Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

Ντέρμπυ;  Βάσει ονομάτων ναι. Ελλάδα; Ναι, έδωσε τα φώτα της στην Ευρώπη. Η πραγματικότητα; Πόσο θέλει να σε δουλέψει ο αντίπαλος. Πόση ανεξαρτησία να σου δώσει ο δανειστής. Δεν έχει σημασία. Μπάλα θα δούμε.

Η ομάδα κατέβηκε με 4-3-3 κι ο αντίπαλος με ένα παίκτη παραπάνω στα χαφ. 3-4-3 δηλαδή, κι έλεγες πού πας ρε Καραμήτρο. Γιατί εγινε αυτό; Διότι ο προπονητής Μαρτίνς, δεν υπολόγιζε το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ, με το οποίο η ΑΕΚ κι ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, προσπαθούν να έρθουν σε συμφωνία για του χρόνου. Μιλάμε για πλάκα, αλλά σήμερα είχαμε γενικά επιθεώρηση σε επίπεδο πλουσίων και φουρό και λοιπά δεινά που περνάμε.

Διότι έβλεπες στην ενδεκάδα, εκτός του ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ, τον Χνιντ, τον Ντατσένκο και τον Τάνκοβιτς. Επίσης έβλεπες οτι το σύστημα ήταν, ό,τι χάσει ο αντίπαλος. Αν χάσει πολλά, μπορεί ο Γκαρσία κάτι να κάνει. Φυσικά είδαμε οτι η ΑΕΚ έχει παίκτη που ενώ παρεμβάλεται στην μπάλα ξεκάθαρα και βάζει γκολ, μετά ισχυρίζεται οτι δεν ακούμπησε την μπάλα. ΕΓΩ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑ ΑΥΡΙΟ. ΕΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΜΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΦΑΟΥΛ.

Να μην λέω όμως περασμένα. Κι ούτε μου φταίει ο Τάνκοβιτς. Ούτε μου φταίει κι ο Μελισσανίδης. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ. Σαν φταίχτης λοιπόν, λέω οτι είδα μια ελεεινή ομάδα, που είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Διότι δεν έχει κέντρο κατ΄αρχάς. Ή μάλλον έχει τον Μάνταλο. Τον ποδοσφαιρικό τίποτα Μελισσανίδη. Φυσικά δεν έχει και άμυνα και φυσικά δεν έχει τίποτα. Σε σχέση με τις δημοσιογραφάρες που έχει βέβαια, που όμως δεν παίζουν μπάλα. Αν παίζανε, μπορεί στο μπλα μπλα, να μην είχες μια ιστορική συντριβή, που είχαμε στο πρώτο μέρος.

Διότι η ΑΕΚ δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος. Ο Ολυμπιακός την έπνιξε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, είτε με τακτικές επιθέσεις είτε με αντεπιθέσεις, και με απόλυτο βοηθό το οτι η ΑΕΚ δεν έχει παίκτες αυτού του επιπέδου, την έφερε στο σημείο να μιλάει για μηδενική ανάπτυξη, απόλυτη παθητικότητα, και φυσικά κάτσε κάτω να σε γαμήσω. Και δεν υπάρχει κι η καραμέλα της διαιτησίας για όσους την πιπίλαγαν κάποτε. 0-4 ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. Ξέραμε οτι θα χάσουμε, αλλά τόσο ξεφτίλα; Εντάξει Μαρινάκης που σε γαμάει καθημερινά. Είναι ανάγκη να αισθάνονται κάποιοι οτι γαμιούνται κι αυτοί; Αυτό λέω. Να σταματήσουν οι κάποιοι να νομίζουν οτι έχουν εθνική ανεξαρτησία. Σε δανείζει και  σε γαμάει.

Πουθενά δεν θα πάμε ψυχάρικα. Εκεί θα πάνε όσοι πίστευαν σε κάποια ανατροπή στο δεύτερο μέρος. Που ο Μανόλο γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και ταυτόχρονα γύρισε και τις καρδιές μας στην αγωνία που προσφέρει κάποιος αγώνας πόλο. Ναι, μπορούσε πράγματι το σκορ να φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Δεν προσδοκούσαμε κάτι από την ομάδα. Πώς να γίνει κάτι της προκοπής; Και μάλιστα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε οτι ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ έφυγε από το γήπεδο. Όχι ρε πούστη μου. Τόσο μαλάκας είμαι; Φεύγει ο ιδιοκτήτης και κάθομαι εγώ να γράφω; ΝΑΙ ΡΕ. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ  ΑΕΚΤΖΗΣ. Κι άνετα μπορώ να μιλάω για τον τίποτα και τον πούστη, και να φαίνομαι και προφέσορας επειδή και μόνο ξέρω να γράφω το όνομα μου.

Ποδοσφαιρικά όμως, κι αφού ο αντίπαλος λογικότατα έρριξε την ταχύτητα του, η ΑΕΚ έκανε και μια τελική. Κι έκανε και μια εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, που ειλικρινά θάμπωσε την ποδοσφαιρική ομάδα του Αρσακείου όταν αυτό ήταν θηλέων. Διότι μόνο αυτό μπορώ να πω όταν πέφτανε μόνοι τους, όταν δεν είχαν πλάνο ή δύναμη να παίξουν, κι όταν φυσικά μένανε μόνοι τους αφού κι ο Μάνταλος είπε να φύγει μετά τον εγγυητή. Ποιοί μείναμε; Έλα τώρα, ξέρεις. Ο τίποτας έχει σίγουρο τον πελάτη που τι θα κάνει; Θα χρησιμοποιεί το δικοό του γήπεδο.

Κι άστα οτι δεν υπάρχουν παίκτες. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Είσαι μια ομάδα της ερασιτεχνικής κατηγορίας κι απέναντι σου, έχεις μια πολεμική μηχανή. Και θέλεις φτιάξιμο από την αρχή. Όπως βλέπεις τους μπιντέδες, καλό είναι να δεις και το εργοστάσιο που έχεις. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, όπως έχουμε γράψει εδώ μέσα κι έχουμε γίνει κακοί. Δεν πειράζει. Δεν τρώμε τα τακουνάκια των δημοσιογράφων κι ούτε θεωρούμε προσωπική ήττα το πέμπτο γκολ.

Τιμητική ήττα ήταν όταν ο ένας βάζει Φορτούνη κι ο άλλος Μαχαίρα. Όταν ο ένας έχει προπονητή κι ο άλλος έχει παπατζή. Όταν ο ένας έχει όπλα κι ο άλλος έχει σερβιέτες που πλασάρονται δημοσιογραφικά  για παίκτες. Όταν ο ένας έχει πάτο, κι ο άλλος έχει απόπατο. Όταν ο ένας ξέρει τι ζητάει και πώς να το πάρει, κι ο άλλος ψάχνει μόνο πώς να γλυτώσει δημοσία δαπάνη. Που θα γλυτώσει δεν το συζητάμε – δεμένο είναι το παγκόσμιο σύστημα των αληταράδων – αλλά γιατί να υφίσταται ο Αεκτζής αυτό; Διότι έφτειαξε το γήπεδο; Ειλικρινά ρε πούστη μου, στον βωμό του γηπέδου, μήπως να φας και δέκα για να έχεις και δέκα σειρές παραπάνω;

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΕΙΔΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ. Η ΟΜΑΔΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – και δικαιότατα – ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΙΣΤΑΝΜΠΟΎΛ. ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ ΠΑΝΤΑ, που λέει ο λόγος. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

55 Responses to Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

  1. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Ειλικρινά,φίλε,απορώ που βρίσκεις το κουράγιο να γράφεις για το τριμπούρδελο ενός ξευτιλισμένου…

    Χαρά στην υπομονή σου…Βρε δε πα να γαμηθούνε όλοι τους εκεί μέσα…

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Καμία υπομονή δεν έχω, κι ούτε είχα και ποτέ σαν άνθρωπος ή σαν επιχειρηματίας. Γράφω για να ξεμπροστιάσω κύρια τους δημοσιογραφους. Οπότε εκεί έχω υπομονή. Για τον Μελισσανίδη μην περιμένεις κάτι. Είναι κάτι καλύτερο από την δικαιοσύνη, η οποία δεν βλέπει. Είναι και κουφός.

  3. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Στεναχώρια μεγάλη,όπως και να το κάνεις τρως 5 και μάλλον χάρη σου κάνουν,αφού προηγήθηκε η επίδειξη εξουσίας σε όλα τα επίπεδα. 20 χρόνων ο γιος,δεν έχει δει αυτά που έχουμε δει εμείς στο παρελθόν τουλάχιστον,και κάθε φορά η στεναχώρια είναι μεγαλύτερη.Συναίσθημα είναι η ομάδα Στηβεν, που όσο κυνικοί και να το παίξουμε,πονάει βλέποντας αυτό το ΑΘΛΙΟ θέαμα.Ποιοι είναι αυτοί που παραμυθιαζονται από τους δημοσιογραφους? Δεν πιστευω οτι υπαρχει Αεκτζης οου να τρωει τοσο σανο.Μονοι τους τα γραφουν,μονοι τους τα διαβάζουν. Και έκαναν ντου οι οργανωμένοι και χεστηκε η φοράδα στ’αλωνι.Και εφυγε στο ημιχρονο τσαντισμενος και κάτι τρέχει στα γυφτικα.Άμα καθόταν τι θα άλλαζε….

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : αυτοί οι οπαδοί που δήθεν κάναν διαμαρτυρία στους παίκτες, είναι απλά κάποιοι θυρωροί του ΜΕΛΙΣΣΑΝΊΔΗ. Μην τρώτε σότο. Δήθεν πήγαν να διαμαρτυρηθούν. Είναι δυνατόν να μην βλέπουν οτι η δήλωση του Χιμένεθ είναι αλήθεια : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Πήγαν λοιπόν εγκάθετα αντί του εγγυητή. Φαινεται από την ντουλάπα με το καπέλο. αν έβλεπαν την αλήθεια, δεν θα πήγαιναν. Όσο δεν την βλέπουν ή κάνουν οτι δεν την βλέπουν, είναι απλοί μπράβοι που αρέσκονται να φυλάνε τον προπομπό δρόμο. τίποτε άλλο.

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπάτο : Θέλει καθολική αποχή. Ούτε στα sites να μπαίνουν οι Αεκτζηδες να γράφουν. Μιλάμε για τους απόλυτους πούστηδες.

  6. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    γυρισε για να αρπαξει τα τελευταια λεφτα και το γηπεδο ηταν ο τροπος.Συμπτωματικα?γυρισε τοτε σε περιοδο ακυβερνησιας του κρατους ΓΑΠ,ΣΑΜΑΡΑΣ ,ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ)Μιλαμε για τον μεγαλυτερο απατεωνα γκανγκστερ της χωρας μεχρι και ο Ψωμιαδης μπροστα του ειναι αγιος.Φανταστειτε τι ακρες ειχε.31 χρονια τωρα αυτος ρουφαει το αιμα της αεκ.Κριμα παντα συμπαθουσα την αεκ και ας ειμαι παναθηναικος

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στηβεν αγορινα μου για παρτη σου μπηκα.Εχω να ασχοληθω με τους μπιναδες σχεδον 18 μηνες κ τα παω χαρμα παρολα τα λοιπα μαμησια της χουνταρας.Οπως το ειπες..ξαθολικη αποχη.Δεν ειναι πουστηδες…μονο…ειναι κ μπινεδες.Ο επιλογος του ποστ σου ειναι οτι καλυτερο εχεις γραψει Ε V E R…

  8. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Τραγελαφος το σκηνικό της “ντουλαπας” να έχει απέναντι του τους παίχτες,κι αυτοί αντί να σηκωθούν να φύγουν κάθονται και τον ακούν.Ο Ισραηλινός,ο Ρουμάνος,Ο Σέρβος, ο Ιρανός, οι Πορτογάλοι, ο Σουηδός, ο Ουκρανός,ο Τυνησιος τι ακριβώς καταλαβαίνουν? Έναν μαλακά βλέπουν που τους απειλεί κι αντί να τον κάνουν μαύρο στις γρήγορες κάθονται και τον χαζεύουν.Και στην Άνω Βόλτα τα χουν σταματησει αυτα χρόνια τώρα.Τους βλέπεις και καταλαβαίνεις ότι όχι δεν μπορούν απλά ,αλλα και όλη η ψυχολογία τους είναι “μπλέξαμε δω που ηρθαμε”….

