Α Ε Κ – ΠΑΟΚ ( κύπελλο )

Τι κέφι άραγε να υπήρχε σήμερα; Για ποιόν στόχο; Να περάσεις στον τελικό και να παίξεις Ναυτεμπορική εναντίον ΔΟΛ; Με ένα ελλειπέστατο ρόστερ, όχι λόγω απουσιών αλλά λόγω ποιότητας. Εντάξει να δεις το παιχνίδι απλά σαν ανάπαυση από την δουλειά. Χωρίς συναισθηματικό δέσιμο. Χωρίς προπονητή, χωρίς τίποτα, εκτός ίσως από ένα τηλέφωνο….

Ο παπατζής κατέβασε την ομάδα ή με 4-3-3 ή με 4-2-3-1. Ίσως και με τα δύο ταυτόχρονα, ανάλογα τι κάνεις στην επίθεση ή στην άμυνα. Μπα, δεν τα λέω καλά. 4-3-3 ήταν τελικά κι όλα καλά και λογικά.

Τι είδαμε λοιπόν, στο πρώτο μέρος; Είδαμε δυό ομάδες που θα ήταν πολύ χαρούμενες αν διατηρούσαν το μηδέν παθητικό. Δυό ομάδες νωθρές και άτολμες, δυό ομάδες δημοσίων υπαλλήλων και μάλιστα συγκεκριμένων : Εφορία αρχαιοτήτων από την μια, εφορία κατοίκων εξωτερικού από την άλλη. Μοιράσανε την κατοχή της μπάλας και παίξανε σε ένα τέμπο που θύμιζε φιλικό παιχνίδι, ματς προετοιμασίας και προσοχή στα καλσόν.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλες απαιτήσεις. Εντάξει βλέπαμε το παιχνίδι, μιας και δεν είχε διακοπές αλλά μια πιο μεγάλη ένταση στο κέντρο. Η ΑΕΚ με κορυφαίους τον Σβάρνα και τον Γαλανόπουλο ( που ήταν επιφορτισμένος να καλύπτει και τον Ντατσένκο ), προσπάθησε κύρια από την αριστερή μεριά να κάνει κάτω, ενώ ο ΠΑΟΚ έψαξε κάποια αντεπίθεση από τον άξονα ή κάποια στατική φάση περιμένοντας να γίνει δικό μας λάθος στην περιοχή μας. Δεν έγινε τίποτα από αυτά, κι η λευκή ισοπαλία άφησε τους πάντες πολύ ευχαριστημένους. Ούτε πνίγηκαν στο άγχος , ούτε τρελάθηκαν στις επιθέσεις. Τρεις τελικές η ΑΕΚ πάνω στον Πασχαλάκη και μία ο αντίπαλος.

Τελικές βέβαια, σχετικά ακίνδυνες. Αυτές που αρέσουν στην στατιστική κι όχι σε μας, που προσπαθούμε να δούμε μπάλα. Όμως κάτι ήταν κι αυτό για να ξεμουδιάσουμε από την δουλειά, όπως έγραψα στην αρχή. Διότι από δυό απογοητευμένους και ηττοπαθείς, τι να περιμένεις; Σαν θέαμα τίποτα. Αλλά σαν ουσία, πολλά. Τρελοί είμαστε τώρα να πάμε στον τελικό; Το είδαμε αυτό και χαρήκαμε διότι οι προγραμματικές δηλώσεις, βγήκαν στο χορτάρι.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις ίδιες επιδιώξεις, μόνο που τα πράματα γίνανε ελαφρώς χειρότερα σε αυτά που βλέπαμε. Ο ΠΑΟΚ κάθισε κι άλλο πίσω, ενώ η ΑΕΚ διάλεξε να παίξει οριζόντιο ποδόσφαιρο. Ο Μάνταλος εύρισκε με περισσή ευκολία τα σέντερ μπακ μας, ο Ντατσένκο έβαζε την σφραγίδα του σε παράλληλες μπαλιές στους συμπάικτες του αμυντικούς, φυσικά ο Τάνκοβιτς μαλακιζόταν ως συνήθως, Γκαρσία δεν υπήρχε στον αγώνα, και γενικά η ανάπτυξη μας ήταν κανά βολέ του Τσιντώτα, και βράσε χόρτα.

