ΟΦΗ – Α Ε Κ

Οι πολλές απουσίες δεν άλλαξαν το σύστημα του Μανόλο. Η ΑΕΚ κατέβηκε με 4-3-3 και με πολύ συγκεκριμένες εντολές : Να πρεσάρει πολύ ψηλά μην επιτρέποντας στον ΟΦΗ να κατεβάσει ομαλά την μπάλα, και να παίξει κυρίως από τα άκρα. Φυσικά χωρίς επιτελικό χαφ, δεν θα μπορούσες να περιμένεις κάποια ποιότητα στο παιχνίδι της ομάδας μας. Αλλά να μην λέμε πάλι τα ίδια πράματα.

Αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι οτι είδαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι. Ένα συνεχές χτύπημα παικτών σε κάθε σημείο του γηπέδου, που έφεραν και τρεις κίτρινες κάρτες σε παίκτες μας. Ενδεικτικό βέβαια του πάθους τους, αλλά και αυταπόδειξη οτι είδαμε ένα κλωτσοσκούφι με πολύ δυνατές μονομαχίες και με μόνο τρεις τελικές. Τις δυό τις εξουδετέρωσαν οι δυό τερματοφύλακες, ενώ στην τρίτη ο Σάκχοφ πέτυχε το γκολ μας.

Φυσικά το πλάνο του Μανόλο εξυπηρετήθηκε, κι άρα τακτικά είμαστε ευχαριστημένοι. Χαλάμε το παιχνίδι του αντιπάλου όπως μπορούμε, και κάτι θα βγει μπροστά. Και σήμερα θα μπορούσες κι άλλα αν είχες χαφ, αφού ο ΟΦΗ πήγε να παίξει ανοιχτά και προσπάθησε να κάνει παιχνίδι. Το οποίο καταστράφηκε από εμάς, είτε στο κέντρο, είτε και μπροστά από την περιοχή μας. Οπότε τελείωσε το μαρτύριο του θεάματος του πρώτου μέρους, που δεν είχε κάποιον κορυφαίο αλλά μπόλικους δραστήριους, με καλύτερο μάλλον τον Αλμπάνη, που εφήρμοσε την επιθετική μας δημιουργική ασάφεια και τον Σιμάνσκι που ηγήθηκε του αμυντικού σχεδίου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ ήταν γατζωμένη στην πλάτη του ΟΦΗ, έτρεχε πολύ, μάρκαρε με ένταση, κι εξυπηρέτησε πλήρως το πλάνο του Μανόλο. Στην εξίσωση αυτή, ευτύχησε να προσθέσει κι άλλους παίκτες : Τον Γαλανόπουλο, που έπαιξε και πλάγιο μπακ, και τον Σβάρνα, ενώ είχε σταθερό σήμερα και τον Αθανασιάδη. Οπότε εξουδετερώνοντας τον αντίπαλο, βρήκε κι ένα δεύτερο γκολ από τον Τάνκοβιτς και κλείδωσε το παιχνίδι.

Το παιχνίδι που ήταν και πάλι κακό, όμως είχε πιο πολλές μπούκες στις δυό περιοχές και υποψίες τελικών. Για ρυθμό δεν μιλάμε, ούτε για σεμινάρια μπάλας. Όμως μιλάμε για δυνατό παιχνίδι, που είχε πάθος κι αυταπάρνηση από τους παίκτες μας. Οι οποίοι ξαναέφεραν την ομάδα στην δεύτερη θέση και την συγκομιδή βαθμών που είχαν πέρσι στους αντίστοιχους αγώνες. Κάτι είναι κι αυτό για μια ομάδα που δεν έχει χαφ, ενώ δεν της ταιριάζει ο ρόλος του αφεντικού. αλλά η προσαρμογή στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Και τα συγχαρητήρια χρειάζονται διότι φέρνουν την ηρεμία για την όποια συνέχεια. Φυσικά ο αντίπαλος δεν ήταν κάποιο φόβητρο, αλλά είναι μια κοντρολαρισμένη ομάδα που προσπαθεί να παίξει μπάλα. Αυτήν την μπάλα, η ΑΕΚ την χάλασε σήμερα με το πλάνο της και το πολύ τρέξιμο σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Η φανέλα ίδρωσε σήμερα κι αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί. Μην ξεχνάμε τι βλέπαμε κανά μήνα πριν. Μια πλήρη αδιαφορία κι εγκατάλειψη. Φυσικά έχουμε την κακιά παρένθεση με τον ΠΑΣ, αλλά συμβαίνουν κι αυτά.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