  9. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Στην διάρκεια της συζήτησης ο Μελισσανίδης δεν μπόρεσε να κρύψει τον πολύ έντονο προβληματισμό του για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή ένας οπαδούς του είπε για την μεγάλη στεναχώρια που πέρασε ο κόσμος της ΑΕΚ και του απάντησε «Πόσοι είστε εδώ; Έντεκα; Η στεναχώρια όλων μαζί, είναι η μισή από αυτή που νιώθω εγώ. Όμως, να είστε σίγουροι ότι θα γίνει ότι πρέπει για να γίνει ξανά η ΑΕΚ μεγάλη».
    Την συγκεκριμένη ατάκα, αλλά πιο… σχηματοποιημένη την είπε και λίγο αργότερα, όταν η συζήτηση έφτασε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ και στο ρόστερ της, με τον Τίγρη να ξεκαθαρίζει ότι «να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε».
    Από εκεί και πέρα, ο Μελισσανίδης συζήτησε με τα μέλη της Original και για θέματα που αφορούσαν όσα συνέβησαν στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι. Ο Τίγρης αναγνώρισε λάθη, λέγοντας ωστόσο ότι εκείνος είχε ζητήσει από όλους να γίνουν όσα χρειάζονται για να είναι πλήρης η ομάδα.

    Μην μπερδευεστε, το αρθρο ειναι απο το 2015.

  10. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Να πάει να το βάλει εκεί που ξέρει το γήπεδο του. Η ξεφτίλα δεν σταματά εδώ δυστυχώς όπως μας βλέπω…

  11. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Και κατι ακομα.
    Προσεξτε τα λογια σας για τον εγγυητη, γιατι αν φυγει θα καταντησουμε σαν τον παναθηναικο
    😆😆😆

  12. Ο/Η JF λέει:

    Πολύ γουστάρω τα χυσια που τους έδωσε στη μούρη ο Χιμένεθ. Μεγάλε μανολο ανέβηκες στα μάτια μου, ξεφτιλίσε τους όσο μπορείς πριν σε διώξουν.

  13. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ λέει:

    ΟΚ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ 22 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΚ ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ 23 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΣΦΥΡΙΞΑΝΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΝΟΜΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 24 ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟ ΟΠΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ Η ΑΕΚ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!

  14. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Ο ΟΠΑΔΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ Η ΤΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ.
    Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 35.000. ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΔΕΛΛΑ Η ΧΑΒΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΝΤΟΧΙΛΙΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ (?) ΤΟΥ ΠΑΝΕΡΑΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

  15. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    Ειμαι φανατικος φιλος κ αναγνωστης του site αλλα γραφω σχολια σπανια,για τον πολυ απλο λογο οτι δεν χρειάζεται. Δεν χρειαζεται γιατι εχω καλυφθεί ΑΠΟΛΥΤΑ κάθε φορα, ειτε απο αυτα που γραφουν οι αρθρογραφοι του site (Steven,Πισσα) ειτε ο σχολιαστής πλεον (Snitch). Αυτο βεβαια δεν συμβαίνει στα αλλα sites με τις《ανεξαρτητες》 πένες που σε προκαλουν ν αντιδράσεις με τα γραφομενα τους. Δε μιλαω βεβαια για το 365 ,εκει εχω φαει 3 ban εδω κ δεν θυμαμαι ποσα χρονια (πανω απο 5 σιγουρα).
    Εχει απολυτο δικιο ο Steven πρεπει να υπαρξει καθολικη απορριψη στους τσατσους του Μελ. κ πολυ σωστα κανει κ επιμενει να τους ξεβρακωνει.Κ αυτους κ το Γατουλι κ το τσιρκο που ονομαζεται ΑΕΚ.Ουτε κλικς ουτε σχολια ουτε τιποτα. Ηταν μια απο τις σκεψεις μου σημερα πριν καν το διαβασω εδω. Κ δυστυχως δεν συμφωνώ με το Πριγκιπατο υπαρχουν εκατομμυρια προβατα που πιστεύουν τον οποιοδηποτε που θα τους πει το οτιδηποτε. Στην Ελλαδα ζουμε αν ειναι δυνατον. Το συγκεκριμένο site δεν είναι για ολους,δεν ειναι καν για τους πολλους. Ειναι για τους νοημονες,τους ρεαλιστες,τους ωμους.Τους γνήσιους, αυθεντικους ,παλαιας κοπης Αεκτζηδες.

    Η αλλη σκεψη μου ,πρωτη φορα στη ζωη μου κ θου κυριε φυλακην τω στοματι μου ,ευχηθηκα να ήμουν για 15 λεπτα μονο ο Μαρινακης. Μονο κ μονο για να κανω καποιες δηλωσεις. Παρομοιες με καποιες που ειχαν γινει απο τον ιδιο στο παρελθον αλλα ακομη χειρότερες. Να συνοδεψω ολο αυτο το ξευτιλικι κ με ενα αντιστοιχο διαγγελμα. Να αφαιρεσω αξιοπρεπεια για 3 γενιες απο τον Μελ. Να ντρέπονται κ τα δισέγγονα του.
    40 χρονων ειμαι κ σκεφτομαι οτι αντεξα μια μαυρη 20ετια βρωμιας ,ανεπαισχυντης κλεψιας προκλητικα μπροστα στα ματια μας, μια δικτατορια κ ομως παντα υπηρχαν ειτε στιγμες μεγαλείου, στιγμες αντιστασης κ περηφανιας ,μα πανω απ ολα υπηρχε η ελπιδα. Η ελπιδα οτι η πουτανα η τυχη , η μοιρα ,η αισθηση του δικαιου ,η ισορροπία του καλου κ του κακου που πρεπει να υπαρχει στη φυση θα εφερνε καποια στιγμή τη δικαίωση. Παπαρια μαντολες. Σήμερα σκεφτομαι οτι δεν καταφερε να με διωξει ο Σωκρατης κ ο Μαρινακης απο αυτη τη σαπιλα που λεγεται ελληνικο ποδοσφαιρο κ αυτη την αρωστεια που λεγεται ΑΕΚ κ θα με διωξει ο Μελισσανιδης. Ποιος ο Μελ ρε. Αυτος ο μλκς θα καταφερεις να μου κοψει την ΑΕΚ. Αν ειναι δυνατον.
    Πραγματικα νιωθω πολυ ευγνώμων που υπαρχει αυτο site κ ευχαριστώ πολυ τα παιδια που το τρεχουν κ οσους σχολιαζουν επικοδομητικα. Συνεχίστε ετσι.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τι δουλεια εχει να πηγαινει ενας μπραβος να κραξει τους παικτες.Διοικηση δεν υπαρχει να κανει τη δουλεια της και στελνεις τις ντουλαπες.Ξεφτιλες,ετσι απλα.Ενα “μαγαζι” μπουρδελο που απο τη στιγμη δεν ενδιαφερεται το αφεντικο θα ενδιαφερθουν οι υπαλληλοι? Ενα “μαγαζι” που πουλαει σοτο για μεγαλεια και δοξες και στο δια ταυτα μηδεν εις το πηλικο.
    Κατι τελευταιο ,την ωρα που το καραβι εχει παρει νερα και εχει αρχισει να μπαταρει ο πρωτος που την κανει ειναι ο καπετανιος.Το λες και σημειολογικο αν μη τι αλλο.Αυτο το γεγονος ειναι η μεγιστη ξεφτιλα.

  17. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Οχι τίποτα άλλο,αλλά θα χρειαστει να ξαναπαίξουμε.

    Οταν πληροφορήθηκα ότι ο “εγγυητής” φεύγει βιαστικά στο ημιχρονο”, νομιζα οτι πήγε να φουντάρει. “είναι γαιδούρι” θα μου πεις. Ναι,αλλά είναι και κοντά στα 70. Ο εγκέφαλος είναι ανεμόμυλος.
    Ευτυχώς όμως όλα καλά.Μετα από λιγες ωρες εθεάθει στο εργοτάξιο,κάτω από τις κερκίδες του νεου γηπέδου,τρώγοντας γαριδάκια.
    Ρε συ Steven, μηπως τα έχει χαμένα; Από πότε απολαμβάνει τα κωλοδάχτυλα;
    Αυτόν μου φαίνεται σε κανα- δυο χρόνια θα τον ψάχνει η Νικολούλη.

  18. Ο/Η Dimitris λέει:

    Κύριε εγγυητά!
    Που θα πήγαινες με παίχτες β εθνικής; Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη… και η συνέχεια γνωστή.
    Ιστορικό ξέσκισμα. Ιστορία έγραψες. Θα σε συνοδεύει. Παντοτινά. Κι ας νομίζεις ότι θα ξεχαστεί. Δεν… Για όλους αυτούς τους λόγους που προανέφεραν τα παιδιά.
    Σε χθεσινό ματς πήρε το μάτι μου το Γκάλο και έπιασα τον εαυτό μου να ζηλεύει. Ντροπή.
    Και πού είσαι μπάρμπα… Έρχεται Καραϊσκάκη, Λεωφόρος, Χαριλάου, Τρίπολη…. Επικές μέρες!!!

  19. Ο/Η placebo λέει:

    Προσωπικά θα θεωρούσα πλήγμα να μην γράφεις, και να μην έχω την οπτική σου για την ομάδα , η ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι & κάτι που δεν θα έχω και τίποτα να θυμάμαι ή θα ήθελα να θυμάμαι.
    εσύ σαν κιμπάρης όμως, και γαλαντόμος στό να δώσεις από το ψυχικό σου απόθεμα . Η δύσκολή και επαναλαμβανόμενη επανάληψη της κατάντιας μας όμως είναι γνωστή και αναφέρεσαι λεπτομερώς τακτικά , τώρα τι στον πούτσο να κάτσουμε να μας πάρει απο κάτω γιατί τσιμπήσαμε το 5αληρο και της άλλες φορές που μας έβρισκαν μας έριχναν …μόνον 3.
    έχουμε ρεαλισμό , προστατεύουμε την εύθραυστη διάθεση μας
    και όταν έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού θα τον θυμόμαστε
    και
    θα λέμε σκατά στόν τάφο του .
    that’s life γατούλη .

  20. Ο/Η Pontios λέει:

    Λοιπον

    Ακριβως οπως το ειπες Steven την ΤΣΑΠΟΥ την εφαγε ο γατουλης οχι ΕΜΕΙΣ.

    Εγω θα πω και ενα ευχαριστω στο γαυρο για τη ΞΕΦΤΙΛΑ και τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    Μαλλον ακομα δεν βρηκαμε το πατο του βαρελιου.

    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΗΛΙΘΙΕ

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Κατανοώ τον εκνευρισμό. Δεν κατανοώ το λόγο του εκνευρισμού. Τα λέμε και τα λέω εδώ και χρόνια.
    Τελικός CHL 2017. Το θυμάμαι σα χθες, με παρέα και με τα παιδιά μας μαζί σπίτι.

    Πίτσες μπύρες κλπ. παρέα με τα παιδιά μας και κουβέντα με το Stevie για να ανανεώσουμε τις κάρτες μας.
    Το δίλημμα άντεξε περί τα 3 nanosecond: Εγώ σε αυτόν τον ΚΛΕΦΤΗ δε ξαναδίνω λεφτά. Όχι διάρκειας, όχι εισιτήριο, ούτε πασατέμπο σε δωρεάν πρόσκληση. Τέλος.
    Είχε προηγηθεί και ένα 0-0 με το ζελα, το τελευταίο ματς επι πληρωμή που πήγαμε -πάλι με τη κόρη μου- οπού και δήλωσα ότι εγώ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕ ΤΟ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ. Πρέπει να ήταν το χειρότερο παιχνίδι που είχα δει στη ζωή μου. 22 τύποι 90 λεπτά κουτρουβαλά και λάθη ΜΟΝΟ.
    Που να φανταστώ ότι αυτό θα ήταν μαγεία σε σύγκριση με 4 χρονιά μετα?