Το θέαμα ήταν τραγικό και τότε, οι δυό παπατζήδες, κάνανε αλλαγές. Μιλάω για το εικασάλεπτο, όταν ο ψόφιος Γαλανόπουλος λογικά έφυγε, κι όταν μπήκε ο Ουάρντα. Κι άλλοι βγήκαν αλλά δεν χρειάζονται κάποιας μνείας. Μνεία χρειαζόταν η υπομονή μας, αφού μέχρι τότε δεν γινόταν τίποτα. Ή μάλλον γινόταν το απολύτως τίποτα, είτε το πιάσεις από τον άξονα είτε από τα πλάγια. Πραγματικά έψαχνες να βρεις, τι διάολο κάνουν στις προπονήσεις όλοι αυτοί. Βρε ούτε ένας να μην μπορεί να ξεμαρκαριστεί; Ούτε ένας να μην έχει την περιέργεια να κάνει ένα σουτ;

Τίποτα αγαπητοί. Πλέον περίμενες να γίνει κατά λάθος, ένα λάθος. Διότι μόνο έτσι κάτι θα γινόταν. Δεν θα ήταν λάθος από κάποια υπέρβαση προσπάθειας, αλλά από την βαριεστημάρα όλων που καλούνται sic αθλητές. Που κακοποίησαν το άθλημα σε επίπεδο δημιουργίας ομαδικής αλλά και προσωπικής. Και που μας πέταξαν τα μάτια έξω με τις φοβίες τους, θυμίζοντας απροπόνητα άλογα που κάνουν άρνηση πριν το εμπόδιο. Μιλάμε για ποδοσφαιρική αλητεία, που φυσικά εκφράζει τον χαρακτήρα των αφεντικών τους. Που φέρανε αυτό που θέλανε : Την ΑΕΚ δήθεν όρθια και τον ΠΑΟΚ να αποσπάει θετικό αποτέλεσμα. Που ήρθε με 0-1 με το ωραίο γκολ από φάουλ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Όρθια; Ναι βρε. Πήραμε την Ναυτεμπορική.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

44 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ ( κύπελλο )

  1. Ο/Η JF λέει:

    Τα 7 εκατομμύρια της ναυτεμπορικης μήπως είναι αυτά από τη συμμετοχή μας στο Europa πριν λίγα χρόνια? Ή τα σήκωσε από τα 25 του champions league της προηγούμενης χρονιάς? Απτή τσέπη του πάντως δυσκολο να βγήκαν.
    Αλλά θα μου πειτε πως και το ταμείο της ΠΑΕ, τσεπη του είναι.

  2. Ο/Η placebo λέει:

    χάσαμε την ΕΣΤΙΑ που είναι όλα τα λεφτά!

  3. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Ο ένας είχε αρπάξει τρία από τον Αλαφούζο, ο άλλος πέντε από το Μαρινάκη. Άρα, τί ποδόσφαιρο και τακτικές να περιμένεις από δύο ομάδες-ρόμπες? Τα νώτα τους φυλάγανε, να μη το αρπάξουν και τρέχουν, η ισοπαλία βόλευε και τους δύο. Απλά, επειδή οι δικοί μας είναι πιο ανίκανοι και πιο κακομοίρηδες, το αρπάξανε στο 94 από το πουθενά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι καμιά από τις δύο ομάδες δε θέλει να πάει τελικό κόντρα στο Μαρινάκη. Που αφού καθάρισε τον εγγυητή για πλάκα, περιμένει και τον άλλον στον τελικό κυπέλλου, να γράψει και εκεί κανένα ρεκόρ…
    ΥΓ. Τη Ναυτεμπορική έσοδα-έξοδα θα την έχει ο εγγυητής??

  4. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    Τον τίτλο και τα πιεστήρια τι ακριβώς τα ήθελε και τα πηρε? Για αβάντα στον Μεσσηνιο να μην είναι μόνη της η Δημοκρατία? Για να βγάλει δικιά του εφημερίδα το κόβω λίγο χλωμό. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω τίποτα,οταν βγάλετε κάνα καινούργιο κολλύριο σφύρα γιατί τα παλιά δεν κάνουν τίποτα πλέον……

  5. Ο/Η bandog λέει:

    ενταξει αν μεχρι τωρα ειχες εσπρεσσο και δημοκρατια , η ναυτεμπορικη ειναι μια καλη μεταγραφη !