8 Responses to ΟΦΗ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Ολλανδος λέει:

    @Steven

    Μου εκανε εντυπωση ο πανηγυρισμος του Ολιβειρα στο δευτερο γκολ του Τανκοβιτς. Ενδεικτικο της αλλαγης και εντος των αποδυτηριων της ομαδας μας.

  2. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Δεν στράβωσε τίποτα σήμερα,οπότε όλα καλά….

  3. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Παρακολουθώ άπαντες τους εν τη παλάμη δημοσιοκάφρους της ομάδας….ρε παιδί μου μα ούτε ΕΝΑΣ (1) δεν βλέπει ότι νο 1 ανάγκη είναι 1, μην πω 2 ΚΑΝΟΝΙΚΑ δημιουργικά χαφ? Τόση θεοποίηση στο Μάνταλο πια?

    Τόσο ανάγκη έχουμε το ΑΜΕΑ-ΓΙΔΙ?

    Χθες ήμασταν ΟΚ, με αυτούς τους παίκτες αυτά θα βλέπουμε και πολύ σωστά προσάρμοσε πάνω τους την τακτική ο Μανόλο. Δεν υπάρχει άλλο σύστημα ή τακτικές με κυριαρχία πάνω στη μπάλα ή δημιουργια στην περιοχή του αντίπαλου, διότι δεν υπάρχουν παίκτες.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιώργης ο Γαρατζέος : Άκουγα σήμερα τον κεφτέ στο ραδιόφωνο : Η ΑΕΚ πήγε πολύ καλά αμυντικά, αλλά ο Μανόλο πρέπει να φτειάξει τον τομέα της οργάνωσης. Μίλαγε με τον Βέργη. Αφού λοιπόν συμφώνησαν, το θέμα έκλεισε εκεί. ΄Δεν πήγε καν η κουβέντα στο πώς μπορεί να φτειαχτεί η οργάνωση. Μιλάμε για ντιπ για ντιπ.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    ENGLAND

    Λιγότερο από μια εβδομάδα πριν πεταχτήκαν κάτι περίεργοι και λέγανε διαφορά επειδή είμασταν στο -6 από τα σιχάματα.
    Λες και έχουμε υπογράψει κανα κοντρατο ότι θα νικάμε παντού και πάντα εφ ορού ζωής και δεν επιτρέπεται να χάσουμε ποτέ και από κανένα.

    Μόλις 2 ματσάκια και 3 μέρες μετα το -6 έγινε -1. Το μόνο που χρειάσθηκε ήταν να ΜΗΝ πάρουν ‘πέναλτι’ σε 2 ματς, (ξέρω είναι αναπάντεχο αλλά έγινε και αυτό το θαύμα) να χάσουν το ένα και να φέρουν με χίλια ζόρια ισοπαλία στο άλλο με μια σακατεμένη Arsenal που είχε MVP τον David Louis (χωρίς σχόλιο) και έπρεπε να χάσει το ματς χαλαρά.
    Έτσι είναι οι ομαδαρες, όσο δε χτυπάει πέναλτι ο ‘Μπρουνο’, χαροπαλεύουμε να πάρουμε κανα πόντο.

