΑΣ; Δεν ΝΟΙΩΘΕΙΣ; Όταν βλέπεις αυτούς τους ΛΙΒΑΓΙΑ-ΣΙΜΟΕΣ, αποκαμωμένους στον πάγκο στην Τραπεζουντα και ΓΑΜΙΑΔΕΣ σήμερα στην ΤΡΙΠΟΛΗ…πως μπορείς να μείνεις απαθής;

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, εσυ και τα πλακάκια που διαλέγεις για το γήπεδο. Φερε τα ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ! Δεν είναι δικά σου!

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Είσαι σίγουρος οτι αυτό που γράφεις το στέλνεις σε μένα;

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    @Steve,

    Χαχα. Είπα να το κάνουμε διφωνία…αρμονία!
    Φοβάμαι ότι δεν θα πάρει κανένα και θα μείνει με τον Κωστένογλου.

    Βλέπεις κάτι διαφορετικό;

    ΥΓ: Πώς είδες τον Σιδηροπουλο;

  9. Ο/Η conpater λέει:

    Αυτο ηταν ΑΕΚ. Το δευτερο ημιχρονο ηταν απολαυση ξεροντας τι συμβαινει στην ομαδα. Μια ομαδα που θυμιζε καπως `94. Και πλεον υπαρχει “γενικη” επιθεση για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, να μετριαστει η διαφορα απο τους δυο γαυρους.

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Δεν τον παίρνει. Θα πάρει κάποιον.
    Υγ. Τον Σιδηρόπουλο τον είδα Έλληνα.

  11. Ο/Η DNAEK λέει:

    Δεν είδα το ματς ούτε καν στιγμιότυπα,αλλά με αυτά που έγραψες με έφτιαξες.Χτύπησες καρδιά.Μπράβο στους παίκτες για την κατάθεση ψυχής και καλώς εννοούμενης ποδοσφαιρικής μαγκιάς και τσαμπουκά.

    Υ.Γ Εδώ δεν έδωσε πέρυσι όταν ήδη μπήκαμε σε ομίλους και κάθε βαθμός θα του απέφερε 900.000 ευρώ θα το κάνει τώρα;
    Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος.

  12. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Τέλεια η κύρια λέξη που “φωτογραφίζει” το παραπάνω σου άρθρο,αδερφέ. “Φουκαραδοσύνη”. Και “φουκαραδομαλάκας”.

    Δεύτερη κολλητή νίκη και κυρίως με πολύ καλή εμφάνιση. Και μάλιστα η χθεσινή στο δεύτερο ημίχρονο.
    Συμπεράσματα: α) τώρα αρχίζει να φαίνεται η “δουλειά” που έκανε ο Καρντόσο,κυρίως στα αποδυτήρια.
    β) συνεχίζει να φαίνεται η δουλειά που είχε κάνει ο προκάτοχός του Χιμένεθ κυρίως στο τακτικό κομμάτι.
    γ) καταφανέστατη και η δουλειά που έχει κάνει-έστω και εν απουσία του- ο αρχιμανδρίτης Κωστένογλου, στον πνευματικό τομέα.

    Διατί τί εστί άνθρωπος; Σαρξ και πνεύμα.Δύο σε ένα.Ενα Θεικό ultrex κατά της σπατάλης.
    Κάπως έτσι εδραιώνεται και η άποψη του Μελισσανίδη-που ως γνωστόν δεν κάνει ούτε γραμμαριο πίσω- πως η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης και ουδεμία χρείαν υπάρχει για περαιτέρω έξοδα,καθότι έχει και μια “πυραμίδα” στα σκαριά, ο Χέοπας με τις σαγιονάρες.Απόδειξη, οι δυο τελευταίοι αγώνες.
    “Ορίστε! Μια χαρά είναι η ομάδα! Τι μεταγραφές και μαλακίες”;

    Σε αυτό θα συνδράμουν και οι “πλύστρες” της ΠΑΕ που αρθρογραφούν και λιβανίζουν υπέρ μακροημερεύσεως του “Χέοπα” ότι “χρειάζονται μεν προσθήκες ώστε η ομάδα να γίνει ακόμα(προσέξτε αυτό το “ακόμα”) καλύτερη και όταν παρουσιαστούν οι ευκαιρίες,θα αποκτηθούν το δίχως σάλιο…συγνώμη το “δίχως άλλο” ήθελα να πω. Εν τω μεταξύ,θα πηγάινουμε έτσι. Από ευχέλαιο σε μνημόσυνο και τούμπαλιν.
    “γιατί να τα φάει κάποιος ξένος μισθοφόρος ρε παιδία και να μη τα μοιραστούμε μεταξύ μας”; θα αναρωτιούνται και δικαίως οι “όγλου”. Σωστό,δεν αντιλέγω.