    Το γραφώ από τότε. Πολύς κόσμος εχει φτάσει να παρεξηγηθεί μέχρι και να με βρίζει. ΔΕΝ είναι όλες οι αντιδράσεις αυτά που βλέπουμε γραμμένα εδώ. Δόξα το Βούδα επικοινωνία, γραπτή και προφορική, υπάρχει δε ζούμε μόνο ψηφιακά η αν θέλετε μόνο εδώ ψηφιακά.
    Γιατί το λες αεκ με μικρά γιατί τη λες Κούλα γιατί το ένα γιατί το άλλο. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, η μάλλον ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ αεκ, Κούλα, αεκακι. Δηλαδή στα ποσά -20 και -30, στους πόσους χαμένους τελικούς και στα πόσα τριμπαλλα θεωρείσαι ότι μίκρυνες? Να τα τρως κανα αιώνα σερί? Η μήπως η ιστορία από μονή, χωρίς τη συνέχεια της σε κάνει μεγάλο? Άμα είναι έτσι τότε ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας, η QPR, η Derby County είναι μεγάλες ομάδες.
    Μη πούμε για την Aston Villa που εχει ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ CHAMPIONS LEAGUE TO 1982. Αυτοί είναι τιτάνες μπροστά μας.

    Μέχρι τώρα λέγαμε στο τριμπαλλο πάλι καλά που δε πάθαμε και τίποτα. Αυτό που έγινε χθες είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πράγματων απλά. Ο άλλος όταν τα τρία στα ρίχνει σβηστά 1-2-3-10 φορές, θα έρθει η ώρα που θα σου βάλει πέντε. Όπως θα έρθει η ώρα που μετα από 2-3 πεντάρες που θα σου βάλει εννιά – δέκα. Πόσες φορές θα λυπηθεί το λιοντάρι το λαγό? Ειδικά αν ο λαγός το παίζει και μάγκας με κάποιες ενώσεις και κάποια ΕΠΟ και του κουνάει το δάχτυλο?

    Βαλε τις 6 ενώσεις στο πάτο σου τώρα, βάλε την εξυγίανση στο πάτο σου τώρα, βάλε και τις ατάκες και τις εξυπνάδες του στυλ πλέον όλα θα κρίνονται στο χόρτο και τυχερός να νιώθεις που ο ref δεν έδωσε το ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ στο χέρι του Σβάρνα να πας στην εξάρα.
    Τυχερός να νιώθεις που οι άλλοι φρέναραν με εντολή Martins και δε σε ξεφτίλισαν με καμμιά ΕΝΝΙΑΡΑ, γιατί άμα γκάζωναν την είχαν χαλαρά.

    Και μια που είπα Martins μια αντιπαράθεση δηλώσεων με το ΠΑΠΑΤΖΗ δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τη διαφορά των δυο συλλογών: ο ταληρουμπας να κατηγορεί τους παίκτες του μη αναλαμβάνοντας τη παραμικρή ευθύνη και ο Martins ΚΥΡΙΟΣ να λεει ότι το σκορ είναι πλασματικό και δεν είναι αυτή η διαφορά.

    Έτσι σε θέλω όμως: ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΦΟΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΚΟΠΑΝΑΣ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ σα γνησιά κοτούλα που είσαι. Βλέπεις τελειώσανε οι δικαιολογίες πλέον. Ούτε γκρανκάσες εχει, ούτε σε αδίκησε κανένας να σφυράει στα τρένα, ούτε αποβλήθηκε άδικα κάνεις, ούτε είχαμε ανάδρομο Ερμή χθες.
    Κάνεις δε σε πείραξε, κάνεις δε σε πήγε κόντρα, κάνεις δε σε χάλασε. Δεν εθίσουν καν άτυχος να πεις έκανα 5 προσπάθειες και ο άλλος κατέβασε ρολά η είχα 5 δοκάρια.

    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ 100% ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΣ.

    Για να το μαζέψουμε ξαναλέω- το γράφω χρονιά:

    Αυτός το ΜΟΝΟ που καταλαβαίνει είναι η τσέπη του. Να ανοίξουν τα γήπεδα και να εχει ΜΗΔΕΝ κόσμο. Όχι 2,000 και 3,000. Μηδέν, Nada, Zero. Να ανοίξει το τσαντίρι του και να μη δει άνθρωπο. Εκεί και ΜΟΝΟ εκεί μπορεί να πονέσει ο καταδικασμένος φυλακοβιος.
    Όχι απλά μη γράφετε στα σανοσαιτ. Αυτό δε σταματάει. Υπάρχουν 2 χιλιάδες ηλίθιοι που πάντα θα ασχολούνται με τις Ψώρες και θα περνούν τηλέφωνα στα ραδιόφωνα: ο Μπαμπης ο Σουγιάς, ο Μήτσος ο ταρίφας, ο Τάκης ο μπετατζής, ο Μάκης ο φορτηγατζής κλπ.

    Πλήρη αποχή θέλει από οτιδήποτε που παράγει έσοδο και του δίνει κοινό. Ούτε μπρελόκ από τη μπουτίκ. Ούτε μισή κάρτα, ούτε ένα εισιτήριο. Μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από δαύτον.

    Και μπορεί μεν όπως σωστά λεει ο Stevie να εχει ‘δέσει’ το πελάτη για το γήπεδο ΤΟΥ, αλλά όπως έλεγε και ο Μάκαρος: οι συμβάσεις Μινως Ματσας είναι για να σπάνε.
    ΚΑΝΕΙΣ δεν υποχρεώνει τον επόμενο να παίζει στο γηπεδάκι του. Θα πουληθεί πακέτο, το γραφώ από το 2015-16 στον επόμενο αλλά αν για κάποιο λόγο δεν γίνει αυτό μπορεί κάλλιστα ο Χ-Ψ-Ζ να πάει να παίξει στο Φωστήρα άμα θέλει. Όπως μπορεί να πάει να προπονείται στη Παιανία. Δε κατάλαβα? Από ποτέ θα ορίσει ο γατούλης της φάπας που θα εχει ο άλλος το μαγαζί του? Έτσι δε έφυγε ο ζελας από το Βαρδη? Έτσι δεν ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΚΕ ο Εθνικός Πειραιώς από το Καραϊσκάκη?
    Επειδή ο Μελισανίδης θα κάνει μια σύμβαση με το Μελισανίδη πρέπει ντε και καλά ο επόμενος να τη τηρήσει?
    Σε πιο μέρος του πλανήτη γίνονται αυτά?

    Δύσκολη διαβάζω η περίπτωση του Γάλλου 34χρονου νεανία που μένει ελεύθερος. Μάλλον δεν αποδέχεται τον όρο να πληρώσει κανα 200αρι για να πατήσει τα ιερά χώματα. Τι το σκέφτεσαι ρε Φρανσουά? Σάμπως θα προλάβεις να τα δεις? Νύχτα θα φύγεις και εσύ. Δε ξέρεις, δε ρωτάς τουλάχιστον?

    Πλέον είναι επίσημο. Η νέα δια γαλαξιακή παράγκα σε κάποιο άθλημα που λέγεται Μπάσκετ ανήκει στο….. Λαύριο που ξανα-κουτουπωσε εντός έδρας αυτή τη φορά διαβάζω την αρμάδα κάποιου Μάκη. Έτσι δε μας έγραφαν στη προηγουμένη ήττα? Για κάποια κονε κάποιου ανθρώπου- δε το ξέρω καν αν θυμάμαι ο Stevie έλεγε ότι είναι φαρμακοποιός- που σε νίκησε επειδή μάλλον ήταν καλύτερος? Αυτό που ξέρω μιας και έχω σπίτι στο Σούνιο, είναι ότι μιλάμε για μια μικρή πόλη των 10,000? κατοίκων..

    Είδα τη μακέτα της εισόδου. OPAP ARENA (να είναι καλά η 15αρα που τσεπώσαμε), 5G Cosmote, πυρσοί αισθητικής Μελισανίδη (no comment), πολεμίστρες, σταυροί για το παπαδαριό και κυριολεκτικά ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ.

    ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΤΣΑΡΙΟ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ.

    ΥΓ Bandog, LFC, έγραψα ένα κείμενο χθες αλλά δεν είναι η ώρα να το ανεβάσω. Για πολλά και διαφορά, πολιτικά και οικονομικά κύρια μιας και το θέμα covid τελειώνει και πλέον έχουμε τα σοβαρά θέματα από το καλοκαίρι.

    Το μόνο που θα πω στον LFC είναι ότι αύριο θέλουμε ένα γκολ. Δε θέλουμε 0-0 και φυσικά δε θέλουμε να πάθουμε κανα κάζο. Ρεάλ Μαδρίτης είναι, δε παίζουμε με το Χνιντ..
    Μόνο το Μπενζεμα φοβάμαι.

    @ Perakas. Τι ηθελες και ειπες να ανεβεις? Καταρα φαγαμε.. χαχαχαχα

  22. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ξέχασα 3 πράγματα:

    Νο1:

    Ποσο μαλακες πρέπει να είσαστε 20-25 μαντράχαλοι να κάθεστε να σας ξεφτιλίζει ένας μπράβος του αφεντικού μέσα στο γήπεδο, βρίζοντας σας όλους μαζί? Ποσο ΚΟΤΕΣ που κατεβάσατε όλοι τα κεφαλιά και δε βγάζατε αχνά? Ρε ΕΝΑΣ δε μίλησε? ΕΝΑΣ δεν αντέδρασε? Υπήρχε ποτέ περίπτωση να με κάνει ρόμπα σε live μετάδοση σε όλη την Ελλάδα ένας τιποτας και να μη το πιάσω από το λαιμό να τον κάνω τούμπανο?
    Καλά το ‘υπαλληλίκι’ του δημοσίου που είσαστε όλοι εκεί πέρα. Από το τελειωμένο Χνιντ μέχρι το Μαύρο Πάνθηρα- το παικταρά από τα γαριδάκια (καλά έλεγε ο Μαρτινς ότι δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και τον απέρριψε). Το γραφώ μήνες ο τύπος είναι ο μαύρος Πλατελας και αδικώ το Βαγγέλη κατά πολύ.
    Ρε ένας από σας δεν εχει ένα γραμμάριο εγωισμό?

    No 2 μιας και ο Patikas έπιασε τα ιστορικά:

    ‘Για να λέμε την αλήθεια στον κόσμο, οι μεγάλες νίκες καταγράφονται απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ σήμερα δεν είναι μεγάλη ομάδα, είναι ιστορική ομάδα. Μεγάλη ομάδα ήταν η ομάδα του Μπάρλου, ακόμα και του Νικολαΐδη, που την διοικούσαν παιδιά από καλές οικογένειες, είχαν ξοδέψει λεφτά. Η σημερινή ΑΕΚ, δυστυχώς, είναι μία μεγάλη απάτη, δεν είναι μία μεγάλη ομάδα. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Μακάρι αυτοί που διοικούν σήμερα την ΑΕΚ να είχαν ξοδέψει χρήματα, να ξαναέκαναν την ΑΕΚ μεγάλη. Αλλά πώς να το κάνεις αυτό όταν έχεις αφήσει μία ομάδα να πέσει στην τρίτη εθνική, να έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και να το παίζεις όχι τζάμπα μάγκας μόνο και τζάμπα ευεργέτης’’

    Μην μπερδεύεστε, οι δηλώσεις είναι από το 2017 όταν σε τσέρκωσε ο ‘μαμά στα 20’ με ένα ντορτι. Που θα πιάσεις στο στόμα σου μια ΚΥΡΙΑ, σιχαμένε τύπε.
    Αντράκλα μου εσύ που τη κοπάνας στα ημίχρονα και αφήνεις τα παιδάκια να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα..

    ΝΟ3 για να κλείσω:

    Συγνώμη ζητάς όταν εχει δώσει το 100%, όταν εχει προσπαθήσει όσο μπορείς, όταν δε σου εχει μείνει τίποτα και έχεις κάνει τα πάντα και ας έχασες.
    Οταν κανεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ λαθος, οταν κατι δε σου πηγε οπως το υπολογιζες.

    Όταν ξεφτιλίζεσαι με κάτω τα χέρια και ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ καμμιά συγνώμη δεν εχει αξία. Όταν εχει χαθεί το φιλότιμο, έστω αυτό το μηδαμινό του μισθοφόρου, οι συγνώμες αξίζουν όσο μια μεταχειρισμένη σερβιέτα.