    Από τη άλλη βλέπω τον επόμενο που θα μας χαιρετήσει μετα το μεγάλο Frank-παπαρα που μας κούναγε το δάχτυλο μη έχοντας νικήσει σε κανένα μεταξύ μας ματς!
    Ποιον βλέπω? Μα φυσικά την αλεπού των πάγκων το μέγιστο Ζουζε το καρνάβαλο που αφού ρούφηξε το τριμπαλλο από εμάς (οκ συνηθισμένος να τον πηγαίνει εμπλοκή ο Klopp εδώ και χρόνια- τον εχει ‘απολύσει’ άλλωστε όχι, μια όχι δυο, αλλά ΤΡΕΙΣ φορές) χθες κατάφερε να χάσει από τη Brighton και μάλιστα χαλαρότατα, αλλά κατά τα αλλά τους έφταιγε ο Pocce.

    2 διπλά στο Λονδίνο με το ίδιο σκορ (1-3) μέσα σε 3 μέρες. Με μισή ομάδα και τον Hendo CH. Centre Half λέγονται εδώ κανονικά, τα Centre Back, όπως και η λέξη γράφεται Centre (UK) και όχι Center (US).

    Τα σφυριά πάντως πιο πολύ μας ζόρισαν χθες, αν και μετράει ότι Bobby-Sadio έμειναν εκτός και στην ουσία ο Μο έπαιζε μονός του.

    Τελικά δεν φάνηκε να είχε πρόβλημα. Το δεύτερο γκολ είναι ένα σεμινάριο στο πως από κόρνερ του αντίπαλου μπορείς σε 13’’ δευτερόλεπτα και 2 πάσες κυριολεκτικά, να σκοράρεις αρκεί να ξέρεις μπάλα. Να βλέπεις γήπεδο και να κάνεις control δηλαδή.

    Στο τρίτο αρχίσανε τα τακουνάκια και οι πασούλες μιας και χαλάρωσε το θέμα:

    https://www.youtube.com/watch?v=S8jY6zN3TPc

    Brighton εντός θα είναι ζόρι μιας και είναι μόλις το τρίτο ματς σε 6 μέρες και ακολουθεί και το Liverpool-City τη Κυριακή. Δηλαδή 4 ματς σε 10 μέρες, τα 2 εκτός σε δύσκολες έδρες και το ένα με τη πρωτοπόρο. Νομίζω ότι μόνο να ακούσει το πρόγραμμα το ροστερ του αεκ θα δηλώσει τραυματίας ομαδικά.

    HELLAS

    Το νέο κόλπο του εγγυητή είναι κάνω ‘πρόταση’ σε παίκτη- μέσω των φερέφωνων site- και πριν αυτός προλάβει να απαντήσει την αποσύρω.
    Μη γίνει καμμιά στραβή και πει κανα ναι και τρέχουμε να δίνουμε λεφτά!

    Ξεκίνησε με το Σωκράτη στα 2,5εκ ευρώ, συνέχισε με τον τερματζη της Sheffield που ήθελε λεει να τον αγοράσει…
    Είναι κάτι σαν την υποχρεωτική ρήτρα του Αραουχο, νομίζω θυμόμαστε όλοι το παραμύθι και από τότε το είχα ‘απορία’ που φυσικά μόνο απορία δεν ήταν απλά ρώταγα να μας εξηγήσει κάποιος ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ που πουλάνε τα παπαγαλάκια :

    https://dailytripes.gr/blog/2020/08/23/%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf-%cf%86%ce%b9%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    Τώρα πως γίνεται να υπάρχει υποχρεωτική ρήτρα και να μιλάς για δανεισμό ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΕΚ το ξέρουν.
    Πως και γιατί δηλαδή να δανείζεσαι κάτι που έτσι και αλλιώς είσαι αναγκασμένος να αγοράσεις και εκ των πράγματων- είναι ουτοπικό να ξοδεύεις εξ αρχής χρήματα να το δανειστείς.

    Το κολπάκι λοιπόν λεει ότι πετάμε εκεί ένα νούμερο έτσι γενικά, νούμερο φυσικά που δεν έχουμε καμία πρόθεση να δώσουμε αρά λέμε ότι να ‘ναι και πριν προλάβει ο άλλος να το δει, εμείς ‘αποσύρουμε τη πρόταση’.