    Μπράβο λοιπόν στους ποδοσφαιριστάς που έκαναν αυτό για το οποίο πληρώνονται συνεχώς και όφειλαν και οφείλουν να κάνουν συνεχώς.
    Εσύ στη δουλειά σου, τη μια μέρα προσπαθείς λίγο, την άλλη πολύ και την παράλλη καθόλου; Ελεος πια.Που θα παρακαλάμε για το αυτονόητο.

    Αν δεν ξανασχοληθούν με την ομάδα-πραγματικά όμως- ο Μελισσανίδης και ο Μάνταλος,τότε όλα θα πάνε καλύτερα. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο.
    Δώσε τα κλειδιά. Κανονικά όμως. Στον Ιβιτς. Στον θυρωρό. Κάπου.
    Αλλά κάνε επιτέλους στην πάντα και τράβα στο εργοτάξιο.Περισσότερα ξέρεις από μπετονιέρες,παρά από ποδόσφαιρο.
    Φαραώ του Ποδονύφτη.Αρχοντα των δανεικών και γίγαντα της χρησικτησίας.
    Ασπρισε η κεφαλή σου. Πρέπει και μεις να ασπρίσουμε μαζί σου δηλαδή;

  13. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Τι πράγμα είναι αυτό με την ΑΕΚ, λες και είναι ομάδα που υπάρχει για να έχει συνεχώς προβλήματα και να αναγεννιέται μέσα από αυτά…..

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ματς δεν ειδα μιας και γυρναγαμε απο εκδρομη, αρα στο δρομο. Ετσι και αλλιως ελληνικο πρωταθλημα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ καθωμαι να δω. Ειδαμε πριν φυγουμε Gunners-Spurs, 2-2. Ματσαρα τρελλη με απιθανο ρυθμο, φασεις, 0-2 να γινεται 2-2.

    Σωκρατης- ο καλυτερος Ελληνας παικτης- ακομη και με τη ΜΗ Ελληνικη ποδοσφαιρικη κουλτουρα, δευτερη χρονια στο νησι και ειναι αλλου γι αλλου. Αργος- στη Γερμανια εδειχνε γρηγορος, πολλα λαθη, και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ νευρα. Χθες ΠΑΛΙ τσακωθηκε, εβριζε, χτυπαγε, πηρε κιτρινη (ηταν κοκκινη αλλα οκ) στο 90’ για ενα πλαγιο!

    Καραγκιοζης Ελληνας κανονικος. Τον κοιταγε ο Atkinson με στυλ: πας καλα παιδακι μου, η εισαι εντελως βλαμμενο? Ειναι κριμα γιατι ειναι σοβαρο παιδι και εκτιθεται. ΔΕ ΠΑΣ στο νησι στα 30 να παιξεις μπαλλα. Μονο απο ταχυτητα-δυναμεις θα γινεις ρομπα. ΟΚ ειναι προκληση, ακομη και η Arsenal το καταλαβαινω. Και τα λεφτα ειναι απιστευτα, 5εκκ το χρονο δε βλεπεις ουτε στον υπνο σου σε αλλη ομαδα. Νομιζω εχει 3ετες αρα 15+bonus στα 30 σου ειναι κατανοητο. Γιατι καθαρα ποδοσφαιρικα να πας να κυνηγας τον Firmino και να τρως τη μια 4 την αλλη 3, να κυνηγας τον Kane, τον Aguero κλπ ειναι αυτοκτονια. ΔΕΝ εισαι γι αυτο το επιπεδο, εισαι καλος παικτης αλλα μεχρι εκει. Με τις Μαινζ και τις Φραιμπουργκ ειναι μια χαρα.

