ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

Ντερμπάρα μου λένε, αλλά εγώ είμαι παλιός. Κι έχω δει δεκάδες τέτοια παιχνίδια, από την εποχή ακόμα που ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο, είχε και τα δύο σήματα των ομάδων αυτών. Βλέπετε όταν σπούδαζε ιατρική στην Σαλονίκη – Κοζανίτης πρόσφυγας ήταν – έλαχε να παίξει κάποια φεγγάρια στα τσικό του ΠΑΟΚ. Οπότε όταν κατέβηκε στην Αθήνα, κι επειδή πήγαινε στην Φιλαδέλφεια, πρώτη του αγάπη ήταν η ΑΕΚ αλλά στην καρδιά του είχε και τον δικέφαλο του βορρά. Κάτι που μετέδωσε και σε μένα ίσως ή εγώ το βρήκα μόνος μου λόγω αγάπης προς το σήμα.

Όταν λοιπόν λέω οτι είμαι παλιός, σημαίνει οτι ουδέποτε είδα τα παιχνίδια αυτά σαν ντέρμπυ. Τολμώ μάλιστα να πω, οτι επειδή συνήθως η ΑΕΚ έτρωγε ξύλο από τους άλλους δύο του ΠΟΚ, περίμενα να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ μπας κι εξιλεωθώ πρώτα στον εαυτό μου. Όπως και να το κάνεις η ΑΕΚ ήταν πάντοτε η τρίτη ομάδα της Ελλάδας και στα ντέρμπυ τα κανονικά, έβγαζε μια κακομοιριά και μια ηττοπάθεια, πράμα που δεν το έβλεπες απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αυτοί είναι οι κανόνες και δεν αλλάζουν αυτά εύκολα. Και φυσικά έχω δει όλα τα αποτελέσματα στα ντέρμπυ, όπως και στις μονομαχίες των δικεφάλων, οπότε πλέον είμαι σίγουρος οτι η νομοτέλεια των κανόνων δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα.

Σήμερα που πλέον οι ομάδες είναι εταιρείες και δεν υπάρχει αυτό το δέσιμο των παικτών με την φανέλα όπως παλιά. Παλιά, που όλοι ξέραμε τους παίκτες της κάθε ομάδας, και ιδιαίτερα τους βασικούς πυλώνες τους. Σήμερα που οι ιδιοκτήτες όλων των ομάδων, είναι εντελώς περιθωρειακές προσωπικότητες, με χοντρά αλησβερίσια με το κράτος αλλά και με τις στοιχηματικές εταιρείες, την ατέλειωτη αγάπη με το παρασκήνιο και τα γραφεία των managers. Σήμερα που οι ομάδες δεν αντιπροσωπεύουν αντικείμενο προσωπικής οικονομικής προόδου – όπως οι κανονικές εταιρείες – αλλά οχήματα για παράπλευρα οφέλη.

Την Κυριακή επομένως, όλοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ενημερωμένοι. Οτι υπάρχουν και τα τρία αποτελέσματα. Ειδικά γι΄αυτόν που ονομάζει τον αγώνα ντέρμπυ, όχι για μένα ξαναλέω. Κύρια ενημερωμένοι για την αξία του ρόστερ του κάθε αντιπάλου, για το ποιοί διώκουν τον αρχιδιαιτητή στα λόγια και ποιοί δεν ασχολούνται καθόλου με αυτόν, όπως και την αρνητική παράδοση που έχει η ΑΕΚ όταν την παρακολουθεί πολύς κόσμος. Λογικό το τελευταίο, αφού πάντα φορτώνεται με την πίεση του άγχους του φαβορί, πράμα που επιτείνεται αυτήν την στιγμή με τις δηλώσεις του Κωστένογλου και των λοιπών υπερφύαλων παπαγάλων.

Μόλις πριν ένα μήνα ήμασταν στην απόλυτη καταστροφή, στην εσωστρέφεια και στην λευκή πετσέτα από τον Αύγουστο. Άλλαξε κάτι στον μήνα αυτόν; Άλλαξε το ρόστερ; Ανέβηκαν τα εργομετρικά; Όχι ασφαλώς. Μπήκε απλά μια αγωνιστική σφιχτή νοικοκυροσύνη και κάποιοι παίκτες μπήκαν να παίξουν το σύστημα που χρόνια τώρα παίζουν. Οπότε πράγματι νικήσαμε τον Αστέρα που ήταν τελευταίος, την δική μας Λαμία με κάκιστη εμφάνιση, και το Αγρίνιο που επίσης ήταν και είναι τελευταίο. Αυτός λοιπόν ο ενθουσιασμός που έχει αναπτυχθεί, δεν είναι φυσιολογικός κι είναι μάλλον υστερικός. Ο κανονικός θα μπορεί να έρθει αν την Κυριακή κερδίσουμε, κι αν βέβαια δεν χάσουμε στο τηγάνι. Διότι ο υστερικός ενθουσιασμός είναι κακός σύμβουλος, κι αν έρθει κάτι ανάποδα, θα ξαναφτάσουμε στην προ μηνός κατάσταση.

Φυσικά κι ο ΠΑΟΚ δεν είναι κάποιο ιδιαίτερο φόβητρο φέτος. Και δεν ήταν ποτέ όταν ερχόταν στην Αθήνα. Ούτε πέρσι κέρδισε, ενώ όλοι θυμούνται πώς έκανε διπλό στο τηγάνι, που ήταν για μια ξεγυρισμένη τεσσάρα. Όμως δεν θα κατέβει για να κάνει νίκη. Ούτε για να παίξει ανοιχτά. Μια αντεπίθεση θα ψάξει, κι αν δεν του κάτσει, μια χαρά θα είναι και με έναν βαθμό. Όπως βέβαια και η ΑΕΚ μια χαρά θα είναι με τον έναν βαθμό αν συνυπολογίσω την ποιότητα του ρόστερ της, την έλλειψη προσωπικοτήτων και ένα ωραίο παρασκηνιακό : Κι ο γαβρος μια ισοπαλία θέλει στο παιχνίδι, αφού θεωρεί οτι οι δέκα αλλαγές που θα κάνει ο Μαρτίνς, μάλλον θα κάμψουν την Λαμία. Εγώ τα βλέπω αλλιώς αλλά Κυριακή κοντή γιορτή.

Προσωπικά το παιχνίδι δεν βλέπω να έχει διπλό. Ισοπαλία βλέπω, κι αν κάτι φύγει, το βλέπω να έρχεται στην νίκη μας. Και προσπαθώ να αναλύσω όσο πιο ψύχραιμα τα δεδομένα τα αγωνιστικά. Ο Κωστένογλου σκέφτεται το σύστημα ανάλογα με το αν θα παίξει ο Ολιβέϊρα. Εγώ αυτό το βρίσκω λάθος και το θεωρώ οτι ακολουθεί τις εξελίξεις. Δεν τις φτειάχνει, εν άλλοις. Αν το σύστημα για την νίκη προβλέπει σέντερ φορ, τότε ας παίξει κι ο φούφουτος εκεί. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες και τα φαβορί. Μόνο οι μικρές νοοτροπίες αλλάζουν τα πάντα με την συμμετοχή ή όχι ενός παίκτη. Διότι υποτίθεται οτι γίνονται προπονήσεις. Εκεί δουλεύεται ένα σύστημα, δεν παίζουμε την κολοκυθιά με το τι να κάνουμε αν παίξει ο Ολιβέιρα ή ο Γιακουμάκης. Και σύστημα σημαίνει τακτικό πλάνο ανάπτυξης για χτύπημα στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Επίσης θεωρώ οτι είναι λάθος να κατέβει η ομάδα με 3-5-2. Φυσικά δεν είμαι προπονητής, αλλά όταν ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα μέχρι  τώρα με τα χαφ του, κατεβαίνει από τα άκρα όπου εκεί δύσκολα να κρατήσει ένας παίκτης μας. Με δεδομένο επίσης οτι θα κατέβει κύρια με αμυντικό προσανατολισμό, μάλλον θα έπρεπε να δώσουμε πλάτος στο γήπεδο και να έχουμε πλάγιο μπακ κι εξτρέμ. Και με αυτό το πλάτος μπορεί να βρει χώρους και ο Μάνταλος κύρια στον άξονα. Και λέω Μάνταλος διότι αυτός είναι το κλειδί για την Κυριακή. Είτε μας άρέσει είτε όχι. Ο Λιβάγια, θα είναι πάρα πολύ καλά κλεισμένος στα όρια της κάρτας από τις δεδομένες αγωνιστικές προκλήσεις.

Εγώ εύχομαι το παιχνίδι να εξελιχθεί ομαλά, τόσο για την ομάδα μας όσο και για τον κόσμο που θα πάει να δει νίκη ή έστω ένα υποφερτό θέαμα. Να μπορέσει ο αγωνιστικός χώρος να αντέξει και να μην τραυματίσει κανέναν. Να σκεφθούν λογικά στην εταιρεία και να κατανοήσουν οτι είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, που αξίζει μόνο τρεις βαθμούς. Υπάρχει και συνέχεια δηλαδή και πρέπει κάποιος να σκεφτεί διπλά για το αν μετά από θλάση ρίχνεις έναν παίκτη κατ΄ευθείαν στα βαθειά ή τον κρατάς για την Λάρισα ας πούμε. Και να κατανοήσει κι ο κόσμος οτι φέτος έχουμε και μπαράζ, κι άρα υπάρχουν περιθώρεια βελτίωσης. Το άντρα θέλω τώρα τον εθέλω, δεν υπάρχει για την ΑΕΚ ακόμα. Ας προσέχαμε όταν διαλέγαμε Καρντόσο και Ζεράλδες, και χάναμε από την Ξάνθη.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

47 Responses to ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ

  1. Ο/Η Γίαννης Περισσός λέει:

    Στο μόνο πράγμα που βασίζομαι για επικράτηση τη Κυριακή είναι ότι ακόμα υπάρχει η καύλα που έφυγε η αδερφή που είχαμε για προπονητή και οι παίχτες ξαφνικά απέκτησαν όρεξη να παίξουν μπάλα(αυτή τη μπάλα που παίζουν τελοσπάντων), μια όρεξη που τυχαία δεν είχαν στο πρώτο ματς με τη Ξάνθη. Πέρα απ’τον λόγο που έγραψα παραπάνω δεν βλέπω κάτι άλλο ώστε να αισιοδοξώ για τη νίκη γιατί προπονητή δεν έχουμε, ρόστερ δεν έχουμε πέρα από 1-2 εξαιρέσεις , πρόεδρο που να ρίχνει λεφτά για καλούς παίχτες δεν έχουμε, έδρα δεν έχουμε κλπ.

    Πάντως αυτό το πράγμα που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο δεν νομίζω να συμβαίνει σε άλλο επάγγελμα. Και μιλάω για τις σχέσεις μεταξύ προπονητών – παιχτών. Σαν να είμαι εγώ στην αποθήκη που δουλεύω και επειδή δεν γουστάρω τον εκάστοτε προιστάμενο, να εκτελώ λάθος τις παραγγελίες, να καταγράφω λάθος τις εισαγωγές και τις απογραφές ώστε να κάνω την διοίκηση να απολύσει τον αποθηκάριο. Και αντί να φάω σκατό εγώ που εσκεμμένα κάνω κάτι τέτοιο,όχι μόνο ενάντια του προιστάμενου-προπονητή αλλά και της εταιρείας(βλέπε ματς με Ξάνθη), την τρώει στον κώλο ο υπεύθυνος. Ασχέτως αν φταίει ή δεν φταίει. Την κίνηση καθαρά σχολιάζω.