  23. Ο/Η DNAEK λέει:

    Ο ένας ναι μεν έμαθε να λέει μαμά στα είκοσι αλλά δεν σταμάτησε εκεί.Εφτασε και στο Ω . Ο αλλος ,ανεπίδεκτος μαθήσεως ,οπαδός γενικά του «στρίβειν»(κατάλοιπα από τη σχολή)αγνόησε και τους ναυτικούς κανόνες και την έκανε στο ημίχρονο.
    Ποιός να το έλεγε οτι θα φτάναμε στο σημείο να παρακαλάμε να τελειώσει το γήπεδο για να σηκωθεί να φύγει ο άλλοτε τίγρης και νυν Tigermouse ελληνιστί τιγροπόντικας.

  24. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αντίδραση θα μπορούσε να οργανωθεί μόνο από έναν. Σήμερα, καταλαβαίνεις εύκολα πόσο έξυπνα (και με σχέδιο) τον έφαγε το 2013.

  25. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Ψάχνουν για ελεύθερο προπονητή ! Ποιοι ? Ο “οργανισμος” ΑΕΚ !!! Εδώ μιλάμε πλέον για παράλληλο σύμπαν που τρέχει δίπλα μας και μας προσπερνάει κιόλας. Ψάχνουν για κάποιον συγκεκριμένο η οποίος κι ότι να είναι,αρκεί να είναι ελεύθερος? Κι ο Παράσχος νομίζω ελεύθερος είναι,κι ο Σάρι το ίδιο.Λέω δυο ονόματα τώρα.Θα υπάρχουν κι άλλοι,εσύ σαν “οργανισμος” προς τα που κλείνεις? Τον θες για 10 παιχνίδια η θα πας για 1 συν 1, η διετές ? Θα βγεις Ευρώπη έστω και στα λιβάδια,η Οχι? Ψάχνουμε για ελεύθερο προπονητή,παρέχουν δυο εύκαιροι εδώ κάτω,ένας από τον Αετό Αγγελοκάστρου κι ένας από τον Α.Ο Στιμαγγας. Ελεύθεροι είναι κι αυτοί …

  26. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη οπως εγραψα,δυο πραγματα ειναι απαραδεκτα απο χθες.Το πεσιμο απο τους μπραβους στους παικτες και το φευγιο στο ημιχρονο.Και συνεχιζω ,ρε ξεφτιλες ,απο τον οργανισμο Α.Ε.Κ. ποιος πηγε σημερα να μιλησει στους παικτες;Ο προεδρος; Ο CEO; Ο Κονε; Οποιος και να πηγε γιατι πηγε;Να ξαναμιλησει;Να τον ξαναγραψουν ολοι στα αρχιδια τους;Χορτασαμε απο λογια και ατακες.Πραξεις χρειαζονται.Επαγγελματιες του ποδοσφαιρου σε καθε θεση,Πλανο,Οραμα,για την ομαδα.Τελος ενα αξιοπρεπες μπατζετ,οχι μονο για μεταγραφες αλλα και αποδεσμευσεις.Κατανταω γραφικος δια της επαναληψεως.Τα βλεπω να συμβαινουν? 99,9% ΟΧΙ.Καλα και τεραστια τα εργα,παρακαταθηκη για το μελλον,αλλα πρεπει καποια στιγμη να σεβαστεις το κοσμο της ομαδας.
    ΥΓ Ο Μπενζεμα ειναι ολη η Ρεαλ αυτη τη στιγμη.Απο το πουθενα μπορει να σου κανει φαση-γκολ.Απορω ποιο απο τα δικα μας φυντανια μη πω ταγαρια θα τον σταματησει.Ρομπερτσον τα εχει φτυσει,ισως δουμε Μιλνερ ή extreme Τσιμικα.Η ομαδα παιζει σε χαμηλο τεμπο που αυτο θα βολεψει τη Ρεαλ.

  27. Ο/Η The Snitch λέει:

    Nat (Nathaniel) Philips.
    Παλιάς κοπής CB, παίζει με το μαχαίρι στα δόντια.
    Ως αγγλοφιλος αυτά τα CB μου αρέσουν. Εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι δε μασάει γενικά από αντιπαλους και ως good old sport θα ρίξει το κλάδεμα χωρις δεύτερη σκέψη δε πα να είσαι ο Παπας.

    Καλό δίδυμο με τον Kabak έχουν 4-5 clean sheets οποτε έπαιξαν μαζί, μη ξεχνάς ότι μιλαμε για 21 και 23 χρονων παιδιά που έπαιζαν στο πουθενά και τώρα παίρνουν χρονο σε συνεχόμενα ματς.
    Δεν είναι VVD αλλα δεν είναι και ταγάρια!

    Ο εγγυητής εχει μασουλησει πάνω από 170 εκ ευρώ για να σου δείχνει το χνιντ και το μαύρο πανθηρα παρέα με τον μανταλο.

    Δε πρόκειται να αλλάξει τίποτα, αυτά θα βλέπεις. Δε εχει σκοπό να αφήσει δεκάρα τσακιστη. Καμμια παρακαταθήκη δεν υπάρχει. Όλα είναι σε δικές του εταιρείες ανεξάρτητες της ομάδας, εχει φτιάξει μια ΑΕ ακινήτων απλα.
    Παρακαταθήκη άφησε ο Μπαρλος όταν έφτιαξε ότι έφτιαξε στο γήπεδο που ΉΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΊΑ ΤΗΣ ΕΡΑ. Εδω η ΕΡΑ εχει παραχωρήσει τα δικαιώματα χρήσης έναντι πινακιου φακής.

    Ένας κοινος τυχωδιοκτης είναι και κανει τα παντα να στο δείξει όσο ξεκάθαρα μπορεί. Το φωνάζω χρόνια.
    Χθες ΠΑΡΑΤΗΣΕ την ομάδα στο ημίχρονο και ΤΗ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΣΑ ΠΟΝΤΙΚΟΣ σε ένα γήπεδο που δεν είχε καν κόσμο να πεις ότι τον πίεσε κάποιος.
    Αν ο Στάθης ήταν ξεφτίλας με τα πεστε κάτω σε μια πρωτοφανή αδικία, αυτός δεν αξίζει ουτε να τον φτύσεις.

    Αν ο κόσμος δε τα βλεπει δε φταει αυτός.

    ΥΓ Χάθηκε και αυτός ο λαλιστατος ο άνθρωπος χωρίς λαιμό. Γίνεται χαμός και αυτός άφαντος.
    Διευθυντής επικοινωνίας και αυτός με την Αγγελικούλα παρέα να σου πετύχουν…

    Sent from my iPhone

  28. Ο/Η Perakas-21 λέει:

    @snitch…. Τα χαιρετισματα μου κ ελπιζω να είστε ολοι καλα. Ειπα ν ανεβω αλλα δεν δεν ανεβηκα οποτε it doesn’t count,
    δεν φταιω εγω 🙂.
    Στο αναρτηση μου πιο πανω αναφερω οτι θα ηθελα να γινω για 15 λεπτα Μαρινακης εχθες για να κανω χειροτερες δηλωσεις απο αυτες που ειχε κανει στο παρελθόν. Αναφερομουν ακριβως στο αποσπασμα που εγραψες στο 2ο μνμ σου. Αλλα προφανως κ ο χοντροπετσος λαθρεμπορας δεν καταλαβαινει απο αυτα.

    Ο λογος του εκνευρισμου:Προσωπικα χωρις να εχω τετοια εσωτερική πληροφορηση (για το μεγεθος του μπουρδελου κ τις προθεσεις του καβουρα)οπως εσυ κ ο Steven ,μου ειχε μπει ηδη απο την Γ εθνική η υποψια ( που ετρεχαν τελευταια κυριολεκτικά στιγμη μετα το φιλικο με τη Νικη Βολου να μαζεψουν τις πρωτες πατατες με Ντακολ,Πλατελα κ σεξι Μπρουνο),στην Β η υποψια εγινε ανυσηχια οταν εκεινο το Γεναρη με μια-δυο προσθηκες θα χες παρει κύπελλο κ θα ειχες ξεφτιλισει τον γαυρο ενω επαιζες μια κατηγορια κατω, εγινε καχυποψια οταν την πρωτη χρονια στην Α σου ελεγαν το αμίμητο γελοιωδεστατο 《 χωρις Ευρωπη δεν έρχονται καλοι παικτες》κ βεβαιοτητα οταν συσωρρευες,τελευταία στιγμη πάντα,κατι παλτουδαρες τυπου Πεκχαρτ,Αίντα,Βινισιους,Χρυσανθο,Αλμειδα,Λεσκοτ κτλ κτλ κ εμενες -20 σταθερα απο τον πρωτο. Καπου εκει εμαθα κ την υπαρξη του site εδω κ μεσα απο τα γραπτα κ τα σχόλια κουμπωσαν ολα.

    Ο εκνευρισμος οφειλεται στο οτι ο τυπος παιζει με τη δικη μου αξιοπρεπεια κ με κατι το οποιο εχω μαθει να αγαπω. Οταν εισαι φιλαθλος,οπαδος μιας ομαδας αυτο ως ενα σημειο αντανακλα απανω σου. Ειτε μεσω της καζουρας που δεχεσαι απο τον περιγυρο σου,ειτε βλεπωντας τις ελπιδες σου κ τα ονειρα σου να γκρεμιζονται για αλλη μια φορα,ειτε βλέποντας την πουτανα τη θεια δικη να μην ερχεται ποτε,ειτε αυτη η αγαπημενη σου ασχολια να κινδυνευει να γινει αποκρουστικη κ ν απαξιωθει πληρως ειτε,ειτε, κτλ κτλ κτλ.
    Συνοψιζοντας οπως προειπα ,εκνευρισμος γιατι δεν καταφερε ο Κροκους κ ο Φαταουλ να μου κοψουν την ΑΕΚ κ κοντευει να τα καταφερει ο Μελ.

  29. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Προεδρε μαζι σου 1000% Θες να τα φερεις τουμπα ολα.Μαζι σου.Ποιος θα τα φερει τουμπα;Ο Κονε,ο Γιαννακης,ο Ταυλαριδης;
    Ποιος;Οταν απαντηθει αυτο θα κρινουμε την αξια της προθεσης.
    Θα παει με Νατ και Καμπακ;Ισως γυρισει Φαμπινιο πισω αλλα αν το κανει χαλαει το κεντρο.Μπροστα νομιζω πρεπει να ξεκινησει ο Ζοτα.

  30. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Όλους : ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΓΑΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΡΕ. ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ.
    Στην ψυχιατρική αυτό λέγεται μανιοκατάθλιψη.

  31. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Εγώ το αυριανό,το ξεκινάω από διπλό και πάει μέχρι Χ .Δεν βλέπω άσσο της Ρεάλ. Ενάμιση άντε δυο παίχτες είναι η Ρεάλ,θα μου πεις εσύ είσαι καλύτερος? Όχι,αλλα αν δεν “σκασει” , δυο γκολ θα τα βάλουμε…

  32. Ο/Η JF λέει:

    Απ’τη μια θα τους αλλάξει όλους και απτην άλλη είναι στο χέρι τους.
    Απ’ τη μια “ο πρώτος που φταίει είμαι εγώ” και αμέσως μετά “γνωρίζω τα λάθη που ΈΧΟΥΝ γίνει” και όχι “τα λάθη που ΈΧΩ κάνει”.

    Οι αοριστίες σε όλο τους το μεγαλείο.

    Αυτόν τον πουστη τον χοντρό τον Κετσετζογλου πόσο άχτι τον έχω ρε συ Στηβεν. Πιο πολύ με νευριαζουν τα υπαλληλακια οι” ρεπορτερ” πάρα η ίδια η ΠΑΕ. Να κοιταχτώ?

  33. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αυτό στο αεκ εχει γίνει Matrix σε κωμική έκδοση.

    Choose one:
    Take the Blue pill u forget everything.
    Take the Red pill we show u reality.

    Τώρα είμαστε στο Red pill, βλέπουμε τα χάλια μας από τη κοτουλα που τη κοπανησε χθες πρώτος πρώτος και σήμερα κουνάει το δάχτυλο στους άλλους ότι είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ντροπή και όχι δικη του.

    Από αύριο πάμε στο Blue pill τα ξεχνάμε όλα και πιστεύουμε το ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ τυχωδιοκτη που θα τα αλλάξει όλα λες και τις προηγούμενες 11 φορές άλλος έφερε προπονητή και τις προηγούμενες 7 άλλος έφερε ΤΔ.