    Αύριο λέω να πάω στον HR OWEN, είναι ο τύπος που αγοράζουμε, να κάνω το ίδιο κόλπο: £300.000 για μια Bentayga Mulliner και πριν προλάβει ο υπάλληλος να σηκωθεί από το γραφείο του, θα την αποσύρω εκνευρισμένος βρίζοντας το πωλητή που δεν με εξυπηρέτησε διαβάζοντας τη σκέψη μου από το πεζοδρόμιο.

    ΥΓ Έβαλα ελληνική περιγραφή στην αρχή αλλά άντεξα γύρω στα 4 η 5 λεπτά το ΜΑΛΑΚΑ πριν το γυρίσω στο BT.
    Όλα τα λεφτά χθες πάλι ο Χρησταρας ο ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ που για κάποιο ανεξήγητο λόγο πρέπει να τρώμε στη μάπα στα παιχνίδια μας άμα βάζουμε το Cosmote. Τι είπε πάλι ο ΑΣΧΕΤΟΣ? Η West Ham λεει είναι η ομάδα που δυσκολεύει ιστορικά τη Liverpool στα μεταξύ της παιχνίδια.

    Θα αφήσω στην άκρη το γεγονός ότι η δυσκολία μας μεταφράστηκε σε κατοχή 32-68, και πάσες 365-785 υπερ μας.
    Θα αφήσω και στην άκρη το σκορ δυσκολίας που ήταν 0-3 και έληξε 1-3 (το φάγαμε στο 87’) και ότι παίζαμε πάλι με 5 βασικούς εκτός (Van Djiik, Gomez, Flaco, Sadio, Bobby) δηλαδή το 50% της ομάδας. Μιλάμε για άλυτους γρίφους όχι απλά δυσκολίες…

    Το ότι τα τελευταία 120 χρόνια η ομάδα που εχει στατιστικά τις περισσότερες ήττες από εμάς είναι η West Ham, δείχνει απλά την μαλακια που βαράει το Χρησταρα που για κάποιο λόγο ΝΟΜΙΖΕΙ ότι καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και θεωρείται μάλιστα και ο κορυφαίος!

    Επίσης νομίζει ότι το να αραδιάζεις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ που βρήκες στο Google search χωρίς καν να τις τσεκάρεις είναι σημάδι νοημοσύνης.
    Πάντα στο Ελλαντα οποίος πέταγε αρλούμπες, συνήθως παπαγαλίζοντας λάθος πληροφορίες, για κάποιο λόγο θεωρείτο κάτι. Μέχρι πρωθυπουργός φτάνει να γίνει την ώρα που κάνει στροφή 360 μοιρών μεταξύ Λέσβου και Μυτιλήνης.

    Παρέα με αυτούς που μιλάνε σα να έχουν πάθει εγκεφαλικό 3 λέξεις το λεπτό- βλέπε ποδονιφτιτς/ εθνάρχης- αλλά θεωρούνται ‘σοφοί’ αντί για κοινοί ηλίθιοι.

    ΥΓ2 @ Stevie/George: είναι εκ των ουκ άνευ* – sine qua non- ότι την οργάνωση θα τη κάνει ο Πετράκης. Μια χρόνια δεν την έκανε και ‘πήραμε πρωτάθλημα’ η αυτό τέλος πάντων που μας έδωσε ο πιστολάς. Τις υπόλοιπες 6 προς 7 ο μαέστρος μας εχει σταθερά στο -15. Ώρες ώρες δε σας καταλαβαίνω γιατί θέλετε να τετραγωνίσετε το κύκλο. Όσο είναι ο ‘αρχηγός’ στο ροστερ δε πατάει ψυχή στο θέμα της οργάνωσης και στο πεδίο δράσης του. Δηλαδή σε όλα.

    *κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο ή επιβεβλημένο, κάτι που συνιστά θεμελιώδη ή αναγκαία προϋπόθεση για την επίτευξη ενός στόχου, την πραγμάτωση ενός σκοπού.

