Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

Η κίνηση στους γύρω δρόμους από το ΟΑΚΑ, με έκαναν να περιμένω παραπάνω κόσμο από τους περίπου δεκαπέντε χιλιάδες που τελικά βρέθηκαν στο γήπεδο. Τους πραγματικά τυχερούς, που απόλαυσαν αυτό το σημερινό πρώτο μέρος. Από την μια μεριά την ΑΕΚ στημένη σε 4-3-3, κι από την άλλη το υποδειγματικό στήσιμο του Άρη σε 4-4-1-1. Όμως τα συστήματα δεν ήταν αυτό που ονόμασα απόλαυση.

Ήταν η απόδοση των δυό ομάδων. Το εκπληκτικό επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ και τις άψογες αντεπιθέσεις του Άρη. Σε έναν εκπληκτικό ρυθμό, και σε μια τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων για τους γνήσιους φιλάθλους. Που έζησαν με τρομερή αγωνία το πρώτο μέρος, που τελικά τελείωσε με 1-1, μαγική εικόνα για την ομάδα μας.

Και πράγματι η ΑΕΚ μπήκε ορμητικά και μόλις στο δεύτερο λεπτό είχε ένα δοκάρι από τα σπάνια. Είχε τον Μάνταλο και τον Κρίστισιτς σε τρομερή βραδυά, που στην ουσία κατάπιαν τον αντίπαλο και κυριάρχησαν στο κέντρο. Έβγαλαν πάμπολλες κάθετες μπαλιές και τρομερά επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του αντιπάλου. Ένας αντίπαλος που αφού δέχθηκε το γκολ, ήταν εκπληκτικά τυχερός που πήρε ένα τυχαίο πέναλτυ – κατά το πνεύμα του νόμου σαφώς και δεν ήταν πέναλτυ – στο αμέσως επόμενο λεπτό και ισοφάρισε.

Αυτό μούδιασε κάπως την ΑΕΚ που έδειχνε οτι θα τον σάρωνε τον Άρη, κι έφερε μια ηρεμία στον αντίπαλο οτι κάπως μπορεί να τα καταφέρει. Και τα κατάφερε. Λίγο με την τύχη, λίγο με την διαιτησία – κύρια στον πειθαρχικό έλεγχο και στο πλεονέκτημα –  και λίγο με τον τερματοφύλακα του. Κυρίως όμως τα κατάφερε με τις τεράστιες ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ. Κύρια αυτές του Αραούχο και του Κρίστισιτς. Μια ΑΕΚ που εύρισκε συνεχώς διαδρόμους για την περιοχή του Άρη και που απειλήθηκε μόλις μία φορά. Μια ΑΕΚ που είχε τρομερή κατοχή της μπάλας, ουσίας όμως κι όχι φρου φρου κι αρώματα, και που έφτειαξε καμιά δεκαρία τελικές, και πέντε κλασσικές ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος, μουδιάσαμε εμείς. Μετά από 15 λεπτά καθυστέρηση στην έναρξη λόγω πιθανού ντου στα αποδυτήρια των διαιτητων, το παιχνίδι ξεκίνησε με την απροκάλυπτη ανυπαρξία του διαιτητή : Κακή χρήση του var. Το var αρχιμαλάκα Περέιρα, αν φέρει φάση πίσω για πειθαρχικό παράπτωμα, είναι ή κόκκινη ή τίποτα. Τα κατάφερε ο Πορτογάλλος γιουσούφ και πήρε πίσω την κίτρινη στον Ματίγια, κάνοντας την κόκκινη.

Η ΑΕΚ βρήκε την χρυσή της ευκαιρία : Τάχασε ο προπονητής του Άρη που απέσυρε τον Φετφατζίδη και τον Γιόχανσον μαζί με τον κοκκινισμένο Ματίγια, και κάθισε πίσω παθητικά περιμένοντας απλά να περιορίσει το μοιραίο. Ένα μοιραίο που δεν ήρθε διότι η ΑΕΚ ήταν της πλάκας. Πλέον η κατοχή της μπάλας ήταν ανούσια. Οι τελικές πολύ λιγότερες, ενώ οι κλασσικές φάσεις συνοψίζονται σε μια ευκαιριάρα του Αραούχο, που πιστοποίησε την πολύ κακή του κατάσταση, σε μια τρομερή μπαλιά του Λιβάγια, που ήταν σήμερα ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ.

Στον αντίποδα ήταν ο Κρίστισιτς – ο Μάνταλος απέδειξε οτι αντέχει μόνο ένα ημιχρόνιο – που έκανε τα πάντα. Όλο το παιχνίδι σαν εγκέφαλος, βλέποντας όλο το γήπεδο, και κοντρολάροντας το τέμπο. Ήταν ο κορυφαίος κι αν χάσει τον σημερινό τίτλο, θα τον χάσει από τον Βράνιες, που πραγματικά ήταν οδοστρωτήρας στα πάντα, πετυχαίνοντας κιόλας το δεύτερο γκολ. Ένα δεύτερο γκολ που έδωσε την ευκαιρία στους οργανωμένους να χτυπήσουν εντός γηπέδου τον γυμναστή του Άρη, να ξαναέχουμε μια διακοπή του αγώνα και φυσικά να χάσουμε την όποιαν ορμητικότητα θα είχαμε αποχτήσει από το σκοράρισμα. Δεν έχω απαιτήσεις από χαπακωμένους, ούτε και μαστούρηδες που το παίζουν διοίκηση. Κι ούτε και θέλω και πρόκριση επειδή ο Χαριστέας απαίτησε την αποχώρηση της ομάδας του από το γήπεδο. Κι ένα ματς που θα διεκόπτετο εις βάρος της ΑΕΚ, να το παίρναμε στα χαρτιά.

Συνεχίστηκε λοιπόν ο αγώνας και φυσικά δεν είδαμε τίποτα. Ο Άρης κλείστηκε στο θαλάμι του και θαύμαζε την ανικανότητα της ΑΕΚ, είτε να φτειάξει κατεβασιές είτε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κι εμείς κλειστήκαμε στην μιζέρια μας, βλέποντας ένα άθλιο θέαμα, όμως ενθυμούμενοι οτι στην Ελλάδα είμαστε κι άρα ένα καλό ημιχρόνιο είναι και πολύ. Όπως πολύ θα ήταν η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση από σήμερα. Αυτά που έκανε, πολύ δίκαια πρέπει να τα πάθει επάνω στην επαρχία, κι αν φανεί ανδρική ας περάσει. Η γνώμη μου είναι οτι το κύπελλο τελείωσε.

Όμως είδαμε ένα ντέρμπυ. Ένα ντέρμπυ που δείχνει το μέλλον, διότι αυτό κοιτάμε πάντα. Και η ομάδα πρέπει να χτιστεί πάνω στον Βράνιες. Είναι αυτή η νοοτροπία που μας ταιριάζει μαζί με την μπάλα που ξέρει ο Κρίστισιτς και την αγωνιστικότητα του Σιμάνσκι. Όπως δεν πρέπει να ξεχνάμε την σημερινή ζούγκλα σε ενάμιση μήνα. Μια ζούγκλα που φυσικά δεν ευνοεί το θέαμα. Και μια ζούγκλα που είναι αδικαιολόγητη με δεδομένο οτι ο Άρης δεν ελέγχει την διαιτησία. Κι ο ιδιοκτήτης του δεν είναι δα και τόσο λεφτάς. Κι αν σε πάει κόντρα η εξέλιξη του αγώνα – ντέρμπυ είπαμε ήταν – η κόκκινη κάρτα σε φέρνει σε τρομερό πλεονέκτημα. Το οποίο δεν εκμεταλλεύτηκες απλά διότι σου λείπει η ποιότητα σε επίπεδο πάνω από την τρίτη θέση ή σε παιχνίδια που καίνε. Μια ποιότητα που αποδεικνύεται όταν μπαίνει αλλαγή κάποιος Κλωναρίδης.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

71 Responses to Α Ε Κ – ΑΡΗΣ

  1. Ο/Η JF λέει:

    Καλησπέρα σε όλους. Ξέρουμε αν ο Μελ μανούριασε με τους διαιτητές ή με το τιμ του Άρη όπως λένε?

  2. Ο/Η DNAEK λέει:

    Αφού αφήνεις Αλμπάνη εκτός ,τι στο καλό προσπαθείς πετύχεις με Κλωναρίδη σε κλειστή άμυνα;
    Κακώς για μένα έβγαλε Βέρντε .Γενικά σε άσχημη μέρα ο Μάξιμος.

  3. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ο Άρης είναι το πουτανάκι του σακτόχοντρου, γνωστό σε όλους. Προφανώς δεν ελέγχει διαιτησία, είδαμε όμως ΟΛΟΙ τη σφαγή. Ξεκάθαρη αλλοίωση με ένα πέναλτι φάντασμα όταν πήγαινε για 3-0 Μαρς και στο 39’ χαρισμένη δεύτερη κίτρινη!

    Όσον αφορά τον φροντιστή του Άρη, μη γράφουμε ανακρίβειες. Ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ που αποκάλεσε ΑΝΑΠΗΡΟ τον Ξηροκώστα για να γλυτώσει τη μήνυση. Αυτά για να τελειώνουμε με τα εξωαγωνιστικά.

    Αγωνιστικά, είδαμε την καλύτερη ΑΕΚ της χρονιάς στο Ά ημίχρονο. Δεν θυμάμαι ούτε ΜΙΑ φράση του Άρη. Ποιος Άρης; Ένα ζαλισμένο μπουλούκι που δεν μπορούσε να ανακόψει τις επιθέσεις, τον έσωσε ένα ακόμα όπλο του Περέιρα και η τύχη, μαζί με την ανικανότητα του Αραουχο.

    Για το Β, τι να πούμε; Ποια ομάδα θα είχε ρυθμό μετά από 25’ καθυστέρηση, καθυστέρηση VAR, καθυστέρηση για τον σκατόψυχο αρειανό πούστη, κάθε 2 λεπτά κράμπες. Ε, συμβαίνει. Αποπροσανατολίζεται η ομάδα, χάθηκε ο ρυθμός. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ ήταν της πλάκας.

    Αλλαγή μπήκε ο Κλωναριδης γιατί ο καλός προπονητής μας, δεν πήρε τον Αλμπάνη. Δεν έχω ζήτημα πάντως με τον Καρέρα. Αν θυμηθούμε τον αντίστοιχο αγώνα με τον Κωστένογλου, δεν γίνεται να πιστέψουμε τη μεταμόρφωση. Σωστά;

    Τα ΕΜΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ που πρόλαβαν να πούνε τα σκουλίκια μας τα είπανε και άλλοι.

  4. Ο/Η koreas λέει:

    το σημερινό ημιτελικό τον περίμενα με ανυπομονησία ύστερα από το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος στου χαριλάου και δυστυχώς δε καταφέραμε να τους συντρίψουμε……

    η ομάδα αδικείται κατάφωρα καταρχήν από το αποτέλεσμα, σε δεύτερη φάση από μια τριάδα διαιτητών λίγων και προκλητικών οι οποίοι μάλλον ακόμη δε γνωρίζουν τον κανονισμό του πλεονεκτήματος, και τέλος από τη για μία ακόμη φορά εριστική συμπεριφορά των αρειανών παικτών, προπονητικού team και παραγόντων.

    η ομάδα ξανάπαιξε σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο (παρόλο τα εντατικά μαθήματα από τον ιταλό μονομάχο) ένα ποδόσφαιρο αφελές, παιδικής χαράς, εντυπώσεων, σε σημείο να αναρωτιέται κάποιος αν από τη μεσαία γραμμή και μπροστά υπάρχει κάποιος άντρας στην ομάδα μας;……….τελοσπάντων , πράγματα χιλιοειπωμένα…

    …..ΕΥΤΥΧΩΣ διαβάζω ότι έσωσε τα προσχήματα ο εγγυητής και ΜΠΡΑΒΟ του…..

    ps1. steven μην ανησυχείς, στον επαναληπτικό στου χαριλάου θα είναι ρομαντικό το απόγευμα.
    ps2. ο κόσμος σήμερα κι αυτός κατώτερος των περιστάσεων δεν έσπρωξε καθόλου την ομάδα, καλά που πήγαν σε θέατρο;
    ps3. ταπεινά πιστεύω ότι μάξιμος στις αλλαγές του σήμερα τα έκανε ρόιδο, και οι 2 λάθος. η δε δεκαεξάδα ιδιαίτερα φτωχή.
    ps4. ο σβάρνας σήμερα σύνεχισε την άσχημη εμφάνιση της νέας σμύρνης, και δεν αναφέρομαι στην φάση του δήθεν πέναλτι.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Η γνώμη μου είναι οτι δεν περνάει η ΑΕΚ από εκεί.

  6. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Τόσο αντέχει η ΑΕΚ σε υψηλούς ρυθμούς. Για ενα ημίχρονο. Ειδικά με το σπάσιμο νεύρων που μας έκανε ο διαιτητής και την καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει το β’ ημίχρονο, ολα αυτά λειτούργησαν υπέρ του Άρη που πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε.
    Έτσι είναι το κύπελλο.
    Αλήθεια, αν αληθεύει πως ο Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια, τι ακριβώς κέρδισε η ΑΕΚ απ’αυτό? Τρόμαξε ο διαιτητής απο την Πορτογαλία? Αστεία πράματα.
    Η ομάδα την πλήρωσε πάλι, γιατί ενω ήθελαν να μπούν με κεκτημένη ταχύτητα αναγκάστηκαν να παίζουν πασούλες για 20 λεπτά μέχρι να πειστούν οι διαιτητές να συνεχίσουν τον αγώνα.
    Εκτός όμως απο τον διαιτητή το παιχνίδι το “σκότωσε” ο προπονητής με τις αλλαγές του, ειδικά αυτήν του Αραούχο στο ’88 όπου φάνηκε πως ήταν αλλαγή “σπασίματος τσαμπουκά”.
    Δηλαδή την ωρα που κυνηγάς το 3ο γκολ για να κλειδώσεις πρόκριση, βγάζεις τον βασικό σου φορ για να βάλεις κάποιον μαθητευόμενο της Κ19 που είναι .. εξτρέμ? για να σου κάνει τι μέσα σε 10 λεπτά?
    Τίποτα. Ήταν απλά μια επίδειξη δύναμης που ίσως να μας στοίχισε κάποιες ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να έχουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς η περιοχή μας έμεινε παντελώς άδεια λόγω ανυπαρξίας του Λιβάια.
    Μπαίνουμε σε μια σειρά αγώνων που είναι ο θάνατός σου-η ζωή μου, και ο προπονητής κάνει καψόνια στον μοναδικό φορ που διαθέτει.

  7. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    φίλε μου είναι νωρίς να πούμε για επαναληπτικό, αργεί ακόμη…..σέβομαι την πρόβλεψη σου, νομίζω όμως ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον άρη…..

    να σε ρωτήσω κάτι;…..γιατί η ομαδούλες (αελ, αρης, ) είναι εριστικές απέναντι μας , μήπως είμαστε πολύ καλά παιδιά;

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Διότι εσύ αν έκανες παρέα με τον εγγυητή, θα άνοιγες και κουβέντα για τον Προυστ; Καμιά ατάκα μπορεί να πέταγες. Αν λοιπόν δεν τον βλέπεις σοβαρά, θα σε δουν οι άλλοι σοβαρά;

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ναι, είναι νωρίς. Εγώ μιλάω σήμερα και με βάση την λογική που κουβαλάω. Αν βλέπεις κάτι άλλο, μπορείς να το πεις. Αν ο άλλος πηγαίνει και λέει σε ανάπηρο την ιδιότητα του, κατανοείς υποθέτω την κόλαση των συνοριοφυλάκων. Τις διαψεύσεις του Πέτσα ή τις συνεχείς παραβιάσεις των Τούρκων. Αγωνιστικά η ΑΕΚ είναι ισοδύναμη του Άρη, μέχρι τότε πράγματι θα δούμε πόσοι θα είναι διαθέσιμοι στην κάθε ομάδα, και τι στόχοι θα υπάρχουν. Πράγματι εκτίθεμαι με την πρόβλεψη, οπότε οψόμεθα τι θα γίνει. Σήμερα γράφω με βάση τι είδα. Παραμεθαύριο θα δούμε.

  10. Ο/Η The Snitch λέει:

    Απιστευτα πραγματα χθες.

    Ο Νταιερ (ο ποιος?) ενας παικτης του 3 που στις καλες του παιζει για 3 και στις καθημερινες για 1-1,5 αλλα την εχει δει Μασερανο, ορμηξε στις εξεδρες να δειρει εναν επειδη λεει εβρισε τον αδελφο του (και αυτος το ακουσε μεσα σε γηπεδο!!). Ρε Ερικ, εσυ και ο Superman εχετε τετοια ακοη μονο να ξεχωριζετε μεσα σε 60-70,000 φωνες τη μια και αυτη απο 50 μετρα αποσταση.
    Ετοιμασου τωρα για την καμπανα και της FA και της ομαδας σου, γιατι καλες οι ‘μαγκιες’ αλλα πληρωνωνται.

    Ο δε προπονητης του ο special ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ (εκει στο -39) τον δικαιολογησε, με τα γνωστα: ναι με αλλα, που κανει παντα ως κοτουλα που ειναι για να μη τιμωρηθει.
    Τωρα θα μου πεις εδω πηγε και εκανε τσαμπουκαδες σε ΓΥΝΑΙΚΑ γιατρο της Τσελσκι (και μετα πληρωσε 5εκ προστιμο αποζημιωση με συγνωμμες και δε θα το ξανακανω) σε αυτα θα κολλησει?
    Αμα εισαι ξεφτιλας, τετοιος θα παραμεινεις ακομη και 200 χρονων να φτασεις.
    Εγιναν και τσαμπουκαδες οι Tottenham, οι μονιμοι εκτο-εβδομοι της λιγκας! Ρε τι αλλο θα ακουσουμε.
    Αυτο το πραγμα σε οποια ομαδα παει ο σαχλος οι παικτες του να το παιζουν cowboy μεσα και εξω απο το γηπεδο να το κοιταξετε. Πολυ αντριλα ρε παιδι μου, κατουρατε και λιγο..

    Στα δικα μας, οι 2 γηπεδουχοι εχουν το προβαδισμα μιας και με 1-0 περνανε. Ειδικα ο γαυρος λογικα θα περασει ευκολα μιας και εχει και το 2-1 μαζι του. Δεν υπαρχει ζμπαουγκ ομαδα, περασαν τα μεγαλεια του πρεσποπρωταθληματος και των ‘αηττητων’ οπως και των εκτος εδρας ‘νικων’ που μπουκαραμε και τα σπαγαμε για να ‘κερδαμε’. Ο Γαλλος κανει εκπληκτικα ματς- ξερει καμμια δεκαπενταρια φορες τη μπαλλα του Λιβαδια- και εχει παρει απο το χερι το γαυρο και τον παει. Αλλα μεχρι φετος. Του χρονου πολυ αμφιβαλλω- αν τον ανανεωσουν- να μπορει να ξανακανει τετοια χρονια.35 χρονων ΔΕΝ ανανεωνεις παικτη.
    Με τη Wolves δεν εχει καμμια τυχη. Πρεπει να γινουν απιθανα πραγματα για να περασει, η λογικη λεει 2 ηττες μεσα εξω. Μη γινει κανα σεξ στο Μολινο μονο οπως η Μπραγκα που εφαγε τεσσερα στο χαλαρο.