    Την ΑΕΚ τη διαβασα εδω και μονο. Μπραβο απο τη μια για τη μπαλλα που παιξαμε πρεπει να ηταν καλη οντως στο Β’ , αλλα απο την αλλη εχω να πω το εξης: Εχουμε καταλαβει οτι παρουσιαζουμε τον Αστερα Τριπολης που παιζει ποδοσφαιρο ο Ιγκλεσιας ως τη Μπαρτσελονα στο Καμπ Νου ετσι? Εχουμε καταλαβει οτι εκανε μια κατεβασια και φαγαμε γκολ στο Β’. Εχουμε καταλαβει οτι νικησαμε στο 90 φευγα με γκολ του … Σιμοες. Εγω αυτα καταλαβαινω απο το κειμενο περαν της εμφανισης.

    Επισης καταλαβαινω οτι 1η Σεπτεμβριου το ροστερ μας ειναι κουρασμενο!!!!!! και κανει υπερπροσπαθεια!!!!!!! για να παιξει 90 λεπτα προδοσφαιρο. Τωρα θα μου πεις, με αυτους παιζουμε αντιπαλοι στο πρωταθλημα και αυτοι ειναι. ΟΚ μαζι σας. Αυτο λεω αλλωστε και εγω, οτι εχει κατεβει τοσο πολυ το επιπεδο (και το Ελληνικο και το δικο μας ως συνεπεια) που νικας τον 34αρη Ινγκλεσιας και βαζεις τα κλαμματα απο τη χαρα σου. Γι αυτο δεν εισαι ανυπαρκτος ποδοσφαιρικα?

    Ο αλλος λεει πηγε να κανει κεφαλια, η μπαλλα βρηκε στο ποδι! και εβαλε γκολ. CARTOON κανονικο. Και μετα αμα τον λεω ΓΙΔΑ ειμαι υπερβολικος! Αμα λεω τη βρισκει με το καλαμι ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ειμαι κακος. Ευτυχως που σατατευτηκε το ΤΑΓΑΡΙ που δε ξερει ακομη με ποιο μερος του σωματος του θελει να πετυχει τη μπαλλα και μπηκε ο Αλμπανης και παιξαμε και λιγο με κανονικο παικτη. Κανει λεει κινησεις. Ναι οκ, μου θυμιζετε εκεινο το Γκογκιτς που μας ελεγε ο ΜΙΖΟΒΙΤΣ οτι ‘ανοιγει διαδρομους’. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ. Η δουλεια του CF δεν ειναι να κανει κινησεις, να ανοιγει διαδρομους, να αλλαζει λαμπες η να κανει πουλαει ποπ κορν. Η δουλεια του CF ειναι ΜΙΑ: να βαζει τη μπαλλα στο τερμα.

    Ενα περιεργο πραγμα. Οποτε λειπει η παικτουρα , το πουλεν, ο αρχηγος, για ενα περιεργο λογο παιζουμε ποδοσφαιρο. Εχουμε παρει κυπελλο. Εχουμε παρει πρωταθλημα, εχουμε κανει τις καλυτερες εμφανισεις οταν ο ‘αρχηγος’ ειναι εκτος. Η οταν ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ως ΚΟΤΑ λυρατη που ειναι.

    Πληροφοριες λενε οτι ο εγγυητης ετοιμαζει γερο μπασιμο στη μεταγραφικη περιοδο. Μεχρι που διπλασιαζει το Budget απο τα 700 που εδωσε μεχρι τωρα, να το κανει ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ 1,400. Δυσκολα μεν να φτασει τοσο ψηλα αλλα το να φτασει εκκατομυριο το εχει παρει αποφαση. Ζοριστηκε-300 χιλιαρικα ειναι αυτα- να το παρει αποφαση αλλα αντε να καει και το παλιαμπελλο.

    Διαβαζω μπινελικια απο ολους στα σχολια και κλαιω απο τα γελια, ρε Νεκταριε χαλαρωσε ανεβαζεις πιεση χωρις λογο. Εισατε ΟΛΟΙ Γαυροι που βριζετε το Μητσο τον εγγυητη που σας εκοψε τη μασα.

    ΥΓ Τι εχει ο Κωστενογλας? Χολερα? Κατσε να κανει καμμια νικη ακομη και ο -καθε- Πογιετ θα ζηταει 3εκκ το μηνα και μεταγραφη τον Fabinho στα στοπερ και το Μανε εξτρεμ

    ΥΓ2 Ομαδα της κακιας ωρας ειναι η ΑΕΚ χαλαρωστε. Απλα εκατσαν για να διωξουν το πισωγλεντη και τωρα αναλογα ετρεξαν 2 ματς. Τα βασικα του ποδοσφαιρου δηλαδη. Θα κανει αλλα 2-3 ματσακια, ηδη τα τραβηγματα και οι θλασεις –προχθες το εγραψα- ξεκινησαν, 3 βγηκαν εκτος με το καλημερα. Βαλε και το καλογερο που οπου ναναι θα τραυματιστει παμε στους 4 και ακομη εχουμε 2-9-2019.

