ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

Πρέπει να είναι πάνω από χρόνο, που με χαρά έφευγα από το γραφείο για να δω την ΑΕΚ. Είναι αυτές οι τελευταίες εμφανίσεις, που με έκαναν να θέλω να την δω. Για να δω οτι πράγματι η δουλειά του Καρέρα αποδίδει περισσότερο, κι οτι κάποιοι παίκτες βελτιώνονται ατομικά αλλά και βρίσκονται πιο καλά μέσα στην ομάδα. Σε ένα παιχνίδι που από την στιγμή που είναι διπλό, η ουσία του είναι ήδη καθορισμένη.

Η ΑΕΚ κατέβηκε με ένα ακαταλαβίστικο 3-5-2 και με πολύ περιορισμένο rotation. Τόσοι βασικοί σε ένα τέτοιο παιχνίδι ! Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με την ομάδα μας να κυριαρχεί για κανά εικοσάλεπτο, κυρίως επειδή πίεσε ψηλά. Πράγματι οι Αλμπάνης και Λιβάγια, δυσκόλεψαν πολύ το Αγρίνιο σε όποια επιθετική τους σκέψη. Όμως τα πράματα άλλαξαν από την στιγμή που έγινε η αναγκαστική αλλαγή του Αλμπάνη.

Η είσοδος του Αραούχο ( κι άλλος βασικός ), περιόρισε το παιχνίδι πάνω στον άξονα, ενώ οι κεντρικοί μας ήταν σε πολύ κακό φεγγάρι στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους. Ο Παναιτωλικός επιτέθηκε με θράσος και πάτησε μπόλικες φορές στην περιοχή μας. Ειδκά μάλιστα όταν δέχτηκε το γκολ από τον Σβάρνα, που ήταν ο κορυφαίος του πρώτου ημιχρόνιου. Κάπως το θεώρησε άδικο, οπότε παίρνοντας το κέντρο, έκανε τέσσερις σπουδαίες τελικές – πιο πολλές από εμάς -, εκ των οποίων τις δύο τις έσωσε ο Τσιντώτας.

Το παιχνίδι λοιπόν, επειδή ο αντίπαλος ήταν ανεξήγητα καλός και η ΑΕΚ ράθυμη και χαλαρή, απέκτησε μια ομορφιά κι έναν πολύ καλό ρυθμό. Είδαμε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες κι αρκετές δυνατές μονομαχίες. Όμως δεν είδαμε το καλό διάβασμα του παιχνιδιού από τον Καρέρα, ούτε βέβαια αυτά που είπα στην εισαγωγή μου. Κατανοώ οτι η ουσία ήταν να πάρουμε κάπως ένα αποτέλεσμα, όμως τόση χαλαρότητα από τον Σιμόες που θα κάτσει για δυό εβδομάδες ή τον Σαμπανάζοβιτς που ήταν εντελώς ξεκούραστος, δεν δικαιολογούνται. Όπως δεν δικαιολογείται κι ο προπονητής να κουράζει παίκτες εν όψει Κυριακής. Ή να διακινδυνεύει τραυματισμούς σε ένα τέτοιο γήπεδο λόγω βροχής. Το σκορ ήταν ανακουφιστικό αλλά δεν ήταν τέτοια η σκέψη μου όταν έβλεπα το σπρέυ στον Λιβάγια.

Το δεύτερο μέρος πραγματικά δεν θα μπορούσε να φέρει κάτι διαφορετικό. Ή μάλλον μας εξέπληξε κάπως, αφού στο γήπεδο μπήκε μόνο ο Παναιτωλικός. Από την ΑΕΚ, μπήκαν μόνο οι φανέλες. Όσοι μπορούσαν να παίξουν μπάλα και να φτειάξουν κάτι, απλά είπαν άστο γιά κάποιον άλλον. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει τελείως η όποια ένταση είχαμε, να χαθεί τελείως η αυτοσυγκέντρωση, και να γυρίσουμε στα προ Καρέρα γεγονότα. Κύρια στις ατομικές προσπάθειες.

Ο καθένας έκανε ό,τι του κατέβαινε στο κεφάλι. Την μπάλα την κατέβαζαν τα σέντερ μπακ, με τον Τσιγκρίνσκι να βολδέρνει μέχρι το κέντρο, και τον Βράνιες μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Ο Χουλτ να επιχειρεί να σκοράρει, ο Λιβάγια να παίζει παντού εκτός από κοντινή απόσταση από τον Αραούχο, κι ο Μάνταλος να εφευρίσκει πράματα που τα έχει δει στο ξυλίκι.

Κάπως έτσι το ομαδικό πνεύμα πήγε περίπατο και φυσικά λόγω χαλαρότητας, σε ένα αβίσατο λάθος του Τσιγκρίνσκι ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Κάτι που εδικαιούτο βέβαια, βάσει της πρσοπάθειας του σε όλον τον αγώνα. Άλλωστε ήταν πολύ καλύτερος σήμερα, έτρεξε πιο πολύ, και μόχθησε τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, μετά την ισοφάριση. Το πόσο δυσκόλεψε την ΑΕΚ, αποτυπώνεται στις τέσσερις κάρτες που φάγαμε, στην μία που γλυτώσαμε στον Λιβάγια, αλλά και στην κρυφή κόκκινη στον Αραούχο.

Ο Καρέρα είχε προσπαθήσει κάπως να συνεφέρει την ομάδα με την είσοδο του Σιμάνσκι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε ούτε αρχή ούτε τέλος στο χόρτο, ο δε Πολωνός μάλιστα, έχασε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κάτι που απλά δεν χάνεται. Όταν λοιπόν κάποιο χαφ πατάει περιοχή και δεν έχει τελειώματα, καλό είναι να τον στρώσουν στην δουλειά και να μην τον αφήσουν να χαθεί στην κακή νοοτροπία που είδαμε σήμερα. Μια νοοτροπία που ξεκινάει σίγουρα από το λάθος διάβασμα του Καρέρα. Κι επιμένω σε αυτό διότι όπως του καταλογίζεις όλη την βελτίωση, έτσι πρέπει και να του ασκείς κριτική. Διότι κι αυτός σαν κοουτσάρισμα σήμερα, ήταν για τα μπάζα. Λες και θαύμαζε κι αυτός τον Ρόσα και τον Ντάουντα, που πήραν τα σώβρακα όλης της κιτρινόμαυρης άμυνας.

Βέβαια από ενα σημείο και μετά, υποτίθεται οτι η ΑΕΚ ήθελε να εξασφαλίσει την πρόκριση και να φυλάξει δυνάμεις για την Κυριακή. Δεν είπαμε να παίξει το ενενηντάλεπτο σε ψηλή ένταση, ούτε καν νίκη δεν ζητήσαμε. Ακόμα και μια απλή διαχείριση να βλέπαμε, θα λέγαμε μια χαρά σοβαρότητα επιδείξαμε. Έλα που δεν είδαμε τίποτα όμως. Πάλι καλά που υπήρχε ο αντίπαλος και τουλάχιστον δεν ξεχάσαμε τα βασικά κάποιου αγώνα. Αν λοιπόν ο στόχος σήμερα ήταν να μας δυσαρεστήσουν οι παίκτες μας, οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα αφού το κατάφεραν. Αν ήταν κάτι άλλο που το ξέρουν μόνο αυτοί μέσα στα αποδυτήρια τους, περιμένουμε να το δούμε την Κυριακή όπου βέβαια η σημερινή εμφάνιση, ξεπλένεται μόνο με νίκη. Ο μόνος που δικαιούται συγχαρητήρια σήμερα ήταν ο Σβάρνας και μμπράβο στο παιδί.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

28 Responses to ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    εγω ειμαι ικανοποιημενος απο πραγματα που ειδα στο πρωτο μερος, συνεργασιες, αλληλοκαλυψεις , εμπνευσεις.

    ο σβαρνας προφανως θα διορθωθει με αυτον τον προπονητη καθως εχει δειξει διαθεση να βοηθησει παικτες που εχουν μεινει πισω.
    δεν εινα τυχαιο οτι κερδισαμε απο το πουθενα παικτες που ειχαμε καμμενα χαρτια οπως ο κριστισιτς και ο βρανιες ενω παιρνουν τις ευκαιριες τους σιγα σιγα δευτερες και τριτες επιλογες οπως σβαρνας, σαμπα , βασιλαντωνοπουλος και πιτσιρικαδες….

    σημερα νομιζω οτι η ομαδα επαιξε επαγγελματικα. μπηκε φορτσατη , καταλαβε τοι δεν κινδυνευει σοβαρα απο τον αντιπαλο της πλακας και μαλλον φοβηθηκε περισσοτερο τη βροχη για κανα απροοπτο οπως του αλμπανη.

    νομιζω οτι βρηκαμε εναν προπονητη που παρα τα κολληματα του πχ στο αντιεμπορικο για τον αεκτζη 3-5-2 , ειναι ρεαλιστης , σοβαρος και εργατικος.

    οπως βρηκαμε και εναν σοβαρο τεχνικο διευθυντη που εκανε δυο εξαιρετικες μεταγραφες χειμωνα και ξεφτορτωθηκε τη λιμαδουρα.

    στηριξη κα στους δυο το καλοκαιρι !

  2. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ Καλησπερα
    Οντως μετρια προς το κακο η εμφανιση.
    Δεν εφτιαξε το κοσμο εν οψει ντερμπυ.
    Το προβλημα ειναι ,οταν η ομαδα βρει απεναντι της εναν αντιπαλο που οι μεσοι και επιθετικοι της ψιλοκατεχουν το τοπι και διαθετουν μια στοιχειωδη ταχυτητα φαινονται οι ελλειψεις μας.Γι αυτο το πηγε τοσο κλειστα με τον γαυρο,και με το σημερινο ισως αποφασισει αναλογη προσεγγιση την κυριακη διοτι ο αντιπαλος διαθετει ποιοτητα και ταχυτητα ειδικα σε ανοιχτους χωρους.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Βασικότερο όλων ότι δεν υπήρχε ένταση, θέληση, πείσμα. Περιμένω όμως την Κυριακή να αποζημιωθώ τουλάχιστον για αυτά τα 3 σημεία.

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί το 3-5-2 απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Τόσο πολύ φοβάται τους κεντρικούς αμυντικούς;

    Βασιλαντωνόπουλος, Χούλτ, Σιμόες, Σάμπα και Αλμπάνης δεν θα έπαιζαν την Κυριακή, άρα οι μισοί δεν ήταν βασικοί. Πόσο πιο εκτεταμένο rotation να κάνει; Δεν γινόταν να βάλει τον Χριστόπουλο από το 20’.

    Ο Σιμάνσκι πατάει συχνά και σωστά την περιοχή, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχουμε να το δούμε αυτό από ΧΑΦ. Δεν ενήργησε λάθος σήμερα, γύρισε γρήγορα το σώμα και εκτέλεσε με το κακό του πόδι. Δίπλα από το πόδι του τερματοφύλακα πέρασε, θα το έπιανε σε διαφορετική περίπτωση.