    Ρε μεγαλε δε πας στη γωνια να δεις άμα ερχόμαστε? Ρε μεγαλε πραγματικά ποσο μαλακές μας περνάς?

    Άμα θες να τα φέρεις όλα Τούμπα αλλαξε το μοναδικό που δεν έχει αλλάξει και μας ξεφτιλίζει τόσα χρόνια: τη αντιπαθητική και αντιαισθητικη μουτσουνα σου.

    Βαρεθήκαμε να μας αλλάζεις να μας οργανώνεις και να μας σώζεις.
    Να ξεκουμπιστεις μπορείς? Μόνο αυτό μένει τίποτε άλλο.

    Fool me once shame on you.
    Fool me twice shame on me.

    Έτσι λεμε εδω και εσύ μας δουλεύεις 8 χρονια τώρα. Νισάφι.

    Αμα θες αλλαγές σηκώνεσαι και φεύγεις, ανακοινώνεις ποσα λεφτά ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ βάζεις και προσλαμβάνεις ανθρώπους που αποδεδειγμένα ξέρουν τη δουλειά.

    Βάζω τα έσοδα της χρονιάς 10-15εκ και φέρνω τον ΤΑΔΕ να τρέξει το μαγαζί. Συγκεκριμένα λεφτά και ονόματα.
    Εσυ τραβα στην επο να κάνεις τη μαϊμού και να πλακώνεσαι με το Μπεο και το Κούγια. Μέχρι εκεί είσαι, μέχρι εκεί “μετρας”.

    Εσύ προσωπικά είσαι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ που σε πιάσανε να κλέβεις. Από πετρέλαια, ποδόσφαιρο, χρηματιστήριο, εταιρείες το βιογραφικό σου είναι μια συνεχής απάτη 40 χρονων.

    Οποτε άσε τα πλάνα και την οργάνωση άραξε εκεί να κάνεις το καραγκιόζη να πετάς καμμια ατάκα και κόψε πλέον τη παραμυθά.

    Χορτάσαμε σανο φτάνει.
    Γελοιε που έχεις τα μούτρα και εμφανίζεσαι να κουνάς το δάχτυλο.

    Το φούρω το έβγαλες η σε κόβει στο καλσόν από χθες που έτρεχες να τη κοπανησεις?
    Ποντικαρα ε ποντικαρα που δε ξέρεις ΤΑΧΑ ΜΟΥ ποιοι ήταν οι “όπαδοι ”

    @ Perakas
    Πλάκα κάνω. Σας περιμέναμε πάντως.. Απο 12 αρχίζει και ανοίγει εδω το θέμα.

    @LFC
    O FLACO θα παίξει στη θέση του.
    Όταν βγαίνει εκτός περιοχής το αντίπαλο CF, βοηθάει. Προχθές στο Emirates αυτά τα 25/ 30 μέτρα μεταξύ CB και Tiago τα εκανε παλι Τσερνομπίλ: δε πάταγε ψυχή..
    Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παίκτης στο κόσμο στη θέση του.

    Sent from my iPhone

  34. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Του χρόνου θα σας κάνω πάλι πρώτους……
    Πόσες φορές είπε η πουτ..οτι δεν θα ξαναγ…
    Εγώ φταίω και ξέρω τα λάθη που έχουν γίνει.
    Αλήθεια?
    Το θέμα είναι πως δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε πλέον εξαιτίας του τίγρη μας….
    Snitch καλά τα λες τόσο καιρό εσύ και όλοι εδώ μέσα, αλλά τι να κάνουμε να ασχοληθούμε με το κρικετ?

  35. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Αυτό το πράμα δεν είναι ξεφτίλα της ΑΕΚ. Είναι η ξεφτίλα του Μελισσανίδη προσωπικά.
    Που έφυγε στο ημίχρονο αφήνοντας την ομάδα έρμαιο των “οργανωμένων” που κάθησαν μπροστά στους παίκτες για να τους “μαλώσουν”.
    Που πήγε το Μπακάκι στο ΟΑΚΑ και συντόνιζε το πως θα φύγουν οι ξένοι παίκτες που καλά-καλά δεν καταλάβαιναν τι τους έλεγαν.
    Τώρα θα μου πείς, πριν απο 2 χρόνια στον χαμένο τελικό κυπέλλου άφησε τους παίκτες έρμαιο των ορκς του παοκ που τους φώναζαν “κλέφτες” την ωρα που τα Μανταλομπακάκια χειροκροτούσαν τους αντιπάλους που σήκωναν το κύπελλο.
    Τέτοιο εξευτελισμό ούτε ο Κούγιας δε θα τον ανεχόταν. Ακόμα και αυτός θα έπαιρνε την ομάδα απο το γήπεδο και θα έφευγε. Αλλά ο Μελισσανίδης τους άφησε να τους βρίζουν οι αντίπαλοι. Για τέτοιους λούζερς μιλάμε.
    Αυτό μου θύμισε το χτεσινό σκηνικό με τους παίκτες να στέκονται “προσοχή” μπροστά στα δυο τυπάκια με τα τζόκεϊ που τους έκαναν “παρατηρήσεις”.
    “Θα τα αλλάξει ολα” λέει και θα τους διώξει όλους, αυτός που ανανεώνει το Μάνταλο και δεν διώχνει τον καραγκιόζη του πάγκου για να μην του πληρώσει αποζημίωση. Αλλά θα διώξει 15 νοματαίους και θα πάρει άλλους.
    Δυο φορές το χρόνο γκρεμίζει και ξαναχτίζει την ομάδα στα λόγια.
    Κύριος αυτός ο Μαρτίνς πάντως. Θα μπορούσε να γράψει ιστορία και μας λυπήθηκε.
    Ναι αλλά πήρε την ΕΠΟ λέει. Γιατί πριν την ΕΠΟ δεν έβαζε λεφτά γιατί “δεν είχε νόημα να τα σκορπάει χωρίς να έχει την ΕΠΟ”.
    Τώρα? Α, τώρα λέει να τελειώσει το γήπεδο πρώτα, αλλιώς δεν έχει νόημα να σκορπάς λεφτά για να βγαίνεις δεύτερος.
    Και γιατί να βγείς δεύτερος ρε μάστορα? Αφού δεν υπάρχει παράγκα να σου κλέβει τον ιδρώτα. Αρα? αρα φτιάξε ομάδα για να βγαίνεις πρώτος.
    Μετά το γήπεδο παιδιά, μόλις τελειώσει τότε θα δείτε τι παίκτες θα φέρουμε.
    Παίκτες σαν τους ΝΤατσένκηδες δε θα παίζουν ούτε στα οικογενειακά διπλά.
    Αλλά μετά το γήπεδο.

  36. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη είναι ενα κλειστό club που αφορά μόνον όσους βιοπορίζονται απ’αυτήν άμεσα ή έμμεσα. Αντρεούληδες, Κοσμάδες, Γιαννάκηδες, Κεφτέδες, Τσατάληδες, Καζαντζόγληδες κλπ.

  37. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Πάλι “απέιλησε” ευθέως τον πρόεδρο της Μπαρτσελώνα,ότι θα του αποψιλώσει το ρόστερ και θα το μεταφέρει στα Σπάτα.
    Πρέπει να το αποδεχθούμε: Δεν γινεται να χτιζει και γήπεδο και ομάδα.
    Δυο καρπουζια στην ιδια μασχάλη δεν τα μπορεί.Σοφέρ ήταν,όχι μανάβης.
    “Ναι αλλά έχει κι άλλο χέρι”
    Το άλλο χέρι είναι για άλλες δουλειες. Χριστιανός είναι. Και ακολουθεί την οδηγία: ”…μη γνώτω η αριστερά τι ποιεί η δεξιά σου..”

    Από άνθρωπο που τάζει λαμπάδα και μπαινει στην εκκλησία με κεράκι κλεμένο και έχει και το θράσος να σηκώνει το βλέμα στον τρούλο, μη περιμένεις τίποτα.

  38. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς JF : Συγνώμη, αντί να κοιταχτούν οι ηλίθιοι, θα κοιταχτούν οι υγιείς;

  39. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Μα να βάζει μπράβους να “στριμώχνουν” μέχρι και τους παίκτες που φοράνε τη φανέλα;

    “Ετσι μεγάλωσε” θα μου πεις Στη εξώπορτα του Κορυδαλού. Ο.Κ. κατανοητό.Μογλης είναι. Ειναι μια σταση ζωης κι αυτή.
    Καλά τους διαιτητές.Αντε και τους βλαχοδημαρχους των ΕΠΣ. Αντε να καταπιουμε και το πέσιμο στα μέλη της ΕΡΑ να “πειστούν” να παραχωρίσουν τα “αγια χωματα” για τον “αγιο σκοπό” της ανέγερσης γηπέδου.
    Μα να τους στέλνει live να απειλήσουν τους παίκτες σαν προπομπους,πρωτού πάει ο ίδιος ο “Χαροντας”¨στο ξενοδοχείο να τους πει ότι τους πιστευει και ότι δεν θα μεινει κανένας.
    Και τι θα κανεις δηλαδη; Θα ψωνισεις άλλους. Ελα ρε κιμπάρη,μη τα σκορπάς. Κράτα και κατι για την ταφόπλακα.

    Μονη λύση είναι να δώσει εντολη αυτοκαταστροφής. Να στραφούν οι μπράβοι κατα πάνω του. “Σας διατάσω να με κάνετε τουλούμι.Να μου κόψετε τα δάχτυλα “ζουλιέν” και κατόπιν να με πετάξετε σε έναν υπόνομο να με φάνε οι αρουραίοι”..

  40. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Δημήτρης μόνο ΑΕΚ

    Γιατί τι εχει το cricket? Χολέρα? (ατάκα Θείου για Τιμουρ Κετσπαγια *)

    Gentleman’s game, δεν είναι ανταγωνιστικό ως παιχνίδι και δεν εχει βία το λεγόμενο contact sport άρα οι λουλουδες του αεκ θα περνάνε μια χαρά, να μη μαρκάρουν και το Μαύρο Πάνθηρα του Τρινιντάντ εντ Τομπάγκο 2 αντίπαλοι και ζορίζεται ο παικταράς από τα Lidl…
    Δεν εχει αμφισβητούμενες φάσεις, κοράκια κλπ.
    Ποτε άκουσες τελευταία φορά για παράγκα στο cricket?

    Τα ματς κρατάνε 3 έως και 5 μέρες, φοράμε και τα κυριλέ πουλόβερ/ στολές, πίνουμε το τσάι μας με τα μπισκότα (οι παίκτες) τα Jin tonic (οι θεατές) και όλα κυλάνε όμορφα indeed.

    Όπως λεει και στο ιδρυτικό καταστατικό της Αγγλικής Ομοσπονδίας: In many regards to play the game in the right way, is more important than winning.

    Παίζεται σε σχεδόν όλο το κόσμο (105 χώρες) με τη Κοινοπολιτεία φυσικά να εχει το πρώτο λόγο (UK- Aussies- NZ- India- Pakis- S.Africa) και πέφτουν και ΤΡΕΛΛΑ φράγκα. Όχι σαχλαμάρες τώρα Europa Conference League 3εκ και αηδίες: Ένα κανονικό εισιτήριο στο Oval στο Kennington (νότιο Λονδίνο) για ένα test πάει £200 λίρες (€ 240 ευρώ) χωρίς τα παρελκόμενα. Το μέσο spending για να δεις και τις 5 μέρες πάει πάνω από £600 (€720) το άτομο.
    Πάρτι θα έκανε ο μεγιστάνας άμα έπαιρνε χαμπάρι τα φράγκα. Ευτυχώς που είναι μπουρτζόβλαχος και δεν..

    Θες να δεις μπάλλα? Βρες μια ομάδα από το νησί και δες. Όποια να ναι. Κάτσε και δες Ρεαλ- Λιβερπουλ σήμερα, η Παρι-Μπαγερν. Τόσα ματς εχει με τα βλαμμένα θα ασχολούμαστε?
    Το αεκ- το έχω πει πολλές φορές- είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΑΞΙΜΟ. Όταν και ΑΝ γίνει ποτέ ομάδα και σοβαρή εταιρεία τότε το ξανασυζητάμε.
    Μέχρι τότε το ΚΛΕΦΤΗ που κοροϊδεύει το πόπολο μόνο για κρα τον έχω.