    Θελατε και Ευρωπη τρομαρα σας. Στο περιπτερο 200 μετρα για παγωτο σας στελνουν οι μισοι γυρνανε με φορειο και οι αλλοι μισοι κατακοποι απο την υπερπροσπαθεια.

  15. Ο/Η Hokan λέει:

    Αρχίσανε τα όργανα. Ο Κωστένογλου αναδεικνύει την δουλειά του Καρντόσο.

    https://www.sport24.gr/Columns/Arnaoutoglou/aytos-poy-theloyn-oi-paiktes-ths-aek.5588062.html

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Είναι απίστευτο πως μετά απο δυο νίκες πολύς κόσμος έπεσε στη λούμπα του “βρε λες..? ” για τον Κωστένογλου.
    Τον προπονητή που δεν την πάλεψε σε ομάδες επιπέδου Απόλλωνα.
    Μετά φταίει ο άλλος που πουλάει τρελίτσα? Οχι, δε φταίει. Ξέρει με ποιούς έχει να κάνει.. στην πλειοψηφία τους τουλάχιστον.

  17. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @Πίσσα και πούπουλα

    Να’ σαι καλά τετοιο γελιο καιρο ειχα να κανω σε καλο να μου βγει!
    Ητανε τελεια η κριτικη σου και με πολυ δοση χιουμορ,αν και σε οσα εχουν ειπωθει πλην μερικων ηλιθιων εχετε οι περισσοτεροι δικιο.Στο τριτο γκολ πραγματικα ειμασταν για χαπια στο καφενειο!

    Ξεχωρισα μια μαγικη στιγμη ομως στο 60:56 οταν ξεκιναει η φαση απο τον λιβαγια που αποφευγει δυο και γινεται μια πολυ ωραια ενναλαγη μπαλας.

    Στην Τραπεζουντα και στα δυο γκολ ειχε τεραστια συμμετοχη κερδισε πεναλτυ και στο πρωτο γκολ απο pressing δικο του ηρθε το κλεψιμο απο λιβαγια.Εχθες εστω και με το καλαμι το παστελωσε.Σνιτσελακο πονας?ειναι ακομα η αρχη.κολογαυρε

    @steven
    Αυτο περι αλλαξοκωλιών δεν ισχυει.Eιναι τρελη παπατζα.

  18. Ο/Η Koreas λέει:

    Λένε τα διάφορα ΜΜΕ για την παρουσία των υποστηριχτων της ομάδας στο παιχνίδι της τρίπολης. Δεν έχουν δει τίποτα, είναι νεοκοποι δημοσιογράφοι. Ας ρωτήσουμε κανένα παλιό.
    Αν ο εγγυητης ήθελε θα έβλεπε κάθε δεύτερη Κυριακή σαράντα με σαρανταπεντε χιλιάδες κόσμου να λυσομανουν, με λυσσα στην κυριολεξία. Δυστυχώς ο μεγάλος δε θέλει, έχει άλλες προτεραιοτητες.

    @steven
    1. Εδώ και καιρό θέλω να σε ρωτήσω για την εμπλοκή συμμετοχή που έχει ή δεν έχει το μητσοτακεικο στο γαυρο. Έχεις να μας πεις δύο λόγια.
    2. Αυτό που γράφεις ότι ο μελ τα χρήματα τα έχει βγάλει με αίμα φαντάζομαι ότι κυριολεκτεις και δεν ομιλεις μεταφορικα και ο νοων νοειτω.

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : 1. Από όσα γνωρίζω, δεν το πιστεύω.
    2. Κυριολεκτώ για την ψυχική οδύνη.