    Ο Αραούχο έχει ανάγκη από ρυθμό και ένα γκολ. Έκανε κάποιες καλές ενέργειες, αλλά θέλει χρόνο.

    Ο Ιταλός πάντως βάζει στο ρόστερ τον Βασιλαντωνόπουλο (εξαιρετικό σώμα για μπακ) και εμφάνισε παίκτη της Κ19, έστω για λίγα λεπτά.

    Σίγουρα, όλοι περιμέναμε κάτι καλύτερο και είναι αλήθεια ότι είχαμε αρχίσει να ζεσταινόμαστε. Μικρό το κακό, αλλά την Κυριακή, επιτέλους, θελουμε νίκη.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Το έγραψα στην τελευταία γραμμή. Διότι δεν μπορώ να είμαι άδικος. Ακόμα και οι μεγάλες ομάδες μας, αλλά και γενικώς, δεν παίζουν συνέχεια καλά. Ακόμα και για τον Σιμάνσκι, το είπα. Θέλω να τριτώσει το σουτ του με γκολ. ο Αραούχο είναι σαφέστατα ανέτοιμος κι ήταν εγκληματική η ενέργεια του. Εγώ θεωρώ οτι ο Βασιλαντονώπουλος είναι μπακάρα, για την Ελλάδα. Όταν είσαι καλά για μικρές ομάδες αμυντικά, είσαι οκ για την ΑΕΚ. Επιθετικά είναι πολύ καλύτερος από τον Μπακάκη. Εγώ θα τον έκανα βασικό. Ας πούμε και μόνο για την ταχύτητα του. Το 3-5-2 είναι ακατανόητο. Δηλαδή κι αν το Αγρίνιο προηγηθεί, θα τρέξει και για δεύτερο γκολ; Εν τω μεταξύ, και που το είχες, δεν έφαγες την ισοφάριση; Σε κυνήγησε μετά ο αντίπαλος; Πρέπει νάσαι νυχτωμένος για να παίζεις 3-5-2 με το Αγρίνιο, και στα ντέρμπυ με 4-3-3. Τα έκανε μαντάρα σήμερα.

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Συμφωνώ, κακό κοουτσάρισμα από τον Ιταλό. Στο 3-5-2 επίσης είναι μονόδρομος η χρησιμοποίηση του Μπακάκη για τη δυνατότητα αλλαγής σχηματισμού στο παιχνίδι και για την ταχύτητα. Άσε που είναι και η καλύτερη θέση για ένα άτεχνο ποδοσφαιριστή.

    Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για τον Βασιλαντωνόπουλο και σίγουρα 150,000 για τον Παουλίνιο δεν αδειάζουν τα ταμεία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάρει μία πραγματική ευκαιρία. Αρχίζω και σκέφτομαι ότι ίσως δεν ”πρέπει” να απειλήσει θέση παίκτη, αγαπητού σε κάποια παρέα, για να μην πω κλίκα. Αυτό το παιδί χθες μου άρεσε πολύ και ελπίζω ο Ιταλός να μην συμβιβάσει καταστάσεις.

    Θα ήθελα να πω δύο λόγια για έναν ακόμα φέρελπι, τον Σαμπανάτζοβιτς. Μου αρέσει που παίζει με το κεφάλι ψηλά, το κάθετο παιχνίδι και η διάθεση να πάει η μπάλα μπροστά. Δεν βλέπω όμως ένταση. Μου δίνει την εντύπωση ότι είναι χαλαρός.

  6. Ο/Η Γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    @άπαντες: Αυτό με το Βασιλαντωνόπουλο είναι κλασική περίπτωση αυτοκτονικού βυζαντινισμού της ΑΕΚ…τον θυμάμαι όταν τον είχα πρωτοδεί με τον Απόλλωνα αντντίον της ΑΕΚ, ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα (και στους 22!). Για Λίγδα είναι ένα πλήρες και αξιοπρεπέστατο μπακ ή και μπακ-χαφ και σε σωματοδομή και τεχνική. Καλό το μπακάκι, δε λέω, αλλά δε μπορώ να θυμηθώ την τελευταία ανθρώπινη σέντρα που έκανε ή σωστό άνοιγμα της αντίπαλης άμυνας…όπως είπατε, και το μπακάκι μια χαρά λόγω ταχύτητας σε τριάδα, μπορεί ακόμα και να είναι στον πάγκο ως το μοναδικό μπακ και για να καλύψει -στην ανάγκη- και τ’ αριστερά, όπως έκανε επί Χιμένεθ. Ένα αμυντικό εργαλείο με συγκεκριμένες εφαρμογές, ΟΧΙ δεξί μπακ που παίρνει τη φανέλα σπίτι του!

    Ο Παουλίνιο ένα κλικ καλύτερος επιθετικά από το μπακάκι -σιγά το κατόρθωμα- αλλά κατά τα λοιπά αδιάφορος σίγουρα δεν προσθέτει κάτι.
    Ας ευχηθούμε ότι ο Καρέρα θα αποκαταστήσει και αυτή την αδικία, στο κάτω κάτω στην άμυνα δε μπορούμε να πάρουμε 3 κεντρικούς του χρόνου πάλι…Ας ξεφορτωθούμε τον Τσιγκρίνσκι, ας κατεβάσει τον οικονόμου στην ιεραρχία, φεύγει και ο Βράνιες (???) δουλεύει Σβάρνα και τον Σλοβένο ας φέρει και τον μπακάκι στους κεντρικούς σα νέο Κωστένογλου και ας τα ΧΩΣΟΥΝ να πάρουν έναν ΗΓΕΤΗ (αντί να παίρνουν 2-3 από το πανέρι). Φαίνεται ότι σιγά σιγά κάποιες θέσεις και συστήματα συμμαζεύονται, ας αξιοποιήσουν αυτούς που έχουν και ας κρατήσουν (αν όλα πάνε καλά) τους 2 ΒΑΣΙΚΟΥΣ που πήραν (Πολιός-‘ούχο), χρειάζονται ακόμα βασικά 3 (από ένα σε κάθε γραμμή) ΗΓΕΤΕΣ, κάνα 2 εργαλεία και ΜΕΓΑΛΟ ξαλάφρωμα (και ανέβασμα στην ιεραρχία για τους άξιους) στο τωρινό ρόστερ.

    Ας πουλήσουν επιτέλους και κάνα Γαλανόπουλο, Λιβάγια και Μπάρκα, ας αφήσουν στην ευχή του θεού τον Ολιβέιρα (και τους λοιπούς Πορτογάλους της λουμπίνας), πιθανότατα και τον ποκοπίκο τον Βέρντε (κλο κλο κλο αλλά που αβγό?)

    Χθες ήταν μέτρια ως κακή εμφάνιση, αλλά πάλι φαίνεται ότι δουλεύουν και αλλάζουν. Μάνταλος πάλι για τα θηρία…Λιβάγια ανούσιος….Αλμπάνης ΠΑΛΙ τραυματίας…Αραούχο ανέτοιμος…Τσιγκρίνσκι μαλακίστηκε στο γκολ (που αυτό δεν είναι λάθος του προπονητή!), σύστημα λάθος, όντως. Προχωράμε…

  7. Ο/Η DNAEK λέει:

    Βλέποντας τα τελευταία ματς του Αγρινίου μετά τις προσθήκες του Ιανουαρίου αναρωτιόμουν πόσο πιο ακριβός είναι ο Ντάουτα από τον Γιακουμάκη.Η μήπως τα χαφ του Παναιτωλικού “ταΐζουν” καλύτερα.

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ DNAEK

    27η Αγωνιστική, 06 Απριλίου 2017, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ 19:30
    Ο Γιακουμακης (πρωτος σκορερ τοτε του Πλατανια) μετα απο μια ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ εμφανιση, γινεται αλλαγη στο 64’
    Πλατανιας-ΑΕΚ:0-2

    28η Αγωνιστική, 09 Απριλίου 2017, ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. 19:00
    Ο Γιακουμακης (πρωτος σκορερ τοτε του Πλατανια) πεταει και σκοραρει στο 10’.
    Πανιωνιος-Πλατανιας: 1-1

    Η αεκ, που μετα την ηττα της απο το ζελα στην 26η αγωνιστικη με 2-3 εντος κινδυνευει να μεινει ΕΚΤΟΣ Play off, σωζεται ως ‘εκ θαυματος’ με το ‘διπλο’ στο Πλατανια και καταφερνει να ‘περασει’ τον νιονιο κατα 1 ποντο και τη Ξανθη κατα 4 στη τελικη ‘βαθμολογια’.

    Η αεκ μεχρι και το ματς του Πλατανια ειναι πισω απο το νιονιο και τη Ξανθη για ΕΙΚΟΣΙΕΞΙ (26) αγωνιστικες αλλα ‘ανακαμπτει΄ τις τελευταιες 4 παιρνωντας 10 ποντους την ωρα που ο νιονιος ‘παιρνει’ ΕΝΑ (1) τερματιζωντας ΟΡΙΑΚΑ ενα ποντο κατω μας και η Ξανθη παιρνει ΕΠΤΑ (7) τερματιζωντας ΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ποντους κατω μας.

    ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ παντα, ηρθαν ετσι τα ‘αποτελεσματα’ που η αεκ ‘προλαβε’ τα play off, ο νιονιος ‘χωθηκε’ και η Ξανθη ‘εμεινε εκτος’.

    Για το διπλο στο πλατανια ειχαμε γραψει 100 φορες τοτε- δες τα κειμενα μου- τουλαχιστον μια εβδομαδα πριν. Ειχε βουηξει το συμπαν. Ο δε νιονιος που μας πηγαινε ορθοπεταλια για 26 αγωνιστικες επαθε ‘λαστιχο’ τις τελευταιες 4! και εχασε οσους ΑΚΡΙΒΩΣ ποντους (9) χρειαζωταν για να ‘προσπερασει΄η αεκ και να σιγουρεψει τη ‘θεση’.

    Α ναι: Ο Γιακουμακης πηρε και ‘μεταγραφη’…

    Μεχρι εκει ο γατουλης μια χαρα ειναι. Κανα πλατανια κανα νιονιο αντε καμμια Λαρσα.
    Για το καφενε δηλαδη.

    Για παραπανω ζοριζεται. Οπως αλλωστε εδειξε και ο πρωτος εκ των τριων τελικων που μεγαλουργησε, εκει στο Βολο, λιγες μερες μετα.