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Είναι αλήθεια ότι με τον ΠΑΟ, είχαμε ένα πρόβλημα, με τον ΟΣΦΠ όμως, μέχρι να έρθει ο Κόκκαλης είχαμε μια νίκη περισσότερη. Όσον αφορά το κύπελλο έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Από το 1982 και μετά που παρακολουθώ την ΑΕΚ, δεν διαπίστωσα κακομοιριλα απέναντι στον ΟΣΦΠ. Που να υπολογίσουμε τις σφαγές, το παρασκήνιο τη ΧΟΥΝΤΙΚΗ επιβολή με τον Δημητρόπουλο…παίξαμε ένα παιχνίδι τίτλου το 1989 και φύγαμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Παίξαμε και άλλο ένα με τον Ψωμιάδη και το χάσαμε (έχω βέβαια κάποιες επιφυλάξεις). Προφανώς και πάθαμε ζημιές από εσωτερικές αργεντίνικες ομορφιές και κάτι ανωμαλίες του Παθιακάκη, αλλά στα χρόνια της παντοδυναμίας τους, μόνο η ΑΕΚ τους ταπείνωσε…θα ήθελα πραγματικά να δω μια εποχή τους ρόλους ανάποδα…να δούμε εκει την κόκκινη φανέλα…

    Όσον αφορά τον παοκ, η ομάδα αυτή (που είναι ο κόσμος της), δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με την ΑΕΚ, με τον κόσμο της ΑΕΚ. Πάντα τους αποκαλούσαμε ΓΑΥΡΟΥΣ, για να δικαιωθούμε πανηγυρικά αυτή την εποχή που υιοθέτησαν την ΒΡΩΜΙΑ τους στο έπακρο. Τους ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, μιας και ο πατέρας μου κατάγεται από τα Γρεβενά και τους συναντούσα κάθε Πάσχα που ανεβαίναμε…

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Έχεις δίκιο. Την ΑΕΚ την βλέπω από τον 1968 ( Αεκτζής βέβαια έγινα οριστικά στο 1-2 στην λεωφόρο το 1970 αν θυμάμαι καλά ) και θεωρώ οτι πάντα είχαμε κάποιον αέρα παραπάνω ως προς τον γαύρο σε σχέση με το απόλυτο χέσιμο που είχαμε απέναντι στον ΠΑΟ. Θυμάμαι κι ένα 5-1 στο κύπελλο, θυμάμαι και κάποια διπλά στο τηγάνι. Οπότε είναι σωστό αυτό που λες, χωρίς να μετράω τα αποτελέσματα αφού μιλάω για νοοτροπία καθαρά. Ας πούμε την νοοτροπία που έχει ο Πανιώνιος απέναντι στο ΠΟΚ, και που σίγουρα θα μετράει πολύ περισσότερες ήττες. Για τις σφαγές έχεις επίσης δίκιο, όμως κι αυτές μέσα στην πραγματικότητα είναι. Και χτίζουν αυτοκρατορίες ή dna ( δεν μιλάω στενά ποδοσφαιρικά ).

  4. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    ΤΣΕΟ προφερεται ο CEO αμα εισαι αποφοιτη καθαριστικης.
    ΤΣΕΟ όπως λεμε ΤΣΙΜΠΑ ένα αρχ***.

    Με ΤΣ. Όπως ΤΣΟΚΑΡΟ.

    Sent from my iPhone

  5. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Δεν το έπιασα αυτό, μπορείς να βάλεις υπότιτλους;

  6. Ο/Η conpater λέει:

    Να ειμαι ειλικρινης,εγραψα για κατι θεματακια που υπαρχουν στον ΠΑΟΚ και για καποια “πραγματακια” που ειδα στο παιχνιδι με τον ΑΡΗ.
    Περισσοτερο δινω βαση σε αυτα για τον ασσο παρα για την συμπεριφορα της ομαδας μας στο χορτο. Υπαρχει και η ανεβασμενη ψυχολογια που παιζει το ρολο της,που απο μονη της δεν φτανει.

  7. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια μου έβγαλε μια αντιπάθεια, που δεν την είχα ποτέ, κυρίως λόγω στυλ και δηλώσεων. Δεν τους θεωρώ αντιπάλους, κυρίως γιατί από τότε που παρακολουθώ ποδόσφαιρο, από το 1986 και μετά, ήταν το γνωστό “καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0”. Και γιατί έχουν σήμα το δικέφαλο αετό και προσφυγική καταγωγή, όπως και η δική μου οικογένεια. Καταννοώ το ότι τους βγήκαν κάποια στερητικά σύνδρομα, αλλά κάπου το ξεφτίλησαν. Ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ, έπρεπε να είναι πιο συγκρατημένοι. Αλλά το ρώσικο κουμάντο τους τύφλωσε μάλλον. Δε συμφωνώ με το όλο κλίμα πριν το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς για το οτιδήποτε και το να καλείς 50000 σε αγώνα με τον ΠΑΟΚ μάλλον μεγαλώνει αυτόν και μικραίνει εσένα. Την Κυριακή πρέπει να κερδίσουμε. Βρισκόμαστε σε σχετικά καλό φεγγάρι και οι άλλοι κατεβαίνουν με τρανταχτές απουσίες και με ένα προπονητή που σκέφτεται την Πορτογαλία. Από την άλλη, σκέφτομαι και αυτό που λες Steven, όσες φορές πάμε για θρίαμβο την τρώμε, ενώ όποτε πάμε μουλωχτά καθαρίζουμε. Βέβαια, αυτό πιο πολύ ισχύει για παιχνίδια με τους δύο αιώνιους, όχι με τον ΠΑΟΚ. Ούτε για ισοπαλία το βλέπω. Διπλό δύσκολο, έχουν να μας κερδίσουν καμιά δεκαετία εδώ κάτω, ενώ όσες φορές κέρδισαν, με κάνα δυο εξαιρέσεις, ήταν ευγενική μας προσφορά. Θα πόνταρα στον άσο, και στο καλό φεγγάρι του Λιβάγια, που θα ξεκινήσει μαζί με Γιακουμάκη για να τρώει το ξύλο ο μικρός και να βρει χώρους αυτός. Με νίκη πάντως, βάζεις τους άλλους σε μεγάλη εσωστρέφεια.

  8. Ο/Η Koreas λέει:

    Κι εγώ τα παιχνίδια με τον παοκ δεν τα θεωρώ ντέρμπι. Ίσα ίσα που από παιδάκι τρεφω συμπάθεια στον παοκ, όχι για λόγους κοινού σήματος αλλά κυρίως λόγω πολλών συγγενων παοκτζηδων και αρκετών παιδικών καλοκαιριων στην Πιερία.
    Ο πατέρας της μάνας μου ήταν προσφυγας από την Κατερίνη ο οποίος, αν και γνωστός τότε έμπορος στην πόλη, για λόγους πολιτικών φρονηματων μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο τη δεκαετία του 50, ολοκληρωνοντας μια πορεία απίστευτης ταλαιπωρίας, ξεριζωμων αλλά και αγώνων, ηθους, αισιοδοξίας, αντρισμου, ανθρωπιάς….

    Στην Πιερία όμως έμειναν και μένουν αρκετοί συγγενείς με τους οποίους έχω περάσει καταπληκτικά καλοκαίρια στα παιδικά μου χρόνια. Κατερίνη, πλαταμωνας, λεπτοκαρυα, νέοι ποροι, κολυνδρος, αιγινιο, λιτοχωρο κτλ.
    Αγαπημένοι προορισμοί, ανεμελια, παιχνίδια, μπάνια, βόλτες, αλλά και κοινότητες εργατικων ανθρώπων που κάποτε μοχθουσαν για προκοπή, καθημερινος καματος για το μεροκάματο πριν έρθει η ΠΑΣΟΚΙΛΑ και τα κάνει όλα σκατα, άνθρωποι που νοιαζονταν για το διπλανό τους που είχαν ανάγκη τον διπλανό τους, καθαρές κουβέντες, λόγος, φιλοξενοι, μερακληδες, πλακατζηδες, γλεντζεδες, αγαπημένοι.
    Μέσα σε αυτές τις κοινότητες εγώ συνάντησα την αεκ και τον παοκ. Αν και γεννητατος ( από την κούνια) αεκτζης φυσικά συμπάθησα και τον παοκ, μιας και οι τότε παοκτζηδες συμπαθουσαν και την αεκ και το αντίθετο φυσικά.

    Στα του αγωνα της Κυριακής για εμένα το φαβορί είναι ο παοκ, η “πρώτη η μεγάλη ομάδα” τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα είναι ο παοκ. Έχουμε να τον κερδίσουμε δύο ολόκληρα χρόνια κι έχει ένα σερί απέναντι μας το οποίο ευχόμαστε να σπάσει.

    @steven and Nnektarios
    Προσωπικά δε πιστεύω σε παραδόσεις, σε κόμπλεξ κτλ. Όταν κάποιος έχει μια δυνατή διοίκηση ή / και ένα καλύτερο προπονητή, ή / και καλύτερους παίκτες θα σε κερδίσει ανεξάρτητα αν ιστορικά τον είχες για πλάκα.

    Κακομοιρια βγάζει οτιδήποτε το Ελληνικο και δεν είναι στοιχείο της αεκ ή του παοκ ή του γαυρου, αλλά πλέον στοιχείο του πολιτισμού μας ύστερα από τα τόσα στραπατσα και τις τόσες αναποδιες που έχουμε βιώσει ως έθνος.
    Επιπρόσθετα η αεκ ή ο παοκ ως δημιουργηματα προσφύγων έχουν βιωσει απίστευτες αδικιες, στο βαθμό των αδικιων που βιωσαν οι πρόσφυγες από το λεγόμενο μωραιτικο κράτος.

    @steven
    Τελικά καταλαβαίνω ότι δε θα είσαι στο οακα την Κυριακή.

  9. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αμα δεν τραβήξει ο Λιβάια, σκούρα τα πράματα. Αυτό είναι ολο το σχέδιο του Νικόλαου.
    Πίσω άμυνα και μπροστά Λιβάια και οτι βγεί. Ολιβέιρα δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, οπότε δε νομίζω πως θα ρισκάρει να τον ρίξει σε ενα τέτοιο παιχνίδι που θα πέφτει ξύλο.
    Το καλό είναι πως απο τον παοκ θα λείπουν όλοι οι συνήθεις ύποπτοι και έμπειροι παίκτες που τον κρατάνε ολα αυτά τα χρόνια. Βιεϊρίνια, Μάτος, Πέλκας, Μαουρίτσιο κλπ είναι η βάση τους. Χωρίς αυτούς με κάτι Εσίτιδες είναι δύσκολα τα πράματα.
    Εκτός αυτού ο προπονητής τους είναι με το ενα πόδι εκτός ομάδας. Κάθε μέρα βγαίνουν δημοσιεύματα για ομάδες στην Πορτογαλία που τον θέλουν πίσω.
    Οσο και αν έχουν διαψευστεί, ολα αυτά επηρεάζουν την ομάδα και τον ίδιο.
    Βέβαια μετά την ισοπαλία με τον Άρη είναι με την πλάτη στον τοίχο, και αυτό σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του για εκείνο το Χ που έγραψε ο Στήβεν

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ AKIS
    Ο χαρακτήρας κάποιου φανερώνεται πραγματικά οταν αυτος αποκτήσει δύναμη-έρθει σε θεση ισχύος/ του δωθεί βήμα. Δεν εχει καμμια σχέση ο ζπαουγκ σαν νοοτροπία με την αεκ, ουτε οπαδικά που μια ζωη κλαίγονται ουτε ως αλαζονεία που κομπάζουν επι δεκαετίες οτι ειναι κατι ανάμεσα στη Ρεάλ τη Μίλαν και τη Λίβερπουλ.
    Η αεκ πάντοτε αναγνώριζε τον αντίπαλο αν αυτος ηταν καλύτερος και τον χειροκροτούσε. Οπως άλλωστε ΜΕ
    ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ λέμε τα στραβά τα αςχημα και τα καλα ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΤΑ.