  20. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ.
    ΠΗΓΕ Η ΑΕΚ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ (ΜΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ) ΜΕ ΤΡΙΑ ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕΙ (ΣΙΓΟΥΡΑ) ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΘΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΕ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΞΕΠΕΣΜΟΣ.
    ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
    ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΙΚΑΝΟΣ, ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ 300.000-400.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΥΦΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ (ΔΕΛΛΑΣ).
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΝΑ ΑΡΑΔΕΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΤΗΝΙΑΡΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΡΙΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ YESMAN ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΕΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΑ. ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο YESMAN ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 2 ΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΑ 10-12 ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ( ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ) ΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΗ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΥΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗΣ.(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ) ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. (ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕ) ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ. ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΙΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ YESMAN.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ
    ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΡΑΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΒΑΖΕ 4-6 ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΕΞΩ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΡ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΤΑΓΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΟΜΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΡΝΟΤΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ. ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥΣ.(ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙ ΤΟΥΣ) ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ (ΠΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ) ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΦΑΙΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ. Ο ΠΟΓΕΤ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΒΟΗΘΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΤΟΣΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΡΑΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 25-30 ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ 1-2 ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ.(ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑΦΥΓΕΙ). ΕΜΕΙΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ 6 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ? ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ 50 ΤΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ 0-1? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ?(Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΟΗΘΟ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΑΣ?) ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΥΜΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ . ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ…

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    Μακάρι να διαψευσθώ , αλλά σας βλέπω να πορεύεστε με τον ιερομόναχο που εκτελεί και χρέη καντηλανάφτη.

  22. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αρκετοί σανοφάγοι δεν λένε να καταλάβουν πως μετά την λαίλαπα Καρντόσο η ομάδα μόνο καλύτερα θα έπαιζε με υπηρεσιακό τον Κωστένογλου ή τον Παναγιωτάρα ή με οποιονδήποτε έβαζε προσωρινά.
    Απο το παιχνίδι με την Ξάνθη που σούταρε τους άλλους μέχρι την Τρίπολη ουσιαστικά η ομάδα δεν έκανε προπονήσεις, μόνο ρεπό και ίσως κάποιο ξεμούδιασμα ενδιάμεσα.
    Ο άνθρωπος δεν έχει μαγικό ραβδάκι, απλά έβαλε τους παίκτες στις θέσεις που ξέρουν καλύτερα και τους έφτιαξε την ψυχολογία η οποία πάντα ανεβαίνει μετά απο μια αλλαγή προπονητή.
    Κοινώς, καθρεφτάκια για ιθαγενείς.
    Ελπίζω να μην υπερισχύσουν πάλι η τσιγκουνιά και η προχειρότητα και το “βλέποντας και κάνοντας”.

  23. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    κι όμως…υπάρχουν, ακόμη κι εδώ μέσα άτομα που πιστεύουν ότι ο Καρντόσο είναι καθηγητής ποδοσφαίρου και όχι….μουσικής!!!
    μπεεεε….

  24. Ο/Η Κώστας λέει:

    @Παρατηρητής Εάν εννοείς εμένα σα σανοφάγο, απλά να σου πω πως εννοείται πως ΟΠΟΙΟΣ και ΔΗΠΟΤΕ να ερχόταν θα τα πήγαινε καλύτερα. Απλά το θεωρώ κατάντια να προπονεί την ΑΕΚ το 2019 ο μοναχός.

    Όχι επειδή τα έκανε ο Φουρθιώτης αιδοίο καπέλο να καταλήξετε με τον κάθε τυχάρπαστο Κωστένογλα κατσαπλιά. Ούτε για τον ΠΑΣ δεν κάνει. Σοβαρά.. Αφού τα ξέρετε καλύτερα.

  25. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven κι οποιονδήποτε άλλο
    Να πάμε και λίγο σε προσωπική κριτική παικτών;
    Ολιβειρα
    Βερντε
    Αλμπανης
    Σιμαο

    Ps. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα θα προχωρήσει σε νέα επιλογή προπονητή και δε θα καθίσει με τον υπηρεσιακό. Εκτός κι αν η Αγία Σοφία αργεί ακόμη πολύ.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Ολιβέιρα : Καλός σαν σωματοδομή, αγωνιστής και μαχητής. Δεν έχει το γκολ.
    Βέρντε : Πολύ λίγος.
    Αλμπάμης : Αν ξεπεράσει το soft, είναι εξελίξιμος.
    Σιμάο : Μπάλα ξέρει, έχει κάθετη πάσα, υπερβολικά αργός για την θέση που παίζει.