  6. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    μια εικονα 1000 λεξεις.3 CHL στη σειρα θα παρει! https://twitter.com/i/status/1355940469277028352

  7. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    @Dimi: Έτσι είναι με τον Πετράκη. Φυσικά αυτός πάει ως εκεί που τον παίρνει. Άρα είναι θέμα εγγυητή, ο οποίος για να έχει τον απαραίτητο δίκτυο ρούφων μέσα στα αποδυτήρια, το διασφαλίζει με την ανυπαρξία εναλλακτικής στον αρχιρούφο. Και όλα αυτά…με το να συσσωρεύει 2ους επιθετικούς (δες Μπακασέτα, Λιβάγια, Μπογιέ κλπ), ώστε να αλληλοτρώγονται και να αχρηστεύονται κι αυτοί. Αλλά στο δημιουργικό χαφ (λέμε τώρα, διότι τα στημένα του είναι ΤΡΑΓΙΚΑ οι πάσες του (ειδικά μακρινές) ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, ένα ημιεπαρκές κουβάλημα μπάλας έχει και κάτω του μετρίου τεχνική) έχουμε ΤΙΝΑ, Πετράκης μέχρι να γυρίσουν τα ψάρια του Μπαλουκλή στο τηγάνι τους…
    Χθες, το 2ο γκολ ήταν ένα ΠΟΙΗΜΑ….1η πάσα φανταστική, κατέβασμα εκτέλεση φανταστικά….αλλά αυτός ο σακίρι πως έκανε αυτή την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ πάσα με διαβήτη? Είδες πως σηκώθηκε ψηλά με τρομερό φάλτσο και έπεσε, εν κινήσει, ακριβώς πάνω στο πόδι του Σαλάχ?

    Ανησύχησα όταν είδα πόσα παιχνίδια γύρισε η σιχαμένη Μάρκετινγκ Γιουνάητεντ και βγήκε και κορυφή του πίνακα…εύχομαι να επανέλθει η τάξη. Πάντως μάλλον 3οι θα βγουν, δυστυχώς προοδεύουν και δυναμώνουν!

    Ξέρω ότι δε σου αρέσει ο Τσόλο, αλλά φέτος η Ατλέτικο σκοράρει κιόλας! Έχει τον υπεραγαπημένο μου παίκτη, το Σουάρες και γύρω του 2-3 πολύ καλούς επιθετικούς. Παίζει με 8 πια πίσω από τη μπάλα….

  8. Ο/Η The Snitch λέει:

    Γιώργο το ποδόσφαιρο- για μένα- είναι δημιουργία. Γι αυτό και είμαι της σχολής Σακι – Καρλιτο- Καπελο- Χαινκες- Klopp. O Τσολο ΚΑΙ εξ ανάγκης παίζει αυτή την αηδία μιας και δε μπορεί να παίξει στα ίσια τους άλλους 2 που ξοδεύαν 5 καράβια λεφτά. Θα μου πεις με τους μικρούς γιατί το κάνει? Εκεί πάει το ΚΑΙ στο εξ ανάγκης.
    Γενικά τύποι που κοιτάνε το όλοι πίσω και να τους πέτυχουμε στο ξέφωτο- ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ- ως φιλοσοφία δε μου κάνουν.
    Με κορυφαίο βέβαια ένα οπορτουνιστή που για κάποιο λόγο έγινε σταρ. Όπως όλοι οι σταρ πέρασε η μπογιά του σε μια επταετία και τώρα απλά δείχνει ποιος πραγματικά είναι, ένας πεμπτοεκτος της σειράς.