    Ο Ρουλης δεν ειναι κακη ομαδα. Αλλα ειναι μια μικρομεσαια ομαδα περιορισμενων δυνατοτητων, χαμηλοτερων-παικτικα- ακομη και αυτης της αεκ του μανταλου που δε βλεπεται ουτε με κολληριο.
    Το δευτερο ματς επισης με 1-0 δινει προκριση στο γηπεδουχο- αρα ειναι ενα δυσκολο για οποιονδηποτε παει στο χαριλαου.
    Αν σκοραρει η αεκ αλλαζει το πραγμα αλλα αμυντικα η ομαδα εχει θεμα και μαλιστα σοβαρο. Δε γινεται να χριζεις βασικο στοπερ εξ αναγκης και να εχεις βλεψεις για κατι καλο.

    Η τακτικη του Γκαρελι εχει αρχισει και γινεται ευκολα κατανοητη απο καποιον που βλεπει μπαλλα. Μπαινει δυνατα να σκοραρει στο δεκαλεπτο (ζελας-ρουλης-ατρομητος) και μετα τραβαει τη ομαδα στα 2/3 για τη κοντρα. Οταν ομως το ματς ‘στραβωσει’ δηλαδη δεν ειναι μπροστα στο σκορ (γαυρος-νιονιος-χθες) εχει θεμα. Τριγυριζει τη μπαλλα πολυ ωρα χωρις ουσιαστικο αποτελεσμα.
    ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ αυτος, αυτα τα παλτα εχει και προσπαθει να κανει οτι μπορει. Απλα μη τρελλαθουμε κιολας οτι ειναι προπονηταρα οτι γυρναει ματς και αλλα τετοια κουλα που ακουω.
    Ενα ορθολογικο ποδοσφαιρο παιζει και ελλειψει ποιοτητας προσπαθει για το αυτονοητο. Δεν ειναι κωστενογλας (που ειναι και κυριος) αλλα δεν ειναι και τιποτε παλαβο. Ενα μονοτονο φορτωμα στο κεντρο- παμε στη κοντρα χωρις ποιοτητα (παιζει ποδοφαιρο καποιος Κριστισιτς που κανονικα ειναι για βοηθος τυλιχτη πιττογυρων) που αμα δε τραβηξει μπλοκαρει ολη η ομαδα.

    Θα τον δουμε? (παιζεται) και του χρονου που θα παρει ο ‘εγγυτης’ παικτες, εδω γελαμε δυνατα. Απο αυτους ειναι ου Μητσους εδω και χρονια, ανοιχτοχερης και ‘απλας’ ειδικα τωρα που δεν υπαρχει σαλιο.
    Εδω πηρε το κανενα να κανει ντουετο με τον τιποτα οταν πηγε στο CHL, και οι αλλοι περιμενουν μεταγραφες και να ξεχασει τη ‘νοικοκυροσυνη’ για να παιζει στη Ριζουπολη κοντρα στο Αστερα Τριπολης και τη Λαμια τα ντερμπυ.
    Πραγματικα η αφελεια μερικων δεν εχει τελειωμο. Πραγμα καλο βεβαια για τους υπολοιπους μιας και χαριζει γελιο.

    Ο εγγυητής μπούκαρε ΠΑΛΙ και απειλούσε οποιον έβρισκε μπροςτα του κανωντας περηφανους τους οπαδους-προβατα για τη ‘μαγκια’ του.
    Απο διαιτητές μέχρι παραγωντες οποίος δε φορούσε σήμα αεκ άκουσε τα σχόλιανα του.
    Βρισιές- απειλές οτι θες έσουρε πάλι ο ηγέτης, ο πρόεδρος, ο μαγκας, που η μαγκιά του εξαντληται μονο εντός έδρας που εχει την ασφάλεια να παιζει μονος του.
    Στα αλλα γήπεδα ΔΕ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝ.

    Εχω μια περίεργια να δω ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ απο ΟΛΑ τα γήπεδα.

    Τον τιμωρείς μια, τον τιμωρείς δυο, τον τιμωρείς τρεις, να δούμε πόσες ακομη φορές πρέπει να τραμπουκίζει στα ημίχρονα για να το πετάξεις έξω.

    Να ακούσουμε και την άποψη του γνωστού δικηγόρου του, που ειναι ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ για τους άλλους ΜΟΝΟ.
    Που αναρωτιέται γιατι δε γράφουν οι κάμερες σε αλλα γήπεδα αλλα στο ΟΑΚΑ που σε καθε ματς εχουμε κανει τις μπουκες και τις απειλες συνηθεια, ειναι ολα φυσιολογικά!

    Εμεις -επισης-δε κουβαλάμε όπλα, γλυφιτζούρια και μαλλι της γριας εχουμε γι αυτο φουσκώνουν εκει στις μασχάλες.

    Ο Ξηροκώστας ΕΙΝΑΙ ανάπηρος. Το να πεις καποιον ανάπηρο αν ειναι , η αρτιμελή επισης αν ειναι, ΔΕΝ ειναι βρισιά, ποσο μαλλον μηνυσημο.
    Οπως δεν ειναι βρισιά το κοντός, ψηλός, φαλακρός, κουφός, μουγγός.
    Οπως δεν ειναι βρισια να λες ενα Ρωσσο-Ρωσσο και ενα Αλβανο-Αλβανο και ενα Ελληνα-Ελληνα. Το αν ντρεπεται καποιος που ειναι Ρωσσος και Αλβανος ειναι δικο του θεμα.
    Κάποια στιγμη θα μάθουμε τα επίθετα ,τα ουσιαστικά κλπ της ελληνικής γλώσσας.

    Ειναι ανήθικο και ποταπο να χτυπας την αναπηρια καποιου, δεν ειναι παράνομο, έχουμε πήξει στους αριστερούς politically correct σαχλους που οτι δε τους αρεςει το λένε ρατσιστικό.
    Αλλιως ολες οι πινακιδες πχ που λένε ράμπα αναπήρων, parking αναπήρων ειναι ρατσιστικες και εμεις θα ξεχάσουμε τα ελληνικα που ξέρουμε.

    Επίσης ο καθε Ξηροκωστας ειναι ενας απο ολους αυτούς τους χαπακωμένους που τρέχουν με τους στρατούς, πλακώνονται και πετάνε ο ενας στον άλλον μπετόβεργες, κοτρόνες, φωτοβολίδες κλπ οταν δε μαχαιρώνονται σα τα ζώα. Μεσα και εξω απο τα γηπεδα. Εκει που τα σφαξιματα και τα καψιματα ειναι ‘εκτεταμενα’ η ‘περιορισμενα’ κατα την δικαιοσυνη που εχει εφευρει 100 τροπους για να τη γλυτωνουν οι πραγματικοι υπευθυνοι δηλαδη οι προεδροι και οι ΠΑΕ.

    Ήθελε τα και παθεστα σιγά μη στεναχωρηθούμε κιόλας για ενα νουμερο.
    Αδιάφορος και αυτος και οι άλλοι που ειναι εδω μαζί σου, οπως και ολοι οι στρατοί χαπακωμένων που σκοτώνονται στα γήπεδα.

    ΥΓ Ο πανυγηρισμος του Βρανιες, εκτος αγωνιστικου χωρου ειναι δευτερη κιτρινη καρτα και αποβολη συμφωνα με την UEFA.

    Entering or re-entering the field of play without the referee’s permission
    Deliberately leaving the field of play without the referee’s permission

    Δε μιλαμε να βγεις 2-3-5 μετρα πχ στο κορνερ, η να πας στο παγκο που ειναι συνηθες, μιλαμε οτι μονο για ποτακι στο μπαρ δε πηγε ο τυπος με τους ειναι εδω μαζι σου.
    Αυτο κανεις αντικειμενικος δε το ‘ειδε’.

    ΥΓ2 Δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ στο 1-1 φυσικα. Αυτο ουτε ο κυρ-Σαββας με το Νικολακοπουλο σε ματς του γαυρου με το ζελα στο ταψι δε θα το σφυριζαν. Τρεχουν μαζι, ο Σβαρνας δε κοιταει καν χαμηλα, δεν απλωνει το ποδι του, απλα στο βηματισμο και των 2 υπαρχει μια επαφη καθ’ ολα φυσιολογικη.
    Αντιθετα υπαρχει πεναλτυ στον Αραουχο που τρωει ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ σπρωξιμο για να βγει εκτος ισορροπιας και να μη σκοραρει.

    ΥΓ3 Το ματς-συμφωνα με το καταστατικο της UEFA- επρεπε να διακοπει κατα της αεκ με 0-3 για οτι εγινε στο ημιχρονο.
    Εκβιασμοι, απειλες και χτυπηματα σε αντιπαλους παραγωντες καθως και αρνηση του διαιτητη να βγει στο γηπεδο ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ ειναι αλλη μια μερα στο γραφειο.
    Αν αρνεισαι να βγεις στο γηπεδο προφανως επειδη σε εκφοβισαν, πας στο γραφειο σου, κλεινεις το ματς με τον αναλογο υπαιτιο, παραδιδεις φυλλο αγωνα πας για ντουζακι και σπιτακι σου. Εκει τελειωνει το θεμα και ασε το ‘μαγκα’ τον εγγυητη να βγαλει ακρη μετα στα δικαστηρια.
    Να πανε να τον θαυμασουν και ολοι οι παλαμακηδες που του φωναζουν μπραβο προεδρε που χαντακωσες την ομαδα.
    Για 2 συνδυαστικους λογους επεφυμεις τους τραμπουκους. Αμα εχεις μυαλο κοτοπουλου και αμα δε θες η δε μπορεις να κανεις εσυ κατι αλλα χαιρεσαι που το κανουν αλλοι για σενα.

    Στο Ρωσσο δηλαδη ειναι πιο εξυπνα τα ορκ του ζμπαουγκ απο τα ορκ της αεκ? Και αυτα μπραβο προεδρε λενε.

    Sent from my iPhone.

  11. Ο/Η Savvi λέει:

    Ο ΑΡΗΣ χθες ήταν για 4 γκολ και αντί να τον συντρίψουμε… με 0 φάσεις κατάφερε με μία καμινάδα να φέρει το ματς στα ίσια. Το θέμα δεν είναι ότι σοκαριστήκαμε από μια κακιά στιγμή αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, το πρόβλημα είναι τοι δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια πάσα της προκοπής. Δεν είναι δυνατόν επαγγελματίες παίκτες να δίνουν την πάσα με πλασέ και να μην μπορούν να βρουν συμπαίκτη τους, απλά απαράδεκτο. Ενδεικτικά ο Λόπεζ στο πρώτο μέρος αμαρκάριστος στο κέντρο πάσα στα 6 μέτρα 3 μέτρα πίσω η μπάλα από τον συμπαίκτη του. Εύκολες πάσες και συνέχεια λάθη. Συγνώμη αλλά η ΑΕΚ είναι επαγγελματική ομάδα και ΟΧΙ ερασιτεχνική. Συγνώμη αλλά πόση ποιότητα χρειάζεται για ένα πλασέ; Άλλο παράδειγμα ο Βέρντε στο δεύτερο μέρος έξω δεξιά από την μεγάλη περιοχή μας κάνει μια τριπλά επιεικώς απαράδεκτη και χάνει την μπάλα η οποία δεν τιμωρείτε με αλλαγή αλλά βγάζεις το δίκαννο και τον εκτελείς επιτόπου.

    Εγώ θεωρώ ότι η ΑΕΚ στο Χαριλάου μπορεί να περάσει εύκολα με ένα καθαρό σκορ. Το μόνο που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό και αυτοσυγκέντρωση.

    ΥΓ: Τι πράγμα και αυτό με τον Μελ.

  12. Ο/Η Γιάγκος λέει:

    Από βαρετό κι αγράμματο ,έγινε αηδιαστικό και σιχαμερό, αυτό το νούμερο απ’τις δυτικές συνοικίες….της λόντραςλιόσας,μάντρας τέλος πάντων.Δεν τούχει δείξει κανείς
    στοργή;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εξαιρετικο προγραμμα. Ουτε παραγγελια να το ειχαμε και δεν κανω πλακα

    1η αγωνιστική ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
    2η αγωνιστική ΟΦΗ – ΑΕΚ
    3η αγωνιστική ΑΕΚ – Αρης
    4η αγωνιστική ΑΕΚ – Ολυμπιακός
    5η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
    6η αγωνιστική Άρης-ΑΕΚ
    7η αγωνιστική ΑΕΚ-ΟΦΗ
    8η αγωνιστική Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
    9η αγωνιστική ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
    10η αγωνιστική Ολυμπιακός-ΑΕΚ

    Η αεκ μπορει να κανει σχετικα ευκολα το 3Χ3 στα πρωτα 3 ματς και να βαλει 9 ποντους. Το ματς με το γαυρο ειναι ‘φιλικο’.
    Που σημαινει οτι ΔΥΣΚΟΛΑ χανεις. Ειδικα αν ο Βανζελ εχει καθαρισει τη κουπα.

    5η και 6η αγωνιστικη ειναι τα ζορικα μεν αλλα αν ο ζμπαουγκ εχει φαει φαπα και μεινει η τιμωρια τοτε ολα παιζωνται. Η λογικη λεει οτι θα ειναι πισω μας μεχρι τοτε αρα με δυο χηναρια πανω και μετα με ΟΦΗ, ζμπαουγκ μεσα ΙΣΩΣ βγεις και δευτερος. Να φερεις τις μπουγατσες στην αναγκη να θελουν διπλο δηλαδη οταν κατεβουν στο μεταξυ μας.

    Η τελευταια αγωνιστικη ειναι-λογικα- για το ονορε ολα θα εχουν ξεκαθαρισει. Εμεις παμε για τη φιεστα του γαυρου απλα. Τους χρωσταμε και μια αλλωστε απο τοτε το 1994, τοτε που ο καραπιαλης εκανε ‘σεντρα’ και εδινε πασα στο Τονι! Εκει στο 3-1.

    Χτυπησαν οι καμπανες για τα Σαββιδομαγαζα που βγηκαν ηδη και λενε για χαρτινα. Οποιος αλλος πλεον παιρνει το πρωταθλημα απο εδω και περα, αυτο θα ειναι επισημα χαρτινο. ΜΟΝΟ οταν παιζει η ζπαουγκαρα ειναι ‘αντρικιο’.
    Το οτι ειναι στο -7 η ζμπαουγκαρα ΠΡΙΝ τη τιμωρια δεν παιζει ρολο.
    Το οτι εχασαν μεσα στη Τουμπα το τιτλο δε παιζει ρολο.
    Αντρικιο πρωταθλημα- αν κρινουμε απο την ιστορια- θα βλεπουμε καθε 35 χρονια στην Ελλαδα.
    Δυσκολη δουλεια να εισαι 1,60, να επαγγελλεσαι γιος του μπαμπα και ολη μερα να πουλας ζμπαουγκτζιλικι στα ρωσσικα.

    Η φαση τωρα ειναι κατσε πισω, παρε ποπ κορν και απολαυσε τις ανακοινωσεις των πικραμενων:

    Βγηκε ο Δαρας του νιονιου που σε 26 ματς πηρε εντεκα (11) ποντους και μιλαει για δικαιωση! Εκτος οτι μιλαει για το νιονιο εγινε και εκπροσωπος της Λαρσας και του Παναιτωλικου! Βρηκαμε παππα να θαψουμε δεκα.

    Μεγαλε 11 ποντους σε 26 ματς, οι 20 χαβαλεδες εδω μεσα να μαζευτουμε σε μια σαιζον μεσα θα τους μαζεψουμε. Με σενα μονο 6 ποντακια τα εχουμε.
    Ε δε θα πετυχουμε και κανα αλλο τελειωμενο να παρουμε αλλους 5 σε 8 μηνες?

    Βγηκε ο αλλος απο τη Ξανθη και ειπε να κανουμε κληρωση το σπιτι του Κουγια!
    Και ακομη δε εχουν μιλησει ολοι.

    Αυτα ουτε σε κωμωδιες δε τα βλεπεις.

    ΥΓ 1 Οι διαιτητές γιατί ήταν κλεισμένοι στα αποδυτήρια; Επαιζαν μπιρίμπα; Οι αλλοι οι περιεργοι τωρα τι θελουν και ζητανε το υλικο απο τις καμερες του ΟΑΚΑ?

    YΓ2 Εγω πλεον ‘παρακολουθω’ την αεκ και γραφω το ιδιο γι ολους. Ειτε καλα ειτε ασχημα. Οπως λεω και τη γνωμη μου.
    Ειμαι απλα φιλαθλος και οχι οπαδος.

    Με την αεκ αγωνιστικα θα ασχοληθω μολις φυγει το μανταλο και τα αναλογου επιπεδου ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ που εχει μαζεψει ο απλας που αναμενουμε να μας ειδοποιησει 7 χρονια τωρα. Με την ομαδα να εχει budget ατρομητου, βασικο ροστερ με παικτες που ειχε στη Β Εθνικη, να τερματιζει -30/-20/-13 αλλα να εχει απαιτησεις CHL..

    Μολις γινει αεκ αγωνιστικα στο χορτο και η αλλαγη πανω απο 3 πασες δεν ειναι λογος πανηγυρισμων και μολις οι κλεφτοκοταδες (σε νοοτροπια και πραξεις) της διοικησης παρουν ποδι, με γεματες ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ τσεπες. Απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο εκει μεσα.

    Οποιος ζοριζεται δε διαβαζει. Δεν ειναι υποχρεωτικο να βγαλει καποιος τη τσιμπλα απο τα ματια του.
    Αν επιμενει να διαβαζει αλλα συνεχιζει να ζοριζεται τοτε ας παρει πανες ενηλικων για την ακρατεια.
    Μια χαρα κανουν τη δουλεια λογω ηλικιας.

    Μετα τα 60 ου γαρ ερχεται μονο.

  14. Ο/Η koreas λέει:

    @ο παρατηρητής

    μου επιτρέπεις να σε ρωτήσω;

    ας ξεχάσουμε τον εγγυητή κι ας πούμε πως εσύ είσαι πρόεδρος της ομάδας. παίζεις ημιτελικά με τον αρη, σε μια χρονιά αγωνιστικά αποτυχημένη που όλες οι κακές διαιτησίες είναι εις βάρος σου, απλά πέρασαν σε δεύτερο πλάνο λόγω του αγωνιστικού.

    πας στο οακα λοιπόν και βλέπεις τον πρόεδρα του αρη για πρώτη φορά περιτριγυρισμένο με φουσκωτούς στην εξέδρα, (ερώτημα1:άραγε γιατί όλοι στο οακα έρχονται με φουσκωτούς;) ή ακόμη καλύτερα (ερώτημα 2: γιατί η αεκ σε κανένα γήπεδο δεν πηγαίνει με φουσκωτούς;) έχεις ενημερωθεί ότι ο άρης ξεκίνησε από το αεροδρόμιο μακεδονία με οπαδούς (ερώτημα 3: γιατί άραγε), έχεις ενημερωθεί ότι το τριο +το var είναι πορτογάλοι (περέιρα) και κάθεσαι να δεις το παιχνίδι.

    πέναλτι στο 2΄πριν την κεφαλιά στο δοκάρι του αραούχο , πνίγεται
    πέναλτι στον άρη χωρίς να καταλάβει κάποιος, γιατί
    τουλάχιστον 3 φορές κόβεται το πλεονέκτημα σου
    δευτερη κιτρινη στο σασα(μπορεί να κάνω και λάθος στο όνομα) , πνίγεται
    τουλάχιστον 5 ανάποδα φάουλ
    το τρίο να σου κόβει συνέχεια το ρυθμό
    ο πάγκος του άρη είναι τουλάχιστον εριστικός, εντωμεταξύ βλέπεις στον πάγκο και κάτι περίεργες μούρες που περισσότερο ταιριάζουν σε φυλακόβιους.
    ο κόσμος γιουχάρει και κλείνει το ημίχρονο.