    ΥΓ Πως να θες την UEFA μεσα στα ποδια σου αμα εχεις μαθει 40 χρονια να ΄κερδας’ με την αξια σου? Η ΦΑΠΑ παντως που ετοιμαζεται και ανακοινωνεται σταδιακα δε θα εχει προηγουμενο. Τρεχα εσυ να κανεις τον μεγαλοπαραγωντα στους βλαχους και κοιμησου ησυχος…

  9. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @SNITCH Στην αλλαγή του τρόπου εκλογής των αντιπροσώπων στις ενώσεις εννοείς ή κάτι άλλο;

  10. Ο/Η DNAEK λέει:

    @ snitch
    Δηλαδή όλα καμωμένα όπως “έπρεπε”,όπως “ήξερε”όπως “έμαθε”.
    Που να φανταζόταν όμως τότε οτι ο Γιακουμάκης ένα χρόνο μετα ,στη μοναδική
    καλή του στιγμή μέχρι σήμερα,θα τον ανάγκαζε να μας αποκαλύψει για ένα μή προγραμματισμένο πρωτάθλημα;Γιατί έκλεψε στη σειρά,έκλεψε στο ζύγι έκλεψε ξέρω εγώ κάπου αλλού,παραβίασε καμμιά συμφωνία;
    Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει.Με ενδιαφέρει όμως το γραμμάτιο Γιακουμάκης να
    λήξει φέτος και ας πάρει τη θέση του και ο Χριστόπουλος της Κ19.
    Όσο για το ΥΓ όπως έστρωσε ο καθένας έτσι θα κοιμηθεί.Αρκει να φέρει εις πέρας τον σκοπό για τον οποίο ξαναμπήκε στην ΑΕΚ.
    Αχάριστοι δεν είμαστε.Ενα ευχαριστώ για το γήπεδο θα του χρωστάμε πάντα.
    Έστω και με ενστάσεις.

  11. Ο/Η The Snitch λέει:

    Μια ομαδα σε 26 αγωνιστικες μαζευει 51 ποντους. Εχει ενα αξιοπρεπεστατο (ειδικα αμα εισαι ο νιονιος) μεσο ορο σχεδον 2 ποντων/παιχνιδι σε ενα διαστημα 8 μηνων (Σεπτεμβριος-Απριλιος).
    Ειναι δηλαδη μια σταθερη ομαδα ολη τη σαιζον και οχι επειδη αλλαξε ενα προπονητη για κανα μηνα σα τον κωστενογλα η φορτσαρε πχ ενα διμηνο στην αρχη και ξεφουσκωσε.
    Ξαφνικα η ομαδα ‘χανει’ 9 ποντους σε 4 ματς και απο εκει που ο μεσος ορος της ηταν 2 πεφτει στο 0.25, αν το παμε αυστηρη στατιστικη η επιδοση της πεφτει ΟΚΤΩ (8) φορες κατω.

    Μια αλλη ομαδα που επι 26 αγωνες τρεχει και δε φτανει με τιμουρηδες και μοραις, ΞΑΦΝΙΚΑ κανει 5 ποντους σε 3 εκτος εδρας ματς εκ των τεσσαρων που απομενουν.
    Ειναι η ιδια ομαδα που μαζεψε 43 βαθμους σε 26 ματς και αλλους 10 στα τελευταια τεσσερα!
    Αμα ΣΕ ΘΕΛΕΙ Η ΤΥΧΗ ρε παιδι μου, μιλανε και οι μουγγοι που λεει και μια ψυχη..
    Ε να μη κανουμε και μια ‘μεταγραφη’ να βοηθησουμε και εμεις με 200 χιλιαρικακια? Ολοκληρη Ευρωπη βγηκαμε. Για το συγκεκριμενο παικτη δε- για να καταλαβουμε ποσο ‘χρησιμος’ ειναι- τη μια το δωσαμε δανεικο στον ΟΦΗ και την επομενη αφου τον πηραμε στη προετοιμασια και τον ‘γυμνασαμε’ τον ξαναδωσαμε Παρασκευη παλι στον ΟΦΗ για να το παρουμε πισω Δευτερα (δε κανω πλακα ειναι ακριβως οι μερες και μαλιστα ειχε προλαβει να παει στο Ηρακλειο το Σαββατο ) μιας και ξεμειναμε απο CF πριν καν ξεκινησει η σαιζον φετος!

    Μιλαμε οτι στο λεξικο στο λημμα: οργανωση εχει τη φωτο της ΠΑΕ αεκ απο κατω!
    Η οπως λεει και Stevie (σημερα τα διαβασα) και γελαγα: Εδώ δεν πιστεύουμε οτι κάποιοι είναι πιο οργανωμένοι από εμάς.

    To YΓ ειναι το γλεντι εκλογης της επομενης ΕΠΟ.
    Γινεται ο χαμος και εμεις κοιταμε. Απ οξω που ελεγε και ο Βεγγος.
    Η αλλιως αμα εισαι πολιτικα αποκλεισμενος και εχεις γινει της προσκολησεως μπας και στριψεις με κανα ξεροκομματο και δεν εισαι στην απ’εξω τελειως. Το αμιλητο νερο εχει πιει ο κατα τα αλλα λαλιστατος ‘ατακαδορος’ εδω και 10 μερες.

    Ενταξει τον ‘ευχαριστησαμε’. 4 χρονια το κανουμε. Φθανει. Δεν εβαλε και κανα φραγκο δικο του. Μονο τη ‘μουρη’.
    Ουτε το εκανε για τη ψυχη της μανας του. ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΗΔΗ και ακομη δεν εχει μπει μεσα.
    Και ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΦΕΤΟΣ τα εχουμε πει αυτα απο περσυ, οταν δηλωνε το καλοκαιρι ο Ανδριοπουλος οτι θα ειμαστε μεσα Σεπτεμβριο του 20.
    Εγω απο την αλλη λεω εδω και κανα χρονο οτι θα εισαι εξαιρετικα τυχερος αν προλαβεις ολο το δευτερο γυρο.

    ΥΓ ΣΚ χωρις PL δεν ειναι ΣΚ

    Sent from my iPad

  12. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αναμενω- με αγωνια ειναι η αληθεια- το νεο ποινολογιο απο τον υπουργο, καθως και τις επεξηγησεις του.
    Κατι διαβασα για συσσωρευτικες ποινες αλλα δε το πολυκαταλαβα. Ισως φταιει που ειμουν στο γραφειο, ισως οτι εχω μαλλον αποκτησει λογικη κουτοφραγκου και αυτες τις ελληνικο-πολιτικες ‘λυσεις’ δε τις πιανω με τη πρωτη. Αν λεει καποιος πιαστει θα τρωει μια ποινη η οποια θα ειναι και αναδρομικη αλλα και συσσωρευτικη μεχρι να ξαναγινει καλο παιδι και να μη το ξανακανει. Εκει λεει μπορει να φτασει καποιος να εχει αρνητικη βαθμολογια.

    Νεο συστημα αυτο αλα Γεραπετριτη. Εγω που ειμαι κουτοφραγκος ρωταω λοιπον: η αεκ για παραδειγμα ειναι 11 βαθμους μπροστα. Το πρωταθλημα θελει μια αγωνιστικη για να ληξει και γινεται ‘καταγγελια’. Ληγει το πρωταθλημα το παιρνουμε με +11 και ολα καλα.
    Τιμωρειται λοιπον με -5 η με -10 κατα την υπουργαρα. Ξαναβγαινει πρωταθλητρια? Εχει κανενα νοημα η τιμωρια? Ολη τη σαιζον που το παραρτημα της εκοψε βαθμους απο τους ανταγωνιστες της, η ανοιξε τα ποδια στην ιδια, περναει ντουκου? Η θα λεει ο υπουργος παρε πισω ζελα τους π.χ 3-4 βαθμους που σου εκοψε το παραρτημα, παρε εσυ ενα Χηναρι, εσυ ενα διπλο και παει λεγωντας.
    EXCEL θα κανουμε η πρωταθλημα?

    Για να το κανω πιο απλα: η αεκ εχασε απο τη ξανθη στη 1 αγωνιστικη εντος εδρας. Ποιος ωφεληθηκε ως ιδιοκτητης 2 ομαδων της Ξανθης και του ζμαουγκ? Η αεκ εχει κανενα οφελος αν η ξανθη που παρανομησε τιμωρηθει με -10?

    Παμε σε πιο δυσκολα- ειπαμε εγω ειμαι κουτοφραγκος βρεττανικης νοοτροπιας: ο αλογιστος ‘δανεισμος’ παικτων-παραγοντων τιμωρειται? Εχει διαφορα αν στα χαρτια ο Χ-Ψ-Ζ εμφανιζεται ως παικτης του Α η του Β, η μετραει ποιος πραγματικα ειναι ο ιδιοκτητης? Οχι τιποτε αλλο, απλα εχω βαρεθει να βλεπω αυτον τον Ουαρντα να παιζει δανεικος καθε χρονια. Αυτος δε κανει καριερα παικτη, καριερα δανεικου κανει.

    Παμε σε ακομη πιο δυσκολα: Οταν μια ομαδα ΠΛΗΡΩΝΕΙ μισο μισο το προπονητη μιας αλλης ομαδας οπως ο Ελευθεροπουλος στο νιονιο, τοτε αυτο ειναι πολυιδιοκτησια η οχι?Να το πουμε πολυ-ενοικιαση μηπως?

    Αυτα παθαινεις αμα βαζεις ΑΣΧΕΤΟΥΣ ανθρωπους σε δυσκολα ποστα. Ο Γεραπετριτης ειναι μια χαρα ανθρωπος, σοβαρος, σπουδαγμενος (καθηγητής συνταγματικού δικαίου σε Εδιμβουργο και Οξφορδη) αλλα για ΑΛΛΗ δουλεια. Οχι για να κυνηγαει τα λαμογια. Δε ξερει, δε μπορει. Δεν σκεφτεται ετσι το μυαλο του.

    Η βαζεις μια σοβαρη μεν αλλα ‘μουρη’ δε, να σου κανει τη δουλεια (δε εννοω φυσικα αναλογους τυπους- αμα θελει εχει κατι μουρες στη ΝΔ που το Μελισσανιδη τον περνανε κορδελα σε 3 λεπτα)- πραγμα που διαφωνω- η αν θες το καθε Γεραπετριτη να το τρεξει του δινεις μια σαφεστατη εντολη που φωναζω εδω και +10 χρονια στο χωρο (και αλλα 30 στη παρεα μας):

    ΦΕΡΤΕ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΤΗΝ F.A, δωστε τα κλειδια, πληρωστε τους ΟΣΑ θελουν για ΟΣΟ θελουν και δωστε τους δικαιωμα μεχρι και να καταθεσουν –μεσω υπουργου παντα- ακομη και νομο του κρατους. Μολις στηθει το μαγαζι, απαιτηστε να μεινει για μια πενταετια κανονικο κλιμακιο που θα τρεχει το μαγαζι οπως γινεται εδω: Με στοχοποιηση, με τριμηνιαια report, με ΤΑΧΙΣΤΗ αθλητικη δικαιοσυνη, με οργανωση ΣΤΑ παντα. Να σταματησουμε να βλεπουμε και αυτο το ορθιο ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ να κανει το προεδρο της Λιγκας με μοναδικο προσον τα σαλια στον χοντρο και στο μητσαρα το μαγκα. Που κατα τα αλλα κατεθεσε ‘εναντιον’ στη δικη και ολη η καταθεση ηταν: καποιος μου ειπε-κατι ακουσα-καπου εμαθα και παραμυθια της χαλιμας. Ουτε ΕΝΑ στοιχειο δεν ειπε ο ‘καταπελτης’ στη καταθεση του.