    7 μυρια πηγε λεει η αγορα.

    με 7 μυρια στην ΑΕΚ φερνεις εναν αξιοπρεπη αξονα (τερμα, σεντερ μπακ, αμυντικο χαφ, δεκαρι) του εκατομυριου εκαστος και περισσευουν κατι ψηλα για μερεμετια γυρω γυρω…

    η οποια ΑΕΚ πλεον ειναι πιο βαρετη απο τσαϊ με βουτηματα μεταξυ αγγλιδων γεροντοκορων και πιο αντιαισθητικη απο την μουρη του αρχηγου της…

  6. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ξεκίνησε η αντεπίθεση στα media. Ο Ρ. Μέρντοχ πρέπει να είναι λουσμένος στον ιδρώτα.
    Ακου εκεί τη Ναυτεμπορική. Πάρε το “Ταρατατα” και το “Μοντατόρε” να γίνει χαμός βρε…

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    Αν θυμάμαι σωστά η ομάδα έχει 5 ήττες στα τελευταία 5 ματς.
    2Χ Βόλος, 2χ Ζμπαουγκ, γαυρος με γκολ 2-11..

    Ο μεγιστάνας τι ώρα έφυγε σήμερα από το γήπεδο, η μάλλον πηγε καν η ήταν απασχολημένος να “δινει” 7εκ για ένα τίτλο που πουλάει 500? και άμα φύλλα την ημέρα?

    Οι άλλες προσφορές ήταν 3.8 δηλαδή τα μισά και 1.5 τα μισά των μισων ω μισά.
    Όποιος πει ότι ” πιάστηκε κορόιδο” ο μεγιστάνας δε ξέρει τι του γίνεται και πως πάνε οι δουλειές.

    Πρωτον κορόιδο πιάνεται, πληρώνοντας τα διπλα, όποιος πληρώνει από τη τσέπη του.

    Δεύτερον οι καλές εταιρείες πρέπει να δείχνουν ” έξοδα “.

    Τρίτον και βασικότερο: 40 χρόνια ξέρει κανείς ΜΙΑ δουλειά του μεγιστάνας που να έβγαλε κέρδος?

    Για δουλειά μιλαω όχι για τον ίδιο μη τα μπερδεύουμε…

    ΥΓ Έχει τελειώσει το ματς.
    Ξανά κάθεσαι στο παγωτό as usual.
    Πας και βρίζεις το διαιτητή και παίρνεις και κίτρινη για πιο λογο ακριβώς?
    Μη τυχόν και ξαναρχισει το ματς και ακυρώσει το γκολ?
    Ποσο ΠΑΠΑΤΖΗΣ πχια?

    Sent from my iPhone

  8. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Ευτυχώς που το φάγαμε,φαντάσου νάχαμε ελπίδα πρόκρισης;Θάγραφε ΝΕΑ-Εσπρέσο χέσε μέσα!

  9. Ο/Η Αλεξης λέει:

    Αγαπητε snitch (και δεν στο λεω με δοση ειρωνειας, σε θαυμαζω για αυτα που γραφεις)
    Δηλαδη για αυτα που ειχε κατηγορηθει ο πρεζεμπορας (που δεν τον αποκαλεις ετσι, τον αλλον ομως καθε 3 και λιγο τον λες-με λαθρεμπορο) για τα στημενα για λευκα polo κ.λ.π.λες η δικαιοσυνη και κατσε να δουμε και αθωωθηκε ή μαλλον καλυτερα δεν καταδικαστηκε.Εκει δεν ειχε μαρτυρες; Εκει δεν διασυρθηκαν οι πουτανες του Πειραια; Τωρα σου φαινεται η υποθεση δεμενη δεν σε παρεξενευει τιποτα; Τοσο γρηγορα 50 μαρτυρες, δηθεν -10 και ισοβιο αποκλεισμος;
    20 χρονια ποιος την ειχε την επο; Για να υπαρχει αυτη η διαφορα απο ολες τις ομαδες δεν επαιξε ρολο η 20ετια; στην 4ετια που ηταν δικια μας αδικηθηκε ο πρεζεμπορας πουθενα; δεν τα εχασε τα 2 καθαρα; περυσι δεν το πηρε με πουστια το πρωταθλημα; μεχρι φεβρουαριο δευτερος δεν ηταν; και αφου ειναι τοσο απλας γιατι δεν καθαριζει το καραισκακης; την τραπεζα κρητης; Επειδη εισαι πολυ εξυπνος πραγματικα, υποθετικα οτι εισαι με το ολυμπιακακι, βγαινεις τοσα χρονια ευρωπη, δεν βαρεθηκες καθε χρονο να ακους δεν σταματαμε να ονειρευομαστε; φετος θα παρουμε ευρωπαικο παγκοσμιο κ.λ.π; Και μην παραδεχεσαι τους σκατογαυρους οτι θα τον παιρναν με τις πετρες αν ηταν στην κατασταση την δικια μας και δηθεν δεν αφησαν να ερθει ο ουζουνιδης και αλλα τετοια. Στριγκακια αν τους πει να φορεσουν ολοι στην 7 θα το κανουν χωρις δευτερη κουβεντα.

    Για την LIVERPOOL γιατι δεν κανεις σκληρη κριτικη; (κανεις αλλα εισαι λιγο light)Εισαι η πρωταθλητρια μετα απο 30 χρονια και την επομενη χρονια εχεις φαει 7αρα απο μια μικρομεσαια ομαδα, αυτο δεν ειναι ξεφτυλα; εχεις μεινει 20++ βαθμους πισω, 4αρες 3αρες, σε νικαει σβηστα η ρεαλ με 3 γκολ ( και οχι στην εδρα της), εχεις να νικησεις στην εδρα σου καμια δεκαρια παιχνιδια, γκολ εβαζες. Eχεις μαζεψει ενα σωρο χρημα απο παντου και τι μεταγραφες εκανες; Ηξερες οτι θα ειναι δυσκολη χρονια απο πολλες αποψεις, και τι πηρες; τον τσιμικα; σοβαρα μιλαμε; εναν καλο δευτερο τερματοφυλακα ποτε θα παρει; Εισαι για μενα αν μπορει να γινει συγκριση σε χειροτερη κατασταση απο την ΑΕΚ την επομενη χρονια που πηρε το πρωταθλημα.

  10. Ο/Η davor λέει:

    Snitch Εμετική η διαιτησία και στο Μόναχο…σπρώχνουν άραβες φαίνεται και την σιχανενη ρεαλ ΥΣΤ. Φίλοι αεκτζιδες 31 χρόνια γεμίζει καρκίνωμα την ΑΕΚ ο ένας απ τούς μεγαλύτερους εγκληματίες που έβγαλε ο τόπος. Πιθανότατα και την πρόσφατη ιστορία με τα περί τιμωρίας -10 o ίδιος την έστησε….Όπως τότε που έβαλε τα πρεζόνια να πηδήξουν μέσα να σιγουρευτεί ο υποβιβασμός όπως τότε που έφερε Τροχανα και ΕNIC για να ξεπλένει. Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας εγκληματίας .Κάποτε μπορούσε να κάνει δουλίτσα τότε στα 90ς και 80ς έως το 2012 που υπήρχε ακυβερνησία. Τώρα όμως αυτά τελείωσαν. Ανυπομονώ να δω τι σκοπό έχει?

  11. Ο/Η Από το Πρίγκηπατο λέει:

    davor…
    Να έχεις σπάσει είκοσι χέρια, καμία τριανταριά πόδια, εκατό πλευρά, να έχεις λαμογιαρει εκατομμύρια ευρώ, σε καθιστά μεν εγκληματία,αλλα όταν “εργαζόμενοι σου” στις εταιρίες που ΕΣΎ είσαι το αφεντικό, έχουν σφουγγαρισει πάνω από 10 μάρτυρες για την σοβαρότερη υπόθεση “άσπρης”, έχουν σφυροκοπησει μέρα μεσημέρι τον Τζηλο, έχουν ανατινάξει κυριολεκτικά επιχειρησεις, ε τότε τον δικό μας δεν τον λες κι έναν από τους πιο επικίνδυνους. Εκτός, αν μόνο η δικαιοσύνη με την Βούλα της έχει αυτή την ιδιότητα των χαρακτηρίσμων με βάση τι βλέπει ανάλογα με την στραβομαρα της. Είπαμε, αλλά μην τα ισοπεδώνουμε και όλα…