    ερώτημα #4: πες μου τι κάνεις;

    α) κάθεσαι στα αβγά σου
    β) παίρνεις το υπογλώσσιο για να σου ρίξει την πίεση και βάζεις την αγαπημένη σου μουσική
    γ)λες στο δημάτο να βγάλει ανακοίνωση
    δ)ξεκινάς το τάβλι με το ντούσκο
    ε) πας σπίτι σου
    στ) ευχαριστεις την uefa για το fair – play, και βάζεις και υποψηφιότητα
    ζ) παίρνεις τηλέφωνο τον πορτογάλο αρχιδιαιτητή ευγενικα να τον ρωτήσεις τι γίνεται;
    .
    .
    .
    κκκκκ) μπουκάρεις στους διαιτητές μπας και το σώσεις

    στο δρόμο για τη μπούκα, βλέπεις το αρχιδάκι που σε έγλυφε από την κορυφή μέχρι τα νύχια εδώ και κάποια χρόνια να κατεβαίνει και καλά με κάποιος ψόφιους τριτο-τέταρτους να το παίξει λάκι λουτσιάνο.
    ερώτημα#5: πες μου τι κάνεις;
    α) τον φιλάς σταυρωτά;
    β) του μιλάς στον πληθυντικό
    γ) κάνεις στην άκρη να περάσει; (αλήθεια άραγε που θέλει να πάει;)
    .
    .
    .
    κκκκ) του κόβεις κανα-δυο ψηλές (άλλωστε ξέρεις οτι τον παπά πουλάει με τους τριτο-δεύτερους μπαχατέλες στους αρειανούς)

    εισαι τώρα security από τους οργανωμένους εντός του γηπέδου στην πλευρά του γηπέδου. υπόψη ότι αυτοί που είναι security από τους οργανωμένους, να το πω ευγενικά δεν μπόρεσαν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, πήραν το στραβό το δρόμο και δυσκολεύονται παρόλο παιδιά όλο ζωή.
    οι “γυμναστες” του άρη σε προκαλούν συνέχεια, θυμάσαι ότι οι γυμναστές είναι κάτι περίεργα μούτρα, δίνεις τόπο στην οργή συνέχεια. στην κόκκινη του άρη σε βρίζουν συνέχεια. στο γκολ του βράνιες βρίσκεται κάποιος δίμετρος από αυτούς να πει στον ξηροκώστα ( ο οποιός έχει μείνει ανάπηρος σε παιχνίδι στο χαριλάου) άσε μας ρε ανάπηρε. (υπόψη κατάλαβες ότι και στο ημίχρονο το αφεντικό τους έριξε κάποιες ψιλές) ερώτημα#6 αν τον σπρώξεις έχεις άδικο;

    ερώτημα#7: από σπρώξιμο έχεις ζαλάδες ή χρειάζεται κολάρο;

    ερώτημα#8: γιατί ο επίσημος άρης δεν έχει βγάλει ανακοίνωση ότι της έφαγε;

  15. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch, καλησπέρα σε πιάνω οφσάιντ.προχθες έλεγες ότι ο Μαρινάκης έκανε περατζαδα στην Άρσεναλ να τον πιάνει και η κάμερα ότι να εδώ είμαι. Ο Μελ να μην κάνει μια βόλτα στα αποδυτήρια?τι ειναι?κάνας μουλος?

    Όχι.απεναντιας είναι και σεμνός γιατί δεν τα κάνει μπρος τις κάμερες.

    Αν και νομίζω ότι ήθελε να πάει τουαλέτα. Απλά εκείνη την ώρα πέρναγαν τα κοράκια, του έφραξαν το δρόμο και ένας τους έπιασε τα παπάρια για να τους δείξει πως πονάει ο προεδρος απτην γεμάτη κύστη του.

    Εκεί πετάχτηκε και ο Καρυπίδης τους είπε πουστηδες και έφαγε την σφαλιάρα του.

    Θύμα καταστάσεων.

  16. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    @Koreas
    Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.
    Πάντως εκ του αποτελέσματος δεν κερδίσαμε τίποτα ούτε αγωνιστικά ούτε ως προς την αντιμετώπιση του διαιτητή. Μας έβλαψε και η καθυστέρηση και οσα έγιναν στα αποδυτήρια.
    Εαν γίνει καμιά στραβή και μας κυνηγάνε για να μας τιμωρήσουν, εκεί πια θα μιλάμε για γκάφα μεγάλη.

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλησπερα
    Λαθος πληροφορηση.
    Αυτος που επιασε τα αρχιδια του διαιτητη ηταν ο ΚΑΡΝΤΟΖΟ αλλωστε δεν θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος.
    Ηθελε να εκφρασει τον πονο του που δεν ειχε παρει ακομη τα λεφτα του
    Αυτος που εσπρωξε τον γυμναστη του αρη ηταν ο ΖΕΡΑΛΔΕΣ ,γιατι τον ειπε τρελλη
    Αν τα παρουμε πολλυ στα σοβαρα θα τρελλαθουμε

  18. Ο/Η conpater λέει:

    Η αποφαση της ΕΕΑ δεν ειναι δεσμευτικη
    Η αποφαση της ΕΕΑ δεν ειναι δεσμευτικη
    Η αποφαση της ΕΕΑ δεν ειναι δεσμευτικη.
    Αυτο, για τους πολυ παλιους και γνωριζοντες….
    Επικυρωσαν την μιση βαθμολογια,την αλλη μιση θα δουμε .
    Αλλο -7 αλλο -14,και με την εφεσεων να εχει “προκαταβαλει” το αποτελεσμα…και να περιμενεις το CAS,ζησε Μαι μου.
    Και τωρα ειμαστε στον ποντο,και θα φανει που θα κλεισουμε το ματι οπως γραφαμε προχθες…αν και μαλλον φαινεται το πραγμα. Και απο το πουθενα μπορει να βρεθεις δευτερος.Αλλο αγχος κι αυτο !

  19. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stelathen/LFC: Εισατσε παλιοι εσεις, μια χαρα συνεννοούμαστε:

    Η Ανωνυμη Ποδοσφαιρικη Εταιρεια (ΠΑΕ) αεκ μία από τις ‘μεγαλύτερες’ εταιρείες στην Ελλάδα στον χώρο του ποδοσφαιρου με παικτες όπως Μπακακι, Μανταλο, Λιβαδιας, Ολιβειρα, κριστισιτς, κλωναριδης κλπ επιθυμεί να προσλάβει για το τμήμα διαχειρησης ανθρωπινου δυναμικου:

    CRISIS MANAGEMENT MANAGER

    Η θέση αναφέρεται στον ‘απλο φιλαθλο’ της εταιρειας:

    Βασικές Αρμοδιότητες:

    • Παρακολούθηση και αξιολόγηση των τάσεων και των στοιχείων των διαιτητων αλλα και του ανταγωνισμού κατα τη διαρκεια του αγωνα.

    • Διαχείριση και στοχοποίηση της αναλογης ομάδας αντιπαλων-διατητικου τριο ανα αγωνα.

    • Άμεση συνεργασία με άλλα τμήματα της εταιρίας: Johnny Bill-Walker, Ηλιας, Ανθρωπος χωρις λαιμο, Κουλα (απο το Αγγελικουλα)

    Επιθυμητά προσόντα:

    • Αριστη γνωση της Ρωσσικης. Γνωση παραλλαγων της (Γεωργιανη-Ουκρανικη) θα θεωρηθει επιπλεον προσον.

    • Καλη γνωση Αγγλικων σε επιπεδο χρησης ποδοσφαιρικης ορολογιας: I am the boss, fuck you, I screwed you, motherfucker κλπ

    • Σωματικες διαστασεις: μπρατσο = μπουτι κανονικου ανθρωπου

    • Δεν ειναι απαραιτητη η περιστροφη κεφαλιου πχ μπορει ο υποψηφιος να ειναι ‘μονοκομματος’.

    • Αριστη χρηση/γνωση αναλογων εξαρτηματων-εξοπλισμου για την επιτευξη των προτάσεων απο τη διοίκηση (σιδερογροθιες, ‘λαμες’, ελαφρυς οπλισμος)

    • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-8 έτη σε εταιρείες με αναλογες αρμοδιοτητες (μπουζουξιδικα-κολαδικα) ‘πορτας’, bouncer.

    • Δυνατότητα ταξιδιών

    Η εταιρία προσφέρει:

    • Ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών

    • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα δυναμικό όμιλο που περιλαμβανει και αλλα τμηματα

    • Συνεχή εκπαίδευση ανα αγωνιστικη

    • Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στο πιο συχρονο σταδιο της χωρας και συντομα (σε περιπου ενα ετος) σε ‘ναο’

    Αν ενδιαφέρεστε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στον Όμιλό μας, μπορείτε να στείλετε το βιογραφικό σας.

    Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

    Η εταιρία θα επικοινωνήσει μόνο με όσους υποψήφιους πληρούν τα παραπάνω κριτήρια.

    Seniority Level: Entry-Mid level

    Industry

    • Ελληνικο ‘ποδοσφαιρο’

    Employment Type

    Full-time + Weekends/Match Days

  20. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @Koreas
    Πραττεις αναλογα με το επίπεδο σου κ την μόρφωση σου. Δλδ φτάσαμε να συζητάμε τα αυτονόητα κ να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα. Οκ ο snitch τα λεει ωμά και χύμα κ αυτό δυστυχώς χτυπαει στον συναισθηματικο μας κοσμο που ειναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομαδα κ λογικα επηρεάζει τον τρόπο αντίληψης των γεγονότων κ των καταστάσεων. Ομως εαν θελει κάποιος να λεγεται/θεωρειται στοιχειωδως πολιτισμένος, τέτοιες πρακτικες (μπεγλερισματα,μουντες, χαστούκια κ τσιπρεικα αγγλικα μονο γελιο κ απέχθεια μπορουν να προκαλέσουν.
    Βλέποντας τον 《αγωνα》 προχθές κ τις 《ομορφιες》(απειλες διαιτητων,καραγκιοζιλικια παιχτων,Μελ στα αποδυτηρια,τους αλλους να θελουν να φυγουν,40 λεπτα διακοπη,τον αλλο να κανει τον νεκρο απο σπρωξιμο) κ των 2 γυρισα κ είπα στον κολλητό μου…καλα ρε δλδ τι θελουν αυτοί, να διώξουν μεχρι κ τους τελευταίους ηλίθιους που εχουν απομείνει να βλεπουν αυτες τις φαρσοκωμωδίες;
    Ομως ευτυχώς είμαστε κ πολύ ηλίθιοι και πολυ καμμένοι οπότε δεν φευγουμε με τίποτα.

  21. Ο/Η Stelathen λέει:

    @snitch έβαλες πολλά και όχι μόνο οι υποψήφιοι δεν θα το καταλάβουν, αλλά και ο εγγυητής αν το διάβαζε θα νόμιζε ότι διαβάζει το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ by alekos and skourletis.

    Επειδή όμως είναι και γατονι, μπορεί να ανοιγε ΙΕΚ ασβερκων και να έδινε θέσεις για πρακτική , αμισθη πάντα.

    Ρε τι ζούμε…. Το χουί δεν φεύγει με τίποτα. Πουλάνε και Σότο για δεύτερη θέση.που θα μας βάλει σε προκριματικά από τον Ιούνιο ξερωγω, αντί να κοιτάξουν το καλό εισιτήριο για το γιουροπα.

    Επίσης έβγαλαν και τα εισιτήρια με το βαζελο από τώρα.σου λέει αν φάμε καμία τιμωρία , να έχουμε δώσει καμία χιλιάδα και μετά τα βρίσκουμε.

  22. Ο/Η koreas λέει:

    @steven ή οποιασδήποτε άλλος

    έχεις άποψη για τον τροχανά;

  23. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Έχω άποψη και μάλιστα ένα βράδυ τρέχανε μπράβοι να μας χωρίσουν. Αν μιλήσω, θα πάω για περιύβριση νεκρού. Νομίζω σε κάλυψα.

  24. Ο/Η Stelathen λέει:

    @koreas καθηγήτρια μου στο φροντιστήριο τους είχε δαγκώσει οικογενειακώς με τον περίφημο οικισμό. Όποτε επιχειρηματικά καταλαβαίνεις…. Αθλητικά τον έζησες.

  25. Ο/Η koreas λέει:

    @steven

    το αντίθετο, όχι μόνο δε με κάλυψες αλλά μου άνοιξες και την όρεξη. ότι χειρότερο………..αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, θα χαιρόμουν (κι άλλοι πολλοί νομίζω) να την μοιραστείς μαζί μας.

  26. Ο/Η The Snitch λέει:

    @stelathen
    Άμα δε το γυρίσουμε στη πλακα θα μας τρελάνουν αυτοι που κόπτονται για το καλο του ποδοσφαίρου!
    Η Μεγάλη Βρεττανια τους μάρανε.
    Αντί να πανε σε κανα κόλαδικο να ειναι στο φυσικό τους περιβάλλον και να εχει και κανα θέαμα της προκοπής.

    Να εχεις φτάσει 70 χρόνων και να πιάνεις τα αρχιδια του κάθε διαιτητή- κυριολεκτικά- να του τα στρίβεις και να παίζεις καρπαζιές με τον άλλον στα αποδυτήρια.

    8 μήνες πριν να πιάνεις το προπονητή σου να τον καβαλάει το δεκάρι σου στα δωμάτια!του προπονητικού.

    Μιλάμε για έπιπεδο! Δυστυχώς ΑΥΤΗ ειναι η αεκ και μπορεί εγω να μιλαω ωμά και χύμα αλλα τελικά δεν ειμαι και τοςο μακριά απο τη πραγματικότητα..
    Μπορω να σχολιάζω κόσμια και να τα λεω βελούδινα αν ειναι αλλα δεν καταλαβαίνουν απο ευγένειες αυτοι. Και ειμαςτε και μεγάλα παιδια πλεον αρκετά με τις ευγένειες.

    Δες την έκθεση των διαιτητών, εκτος απο του παρατηρητή.

    Λέγεται παρενόχληση και επίθεση σε αξιωματούχο του αγώνα ΙΔΙΑ με αυτη που εκανε ο ρωσσος πριν 2 χρονια. Ισα ισα που ο ρωσσος είχε με τη κουμπούρα αλλα ΔΕΝ χειροδίκησε σε κανενα- τον σταμάτησαν.

    Ξέρουμε κανονικά ποια ειναι η τιμωρία ετσι;
    Τη δεχόμαστε;

    Πέφτουμε Β Εθνική;
    Η ειναι αλλιώς να ειςαι αεκ;

    Οχι τίποτε αλλο αλλα ο λαλίστατος που είχε θέαμα με τις κάμερες στο ταψί αγνοείται..

    Sent from my iPhone.

  27. Ο/Η Dimitris λέει:

    @The Snitch
    Στα προσόντα και τις δεξιότητες των υποψηφίων για τη θέση του CRISIS MANAGEMENT MANAGER νομίζω οτι πρέπει να συμπεριληφθεί και η γνώση χειρισμού του τζαμιού με το γράσο.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Όταν πρόκειται να γράψεις κάποια καλά λόγια, έχεις πρόβλημα να το κάνεις; Όχι φυσικά. Δεν σε κυνηγάει κανείς. Όταν όμως πρόκειται να γράψεις την αλήθεια – ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ – τότε υπάρχει θέμα. Το πιο απλό, είναι η περίφημη περιύβριση νεκρού. Λες κι όλη η παγκόσμια κοινωνία δεν έχει μιλήσει για τον Αλ Καπόνε. Όχι, ο Τροχανάς δεν ήταν τέτοιος. Ας μην πάει το μυαλό του Γιώργου εκεί, του Γιώργου που ήθελε να στείλει δολοφόνους. Δεν έχω λόγο να μιλήσω, ούτε και με ενδιαφέρει. Τον γνώρισα στο ίδιο τραπέζει στον γάμο του Καραγιαννίδη, πλακωθήκαμε για τους μπράβους που είχε πλημμυρίσει την θύρα 18 για την προστασία του, και μετά ήθελε ο γιός του να με τουφεκίσει. Στο παλιό blog. Τι γνώμη θες να έχω για τον αεροπλανάκια, που μέχρι κι η γυναίκα του τον κυνήγαγε; θα του κάνω κι επικήδειο του ψυχάκια; Ποτέ. Αυτός έφερε την ΑΕΚ στην σημερινή κατάσταση.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Μίλαγα με επώνυμο αρειανό, που βεβάιως δεχόταν την ανωτέρλοτητα της ΑΕΚ, όμως είχε στραβώσει από το διάλειμμα και μετά. Και πλέον τα έβλεπε όλα ανάποδα. Οτι δηλαδή λόγω Μελισσανίδη που τον έπιασε απο τα αρχίδια, ήρθε η κόκκινη και λόγω κόκκινης ήρθε η ήττα. Με σωστά ποδοσφαιρικά επιχειρήματα. Την γλυτώσαμε; Οκ, μετά πρέπει να χάσουμε υποχρεωτικά λόγω ζούγκλας; Όταν λοιπόν, αγωνιστικά δεν τους ρίχνεις τέσσερα γκολ, γιατί να μην έχουν παράπονο κι αυτοί; Κι εδώ του έδωσα δίκιο. Το έχουμε πει και για μας. Εντάξει δεν παίζαμε καλά, αλλά αυτή η λεπτομέρεια….Φυσικά με βάση την εικόνα στο τέλος, ετοιμάζονται για γαμήσια. Άλλο να τους ρίχνεις τέσσερα γκολ έστω κι από τύχη, κι άλλο να κερδίζεις αναιμικά και με όλη αυτήν την εικόνα βάσει παρατηρητών και διαιτητων και αστυνομίας, που μιλάνε μόνο για την ΑΕΚ. Λογικά θα πας επάνω για γαμήσια. Κι εκεί καλά θα κάνουν να κάνουν τα ίδια. Για να δούμε αν θα τα αντέξουν οι δικοί μας.

  30. Ο/Η conpater λέει:

    Κι αν μου τα`χαν πει καλα τοτε, ηθελε ντε και καλα εναν συγκεκριμενο δικηγορο ,αλλα δεν… Εμμονη ειχε παθει με αυτον,ωσπου του ψιθυρισαν” δυο φωνηεντα ” και μετα τα εβαλε μαζι του για αλλους λογους,αργοτερα τον εκανε καρεκλατο ,ε την καταληξη την ξερουμε….Ενδοξες στιγμες του παρελθοντος !