    SHUT THE FUCK UP, καθηστε πισω και καντε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι σας λενε οι Αγγλοι. Ολο και κατι ξερουν παραπανω, ολο και κατι καταφεραν στο ποδοσφαιρο τους σε θεματα βιας-οργανωσης-προβολης-ομαδων κλπ. ΔΕΝ θα γινουμε Premier ποτε, αλλα δε θα βλεπουμε και αυτο το χαλι καθε μερα.

    Τα αλλα ειναι για γελια και μονο, αλλα για να πω την αληθεια ειναι και ο μοναδικος λογος να παρακολουθεις ‘ελληνικος ποδοσφαιρος’.
    Γιατι στο χορτο πηγαμε να δουμε το ‘ντερμπυ’ πρωτος-τριτος και αντεξαμε 65’ ολα και ολα μεχρι πουμε THAT’S ENOUGH και να φυγουμε.

  13. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αυτός που θέλει να αλλάξει ο τρόπος εκλογής της ΕΠΟ είναι ο χοντρός. Προφανώς γιατί δεν έχει καμία τύχη. Άρα, αν η ΝΔ δεν καταφέρει να ΠΑΣΟΚΙΣΕΙ για μια ακόμα φορά μετά την πρόσφατη, βαθειά, Παπανδρεικη τροπολογία, τότε ο Μ θα κερδίσει χαλαρά. Αυτό μπορεί να κάνει, αυτό κάνει, δεν είναι κουμπάρος με τους δωσίλογους των ΓΕΡΜΑΝΩΝ.

    Γιατί πρέπει να μιλήσει; Μίλησε στους ξένους απατεώνες που κάνουν τα στραβά μάτια απέναντι σε ΣΙΤΥ και ΠΑΡΙ, όπως οι εδώ απέναντι στους ΓΑΥΡΟΥΣ Β/Ν. Εμείς διοργανώνουμε τελικούς κεκλεισμένων, αυτοί όπου τα πάρουν, Κατάρ, Αζερμπαιτζάν, σε λίγο και στην Αλάσκα ή το Νότιο Πόλο. Μόνο οι MEALLICA θα παίζουν εκεί;

    Για μια ακόμα φορά, όχι, δεν μου αρέσει ο Μελισσανίδης. Υπάρχουν όμως χειρότερα. Αυτός ο οχετός των βόρειων και νότιων γαύρων είναι χαλαρά 5 επίπεδα πιο κάτω από τις ατάκες του Μελισσανίδη.

    Ίδιοι σε ΟΛΑ. Ιδιωτικοί στρατοί δολοφόνων με πλήρη νομική κάλυψη από τους προέδρους, προσλήψεις στις εταιρίες των αφεντικών, δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, ελεγχόμενα ΜΜΕ, παραρτήματα, δανεικοί, λιμάνια, κόμματα ταύτισης. Α! Παλιότερα υπήρχαν και special υπηρεσίες. Ναι, για όσους δεν ξέρουν, ο ΚΡΟΚΟΥΣ τους μοίραζε δελτία που κέρδιζαν.

    Ρωτάω γιατί δεν ξέρω, τι έγινε με τον ΟΠΑΠ τελικά;

    Πράγματι, η καλύτερη λύση θα ήταν να φωνάξουμε τους Άγγλους, αλλά οποίος έρχεται εδώ, από τον Όθωνα ακόμα…κατάφερε κάτι;

  14. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : Ρίξτε μια ματιά εδώ…..

    Aυτό που αποφάσισαν οι κύριοι της κυβέρνησης, για να μην υπάρχουν ομάδες-παραρτήματα στο πρωτάθλημα, είναι ό,τι πιο γελοίο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Χωρίς πλάκα, κανένας ηλεκτρονικός εγκέφαλος όσα στοιχεία απίθανα να του έδινες να επεξεργαστεί, στο ερώτημα ποιο το περισσότερο ανόητο μέτρο προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πολυϊδιοκτησία στο ποδόσφαιρο, είναι αδύνατον να συναγωνιστεί το εφεύρημα του κυρίου Γεραπετρίτη.
    Ποντάρεις όλα τα λεφτά σου στον Νο 1 συνεργάτη του Μητσοτάκη και μένεις άφραγκος. Ούτε σέντσι επάνω σου. Και όχι γιατί ο άνθρωπος είναι απατεώνας. Κάθε άλλο. Ο τυφλοπόντικας με την περιορισμένη όραση δεν έχει ανάγκη να βλέπει μέσα στο χώμα. Ο εν λόγω Γεραπετρίτης με ορθάνοιχτα τα μάτια κινείται στα τυφλά. Μήπως όχι; Μήπως βλέπει, αλλά δεν τολμάει να παίξει σωστά. Και γι αυτό δειλιάζει να προχωρήσει ριζοσπαστικά.
    Η ΠΑΕ που είναι παράρτημα δεν θα την τιμωρεί το κράτος, ούτε τα όργανα της αθλητικής δικαιοσύνης, θα υποβιβάζεται… μόνη της. Σ’ αυτό το τερατώδες κατέληξε ο πρωθυπουργικός σύμβουλος. Και πως θα καταφέρει μόνη της, δηλαδή με τη δική της ευθύνη, να αυτοϋποβιβάζεται μια ΠΑΕ η οποία ιδιοκτησιακά ανήκει σε μεγαλομέτοχο άλλης ΠΑΕ; Σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος θα της αφαιρούνται βαθμοί, κι έτσι κάποια στιγμή θα καταρρεύσει βαθμολογικά.
    Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη νάρκη στο πρωτάθλημα. Να συνεχίσει να συμμετέχει ΠΑΕ καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Μιλάμε για ”νομιμοποίηση” της διαφθοράς. Όποιος δώσει τα περισσότερα, η ΠΑΕ παράρτημα θα κατεβαίνει να παίξει για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και ο αντίπαλος, έστω κι αν αυτός ηττηθεί.
    Είναι σα να συλλαμβάνεται ένας serial killer, αλλά τον αφήνει ελεύθερο η αστυνομία με τη σοφή αλά Γεραπετρίτη σκέψη, να διαπράξει κι άλλους φόνους, ώστε να σιγουρευτεί η βαρειά του καταδίκη από τη δικαιοσύνη. Και γαμώ την κυβερνητική ευφυία.
    Τον ασθενή με νόσο μεταδιδόμενη τον βάζεις σε καραντίνα, δεν τον αφήνεις ελεύθερο, με την πρόθεση ή όχι, να μολύνει κοσμάκη. Τι πιο απλό να τιμωρείται επιτόπου, άλλωστε αυτό προέβλεπε ο νόμος, η ΠΑΕ παράρτημα. Για να δείξει… αυστηρότητα η κυβέρνηση που άλλαξε το νόμο για να γλυτώσει ο ΠΑΟΚ, πουλάει… σκληρότητα με την αφαίρεση βαθμών σε κάθε αγώνα.

  15. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το σχολιο ηταν για τη ΜΠΟΥΡΔΑ Γεραπετριτη- που παει με τη λογικη και με τον αστυφυλαξ και με το χωροφυλαξ- αλλα αφου θες λοιπον ακου αυτα:

    Κοτουλα ειναι ο ‘αμιλητος’. ΑΧΝΑ δε βγαζει η γατουλα, μονο κατι ‘μου ειπαν’, κατι ‘ακουσα’ και κατι εγω ‘ξερω’ ετσι γενικα.
    Και εγω ‘ξερω’ πολλα και διαφορα αλλα δε παω στον εισαγγελεα να το παιξω ‘μουρη’.

    Η πιο μεγαλη ‘αποκαλυψη’ ηταν μου ‘ειπε’ λεει ο Γεωργεας. Ε τοτε να φωναξουμε το Γεωργεα ρε μεγαλε, τι σε θελουμε εσενα? Εκπροσωπος του Γεωργεα εισαι?
    Στοιχεια ΜΗΔΕΝ. Να παει να πει οριστε τη ταδε μερα, στο ταδε ματς, ο ταδε τυπος και ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ τι εγινε. Τι διαολο 40 χρονια ‘προεδρας’ ειναι δεν εχει ΕΝΑ στοιχειο για οτι λεει? Η μονο οτι πει ο Γεωργεας? Αμα ειναι να παει και ο Βαγγελας να πει εμενα μου ειπε ο Γεωργατος και να ισοφαρισει. Η οχι?

    Το μονο που ΤΟΛΜΗΣΕ να ψελλισει ειναι ακουστε τις κασετες. Ελα ρε γατουλη του καναπε σοβαρα? Αυτη ηταν η καταθεση ‘καταπελτης’ που μας ελεγες? Ετρεξες μεχρι τον εισαγγελεα να του πεις να ακουσουνε τις κασετες? Αμα δε τους το ελεγες δηλαδη δε θα τις ακουγαν?
    Εσυ ξεπερασες και τον Αλαφ-ουζο που πηγε την αλλη μερα και εφερε τη ζυγαρια ζμπαουγκ-γαυρος στο 2-2 απο το γλυψιμο στον Ρωσσο. Να μη κοκκινο-γερνει, αμαρτια ειναι.

    Απο τα τρια το μακρυ εχει κερδισει ο Μ. Ενα τιποτα με μπολικο καθολου ειναι και επιχειρηματικα, αλλα κυριως πολιτικα.
    Ουτε προεδρο στη Λιγκα δε μπορει να βγαλει αμα δε πει ΟΚ ο Βαγγελας. ΚΑΙ εκει με το γαυρο κομμα εκανε για να βαλει το σαχλο ο μεγας ‘μαγκας’.
    Το ζελα πηγε να σωσει και εφαγε τα μουτρα του και εγινε ΡΕΖΙΛΙ στη πρωτη ψηφοφορια. Ειπε ο αλλος οκ και σωθηκε στη δευτερη. Γραμμενο τον εχουν τον ηγετη και οι 2 τους.

    Οπως τα ειχε κερδισει και με τη τωρινη ΕΠΟ τη ‘δικια του’ και τον εχει τρελλανει στη φαπα ο Ρωσσος ΤΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΕ, που πινανε τα τσιπουρα στο Βολο πριν, και μετα στο χορτο του εριξε μια ΣΒΟΥΡΙΧΤΗ με το offside και του εκανε και πλακα: ο Δημητρης πρεπει να χαιρεται με τη χαρα μου (που τον επιασα ΚΟΤΣΟ και του το εκλεψα).
    ΑΧΝΑ δεν εβγαλε ο ‘δημητρης’ τοτε, οπως αχνα δε βγαζει 3 χρονια τωρα που τρωει τις φαπες σε τελικους, οπως δε βγαζει αχνα που τον πηδαει μεσα εξω ο αλλος με τις διαιτησιες- ειδικα στη Τουμπα. Βαζει εκει το χοντρο να βγαλει μια ‘ανακοινωση’ σκουζει και ο 365 λιγες μερες και καπακι τα κεφαλια μεσα.