  27. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν βλέπω κανένα λόγο να αποχωρήσει ο Κωστένογλου.
    Και αν είχε ξεκινήσει με αυτόν,θα γλύτωνε ο “Χέοπας” και τα παραπανήσια λεφτά για τη “φτερού” από τη Πορτογαλία.
    Τι παραπάνω θα φέρει ή θα καταφέρει ένας νεοφερμένος; Θα κάνει την ομάδα “πύραυλο”; Μα και με τον “¨πάτερ” μια χαρά-από πλευράς ορεξης και διάθεσης-πάει.
    Θα προσφέρει παραπάνω νίκες; Πως το ξέρουμε; Και πόσες τέλος πάντων χρειάζονται ώστε να φτάσει η ομάδα ως την τετράδα και τα πλέυ οφ; Ο Νίκος δεν μπορεί δηλαδή;

    Δεν έχει κανένα νόημα να ψάχνεις στα αζήτητα-και με ελάχιστα χρήματα-ενώ μια χαρα θα κάνει τη δουλειά του ο “Φαραώ” με τον Νικόλα.
    Ωστε απερίσπαστοι να προχωρήσουν εις την αποστολή τους. Ο μεν να πάει την ομάδα ως τα πλέυ οφ(σιγά το πράγμα) και ο δε να αρπάξει ένα φτυάρι και μαζί με δυο-τρεις Πακιστανούς από κανένα δεσμευμένο “ρο-ρο” να ξεκινήσουν την υπογειοποίηση.
    Γιατί δεν μένει και πολύς χρόνος με κείνα και με τα άλλα. Από το 2013 έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να φτιαχτεί η “πυραμίδα” . Αισίως μπάινουμε στο 2020 και ακόμα είμεθα στη μέση. Και πλησιάζει τα 70 ο Τουταγχαμόν. Κορακοζώητος να είναι.Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ανθρωπος είναι (αλήθεια λέω,είναι ψαγμένο). Ο ίδιος βέβαια-και αρκετά άλλα “νούμερα” σαν και του λόγου του, νομίζουν ότι θα ζήσουν για πάντα,αλλά μετά το όγδοο ποτήρι ρετσίνας,το μυαλό καθαρίζει και βλέπει έναν τύπο,μέσα σε άχλη,με μια καμπαρντίνα και ένα δρεπάνι,ανάμεσα σε κάτι ταφόπλακες. Και κάτι τον κάνει να αισθάνεται αμήχανα ως και άβολα. Μη συμβεί κάτι και δεν προκάμει να τελειώσει το έργο της υπογειοποίησης πρωτού “υπογειοποιηθεί” ο ίδιος από τον Μέγα Αρχιτέκτονα.

    Οπότε, έτσι θα πάμε και ότι γίνει και όπως γίνει. Οπου το “πει”.Ελλάδα είμαστε. Γιαβάς-γιαβάς. Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες και νεύρα. Θα γεράσετε γρήγορα.
    Ολα θα γίνουν. Μέχρι και τα γλυπτά του Παρθενώνα υπάρχει περίπτωση να δανειστούμε,από τους νόμιμους ιδιοκτήτες Αγγλούς,αν ολά πάνε καλά και το χειριστεί σωστά ο Κούλης.Του έχω εμπιστοσύνη. Υπάρχει οικογενειακή παράδοση με τα αρχαία.

  28. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Κώστας
    Δεν εννοούσα εσένα

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    God will take good care of you
    Just do as I say, don’t do as I do (1)

    Η αδελφη του ελεους, εχει απολυθει (επισημα) μετα τη Ξανθη. Ανεπισημα η αποφαση παρθηκε πριν απο το δευτερο ματς με τους Ρουμανους, οταν εμαθε ο αλλος τις πισωγλεντιες των Πορτογαλων.
    Γι αυτο αλλωστε τους πηρε η μπαλλα ΟΛΟΥΣ στο ματς με τους Τουρκους στη Trabzon.
    Γιατι ειναι αλλιως να εισαι ΑΕΚ και να φορας τα ΦΟΥΡΩ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ. ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΥΑΛΙ ΚΑΙ ΓΡΑΣΣΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γι αυτο λενε μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλες κουβεντες μη λες. Αντε τωρα να πεταξεις ‘ατακες’ για αδελφες σε τιποτε δηλωσεις να σε δουμε.