  31. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δηλαδή μας πήγαινε πρίμα η διαιτησία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ξαφνικά σε αγώνα κυπέλου ο Μελισσανίδης εξεράγει και έπιασε τον ρέφερι από τα αρχίδια;
    Κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος,τα βρήκε όλα ο.κ. με την διαιτησία-δεν χρειάστηκε να απειλήσει κάποιον ότι θα τον πνίξει με το κασκόλ- και αφού έκανε διακριτικά την ομάδα στην πάντα να περάσει ο Πειραιάς, τώρα στο κύπελο-που ίσως του έχουν τάξει- την πλήρωσε ο Πορτογάλος;
    Η επειδή είναι συμπατριώτης του Καρντόσο ο ρέφερι στο πρόσωπό του ο Μελισσανίδης εκδικηθηκε τον σαρδανάπαλο που επέλεξε ο ίδιος πέρσυ το καλοκαίρι; Ποιος να ξέρει; Αβυσσος.
    Η απλά πρόκειται για μια ακόμα-τυχαία- έκρηξη του “θυμώδους” γέροντα ο οποίος αδυνατεί να συγκρατήσει τον εαυτό του; (γι αυτό άλλωστε έχει και δυο μπράβους από κοντά. Εναν “χοντρό” που είναι για να ανοίγει δρόμο και έναν λιγνό που περισσότερο μοιαζει με κλινικό ψυχολόγο ο οποίος κάνει την πρακτική του κοντά σε αυτήν την ομολογουμένως σπάνια περίπτωση ανθρώπου η οποία έχει πλέον σχεδόν εξαφανιστεί ως δείγμα.Είναι κάτι σαν είδος δεινόσαυρου ο Μελισσανίδης. Στρεψαρχιδόσαυρος

  32. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven:

    Γιατί δεν το πιάνουμε από την αρχή? Εννοώ πριν των εκθέσεων παρατηρητών, αστυνομίας και διαιτητών. ΕΙΔΙΚΑ των τελευταίων. Ποιος γάμησε ποιον? Όπως βλέπεις μπάλα και στη Ν. Σμύρνη είδες κάτι, στον αγώνα αυτό δεν είδες ότι ήρθε ένας (ακόμα) σεσημασμένος Πορτογάλος ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ να σε ΓΑΜΗΣΕΙ με εντολή άνωθεν? Το πεπραγμένα του υπάρχουν παντού στο διαδίκτυο. ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ από τα λίγα και το διαπιστώσαμε καλά, δεν πιστεύω να έχει κανένας αντίρρηση. Γιατί πέραν των φάσεων που βγάζουν μάτια, περισσότερο από όλα ήταν το πότε έκοβε και άφηνε πλεονέκτημα. Ήταν μία διαιτησία ΑΝΤΑΞΙΑ των Δημητρόπουλου, Ποντίκη και λοιπών εργαλείων.

    Να γαμήσουν οι αρειανοί ποιους? Ποιον? Που κατέβηκε ο απατεώνας της πλάκας με τους βητάτζα μπράβους σε γήπεδο που τον φιλοξενούν και έφυγαν με την όπισθεν? Που έρχονται όλοι σε ένα γήπεδο που κάνουν ότι γουστάρουν? Κλωτσάνε μπουκάλια στον κόσμο και βρίζουν πουτάνα τη χώρα που τρώνε ψωμί αλλά εκεί ο αθλητικός εισαγγελέας έχει τσίμπλες?

    Εγώ λοιπόν δεν πιστεύω ΤΙΠΟΤΑ από όσα λένε οι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ διαιτητές. Να ανοίξουν οι ΚΑΜΕΡΕΣ για να μάθουμε.

    Αν οι κάμερες δείξουν τον Μελισσανίδη να βιαιοπραγεί εναντίον τους, ναι, θέλω να εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ. Έτσι και αλλιώς είναι η μόνη που την πληρώνει (από τους ”μεγάλους”) όπως με το νόμο ΚΟΝΤΟΝΗ στο γκολ-χέρι του Χάρα. α?

    Να κάνει ΜΗΝΥΣΗ ο Καρυαρχίδης και να μιλήσει ΕΠΙΣΗΜΑ σαν ΠΑΕ Άρης. Εμπρός. Μέχρι τότε για εμένα ο ηλικιωμένος με τα άσπρα μαλλιά ήταν ο Άγιος Βασίλης.

    Ήμουν καλεσμένος σε σουίτα, δίπλα στον Καρυαρχίδη και στις φουσκωτές λινάτσες του. Είπα να κάτσω με συνεργάτες ”κυριλέ”. Να αράξω στον καναπέ, να απολαύσω τον μπουφέ με ένα κρασί και να δω ένα αγώνα μέσα από τα τζάμια όσο το δυνατόν πιο ήρεμα, αποστασιοποιημένα. ΠΟΙΟΣ είναι αυτός ο ΠΟΥΣΤΗΣ που έρχεται να μου χαλάσει ένα δίωρο? Που εκτελεί εντολές και αποστολή. Εκμεταλλεύεται την ”εξουσία” του όπως κάθε γουρούνι που του την αναθέτουν.

    Για εμένα λοιπόν και το έχω δηλώσει εδώ, ο Μαρινάκης, σωστά τους γαμάει. Τον θαυμάζω. Αν ο Μελισσανίδης τα κάνει στα αποδυτήρια, είναι βλάκας και παρωχημένος. Αυτό που ΑΞΙΖΕ 100% στον gangster ήταν να πάθει ΤΖΗΛΟ. Μόνο. Μπορεί να ζητήσει τεχνογνωσία αυτών που λέτε ότι έχει καλές σχέσεις πλέον. Θα κάνει τα τηλέφωνά του μέσα από την Aegean (δεν ξέρω αν έχει ακόμα τα γραφεία και πηγαίνει εκεί) και θα μιλήσει αντίστοιχα ο ΔΗΜΑΤΟΣ με το υποψήφιο εκτελεστικό όργανο να του αναθέσει την εντολή. Έτοιμο είναι το πλάνο, δεν έχει ρίσκο. Ακόμα και ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ να είναι τα πάντα, το εκτελεστικό όργανο θα βγει στο εξωτερικό χωρίς να το ενοχλήσει κανένας και όσοι ακούγονται στα τηλέφωνα δεν πρόκειται να πάθουν κάτι, αντίθετα θα φτάνουν ΜΕΣΑ στην περιοχή για να την πέφτουν στον διαιτητή, αφού σε κυπελλικό αγώνα που μπουκάρουν στα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, δεν πιάνουν αρχίδια διαιτητών, απλά τους πάνε γλυκά και λουλούδια για να πάρουν στο Β αποβολή ΦΑΝΤΑΣΜΑ. Πιο αποτελεσματικό, ξεκάθαρα.

    ΥΓ. Από το ”μπενάλτι” στο ”no penalty” είναι μια ζωή απόσταση….έμαθε Αγγλικά ο BOSS?

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ευτυχως που στο κανονικο κοσμο μετρανε οι εγγραφες εκθεσεις και καταθεσεις και οχι τι ‘πιστευει’ ο καθε αυτοκλητος δικηγορισκος του Μελισσανιδη- εφ εξης αποκαλουμενου και αρχιδοπιαστη.
    Ευτυχως που στο κανονικο κοσμο τα γραπτα μενουν και απο εκει που ξεκινησε καποιος ως δοσιλογος πριν κανα μηνα, μετατραπηκε σε βρωμοχοντρο πριν καμμια εβδομαδα για να καταληξει σημερα να τον θαυμαζουν.. οι ιδιοι αυτοκλητοι δικηγορισκοι του αρχιδοπιαστη. Αν η κολοτουμπα ηταν αθλημα θα ειχαμε παρει το χρυσο.

    Ευτυχως που ο Μπακας ΑΥΤΟΔΑΡΘΗΚΕ μονος του μετα το τελικο. Καμμια σχεση δεν ειχε ο αρχιδοπιαστης. Τον εδειρε η ο ζελας επειδη πηρε το πεναλτυ, η ο κοκκαλης που δεν επαιζε καν. Μπορει να τον εδειρε η γυναικα του, σα το τακουνια ενα πραγμα.Μπορει να τον εδειρε ο Klopp, μπορει ο Αντσελοτι, μπορει ο αναδρομος Ερμης. Ο μονος που δεν ειχε σχεση ηταν ο αρχιδοπιαστης.

    Ευτυχως που ο αλλος αυτοπνιγηκε μονος του με το κασκολ εκει στα επισημα. Και αναλογα επεσε η καμπανα απο τον δικαστη.

    Ευτυχως που με το ζμπαουγκ η αναλογη μπουκα με τους ασβερκους- εκθεση παρατηρητη- μαρτυριες αστυνομικων στο ΟΑΚΑ καταδικασθηκε και επεσε ποινη 1 μηνα αποκλεισμου στον εντολεα του δικηγορισκου.

    Τιποτε απο ολα αυτα δε ‘πιστευουμε’ εμεις.
    Ολοι λενε ψεμματα. Διαιτητες-παρατηρητες-δικαστες- αστυνομικοι- αστυνομικοι διευθυντες-αντιπαλοι παικτες-αντιπαλοι παραγωντες ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ειναι.
    Ολοι μας προκαλουν, ολοι ειναι εναντιον μας, ολοι ειναι στημενοι, ολοι μας εχουν στη γωνια.
    Φοβουνται ολοι τον αρχιδοπιαστη ατακαδορο και την αρμαδα του μανταλου και του ολιβειρα.
    Αφου με τιποτε δε μπορουμε να τους νικησουμε στο χορτο, θα χτυπησουμε τον αγιο-προεδρο για να τους σπασουμε το τσαμπουκα.

    Και τη ΦΥΛΑΚΗ δυο φορες στα ψεμματα του τη ριξανε.
    Ψεμματα ελεγαν και οι δικηγοροι και οι δικαστες και οι εφετες.
    Και οι Αμερικανοι δικαστες ψεμματα λενε. Και τα 300 που εκαναν φτερα ψεμματα ειναι.
    Και τα federal ψευτικα ειναι.
    Ολα ψεμματα.
    Ο μονος κατεχων την απολυτη αληθεια ειναι ο αρχιδοπιαστης και ο αυτοκλητος δικηγορισκος του.

    Το καλο ειναι οτι εχουν αρχισει και ξυπνανε ακομη και τα πιο υπνωτισμενα προβατα.
    Εχουν μεινει οι παλαμακηδες βεβαια- παντα θα υπαρχουν ζωντανα- που τρεχουνε στα γηπεδα και λενε και μπραβο προεδρε!!! αλλα η μεγαλη πλειοψηφια εχει αηδιασει πλεον με το γραφικο παπουλη που πιανει αρχιδια, οταν δε τα παιρνει.

    Αηδιασε με τις μπουκες, με τις φαπες, με τις ατακες, με τις επισκεψεις ‘συναιτησης’ στο Σπατο.
    Αηδιασε με τα ‘πεσιματα’ αηδιασε με τους τσαμπουκαδες στην UEFA, αηδιασε με τους βιτρινακηδες, αηδιασε με τη ΤΣΙΠΙΑ που τη βαφτησαμε νοικοκυροσυνη.
    Αηδιασε με το σαχλο που εχει το αλαθητο του παπα.
    Αηδιασε με ολη αυτη τη μποχα του ειναι αλλιως να εισαι αεκ.
    Αηδιασε ΓΕΝΙΚΩΣ γι αυτο αλλωστε και πατανε 5-7 χιλιαρικα στο γηπεδο + τα καμμενα σε ημιτελικο κυπελλου.

    Τωρα βεβαια θα μου πειτε περιμενουμε λογικη απο τα προβατα οταν ο ιδιος ο ‘προεδρας’ δηλωνει ‘απλος φιλαθλος’ που δε συμμετεχει ουτε στην αεκ, ουτε στη Δικεφαλλος ουτε στη Μεσογαια. Ενα τυπο που φοβαται? Που ντρεπεται? Που δε μπορει? Που δε θελει? Αλλα ειναι ‘προεδρος’.
    Τετοιο ΚΡΥΨΙΝΟ μονο η αεκ εχει. Ακομη και ο αφραγκουζος νομικα στο ζελα επισημα υπαρχει.
    Ο μοναδικος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ειναι ο αρχιδοπιαστης.
    Οταν ο ιδιος δηλαδη κοροιδευει μεσα στη μουρη σου ξεδιαντροπα και εσυ τον αποθεωνεις, τοτε εχουμε το λεγωμενο: enough said.

    @ Stevie δε μιλαμε για μπαλλα εδω και πολυ καιρο. Μιλαμε για μια κατασταση οχι απλα αρρωστημενη αλλα για ενα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ που εχει κανει μετασταση και στο τελευταιο κυτταρο ενος οργανισμου που καποτε λεγωταν αεκ (με μικρα). Που ποτε δεν ειχε την οικονομικη δυναμη των αλλων αλλα ειχε (αλλες φορες καλη αλλες οχι) ομαδα που επαιζε ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. Που παντα εδινε το δικαιωμα στους οπαδους της να λεει ειμαι ΑΕΚ και να μη ντρεπωνται.
    Πλεον μιλαμε για μια ομαδα-ερμαιο στις ορεξεις, τους τσαμπουκαδες, και τα νταηιλικα ενος απιθανου που μιας και το εφερε η κουβεντα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΧΑΝΑ. Και εφαγε φυσικα παρεουλα απο το αεροπλανακι της SOE το ενα δις τοτε. Δεν ειδε φως και μπηκε ο τρελλος. Καποιος τον εβαλε μεσα ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ και μαλιστα μεγαλη.

    Στα αλλα οχι απλα συμφωνω, υπογραφω με χερια-ποδια

    @ Dimitris. Σωστα. Ειναι μεγαλο το job description. Οπως σωστα ειπε ο Stelathen πρεπει να το κρατησουμε χαμηλα- δε πολυσκαμπαζουν οι ασβερκοι.
    Οποτε ας πουμε: ψαχνουμε μπραβους πιστολαδες να τελειωνουμε. Απλα να ειναι πρωτης εθνικης. Μη πεζουμε ΚΑΙ ΕΚΕΙ με τιποτε βητατζες..

    Παμε γηπεδο να δουμε Bornmouth τωρα μπας και σταυρωσουμε καμμια νικη. Τρεις φαπες μαζεμενες φαγαμε και ερχεται και η Αθλετικο. Ζορικα με αυτη τη ψυχολογια.

    ΥΓ Welcome Timmo Verner.

  34. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios

    να τα βάλουμε σε μια τάξη:

    1. ο διαιτητής έφαγε αρκετές, φυσικά όχι από τον εγγυητή, φυσικά όχι από τις ντουλάπες. δεν πήγανε να τον σκοτώσουν, να τον συνετίσουν πήγαν, οπότε μιλάμε για ψηλές.
    Η απόφαση για ντου παίρνεται στη δεύτερη κίτρινη που δε δίνεται σε παίκτη του άρη κάπου πριν το 40′.
    ο εγγυητής όταν αρχίζουν όλα δεν είναι στο ντου. ο μπακαλιάρος για 5-6 λεπτά τις τρώει. όταν λέμε τις τρώει, πιστεύω να καταλαβαίνεις διαιτητικό τρίο ανάμεσα αστυνομία χωρίς γκλοπ και αρπάζει ψηλές, καλαμιές, φαντάζομαι να καταλαβαίνεις. ο χρόνος 5-6 λεπτά είναι ξέρεις τεράστιος για τέτοια μανούρα.

    ο εγγυητής εμφανίζεται μόνος του χωρίς μπράβους, και βλέπει το ντου. στο χαμό που γίνεται έχει ξεχωρίσει από το ντου ένας κοντούλης επόπτης, που λόγω “ατόμου με ειδικές ανάγκες” κάθεται στην άκρη και τις τρώνε οι άλλοι μπακαλιάροι.
    ο εγγυητής πάει κι όντως τον αρπάζει από τα αρχίδια, του τα πιέζει και τον βρίζει συνέχεια. ο κοντούλης έχει μίνει με το στόμα ανοικτό , θες από πόνο, θες από περιέργεια για τη λαβή, φυσικά κανείς αστυνομικός δεν κινείται κατά του εγγυητή, οι δε παρατηρητές με τον που τον βλέπουν φεύγουν “έξυπνα” από το χώρο.

    2. ο λακυ λουτσιάνο με τις παλλέτες είναι γαύρος και “συνεργάτης” του βρούτου. ο πρώτος τη τάξει μετά τον αλέκο της αελ. παρόλα αυτά έχει ζητήσει όσα χρόνια ασχολείται με τον άρη αμέτρητες χάρες από τον εγγυητή. φυσικά κάποιες έγιναν, κάποιες όχι.
    στο πρόσφατο παιχνίδι του πρωταθλήματος ο άρης έχει κάνει έκτροπα στο ημίχρονο του παιχνιδιού κατά του διαιτητή για ένα πέναλτι που θεωρούν αυτοί ότι ήταν. επίσης πριν και μετά το παιχνίδι έχουν βγάλει ανακοινώσεις κατά της ΑΕΚ πραγματικά εμετικές, βρωμιάρα ΑΕΚ, παλιοχανούμια κτλ χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος.
    ο εγγυητής είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τον παλλέτα. του μεταφέρεται ότι στο παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ καλό είναι να το δει από κάποιο booth και να μην είναι ιδαίτερα “εκδηλωτικός”. η απάντηση αυτού είναι να εμφανιστεί με μπράβους στο ΟΑΚΑ, στο δε γκολ του άρη (υπόψη πρόκειται για πέναλτι) το πανηγυρίζουν έντονα σε σημείο ακρότητας.γιατί άραγε;
    ο εγγυητής στο οδοιπορικό του για τα αποδυτήρια βλέπει τον παλλέτα με 2 χοντρούς να πηγαίνει προς τα αποδυτήρια των διαιτητών, για όσους ξέρουν από ΟΑΚΑ είναι αλλού τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας και αλλού των διαιτητών. με το που τον βλέπει γίνεται τούρκος και πάει εντελώς μόνος του και του τραβάει ένα χαστούκι.
    ο παλλέτας απορεί: – Μα πρόεδρε!!!!
    ο εγγυητής οπλίζει για δεύτερο χαστούκι, κάνει στην άκρη όμως ο παλλέτας και το δεύτερο χαστούκι πέφτει στον ώμο του ενός χοντρού. (υπόψη ο εγγυητής είναι μόνος του). ο παλλέτας αποχωρεί προς τις κερκίδες. οι αστυνομικοί φυσικά παρακολουθούν αλλά δεν επεμβαίνουν, ο παρατηρητής βλέπει τον εγγυητή και αλλάζει πορεία.

    3. το πιο αστεία του πράγματος έγιναν στη σύνταξη του φύλλου αγώνος . εκεί να δεις γελοιότητες. αυτά άλλη φορά.

    4. μην πιστεύεις για συνεργασίες εγγυητή – βρούτου. ο καθένας τον κώλο του κοιτάζει.

    @πίσσα και πούπουλα
    ήμουν σίγουρος ότι θα έχεις κείμενο για τον εγγυητή να κάνει τη λαβή των αρχιδιών. το περίμενα από χθες. έπεσα έξω

  35. Ο/Η nnektarios λέει:

    Απευθύνθηκα στον Steven και τον ρώτησα συγκεκριμένα για τον ΣΤΗΜΕΝΟ διαιτητή. Πετάχτηκες να πεις τα δικά σου, αφού επιμένεις εδώ και καιρό να προσκαλείς-προκαλείς διάλογο. Επιπρόσθετα χαρακτηρίζεις, ξανά. Δεν είμαι κάποιο παιδάκι που φοβάται μήπως του κάνεις διαδικτυακό bullying.

    Βαριέμαι. Δεν περιμένω να γράψεις κάτι για να βρω νόημα και να κάθομαι να γράφω σεντόνια.

    Είπες για κωλοτούμπα. Έχεις αρχείο. Για θυμίσου ΠΟΙΟΣ έγραψε εδώ πρώτος για τον Βέρνερ. Για δες τι είχες γράψει τότε ενώ σήμερα καλωσορίζεις.

  36. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Koreas: Δεν έχω μάθει τίποτα, δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω αυτά που γράφεις. Οι τύποι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, ξεκάθαρα.

    Δεν ξέρω αν τα έχουν βρει, από τις ιστοσελίδες του πάντως του επιτίθεται συνέχεια.

    Όσο για το Φ.Α. Ποιος και γιατί πρόσθεσε το old man with white hair….αργότερα; Γελοία υποκείμενα….