    Αμα δε πει θεσμικα ο Βαγγελας ΟΚ ο γατουλης ουτε για κατουρημα δε παει. ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ? Απο τα κερδη της AEGEAN μηπως, η απο την… οικονομικη επιφανεια που εχει και ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ στο Πατουλη κανα ψιλο να τελειωσει το τσαντηρι με τη τεντα? Ακου εκει τεντα σε γηπεδο το 2020! Παλι καλα που δεν εβαλε καμμια κουρελου να ειναι και ‘ποντιακη’.
    Γιατι νομιζεις οτι εχει παει πισω σχεδον 2 χρονια το γηπεδο? Επειδη ειναι ‘απλας’ ο γατουλης? 18 μηνες χρονοδιαγραμμα ειχανε δωσει τον Ιουλιο του 2017, επρεπε δηλαδη Ιανουαριο του 2019 να εχει τελειωσει και σημερα ειμαστε ΗΔΗ στους 30 και πριν τους 40 ΞΕΧΝΑ ΤΟ. Ουτε τα εσωτερικα δεν εχει ο ‘απλας’ να ξεκινησει αν δε πεσει η επιδοτηση.Η εστω να πει παρτε 2-3εκ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ να μη χανουμε χρονο και θα τα παρω πισω με την εκταμιευση.

    Τοσο νοικοκυρης πια με την αεκ να πηγαινει BY THE BOOK με ξεπερναει. Το 1/10 της ‘νοικοκυροσυνης’ να ειχε δειξει στην Aegean Petroleum που δεκα χρονια του ‘εκλεβαν’ 300εκ και δε πηρε ‘χαμπαρι’ τιποτε, ολα θα ηταν καλα.

    Τωρα αυτα με τους δοσιλογους των γερμανων- ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ως συνηθως- ακομη και στη ΚΝΕ τα εχουνε κοψει πλεον πανω απο πενταετια.
    Ουτε εκει δε περναει η παραμυθα πια.
    ΞΕΦΤΙΣΕ, παρτε νεα γραμμη απο το κομμα, βγηκαν και παραδεχτηκαν μονοι τους οι Κουρηδες εδω και 20 χρονια οτι η περιφημη φωτο ηταν προιον της Σταζι.

    Αμα ΘΕΣ και δωσεις εντολη στους Βρεττανους: ελατε και φτιαχτε το, χωρις ΜΙΑ παρεμβαση τοτε μια χαρα σου μεταφερουν τη τεχνογνωσια τους. Οπως μια χαρα σου εκπαιδευουν αναλογα Ελληνες που ειναι 100% σιγουρο οτι αμα θελουν τα πανε εξισου-μη πω καλυτερα- απο πλευρας αποδοσης. Δεν ειναι πιο εξυπνοι οι Αγγλοι. Πιο σοβαροι ειναι και οταν λενε παμε να κανουμε μια δουλεια που πληρωνωμαστε τη κανουν, αντι να κολοβαρανε και να κανουν μπακαλοδουλειες.

    ΥΓ Ολο δεν σου αρεσει ο Μ και ολο δεν αφηνεις κουβεντα να πεσει κατω εναντιον του. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ! Αγαλμα θα του ειχες κανει. Αλλα ξεχασα: μπροστα στους αλλους ειναι καλυτερος γιατι ειναι ‘κιτρινος’, δεν ειναι δα και κανας λαθρεμπορας. Δεν εχει κανει και καμμια φυλακη, ουτε εχει καταχραστει καμμια εταιρεια. Οι αλλοι ειναι σκατα, τα δικα μας τα εκανε η γατα. Κυριολεκτικα!

    ΥΓ2 Λιγα για το ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ του Μελ τον Κροκους. Εκαττομυρια μασανε παρεουλα στο ‘ναο’ μη μου τους στεναχωρεις. Μονο δημοσια γλωσσοφιλα δεν ανταλλαξε η ΠΑΕ αεκ με την ιντρακατ που ‘κερδισε’ το διαγωνισμο. Τετοια ΚΑΟΥΡΑ να τρεχει ο μελ 2 ΦΟΡΕΣ στο Πατουλη για λογαρισμο της Ιντρακατ, ουτε για την αεκ δεν εχει δειξει.
    ΜΙΑ ΖΩΗ κολαουζος του γαυρου. Αυτος ηταν ειναι και θα ειναι.
    Απο τοτε που εστελνε το κολλητο του στο Κροκους. 500 ομαδες ειχε η Ελλαδα και το εξωτερικο ο πολυνικιτς αλλα ΤΥΧΑΙΑ πηγε στο γαυρο.
    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ για να ειναι σιγουρος οτι δε του παιξει η ΄τυχη’ κανα περιεργο παιχνιδι..

  16. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αλήθεια, δεν τον γουστάρω. Έγραψα απλά τις απόψεις μου και δεν το κάνω κάθε φορά που τον αναφέρεις, αλλά δημοκρατία έχουμε, μπορούμε να μην συμφωνούμε σε όλα.

    Γράφεις για τέντα. Τέτοια δεν έχει το και το Allianz Arena; Ακόμα και αυτό σε ενοχλεί;

    Όσο για τη superleague, η δύναμη του Μαρινάκη ήταν για να γίνει το δεκανίκι του, συμπλήρωμα, ουρά του Μελισσανίδη. Αν ήταν αντίθετα τα νούμερα, αυτό θα έλεγες. Ότι πήγε και προσκολλήθηκε στον Βαγγέλα.

    Συμφωνώ απολύτως σε όλα όσα γραφείς για τη σχέση με τον Σαββίδη. Μόνο που είναι καλό να τα λέμε όλα.

    1. Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ το πήρε εκεί, μέσα στα αποδυτήρια του κουμπουροφόρου.
    2. Για θύμισέ μου, ΠΟΙΟΣ χάλασε το κόλπο με την ΕΡΤ;
    3. Αυτός δεν βγήκε ποτέ κλαίγοντας στις κάμερες όπως κάποιος Βαγγέλης που έλεγε, «τι λέει για αυτά ο κ. Σαββίδης;»
    4. Καλά, ο γατούλης τρέμει τον ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που έτρεξε με μια ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΧΕΣΜΕΝΟΣ, ξεπερνώντας ακόμα και τον ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ, τι είναι;

    Καλά κάνεις και γράφεις και χώνεις και πολλά σωστά λες, αλλά δεν είσαι ο ΘΕΟΣ, δεν έχεις το αλάθητο του Πάππα και δεν είμαστε αναγκασμένοι να συμφωνούμε, να δοξολογούμε τον μέγιστο Βαγγέλα και να απαξιώνουμε όλες τις ενέργειες του Μελισσανίδη.

    Προς Steven: Απελπισία. Γελοιότητα. Ανικανότητα. Τελικά, θα μείνει για πάντα εδώ, ενωμένο, δυνατό;

  17. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Μητσαρα, την ιστορια της μετακίνησης του Αλεξανδρη απο την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό την ξερεις; Αν ναι γραψε την να μαθουν ολοι πως λειτουργει ο μεγιστανας.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Φυσικά.

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω βλεπω ενα γηπεδο με τεντα, εν ετη 2020. Αδιαφορο μου ειναι το Allianz Arena.
    Δεν ειμαι Bayern και σιγουρα δεν εχω πληρωσει για το Allianz οπως εχω κανει στην αεκ τοτε το 2013 που τα λεφτα της Γ’ Εθνικης (και οι μετοχες των 10ευρω) μαζι τους ΑΚΟΜΗ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ. Βλεπεις εκτος απο ενα χαρτι-μετοχη αξιας 0,20 του ευρω που μοιρασε, τα 10εκ ποτε δε μαθαμε τι εγιναν. Και γιατι να μαθουμε? Ερασιτεχνικο σωματειο ηταν η ομαδα αρα μια χαρα κανουμε οτι θελουμε το ταμειο. Οπως δε μαθαμε γιατι το 40% των διαρκειας που πληρωναμε- και πληρωνετε ολοι σας ακομη και σημερα- πηγαινει σε μια ενωση φιλων αεκ. Ειναι κανενας σας μετοχος αυτης της ενωσης? Εχει γινει ποτε καμμια ΓΣ? Αποφασισατε ποτε τα λεφτα ΣΑΣ τι τα κανει η …Αρκαδη? Βαλατε με ψηφοφορια την Αρκαδη αφεντικο? Ξερετε ποσο και που ειναι το ταμειο της?
    Η αρκαδη ειναι αφεντικο στην ενωση που ειναι ιδιοκτητης της αεκ αλλα και υπαλληλος στην αεκ που ανηκει στην ενωση? Τι ειναι τελικα η αρκαδη? Προεδρος της ιδιοκτησιας η υπαλληλος της εταιρειας που ανηκει η ιδιοκτησια?

    ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ?

    Δηλαδη επειδη καποιος στη Γερμανια εκανε μια μαλακια πρεπει να τον αντιγραψω? Εχει αλλα 500 γηπεδα στην Ευρωπη που δεν εχει τεντα με πρωτο το δικο μας Anfield. Της νεο της Tottenham, το Emirates, το ανακαινισμενο της Chelskey το νεο Wembley το νεο London Stadium.
    Απλα η ΤΕΝΤΑ ειναι πιο φθηνη και εσυ εχεις προεδρο το ΚΑΠΕΤΑΝ-ΦΘΗΝΙΑ.
    Αλλα και αν ειναι ΟΚ η τεντα, ε ας αντιγραψει και τιποτε αλλο απο τη Bayern ο παρτα-ολας! Ας μη μπουκαρει πχ στα αποδυτηρια των διατητων ΟΠΩΣ Ο ΡΟΥΜΕΝΙΓΚΕ, τι διαολο 5000 πραγματα εχει η Bayern, στη τεντα κολλησε?

    Τα νουμερα δυστυχως ΔΕΝ ειναι αντιθετα. Προεδρο ο γατουλης εβαλε ΑΦΟΥ πηρε τη συγκαταθεση του Βαγγελα- δοκιμασε μονος του και πηρε μια …. απο εδω μεχρι απεναντι. Τον ρωτησε: να βαλω το σαχλαμαρα το χασοδικη η οχι? ΠΡΩΤΑ ΡΩΤΗΣΕ μετα πηρε την απαντηση ΟΚ και μετα τον εβαλε. Μονος του μια φορα πηγε να κανει το παρτα-ολα να σωσει τον αλαφ-ουζο και εφαγε ΜΑΥΡΟ. Μη παμε στη συν-εκλογη της τωρινης επο που 4 χρονια τωρα εχει πεσει το φτυσιμο της αρκουδας. Φαντασου να μην ηταν και ‘συναιτερος’ ο τεραστιος, θα παλευαμε τον υποβιβασμο.

    1. Το πρωταθλημα το ΕΧΑΣΕ ο ζμπαουγκ με τα καραγκιοζιλικια στο γαυρο και το μηδενισμο (το -3 πηρε πισω Σαββατο μια η ωρα τη νυχτα ο μηδενισμος παρεμεινε), και κατοπιν ο ρωσσος με τα κουμπουρια και το νεο μηδενισμο και μειον 3 επιπλεον αφαιρεση. Εχασε δηλαδη μια σχεδον σιγουρη νικη με το γαυρο 3 ποντοι, αλλους 3 με το μειον και αλλον 1 απο την ισοπαλια με εμας. Συνολο 7 ποντοι. Λεω σιγουρη γιατι ο γαυρος ηταν μαυρο χαλι (στο μειον 13 απο εμας) και εφαγε 3 απο το ΠΑΣ στην επομενη αγωνιστικη.
    Τελειωσε αεκ 70, ζμπαουγκ 64.