    @ Κώστας
    Χτυπά ενα google : ΤΣΕΟ (στα ελληνικα οπως το γράφω) και δες το video της καθαρίστριας που για κάποιο λόγο (ποιον άραγε;;;) ο αχαστος την … προωθεί οσο μπορεί.

    I wish you good success ειπε ο άλλος προχθές και τπυς άφησε ξερούς στην ευρωπαϊκη επιτροπή!

    Ειναι απανωτά τα χτυπήματα, ανάσα δε παίρνουμε!
    Γεωγραφία αγγλικά αριθμητική- ο άλλος δε ξέρει να κανει πρόσθεση, Βάλλωμαστε πανταχόθεν

    Sent from my iPhone

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Φυσικά οι στατιστικές και οι παραδόσεις σπάνε, αλλά υπάρχει κι ένα dna. Αυτό που είδες την Κυριακη στο αθηναϊκό ντέρμπυ. Αυτό που βλέπω 45 χρόνια τώρα στην ΑΕΚ και δεν μπορεί να αλλάξει. Κι ούτε και θα αλλάξει.
    Στο ΟΑΚΑ δεν έχω λόγο να πάω παρότι είμαι καλεσμένος. Πρώτα φτειάχνεις ομάδα και μετά καλείς. Έχω περάσει πολύ άσχημα εκεί στους τελικούς και δεν πιστεύω οτι έχω λόγο και θέση στις αρένες.

  12. Ο/Η Κώστας λέει:

    Όχι ρε πούστη μου… Έλεος… επίτηδες το κάνουν ή είναι τόσο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ…. ΤΣΕΟ…. Όχι ρε….

  13. Ο/Η DNAEK λέει:

    Πως θα αναδείκνυε η «λατίνα” την πολυγλωσσομαθειά της;
    Άντε αμέσως να την στήσετε στον τοίχο.Μεταφράζει από αγγλικά
    και συνεχίζει ιταλικά.Και αν συνέχιζε ποιος ξέρει τι άλλη «γλώσσα»
    θα ακούγαμε ή βλέπαμε.

  14. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Συμφωνώ με την σειρά κατάταξης και την ιδιαιτερη ψυχολογία εκάστου μεταξύ των “4” του ποδοσφαίρου στα μεταξύ τους ματς. Ετσι είναι.
    Απο πλευράς καταβολών,είναι συγγενικό σωματείο ο ΠΑΟΚ (ασχετα με το τι φαινεται η παρουσιάζεται,λογω χρόνιας “Αθηνοφαγούρας” εχοντας συμβάλει σε αυτό και αθλητικοι δημοσιογράφοι ( ο Θεός να τους κάνει) που καλύπτουν των ΠΑΟΚ και έτσι καλύπτουν και τα προσωπικά έξοδά τους.

    Το αυτο και με τον Πανιώνιο. Το ότι έφτασαν στο σημείο να σκάψουν τον αγωνιστικό χωρο του ίδιου τους του γηπέδου για να μη το χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ ή ανεβάζουν εμετικά πανό κατα την διάρκεια αγώνα μεταξυ των δυο ομόριζων σωμματείων,εδώ θα πρέπει να επέμβει ψυχολόγος.
    Συνήθως οι μεγάλες αντιπάθειες προέρχονται από ομόσταυλους και ομόχνωτους. Ειτε μιλάμε για ανθρώπους,είτε για σύνολα ανθρωπων κάτω από κάποια κοινή “στέγη”(σωματείο,εταιρεία,,ενωση, όμιλος, κλπ)
    Το πανο που σήκωσε ο Πανιωνιος θα περιμενε κανεις να το σηκωσει καποιος…Ολυμπιακός. Η αυτό που σηκώθηκε στην Τούμπα πιο πρόσφατα θα περιμενε κανεις να το δει κάπου στη Λεωφόρο. Κι όμως.
    Απο συγγενείς συνήθως δεν ακούς τα χειρότερα; Ε,αυτό συμβαίνει και εδώ.
    Τέλος πάντων.
    Το-απλως ακόμα ένα-ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ “σηκώνεται” ως θέμα γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο για να σηκωθεί. Οπως ας πούμε εκθειάζουν το προιον που περιγράφουν οι σπίκερς των καναλιών-ιδιωτικων και σημόσιων- τα οποία έχουν αγοράσει τα δικαιώματα προβολής των ματς ενός τελειως απαξιωμένου και ανυπόληπτου πρωταθλήματος,μιας χώρας-σερπαντίνας.

    Δύσκολα βλέπω διπλό,πιο κοντά το “Χ”.Συμφωνώ και εδώ. Ευτυχως για μας,έχει κάνει την άμυνα του σουρωτήρι ο Πορτογαλος κόουτς του ΠΑΟΚ και η ομάδα τρώει μίνιμους 2 όπου πάει. Γιατι εμεις να είμαστε εξάιρεση;
    Το θέμα βέβαια είναι πόσα θα αρπάξουμε και εμεις. Ε,αυτό το αφήνουμε στην καλή τύχη,στις διαθεσεις του Βράνιες, και στις προσευχές του παπα-κόουτς.
    Θα ρισκάρω και θα πω “over” “γκολ-γκολ” και τελικό αποτέλεσμα 3-1.

  15. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το λάθος της-κωλοπετσωμένης είναι αλήθεια-Νοτοπούλου έχει να κάνει με το ότι αναγνωρίζει οτιδήποτε ξεκινά με “C” ως “τσ” Οπως ο Che Γκεβάρα. Δεδομενου δε,οτι το “C” στην προκειμενη περιπτωση ειναι το πρωτο γραμμα της λέξης “Chief” έυκολα μπερδεύεται κανεις,ειδικα άμα έχει μπλέξει τις πούτσες με τα παπουτσια, όπως στην περιπτωση της.
    Ασε που υποψιάζομαι πως είναι κοντοχωριανή του Πολάτση. Αυτό το “τσ” πάνω στο “κ” κάτι λέει.Ειναι Κρητικό γλωσσικό ιδίωμα. Φυσικά ως “κ” προφέρεται ενίοτε το αγγλικό “c”, και άλλωτε ως “σ”.

    Υπάρχουν όμως και φορές που προφέρεται και ως “τσ” Οπως λέμε “toyota celica”.
    Που δεν σημάινει “ένας Ιάπωνας τσέλικας”. Ειναι μάρκα αυτοκινήτου, το οποίο εξελλήνισαν οι αγοραστες΄-τσέλικες προφανως οι περισσότεροι εν Ελλάδι΄,αναμένοντας χρόνια-αδικα μάλλον- για το νέο “VW Voskos” ή το επόμενο
    “Citroen Catsaplias”.

    Ειχα διαβάσει ένα ωραίο άρθρο που μιλαγε για το “τόσο όσο”. “Τοσο όσο χρειάζεται κάποιος δηλαδή προκειμένου να φτάσει σε έναν στοχο-ακομα και αν δεν τον αξιζει. (που συνηθως έτσι συμβαινει) Η αρχή της ελάχιστης προσπάθειας. Ειναι και φυσικός νομος αυτός. Η Φυση δεν σου επιτρέπει να προσπαθησεις,να κουραστεις,να καταναλωσεις ενεργεια παραπανω από οση χρειαζεσαι σε οτιδηποτε και αν κανεις. Οτιδηποτε παραπανω καταναναλωσεις,εισαι υπευθυνος ο ιδιος και πας “γυρευοντας”.
    Αρα λοιπον και στην-ακομα μια στις χιλιαδες ειδικα εντος Ελλαδας- περιπτωση της “κωλοπετσωμενης” Νοτοπούλου,έχουμε να κανουμε με άτομο πληρως εναρμονισμένο με τη Φυση. Ειδικα οι αριστεροι ειναι γνωστό ότι ειναι και οικολογικα σουπερ ευαισθητοποιημενοι. Καταπράσινοι.
    Οπότε λογικό και αυτη, να γνωρίζει Αγγλικά “τόσο όσο” χρειάζεται. Να μιλά Ελληνικά “τόσο οσο”. Να γνωρίζει οικονομικά “τοσο οσο”. Να ειναι κοινωνικα επιδέξια “τοσο οσο”. Στο μονο που πιθανόν να καταργει αυτον τον νομο και να υπερβάινει τα δέοντα,ειναι στα πηδηματα και στις πίπες. Εκει δεν πρέπει να ειναι “τοσο όσο” γιατι απλά ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ. Εκει πρεπει να υπερβει το όριο,να μην υπακουσει στην μητερα Φυση και να κάνει την υπερκατανάλωση δυναμεων προκειμενου να επιτευχθει ο στόχος,δηλαδή το φουσκωμα του τραπεζικου λογαριασμου. Υπερωριες δηλαδή.

    Μα φαίνεται πως έχει αποτέλεσμα.Αν κρινει κανεις από το ότι μια πουτανίτσα φοράει γοβες του χιλιάρικου ενω μια άλλη “χ”,”ψ”,με ένα κάρο πτυχία και ένα σωρο δεξιοτητες,ψάχνει στα πανερια της Ερμου για κάποια προσφορά “ένα συν ένα ΄δωρο”.
    Και αυτο επεκτείνεται παντου. Σε όλο το φάσμα. Απο πάνω ως κάτω. Ειδικα σε χώρους όπου δεν χρηζουν αποδειξης ουτε και χρειάζονται μεζουρες και χρονομετρα προκειμενου να καταταχθείς. Απλα “κωλοπετσωσύνη”. Κυρια ο χωρος της πολιτικης δηλαδή. Οπου κυριαρχουν οι φελοι,οι κωλοπετσωμενες και οι τενεκέδες.

  16. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ λέει:

    Δημητρη συνεχισε να τα χωνεις και να λες αληθειες το μονο που σε αδικει είναι όταν συγκρινεις ανομοια πραγματα ΑΕΚ με LIVERPOOL και ελληνικο μπουρδελο με PREMIER

  17. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ερωτηση της ημερας, τωρα που ειναι πρωι, με το καφε:

    Προπερσυ ο εγγυητης ελαβε 5εκ ευρω, οπως ο ιδιος μας ειπε δια της ΠΑΕ, μεσω της συμφωνιας με την παγκοσμιως αγνωστη Capelli. Παλιο το κολπο το ειχαμε ξανακανει με μια Basic στη πρωτη αρπαχτη μας απο την ΑΕΚ. Δεν ειναι τυχαιο οτι επιλεγουμε καθε φορα οσο πιο αγνωστους γινεται, ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

    Παρενθεση: Η ομαδα μου διαπραγματευται με τη Nike την αναλογη συμβαση, μιας και ληγει η τωρινη με την NB φετος. Ο ορος που μπηκε απο μεριας μας για να κατσουν στο τραπεζι ειναι οτι ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ θα ειναι η μεγαλυτερη απο ΚΑΘΕ ομαδα της Premier Laegue. Δηλαδη ΑΝΩ των 75εκ/ετος που εχει η Referee United με το νουμερο που ακουσα να φτανει τα 90εκ/ετος? ΟΚ τωρα?

    Κοιτωντας την εκθεση εσοδων εξοδων της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη περιοδο 2017-2018, το ποσο αυτο ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ πουθενα ως εσοδο.
    Εχει 4,281εκ εσοδα απο εισητηρια, 5,547 απο χορηγιες (ΟΠΑΠ κλπ) και διαφημισεις (φανελες-γηπεδο-παροχη σηματος σε τριτους κλπ), 2,558 δικαιωματα αναμεταδοσης (NOVA), 9,021 απο το Europa και αλλα 2,722 λειτουργικα εσοδα.
    Αυτα μας κανουν ενα ωραιο 24,144εκ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ CAPELLI 5EK ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. Μαλλον θα τα΄ξεχασαν’ εκει στη ΠΑΕ. Αλλα ας παει και αυτο οπως ΤΟΣΑ αλλα.