  37. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Εγώ για τον διαιτητή τα έγραψα στην κριτική. Νέτα σκέτα. Από εκεί κι έπειτα, ήθελα να ρωτήσω ποιός έστησε τον διαιτητή; Κατά την γνώμη σου βέβαια.

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτοκλητε δικηγορισκε που πλεον θαυμαζεις αυτα που εβριζες πριν κανα μηνα, αλλα κατα τα αλλα δε γουσταρεις τον αρχιδοπιαστη:

    Η αεκ πτωχευσε το 2013. Τελειωσε. The END, Finito, Fin. Ηθικα ειχε τελειωσει το 2008. Το 2013 απλα μπηκαν επισημα οι τιτλοι.
    Οικονομικα μπορει να ‘αναστηθηκε’ μεσω της ΞΕΦΤΙΛΑΣ της Γ΄.
    Σε ΟΛΑ τα αλλα ειναι ακομη πιο φτωχη σημερα, απο οτι ηταν τοτε 7 χρονια πριν. Ολες οι αξιες της κατακρεουργηθηκαν στο βωμο του ‘μαγκα’.

    ΟΛΟΣ (ολος ομως) ο κοσμος εδω μεσα εχει απο καταδικασει-χλευασει, μεχρι γελασει με τις ενεργειες του κατα φαντασιαν εντολεα σου.
    Κουνωντας συγκαταβατικα το κεφαλι του για το ποσο ΧΑΜΗΛΑ εχει πεσει πλεον ο συλλογος που καποτε λεγωταν αεκ και οντως πρεσβευε κατι διαφορετικο.

    Ενεργειες που ξεφτυλιζουν το συλλογο. Ετσι απλα χωρις πολλα πολλα.
    Γι αυτο και το εχουμε γυρισει στη πλακα εδω μεσα με το ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΠΟΥΛΗ που εκπροσωπει την αεκ και νομιζει οτι ο συλλογος ειναι στριπτιτζαδικο συμπεριφερωμενος ως χειριστου ειδους μπραβος που δερνει μεθυσμενους πελατες επειδη τον ‘στραβοκοιταξαν’.

    Ο μοναδικος που για αλλη μια φορα προσπαθει για ενα ‘πεναλτυ’ η για μια ‘καρτα’ να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ΑΙΣΧΗ, τους τραμπουκισμους, τα πεσιματα, τα βρισιματα και ολη αυτη τη ΞΕΦΤΙΛΑ με κατι επιχειρηματα που οχι παιδακι αλλα ουτε νηπιο δε θα ελεγε, μαντεψε ποιος ειναι.

    Αλλος ενας αναλογου βεληνεκους μυαλου, αξιων και iq- βγηκε και εγραψε: ΕΥΤΥΧΩΣ έσωσε τα προσχήματα ο εγγυητής και ΜΠΡΑΒΟ του.
    Μαντεψε και αυτος ποιος ειναι. Ο ιδιος που εγραφε οτι ο αρχιδοπιαστης διοικει με υπερηφανια το συλλογο το Φεβρουαριο και φυγε-φυγε παλιοαλητη το Οκτωβριο, εξι μηνες μετα.

    Επικροτειτε- οι δυο σας- ολο αυτο το χαλι, αυτη την απολυτη ξεφτιλα. Τιποτε δεν ειναι τυχαιο.
    Τιποτε απολυτως. ΙΔΙΟΙ κολοτουμπακηδες εισαστε.

    ΥΓ Ασε τη Liverpool, δεν ειναι για τα δοντια σου.
    Μεχρι περσυ αγνοουσες την υπαρξη της. Περσυ ανακαλυψες τη Premier και φετος εβγαλες το Σαλαχ περιπου αχρηστο.
    Ειπε ο ‘οπαδος’ που μια σαιζον μας ειχε ζαλισει με το Πονσε, για το πρωτο σκορερ της Premier δυο σαιζον σερι!

    Οταν ενας παικτης ερχεται -ασχετα αν δε μου αρεσει- το καλωςοριζω. Ερχεται στην ομαδα μου και τελος. Οσο και να μη μου αρεσει ειναι ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    Ομαδα ΜΑΣ- ειμαστε ολοι.
    Απο το Henry, το Klopp, τους παικτες, τα ακριβα διαρκειας, τα φθηνα απλα στο τερμα Kop που δε βλεπεις τη μυτη σου, μεχρι τις barwoman και τις καθαριστριες.
    Γιατι ΟΛΟΙ ενεργουμε το ιδιο και αν σε εναν απο ολους πεσει στην αντιληψη μας κατι που εσυ επικροτεις με τοση θερμη ως αδικημενος, απλα τον πεταμε ΕΞΩ με τις κλωτσιες.

    Εχω καλωςορισει Mario Balotelli, Andy Carol και Σωτηρη Κυργιακο. Που τον εβριζα 15 χρονια στην Ελλαδα και ως ζελα και ως αεκ.
    Εχω καλωςορισει Smicer, Biscan και Stan Colymore.

    Μην ασχολησαι με πραγματα και καταστασεις που ποτε σου δεν εχεις ζησει και αδυνατεις να κατανοησεις.

    Εσυ μεχρι Μανταλο και Ολιβειρα. Αντε και κανα Αραουχο στα high σου. Κανα καρντοζο κανα κωστενογλα, αντε κανα μανωλο να κανει κολοδαχτυλα σε αντιπαλους οπαδους.

    Ασχολησου εκει τινος τα αρχιδια πρεπει να στριψει ο προεδρος την επομενη αγωνιστικη, ποιον να κουτουλησει ο Χ-Ψ πιστολας, ποιος εχει τους καλους μπραβους και ποιος τους βητατζηδες και εχεις καλυψει το ποδοσφαιρο ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ κατα 100%.

    Δεν τυχαιο οτι μετα απο ΟΛΑ αυτα που ζεις και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ καταλαβαινεις, ακομη τρεχεις στα γηπεδα να πληρωνεις για να επεφυμεις τον εντολεα σου..

    Sent from my iPhone

  39. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven: Αυτή και αν είναι καλή ερώτηση. Ο Περέιρα ελέγχεται από τον Σαββίδη. Ο Σαββίδης εδώ και καιρό μέσω των τρωκτικών του προσπαθεί να ρίξει γέφυρες. Εναγωνίως θα έλεγα. Θα προτιμούσε τον Άρη από την ΑΕΚ στον τελικό; Δεν νομίζω. Θα είχε κέρδος αν η ΑΕΚ πλήρωνε ένα μπάχαλο στο πρωτάθλημα; Ναι, γιατί ετοιμάζεται να χάσει την 2η θέση.

    Ο Άρης ξεκάθαρα λειτουργούσε μόνο για το αφεντικό του, χρησιμοποιώντας τις πρακτικές του. Προκλήσεις, θεατρινισμοί, ψάχνουμε αφορμή να φύγουμε. Δεν έχει όμως τη δύναμη φυσικά να στήσει διαιτητή, καμία παλέτα, ίσως.

    Ο Μαρινάκης σαφώς έστησε τον Άρη, αλλά πως θα μπορούσε να στήσει τον διαιτητή; Αφού δεν ελέγχει τον Περέιρα. Υπάρχει άλλος δρόμος για να στήσεις χωρίς τον Περέιρα; Πιθανό.

    Φώναξα τις σκέψεις μου γιατί δεν είμαι σίγουρος ποιος ήταν ο εγκέφαλος.

  40. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Με βάση όσα συζήτησα και έμαθα, δεν πρέπει να υπήρχε εγκλεφαλος. Τουλάχιστον δεν μου το αποκαλύψανε.

  41. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    μπορώ μα έχω τη γνώμη σου για κάτι;….. ο διαιτητής από τη στιγμή που δεν είναι στημένος και τις τρώει, γιατί βγαίνει στο δεύτερο ημίχρονο;

  42. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Ας πούμε απαντάω : Τις έφαγε; Γιατι δεν διακόπτει τον αγώνα εις βάρος σου με 0-3 που αυτό φέρνει μηδεμινές ελπίδες πρόκρισης αλλά και αφαίρεση βαθμών; Εγώ δεν έχω μιλήσει πουθενά για στημένο διαιτητή βέβαια.

  43. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    μάλλον δε ρώτησα σωστά…..υποθέτουμε ότι ο διαιτητής δεν είναι στημένος (ανεξάρτητα τι πιστεύει κάποιος)……ότι τις έφαγε είναι ΣΙΓΟΥΡΟ (το ξέρω από αστυνομία πλευρά, τα έχω περιγράψει επακριβώς)……..επομένως όταν είσαι καθαρός και τις τρως το διακόπτεις;……..αν όχι, τότε μάλλον αυτός που σε έστειλα δεν περίμενε τόσο μεγάλη μανούρα και πάει να το μαζέψει……Ταπεινή μου γνώμη πάντα.

    χωρίς να ξέρω τίποτα από παρασκήνιο ταπεινά πιστεύω ότι ο τύπος + το var στήθηκαν από τον περέιρα…είναι ο κολλητός του, το γέννημα-θρέμμα του………..γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάποιος πιο πάνω από τον περέιρα, δεν είναι ισχυρό κίνητρο ότι χάνεις τα 20 χιλιάρικα ή η επίδειξη δύναμης, ή η κακία;…νομίζεις ότι τα συμφέροντα είναι πολύ μεγαλύτερα;

  44. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Koreas : Να ξανακάνω λοιπόν την ερώτηση, ποιός έστησε τον διαιτητή; Να σου απαντήσω, επειδή το ψάχνετε πολλοί. ο Μελισσανίδης έστησε τον διαιτητή. Θες να μιλήσεις πάνω σε αυτό; Ή απλά δεν ξέρεις κάτι;

  45. Ο/Η The Snitch λέει:

    Real footballl, back from the pub:

    Ωραια ατμοσφαιρα σημερα παρα τις 2 ήττες που κάναμε (κυπελλο- πρωτάθλημα)
    Ο κοσμος στήριξε την ομάδα business as usual, ακομη και οταν δέχθηκε πρωτη γκολ.
    Σα να μην είχε γινει τίποτα.
    Full house κανονικά ολα normal.

    Στη θεςη του Klopp θα ανέβαζα λιγο τη προτεραιότητα του CB.
    Ο Gomez ειναι καλός αλλα δεν ειναι top class θα σου κανει τη γκάφα σε κάθε ματς.
    Θα βρεις δεύτερο Βιργιλιο;
    Αν χτυπήσει ο Βιργίλιος τι κανεις;

    Ειμαι LIVERPOOL
    Πήγαινε και παρε Κουλιμπαλι και κλείδωσε κούπες. Τον ´Ισπανό ´ που λένε δε το ξερω.

    Havertz η Sancho να δούμε ποιος θα πάρει τη κατοστάρα.

    22 σερί νίκες εντός έδρας.
    Νέο ρεκόρ Αγγλίας.
    Mo Salah:70 goals in 100 marches (δε κανει αυτος, ειναι ατομιστής..)
    Για να υπαρχει σύγκριση:
    Luis Suarez: 69 goals in 110 matches.

    9 ποντακια έμειναν.
    82! Πόντοι σε 29 αγωνες.
    Το πρωτάθλημα το πήραμε.
    Προσωπικά θελω το +100 αν μπορούμε.
    Δε με νοιαζει κατι αλλο απο τα ρεκόρ οτι κούπα αξίζει ΗΔΗ τη σήκωσα μεςα στη χρονια. Μακάρι να έρθουν κ άλλες φυςικα αλλα ειμαςτε μια χαρα.

    Επιστροφή Hendo με τους Ισπανούς.
    Να παει ο Flaco στη θεςη του να ρολάρει το θεμα.
    Ματς που παραμένουμε στη πόλη για να δούμε, ετσι κ αλλιώς το 90% του κόσμου δουλεύει απο το σπιτι εδω με τα μέτρα που παίρνουν.

    Υπαρχει σκέψη για ματς με 500 θεατές απο την FA λογω ιού.
    Ηδη ειμαςτε μεςα στους 500 μη γινει καμμια στραβή..

    ΥΓ Το club εχει παραγγείλει 1.000.000 pints 🍺 για το πάρτυ.
    Στο προηγούμενο parade -κατάκτηση chl τον Ιούνιο- είχαμε 750.000 μετρημένο κοσμο απο την αστυνομία.

    ΥΓ 2 Stevie: δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ στήσιμο. Αν σε στηνανε θα σε είχαν ηδη καθαρίσει.
    Τα έχουμε πει απο τη πρωτη στιγμη αυτα.
    Απλα υπαρχουν δικαιολογίες για ολα αυτα τα αισχρά που έγιναν. Γιατι έγιναν. Οχι φυςικα οπως γράφηκαν -αυτα ειναι μυθοπλασίες βγαλμένες άπο τη φαντασία. Ουτε τα μισά δε συνέβησαν ολη η φαςη κράτησε πολυ λιγο.

    Αλλα βλεπεις η κατασκευή εχθρών ειναι το πέπλο κάλυψης της ανικανότητας μας.
    Και της μηδενικής επένδυσης μας βεβαίως βεβαίως. Για τα ταμεία θα τα πουμε άλλη στιγμη. Και πως η αεκ εχει μετρητό 14εκ ευρω σύμφωνα με τον ισολογισμό αλλα ζήταγε 1εκ απο το πατουλη μπροστάτζα.

    Επίσης ειναι η αποδεδειγμένα καλύτερη δικαιολογία σε αυτούς που τα χάφτουν: ο καλός οχτρος -δεν εχει σημασία ποιος- δε με αφήνει να μεγαλούργησω γιατι ελέγχει το παρασκήνιο, λες καο ο ίδιος εγινε γνωστός γιατι παει με το σταυρο στο χέρι.
    Οταν ‘μαζεύουμε’ ενώσεις και ψήφους χαιρόμαστε γιατι εμεις ειμαςτε οι δίκαιοι.
    Οταν τα κανουν οι άλλοι σκούζουμε για την αδικία.
    Ουτε πεντάχρονα δε τα τρωνε αυτα πλεον!

    Ξέρεις βεβαια ποιος εχει ξενερώσει με οκά αυτα ετσι; Αρχίζει με κα και τελειώνει σε ρερα που ηδη κοιτάει να βρει ομάδα ο μάνατζερ του. Ο κανονικός μάνατζερ του.

    Sent from my iPhone.

  46. Ο/Η conpater λέει:

    Με το να βγαινουν ολα ,μα ολα τα απλυτα στην φορα δεν βγαινει τιποτα Στηβεν…Θα γινουν ολα οπως εχουν κανονιστει,τριτοι θα βγουμε.

  47. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven. Τώρα αν σου πω ότι μου πέρασε από το μυαλό; Όπως όταν βλέπεις μια ταινία και ψάχνεις το απίθανο σενάριο.

    Τώρα φυσικά, ξεκινάνε άλλες ερωτήσεις.

    Δεν θέλει τελικό;
    Θέλει να εκθέσει (κι άλλο) τον κακό Περέιρα;
    Ήθελε να μας πει ότι κάνει κουμάντο στα αποδυτήρια, επιδυκνείοντας τα αγγλικά του με χαρά;

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Αν το γήπεδο δεν πάρει την σωστή του διάσταση, κινδυνεύει να γίνει θρησκεία. Αν γίνει θρησκεία, τότε και με την βούλα την έχουμε καραπατήσει. Οπότε το σενάριο, φυσικά είναι μυθοπλασία, όμως στέκει και αυτό. Είναι σαν να τον ρωτήσεις, καλά δεν ήξερες οτι όλα θα γραφτούν; Οτι κάποιοι θα σε δουν; Μπορεί να σου απαντήσει, όχι;

  49. Ο/Η koreas λέει:

    @steven
    όχι ως μυθοπλασία, αλλά αυτά δε γίνονται ούτε στις παλιές καλές γερμανικές τσόντες…..
    ξέρεις εκεί που ο γαμιάς μπαίνει από την καμινάδα ενώ το σπίτι είναι εντελώς ελεύθερο, έχει μουστάκι, είναι τσιλιβίδρας, με την παραδοσιακή τυρολέζικη-βαυαρική στολή με το κοντό παντελονάκι, τις τιράντες και το καπελάκι με το φτερό, κι έχει και μια μικρή γάνα πάντα στο μάγουλο εννοείτε από την καμινάδα, η κυρά είναι χάιντυ πάντα σε έκδοση νταρντάνας, παραδοσιακή φορεσιά κι αυτή, οι βυζάρες κάνουν μπαμ από το σφιχτό κορσέ, και η πρώτη κίνηση είναι να αρπάξει με τις χερούκλες της το μούτρο του μουστάκια να το χώσει ανάμεσα στις βυζάρες και να τραγουδήσει τα παραδοσιακά τραγούδια των άλπεων αγνοώντας αν την ακούει όλο το χωριό. οι περαστικοί του χωριού να χαίρονται από το μελωδικό ήχο της χάιντυ και ο σύζυγος της πάντα προικίλας να πίνει την μπύρα του καμαρόνωντας για την ορθολαλιά της συζύγου η οποία ακούγεται σε όλες τις άλπεις χωρίς να ξεκουφαίνει όμως το γαμιά που έχει αγκαλιά.

    αν είναι εμείς όποτε δεν παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, να μας έχει στήσει ο εγγυητής,τότε γιατί ακόμη ασχολούμαστε;
    δηλαδη σε μία βδομάδα μέσα πιθανολογούμε ότι μας έστησε μία στην νέα σμύρνη και μία στο οακα;

    αυτός δεν είναι εγγυητής, βάλτου ένα μουστάκι και είναι ο τυρολέζος γαμιάς της καμινάδας. τώρα φαντάζεσαι εσύ τον σημερινό εγγυητή να πρωταγωνιστεί ως γαμιάς κι όχι ως σύζυγος της χοντρομπαλής χαιντυ;….ήμαρτον

  50. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο αλλος κατεβασε τη ομαδα με πεντε (5) στοπερ με αντιπαλο τη διαγαλαξιακη υπερδυναμη Burnley.

    Alderweireld, Vertonghen, Davinson Sanchez, Tanganga, Dier, για να καταφερει να παρει ισοπαλια (ισοφαρισε) και μετα τι ειχες γιαννη τι ειχα παντα:

    Την επεσε με δηλωσεις στον Ndombele που δε μαρκαρε!
    Προφανως ηθελε και εκτο στοπερ γιατι πως αλλιως θα σταματησεις αυτο το επιθετικο κρεσεντο μιας Burnley?

    Μικρος προπονητης, ακομη πιο μικρος ανθρωπακος που σε δηλωσεις ‘δινει’ παικτες στεγνα και μετα απορει γιατι τον στραβοκοιτανε, κανενας δε το χωνευει και φευγει νυχτα απο ολες τις δουλειες του.

    Ογδοη θεση, Double score στο μειον 41 (εχουμε 82 εμεις) με τους 2 απο πανω να εχουν ματς λιγοτερο οπως εχουν λιγοτερο και τα κανονια που ειναι ενα ποντο κατω.
    Μεγαλη επιτυχια του Levi που εδιωξε τον Ποτσε για να παρει το σαχλο. Ο αλλος με μηδεν μεταγραφες τους ειχε στη τετραδα μονιμα, τους πηγε τελικο CHL αλλα ‘δεν εκανε’.
    Κατσε εκει να παλεψεις δεκαδα τωρα- εχωσες και μια 35αρα για ζεσταμα τον Ιανουαριο και καταφερες (κατορθωμα ειναι για ομαδα της Premier) να πουλησεις 20εκ το καλυτερο παικτη σου τον Δανο Eriksen.