    Αν κανεις τα νουμερα χωρις τους μηδενισμους-χωρις δηλαδη κατι που η αεκ δεν ειχε καμμια συμμετοχη- ακομη και με ισοπαλια (δηλαδη -2 γι εμας) η αεκ παει στους 68 ο ζμπαουγκ 71 και ο γατουλης επαιρνε το γνωστο που παιρνει χρονια τωρα. Ακομη και με Χ με το γαυρο παλι στους 69 θα ηταν και η αεκ ηθελε ΜΟΝΟ νικη.
    Τιποτε δε πηρε η γατουλα του σιαμ, γι αυτο και μιλησε για ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ πρωταθλημα. Τωρα τι ΘΕΣ ΕΣΥ να ευαγγελιζεσαι για τον ηρωα σου, καλα κανεις και τα πιστευεις. Θα σου χαλασω εγω το παραμυθι?

    2. Το κολπο με την ΕΡΤ το χαλασε ο Βαγγελας- δε στα εχουνε πει καλα. ΚΑΜΜΙΑ δουλεια εκει δεν εχει οι γατουλης που σκουζει απο μακρια. Το μαντροσκυλο κανει μονο. Σα τους τελαληδες στα βλαχικα της Βαρης. ΑΛΛΟΣ ειναι ο ψηστης. Ηταν καθαρα κυβερνητικη αποφαση σε μια κυβερνηση που ο γατουλης δε περναει ουτε απο το απεναντι πεζοδρομιο του Μαξιμου. Η αφορμη ηταν η NOVA και το νεο συμβολαιο για το συνολικο πακετο, που αλλωστε ειναι ‘ορος’ της εξαγορας και την ‘οπισθοχωρησης’ των τραπεζων στις ληξιπροθεσμες για να ειναι βιωσιμο το project. Εκτος αν θες να μας πεις- η ακομη χειροτερα πιστευεις- οτι ο νιαου-νιαου καθησε και εκανε καλα το μητσοτακη, τις 3 τραπεζες (Alpha-Eurobank-Πειραιως) και τα διοικητικα τους συμβουλια, ολα και ολους μαζι ταυτοχρονα μεσα σε 15 μερες!

    ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΝΟVA (εκκρεμει η κεφαλαιαγορα)? Ο γατουλης μηπως?

    3. Εχεις δικιο. Ο προεδρος πεταει μονο ‘ατακες’ στις καμερες. Ειναι ‘μαγκας’. Ειναι ‘πολλαβαρυς’. Τα ‘σερνει’ να ουμ εκει στο -30 και στο -20
    4. Ο πρωθυπουργος εκανε αυτο που νομιζε σωστο για να μην υπαρχει κοινωνικη αναταραχη και να αρχισουμε τα καψιματα τα σπασιματα κλπ.

    ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ οχι απλα ΔΙΑΦΩΝΩ αλλα ειναι τρελλη ΗΤΤΑ, συμφωνω στο σκεπτικο της.

    Γι αυτο ειναι πρωθυπουργος, αλλιως να βαλουμε το αλι6 και το πακη να καιγεται η αθηνα (η η θεσσ-νικη, η Λαρσα) κανα μηνα, η να καιμε λαστιχα αλλα τσιγκοφ στις εθνικες και αυτος απλα να προεδρευει.Deal with it οπως ο αναλογος πρωθυπουργος το 2004 σε εσωσε και δε σε αφανισε ως συλλογο με 150εκ χρεη που δεν επρεπε να υπαρχεις καν. Οπως δεν αφανισε πιο πριν το γαυρο το 1996 οπως δεν αφανισε το ζπαουγκ με το μπατμαν, και του ξαναχαρισε επι Σαββιδη, το νιονιο με το μπεο κλπ κλπ. Εκει δε σε ειδα να λες κατι που ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΣ πανω απο 250εκ ΔΥΟ φορες σε μια δεκαετια. Εκει ο νομος ηταν οκ ετσι? Οι αλλοι συλλογοι – οι ΟΠΟΙΟΙ αλλοι συλλογοι που δε μασησαν 250εκ ηταν οι μαλακες και εμεις οι εξυπνοι. Οταν ΟΡΘΑ αλλαξε ο νομος και ο ζελας δε γλυτωνει κατι ακομη και αν πεσει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ τροπολογια προς την αεκ αυτη? Η απλα και εκει ΕΤΥΧΕ? Ο ζελας δε πρεπει να ‘φωναζει’ οταν ΟΛΟΙ οι αλλοι σκαπουλαραν ρεμουλες εκατονταδων εκ και αυτος εμεινε με το ….τριφυλλι στο χερι?

    Καταλαβαινω οτι δεν εχεις προβλημα να ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ 25% μιας σταθερης διαχρονικα εκλογικης βασης δεξιων, αλλα και το 40% των τελευταιων εκλογων ολων των Ελληνων που ψηφισαν Μητσοτακη/ΝΔ (χωρις να ειναι αναγκαστικα ολοι δεξιοι) ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. Γιατι αν ειναι δοσιλογος αυτος, εγω που τον ψηφισα και τον υποστηριζω ειμαι το ιδιο σωστα?
    Μεταξυ αυτων λοιπον και εμενα που φυσικα και δεν ειμαι θεος αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειμαι ΟΥΤΕ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ.

    Ετσι σας εχουν μαθει στο κομμα να τσαμπουνατε σε οσους δε συμφωνουν μαζι σας αλλα κατα τα αλλα θες δημοκρατιες και διαλογο! Ειναι η γνωστη δημοκρατια του Λαυρεντη Μπερια αυτη.

    Οποιος κανει η πει, κατι που δε σας αρεσει η ατακα ειναι ετοιμη: δοσιλογος και γερμανοτσολιας! Ρε αντε κανε μας τη χαρη- ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ.

    Οποτε spare me την αβροτητα ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΜΗ για τη ΑΠΙΘΑΝΗ ΧΟΝΤΡΑΔΑ που εγραψες, μαθε να σκεφτεσαι τι γραφεις πριν το γραψεις και μετα τα ξαναλεμε.

    Κανενας δε δοξολογησε κανενα. Γραφω εδω και χρονια – απο τη προπερασμενη δεκαετια το μακρινο 2008-09, πολυ πριν εμφανιστεις- οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορα μεταξυ τους και η μονη ‘αδικια’ ειναι αυτη που ο πιο ισχυρος κανει αυτα που κανει ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ την εκαστοτε χρονικη στιγμη ενω οι αλλοι δε μπορουν. Σιγα μη δακρυσουμε για την αδικημενη αεκ τον αδικημενο ζμπαουγκ και τον αδικημενο γαυρο. Απλα ο γαυρος 20 χρονια ειχε Κοκκαλη, ο ζπαουγκ επι τσυριζα γιγαντωσε ενα Σαββιδη και εμεις το γατουλη το ‘νοικοκυρη’. Που νοικοκυρεμενα κουβαλαγε τους Τσίριτς, Ματιάσεβιτς, Μπιέκοβιτς, Πέτριτς για να χρεωνει το ταμειο δεκαδες εκατομμυρια και να φτασεις στην ομορφια του 2004 που για ΟΛΑ εφταιγε ο Μακης! Βρηκαμε παπα να θαψουμε 10. Αντε μην αρχισω και γραφω γιατι βρωμανε και δε θελω.

    Αν ο κοκκαλης εβλεπε οτι μπορει να κανει αυτα που ηθελε με οχημα την αεκ θα τα εκανε με την αεκ. Η δουλεια του κοκκαλη ηταν να τιμολογει Siemens στο ΠΑΣΟΚ και να μπουκωνει μαυρο χρημα μεσω ΟΠΑΠ-ΟΤΕ (κρατικα και τα 2 τοτε) τα γκρουποσκυλα-πρασινοφρουρους-συνδηκαΛΗΣΤΕΣ για να επικρατει ο πρασινος ηλιος. Το καταλληλο οχημα- λογω πετρινων χρονων/πεινας αλλα και μεγεθους κοσμου ηταν ο γαυρος αρα ο γαυρος του ΔΩΘΗΚΕ για να κανει οτι εκανε. Ο ζελας ηταν στο βαρδη και η αεκ ειναι για τους ρομαντικους.Με ρομαντισμο δεν ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ τη χωρα στα back channels

    ΥΓ Αυτη τη παρουσια Φλαμπουραρη στο ΟΑΚΑ θα τη πληρωσει η αεκ πολυ ακριβα για χρονια. ΗΔΗ τη πληρωνει αλλα ας προσεχε. Απο την αλλη θα μου πεις ΧΕΣΜΕΝΗ την εχει την αεκ ο ‘προεδρος’. ΔΙΚΟ του ειναι το γηπεδο, τη δουλεια του ηθελε να κανει.
    Απο την αεκ μονο λεφτα της UEFA βουτηξε και το μονο που τη χρειαζεται ειναι να ΚΟΝΟΜΑΕΙ νοικιαζωντας το- η πουλωντας το πακετο με την ομαδα. Πρωτη φορα θα ειναι που ‘πουλαει’ την καψουρα ο ‘προεδρος’? Το εχει ξανακανει αλλες 2 φορες, δε θα τον μαθουμε τωρα.
    Εδω πιστολιασε τη δικια του εταιρεια σιγα μη μασησει στην ομαδα

    Sent from my iPhone 📲

  20. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθω σε λεκτική ή οποιαδήποτε αντιπαράθεση εδώ, δεν είναι αυτός ο σκοπός μου, δεν έχω τέτοια προβλήματα.

    Δεν παίρνω γραμμή από κανένα κόμμα, δεν είμαι τόσο αφελής να πιστεύω η να ψηφίζω κάποιο κόμμα, μιας και ο μοναδικός λόγος να ψηφίζεις κάποιο κόμμα στην Ελλάδα, είναι να σου δίνει δουλειές. Προσωπικά δεν είχα και δεν θα τους έχω ποτέ ανάγκη, όποτε είτε μιλάμε για ΝΔ, είτε για ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, δεν μου λέει τίποτα. Αυτοί και αν είναι όλοι τα ίδια σκατά.

    Τέλος, δεν είμαι κάποιο παιδάκι για να μου επιβάλλεις το οτιδήποτε. Επιπρόσθετα δεν σου μίλησα ποτέ με άσχημο τρόπο, οπότε θα σε παρακαλούσα να μείνουμε σε ένα επίπεδο.

    Δεν θα στο ξανά χαλάσω έτσι και αλλιώς. Ο Βαγγέλας είναι Θεός, ο Μελισσανίδης ένα απόβρασμα.