    Η πλακα ειναι στα εξοδα- το σημειο κλειδι που ειναι περηφανοι οι 29 κατασκεαστες πλυντηριων:
    Το ξερατε οτι το ροστερ μας εχει ΕΤΗΣΙΕΣ αμοιβες (για τη σαιζον 17-18 δηλαδη), 12,65εκ ευρω?
    Δηλαδη αν βαλουμε 30 ατομα ροστερ ο ΜΕΣΟΣ ορος της χρονιας ΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ειναι 420 χιλιαρικα?
    Αν πουμε οτι οι πιτσιρικαδες που παιρνουν κανα 30αρι για να κλεινουν την αποστολη (ο Γαλανοπουλος επαιρνε 50 εκεινη τη χρονια), τοτε η αναλογια εκτοξευεται σε πανω απο 700 χιλιαρικα ανα παικτη!
    Ομολογω οτι δεν ηξερα οτι δνουμε 700αρες αβερτα-κουβερτα στους Κλωναριδηδες και τους Οικονομου.

    Με λιγα λογια τα λεφτα του καλογερου (τοσα παιρνει ο Τσιγκι και ειναι απο τα βαρια συμβολαια-400) η ΠΑΕ ισχυριζεται οτι τα δινει ΜΕΣΟ ΟΡΟ, ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 30: Στο Ντουνη, στο Γιαννουτσο, στο Γιουση στο Μελικιωτη στο Μπαμπη και στα αλλα τα παιδια.
    Ομολογω οτι δεν ηξερα οτι ειναι τοσο χουβαρντας ο εγγυητης, αν αναλογιστουμε δηλαδη οτι ο ‘προπονητης’ με το ζορι πηρε 250 χιλιαρικα.
    Η οτι διωξαμε το Γιοχανσον για 200 παραπανω , η οτι τσακωθηκαμε με το Σιμοες για αλλα τοσα και με το Λαμπροπουλο για ΟΛΟΚΛΗΡΑ 120,000 ΕΥΡΩ που επαιρνε και κοντευε να τιναξει τα ταμεια στον αερα ο αλητης!

    Εχει και αλλο ομως πιο κατω: Λοιπα λειτουργικα εξοδα> 8.686εκ ευρω! Τα οποια σε σχεση με το 2017 που ηταν 7,138εκ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 1,5εκ!
    Ως λοιπα λειτουργικα εξοδα ειναι π.χ οι μισθοδοσια των υπαλληλων, τα νοικια-ρευματα κλπ και τα εξοδα της ομαδας πχ μετακινησεις-ξενοδοχεια. Τα λεγωμενα και OP.EX (Operational Expenses).
    Εδω θα θυμισω- για να παρουμε μια ιδεα- οτι τα γραφεια κοστισαν ΤΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ 700 χιλιαρικα βαση ανακοινωσης της ΠΑΕ. Το ενοικιο/ετος δηλαδη ειναι στα 140 χιλιαρικα, ενα λογικο νουμερο.

    Οποτε για να ξοδεψουμε 1,5εκ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο τα ηδη ΠΑΛΑΒΑ 7,138εκ, πρεπει να προσλαβαμε γραμματεα τη Naomi Cambell να τη βλεπουμε να μας φτιαχνει η μερα, να προσλαβουμε οδηγο πουλμαν τον Hamilton, τον Armani για να μας ντυνει, και στα ξενοδοχεια της Ξανθης, της Λαρσας (χωρις ι) του Κομποτιακου κλπ να μεναμε σε προεδρικες σουιτες ΟΛΟΙ ανεξαιρετως με πρωινα αστακους Βeluga και Bollinger του 1996.
    Ο φιλος Κωστας πχ στα Ιωαννινα μπορει να μας πει αν το αναλογο ξενοδοχειο εχει καμμια 20αρια προεδρικες που τις χρεωνει 4-5 χιλιαρικα τη βραδια για να μενει ο Γιακουμακης.
    Μπορει να κλεισαμε leasing τυποτα SL 600 ανα παικτη και να μη το ξερω.
    Γιατι μονο ετσι βγαινει το νουμερο: απο τη στιγμη που εχεις το ιδιο προσωπικο σε αριθμο στη ΠΑΕ, κανεις τα ιδια ταξιδια/εξοδα κλπ σαν ομαδα το να δινεις 1,5εκ λειιτουργικα εξοδα παραπανω απο τα 7,138 που εδωσες περσυ, εχει τη πλακα του!
    Απο οσο λεγαμε παλια – αν θυμαμαι ο Βυρων μου το ειχε πει- η ΠΑΕ εχει 100-110 υπαλληλους. 1,5 χιλιαρικο/μηνα να κοστιζει ο καθενας μεσο ορο που ειναι και καλοπληρωμενοι, ειναι 2,2εκ. Τα αλλα 5,5εκ που διαλο τα ‘φαγατε’?
    Στα ξενοδοχεια που κοστιζουν 2 χιλιαρικα το ενα για 15 εκτος εδρας?

    ΥΓ1 Ο εγυητης απο τι και ποιον ακριβως εγγγυαται οτι δεν θα μας κλεψουν? Δικια του δεν ειναι η ΑΕΚ? Αυτος δε κανει κουμαντο? Μας εγγυαται οτι δεν θα μας κλεψει ο ιδιος? Δηλαδη ο Βαγελας, ο Ιβαν ο μεγαλοπρεπης ακομη και ο Αλαφ-ουζος ΔΕΝ ειναι εγγυητες? Τι ειναι? Τιποτε λαθρεμπορες? Απλα ρωταω.

    ΥΓ2 Μαθηματα ιστοριας: Οταν ο Αλαφ-ουζος σου ειπε οχι με τη Νταντι, οταν ο ΚΙΝΤΗΣ ως προεδρος του νιονιου τη μια ελεγε οτι εχει παρουσιαση παικτων και την αλλη ανοιγαν οι πορτες μεσα στα χαραματα να ‘σκαψουν αγνωστοι’ το γηπεδο. Οταν ο ΖΜΠΑΟΥΓΚ ειπε οχι οπως ειπε και η Λαρσα. Οταν η πολιτεια δε σου εδινε ουτε το Παν-Θεσαλλικο ουτε το Παν-Πελοποννησσιακο ‘φοβουμενη’ φθορες. Καποιος σηκωσε Ο ΙΔΙΟΣ το τηλεφωνο μαυρα μεσανυχτα και ειπε τοτε στον Γιωργακη, ελατε εδω να παιξετε-χωρις φιλαθλους να μου το σπασουν- για να μην φατε διετη αποκλεισμο απο ολες τις διοργανωσεις.
    Οταν ο Μιλτον Βιερα αρπαχθηκε με το γαυρο, ο πατερας του καποιου- που τον ειχε φερει με ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ στην Ελλαδα- τον εστειλε με προσωπικη παρεμβαση στο θειο Λουκα. Γιατι τον ειχε σα ‘παιδι του’ και δεν ηθελε να φυγει απο την Ελλαδα. ΜΠΡΟΣΤΑ ειμασταν πιτσιρικαδες 10 χρονων οταν εγινε στο σπιτι του στο Σουνιο.
    Τον Αλαφ-ουζο ΔΥΟ φορες προπερσυ καναμε ως ΑΕΚ κινηση να τον σωσουμε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ. Τη πρωτη φορα ο Ζπαουγκ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ. Τη δευτερη φορα και αφου εγινε η προσχωρηση και δοθηκε και ο Κατσε, υπερψηφισε..

    ΥΓ3 Στη γεωγραφια εισαι σκραπας. Στη προσθεση εισαι στουρνος. Εβαλες μονος σου (κοπυ-παστε απο το Ιντερνετ) 2 νουμερα και καταφερες να τα κανεις λαθος στο αθροισμα. Ειναι πραγματικα εκπληκτικο!
    Στις προβλεψεις δε πετυχαινεις βαλσαμωμενο ελεφαντα απο μισο μετρο με μπαζουκας.
    ΟΤΙ εχεις πει , τα παντα ολα που λεει και ο Αλεφας, εχεις πεσει εξω ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. Ενα ουτε καν στατιστικα ΕΝΑ δεν εχεις πετυχει.

    Το οτι πραγματικα καθεσαι και πιστευεις οτι θα ασχοληθω με ενα ΧΟΝΤΡΟ-ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΒΛΑΧΟ απο το γαμοκιλκις η οπου διαολο ειναι το κατσικοχωρι σου, το οτι θα τρεχω στο ΟΑΚΑ να πληρωσω λεφτα στον λαθρεμπορα, ποσο μαλλον οτι θα σε ψαχνω στην 11 απλα αποδεικνυει ποσο ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΟΥ ΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ εισαι που δε καταλαβαινεις ακομη και αυτο το ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ δουλεμα που σου κανω. Εδω δε παμε με προσκλησεις στα επισημα τσαμπα να χασουμε 2 ωρες να βλεπουμε το Μανταλο, θα τρεχουμε να βρουμε το ΤΥΡΙ στην 11, αν ειναι δυνατον!

    Μια χαρα σου απαντησε ο Stevie χθες- δε κοιταζα αυτο το αρθρο αλλα το επομενο . Ακου στην 11! Σε λιγο θα μας πεις να παμε και στο πεταλο να στριψουμε κανα τριφυλλο. Ποσο βλακας μπορει να εισαι?

    ΤΣΕΟ λεμε.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ

  18. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch:

    1. Θέλεις να πεις ότι ο ισολογισμός αυτός, είναι ο μοναδικός μαγειρεμένος στην Ελλάδα? Αφού ξέρεις, έχεις εικόνα της αγοράς.
    2. Όσον αφορά την Capelli, είχε ανακοινωθεί ότι: συνυπολογίζοντας το ποσό, το αθλητικό υλικό και κάποια μπόνους επίτευξης στόχων, μπορούν να εισπράξουν μέχρι και 5 εκατ. ευρώ ως το 2021. 1,5 το χρόνο δηλαδή, όχι ότι είναι λίγο για να ντυνόμαστε στην Αγ. Βαρβάρα.
    3. Ο ΡΕΤΣΟΣ πουλήθηκε 22εκ? Αλήθεια?
    4. Ο ΟΣΦΠ ανήκει σε offshore? Δεν απάντησε κανένας…ακόμα…

    Τι εγγυήθηκε? Από όσο θυμάμαι:

    1. Εγγυήθηκε το ΓΗΠΕΔΟ.
    2. Ότι δεν θα πέσουμε ξανά στη Γ.

    Εκτιμώ ότι εγγυλαται:

    1. Ότι δεν θα ζητήσει μία μέρα πίσω τα 120εκ. που έβαλε ως ΑΜΚ.
    2. Ότι δεν θα δούμε άλλους ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ και ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΔΕΣ να φεύγουν τσάμπα.

    Εγγυάται ότι δεν θα σκέφτεται ένας αηδιαστικός χοντρός, ύποπτος πρεζέμπορας, ύποπτος αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, ύποπτος εγκέφαλος τρομοκρατικού χτυπήματος σε διαιτητή (τί ύποπτος…εδώ τα τηλεφωνήματα ήταν από την ΠΑΕ και την εταιρία του) να κάνει την ΑΕΚ παράρτημα, αγοράζοντάς την για να σπάει την πλάκα του.

    Και δεν θα συμψηφίσουμε ΟΛΑ ΑΥΤΑ που έχει κάνει το ΒΡΩΜΕΡΟ σωματείο του Πειραιά με μία παραχώρηση του γηπέδου τους. Το οποίο τους ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ δωρεάν και για χάρη του ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ το δικό μας γήπεδο? Γιατί δεν τα λέμε όλα? Ποιό γήπεδο εκτόπισε το κρατικοδίαιτο ΤΗΓΑΝΙ? Ξεχάσαμε? Για μία ακόμα φορά στην ιστορία μας, μας ΕΚΛΕΨΑΝ. Και θα πούμε και ευχαριστώ?

    Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Μελισσανίδη, αναγνωρίζω και καταλογίζω τα αρνητικά του, δεν μου αρέσει η νοοτροπία του, η μη κουλτούρα, το στυλ…γενικά, δεν μου πάει. Αλλά δεν θα τα μηδενίσω όλα.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ nn

    1. Δεν ειναι ισολογισμος ειναι εκθεση εσοδων εξοδων. Με ορκωτο μεν αλλα ΟΧΙ ισολογισμος. Απλα μια αποτυπωση της εικονας (και καλα)
    2. Λιγο λες Αγ. Βαρβαρα. Πιο ΚΙΤΣ πραγμα απο αυτο δεν εχω ξαναδει, σαν εργατες εργοταξιου ειναι.
    3. Εχω γραψει για το Ρετσο χρονια πριν. Οπως και για αλλους γαυρους, Αυτο λεει κατι? Μηπως θυμασαι ποιος κουβαλαγε τους 5 αργεντινους? Τον Κριστοφερ Ρε? Τον Δωνη 600εκ δραχμες? Πως εφτασε η ΑΕΚ στα 150εκ ευρω φεσι μεσα σε 10 χρονια απο το 1994 στο 2004? Απο τα 21εκ του Μακη μονο?
    4. Τι με νοιαζει τι κανει ο ΟΣΦΠ? Δηλαδη αν ανηκει σε offshore η οχι? Αν δηλαδη ο καθε Βαγγελας κλεβει- που κλεβει- πρεπει να ειμαι και εγω το ιδιο? Οι οποιες ποινικες πραξεις του ενος δικαιολογουν τις αναλογες του αλλου? Τα λεφτα εξαγορας μεσω της ΑΜΚ απο τη ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ που τα βρισκει? Μηπως ειναι τυχαιο οτι γινεται ΑΜΚ με τα ιδια ποσα που πληρωνει ο κοσμος στα διαρκειας και καθε φορα μολις γινει η εκκαθαριση χρονικα? Μαλλον ε?

    Κανεις λαθος. Εγγυηθηκε οτι θα πηγαινουμε εσοδα-εξοδα ως ΠΑΕ ΑΕΚ. Και μαλιστα εβαλε και το χοντρο να το κανει ανακοινωση. ΑΡΑ στο ταμειο εχει 10 απο το Europa+ 30 απο το CHL= MINIMUM ΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ. Αφου τοσα χρονια η ομαδα μια χαρα ζουσε (κατα δηλωση ΤΟΥ) απο τα εσοδα που ειχε μεχρι τοτε, τα ΕΞΤΡΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΣΩΣΤΑ? ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
    Αληθεια τα λεφτα του Βρανιες τι εγιναν?
    Το γηπεδο ειναι ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΔΙΚΕΦΑΛΛΟΣ Α.Ε) που δεν εχει ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση με την ΑΕΚ. Οπως η Καραισκακης Α.Ε δεν εχει καμμια σχεση με το GAY. Μεταξυ κατεργαρεων ειλικρίνεια

    8,6εκ λειτουργικα εξοδα? Για την ΑΕΚ του Ελλαδισταν με 100 υπαλληλους του χιλιαρικου? Σοβαρα τωρα?
    ΕΙΝΑΙ προς μεγαλη συζητηση αν τα εξοδα ειναι 3-3,5εκ και αυτα με τρελλες σπαταλες.

    Σε ολα αυτα που λες βαζεις- σωστα- τη λεξη υποπτος. Που ΕΙΝΑΙ και παραπανω απο υποπτος. Εσυ και εγω το πιστευουμε και ειναι αποψη μας. Τελευταια φορα ομως που κοιταξα το συνταγμα της Ελλαδος εκτος αν καταδικαστει καποιος τελεσιδικα ειναι αθωος. Σε αντιθεση πχ με μια ψυχη που ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ για λαθρεμποριο, αυτα που σε χαλανε στον απεναντι δηλαδη.

    Για πες μου για κατι ξυλοδαρμους: θυμασαι καποιο Μπακα? Θυμασαι που ‘επεφταν τα φωτα’ και η απαντηση ηταν: ηλεκτρολογος ειμαι?
    Θυμασαι ποτε και με ποιους επεσαν ΠΙΣΤΟΛΙΕΣ μεσα στο Members? Αν δε θυμασαι αυτα που ειναι πιο παλια, θυμασαι περσυ που πηγε να πνιξει τον αλλον με το κασκολ σε κοινη θεα στο ΟΑΚΑ?
    Μηπως εχεις ακουσει για κατι νοσοκομεια που πηγε κοσμος που δεν ψηφιζε ‘Γραμμενο’ στην ΕΠΣ Λευκαδας? Και εκει ΔΕΝ ανακατευτηκε ο Ρωσσος..

    ΤΙΠΟΤΕ δε σου εκλεψαν. Απλα εισουν ΑΦΕΛΗΣ και γκρεμισες το γηπεδο σου πριν εξασφαλισεις 100% (με αδειες-χρηματοδοτηση κλπ) και ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, την ανεγερση του νεου γηπεδου σου. Κατι πχ που ο ζελας ΔΕΝ την πατησε με το Βοτανικο να παρει φορα να γκρεμισει τη λεωφορο. ΑΝ το ειχες κανει οι ΙΔΙΕΣ μπουλντοζες που το εριξαν θα συνεχιζαν να χτιζουν το καινουργιο οπως εκανε ο Μελισανιδης με το που βγηκε η αδεια προπερσυ.

    Σωπα σοβαρα? Μου εγγυηθηκε οτι δε θα πεσω στη Γ’ ε? Τι λε ρε παιδι μου! Μιλαμε για τρελλη ασφαλεια, τωρα κοιμαμαι ησυχος. Ειναι σα να λεμε οτι δε θα μπουμπουνισουμε τις εταιρειες μας εμεις!
    Τωρα που θυμαμαι βεβαια ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ AEGEAN και το φεσι εχει φτασει στον αστραγαλο. Αφου προλαβε και ‘πουλησε’ μια κατοσταρα – Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!- τις ‘μετοχες’ του κατι μηνακια πριν σκασει η μπομπα. Καποιος κακοβουλος φτανει να πει οτι η ιστορια στο Αμερικα ΘΥΜΗΣΕ μια μπουγαδα με καποιον Τροχανα- αν τον εχεις ακουσει. Που μολις τσεπωθηκε η μεταβιβασις, εσκασε η κανονιασις – Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!- με παρομοιες χρονικες μεθοδους..

    ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ: ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΣΤΗ Γ? Εγω? Γιατι οσο θυμαμαι η ομαδα στη Β’ ειχε πεσει. Κατι τετοιο ειχε πει και ο Stevie νομιζω. Θυμαμαι λαθος?

    Ποια 120εκ? Σοβαρα μιλας? Σιγα μη εβαλε και κανα ΔΙΣ ο τσαμπας. 4,8εκ μετοχικο κεφαλαιο εχει η ΠΑΕ και 6,8εκ αποθεματικα. Πλακα κανουμε? Σκαρτο ταληρο ειναι η εταιρεια.
    Τους Μανωλαδες η ΑΕΚ τους εδιωχνε τσαμπα. Τι ηθελες να κανει ο καθενας που ΔΕΝ του ανανεωνες το συμβολαιο? Η μαλλον ο Στελαρας ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ οτι πηρε 300 μαυρα για να γινει η ‘μεταγραφη’.
    ΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΙΣ προ και μετα Poyet..
    Για πες μου:

    Ο ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    Ο Λαμπροπουλος ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    Ο Γκαλο ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    Ο Vargas ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    O Κολοβετσιος ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    Ο Almeida ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?
    O original Πλατελας (οχι ο Ιταλος) ποσα λεφτα πουληθηκε? Τσαμπα ε?

    Σου επιασα μονο τους ‘βασικους’ που περασαν μεσα στη τριετια πριν, ασε τις ΣΤΡΑΤΙΕΣ ολων των αλλων. Τους πιτσιρικαδες του 2013-2016, κατι Ζοριτς κατι Πεκχαρτ, Μπουονανοτες, κατι Κρισαντους και λοιπα παλτα.
    Ασε και τους αλλους που ουτε φωτο δε βγαλανε, κατι Βινισιους, κατι Ντιαζ, κατι Τριστασον και το κακο συναπαντημα.

    Βασικα πες μου εκτος του Μπακασετα και του Βρανιες (αντε και του Μπαρμποσα πριν 4 χρονια) ποιος αλλος ΔΕΝ εφυγε ΤΣΑΜΠΑ?

  20. Ο/Η Koreas λέει:

    Να πάμε και λίγο σε retro παιχνίδια που θυμόμαστε από το αεκ παοκ;

    1. Σίγουρα ο τελικός κυπέλλου το 1983 στο νέο οακα, το βαπτισμα του πυρός για εμένα και το μεγάλο μου αδερφό σε μια απέραντη λαοθαλασα από κόσμο, έτσι τουλάχιστον έχει μείνει στο παιδικό μου μυαλό.(δεκα χρόνων γαρ.)

    2. Το αεκ παοκ 1-0 με γκολ του Δημήτρη πιττα κάπου στο 87, 88 με το έμμεσο λακτισμα και τη λάθος επαφή της μπάλας από τον γκιτσιουδη. Μάλλον Μεσημέρι Κυριακης με ήλιολουστο καιρό στη νέα Φιλαδέλφεια, με τη σκεπαστη χωρίς προστατευτικο δίχτυ και απίστευτο παλμό.

    3. Ένα 3-1 στα Φιλαδέλφεια σε χρόνια πρωτάθληματος 92 ή 93 , εγώ φοιτητής παρέα με συνφοιτητη καθισμενοι στην θύρα 3, με ψοφοκρυο , κι ένα παπουλακο πίσω μας ψηλό, καλοντυμενο με παλτουδια και μαύρη ρεπουμπλικα. Είχε φάει τα περισσότερα χρόνια της ζωής του σε κάποια χώρα της Αφρικής, όπου ζούσαν τότε εκεί και τα παιδιά του, και τον θυμάμαι με συγκίνηση γιατί είχε ένα μεταλλικό μπουκάλι με κονιάκ από το οποίο μας έδινε να πιούμε για να ζεσταθουμε από το βιδωτο πωμα του μπουκαλιου.

  21. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @nnektarios

    με ανθρωπους οι οποιοι γλυφουν τα παπουτσια του βαγγελα μην ασχολεισαι.

  22. Ο/Η Koreas λέει:

    @πισσα και πουπουλα
    Καμία σχέση ο πανιώνιος με τον παοκ……. Ο πανιώνιος δεν είναι ομάδα λαϊκή είναι ομάδα εναλλακτικών, κουλτουριαρηδων, κομπλεξικων, δήθεν…. .. Στο λέω εγώ που μεγάλωσα δίπλα στο γήπεδο του ιστορικού……

  23. Ο/Η AkisT21 λέει:

    @the snitch
    Σωστός σε αυτό με το χαρακτήρα και την εξουσία. Δυστυχώς…
    Όσο για το βούρλο της Θεσσαλονίκης, τσέο λένε τον μπάτσο στην αργκό των μπαχαλάκηδων. Τόσα χρόνια στις πορείες το κορίτσι, σκέφτηκε πως το τσέο ταιριάζει και εκεί…

  24. Ο/Η spyros pontios λέει:

    Πραγματικα ρε βλημα ΣΝΙΤΣΕΛ βαριεμαι να απαντησω στις ηλιοθιοτητες και στα σεντονια σου που καθεσαι σαν βλακας που εισαι και γραφεις με τις ωρες.Επειδη με προκαλεσες σου ειπα ειμαι στην 11 αλλα μπορω να ερθω να σε ριξω 2χαστουκια μπορει και 3 στα επισημα.