    Για να παρει μια ιδεα ο κοσμος που δεν ξερει τα της Αγγλιας εμεις πουλησαμε το Danny Ings (o No 5 επιθετικος μας) στη Southampton για 22εκ, 10% παραπανω απο τον Eriksen. Τον ειχαμε παρει 12εκ απο την Burnley..

    ΥΓ Sokratis τελος. Και πολυ αργησε θα προσθεσω εγω. Τετοιος τσαφακιας εχει χρονια να περασει απο τα κανονικα θυμιζει Μερτεζακερ στα καλυτερα του.
    Γατε, ευκαιρια να τον πιασεις απο τα αρχιδια (κυριολεκτικα) για να πουλησεις σανο στους ξερολες στην Ελλαδα.
    Ευκαιρια ψαχνουν να σε υμνησουν, κανε τη κινηση να δεις εκει μπραβο, να δεις εκει πως σωνεις τα προσχηματα!!! και τι γλυψιμο που εχει να πεσει απο τους αυλικους.

    32 θα ειναι το Σεπτεμβριο, ενα τριετες για να πουλησει αεκφροσυνη και να κολλησει τα τελευταια ενσημα μια χαρα θα δεσει.
    Ενταξει ειναι πιο αργος απο σταματημενη Λοκομοτιβα αλλα για την Ελλαδα που σου κανει χηναρια ο Μωρας στα 38 του μια χαρα ειναι.
    Ετσι κ αλλιως Ευρωπη δε βλεπεις ουτε με τηλεσκοπιο.

    ΥΓ2 Παλιο Αγγλικο ρητο:

    If sheep could vote they’d probably pick the guy that feeds them, even if it’s the same guy that’ll slaughter them later

    Αφιερωμενο εξαιρετικα.

    Sent from my iPad

  51. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κάπου είδε κάπου άκουσε τώρα τελευταία που έμαθε αγγλικά,για κάποιους δρόμους της Φιλαδέλφειας και ένα αφεντικό, Μπρούς να δεις τον λέγανε,και δεν μπορεί να το χωνέψει.Ε όχι άλλο αφεντικό στο σπίτι μας.I am the boss.

  52. Ο/Η DNAEK λέει:

    Κατά λάθος έφυγε ανώνυμο.

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD:

    Μαντευουμε σε ποιες χωρες ΔΕΝ εχει χτυπησει ο Coronavirus:

    Τουρκια του Σουλτανου> ΜΗΔΕΝ κρουσματα και ας περνανε καθε μερα δεκαδες χιλιαδες απο χωρες με τα υψηλοτερα ποσοστα (Ιραν-Ιρακ)

    Βορειος Κορεα του τιτανα Κιμ> ΜΗΔΕΝ κρουσματα, σιγα μη παει ιος στο Κιμ. Τολμαει?

    Ρωσσια του Βλαντι > Μονο 10 κρουσματα στη μεση του πουθενα, τα 3 εγιναν κιολας καλα. Οχι αν ειναι πες οτι αρρωστησες να σε στειλουν στο Βορειο Πολο εκδρομη. Σα τις -οχι και τοσο- παλιες καλες μερες

    Κουβα του Καστρο> ΜΗΔΕΝ κρουσματα. Οχι παιζουμε.

    Οπου εχουν απομεινει κουμμουνια και δικατορες- δηλαδη δικτατορες- ειναι η γη της επαγγελιας. Οι φιλελεδες μονο πεθαινουν!

    Eδω:

    https://www.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

    μπορειτε να δειτε την κατασταση σε live updates οπως καταγραφεται απο το Johns Hopkins University του Maryland

    ΥΓ Συντροφοι καταλαβαινουμε ολοι οτι ο φρακτης του Εβρου ειναι κακος γιατι παει εναντια στην ‘αγαπη’ των λαωνε. Και ας λεει το 80% των Ελληνων οτι πρεπει να επεκταθει και να γινει μονιμη κατασκευη (μπετον) οπως του Ισραηλ.

    Το τειχος του Βερολινου για 28 χρονια που πηγαινε εναντια στην αγαπη των ανατολικων Γερμανων που κρατουσαν ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τους δυτικους εκτος του παραδεισου το θυμωμαστε?

    Τι? Οχι?

  54. Ο/Η The Snitch λέει:

    Τοση βροχη ειχαμε καιρο να ‘φαμε’.
    ΟΚ ειναι συνηθες να βρεχει- δεν υπαρχει θεμα ισα ισα που μας αρεσει- αυτο το μονοτονο ψιλο που ριχνει αλλα χθες ειδικα στο Α επεσε ΠΟΛΥ νερο.

    34 τελικες!
    11 στο στοχο (βρηκαν τερμα):
    Στοχος (on target) ΔΕΝ ειναι τα δοκαρια για καποιο περιεργο λογο που μονο η UEFA κανανοει.
    Στη λογικη της UEFA αν μια προσπαθεια παει δοκαρι και μεσα ειναι τελικη-on target. Αν παει δοκαρι και εξω ΔΕΝ ειναι τελικη on target.

    2 δοκαρια
    2 γκολ
    Κατοχη: 72%-28%. Στα 90’ η κατοχη ηταν 82%-18%, στο Β ημιχρονο η αθλετικο δε θυμαμαι να περασε οργανωμενα τη σεντρα εκτος απο κατι βολε απο το τερμα εκει στο +85’.
    Κορνερ: 16-3
    Πασες: 852-363

    Ναι χασαμε αυτο το ματς, ειναι πραγματικα εκπληκτικο. Παιζαμε ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ απεναντι στον Oblac.
    Το παιχνιδι επρεπε να ληξει στη κανονικη διαρκεια minimum 5-0 για να μη πω πιο πολυ και αυτο ΔΕΝ ειναι υπερβολη.
    Η διαφορα του να εχεις τερμα και να εχεις ενα καραγκιοζη. Ειναι απαραδεκτο η διαφορα ποιοτητας του πρωτου απο το δευτερο τερματοφυλακα να ειναι χαωδης, δυστυχως ΔΕΝ βαλαμε μυαλο μετα το Καριους.
    ΟΚ Ali δευτερος δεν υπαρχει αλλα μη παμε στο αλλο ακρο και να κανουμε ηρωες τους τιποτες. Παρε ενα τερμα που να ειναι τερμα.
    Πετα ενα ταληρο στο αρχιδοπιαστη και παρε το Μπαρκα. 500 Μπαρκες εχει το ποδοσφαιρο.
    Του 5 του 6 αλλα να ειναι τερμα οχι τροχονομος.
    Δεν γινεται να σου κανουν 4 σουτ απελπισιας τα 2 εκτος περιοχης και να τρως τα 3.
    Ελπιζω το εταιρο ανεκδοτο με το Gomez CB να τελειωσει του χρονου. ΟΚ φτανει πλεον η σαχλαμαρα.
    Φερτε ενα CB της προκοπης. Ο Upamecano πχ της Λειψιας ειναι μια χαρα παικτης. Ο Κουλιμπαλι της Ναπολι ακομη καλυτερα.
    Αρκετα με τις πισωπεταλιες που κοιταμε τα αντιπαλα CF μη τα ματιασουμε. Οταν βλεπω CB να κανει πισω βηματα τρελλαινωμαι.

    Δε μας ‘πειραξε’ που δε συνεχιζουμε, μας πειραξε ο τροπος: να χανεις απο κατι σαχλαμαρες της Ισπανιας που ζοριζωνταν να περασουν τη σεντρα.
    Παιξαμε 3 τελικους – 1 Europa και 2 CHL δε γινεται καθε χρονο να πηγαινουμε μεχρι το τερμα.

    Χθες λογικα ηταν και το τελευταιο ματς που ειδαμε την ομαδα απο κοντα μεχρι νεωτερας. Η FA θα κλεισει τα γηπεδα.

    Καποια στιγμη και αυτο ειναι ασχετο με το χθεσινο, πρεπει να τελειωσει η σαχλαμαρα του εκτος εδρας γκολ. Παιζεις νικας περνας. Αυτα τα σαχλα με τα ‘διπλα’ γκολ λες και αμα ο Μεσι βαλει γκολ πχ στη Γερμανια ειναι πιο δυσκολο απο οτι στην Ισπανια, πρεπει να κοπουν. Ερχεται 4-3 το ενα ματς και 3-2 το αλλο ματς. Που στο διαολο ειναι η διαφορα?

    Αν δε θελουν να κοπουν ας πουνε οτι παιζουμε τα 2 ματς κανονικη διαρκεια (με εκτος εδρας οπως σημερα για να ‘ισοσκελιζεις’ το παραγωντα εδρα) και μετα απο εκει και περα οποιος σκοραρει παραπανω στη παραταση νικαει οπως στα penalties.
    Εχει εκτος εδρας στα πεναλτυ? Εκει δηλαδη χανεται το οποιο αβανταζ εχει η εδρα?

    Τα παιχνιδια πρεπει να παιζωνται στα ισια. Εχουν και οι 2 ομαδες την ευκαιρια να παιξουν στην εδρα τους και να την εκμεταλλευτουν οπως πιστευουν.
    Ισα ισα που αν ξερει μια ομαδα οτι δεν εχει αυτη την αβαντα δε θα κατσει πισω στο μισο-μηδεν και θα αναγκαστει να παιξει μπαλλα για να αυξησει τις πιθανοτητες της στο εκτος εδρας ματς να περασει. Δε θα βλεπουμε αυτη τη ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ: ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ να κρατησουμε.
    Τι διαολο, τοσο τρομερο ειναι να το σκεφτουνε?

    Σε κανενα αλλο σπορ δεν υπαρχει εκτος εδρας καλαθι-ποντος σε βολευ/τεννις κλπ η touchdowns-innings (rugby-cricket) απο τα λιγα που γνωριζω.

    Αλλιως θα συνεχισουμε να βλεπουμε τους Σιμεονε και τους Μουρινιους να βιαζουν τα ματια μας με 5-5-0 συστημα/ταμπουρι και τη λογικη που λεει οτι σε 90’ ακομη και το αεκ να εισαι ΜΙΑ αξιολογη προσπαθεια θα τη βρεις μεσα στο ματς.
    Δηλαδη εμεις αν βαζαμε ενα γκολ εκτος και κερδιζαμε επρεπε να κατεβουμε διπλη ζωνη αμυνας στην εδρα μας? Τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα?
    Περσυ νικαγα 0-1 και 1-2 μεσα στη Γερμανια τη Bayern και επαιζα FULL επιθεση, γι αυτο εβαλα και τριτο.
    Εχασα 3-0 στη Μπαρτσα αλλα δε κατεβασα 5 στοπερ σα μια ψυχη ουτε τη πεταγα οπου ναναι για να περασει η ωρα να ‘προκριθω’.

    Προς τιμην του ο Σιμεονε το ανεφερε στη συνεντευξη μετα το ματς, οκ ειναι ΜΕΓΑΛΟΣ σαχλαμαρας, αλλα ακομη και οι τυφλοι ειδαν χθες ποιος ΑΞΙΖΕ να περασει:

    Diego Simeone believes it was “unfair” Atletico Madrid were given a Champions League advantage that helped them dump out Liverpool.

    “What I have to say, and will be saying at the next UEFA coaches’ meeting, is what I think is unfair,” said the Atletico boss.
    “Today was unjust because we had 30 minutes of extra time to score three away goals.
    Liverpool never had that. We had 30 more minutes to score an away goal and Liverpool didn’t. That’s not fair.

    Micheal Owen:

    “Please spare me all this inevitable Simeone masterclass nonsense.
    There’s nothing genius about putting 11 top-class footballers behind the ball.
    Liverpool absolutely pumped them throughout.”

    Το πιο ωραιο ποδοσφαιρο απο αυτους που περασαν το εχει παιξει η Λειψια.
    Ενας Mini-Klopp στο παγκο της: γρηγορες εναλλαγες- καθετες μπαλλες- πολυθεσιτες παικτες στα χαφ, γρηγορο transition.

    ΥΓ Μια ενδιαφερουσα αποψη ακουσα χθες απο τον Rush στο ημιχρονο και τη μεταφραζω χονδρικα:

    Αγωνες χωρις θεατες ειναι ανεκδοτο. Κανονικα πρεπει να διακοπουν οι λιγκες και οι θεσμοι (κυπελλο- chl-europa) εκει που βρισκωνται τωρα και να συνεχισουν οταν και ΑΝ ειναι εφικτο. Οπου δεν εχεις νικητη (CHL-EUROPA-ΚΥΠΕΛΛΑ) ας το κανουν void-ακυρο δε χαθηκε ο κοσμος μια χρονια. Το να μη χαιρετιουνται παικτες που σε ολο το ματς παιζουν αγκαλια με κρατηματα-σπρωξιματα κλπ τα ακραιο μπακ με τα εξτρεμ, τα χαφ με τα χαφ και τα CB με τα CF δειχνει ποσο ΓΕΛΟΙΟ ειναι το θεμα της ‘ασφαλειας’. Οι μονοι που δεν εχουν επαφη ειναι οι 2 keepers. Προπoνητες-παικτες-προπονητικα teams-διατητες αναπνεουν ο ενας πανω στον αλλον, Ball boys πιανουν τη μπαλλα με τα χερια και τη δινουν στα χερια του παικτη να κανει πλαγιο και τους χαλασε η χειραψια.
    WTF?

    Sent from my i-Pad

  55. Ο/Η The Snitch λέει:

    Liverpool Football Club statement

    I don’t think this is a moment where the thoughts of a football manager should be important, but I understand for our supporters they will want to hear from the team and I will front that.

    First and foremost, all of us have to do whatever we can to protect one another. In society I mean. This should be the case all the time in life, but in this moment I think it matters more than ever.

    I’ve said before that football always seems the most important of the least important things. Today, football and football matches really aren’t important at all.

    Of course, we don’t want to play in front of an empty stadium and we don’t want games or competitions suspended, but if doing so helps one individual stay healthy – just one – we do it no questions asked.

    If it’s a choice between football and the good of the wider society, it’s no contest. Really, it isn’t.

    Today’s decision and announcement is being implemented with the motive of keeping people safe. Because of that we support it completely. We have seen members of teams we compete against become ill. This virus has shown that being involved in football offers no immunity. To our rival clubs and individuals who are affected and to those who later will become so, you are in our thoughts and prayers.

    None of us know in this moment what the final outcome will be, but as a team we have to have belief that the authorities make decisions based on sound judgement and morality.

    Yes, I am the manager of this team and club and therefore carry a leadership responsibility with regards to our future on the pitch. But I think in the present moment, with so many people around our city, the region, the country and the world facing anxiety and uncertainty, it would be entirely wrong to speak about anything other than advising people to follow expert advice and look after themselves and each other.

    The message from the team to our supporters is only about your well-being. Put your health first. Don’t take any risk. Think about the vulnerable in our society and act where possible with compassion for them.

    Please look after yourselves and look out for each other.

    You’ll Never Walk Alone,

    Jürgen

    ΥΓ Η ανακοινωση βγηκε σε λιγοτερο απο μια ωρα απο την ανακοινωση της FA για την αναβολη της PL. Ηρθε με e-mail σε ολα τα μελη της ομαδας, ανεβηκε σε ολους τους επισημους λογαρισμους του club (site-twitter-FB-Linkedin κλπ) και φυσικα παιζει παντου.

    Αναμενουμε ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ απο τοτε που βγηκαν τα μετρα κεκλεισμενων να ‘μιλησει’ καποιος.

    Οποιοσδηποτε.

    Ο αρχιδοπιαστης ‘απλος φιλαθλος’ , η ΠΑΕ αεκ (με οσο πιο μικρα γραμματα γινεται το αεκ), ο υπευθυνος επικοινωνιας χωρις λαιμο, η ξανθια χαζοβιολα εταιρικη επικοινωνια-φτιαχνω καφεδες, ο γκαρελης προπονητης, ο ‘αρχηγος’ σπυριαρης, ενας οποιοσδηποτε παικτης απο αυτους που ανεβαζουν σε χρονο DT λιωμα τραγουδακια που βριζουν, καποιος.

    Κανενας ε? Το φανταστηκα..

  56. Ο/Η xatzi λέει:

    Ρε μεγαλε μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τη συγκριση λιβερπουλ-αεκ!!! Ημαρτον….

  57. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Xatzι: Λάθος. Προσπαθεί μέσω Λίβερπουλ να κάνει και την ΑΕΚ κάτι αντίστοιχο. Σε όσο βαθμό φυσικά θα μπορούσε να γίνει. Ιδανικός κι ανάξιος εραστής.

  58. Ο/Η conpater λέει:

    Καλο θα ηταν να γινοταν,αλλα στην Ελλαδα δεν…
    Αλλωστε σε τι οφελει να υπαρχουν 2-3 ομαδες like Liverpool και οι υπολοιπες να ειναι σκετα μπαζα,που στην Αγγλια θα παιζανε με τοπικες μπυραριες στην 3η κατηγορια της επαρχιας που δεν την γραφει ουτε η google !!!

  59. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ζησε στον ιδεατο κοσμο σου, αυτον (για να το κρατησω στο καθ’ ημας) του ‘μαγκα-αλανι’ προεδρου που δε ‘μασαει’, της αγ-σοφιας, του κριστισιτς!!!! και της αεκαρας.

    Μη με παιρνεις στα σοβαρα.
    Μη καταπιανεσαι με την αξία της πειθαρχίας, της οργάνωσης, της αέναης προσπάθειας, την αξία της γνώσης, της φροντίδας για βελτίωση.

    Με λιγα λογια μην ασχολεισαι με τους κουτοφραγκους και αν τυχει και πεσεις πανω σε κανα κειμενο, δεις κατι διαφορετικο η ακουσεις κατι καλυτερο απλα αγνοησε το.

    Ως γνησιος νεο-ελλην.
    Οταν εμεις ειμασταν πολιτισμενοι ολοι αυτοι ετρωγαν βελανιδια.

    Ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ. Φαινεται αλλωστε!

  60. Ο/Η xatzi λέει:

    Δεν ξερω τι πιστευεις για τον εαυτο σου αλλα αξια, γνωση και πολιτισμο …ουτε καν.
    Μαλλον επιδειξιομανια, ειρωνια και χαιρεκακια βγαζεις. Οσο για τις γατες και τις μαγκιες..μην θεωρεις οτι οσοι μπαινουν εδω ειναι αυτου του επιπεδου.

  61. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε πιστευω τιποτε για τον εαυτο μου. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΕΙΡΩΝΙΑ, τι θες να βγαλω για το αεκ? Σεβασμο μηπως?
    Εδω δε τη σεβεται ο ‘απλος φιλαθλος΄ που την εχει και τη διοικει, ξεφτιλιζωντας την με τις πραξεις και τα λογια του με καθε ευκαιρια γιατι να τη σεβαστω εγω?

    Τι να ΜΗΝ ειρωνευτω?
    Τι να σεβαστω?
    Το Δημητριαδη που 80% μεθυσμενος παει και ραντιζει τα δοκαρια, λες και βλεπω τη Βασιλειαδου ξεματιαστρα σε ελληνικη ταινια του 1962?
    Το Δηματο που εγραφε ΠΑΠΑΤΑΖΗ το προπονητη και μετα το κολογλυφε?
    Τον εκαστοτε ΤΔ που μου εχει τρελλανει στους Πλατελες Ελλαδας-Ιταλιας στο καθε ΙΤΣ και αισιως στο καθε πορτογαλο τελειωμενο?
    Που μου παρουσιαζει ενα ΤΑΓΑΡΙ εκ κροατιας ως το απολυτο υπεροπλο?
    Τον εκαστοτε προπονητη ΠΛΗΝ ΠΟΓΙΕΤ (ο Γκαρελης θα κριθει εν καιρω) που με ειχε στο -20?
    Τη διοικηση που ανεχεται τραμπουκους, πρεζακηδες και εχει διωξει ολο το νορμαλ κοσμο οταν δε κλεινει το γηπεδο?
    Τον εγγυητη που ‘μεταφερει’ (sic εκφραση) τα λεφτα της ΠΑΕ, που θα ζουσε απο τα εσοδα της θυμιζω, για να χτισει ΔΙΚΟ ΤΟΥ γηπεδο, να αγοραζει ΔΙΚΑ του προπονητικα?