    20 μερες μετα και 4 ματς ο εγγυητης ακομη ‘ψαχνει’ προπονητη. Εχει αποφασισει να δωσει τα κλειδια (εδω γελαμε) στον Ηλια, παρεα με το Budget (εδω γελαμε πιο δυνατα) και δε μπορουν να βρουν τον ‘καταλληλο’.
    Πως βρηκαν π.χ το καταλληλο CF και γελανε τα καγκελα? Αυτον που παει να κανει κεφαλια, κανει καλαμια και παθαινει θλαση? Εναν τετοιο ψαχνουμε αναλογα.
    Ενα ταγαρο να χαιρωνται οι αμπαλλοι βλαχοι και να κλαινε που νικησαν τον Ινγκλεσιας στη Τριπολιτσα λες και εκαναν διπλο στο Camp Nu.

    Να ειναι καλο παιδι, να μη ζηταει πολλα, να μη θελει παικτες και να ειναι και φθηνος.
    Ενω η αγορα ΒΡΩΜΑΕΙ απο τετοιους, Αλεφαντος-Ματζουρακης-Μπαμπης Τεννες-Sir Τακης-Αναστασιαδης κλπ που μπορουν να ‘βγαλουν ψυχη’ και παιζουν το 11 αυτοι 11 εμεις-παμε ωρε παλλουκαρια να τους φαμε, ο εχων τα ‘κλειδια’ καθυστερει για καποιο ανεξηγητο λογο.

    Εγω ξερω οτι οταν εχεις ‘δωσει τα κλειδια’ αρα και το budget, σε 5 μερες εχεις ψωνισει οτι θες. Βρισκεις 3 που σου κανουν κανεις ενα screen και αποφασιζεις.
    Προπονητη θα παρεις οχι σπιτι. Δηλαδη ενα τυπο που στατιστικα δε θα κλεισει εξαμηνο. ΑΝ ειναι τυχερος μπορει να βγαλει τη χρονια. Αν οχι τοτε οριακα τις γιορτες.
    10 σε τρια χρονια εχεις αλλαξει, τωρα σε επιασε ο πονος να βρεις το νεο Klopp με 300 χιλιαρικα? Σαμπως θα το κρατησεις?

    ΥΓ Η ΑΕΚ ΠΑΕ ειναι η εταιρεια που πανηγυριζει για τη ΜΕΙΩΣΗ 15% στις πωληςσεις διαρκειας της! Ναι το διαβασαμε ΚΑΙ αυτο!

    (1) Genesis – Jesus He Knows Me

  30. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    επτά (7) έδωσε ο αντίπαλος μας για το πρωτάθλημα, (λέμε τώρα και γελάμε) γαύρος για ένα παίχτη μόνο.
    Επτά εκατομμύρια, όχι χιλιάδες που δώσαμε εμείς για όλες τις μεταγραφές μας……..

  31. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ΑΕΚ έχει ξεπεράσει κάθε όριο καρμιριάς και γραφικότητας. Η παραμονή Κωστένογλου απλά δεν περιγράφεται…..

  32. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Μετά το πέρας των μεταγραφών(παρεμπιπτόντως για αυτές θα πρέπει να δαπανήσεις λεφτά κάτι που εμείς στην ΑΕΚ δεν το συνηθίζουμε) ψάχνουμε για παίχτη στους ελεύθερους με τα εξής χαρακτηριστικά : καλός, φτηνός(το πιο βασικό) και τα ρέστα πίσω…

  33. Ο/Η Γιώτης Ν. Ηράκλειο λέει:

    Τελικά όπως διάβασα και αλλού, το συμπέρασμα είναι ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι χαζούλης. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς σχολιασμούς, βλέπει τον κόσμο να υποστηρίζει τη μετατροπή του Κωστένογλου σε κανονικό προπονητή της ΑΕΚ. Και όσοι εκφράζουν αμφιβολίες, αυτομάτως “δεν είναι ΑΕΚ”. Βρε παιδιά… Με ποιο βιογραφικό ο Κωστένογλου θεωρείται καλός; Η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Είναι ΑΕΚτζής και καλό παιδί λέει. Δεν υπάρχει ελπίδα.

    Κι όπως λένε και σε ένα ζόρικο φόρουμ οπαδών της ομάδας μας, αυτοί είναι ικανοί να βάλουν την ΑΕΚ να παίξει στο νέο της γήπεδο με τον Αλέφαντο στον πάγκο!