    Στα επισημα εσυ ομως βλακακο δεν μπορεις να πας.Εσυ πηγαινεις μονο στο τηγανι να ψαξεις το βαγγελα να του φιλησεις τα παπουτσια.Ειλικρινα εισαι τοσο γελιος που οχι ΑΕΚ δεν εισαι αλλα εσυ εισαι ο πραγματικος εχθρος μας.Ευχομαι να σαπισεις στο γλυψιμο.Μην σωσεις ποτε και ξαναπατησεις το ποδι σου στο γηπεδο.Το οτι παιρνεις ψυχοφαρμακα ειμαστε σιγουροι ολοι εδω μεσα.

    βοδι προσεξε καλα

    15.250.000€ (παρουσία) + 1.108.000€ («μετοχές») =
    16.358.000 ευρώ

    +5.500.000 market pool

    αυτα ειναι τα χρηματα που πηρε η ομαδα και τα εριξε στο γηπεδο

    ΣΚΟΥΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΥΔΑΚΙ

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΘΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ!!!!!!!!!!!

  25. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Snitch

    Ναι, είπε ότι θα λειτουργούμε έσοδα-έξοδα, είναι στα αρνητικά που του έχω καταλογίσει και εδώ. Είπε ψέμματα.

    Για τον Μπάκα, δεν έχει καμία σχέση, γνωρίζω, αν βρεθούμε από κοντά, καλύτερα εκει.

    Τις πιστολιές στο members τις έριξε ο μπράβος του Βίκτωρας με το περουκίνι, είσαι λάθος.

    Άσε το γκρέμισμα, το γήπεδο ήταν στον φάκελο των Ολυμπιακών αγώνων; Ναι. Βγήκε σε μια νύχτα; Φυσικά, υπέρ του τότε, πραγματικού πρωθυπουργού.

    Στη Γ μας έριξε ο Ντέμης, αυτός διέλυσε την ομάδα και την χρέωσε σε σημείο μη βιώσιμο.

    Στον Τροχανά πούλησε μαζί με τον Καρρά. Παρέδωσαν όμως μια έτοιμη ομάδα, όχι ερείπιο.

    Τα 120 τα χρησιμοποίησα ως παράδειγμα για αυτό που πιστεύω θα κάνει ο Σαββιδης, δεν το έκανα ξεκάθαρο.

    Ο Μανωλάς και ο Τζιμπούρ έφυγαν ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, με προσφυγές, γιατί κάποιος τύπος άνοιξε κάτι frozen yogurt μετά. Είναι άλλο δεν μπορώ να κρατήσω τον Γιόχανσον και άλλο να τα παίρνω κάτω από το τραπέζι υπέρ του τύπου που είναι κατηγορούμενος αύριο. Αφρόκρεμα.

    Ο Κατσουράνης πήγε στον ΠΑΟ για να πάρει κάτι ψίχουλα ο Θανοπουλος αντί των 5εκ που έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ.

    Όσο για το γήπεδο, θα το κοιτάξω ξανά αύριο, αν θυμάμαι καλά υπέρ της ερασιτεχνικής δεν εγκρίθηκαν τα 20εκ της περιφέρειας;

    Ξέχασα. ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ και στον Κομίνη ότι κανένας δεν θα πειράξει το σπίτι και τη γυναίκα του εκείνη τη νύχτα για να γράψει το ΦΑ έτσι που να μην φύγουμε με -10.

    ΥΓ: Ξύλο πάντως, δεν έχει φάει καμία ομάδα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Δεν μιλάω μόνο για τον Πλατανιά, υπήρξαν αρκετές φορές που έφαγαν ξύλο ομάδες στα αποδυτήρια του χοντρού, 100%. Όταν έχεις για αντιπρόεδρο τον ΜΙΧΑΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ (Κουντούρης πλέον), θα τον χρησιμοποιήσεις, νομοτελειακά.

  26. Ο/Η conpater λέει:

    Ασχετο,απλα για να λεμε…
    Τον Τασο Μητροπουλο ποτε δεν τον χωνεψα σαν παιχτη. Ηταν προκλητικος,νταης, απο μπαλα ηξερε μονο οτι ειναι ασπρομαυρη και στρογγυλη. Ουτε κι οταν ηρθε στην ΑΕΚ και τα εδινε ολα και κερδιζε κατα κρατος μαχες για την ομαδα,χαρηκα με την εννοια οτι “τους πηραμε τον παιχτη”…. Απλα,ειχε δυναμη,τσαμπουκα,και τα εδινε ολα για την ομαδα που επαιζε και αυτο του ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ γιατι ειναι ΕΝΤΙΜΟ. Σαν ανθρωπος ηταν χαμηλων τονων,τοσο που δεν ηξερες αν “ζει η πεθαινει” εκτος γηπεδων. Μου ειχε πει καποτε φιλος αθλητικοδημοσιογραφος που τον ξερει καλα, οτι ειναι τοσο ευαισθητος που δεν παταει μυρμηγκι.
    Εβγαλε ανακοινωση ο συλλογος γεροντων του γαυρου που τον “αποτασσει” απο την λεσχη τους γιατι εμφανιστηκε στο καναλι του Σαββιδη. Γελανε ακομα και τα μπλοκια του Σαρωνικου με την αιτιολογια . Οι ανθρωποι ειναι παντελως ΗΛΙΘΙΟΙ,αφου δεχτηκαν να βγαλουν αυτην την ανακοινωση σαν να ηταν δικια τους.
    Μιλαμε για την σημαια καποτε της ομαδας τους μαζι με τον “κοντο”,το διδυμο. Που επειδη δεν ηταν ουτε γλοιωδης ουτε τσιρακι κανενος επαιξε και με τον ΠΑΟ και με την ΑΕΚ. Οταν καποτε εγραψα πως επρεπε στον πολεμο της Γιουγκοσλαβιας να ερθει κατα δω ενα stealth και να αδειασει οτι εχει πανω του στον Πειραια ,ο Steven με επανεφερε στην ταξη…. Μαλλον ειχα δικιο τελικα
    Αυτα γινονται στην παρεα της αλαζονειας,του εκαστοτε ενος, στην σιχαμεροτερη ομαδα της Ελλας. Δεν ειναι τυχαιο πως ουτε ο “κοντος” ,οταν τον ρωτανε για τον γαυρο καταδεχεται να πει μια κουβεντα . Βλεπεις, οι παλιοι , ειχαν και καποια αρχιδια μεσα απο το παντελονια τους.Οχι ολοι βεβαια αν κρινουμε απο την ανακοινωση .

  27. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Είναι οι πολυπληθέστεροι, όπως διατείνονται; Είναι λέω. Είναι οι κλασσικοί Έλληνες. Δεν χρειάζεται τίποτα παραπανω. Και μόνο που σου λέει κάποιος οτι είναι ολυμπιακός, δεν σε πιάνει κάτι στην σκέψη; Σαν να σου λέει καθολικός ένα πράμα. Παπατζής.

  28. Ο/Η conpater λέει:

    Ειλικρινα,αμα κοψω τον αλλον οτι ειναι γαυρος κραταω αποστασεις.Αμα το πει κιολας ,κοβω την οποια συζητηση εχουμε ανοιξει. Οδηγει εις ατοπον. Σαν να μιλας σε γκασμα,σε ντουβαρι…Μπαζα εχουνε στο κεφαλι?

  29. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven, Conpater: Ούτε ήταν τυχαία η απόλυτη ταύτιση με το ΠΑΣΟΚ. Μαζί φορούσαν τα Pampers του Λούβαρη. ΠΑΣΟΚ & ΟΣΦΠ…ανατριχίλα!

    Ας υποθέσουμε ότι γίνεται μία έρευνα. Ρωτάνε 100 ανθρώπους τι ομάδα είναι ο Αλέφαντος. Πιστεύετε ότι θα βρεθεί έστω ένας που δεν θα πει Ολυμπιακός? Ε, αυτός είναι ο ορισμός του γαύρου…για όσους τον ψάχνουν…

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ακομη και σημερα αδυνατειτε να κταλαβετε ΒΑΣΙΚΕΣ αρχες του ποδοσφαιρικου επιχειρειν στην Ελλαδα.
    Οτι δηλαδη απο το 1979 και μετα- με ενα διαστημα ‘προσαρμογης’ 3-5 ετων- οι ομαδες ειναι οι προεδροι τους και ΜΟΝΟ.
    Για τον απλο λογο οτι οποιος εχει ομαδα και μαλιστα μεγαλη, αποκτα σχεσεις με το κρατος αρα δουλειες και ασπιδα προστασιας.
    Πολιτικης, οικονομικης, και προσωπικης μιας και η ομαδα ειναι πλεον ο προεδρος.
    ΑΥΤΟ ειναι το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα. Γι αυτο το πηρε η κατω βολτα οπως ολα.

    Καθεται τωρα ο καθενας και μου λεει ο γαυρος και ο ζπαουγκ και πρασινα αλογα. Ο γαυρος ΑΝΕΚΑΘΕΝ ειχε καλες σχεσεις με την ΑΕΚ.
    Φιλικοτατες και συμπαθειας και αυτο ειναι both ways. Γιατι πολυ απλα μας βλεπουν ως τριτους ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ και η κοντρα τους ειναι με το ζελα.
    Απλα ετυχε, οταν ξυπνησε ο Σωκ, να ειναι η ΑΕΚ στον αφρο και αυτην να κατακλεψει.
    Αν ηταν ο ζμπαουγκ, ο ΠΑΟ θα εκανε τα αναλογα σε εκεινους. Απο το ΠΑΟ βουτηξε Τζολε και Γιαννακοπουλο με το δευτερο να εχει ηδη ενα βενζιναδικο στο ονομα του.

    ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ εγινε η κλοπη που επισης ετυχε να ειναι στο τιμονι εκεινη τη περιοδο.
    Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ διαλεξε τη μπουγαδα Τροχανα στην ΑΕΚ. 10 λεπτα κουβεντας φθανουν για να δεις οτι ο ανθρωπος δεν ειναι καλα και θα διαλυσει οτι υπαρχει.
    Δηλαδη η Αρκαδη, που φιγουραρει τωρα στο ΔΣ και ειναι και ΤΣΕΟ (κατα ΤΣΥΡΙΖΑ) στην Ενωση φιλων, ΤΥΧΑΙΑ πηγε γραμματεας του Κοκκαλη?
    ΟΛΑ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΕΓΙΝΑΝ?

    Η ΄δηθεν’ κοντρα για τα ματια του Σερβου, ειχε ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Θυμαται κανενας ΜΙΑ δηλωση του Αεκαρα εναντιον της κινησης και της ολη καταστασης?
    Φυσικα και οχι γιατι απλα δεν υπαρχει. Δουλειες κανει με το φιλαρακι του, οχι και να τον βγαλουμε στη σεντρα.

    ΟΜΑΔΑ ειναι ο προεδρος. Οταν ο ‘προεδρος’ δεν ασχολειται η ομαδα παει φουντο.

    Ο Κοκκαλης τη τελευταια χρονια το αφησε στο φεσι μιας και εβλεπε το μπαχαλο που ερχωταν επιχειρηματικα στη χωρα και την εκανε αρον αρον σε πιο σοβαρα μαγαζια βλεπε Ιντρακομ.
    Οταν στο Ολυμπιακο Συλλογο Φυλακισμενων Προεδρων, οι παρτα ολες πηγαιναν στη ψειρου, ο γαυρος σωθηκε ΠΟΛΙΤΙΚΑ και μονο.
    Οπως πολιτικα κρατανε το ζελα 5 χρονια τωρα.

    Τι ηταν ο ζμπαουγκ πριν το Σαββιδη? Ομαδα? Ελα τωρα.. Κατι χαβαλεδες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι η Liverpool επειδη ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν κοσμο. Δε τους λενε ΓΥΦΤΟΥΣ τυχαια.
    Ηρθε ο μπουγαδας, εριξε ταχα μου λεφτα, αυτα που του χαρησε ο αχαστος με το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ σε προστιμα: 38εκ η ΣΕΚΑΠ, 22 εκ ο Ζπαουγκ μας κανουν Ω ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!!! ακριβως το νουμερο που εχει η Dimera ριξει στην ομαδα…

    Τι ειναι ο ΠΑΟ χωρις το Βαρδινογιαννη? Ενα μαγαζακι της πλακας με ενα γηπεδο 100 χρονων-16 χιλιαδων θεσεων που πεφτουν οι σοβαδες και ενα ροστερ που παλευει να μη πεσει. Μεχρι και απο τη Παιανια τους πεταξε εξω.