    Γραφω για μενα – δε ζητησα ουτε τη γνωμη αλλα ουτε και τη κριση κανενος, ποσο μαλλον τη δικια σου.
    Μου επιτεθηκες απο το πουθενα και απλα σου απαντησα.

    Αν εχεις προβλημα μην διαβαζεις και μην ασχολησαι. Ξερεις ποσοι εχουν φαει delete απο μενα εδω μεσα και με το που βλεπω γραπτο το περναω ντουκου?
    Ευκολο ειναι: κανεις scroll down. Και εμενα μου τα κανει ‘τσουρεκια’ ο γνωστος κεφτες δε μπαινω να το διαβασω.

    Δε παιρνω απουσιες, δε μετραω ουτε πελατες, ουτε αναγνωστες, δε κανω τζιρο, δε κερδιζω κατι.
    Αυτα δε γινωντουσαν απο τοτε που ειμουν αρθογραφος επι χρονια, λες να με νοιαζουν τωρα που απλα γραφω σχολιο?
    Το οποιο πλεον δεν ειναι καν στο χερι μου αν περασει η οχι?

    *Ο αδαης παντα νομιζει οτι τον ειρωνευωνται.
    *Οταν του αναδεικνυουν τα στραβα του, λεει τους αλλους κακους.
    *Οταν του δειχνουν τις κανονικες αξιες που καπου εχασε στο δρομο της ευκολης ‘επικρατησης’ σε ολα τα επιπεδα και με καθε κοστο,ς ΚΥΡΙΑ ΗΘΙΚΟ, νομιζει οτι υποτιμουν.
    *Η δε γραμμη ειναι το κλασσικο: ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ …

    Η νεωτερη ιστορια της Ελλαδας σε 4 προτασεις.

    Μην αγχωνεσαι, ολα καλα στο κοσμο σου.
    Απεφευγε τις συγκρισεις, αγνοησε οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο σενα και κοιτα μονο τα χειροτερα για να δειχνεις εσυ καλυτερος (δεν αναφερωμαι προσωπικα δε σε γνωριζω- εννοω το γενικο: ομαδες-ανθρωπους-νοοτροπιες-κοινωνιες).

    Αν και εν προκειμενω νομιζω οτι εχει πιασει πατο το βαρελι, δεν ειναι δα και πολλοι απο ‘κατω’ μας, η να το πω αλλιως αυτοι που ειναι απο κατω μας δεν ειναι και τιποτε καθαροαιμα.
    Κατι τελειωμενοι πρωην ανατολικοι και κατι Μαλτο-Ουαλιες εχουμε καβαλα. ΟΛΗ η δυτικη Ευρωπη εχει φυγει μπροστα και εμεις ασχολουμαστε ποιος εχει το μεγαλυτερο ποινικο μητρωο και ποιος θα ‘κερδισει’ την ΕΠΟ και τη ΚΕΔ για να στηνει τον απεναντι. ΑΥΤΗ ειναι η εννοια μας και μετα ειμαι εγω ο κακος!

    Ποιος δερνει πιο πολυ, ποιος εχει κανει φυλακη ηδη-ποιος θα παει φυλακη στο μελλον, ποιανου οι μπραβοι ειναι πρωτης εθνικης και ποιανου βητατζηδες (ναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ μας απασχολησε- οι δικοι μας κοπανανε βελουδινα..), ποιος ειναι ο πιο βαρυς λαθρεμπορος ο πετρελαιας η ο τσιγαρας, ποιος εφερε τη πρεζα, ποιος αγορασε τα ματς και αν ειναι πιο μεγαλο παραπτωμα το να μπουκαρεις με οπλο η να μπουκαρεις ανευ. Αν μετραει περισσοτερο το you are finished, το I screwed you, η το I am the boss. Tο πνιξιμο με το κασκολ η το στριψιμο ορχεων? Τοσο καιρο σκουζαμε για τις κλειστες καμερες στο ταψι, τωρα οι κλειστες καμερες στο ΟΑΚΑ απαιτουμε να ανοιξουν αλλα στη ‘δικη’ δε παμε απο μονοι μας το αποδεικτικο υλικο αφου ειμαστε αθωοι ντε-ουτε καν το ζητουμε διαδικαστικα παρα μονο με φανφαρο-δηλωσεις του ποπου.

    Η αγωνια της ξεφτιλας, που ομως τσουρεκιαζει ουμπαλα αν τυχον και ακουσει τι κανει ο κανονικος κοσμος.

    Μας εχουν περασει οι ποδοσφαιρομανες: Δανια- Αυστρια- Ουκρανια-Τσεχια ακομη και η Σκωτια της μιας ομαδας της πλακας εδω και 10 χρονια.
    Μεχρι και οι κουμπαροι που ειναι σκαρτο-μυριο κοσμος μας περασαν με το Πανικο Πανικου και το Νεοφυτο Νεοφυτου.

    Για να μη πιασουμε το αεκ (με οσο πιο μικρα γραμματα γινεται) που τη περνανει ολη η Premier League ακομη και ομαδες που δεν εχουν παιξει καν στην Ευρωπη!
    Αλλα εσενα σε χαλασε η Liverpool.

    OK, θες να πιασουμε τη West Ham που ειναι ζωνη υποβιβασμου? Το λεω γιατι μεχρι και τα σφυρια ειναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ στο Ranking.

    Αντε να τη πιασουμε:
    Εχει εδρα το London Stadium, 60.000 θεσεις το οποιο σε αντιθεση με το αεκ το γεμιζει σε καθε αγωνα της. Κανει δηλαδη σε 2 ματς οσα κανεις ολη τη σαιζον.
    Εχει Budget 350εκ ευρω (οσο ολη η Super Λιδγα + ολα τα γηπεδα της επι 4-5 φορες)
    Εδωσε ΜΟΝΟ ΦΕΤΟΣ 110εκ ευρω για μεταγραφες- περιπου 40-50 φορες παραπανω (αν πουμε οτι ξοδευει 2εκ/χρονο για μεταγραφες) απο οσα σε διοικει ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΠΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ο ‘προεδρος’.
    Εχει και ενα κυπελλουχων Ευρωπης (παλια μεν αλλα το εχει). Εσυ εχεις αναλογα ενα κυπελο ΕΒΓΑ – δε θυμαμαι αν ειναι Chicago η Rocket.
    Ασχολουνται μαζι της προπονητες επιπεδου Pelegrini την ωρα που με σενα ασχολουνται οι Μοραις και οι Καρντοζοι. Οι Δελλες και οι Μανωληδες.

    Δες εδω τα χαλια του αεκ και ξεχνα τη Liverpool αφου σε χαλανε οι συγκρισεις:

    Στη πενταετια : https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/#/yr/2020 περηφανα στη θεση 97.

    Στη τρεχουσα χρονια: https://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/seasonclub/ στη θεση 90.

    Ανεβηκε οχι γιατι εκανε κατι –ιδια σκατα καταφερε- απλα ‘εσβησε’ μια χρονια που ειχε μηδεν (της Γ’ Εθνικης)
    Θα ανεβει και για φετος αλλες 10-15 θεσεις που σβηνει και τη τελευταια ‘μηδενικη’ της χρονια (της Β’ Εθνικης) και απο του χρονου μια απο τα γ-ιδια: αποκλεισμοι στα νορμαλ η αντε καμμια προκριση για να κανει 6 στα 6 ηττες. Αν και οπως παει το θεμα δε τη βλεπω καν στο Europa.

    Μας περνανε τιτανες οπως η Linfield F.C. (ημιεπαγγελματιες χαβαλεδες Βορειο-Ιραλνδοι), ο Απολλων Λεμεσου, η Λουγκοντορετς και αλλα μεγαθηρια

    Γι αυτο αλλωστε η κατρακυλα δεν εχει τελειωμο, αλλα εσυ μη σκας.

    Μια χαρα αρμενιζεις, ο γιαλος ειναι στραβος..

    ΥΓ Ακου και αυτο για να σε ειρωνευτω ταμαλα:

    Η Liverpool σε ΚΑΘΕ αγωνα μαζευει σε ειδικο χωρο τροφιμα που φερνουν ως δωρεες οι οπαδοι της που πανε στο γηπεδο.
    Σε αντιθεση με τους ειναι εδω μαζι σου που πανε στο γηπεδο με μολοτοφ-βεγγαλικα-φαλτσετες και αλλα ευγενη οπλικα συστηματα ανακατεμενα με μπαφους και πρεζα.
    Μετα με δικα της εξοδα τα ταξινομει και τα μεταφερει σε Food Bank που κανει τη διανομη στη πολη σε ευπαθεις ομαδες (αστεγους-απορους-ηλικιωμενους κλπ).

    Με προτροπη του ΑΡΧΗΓΟΥ της Jordan Henderson οι παικτες της ομαδας εδωσαν £40,000 λιρες (£10.000 Χ 4) για το καθε ενα απο τα 4 εντος εδρας παιχνιδια που λογω της απαγορευσης αναβληθηκε, για να καλυψουν τη ‘χασουρα’ μιας και καθε Match Day (εντος εδρας αγωνας δηλαδη) ισοδυναμει με το 25% των ‘εσοδων’ της Food Bank.

    Η Liverpool σε συνεργασια με την Everton εστησαν ξεχωριστο fundraiser για να μαζεψουν αλλες £10.000 λιρες για τον ιδιο σκοπο- ΗΔΗ σε 3 μερες μεσα εχουν μαζεψει σχεδον £8.000 λιρες που πανε ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ στη Food Bank.

    Οταν οι συνθηκες το επιτρεπουν- δεν υπαρχει μεσοβδομαδα αγωνας- ΟΛΟΙ οι παικτες και απο τα 2 clubs της πολης πανε εναλαξ και βοηθουν στη διανομη των τροφιμων δηλαδη κουβαλανε μπασκετες με τροφιμα και διανεμουν με τα φορτηγακια. Ναι ο Μανε, ο Σαλαχ ο Βιργιλιος παικτες των 100-150-200εκ κουβαλανε μπασκετες κανονικα και το κανουν και με χαμογελο.

    https://www.thisisanfield.com/2020/03/liverpool-squad-follow-up-foodbank-pledge-with-40000-donation/

    ΕΙΜΑΙ ΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ?

    Καταλαβες τι σημαινει Club, τι σημαινει Liverpool και τι σημαινει YNWA?

    Θυμισε μου τι εκανε ειπαμε ο δικος σας ‘αρχηγος’ και οι τελειωμενοι τελευταια φορα?

    Εγω θυμαμαι πηγαν να φανε κατεληξαν να γινουν λιωμα σε εταιρικο δειπνο ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (για να καταλαβουμε ποσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ειναι) και ανεβαζαν video που εβριζαν τον γαυρο χορεωντας ημιγυμνοι σα τις μαιμουδες.

    H δε διοικηση την επομενη που πηγαν ΚΟΜΜΑΤΙΑ απο το μεθυσι για ‘προπονηση’ (λογικο αμα εχεις πιει το βοσπορο μεχρι το ξημερωμα) απλα τους εκανε βαβα και αυτα ειπαν δε θα το ξανακανουν…

    Θυμαμαι λαθος μαλλον ε?

  62. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για να το παμε και λιγο πιο μακρια:
    Ειναι γνωστο ποσο ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ αυτη τη καρικατουρα το Ροναλντο. Ενας εγωπαθης σαχλος που για καποιο λογο θεωρει το εαυτο του σπουδαιο ενω δεν ειναι καν στην εικοσαδα παικταραδων. Μπαλλα που εχουν παιξει κατι τυπακια σα το Bergam, τον Roman (ενας ειναι ο Roman το τελευταιο ΔΕΚΑΡΙ που εβγαλε ο πλανητης), ο Gerrad, ο Tsavi, ο Pirlo κλπ ο ζελεδακιας δε την εχει δει ουτε στον υπνο του..
    Απλα αυτοι δε πουλαγαν ξυραφακια και σαμπουαν.

    Ο τυπος ομως παραχωρησε τα ξενοδοχεια του να γινουν νοσοκομεια για το γνωστο θεμα και επιπλεον θα πληρωσει και ΟΛΟ το νοσηλευτικο προσωπικο (γιατρους-νοσοκομες κλπ) ο ιδιος για ολο το διαστημα που θα χρειασθει.

    Απλα RESPECT.

  63. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημερα.
    Οντως σε προληπτικη αδεια λογω ιου εχω αρκετο χρονο και ορεξη να γραψω ενα σεντονι.
    Αναφορικα με το θεμα που θιγεις,γνωριζεις οτι σε γενικες γραμμες συμφωνω μαζι σου.Οπως σου εχω γραψει σε παλαιοτερο ποστ απλα ξεκιναμε απο διαφορετικες αφετηριες.
    Κατ αρχην να συμφωνησω οτι ΑΕΚ & LFC ειναι δυο παραλληλοι κοσμοι που δεν προκειται ποτε να συναντηθουν.Συμφωνω οτι αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ως κλαμπ μπορεις και πρεπει να εισαι πιο οργανωμενος,ανεξαρτητα απο το περιβαλλον του Ελληνικου ποδοσφαιρου.Δεν αναιρει τις μαλακιες και τις κακες επιλογες διοικησης και στελεχων σε πολλα θεματα.Δεν αναιρει αυτη την πληγη με τα χαπακωμενα,τις εμπορικες πατατες κλπ.
    Εκει που διαφωνω ειναι στο καθαρα αγωνιστικο κομματι.Συμφωνω οτι η Ευρωπη και τα εσοδα αυτης μεγαλωνουν τη καθε Ελληνικη ομαδα.Κανω λοιπον ενα σεναριο και λεω οτι αν υποθεσουμε οτι η ΑΕΚ καθε χρονο βγαινει στο Europa και εχει μια πορεια μεχρι τους 32.Εχει το δικο της γηπεδο με 15k διαρκεις,συν το τηλεοπτικο και τις διαφημισεις.Αυτα συνεπαγονται χοντρικα εσοδα περιπου 35 με 40 εκκ το χρονο.Με αυτα τα χρηματα σαφως και δεν μπορεις να εχεις εναν Μανε η ενα Φιρμινο.Επισης με το δικτυο σκαουτινγκ των μεγαλω ομαδων ειναι εξερετικα δυσκολα να βρεις ενα Μανε στα 18 του.Μπορεις βεβαια να φερεις ενα Βαλμπουενα στα 36.Αλλα πραγμτικα ποιος πιστευε οτι θα κανει τετοια χρονια ο κοντος,ουτε οι ιδιοι οι γαυροι.Αυτο που μπορεις ομως να κανεις ειναι να εισαι καλυτερα οργανωμενος,με περισσοτερες διασυνδεσεις και αντι τον Χουλτ να μου φερεις ενα Τσιμικα,αντι του Οικονομου ενα Μπα η ενα Σισε,χωρις βεβαια οι παραπανω να ειναι οι παικταραδες.Αρα στο αγωνιστικο κοματι ειναι τρομερα δυσκολα ποιοτικα να φτασεις οχι την LFC αλλα την Νιουκαστλ.Αυτο δεν σημαινει οτι συμβιβαζομαι με πλατελες και σπυριαρηδες.Απλα λεω οτι ναι στην Ελλαδα με καλυτερη οργανωση μπορει να εισαι πιο ποιοτικος αλλα θα εξακολουθεις να απεχεις ακομη και απο τις μικρομεσαιες ομαδες της Ευρωπης.Πιστευεις οτι αν σημερα υπηρχε ενας Ντεμης,ενας Τσαρτας ενας Τζορτζεβιτς,με τα συγχρονα ταχυδυναμικα χαρακτηριστικα, θα προλαβαιναν να παιξουν ενα αντε δυο χρονια στην Ελλαδα?
    Τελειωντας θελω να πω οτι καποιες φορες γινεσαι αδικος οσον αφορα την ποιοτικη συγκριση.Στο οργανωτικο μαζι σου 1000%.
    ΥΓ Εισαι Ελλαδα η συμετεχεις και εσυβστο κοινωνικο πειραμα του Μπορις χαχαααααα

  64. Ο/Η stelathen λέει:

    @snitch η ειδηση για το ροναλντο μαλλον ηταν fake, και απο αυτο θελω να πιαστω για να πω οτι στη σημερινη εποχη λεει ο καθε – υποτιθεται δημοσιογραφος μια παπαρια η οποια μπορει να ειναι και αρβυλα και διαδιδεται. και δημοσιογραφος σοβαρος θεωρειται (απο τον κοσμο) αυτος που γραφει σε μεγαλα site σε επισκεψιμοτητα. δηλαδη για την ελλαδα το newsit, το protothema ……………

    ανθρωποι που μπορει απλα να αντιγραφουν ενα κειμενο που ειδαν αλλου, να το βαζουν στο google για μεταφραση και να μην διορθωνουν καν τα συντακτικα λαθη, ή να μην τα καταλαβαινουν καν.

    και αυτοι ειναι που καθοδηγουν πολιτκες – κοινωνικες τασεις ειτε μεσα απο την ασχετοσυνη τους, ειτε για τους δικους τους οικονομικους σκοπους.

    και μιας και εχεις σχεσεις με αγγλια, γιατι πιστευεις οτι εχει μεινει πισω στο θεμα της αντιμετωπισης του ιου? ειναι θεμα πολιτικης ή ανικανοτητας αυτη η πολιτικη τους?

  65. Ο/Η The Snitch λέει:

    Greetings from sunny Dublin!

    @ stelathen
    H πληροφορια- οπως την εγραψε το μεσο εδω ηταν: according to Marca (συμφωνα με τη Marca)
    Επρεπε να το καταλαβω και να το ψαξω πριν το αναπαραγαγω, εχεις δικιο ειναι ψεμματα.
    Απο τη κολοφυλλαδα της ρεαλ δε περιμενα και κατι καλυτερο, παρασυρθηκα και ειναι δικο μου λαθος 100%.
    Με παραξενεψε που ο σαχλος θα εκανε κατι τετοιο, αυτος εχει φτιαξει μουσειο με αγαλμα στο εαυτο του! δεν ειναι για τετοιες κοινες κινησεις.
    Σε αντιθεση με Μανε-Σαλαχ-Μεσι κλπ

    Η δημοσιογραφια που αναφερεις σωστα λες οτι κατευθυνει τις μαζες. Ειδικα τωρα που πλεον ειναι ‘δωρεαν’ ηλεκτρονικα και διαθεσιμη 24/7.
    Απο την αλλη η επιλογη πηγης πληροφορησης εγκειται στο καθε ατομο ξεχωριστα. Τα sites που αναφερεις πχ ΔΕΝ τα ανοιγω καν.
    Απο τη μια η εγκυροτητα ΠΑΝΤΟΥ μπορει να ‘χαλκευτει’ (μιλαω για fake news οπως το παραδειγμα μας- οχι για πολιτικη γραμμη) απο την αλλη επιλεγει ο καθενας αναλογα ποσο του κοβει απο που θα ενημερωθει και ποσο θα διασταυρωσει τη πληροφορια με αξιοπιστες πηγες:
    Αν αυριο η Ψ-Ωρα γραψει οτι ο τιγρης θα ριξει 30εκ να’ουμ για να φερει παικταραδες και το επιβεβαιωσει ο γλυφτοτζογλου τοτε βρασε ορυζα και περιμενε επεκταση συμβολαιου στο Κλωναριδη.
    Αν το τσεκαρει και ο Τσακιρης με το Γεωργιου τοτε μιλαμε για προγραμμα Θες/νικης του αχαστου στη καλυτερη.