    Ο άνθρωπος σου έκανε τη τελευταία ‘αλλαγή’ πριν κανα μηνά και σου έβαλε CEO κάποιο Κοσμά επειδή τον κολογλυφε όλη μέρα και είναι κάλος μπροστινός. Που άμα του δώσεις του Κοσμά ένα P&L η ένα ισοζύγιο μήνα να διαβάσει, μπας και ξεστραβωθεί να μάθει τι γίνεται στο μαγαζί, θα βάλει τα κλάματα.

    Τι συζητάμε τώρα?
    Τη παραμύθα του θα τα αλλάξω όλα ΠΑΛΙ? Γιατί μέχρι τώρα ΕΣΥ δεν άλλαζες κάθε 8 μήνες το καθένα? Σου ήρθε κανένας με το στανιό και σου φορτώθηκε?
    Αρα αφού έχεις αλλάξει 11 και έχεις πάει άπατος γιατί ο 12ος να είναι καλύτερος? Άλλαξες μυαλά στα 70 σου, η σε πιάσανε τα χουβαρνταλίκια στα γεράματα?

    Ρε ΔΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΛΕΩ ΓΩ?

    *Οι γαύροι μπορεί να είναι ότι είναι αλλά αν ο Χ-Ψ-Ζ πρόεδρος τους έκανε τα μισά καραγκιοζιλίκια από το δικό μας θα τον είχαν πετάξει στο Πασαλιμανι με τις κλωτσιές. Όταν πήγαν να τους φορτώσουν κάποιον Ουζουνίδη ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ όλοι και δε πρόλαβε ούτε στα γραφεία να πάει. Μετα μας τον φόρεσε ο εγγυητής παλτό να τον χαιρόμαστε, κάνεις πλην ελαχίστων σα τις αφεντιές μας εδώ δε είπε κιχ, και κάτι σουργελα στυλ Κορέα μας έλεγαν ότι βρήκαμε προπονητή δεκαετίας. Τα θυμάσαι? Τα ίδια με τον Τιμουρ τα ιδία παλιά με τον Γεωργιάδη αν είσαι κάποιας ηλικίας. Ούτε από Κόκκαλη που τους έκανε ανθρώπους με τα κλεμμένα δε κατάλαβαν μόλις είδαν το 2009 το σανό που πήγε να τους πουλήσει με κάτι παρτάλια από τα πανέρια και παρα τα 15 κιούπια τον κράζανε οπού τον πετυχαίνανε (και) γι’ αυτό (ανάμεσα σε άλλα) και αναγκάστηκε να πουλήσει. Αυτή είναι η διαφορά μας και σε αυτό τους βγάζω το καπέλο.

    ΥΓ Η πρόταση του ‘ένα’ που θα αντιδρούσε και θα μας οργάνωνε, πρόταση που είδα δεξιά και αριστερά από διάφορους ΗΛΙΘΙΟΥΣ δείχνει το μέσο memory span (το εύρος μνήμης σε ελεύθερη μετάφραση) χρυσόψαρου εχει ο μέσος αεκτζης/ Έλληνας. Το ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που μιλάνε για το κοντοβρακι που σε έβαλε μέσα +150εκ σε 4 χρονιά, κατάφερε να διώξει ίσως τη πιο ισχυρά οικονομική διοίκηση με ανθρώπους με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ και όχι στο ΘΑ και στο ερχόμαστε, και φυσικά κατάφερε να μας ρίξει πάλι στα νύχια του διαχρονικού ‘σωτήρα’ τα λεει όλα.

    Τώρα θα μου πείτε άμα από ανθρώπους των είναι εδώ μαζί σου, της σκεπαστής και του παπιού του Χατζημουσια, περιμένεις λογική μόνο και μόνο επειδή μεγάλωσαν ηλικιακά είναι σα να περιμένεις από χιμπατζή να σου βγάλει λογαριθμική συνάρτηση.

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    2 εξτρα, το ενα φρεσκο.

    1: Ο ΜΟΝΟΣ με κεφαλαια λογος που ‘συνεχιζουμε με τον Παπατζη’ ειναι οτι δε βρισκουν προπονητη ουτε στα γαριδακια. 2 ειναι οι σιγουρες σουπες που μαζεψε ο εγγυητης και η τριτη παιζεται. Ουτε καν ο κολλητος δε δεχτηκε. Τοσο εμπιστοσυνη στο πλανο λεμε..

    2: H σύγκλιση της ΕΣΗΕΑ με θέμα το μπλοκάρισμα της άγαμης θυγατέρας- που λαμβάνει σύνταξη με ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ εδώ και +50 χρόνια -αλλά είναι ‘αριστερή’- δείχνει το μέγεθος του χαβαλεδισμου που κατέχει το ελληνικό συνδικαλισμό.
    Η ένωση των δημοσιογράφων, ζητά από μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία του εξωτερικού με 4,5ΔΙΣ χρήστες/πελάτες, τη μεγαλυτερη στο τομεα της και μια απο τις μεγαλυτερες στο πλανητη, να αναιρέσει τους κανόνες της, βάση των οποίων οποίος θέλει συμμετέχει, για χάρη μιας πατσαβούρας που τους καταστρατηγεί αλλά απαιτεί να συμμετέχει σε αυτήν!

    Επειδή όμως όταν μιλάμε για χαβαλέδες και ηλίθιους δε γίνεται να λείπουν οι ‘αριστεροί’, ο πρώην ΥΠ.ΟΙΚ της Ελλάδας!! μη έχοντας σοβαρότερα θέματα να ασχοληθεί ως αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό στη βουλη!! γιατί μια ιδιωτική εταιρεία ενεργεί βάση των κανόνων της και γιατί ο υπουργός δεν βάζει πλάτη- ως ελληνική κυβέρνηση, ώστε να ‘μαλώσει’ την εταιρεία και αυτή να φοβηθεί και να κάνει πίσω!
    Προφανώς ο Γιουκλιντ θέλει ο Πιερρακακης να πάρει τηλέφωνο το Ζουκεμνμπεργκ και να απαιτήσει να βγει το φίμωτρο της κατσαρίδας, ως Ελληνική κυβέρνηση, ώστε η κατσαρίδα να συνεχίσει να βρίζει ελευθέρα οποίον δεν είναι πρώτη φορά φασιστερος.

    Ναι αυτοί οι άνθρωποι όχι μόνο κυβέρνησαν την Ελλάδα αλλά έχουν ακόμη ακροατήριο.

  42. Ο/Η Dimitris λέει:

    Όλα είναι γραμμένα εδώ μέσα, με ακρίβεια και επάρκεια λόγου. Απο τον Στήβεν, τον Snitch και μερικά άλλα παιδιά! Δυστυχώς.
    Μιλάω για τα μαντάτα που ξεφυτρώνουν στη σημερινή αθλητική ειδησεογραφία και αφορούν σε βρωμοδουλειές και ανδραγαθίες του δικού μας. Αθέμητες εμπλοκές σε εκλογές βλαχοπροέδρων στις τραχανοπλαγιές και ποιος ξέρει τι άλλο ήθελε προκύψει!
    Υπάρχει πιό κάτω; Χαμένα τα έχει; Τελείως;
    Βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έργο σταθμός για την ομάδα. Το γήπεδο. Αφετηρία για τον επόμενο αιώνα ζωής του οργανισμού ΑΕΚ κι αυτός ο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έχει οδηγήσει πολλούς απο εμάς να λένε ”επιτέλους ας του πάρει κάποιος την ομάδα κι ας πάει να παίξει αλλού!”
    Τι είναι αυτό που ζούμε;

  43. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Ξεκάθαρος ο εγγυητής!
    Στο χέρι τους είναι στα 10 επόμενα παιχνίδια να δείξουν αν έχουν θέση στην επόμενη μέρα, για να συνεχίσει πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα είναι εδώ την επόμενη μέρα…

    Είμαι σίγουρος ότι κάθονται σε μια γωνιά και γελάνε…

    Δε μπορεί ένας, ΕΝΑΣ ρε γαμώτο να τα βγάλει όλα στη φόρα. Παίχτες, προπονητές, οποιοσδήποτε ή φοβούνται τσιμέντο;

    Τις απειλές που έλαβε ο Ζήκος πάντως, το κεφτεδάδικο 365 το έκανε αβαβά τότε. Σε περίπτωση που δεν καταλάβαμε ποιος ήταν ο κατηγορούμενος, μας βοήθησε το κεφτεδάδικο να καταλάβουμε μέσω της σιωπής του στο θέμα…

  44. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Νατα σκασανε τα νεα,απο μια “εμπιστευτικη” ως συνηθως διαδικασια στη Ελλαδα.Βγηκανε οι πρωινοι λαγοι και τρεχουνε.Το ποιον του δικου μας,αλλα και οσων αποφασιζουν να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο το γνωριζουμε.Αμα ειχε βγει ο μεγιστος ανατολακης,ο παντελης ο καφες και ο κομωτης χαριστεας,ολα θα ηταν καλα εε?
    Τωρα σας επιασε ολους ο πονος για το ποδοσφαιρο αρχδ….
    Σορρυ αλλα αυτο ειναι πολεμος στην ομαδα,το πως και το γιατι ολοι το καταλαβαινουμε,οποτε ειμαι με την Α.Ε.Κ
    Και στη τελικη ποσο κολλημα εχεται φαει με μια ομαδα που δεν εχει ροστερ,δεν εχεο προπονητη και τα εχει κανει ολα πουτανα.Αυτην την Α.Ε.Κ. “φοβαστε”? Αιντε εξυγιαντες του κολου

  45. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Μαθαίνω σήμερα από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα ότι έγινε καρφωτή στον Εγγυητή, τον οποίο τον κυνηγάει ανηλεώς, λέει, το κατεστημένο του Μαρινάκη γιατί είναι επικίνδυνος.
    Για τα καθέκαστα στις εκλογές (γελάμε εδώ) της Καρδίτσας (κι εδώ) για την ΕΠΟ (εδώ ξεκαρδιζόμαστε).
    Δε θα περάσω στην ουσία των καταγγελιών, ή της διαδικασίας, δεν είμαι νομικός, πάντως κατάλαβα ότι πάει στην ίδια επιτροπή που έβγαλε λάδι τον μέγα καραβοκύρη με τα πακιστανικά κινητά, αυτό λέει πολλά.
    Άκουσα τις προτεινόμενες ποινές:
    1. -6 βαθμοί στην ΑΕΚ
    2. ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (λέμε τώρα…) ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΓΥΗΤΗ!

    Και κάπου εδώ βεβαιώθηκα ότι σίγουρα ο μέγας καραβοκύρης και ηγήτωρ της γαβριέλας και του προτεκτοράτου γενικότερα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ! Και γιατί να έχει? Όταν το Σάββατο οριστικοποίησε για άλλη μία φορά το ξεβράκωμα του εγγυητή και την πλήρη αγωνιστική απαξία της ΑΕΚ…βασικά όσο τον αφήνει στην ΑΕΚ διασφαλίζει ότι η αυτή δε θα σηκώσει κεφάλι και ότι θα σαπίζει όλο και περισσότερο.

    Για τη δε αφαίρεση βαθμών, δε νομίζω ότι έτσι όπως είμαστε κάνουν και καμιά διαφορά για ευρώπη. Μάλλον, λάθος, θα μετράνε για το πλέη ωφ υποβιβασμού, αλλά κι εκεί μαθημένοι είμαστε από την προηγούμενη διοίκηση, έχουμε το Know How, θα βρουν τον τρόπο….

    Εγώ, λοιπόν, εύχομαι να πάει αυτή η καταγγελία μπροστά και να φάει την ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. Μπας και πουλήσει πιο γρήγορα…γιατί πια δε θα μπορεί να κάνει τις 2-3 μπούκες ετησίως στα αποδυτήρια για να λούζει με επίθετα (που δε μπορούν να καταλάβουν ούτε οι Έλληνες παίκτες πια καλά καλά) τα παικτάκια που αυτός έφερε…ή να μαλλιοτραβιέται στα βοθροκάναλα με τους Κάκκους και τους Κούγιες.