    Τι ειναι η ΑΕΚ χωρις το Μελισσανιδη? Τιποτα απολυτως. ΟΛΑ, τα παντα ΟΛΑ, ειναι σε προσωπικες Α.Ε του γατουλη. Η ΠΑΕ στην Ενωση φιλων (ακομη ειναι ο πριγκιπας της φαπας μεσα), το γηπεδο στη Δικεφαλλος, το προπονητηριο στη Μεσογαια. Με ενα πουλμαν την αφησε ο Παππας, πλεον ουτε αυτο δεν εχει. Το πουλησε ο γατουλης, και πηρε ενα μεταχειρισμενο.
    Φευγει αυριο ο Μελλισανιδης ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ? Το απολυτο ΤΙΠΟΤΑ. Μηδεν-zero-nada. Μια ομαδα με ενα ροστερ που αστερι της ειναι ενας τυπος που εδιωξε η Λας Παλμας. Αυτο. Τελος.

    Οι εχθρες στο κοσμο- δηλαδη στα προβατα- δημιουργηθηκαν με τη ταυτιση της ομαδας με το προεδρο. Ο γαυρος ηταν ο κοκκαλης και ο κοκκαλης ο γαυρος. Εκλεβε ο Κοκκαλης με τον ΟΤΕ, εβαζε το γαυρο μπροστα με τα κλεμμενα, τσιμπαγανε τα προβατα απο κατω.

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΡΧΩΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!

    Απλα ο καθενας (Βαγγελας-Ιβαν κλπ) ψαχνει την ομαδα με τα περισσοτερα ΠΡΟΒΑΤΑ για να εχει τη μεγαλυτερη δυνατη καλυψη και τη μεγαλυτερη δυνατη πιεση για να κανει τα κουμαντα του.
    Η ΑΕΚ ειναι τριτη και δεν ασχοληθηκαν, ο ζελας ειναι του Βαρδινογιαννη και δεν τον ακουμπαμε.

    Γιατι δε πηγε στο Ρουλη ο ΙΒΑΝ? Σα μαγαζι ειναι πιο ελκυστικο: To 1/4 των χρεων του ειχε (κατω απο 10 την ωρα που ο ζπαουγκ ειχε +35), ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΕΙ και οχι δανεικο, και απο ιστορια τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι και οι δυο. Τρια πρωταθληματα ο ενας, δυο ο αλλος, περσυ τα εκανε τρια. Απλα ο ζμπαουγκ πιο μεγαλη στανη αρα ειναι πιο χρησιμος. Φυσικα ειχε και την αφισα του Κουδα στο Ροστοφ οταν ηταν μικρος μη τα ξεχναμε αυτα..

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΟΥΛΗΔΕΣ, ΟΙ ΙΒΑΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΓΓΕΛΕΣ. Ολοι ιδιοι ειναι, με το δικο μας να εχει κανει και ΦΥΛΑΚΑ. Φυλακοβιος ειναι ο προεδρος, σα το Κοσκωτα και το Σαλιαρελη. Λαθρεμπορας σα το Σαββιδη το πιστολα. Ο ενας δερνει κοσμο αλλα ο δικος μας δε δερνει, τους στελνει γαρυφαλλα. Ο ενας ξεφορτωνε στο Βολο και καποια στιγμη τον πιασανε, ο αλλος δε προλαβε και του πιασανε ΤΡΙΑ με ετικετες ΣΕΚΑΠ.

    QUIZ: Οταν εχεις σχολη οδηγων αρα εισαι αφραγκοπουλος, ΠΟΙΑΝΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ?

    @nn
    Αν βρεθουμε θα τα πουμε. Μπορει μεσω Stevie αν ειναι καποια φορα.
    Ναι δεν εχει σχεση. Ο Κοκκαλης τον εδειρε εχεις δικιο.. απλα ΕΤΥΧΕ μετα το τελικο του κυπελλου που ΕΤΥΧΕ και τον εχασε ο γατουλης με το πεναλτυ. Εχει και καθαρο μητρωο απο πριν δε κανει τετοια..
    Οι πιστολιες πεσανε γιατι ο δικος σου χυμηξε με τη μεταλλικη καρεκλα να του τη φερει κολαρο- ελεω γαυρου και Θωμα- και δεν ηταν καν στην ΑΕΚ τοτε!
    Μπροστα ειμασταν μετα το ματς μεσα στο Members διπλα στο Νεστορα και το Νικολαου.
    Ο Ντεμης – αν ψαξεις παλια κειμενα μου θα καταλαβεις ποσο αγαπη του εχω- εφυγε το 2008. Η ΑΕΚ επεσε το 2013 πεντε χρονια μετα. Οσο π.χ ειναι στο τιμονι ο Μελ τωρα. ΑΝ θελανε οι Παπαδονοτιαδες μια χαρα την φερνανε στα ισια.
    Η ομαδα επεσε στη Β’. Η Γ΄ηταν αποφαση Μελ για να σβησει τα χρεη.
    Ορθα μεν επιχειρηματικα αλλα ΔΙΚΗ του αποφαση ως προς το ταμειο , αγωνιστικα η ομαδα ηταν στη Β’. Μη πουμε για το τελευταιο ματς στο ΟΑΚΑ και πως μπουκαραν τα καλοπαιδα.
    Ο γατουλης δε βαζει αντιπροεδρους. Τις κανει αλλιως τις δουλειες με Γεωργιανους απ ευθειας. Ρωτα και στο νοσοκομειο της Λευκαδας.
    Ο γατουλης δεν εμπιστευται ουτε τον ισκιο του. Την Αρκαδη εχει και το πριγκιπα –ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΔΙΣ- κοντα του.
    Γι αυτο μεγαλουργει.
    Ζαχαρη στο καφε δε βαζουν στη ΠΑΕ αν δεν τον ρωτησουν..

  31. Ο/Η spyros pontios λέει:

    @steven

    Το τελευταίο μαρεσε για καθολικούς και παπατζηδες.ενα πράγμα σαν τον σνίτσελ

  32. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Snitch: Συμφωνώ μέχρι και στις τελείες, απολαυστικός, εκτός από τον Μπάκα, επιμένω.

    Να προσθέσω ότι είχα την τύχη μίας συνομιλίας με τον Τροχανά. Πραγματικά, δεν μιλάμε για ημίτρελο ή τρελό, αλλά για θεότρελο! Δύσκολα θα ξεχάσω την ανάλυση που μου έκανε για τον Ομάρ Τετράτζε και γιατί σε αντίθεση με τον Μπάγεβιτς, έπρεπε να τον φέρει.

  33. Ο/Η conpater λέει:

    Για ολα οσα γραφετε παραπανω,ο πολυς κοσμος εχει αποχωρησει απο τις κερκιδες .Ποιοι εχουν μεινει? Οι γνωστοι…
    Το οτι ο ενας εχει παει για “καφε” μεσα απο τα καγκελα κι ο αλλος “κοιταει” αν θελει βαψιμο ο μαντροτοιχος συχνα-πυκνα,εχει να κανει με διαφορετικες πολιτικες καταστασεις του τοτε και τωρα. Δεν ειναι τυχαιο που θελει την forthnet ,δηλαδη το χρεος της. Αλλο ενα καναλι,συνδρομητικο αυτο, που πεφτουν οι διαφημισεις βροχη και οι συνδρομες. Στην ουσια” αγοραζει” τις διαφημιζομενες εταιριες .
    Με τον Μπακα ξερουμε τι εγινε,καποιοι ξερουν λιγα παραπανω.
    Οσο μεγαλωνεις και μαθαινεις ,τοσο τραβιεσαι μακρυα . Εκτος κι αν εισαι γαυρος ,δηλαδη ανθρωπος με ΣΚΑΤΑ στο κεφαλι,οπου νομιζεις οτι ο προεδρος ειναι ο ΘΕΟΣ. Μεχρι και τον Σαλιαρελη ειχαν θεοποιησει που εφερε τα Μιγκ τοτε με τρεις καραβιες γαριδες. Ο οποιος “ρουμπινιας” – ο αφε τριτου-,νοικιασε τις εγκαταστασεις της SOSCO φευγοντας σε ποιον λετε?
    Για “καφε” ειχε παει γιατι ηταν κατι σαν τους αυτοφορακηδες τοτε. Αλλωστε ΠΟΤΕ δεν εχουν μετρηθει οι δεξαμενες κι απο κανεναν,πλην των “συγγενων”.
    Δουλειες κανουν ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. Κι ο Βαγγελας ,ο πολλα βαρυς και κατατρεγμενος καποια στιγμη θα κανει δουλειες με τον Ιβαν λογω λιμανιου Θεσσαλονικης.
    Αν οι Παπανοτιαδες ,που αποδεδειγμενα εβαλαν λεφτα,ασχολιοντουσαν ΣΟΒΑΡΑ με την ΑΕΚ,οσο και στις επιχειρησεις τους,θα μιλαγαμε ισως για την πιο καθαρη και σοβαρη – σε λειτουργια- διοικηση σε ομαδες. Και παλι ομως,σε αυτο το αρρωστο περιβαλλον που λειτουργουν τα παντα στην Ελλας, εμπιστευθηκαν τα λεφτα τους στο ατομο που ηταν λαοπροβλητο στην ΑΕΚ. κι οχι αδικα μεχρι εκεινη την στιγμη,το μετα το ειδαμε. Λεφτα επεσαν και επι ENIC,μην τα ισοπεδωνουμε ολα, παντα ομως υπηρχε το βαρελι με την τρυπα στον πατο.
    Μου ειπε καποτε ο Κωστουλας ,που εμπλεξα.Του ειπα δεν εχεις δει τιποτα ακομα .Αυτο οταν ειχε πρωτοαναλαβει τον Παναιτωλικο . Τελικα,εφυγε τρεχοντας .Ο σοβαρος επιχειρηματιας εφυγε τρεχοντας να γλιτωσει.Οπως και ο Μυτηληναιος ,εκ των κορυφαιων επιχειρηματιων της χωρας που τον εμπλεξαν με τον Ηρακλη και τρομαξε να ξεφυγει. Το οτι ο ΠΑΟ ειχε την “οικογενεια” αφεντικο,ειχε να κανει και με αλλες καταστασεις .Ειδαμε ομως τι εγινε μολις αποφασισε ο Γιωργος να αποσυρθει. Κανεις δεν ειχε την διαθεση να ασχοληθει και επεσε στα χερια του Πατερα και του Βγενοπουλου. Αποτελεσματα γαματα.
    Το πως εννοει ο καθενας τον σοβαρο επιχειρηματια στο ποδοσφαιρο ειναι υποκειμενικο. Ο Κωστουλας,ο Μυτηληναιος εκοψαν ροδα μυρωμενα.Ολοι οι αλλοι απλα ειναι Θεοι για τους οπαδους τους.

  34. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ. ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΣΙΜΟΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ.(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ) ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ!!!

  35. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater
    Ας πούμε ότι Όλα αυτά που λες είναι σωστά. Εγώ όμως μαζί με τους φίλους μου που θα πάμε να περάσουμε μια Κυριακή απόγευμα στην ομάδα που αγαπάμε και υποστηριζουμε, γιατί θα πρέπει όλα αυτά να σκεφτόμαστε και μάλιστα να παίζουν ρόλο αρνητικό στην απόφαση μας να μην πάμε;…. Είναι λόγοι αισθητικής…… Μήπως είναι λόγοι προσωπικής αυτοεκτιμησης;…..