    Προχθές κατέβασε τα σπιρούνια με ΤΕΣΣΕΡΑ (4) CB (η Centre Half όπως λέγονται κανονικά) +2 ακραίους δηλαδή 6 στην ευθεία και άλλους 4 μπροστά τους.
    Το λεγόμενο και 6-4-0! Αν είδες το MOTD μετα η άκουσες τη περιγραφή δε γελάγανε απλά, αλλά ο Lineker που είναι πάντα διπλωμάτης του έριξε το κράξιμο της αρκούδας. Είσαι η Tottenham, μέχρι πριν λίγες μέρες μίλαγες για πρωτάθλημα (οκ λεμέ καμμιά μαλακια αλλά την λέμε) και πας και μου βάζεις με ένα βασικό σου ανταγωνιστή έξι παίκτες στην πίσω ευθεία σε ματς εντός έδρας που θες να κερδίσεις?
    Δηλαδή εκτός έδρας τι θα βάλεις? 3 τερματοφύλακες και 8 σέντερ μπακ?
    Χτύπησε ο Kane – ο μονός που κράταγε μπάλα- σκόρπισε το χωριό. Τρία και λίγα ήταν, κανονικά 1-2 ακόμη έπρεπε να τα φάει.

    Ο Suarez είναι παικταράς. Είχαμε τη τύχη να είναι στην ομάδα μας 4 χρονιά και τον ξέρουμε καλά. Τριπλές μπουκες σουτ κεφάλι θράσος.
    Αν ήμουν πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα ξύριζα γουλί το Κουμαν αν ερχόταν να μου πει να τον δώσω και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ! Ποσο μάλλον αν έχω κάποιον Γκριεζμαν στη θέση του που για κάποιο λόγο δηλώνει ποδοσφαιριστής αντί για τυλιχτής σε πιττογυρα.

    Όσο για τους σιχαμένους τα πράγματα είναι απλά. Όσο δε παίρνουν ‘πέναλτι’ είναι να παλεύουν τη δεκάδα. Ποσά ματς θα πάρουν στο 90’φευγα και σε πόσα ματς θα γυρίσουν στο γήπεδο να βαρέσουν ‘πέναλτι’ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΗ ΛΗΞΗ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ?
    Μη τους φοβάσαι ΝΟΥΜΕΡΑ είναι που έχουν ένα Μπρουνο καλύτερο παίκτη…. και πανηγυρίζουν επειδή αναστήθηκε κάποιος Πογκμπα- ολας τυχαίος έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιο του. 3,5 χρόνια κολοβαρα πέρασαν και ξαφνικά ξύπνησε το θηρίο..

    Πλησιάζει και ο Κιλιαν. Εκεί να δεις γλέντια μπροστά. Sadio αριστερά, Μο κέντρο, Κιλιαν δεξιά και από πίσω Bobby η Zota διπλά σε Tiago-Hendo- Flaco- Vainaldum ανάλογα το ματς.

    Ένα πράγμα θέλω μόνο. Να τα βρουν με το Ginni και να μη κάνουν σα παιδιά για ένα έτος συμβολαίου. Ο τύπος είναι απλά βιονικός.

    Όσο για το αεκ η κάθε εταιρεία –γιατί εταιρεία είναι- εχει τους υπάλληλους και το σύστημα λειτουργίας που της αξίζει. Γι αυτό άλλωστε παραδώσαμε τις κάρτες μας και είμαστε από μακριά και αγαπημένοι. Όταν τη κάνει ο εγγυητής και εμείς εδώ θα είμαστε να ξανάπαμε και η ομάδα εκεί θα είναι.
    Γιατί σε αντίθεση με αυτόν που εμφανίζεται μόνο όταν είναι να κονομήσει, εμείς δε βγάζουμε φράγκο και είμαστε εκεί +40 χρόνια πάντα ΔΙΝΩΝΤΑΣ.

    ΥΓ1 Όλα τα λεφτά ήταν ο Milli προχθές στη κουβέντα με το Klopp στη γραμμή. Σε άπταιστα Yorkshire που δε κάνει να τα γράφουμε.
    ΥΓ2 Βιργίλιος ετοιμάζεται για τέλος Μαρτίου. Αν εχει νόημα – είμαστε σε θέση πρωταθλήματος η CHL θα μπει.