    Αν για παραδειγμα σου λεει ο αλλος το διαβασα στην Αυγη, στο Μακελειο, το ακουσα στο Κοκκινο η στο Real FM, αν την ειδηση τη αναφερει ο Τραγκας!!! ο Τριανταφυλλοπουλος η για να παμε στα δικα μας κατι Τσακιρηδες και κατι ογλου, κατι Δικες που δικαζουν ποπους, τοτε το ‘χαρτι που ειναι τυπωμενο’ δε κανει ουτε για κολοχαρτο που λεγαμε παλια.

    Μη σου κανει εντυπωση ΥΠΑΡΧΟΥΝ ανθρωποι που ακουνε ολο αυτο το βοθρο. Κουρηδες-Τραγκες-Χ’’νικολαου και λοιπα νουμερα εχουν φαει δισεκαττομυρια για να ‘ενημερωνουν’ τα προβατα. Ο Κουρης (Αυριανη-Φιλαθλος) μονο απο το Alter χρωσταγε 500εκ και συνεχιζε να λαμβανει ‘δανεια’.

    Εδω υπαρχει ‘ανθρωπος’ που ακουει Τραγκα εν ετη 2020 τι ψαχνεις τωρα.
    Απο την αλλη θα μου πεις η Αννιτα κανει τηλεθεαση, το Star το διευθυνει η Καγια και η μεγαλομπεμπεκα Ελενη ειναι 30 χρονια η ΝΟ1 της τηλεορασης.

    ΥΓ Εχει βουηξει ο τοπος απο ενα δημοσιευμα της Telegraph που λεει: κλεινει η London Bridge για τα αυτοκινητα (ειναι η γεφυρα στο επιπεδο του City) και εχει φωτο τη Tower Bridge! Ρε παλικαρια: o τελευταιος τουριστας ξερει τη Tower Bridge, μαζι με το Big Ben ειναι τα πιο γνωστα σημεια του Λονδινου, ποσο γκαγκα εισαστε?

    @ LFC θα στο πω στα γρηγορα και αν ειναι στο κανω και αναλυτικα με στοιχεια.

    Η αεκ δε μπορει να εχει τα εσοδα που λες. Ποτε ιστορικα δε τα ειχε. Ουτε απο διαρκειας, ουτε απο την Ευρωπη γιατι πολυ απλα ΔΕΝ παιζει στην Ευρωπη σε ομιλο παρα μονο μια στα 4-5 χρονια ΚΑΙ ΑΜΑ. Αυτο λενε τα ιστορικα στοιχεια εδω και 30 χρονια οχι εγω.
    Στα διαρκειας θα κανει κανα 15-17αρι τα πρωτα 2 χρονια να φυγει η καψα στα τυρια και μετα θα γυρισει στα κανονικα της νουμερα να παλευει-ανεπιτυχως- το δεκαρικο. Δινωντας δηλαδη μπιρ παρα 50 ευρω στα καμμενα τα μισα (4000τμχ) και χαριζωντας δεξια και αριστερα με κληρωσεις-δωρεες-χορηγιες κλπ.

    Θα σου πω παραδειγμα: Γνωστος χρηματοδοτης εχει παρει σουιτα for life λογω της εμπλοκης. 8 διαρκειας δηλαδη ειναι ΗΔΗ ‘πουλημενα’ δε προκειται να πληρωσουμε σεντ στο γατουλη στον αιωνα των αιωνων αμην ΑΝ παμε παρεα- γιατι παιζει πολυ δυνατα να μη πατησουμε καν.
    Ουδεις- ουτε αυτος ουτε οι υπολοιποι- καιγεται να δει το κριστισιτς, αντε να παμε (οι υπολοιποι δηλαδη γιατι ο ιδιος θα ειναι φυσικα) στη τελετη της αιθουσας για το πατερα του.
    Αυτο με κανει πελατη? Η οταν μοιραζει στα επισημα σα στραγαλια τις προσκλησεις και τις μετραει στα εισητηρια ειναι πελατες ολοι αυτοι?
    Ποσο πελατης ειμασταν 2 ατομα στη Ρ1 με το γαυρο που πηγαμε τσαμπα, παρκαραμε τσαμα και δωσαμε 5-10 ευρω για αναψυκτικα και πατατακια?

    Χορηγοι-corporate-και PR εχουν παντα καρτες-προσκλησεις στα γραφεια τους πριν απο καθε ματς. Ολα αυτα ειναι δωρεαν αλλα τα ‘μετρανε’ στα νουμερα.
    Ως νουμερα που ειναι.
    Τα πραγματικα διαρκειας που πουλα η ομαδα- αυτα που εισπραττει χρημα δηλαδη- ειναι γυρω στα 6,000τμχ. Αντε σε καμμια χρονια ουαου να πανε 7,000. Αυτη ειναι η βαση της.
    Γυρω στα ~4,000 πανε στους χασικληδες με τιμες ενα πενηνταρικο και ΟΤΑΝ (και αμα) εχετε και αλλα 500-1000 μοιραζωνται οπως σου ειπα.

    Δε συμμετεχω στο πειραμα του Boris οχι. Ακολουθουμε τη κοινη λογικη, και προσεχουμε οσο γινεται κυρια μενωντας σπιτι και αποφευγωντας συναθροισεις κλπ.
    Ο μποζο ειναι απλα αστειος. Η Ελλαδα- οσο διαβαζω και μιλαω- ειναι ισως για πρωτη φορα 100 φορες πιο σοβαρη στο θεμα απο το UK.
    Αν και σημερα ειναι St.Patricks και θα ειναι ζορικα.

    ΥΓ Ρε το ‘κουλη’. Εχει κανει το λαοπροβλητο ‘αχαστο’ να μη μιλαει καν.

    * Εμαθε – του πηρε 5 χρονια- αυτο που ολοι μας μαθαμε στο δημοτικο τοτε με το χωρες-πρωτευουσες-βουνα-ποταμια: η θαλασσα ΕΧΕΙ τελικα συνορα!
    * Αφού κρύφτηκε πίσω από τα βρακιά της νεολαίας σύριζα και είδε ότι ΔΕΝ “τον παίρνει” να καγχάσει την μπίζνα της “αλληλεγγύης” βγήκε στο κανάλι του ανεκδιήγητου Μαλέλη να κάνει πάλι μία ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ την ιδια ωρα που οι απο κατω του μιλανε για προδοσιες για μιλιτσιες και για βιλες στον Εβρο.
    * Αφου αρχικα κατι πηγε να ψελλισει (μεσω ΨΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ της Κουμουνδουρου που ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ και απο το Μαξιμου και απο την Αρχιεπισκοπη) για να μη πειραξουμε τη θρησκεια- ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΤΑΡΑΜΑΣ- χθες που ο Jeronymo τον ηπιε, βγηκε να δηλωσει ΚΑΙ ΕΚΕΙ στηριξη.

    Αποδοχη 90% στο μεταναστευτικο, αποδοχη σχεδον καθολικη στην αντιμετωπιση του ιου (υπαρχουν ηλιθιοι που τρεχουν στις παραλιες Μαρτιο μηνα αλλα ο μαλακας δεν θα χαθει ποτε), αποδοχη σε οτι εχει κανει μεχρι στιγμης (ασυλο-μπαχαλακηδες-μειωση φορων- μειωση κοστους δανεισμου κλπ) οχι επειδη ειναι ‘μαγος’ με ενα νομο και ενα αρθρο ουτε επειδη φωναζει ουαου στους αλλους: απλα κανει αυτα που ειπε οτι θα κανει.

    Με λαθη με παραλειψεις αλλα η γενικη γραμμη ειναι σωστη. Σοβαροτητα και αποτελεσμα, οσο γινεται.

    Μονο στη σκεψη να ειχες τον αρκουδοπολλακη στο υγειας, τη τασια στο μεταναστευτικο και ολους αυτους του κουννουνοβλαμμενους με αρχηγο τον go back θεωρω οτι φθανει να σε λουσει κρυος ιδρωτας.

    Ο αχαστος απο το 31% των εκλογων παλευει το 22%, ειναι παγκοσμιο φαινομενο να χανεις 8-9 μοναδες σε 8 μηνες και αντι να φθειρεται η κυβερνηση και να ανεβαινει η αντιπολιτευση να γινεται το αναποδο. Προτασεις ΜΗΔΕΝ, αξιοπιστια ΜΗΔΕΝ, αλλα λεει ο ενας αλλα ο αλλος, αλλα η ‘νεολαια’ αλλα τα ‘στελεχη’ αλλα ο ‘αρχηγος’, εχει φτασει να καταψηφιζει δικα του νομοσχεδια και προσυμφωνα (Λιγνιτες ΔΕΗ-Χωροταξικο Ελληνικου- επεκταση Λιμενα κ.α) και το μονο που ακουμε ειναι το ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ.

    Εμ βεβαια που να προλαβεις οταν 5 χρονια τα ξυνεις και κανεις διαλλειμα μονο για να στριψεις μπαφο..

    Τετοια ΗΤΤΑ λεμε ουτε οταν επεφτε το τοιχος που κραταγε τους Δυτικους με τα χιλια ζορια μακρια απο το παραδεισο του Χονεκερ Αλι6 μου…

  66. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αφου ειμαστε ‘κλειστα’ και επισημα εχουμε χρονο να χαζευουμε διαφορα:

    2021-2022 δηλωσε ο Ανδριοπουλος οτι θα μπει η ομαδα στο νεο γηπεδο.
    Αργησατε γυρω στους 12 μηνες να το ανακοινωσετε κ. Ανδριοπουλε. Η μαλλον τωρα σας αφησαν να το πειτε.

    Το εχουμε γραψει εδω πολλες φορες οτι η ομαδα πριν το 2021 ΔΕΝ μπαινει στο γηπεδο.
    Πολλες φορες εδω και σχεδον ενα χρονο- απο το περασμενο Πασχα για την ακριβεια- το εχω πει και το εχω αιτιολογησει με χρονοδιαγραμματα για την υπογειοποιηση και για τη ΜΗ εναρξη εργασιων της πριν το τεταρτο με εκτο μηνα του 2020.
    Εχω πει οτι με εργοταξιο ανοιχτο στα 30 μετρα αδεια λειτουργιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ.

    Δεν ειναι απλα εγκλημα, ειναι να σας πηγαινουν ισοβια ολους για φονο εκ προμελετης αν το κανατε αυτο, να εχετε χιλιαδες κοσμου μεσα σε εργοταξιο (με τρυπες-σιδερα κλπ) νυχτα να περνα διπλα για να μπει-βγει στο γηπεδο. Ειναι φονος να εχεις οπλοστασιο με ολα τα εργαλεια στους ‘ειναι εδω μαζι σου’ διαθεσιμα για να σφαχτουν.

    ΑΝ παει χρονικα το project, οπως σχεδιαζεται και δεν εχουμε καθυστερησεις (πχ οπως τωρα με τον ιο που χανωνται τουλαχιστον 2 μηνες), τοτε θα χρειασθει περιπου 16-18 μηνες αρα οριακα θα προλαβετε την εναρξη της σαιζον 21-22.
    Λεω 16-18 γιατι στη Ελλαδα εχουμε και το ρυθμο μας οταν κανουμε μια δουλεια. Ο οποιος ρυθμος πρεπει να ‘δικαιολογησει’ μεροκαματα, μελετες, κοντρα μελετες και διαφορα αλλα για να πιασουμε το ‘στοχο’ της εκταμιευσης.
    Δεν ειναι και τιποτε ηλιθιοι οπως εδω οπου εκαναν το Main Stand απο την αρχη μεσα σε 5 μηνες. Η διαφορα βεβαια εγκειται στο γεγονος οτι οι ‘ηλιθιοι’ πληρωναν απο τη τσεπη τους σε αντιθεση με τους ‘εξυπνους’ που βαζουν ολους εμας να τα πληρωνουμε απο τη τσεμη ΜΑΣ. Ετσι πανε αυτα..

    Το μονο που καταφερνε τοσο καιρο η ΠΑΕ αεκ (με οσο πιο μικρα γραμματα γινεται) ειναι να αφηνει τα φερεφωνα της να γραφουν ΨΕΜΜΑΤΑ μεσω των ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ δημοσιογραφων της στα site και στις φυλλαδες, για να κρατανε τα προβατα σε εγρηγορση για το ποσο καλα τα πατε ΚΑΙ εκει.

    Μια απλη ανακοινωση εδω και οκτω μηνες που εγινε η αναθεση στην Ιντρακατ (27-07-2019), θα ελυνε φυσικα το ‘μυστηριο’ μιας και ηταν γνωστοι ΚΑΙ σε εσας αλλα ΚΑΙ στη κατασκευαστικη το χρονικο οριο υλοποιησης απο τη προ-παρασκευη μεχρι την αποπερατωση και τη παραδοση.
    Επιλεξατε- και αναφερωμαι στον ιδιοκτητη φυσικα εσεις υπαλληλος ειστε- να λετε ΨΕΜΜΑΤΑ για αλλη μια φορα.

    Μετα απορειτε ολοι σας εκει μεσα τι εχουν τα ερμα και ψοφανε.

    ΥΓ Για τα κολπακια του ισολογισμου και πως ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ πηγη εσοδων για να κρυβουμε τα ΔΕΚΑΡΙΚΑ θα τα πουμε αλλη στιγμη.

  67. Ο/Η Stelathen λέει:

    Αν ήταν ο πολακης υπουργός (ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια γιατί είχαν μπροστινό τον ξανθο) θα είχε λύσει το πρόβλημα του ιού. Θα χτύπαγε τον κάθε άρρωστο 3 φορές στο μέτωπο με την αυγή και θα θεραπεύονταν ο άρρωστος.

    Ίσως με μην έπιανε μόνο σε όσους είχαν κάνει μεταπτυχιακό……

  68. Ο/Η conpater λέει:

    Δεν λεμε οτι ολα ειναι τελεια, αλλα τουλαχιστον ειναι – μεχρι τωρα – οτι καλυτερο μπορουσαν να κανουν οι διοικουντες της χωρας αυτης. Δεδομενου πως παντα το τελικο ΟΚ το`χουν αλλοι. Με σημειο αναφορας το τι ΔΕΝ εκανε η Ιταλια,βαδιζουν οι υπολοιπες χωρες πλην Αγγλιας (?), που ισως ετσι προλαβουν τα οσα χειρωτερα ειναι να ερθουν.
    Το γεγονος πως μενουν εξω απο τις εξαγγελιες της κυβερνησης επιχειρησεις που απασχολουν πολυ κοσμο, οι οποιες εχουν κατακορυφη πτωση λογω των μετρων ,αλλα δεν εχουν μεχρι τωρα κλεισει με κυβερνητικη εντολη ,ισως απασχολησει πολυ αμεσα τα αρμοδια υπουργεια. Ειναι αλλο ενας φουρνος με πεντε υπαλληλους να τροφοδοτει πεντε ξενοδοχεια καθημερινα συν την λιανικη στο μαγαζι,κι αλλο ξαφνικα να μενει με την λιανικη γιατι τα ξενοδοχεια ειναι αδεια πλεον. Το τι θα γινει με τους υπαλληλους δεν ξερει κανεις… Στα ξενοδοχεια δεν εχει δοθει εντολη για κλεισιμο ,αυτα που δουλευουν 12 μηνο. Αλλο 15 δωματια π.χ καθημερινα,αλλο 2 !!! και εαν…. Ειναι καποια πραματακια που θα πρεπει να τα ξαναδουν. Οπως και το θεμα με τις τραπεζες περι δανειων, η τα εργοστασια και βιομηχανιες. Ολα βεβαια με την πρωτη δεν γινονται,αλλα σε γενικες γραμμες ειναι σε καλο δρομο,αναλογα και με το χρημα που υπαρχει διαθεσιμο και φυσικα σε ποσο κοσμο ακομα απο δω και περα θα δοθει το επιδομα αφου ειναι σιγουρο πως θα αρχισουν οι πιεσεις απο κλαδους που εμειναν απ`εξω.

  69. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν θυμάμαι άλλη ελληνική κυβέρνηση να δρα τόσο γρήγορα και ουσιαστικά. Το πρώτο που έπρεπε να κάνουν ήταν να μαζέψουν την κατάσταση γιατί με τις διαθέσιμες ΜΕΘ, θα ζούσαμε μεγαλύτερη τραγωδία από την Ιταλία.

    Συγχαρητήρια, όπως και για την αντίδραση στον ΕΒΡΟ. Έτυχαν 2 σοβαρά γεγονότα προς αντιμετώπιση, κάτι που δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία.

    Όσο αφορά το οικονομικό κομμάτι, θα πρέπει να περιμένουμε, για όλους εμάς της ελεύθερης αγοράς δεν είναι εύκολο, αλλά πρώτα έπρεπε να αντιμετωπιστεί το κομμάτι της ΥΓΕΙΑΣ.

    Όταν υπάρχει τέτοια σωστή αντίδραση, οφείλουμε να κάνουμε υπομονή και να ακολουθήσουμε σε ότι μας ζητηθεί. Είναι η ώρα που σαν πολίτης αισθάνεσαι ότι υπάρχει κυβέρνηση και πρέπει να ανταποκριθείς.

  70. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ο Ασλανιδης γιατι ειναι προεδρος της αεκ? Η Αγγελικουλα γιατι ειναι προεδρος των φιλων, της εταιρειας στην οποια ανηκει η αεκ?
    Τι δε καταλαβαινεις στην Ελλαδα των μπροστινων, που κανουν κουμαντο οι ΠΙΣΙΝΟΙ- ονομα και πραγμα?

    YΓ Στη σημερινη κατασταση επικεφαλης ως επιλογη του ΠΘ ειναι ο κ.Τσιοδρας. Στη προηγουμενη η επιλογη του αχαστου ο αρκουδοφυφτος κρετινος που καπνιζωντας σε συνεντευξη τυπου του Υπουργειου Υγειας απειλουσε δημοσιογραφους να τους θαψει 3 μετρα. Η οποια ‘συγκριση’ ειναι τοσο-μα τοσο απλη.

    YΓ 2 Παμε για Lockdown. Ειναι πραγματικα απιθανο ποσο γελοιος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος και να γινεται PM!

  71. Ο/Η koreas λέει:

    @nnektarios
    ακριβώς όπως τα λες είναι. όντως κινήθηκαν πολύ γρήγορα και ΜΠΡΑΒΟ τους. (συμπεριλαμβάνω και τον ΕΒΡΟ).

    όσον αφορά την επιδημία του convid-19 είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, απλά επισυνάπτω δημοσίευμα για φερόμενη ενημέρωση της goldman sachs προς θεσμικούς:

    https://www.euro2day.gr/news/market/article/2012836/ti-apokalypse-h-goldman-sachs-se-kleisth-diaskepsh.html

    το κείμενο είναι αναδημοσίευση από το: http://www.zerohedge.com, όσοι γνωρίζουν αγγλικά μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εκεί. υπάρχουν πληροφορίες σε συνεχόμενα δημοσιεύματα.
    ΑΝ αληθεύουν τα δημοσιεύματα, τότε τα δεδομένα τοποθετούνται σε άλλη τελείως διάσταση. είδομεν…

    @steven
    χάθηκες. υποθέτω όλα ΟΚ. τι έγινε, ξεπούλησες;