    Ps. Ο Μυτιληναίος δεν έφυγε για λόγους παρασκηνιου, πούλησε ( Κωνσταντίνου) κι έφυγε.
    Ο δε κωστουλας βρήκε και γυναίκα από τον παναιτωλικο.
    Οταν είσαι επιχειρηματιας σε μεγάλα μεγέθη και σε οικονομίες κλιμακος θα πουλήσεις και τη μάνα σου για να κρατήθεις. Δε συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.

  36. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. : Θα μπορούσε να καιερωθεί ίσως πριν από κάποιο ντέρμπυ, κι εφόσον βέβαια κι αυτό έχει κάποια σημασία. Το νακάνουμε pregame όταν θα παίξουμε με τα πράσινα πουλιά, δεν το βρίσκω και τόσο ενδιαφέρον.

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ο Μυτιληναίος δεν πούλησε. Χάρισε στον Σπανουδάκη και στον Χρυσάφη, οι οποίοι χάρισαν στον Ρέμμο.

  38. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @conpater:”Οσο μεγαλώνεις και μαθαίνεις,τόσο τραβιέσαι μακριά”.Έτσι ακριβώς…Κι ας ξεχαστούν με κάποιο τρόπο οι ΄΄παιδοεφηβικές μας αναμνήσεις και βιώματα”

    Αλλάξαν οι καιροί…Η κι εμείς οι ίδιοι μάλλον…Και στο κάτω -κάτω της γραφής είναι (προσωπικά) θέμα αυτοεκτίμησης πλέον…

    Καλό παιχνίδι.

    @Στήβεν :Χάλια ξεκίνημα το Pitsburgh φέτος…0-3 ..Εκεί αξίζει να παρακολουθείς.Οι ”δικοί” (Philadelphia),εκαναν μεγάλη νίκη μέσα στο Green Bay…Ματσάρα,πέσανε κορμιά…(2-2) κι ανεβαίνει η ομάς…

  39. Ο/Η Koreas λέει:

    Steven μιλάω για την πώληση του Μιχάλη Κωνσταντίνου στον παναθηναικο, κάπου 3 δισ δρχ.

  40. Ο/Η conpater λέει:

    @Koreas
    Να το πω αλλιως. Στα 17-18 που εισαι ηλικιακα στα ντουζενια σου,πας γηπεδο με την παρεα 200 χλμ πηγαινε-ελα ,απο την “παλια” εθνικη Αθηνων-Κορινθου. Κανεις το χαβαλε,βλεπεις καλη μπαλιτσα,στα ντερμπυ πεφτει το ξυλο της αρκουδας.Μια χαρα ολα.
    Στα 25-26 περιπου συνεχιζεις το ιδιο τροπαρι,αραιωνοντας καπως το “ξυλο”. Η καλη μπαλιτσα αρχιζει και γινεται μπαλιτσα. Μετα τα 32-33 αραιωνεις το γηπεδο γιατι εχουν δημιουργηθει υποχρεωσεις και δεν βλεπεις καθολου μπαλιτσα.
    Βλεπεις παραλληλα και τις αλλες ομαδες μα παιρνουν -οπως παιρνουν- τα πρωταθληματα ,και την ομαδα σου να σερνεται σε οικονομικα προβληματα. Γινεται μια νεα αρχη ,εισαι κοντα τους ,στηριζεις, και μετα απο 3-4 χρονια ανακαλυπτεις οτι λειπουν απο τα ταμεια καποια εκατονταδες εκ. ευρω. Αντε γαμηθειτε λες και κοβεις και το γηπεδο,αφου απο θεαμα ειναι ενα ματσο μπαζα. Καποια στγμη,καταλαβαινεις οτι ζητας πραγματα που να σε ευχαριστουν σαν θεαμα . Ποτε το ειδαμε αυτο στην ΑΕΚ ? Οι αλλοι συνεχιζουν ακαθεκτοι,με τις οποιες μεθοδους τους, και μαζευουν κυπελλα . Αντε μια νεα αρχη με την ανοδο παλι στην Α κατηγορια, αντε παλι στηριξη οπως μπορει ο καθενας,αλλα πλεον εισαι σε μια ηλικια που για να σε κρατησει ζεστο θες χαρα και θεαμα απο την ομαδα σου. Και το κυριοτερο, επιτελους πρεπει να φτιαξεις μια ανταγωνιστικη ομαδα να παιζεις στα ισα,οσο γινεται, τους αλλους. Και ενω βλεπεις το χρημα να ρεει στην εταιρια, δεν βλεπεις ομως ομαδα.
    Δεν ξερω τι θα εκανα αν εμενα Αθηνα. Ισως ,λεω ισως,να πηγαινα σε καποια παιχνιδια . Λογω του γιου,ολα αυτα τα χρονια εκανα καποιες επισκεψεις στο γηπεδο.Να παρει γευση απο ΑΕΚ,να μπει το μικροβιο μεσα του. Ευτυχως μπηκε,οσο κι αν η ομαδα “προσπαθουσε” για το αντιθετο.
    Στο δια ταυτα, δεν γινεται -προσωπικα μιλαω- να διαβαζεις ,να ακους για ολα αυτα που γινονται στο ελληνικο πρωταθλημα και να εχεις την ιδια καυλα οπως πριν 30 χρονια. Ξαναλεω,ειναι καθαρα πως το βλεπει κανεις . Δουλεμα δεν γουσταρω στα 50 μου. Ο Μελισσανιδης ειναι στην καρδια των περισσοτερων λογω `92-93 . Και στην δικια μου φυσικα . Αυτο δεν παει να πει οτι επικροτω τα οσα κανει. Θα μπορουσε πολλα περισσοτερα και το ξερουμε ολοι μας. Αλλες εποχες το `92 .αλλες τωρα. Το οτι θα φτιαξει το γηπεδο,ειναι στα υπερ του,οπως και αλλες κινησεις εδω και χρονια,αλλα ομαδα δεν βλεπω στο χορτο. Ε αμα δεν βλεπεις μπαλα φιλε μου ,πολυ απλα δεν πας στο γηπεδο. Ναι,καυλα η ΑΕΚ,μετα το γκρεμισμα του ναου δεν ξανακουστηκε αυτο, ναι στην ιστορια της, ναι στην καυλατζα ,αυτη ειναι η ομαδα μας,την υποστηριζουμε,την αγαπαμε, αλλα να μας δωσει και κατι . Με ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα,που ξερουμε και απο αλλου,θα επρεπε να πεταγε η ομαδα και να γουσταραμε και μεις καθε φορα στο ΟΑΚΑ να ειμαστε μεσα. Υπομονη….

  41. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Κι εγώ σου λέω άλλα. Για να μαθαίνεις. Ο Κωνσταντίνου ήταν απλά ένα κρέας και ξεπλύθηκε μπόλικο χρήμα τότε.

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς conpater : Και μπορεί και να γουστάραμε ήρεμα. Ξέρουμε οτι δεν υπάρχει Πελέ πλέον. Όχι όμως και να περιμένουμε και τον Μάνταλο.

  43. Ο/Η conpater λέει:

    Ε οχι και τον Μανταλο. Παει πολυ ! Στην ουσια,σαν ΑΕΚ δεν περιμενα ποτε τον εναν. Απ`οσο θυμαμαι την ομαδα , παντα εβλεπα την ομαδα και πολυ σπανια τον εναν. Αμα περιμενα τον εναν οπως λες,θα ημουν στο αεροδρομιο να πανηγυρισω για τον Ντεταρι,η τα 3 Μιγκ, η καποιον Βελτς. Μοναδες ειχαμε κατα καιρους πολυ καλες,που τραβαγαν ολη την ομαδα προς τα πανω. Μην ονοματιζουμε μαυρα μεσανυχτα τωρα. Οι τουλαχιστον 50-60αρηδες τους θυμουνται.
    Στιβικοι ειναι οι περισσοτεροι ποδοσφαιριστες τωρα.Ειδικα τα μπακ η τα χαφ στις περισσοτερες ομαδες.Απο μπαλα μυρωδια.

  44. Ο/Η Koreas λέει:

    @conpater
    Το μελ προσωπικά ποτέ δεν τον είχα στην καρδιά μου και πίστεψε με αγαπάω και ενθουσιαζομαι πολύ εύκολα. Το Dusan ναι τον λάτρεψα, το μελ ποτέ. Αυτές οι συμπεριφορές οι λιμάνισιες δε μου αρέσουν. Θα μπορούσε βέβαια να μας κερδίσει όλους και να πίνουμε νερό στο όνομα του με την τωρινή του παρουσία στη ομάδα αλλά δε νομίζω ότι το θέλει. Μου φαίνεται ότι έχει το πλανο του το ακολουθεί μας θεωρεί πρόβατα κτλ. Εύχομαι ολόψυχα να διαψευστω. Επιπρόσθετα τον θεωρώ και μαγκουφη, μιζερο με αυτά που κάνει στην ομάδα.

    Τελικά έχεις δίκιο είναι θέμα καυλας. Εγώ στα 45 μου την έχω ακόμη.

  45. Ο/Η Koreas λέει:

    @steven
    Από εσένα μαθαίνω και παίρνω πολύ σημαντικοτερα πράγματα και σε ευχαριστώ. Σου το έχω ξαναπεί αυτό. Μακάρι να σε είχα συναντήσει νωρίτερα.

    Τα άλλα ας πούμε τα παρασκηνιακα στη λεπτομέρεια τους μου είναι εντελώς βαρετα. Ακολουθώ τη συμβουλή του Καβάφη ότι τους λοιστριγονες αν δεν τους αποζητησεις δε θα τους συναντήσεις.

    Καλο παιχνίδι να έχουμε σήμερα και φυσικά η νίκη στην ομάδα μας.

  46. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αντιγράφω απόσπασμα από το σχόλιό μου στο δεν VAR…ιόμαστε. Έγραψα σε ένα σημείο: ”Τώρα σφάζουν ΜΕ επικύρωση. Σκέφτομαι ότι το επόμενο βήμα θα είναι το MATRIX, computerized πλάνα όπου θα αλλοιώνουν την κίνηση. Επιστημονική σφαγή. ”.

    Όποιος έχει όρεξη, μπορεί να δει και τις φωτογραφίες στο link.

    ”Από το τηλεοπτικό ριπλέι φαίνεται να υπάρχει οφσάιντ στην αρχή της φάσης του γκολ των «Νυχτερίδων». Ωστόσο, στο VAR είδαν πλάνο στο οποίο ο παίκτης της Βαλένθια καλύπτεται, μετρώντας έτσι κανονικά το γκολ!
    Έπειτα από αυτό, η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχώρησε σε καταγγελία εναντίον της Mediapro για παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού.”

    http://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1399652/ano-kato-stin-ispania-var-edeixe-gkol-eno-kanali-oti-ypirhe-ofsaint-pics

    Βέβαια, εμείς βιώσαμε πέρυσι στον τελικό, πλαστοπροσωπίες, αλλαξοκωλιές και τον ΑΡΧΟΝΤΑ του αγώνα, που δεν είδε ένα πέναλτι 2 φορές περισσότερο από αυτό που επικύρωσε ως ΑΡΧΟΝΤΑΣ του VAR στον τελικό του UCL.

    Αυτό γιατί καλές οι προβλέψεις, οι ελλείψεις και οι αναλύσεις για το αποψινό, αλλά για ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, θεωρητικά, ο Τσετσένος έρχεται και κάνει πλάκα στον Μελισσανίδη. Όπως ΚΑΙ στους 3 τελικούς, στην Τούμπα κάθε φορά, αλλά ακόμα και στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ. Αν τα είχαμε υποστεί από τον ΟΣΦΠ συνεχόμενα…τι θα λέγαμε?

  47. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Ειμαι γηπεδο.Ειδες ενυεκαδα και παγκο;;;
    Τι σκεφτεται αραγε;;;;