  21. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Καλοκαίρι 1994. Η ΑΕΚ κατακτάει το 3ο συνεχόμενο πρωταθλημα (4ο τα τελευταια 6 χρονια), παίζει φανταστικο ποδοσφαιρο και σε οποια επαρχιακη πολη πηγαινει γεμιζει το γηπεδο ασφυκτικά και εχει και 1.500 ατομα απ εξω. Μπροστα της εχει την προοπτικη του τσου λου αφου χρειάζεται να τα καταφερει μονο σε εναν προκριματικο (οπως και εγινε με την Ρειντερς). Με λιγα λογια ειναι η χρυση εποχη της και ολοι οι παικτες παρακαλανε να ερθουν στην ΑΕΚ του Μπαγιεβιτς οπου οι κακοι παικτες δειχνουν μετριοι, οι μετριοι καλοι και οι καλοι παικταραδες. Εκεινο το καλοκαιρι έληγε το συμβολαιο του Αλεξανδρη. Δεν ηθελε και πολυ να πειστει, αν μαλιστα σε ολα τα παραπάνω προσθέσει κανείς και το χαρισμα του Μητσαρα στο ψηστηρι. Ο ανθρωπος οταν σου μιλαει σου εμπνέει μια σιγουριά, μια ασφάλεια , τον εμπιστευεσαι. Ειναι μερικοι ανθρωποι που το καταφερνουν αυτο οχι μονο με αυτα που σου λενε αλλα με τη φατσα τους και μονο. Ο Αλεκος λοιπον ειναι ετοιμος να υπογραψει μεχρι που μπαινει στη μεση ο Κοκκαλης και του καταθετει πρόταση. Ο δικος μας, ανθρωπος της πιατσας, το μαθαινει αμέσως, γινεται έξαλλος και φευγει για να συναντήσει τον Κοκκαλη. Η συνάντηση εγινε εξω, σε μαγαζι, οχι σε γραφειο και ανθρωπος που ηταν παρων, περιγραφει τον δικο μας να μπαινει μαινόμενος με εκφρασεις του τυπου “τι πουστιες ειναι αυτες, πας να μου πάρεις τον παικτη πισω απο την πλατη” και να φευγει ηρεμος και με το γνωστο του χαμογελο ζωγραφισμενο στο προσωπο του.
    ΥΓ. Αυτο που εκανε ο Μητσοτακης ειναι ντροπιαστικο για τον ιδιο και για οσους τον πιστευουμε, τον ψηφίσαμε και κινητοποιησαμε και κοσμο να τον ψηφίσουν στις εσωκομματικες (εκει ουσιαστικα βγηκε πρωθυπουργος). Οι νομοι ειναι για να τηρουνται. Οι απειλές για καψιματα και σπασιματα δεν ειναι δικαιολογια διοτι δειχνεις ευαλωτος σε οποιον σε απειλει και σε οποιον κανει περισσότερη φασαρια. Δηλαδη οτι ακριβως δε θελαμε και για αυτο τον ψηφισαμε. Με αυτη τη λογικη, αυριο θα απειλούν οι τεμπελχαναδες της ΟΛΜΕ (ήδη το εκαναν και απεσυρε την αξιολογηση των καθηγητών), η φαρα των ταξιτζηδων, οι φαρμακοποιοι, οι γιατροι, οι αγροτες, οι φορτηγατζηδες και θα τους κανει τα χατηρια. Και αν για παραδειγμα μετα την ψηφιση του νομοσχεδιου απειλουσαν οι γαυροι με σπασιματα, καψιματα και να χωρισουν τη χωρα στα δυο,, τι θα εκανε; πηγαινε περιπατο το επιχειρημα “για την κοινωνικη συνοχη της χωρας” ναι ή οχι; Ελπιζω στις επομενες εκλογες να τον ψηφίσω για αυτα που θα εχει κανει και οχι γιατι απεναντι του θα ειναι ο αγράμματος. Προς το παρόν εχει κανει λιγα (φορους, μπαχαλακηδες) και δεν εχει κανει πολλα (λαθρομετανάστες, επιδόματα, ΔΥ). Εχει χρονο μπροστα του.
    ΥΓ2. Το “Μητσοτακης δοσίλογος των Γερμανων” το εχω ακουσει απο δυο ανθρωπους. Εναν Αυριανιστη πριν πολλα χρόνια και απο τον Συριζαιο γιο του προσφατα. Ειναι αυτο που λεμε “Σόι παει η μαλακία”.

  22. Ο/Η Pontios λέει:

    @The Snitch

    Το δικιο ειναι καπου στη μεση.

    Κι εσυ εχεις δικιο σε ολα αυτα που γραφεις και ο νεκταριος εχει δικιο.Ειδικα στο θεμα φλαμπουραρη 1000%

    ..κουβαλαγε τους Τσίριτς, Ματιάσεβιτς, Μπιέκοβιτς, Πέτριτς για να χρεωνει το ταμειο δεκαδες εκατομμυρια.

    Κατι αναλογο δεν γινεται και ολα αυτα τα χρονια????

    Θεωρω παντως οτι ξερεις κατι παραπανω.

    Το 70% στην Βυζαντινη Γωνια το εχει ο Γατουλης!πλεον οποιος ανοιγει μαγαζι στη φιλαδελφεια παιρνει την αδεια και επισημα απο τον Γατουλη.Η Φιλαδελφεια μας ανηκει!

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Εννοείς ελέγχει τον Γεωργαμλή, για να είμαστε και ακριβείς.

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ειναι γνωστή η τακτική του πρώτα βρίζω και μετα πουλάω τρελίτσα και το παίζω η μπάλα στην εξέδρα. Την ακολουθείτε πίστα εδω και δεκαετίες, με αυτη μεγαλώσατε μεςα στη ΚΝΕ αυτο ξέρετε να κάνετε. Δε θα σας μάθουμε τωρα, εχει ΠΑΛΙΩΣΕΙ το κόλπο σας.

    Πραγματικά δε ξερω αν ειςαι παιδάκι. Τα παιδάκια οταν τους εξηγουν κατι που έκαναν λάθος τουλάχιστον το καταλαβαίνουν, αναλογα την ηλικία τους παντα.

    Ξερω οτι Πετάχθηκες σε ενα σχόλιο για το Γεράπετριτη, τον όποιον μαλιστα και ειρωνικα ‘χλεύαζα’ χωρίς χαρακτηριςμους οπως και το μητσοτακη για την πολιτική επιλογή χειρισμού του θεματος ( το οτι ειναι δεξιος δε του δίνει το θέσφατο ισα ισα που εχω παραπάνω αποτησεις) και άρχισες τους ΧΥΔΑΙΟΥΣ χαρακτηρισμούς των ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ του 2014 για τους αντιπάλους τους με σκοπό να κανεις το δικηγόρο του μελισανιδη για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

    Που δεν αγαπάς αλλα με ΚΑΘΕ ευκαιρία υπερασπίζεσαι… Με το ατράνταχτο επιχείρημα του νεοέλληνα: Ναι αλλα οι άλλοι…..

    Δε θες λεκτική αντιπαράθεση και δε μίλησες με άσχημο τροπο! Μονο ΔΟΣΙΛΟΓΟ των Γερμανών με είπες..

    Τουλαχιςτον να ειςαι άντρας ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να παραδεχθείς τη λάθος- το λιγότερο για να μη το πω αλλιώς και πιο χοντρά – εκφραςη σου και να ζητήσεις συγνώμη.

    Οχι μονο απο μεσα αλλα πρώτιστα απο σένα που τσουβαλιάζεις 2.25εκ ΕΛΛΗΝΕΣ ως προδότες και συνεργάτες των ναζί, επειδη απλα δε σου αρεσει η οποία ιδεολογία τους,

    Αυτο δε χρειαζεται να στο επιβάλει κανένας αλλας παρα μονο ο αυτοσεβασμός σου.

    ΑΝ σου εχει μείνει καθόλου.

    ΥΓ Μητσαρα θα σε μαλώσω: ειναι δυνατόν να τσαλακωνεις ετςι το προφίλ του εγγυητή σωτήρα μας? φωτιά θα πέσει να μας κάψει! Άμα δεν υπήρχε ο ηγέτης μας -σλουρπ σλουρπ- πως θα καθάριζε η αεκαρα μας αντρίκια? Γιατι εμεις δεν ειμαστε και τίποτε γυναικούλες να κλαίμε στα κανάλια. Μονο σε κανα Πατουλη τρέχουμε ΔΙΣ με τη χερουκλα απλωμένη για να παρουμε κανα ψιλό για τη δουλεια ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΤΡΑΚΑΤ. Του κακού Κρόκους…
    Και που να αρχίσουμε να γράφουμε για κατι άλλες ψυχές. Για το Μπατιστά πχ τωρα που μου ήρθε στο μυαλο. Η για κατι Ρέ, Μέντεζ και κατι Αλβιν Τσεκολι, αυτοι ήταν στη δεύτερη εκδήλωση ‘αγάπης τοτε που έμπαιναν κατι μπουγάδες έξ Αγγλίας..

    Κατάρα στο Βαγγέλα τον ιβαν τον Αλαφούζο και όποιον δεν ειναι μαζι μας άρα ειναι δοσιλογος.

    Ζήτω ο αγνός πρόεδρος που ειναι ΠΕΝΤΕ φορές καλύτερος: Για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο και λαθρεμπόριο καυσίμων την περίοδο 1992–95,ο Δ.Μελισσανίδης καταδικάστηκε σε 5ετή φυλάκιση από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά. Το 1996 ο Δ. Μελισσανίδης φυλακίστηκε εκ νέου για λαθρεμπόριο και δασμοδιαφυγή ύψους 270 εκ. ελληνικών δραχμών,ενώ το 2013 δικάστηκε για υπόθεση λαθρεμπορίας 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων που φέρεται ότι έγινε το Σεπτέμβριο του 2001.

    Hip hip, hooray!

    Sent from my iPad

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ pontios
    Παλιο το κόλπο. Τωρα ειναι μπροστα ο Γεωργαμλής. Πιο παλια εκει στα 90´s είχαμε βάλει τη Μπέκα.
    Άμα υπαρχει εγγύηση το ποιος φαίνεται στην άδεια λίγη σημασία εχει.
    Εδω την ΑΕΚ την εχει η Αρκάδη.
    Οποτε μας φωνάζουν δηλώνουμε απλοί φίλαθλοι στα δικαστήρια αλλα μεταμορφωνομαςτε και τρέχουμε ως ιδιοκτήτες στις ΕΠΟ και στις συναντήσεις.

    Αντρίκια παντα και αεκτζηδικα. Πολυ τεστοστερόνη στην ομάδα ρε παιδι μου.
    Ξεχειλίζει η αντριλα και η βαρβατίλα.
    Μαλλον ειναι κατάλοιπο του Ζαγοράκη.

  26. Ο/Η nnektarios λέει:

    Έχω εκφραστεί πολλές φορές εδώ για οτιδήποτε αριστερό, τα γραπτά μένουν. Δεν με γνωρίζεις για να με κατηγοριοποιήσεις, δεν θα με χαρακτηρίζεις, όπως δεν έχω κάνει εγώ με εσένα.

    Δεν είπα εσένα δωσίλογο, είπα τον Μητσοτάκη, δεν χρειάζονται σοφιστείες. Αν δεν κάνω λάθος νομίζω επί Λαλιώτη ακούστηκαν αυτά πρώτη φορά, να μην τα ρίχνουμε όλα στους Συριζαίους. Έτσι και αλλιώς δεν αποφυλάκισα εγώ τον ‘’αντιστασιακό’’ Μητσοτάκη, αλλά κάποιος ΝΑΖΙ σφαγέας που αργότερα ζήτησε να τον υπερασπιστεί στη δίκη του ο Μητσοτάκης.