  46. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ουτε παραγγελία να ήταν.
    Τι θα πει εισηγηση ποινης “απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο στον κο Μελισσανίδη”; Ασχολείται τώρα μηπως; (από νομικής πλευράς εννοώ). Ειναι κάτι; Οπαδος δηλώνει.Αυτο θα συνεχίσει να δηλώνει και στο μέλλον.

    “απαγορευση ενασχολησης” στην περιπτωσή του θα πει “ευτυχως που προλάβατε να με εξοντώσετε γιατί είχα σκοπό να ξεσηκώσω το ροστερ της Μπαρτσελώνα”.
    Τι “άτυχος” αυτός ο άνθρωπος…Οταν δεν έχει λεφτά ψάχνει να τα βρει και όταν τα βρίσκει δεν τον αφηνουν να επενδυσει.

    Αν ήμουν στη θεση του Μαρινάκη,θα έκανα το παν να μη μπει κανενας περιορισμός και καμιά ποινή. Ας τον να “επενδυσει”. το Μητσάκο βρε. Μια χρονιά αποφάσησε “να τα σπρώξει” και πάτε να του το βγάλετε από τη μύτη.
    Τώρα που τον πιάσαν τα κουβαρνταλίκια του και πάμε να δουμε θεού πρόσωπο,τώρα μας τον περιορίζετε;
    Ελεος πια.Τι κατεστημένο είναι αυτό;

    Εκτος πια,και αν πήρε ο ίδιος ο Μελισσανιδης πήρε τηλέφωνο τον χοντρό-για να τον ευχαριστήσει που το προτζεκτ του γηπέδου γραφειοκρατικά και χρηματοδοτικά πάει “τραίνο” και επι τι ευκαιρία να του ζητησει μια τελευταία χάρη: “μαμάκια μου, “δώσε με” στην ΕΠΟ-την οποία ελέγχω- και στέρησέ μου το δικαίωμα να βάλω 50 εκατομμυρια που είχα κατά νου,το καλοκαίρι”. “έγινε ρε σοφεράκι” θα του’πε ο χονδρός.

    Ειτε έτσι είτε αλλιώς, ακίνδυνος είναι ο Μητσος. Παροπλισμένος. Εχεις δει στο Πέραμα κάτι σαπιοκάικα; Αυτό.
    Ειτε τον αφησουν να συνεχίσει να “επενδύει”,είτε τον αποκλείσουν δια παντός,είναι ένα και το αυτό. Δεν κάνει κάποια διαφορά.Μας κάνει “Ζερό”. “Νάδα”.

    Οσο για τους -6 έως -10 βαθμούς και κει καμιά διαφορά. Και με αυτούς που έχει τι μπορεί να κάνει,ωστε οι μειον δέκα να τις στερήσουν κάποια έσοδα;
    Τι να πεθάνεις Σάββατο τί Κυριακή ξημέρωμα.
    Ισως ευνοηθεί ο Αλαφούζος βέβαια.
    Αλλά έτσι είναι στη χώρα της “Πατουλίδου”. Για να βγεις πρώτος δεν αρκεί να τρέξεις εσύ,πρέπει να γκρεμιστεί κι ο άλλος. “Ευγενης άμιλα” λέγεται.

    Υ.Γ Μιας και ψάχνει ελεύθερο διαθέσιμο προπονητή η ομάδα, λέω να αυτοπροταθώ. Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Παιδιά-σκυλιά δεν έχω.Χρόνο ναι. Ορεξη για να μάθω ναι. Στρατιωτικές υποχρεώσεις εκπληρωμένες. Μισθό δεν θέλω. Θα κάνω το αγροτικό μου. Τα Σπάτα,μια χαρά χωριό είναι.
    Και από το καλοκαίρι βλεπουμε. Αφου δεν πήγα ως σέντερ-μπακ,ας πάω ως υπηρεσιακός. Μητσο σκέψου το. Τζάμπα. free.Και κάθε βδομάδα, πίτσες και κοκακόλες κερασμένες από μενα στα παιδιά. Να ανέβει και το ηθικό.

  47. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Την ωρα που η ομάδα αγωνιστικά βιώνει την απόλυτη παρακμή, τι έλειπε απο την ΑΕΚ? Ακόμα μια “εφημερίδα” με γνωστό όνομα: “Δικέφαλος” λέει.
    Και ποιός θα γράφει εκεί? Όλος ο ανθός της ΑΕΚτζήδικης δημοσιογραφίας, όσοι είναι διασκορπισμένοι σε διάφορα sites. Όλοι αυτοί ενώνονται κάτω απο μια στέγη για να βγάζουν τον “δικέφαλο” μια φορά την εβδομάδα, όπως παλιά.
    Δώσε στον ΑΕΚτζή αναμνήσεις και πάρτου την ψυχή. Για το παρόν μπορεί να μην υπάρχει τίποτα, αλλά απο χωρατά του παρελθόντος γεμίζουν δέκα εφημερίδες.
    Ελπίζω να πήραν τις απαντήσεις τους όσοι περιμένουν απο τους ψοφοδεείς λιμοκοντόρους να γράψουν σοβαρή κριτική για το κατάντημα της ομάδας.

  48. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το βιογραφικό σου εξετάζεται. Όμως έχει ένα κενό, μια παράλειψη : Πόσα δίνεις για να πάρεις την θέση; Ο Κονέ ας πούμε, αγόρασε μια σουίτα.

  49. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Στην ΕΕΑ έγινε η καταγγελία των Βλάχων με μπροστάρη τον καλύτερο ποινικολογο της χώρας. Σε αυτήν την Επιτροπή την αμεπτη,την μόνη αξιοκρατική αλλά πάνω από όλα ανεξαρτητη.Δεν περναει και κανα στελθ να αδειάσει τα σωθικά του να τελειώνουμε σιγα-σιγά…

  50. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς Steven: Μα ναι,αυτό εξυπακούεται. Γι αυτό και είπα ότι δίνω το κέρασμα καθε βδομάδα. Τι κι άλλα θέλει…; Μια στιγμή να σκεφτώ…
    5 ντενεκέδες λάδι, σούπερ,για το σπιτικό.
    Επίσης ένα παλιο σίδερο με κάρβουνα,της γιαγιάς και μια ραπτομηχανή Singer. Αυτά για το μουσείο του γηπέδου.
    Μισό τσουβάλι καλή “ρίγανη” για τα παιδιά της συνοδείας του…
    …Και τέλος για τον ίδιο, μια ωραιότατη θέση στο νεκροταφείο του Αγιου Νικολάου. Μολις άδειασε μια θέση και είναι reserved. Αυτη και αν ειναι σουίτα.
    Στην υπερυψωμένη σειρά με υπέροχη θέα το ηλιοβασίλεμα στη θαλασσα.
    Δεν θα του κάνει καρδιά να σηκωθεί. Μάρτυρες και οι “γειτόνοι”. Τόσα χρόνια,ποτέ δεν ακούστηκε παράπονο από κανέναν.

  51. Ο/Η φαλτσετας λέει:

    γεια κιριε στιβεν ξερετε τι παιζει με τις κατηγοριες εναντιον αεκ μελ και γιαννη παπαδοπουλου;υπαρχει κινδινος;ο χοντρος ειναι απο πισω η ο μητσοτακης;μπορει να παει και σεποινικο επιπεδο και να κατηγοριθει ο μελ για εγκληματικη οργανωση;γραψε οτι ξερεις γιατι εχουμε αγωνια.ολα τα ειχαμε αυτο μας ελειπε

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς φαλτσέτας : Θα σου δώσω μια συμβουλή : μην ασχολείσαι με το θέμα. Οι γνωστές ελληνικές μαλακίες.

  53. Ο/Η The Snitch λέει:

    Το γκολ το βάλαμε αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Δε παίξαμε καλά, ακόμη αδυνατώ να καταλάβω το tactical reason για να παίξει ο Naby βασικός όταν είναι μόλις το δεύτερο ματς στη σαιζόν που ξεκινάει.
    Αυτή την απίθανη πατάτα που είπε ο Klopp δε πρέπει να τη πίστεψε ούτε ο ίδιος τη στιγμή που την είπε.
    Από την άλλη παραδέχτηκε τη μαλακια του κάνοντας τον αλλαγή στο 42 μη αφήνοντας να πάει καν στο ημίχρονο το ματς. Και άργησε θα προσθέσω. Με 10 παίζαμε ένα ημίχρονο. Δεύτερο μεγάλο φάουλ να εκθέτει έτσι το παίκτη για 3 λεπτά. Όπως λέμε τα καλά του- για μένα είναι με μεγάλη διαφορά ο καλύτερος manager στο κόσμο εδώ και 3 χρονιά- θα λέμε και τις μαλακιες του. Είναι προφανές ότι όλη αυτή η ιστορία τον εχει επηρεάσει και βγάζει ανασφάλεια και εκνευρισμό.

    Θα προτιμούσα φυσικά Tiago η αν δεν έβγαζε όλο το ματς, Curtis για αρχή. Γενικά με Curtis υπάρχει μια ΤΡΕΛΛΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ μιας και ο μικρός ξέρει καντάρια μπάλλα. Κανονική μπάλλα όχι τακουνάκια και τρέχω χωρίς αύριο προς το άγνωστο με βάρκα την ελπίδα σα το μαύρο πάνθηρα.
    Κοφτή τριπλα, ΨΗΛΑ το κεφάλι, καλή καθετή και σκυλί στο μαρκάρισμα. Να δέσει θέλει λίγο στο κορμί γιατί είναι μικρός -19-και είναι η πρώτη του σαιζόν.

    Ομάδα Ρεάλ δεν υπάρχει, τα 2 από τα τρία ήταν δώρο. Θα μου πεις ας μη τα έκανες- θα απαντήσω ΟΛΟΣΩΣΤΑ. Δε μπορείς να κάνεις γύρισμα με το κεφάλι στο πέναλτι η να πνίγεις ένα σουτ που θα το έπιανε και ο Ανέστης, σε τέτοιο επίπεδο. ΑΝ αποκλειστείς θα είναι 100% από δικά σου λάθη όχι επειδή ο άλλος είναι κάτι.

    Σε ένα κανονικό Anfield, με κόσμο, αυτή η ομάδα είναι για 5 γκολ. Και βάλτε μέσα όχι το Ράμος αλλά τον Ιερο το Ραουλ και το Κασιγιας μαζί.
    Δε μου έδειξε κάτι η Ρεάλ. Μια ανούσια κατοχή στη σέντρα- όταν την είχε- και ένα ταμπούρι από το 65 και μετα. Ταμπούρι παίζει και ο Τεννες με το Ζουζε (καμία διαφορά) δεν είναι και καμμιά ανακάλυψη να πετάς τη μπάλλα οπού πάει.

    Αν είμαστε σοβαροί πίσω και δε κάνουμε ΠΑΙΔΙΚΑ λάθη δύσκολα θα σκοράρουν. Ο Μπενζεμα αξίζει μόνο, αυτός ο Βινισιους είναι για γέλια- θυμίζει μαύρο πάνθηρα- αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. ΕΚΑΤΣΕ χθες και έβαλε 2 από το πουθενά. Στο πρώτο έκανε καλή κίνηση με μια διαφορά: Άμα ήταν ο Βιργίλιος εκεί ΟΥΤΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ, όχι κοντρόλ άνοιγμα και σουτ.. Στο δεύτερο έκανε μαλακια σουτ, πάνω στο τέρμα και χωρίς πολύ δύναμη και απλά φεύγει η μπάλλα από τον Ali και το πνιγεί.

    Μπορούμε να περάσουμε? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Liverpool είμαστε αυτό έλειπε.
    Νομίζω ότι τα 2 γκολ τα έχουμε, αρκεί να παίξουμε ως Liverpool και όχι ως Wolves που κατέβασε ο Klopp την ομάδα χθες στο Α’.
    Θα φάμε πίσω γκολ? Λογικά μάλλον ΝΑΙ.
    Οπότε αναμένουμε.

    ΥΓ ΦΥΣΙΚΑ και έπεσε σπρώξιμο. Αυτός ο Λούκας έπρεπε να εχει αποβληθεί ΔΥΟ φορές, όχι μια. Η πρώτη στο 25 που ως τελευταίος παίκτης γκρεμίζει τον Sadio από πίσω χωρίς ουδεμία πρόθεση να παίξει μπάλλα μιας και τον σπρώχνει με το χέρι στη πλάτη. Φυσικά ούτε φάουλ δε δόθηκε γιατί αν το σφύραγε έπρεπε να τον αποβάλει είναι απ’ ευθείας κόκκινη.