    Έχεις δίκιο σε αυτό, πετάχτηκα σε σχόλιό σου, αλλά λίγο-πολύ έχει γίνει από (σχεδόν) όλους προς τους άλλους, αλλιώς νομίζω δεν θα επιτρεπόταν.

    Όσο για τα ‘’αν είσαι άντρας, αυτοσεβασμός΄΄, χαμογελάω απλά. Δεν τσακώνομαι και δεν βρίζομαι από τα πληκτρολόγια.

    Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα για να επιτίθεμαι, να προκαλώ, να χαρακτηρίζω ανθρώπους που δεν γνωρίζω, δεν χαρακτηρίζομαι από μανία επιβολής, ούτε από εμμονές.

    Καλό είναι να σταματήσει εδώ, είναι κάτι που δεν μου αρέσει, ούτε όταν συνέβαινε σε άλλα άτομα.

    Steven, θα σε παρακαλέσω να μην υπάρξει άλλος χαρακτηρισμός προς το πρόσωπό μου. Αν θεωρείς ότι ενοχλώ ή δημιουργώ προβλήματα, θα χαιρετήσω και δεν θα ενοχλήσω ξανά.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αποδειχθηκες ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ τελικα, ενας που πλεον ανακαλυψε και το Λαλιωτη! για να δικαιολογησει τις ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΤΟΥ.
    Λες και ο ΤΣΥΡΙΖΑ (τα πρωην κνιτακια εσωτερικου δηλαδη- δε θα ξεχασουμε απο που προερχεστε) δεν ειναι κνιτακια και πασοκακια με τη χειροτερη ακροδεξια μεσα!
    Απο παρθενογενεση πηγε στο 30%, ο Κοκκαλης ο Παπαδημουλης η Κουντουρα ο ψεκασμενος μπουλης με το ζουραρι και το αχαστο ζαβο με το τζανακοπουλο και το σκουρλετη.

    Αν νομιζεις οτι με τη ταχα μου ‘πολιτικη των ηπιων τονων’ θα στη χαρισω κανεις ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.
    Η ΑΝΑΚΑΛΕΙΣ με ΣΥΓΝΩΜΜΗ η θα στο τραβαω μεχρι να το κανεις. Καποια στιγμη θα καταλαβετε οτι δε γινεται να συκοφαντεις και απλα να ειναι αλλη μια Κυριακη.

    Ολη αυτη η ιστορια του συνεργατη των Ναζι εχει καταρρευσει εδω και δεκαετιες, ακομη και ο βρωμο-Κουρης που την εβγαλε στην Αυριανη (αυτο το ΑΘΛΙΟ υποκειμενο που πιστολιαζε με εκατονταδες εκαττομυρια εφημεριδες και καναλια με τις πλατες του ΠΑΣΟΚ και μας κουναγε και το δαχτυλο), παραδεχθηκε και τη σκευωρια αλλα και τη νοθευμενη απο τη Σταζι φωτογραφια:

    Ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης (σσ: ΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ BUGS BUNNY της Κουμουνδουρου!) κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιούσε στα αρχεία της Στάζι αποκαλύπτει πως η φωτογραφία είναι πλαστή και κατασκευάστηκε από τη μυστική υπηρεσία της Ανατολικής Γερμανίας, μετά από αίτημα των… Βουλγαρικών μυστικών υπηρεσιών.
    Παμε παρακατω:
    Στους Αγίους Θεοδώρους, οι ναζί πιάνουν αιχμάλωτο το Μητσοτακη. Εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι ξέρει Γερμανικά και κάνει τον διερμηνέα. Τελικά μαζί με άλλους 300.000 (σσ:φανταζωμαι δωσιλογοι ολοι τους) συμπολεμιστές του σε όλη την Ελλάδα, αφήνονται ελεύθεροι και έτσι ο δρόμος προς την Κρήτη ανοίγει. Στο αγαπημένο του νησί θα καταλήξει τον Ιούλιο του 1942.
    Εκεί, θα ενταχθεί αμέσως στην «Εθνική Οργάνωση Κρήτης» βοηθώντας μάλιστα ενεργά στη συνεργασία των αντιστασιακών οργανώσεων, με τη σύναψη της «Συμφωνίας του Θερίσου» (Ιούλιος 1943), η οποία συνέβαλε στην αποτροπή του εμφυλίου πολέμου στην περιοχή. Συλλαμβάνεται δυο φορές και καταδικάζεται ισάριθμες φορές σε θάνατο (σσ. απο αυτους για τους οποιους δουλέυε!) Το διάστημα της κράτησης του ως άριστος γνώστης της γερμανικής γλώσσας μετείχε σε πολλά γερμανικά στρατοδικεία καθως συνεργάζεται και πάλι ως διερμηνεας εξαργυρώνοντας την ιδιότητά του ως δικηγόρου ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που έστελναν οι αρχές κατοχής στα στρατοδικεία, ενω τα βρετανικά αρχεία που άνοιξαν το 2003 αποκάλυψαν ότι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΤΑΝΩΝ, στους οποίους μετέδιδε σημαντικές πληροφορίες. Επειδη δε ηταν ‘δωσιλογος’ βγαινει βουλευτης το 1946 με τους Βενιζελικούς Φιλελεύθερους, και το 1951 με το κομμα της Ένωσης Κέντρου – προφανεστατα αυτοι οι χαζοι οι συμπολιτες του απο 2 διαφορετικες παραταξεις (Βενιζελικοι-Παπανδρεικοι) δεν καταλαβαν τι καταδοτης των ναζι ηταν!
    Οι μονοι που βολικα λοιπον συντηρουν τη συκοφαντια εισαστε ΕΣΥ και οι ομοιοι σου.
    Ειναι να φανταστω στο πλαισιο της διευρυνσης που κανει ο αρχηγος σου μπας και μαζεψετε ολη τη κιτς-πασοκαρια.
    Ποτε κανενας δεξιος- ουτε καν κεντρωος- δε θα ελεγε δωσιλογο το Μητσοτακη οποτε οπως σου ειπα και χθες: SPARE ME THE BULLSHIT καρφωνεσαι μονος σου.

    Τωρα αυτα τα εχω εκφρασει που μας λες ειναι για τα σκουπιδια: εχετε εκφρασει απεχθειες ο ενας για τον αλλον εκει μεσα και εχετε χεστει και σφιχταγκαλιαστει 500 φορες.
    Απο το asset Μπαρουφακη και τη Ζωη με τον Λαφαζανωφ, μεχρι το Ραγκουση που δηλωνε πριν 2 χρονια οτι: ο Τσίπρας ειναι ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία.

    Ολοι αυτοι εκφραζανε και μεναν τα γραπτα τους οσο ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΡΟΜΟΣ

    Μου ειναι αδιαφορο τι υποστηριζεις, αυτο ομως που ΔΕΝ θα ανεχτω ειναι να συκοφαντεις οτι δε σου αρεσει.

    Οταν λες δωσιλογο καποιον που υποστηριζω και ψηφισα (μαζι με αλλους 2,25εκ ΕΛΛΗΝΕΣ επειδη εκφραζει την ιδεολογια μου/μας σε τετραπλες εκλογες) ειναι σα να λες εμενα.
    Την ιδια –επι της αρχης-ιδεολογια πρεσβευουμε και τα ιδια- παλι επι της αρχης- πιστευουμε, γι αυτο και τον επιλεξαμε να μας εκπροσωπει.
    Και αρχικα στις εσωκομματικες οπως ειπε ο Μητσος και στις Ευρωεκλογες και στις Δημοτικες και στις Περιφερειακες και στις Εθνικες.
    Το ΑΝ θα καταφερει να κανει αυτα που ειπε, αν κανει τα μισα η αν τα κανει σκατα –οπως στο ποδοσφαιρο απο οσο δειχνει- μενει να το δουμε και αναλογα οπως εκανα χθες να τον κρινουμε.

    Το καταλαβες τωρα η να το κανω ΑΚΟΜΑ πιο λιανα?

    Οποτε ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ και τη τρελιτσα, ζητα συγνωμμη για τη ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ σου- που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΑΝΤΙ στην γνωστη κουλτουρα σας- και παψε να κρυβεσαι στα φουστανια των αλλων για να ζητας προστασια. Δεν ενοχλησε κανενα ο Stevie – με τον οποιο εχουμε κανει ΕΠΙΚΟΥΣ καβγαδες ιδιωτικα και δημοσια, αλλα μεχρι ενα οριο παντα- ΕΣΥ τα εγραψες.

    Με λιγα λογια αντι να χαμογελας, παραδεξου οτι εκανες ΕΠΙΚΗ ΠΑΤΑΤΑ και κοιτα να αναλαβεις εσυ τις ευθυνες των γραπτων σου και των κατηγοριων σου.

    Τελος αν θεωρεις το σημερινο πρωθυπουργο της χωρας δωσιλογο των Γερμανων (ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ: δεν είναι κουμπάρος με τους δωσίλογους των ΓΕΡΜΑΝΩΝ) εχεις 2 δρομους:

    1) Δινεις ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις για τον ισχυρισμο σου, οτι η Ντορα (αυτη ειναι κουμπαρα) αλλα αντε και ο Κυριακος επειδη ειναι αδελφος της, ειναι δωσιλογοι, δηλαδη ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ την Ελλαδα, βγαινεις αληθινος και το βουλωνω.
    2) Αν δεν δωσεις ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ αποδειξεις ζητας συγνωμμη για την αθλιοτητα σου και το βουλωνεις εσυ. Αν δε το κανεις εισαι ενας κοινος συκοφαντης και ετσι θα σε αποκαλω.

    Δεν υπαρχει τριτος δρομος. Μεχρι να αποδειξεις τις κατηγοριες σου εισαι ΑΥΤΟ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    ΥΓ ΔΕΝ σε εβρισα. Τουλαχιστον οχι ακομη. Κρατιεμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μη σε στολισω που θα με πεις και προδοτη της χωρας μου και δωσιλογο των Γερμανων.

    Σε χαλασε που σε ειπαμε κνιτη- δεν ηξερα οτι ειναι βρισια να σε λενε κουμμουνι- αλλα δε σε χαλαει να λες προδοτες και να σπιλωνεις ΝΕΚΡΟΥΣ και ζωντανους.

    ΑΙΝΤΕ ΜΑΖΕΨΟΥ που αντι να λουφαξεις, εχεις το ΘΡΑΣΟΣ και το τραβας απο πανω.

  28. Ο/Η Κώστας λέει:

    @the snitch Συμπέρασμα: ο Steven φορά φουστάνια… Πλάκα κάνω ε… έτσι έλεγα κάποτε και εγώ στον πατέρα μου περί δεξιάς που ακόμη στηρίζει. Αλλά τότε ήμουν πανεπιστήμιο και ψήφιζα κάποτε ΚΚΕ.. μετά μεγάλωσα, συνέχιζα να πίνω τσίπουρα και τελικά κατάλαβα τι ρόλο παίζει το κόμμα του λαού..