    ΠΟΤΕ ΑΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΑ? Ο ΡΑΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΒΗ ΤΖΟΥΝΤΟ ΣΤΟ ΜΟ ΜΗΠΩΣ?

    Μετα είχαμε το σφάξιμο με το βάμβακι. Το ξύλο που έφαγε ο Sadio δεν εχει ξαναγίνει. Και επειδή πέρναγε ατιμώρητο, μιλάμε για τουλάχιστον 3 φάουλ ΜΑΡΣ στο όριο της περιοχής και αλλά τόσα και βάλε πιο έξω, όσο πέρναγε η ώρα γινόταν και πιο σκληρό. Τι έγινε στο τέλος? Εκνευρίστηκε ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ο άνθρωπος από τις κλωτσιές και πήρε κίτρινη για διαμαρτυρία!!
    Μιλάμε για ένα άνθρωπο- το ξέρουμε 5 χρονιά- που στόμα εχει και μιλιά δεν εχει. Ο τύπος μονιμά γελάει. Να μου πεις για τον Robbo που κατεβάζει 5 καινές διαθήκες σε αψογά Σκωτσέζικα σε καντήλια από ref και πλάγιους μέχρι αντίπαλους και αναπληρωματικούς να το δεχτώ. Τέτοιο μπινελικια από παίκτη σπάνια βλέπεις.

    Και για να μη λέω μόνο για εμάς, το ίδιο έγινε με τον Τσαν στη City. Σφυράει πέναλτι- εφεύρεση ο κόρακας, διαμαρτύρεται ΚΟΣΜΙΟΤΑΤΑ ο Τσαν (ούτε πεσίματα ούτε σπρωξίματα ούτε χειρονομίες- απλά του μίλαγε και μάλιστα σε σχετικά νορμάλ ένταση) και του δίνει κίτρινη για διαμαρτυρία.
    Σφυράνε στο κόρακα ότι εχει κάνει μαλακια, να πάει να το δει. Πάει το βλέπει και το παίρνει πίσω. Τη κίτρινη όμως δε τη πήρε γιατί ήταν λεει για διαμαρτυρία.
    ΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕΣ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΡΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ. Δε τον τσίμπησε μύγα ξαφνικά!

    5,5 ΧΡΟΝΙΑ αδυνατώ να θυμηθώ τον Klopp όχι απλά να μιλά για διαιτησία σε post-game αλλά να ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ παίκτη και διαιτητή λέγοντας του ότι είσαι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ. Αυτό εχει σημασία γιατί δεν ειπώθηκε πάνω σε νεύρα αλλά σε ήρεμη κατάσταση αφού πρώτα εχει παραδεχθεί ότι δίκαια χάσαμε και αυτό δεν εχει να κάνει με τη τελική έκβαση του αγώνα.

    Ακολουθεί οπαδικο μέρος του post:

    Η Ρεάλ που μας τα έκαναν τούμπανο οι Σωτηρακοπουλοι στο Post-Game με το ποσό ομαδαρα είναι (είδα επίτηδες το ελληνικό post) το ΜΟΝΟ που έκανε είναι καμινάδες και σέντρες συνήθως στο πουθενά.

    Open play είναι ζήτημα να έκανε 5 κατεβασιές οργανωμένα, να πάει δηλαδή η μπάλα από τα CB στα χαφ και από εκεί στην επίθεση.
    Ο Μοντριτς έπαιζε κάτι μεταξύ 5 και 6, αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΚΡΟΟΣ είχε αράξει έξω από τη μεγάλη περιοχή ΤΟΥ και απλά έκανε γιόμες. ΟΚ βγήκε μια αλλά το να ακούω από το ΜΥΡΩΔΙΑ το Χρησταρα ότι είχε λεει 90% στις μεταβιβάσεις δείχνει ποσό ΑΣΧΕΤΟΣ είναι από ποδόσφαιρο. Και ο Philips 88% είχε ρε μεγάλε αφού άλλαζε τη μπάλλα με το τέρμα και το Τούρκο στην άμυνα συνέχεια. Αυτό τον κάνει παικταρά?

    Ο Ali που παίζει τέρμα είχε 100%, το ίδιο και ο Κουρτουα απέναντι. Το ποσοστό μετράει η που δίνεις τη μπάλα και τη θέση που παίζεις? Πραγματικά βλέπεις 50 χρονιά ποδόσφαιρο, η μάλλον ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ, και αυτό έχεις καταλάβει? Τώρα θα μου πεις- το έχω ξαναπεί- είσαι ο άνθρωπος που ζήταγε offside σε εκτέλεση κόρνερ και μάλιστα επιτακτικά 3 φορές! Τόσο ΑΣΧΕΤΟΣ ούτε ο σκύλος μας δεν είναι. Σε εχει πονέσει πολύ που σε παραπέταξαν στα πίσω stands ε? Σε εχει πονέσει που κοπήκαν τα σουλάτσα στο Main και περιμένεις όπως όλος ο κόσμος ΑΝ περάσεις τη διαπίστευση ε? Τσάμπα τόσο γλείψιμο τόσα χρονιά. Σε εχει πονέσει που δεν μπαίνεις πάνω και την άλλη φορά παρακάλαγες να σε αφήσουν και έκανες νοήματα ε? Όχι σε νοήματα, ούτε ποτήρι νερό δε θα δεις από δω. ΞΥΔΑΚΙ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗ.

    Μας τα ζάλισες ότι έλειπε ο Βαράν και ο Ράμος. Ειδικά για το Ράμος ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ, 50 φορές το είπες και δωστου η κάμερα στο Ράμος και να ο Ράμος και λείπει ο Ράμος.
    Από εμάς λείπουν ο Van Djjik, o Gomez- τα 2 βασικά CB μας, o Henderson ο αρχηγός μας, ο Bobby λόγω ίωσης έπαιξε μόνο 15 λεπτά, δε έβγαζε παραπάνω με μια προπόνηση ήταν εδώ και 10 μέρες, η ομάδα δηλαδή είναι 40% ΕΚΤΟΣ, αλλά είναι απλά Τρίτη.
    Πραγματικά ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ?

    Ο μονός που μίλησε σωστά, λέγοντας το ματς όπως ήταν, όπως και ΟΡΘΑ λέγοντας ότι αυτή η Liverpool δε περνάει ήταν ο Σαμπράκος. Ανέδειξε σωστά τα λάθη στο παιχνίδι και τη τακτική των 2. Όπως σωστά είπε ότι το να φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει εντός έδρας με ΕΞΙ (6) αμυντικούς το τελευταίο μισάωρο δε το λες και παράσημο για το προπονητή της..

    Για το κεφτέ του 1,55 το Τσοχο δεν υπάρχουν λογία. Όταν ακόμη ζορίζεσαι να κάτσεις από το τριμπαλλο το Σάββατο και έχεις μια ευαισθησία στα οπίσθια περιμένεις να βγάλεις τη χολή σου με ΝΙΚΕΣ ΑΛΛΩΝ. Μιχαλάκη θύμισέ μας ρε νούμερο που ειρωνευόσουν χθες, που παίζει η ομάδα σου είπαμε? Α ναι σε κάποιο Europa League μια να χαροπαλεύει και μια να αποκλείεται από το Μποχαλάκι και το Μασούρα.

    Για θύμισέ μας ποσά CHL έχετε? ΚΑΝΕΝΑ Ε?
    Για θύμισέ μας γενικά τι έχετε κατακτήσει στην Ευρώπη που γελάς με υφάκι? ΕΝΑ (1) κύπελο κυπελλούχων όλο και όλο.
    Που πας με ένα κυπελλούχων απέναντί στο ΘΗΡΙΟ με 14 ευρωπαϊκούς τίτλους και ΕΞΙ CHL?

    Α ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ που θες και συγκρίσεις…Α ρε Καραμήτρο με το Νταβιντ Λουίζ…
    Νομίζατε και εσείς ότι με ένα γήπεδο θα παίζουν τα –όντως εκπληκτικά- τσιμέντα μπάλλα. 16 χρονιά μετα και κατακτήσατε και εσείς αλα μεγιστάνα το κύπελλο ΕΒΓΑ.

    ΥΓ Δωροδοκίες που ‘δε ξέραμε’, εκβιασμοί, πειθαρχικά δικαστήρια, και γενικά ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ της ομάδας για άλλη μια φορά από το γνωστό φυλακοβιο και τις μεθόδους του. Όσο για το Καφέ: όταν τον καλούσαμε ως μάρτυρα κατηγορίας για τα στημένα και όταν τον επικαλείτο (μαζί με το Γεωργέα) ο ίδιος ο φυλακοβιος ως πληροφοριοδότη ένα μόλις χρόνο πριν στη κατάθεση του ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟΣ?

    Εγώ το μόνο που βλέπω είναι άλλη μια λυπηρή διαπόμπευση της αεκ για το χατίρι του μεγιστάνα. Γιατί δεν έγιναν 4,5 χρονιά καταγγελίες για το ζμπαουγκ και το Γραμμένο? Ήταν του Μαρινάκη η ΕΠΟ και δε το ήξερα? Γιατί δεν έγιναν για το Ζελα? Γιατί δεν έγιναν για τον Χ-Ψ-Ζ Μπεο- Ρουλη- Μποροθρυλλο κλπ? Τι ζήλεψαν? Τη ‘Μπαρτσελόνα’ του εγγυητή που τρώει τάλιρο- τριμπαλλα?
    Η καλύτερη του είναι του Βαγγελα ο μεγιστάνας όπως είναι το ΖΑΒΟ για το Κυριάκο που το εχει στο -15%.
    Ανάλογα στο -25 (73-48) τον εχει ο άλλος το δικό μας μόνιμα, κοροΐδο είναι να τον αλλάξει? Που θα βρει καλύτερο πελάτη από το μεγιστάνα?
    9-1 σε εχει μόνο φέτος και έχουμε και το ταψί να έρχεται- πας χαλαρά για διψήφιο. Πλάκα κάνουμε?

  54. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Τελικα το βαλαμε το γκολ.Δεν ξερω αν ειχαμε υπολογισει οτι θα φαμε 3.
    Η Ρεαλ εχει κανει μια εμφανιση φανελας,αν και δεν τους γουσταρω.Πληρωσαμε τα ατομικα λαθη.
    Για τη ρεβανς οι δυσκολιες ειναι οτι λειπει ο κοσμος μας.Εχουμε να κανουμε νικη απο 15/12 επι της Τοτεναμ.Αν ανεβασει ρυθμο η ομαδα μπορει την ανατροπη.Αυτο που ισως δεν μπορει ειναι το να μην φαει γκολ.Θετικο οτι εμεις παιζουμε με Βιλλα και η Ρεαλ παιζει με Μπαρτσα το Σαββατο.Ηδομεν…

  55. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Snitch –Το ματς εχθες ηθελε Μιλνερ + Τιαγκο απ την αρχη Δεν ξερω τι ονειρο ειδε ο Γερμανος(φυσικα ειναι ο Νο1 στον πλανητη)Η Ρεαλ το εριξε στο ξυλο και γι’ αυτο κερδισε + οτι η Λιβερπουλ εδειχνε σκατα στο α ημιχρ. πχ μετρησα πολλες λαθος πασες και αναμενομενο καμια τελικη.Υστ1 Διαφωνω για Κροος η “ηρεμια” που δινει στα χαφ λιγα χαφ την εχουν και σπανια πουλαει μπαλα και ειναι κομβικος σε αυτη την Ρεαλ.Μιλαμε για εναν παικτη που απ τα 19 του παιζει σε ΤΟΠ ΕΠΙΠΕΔΟ. Tα 4chl που εχει κερδισει και ενα παγκοσμιο δεν ειναι τυχη ΥΣΤ2 φυσικα εμετικη η διαιτησια Ρεαλ,Μπαρτσα,Γιουβε ,Mαντσεστερ ειναι byfar τα αγαπημενα κλαμπ των ρεφερι …της uefa!ΥΣΤ.ειδικη προετοιμασια να τους πιουμε το ΑΙΜΑ στην ρεβανς.