  12. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΕΡΓΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΠΑΡΑΣΑΝΤΑΛΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΦΕΡΕΡ ΚΛΠ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ? Ο ΚΟΝΕ?ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΟΝΕ ΘΑ ΦΥΓΕΙ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΙΤΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝ ΕΜΕΝΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙΧΡΗΜΑΤΑ.
    Ο ΠΑΟΚ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΚΟ ΕΚΑΝΕ 2 ΣΟΥΤ ΧΘΕΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΣΙΣΤ ΤΟΥ ΤΣΙΝΤΩΤΑ (ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΦΑΟΥΛ-ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.
    ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΧΩΡΑΣ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ 1-2 ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟ (ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΟ)ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΜΟΝΟ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΣΤΕΙΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ. ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ PLAYOFF ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 1-2 ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΤΗ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ (ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΜΕ ΑΡΗ Η ΠΑΟΚ.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Αλέξης,

    Πρώτον δεν είδα κανένα διασυρμό του Ολυμπιακού. Κατηγορίες κατά Μαρινάκη είδα στο κείμενο σου. Από την άλλη βλέπω κατηγορίες κατά Μελισανίδη που της απαντά το αεκ. Γιατί απαντά Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ σε κατηγορίες κατά ενός ΑΠΛΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΗΣ? Εχει θεσμικό ρολό στο αεκ ο μεγιστάνας και αν ναι ποιος είναι αυτός ΕΠΙΣΗΜΑ? Είναι ιδιοκτήτης? Είναι πρόεδρος? Είναι CEO? Εχει μια- οποιαδήποτε- θέση στο οργανόγραμμα της εταιρείας?

    Δεύτερον δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο γαύρος, αν διασύρεται η όχι. Δεν είμαι ολυμπιακός δε με νοιάζει. Και πάλι όμως αυτά που αναφέρεις είναι κατηγορίες κατά Μαρινάκη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΕ, άρα εχει έννομο συμφέρον και όχι απλά ένας concerned citizen που λένε και οι Αμερικανοί.

    Τρίτον το λέω λαθρέμπορο γιατί εχει καταδικασθεί ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και εχει κάνει ΔΙΣ φυλακή. Ο Μαρινάκης ΔΕΝ εχει καταδικασθεί για τίποτα από όσα αναφέρεις, μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Ο ένας λοιπόν εχει ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ άρα έχω κάθε δικαίωμα να το αποκαλώ βάσει των πράξεων του, ο άλλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ άρα δεν έχω κανένα δικαίωμα να τον αποκαλώ οτιδήποτε. ΑΝ αποκτήσει (όπως και όλος ο κόσμος άλλωστε) εδώ είμαστε και τα λέμε.

    Αλλιώς να μας ‘δικάζει’ ο conpater που τα ξέρει όλα, εχει στοιχεία και έβγαλε και την απόφαση του Αρείου Πάγου.
    Γιατί? Γιατί έτσι σας βολεύει ρε αδελφέ εκεί θα σκάσουμε τώρα? Προσπάθησε ολόκληρη κυβέρνηση επι 4 χρονιά να βρει στοιχεία, έψαξε όπου και όσο μπορούσε, ανακατεύτηκε η Interpol ανακατεύτηκε η DEA, έφτασαν υπουργοί να είναι ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 12 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟΥΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ κατά του, και δε βρήκαν τίποτα.
    Τι να κάνουμε τώρα? Είναι αθώος? Είναι ένοχος? Που θες να ξέρω? Μπροστά ήμουνα η έχω στοιχεία? Ε άμα είναι ΤΟΣΟ ΠΙΑ μάγκας και ξεγέλασε τους πάντες- όλη την Ευρώπη και τη DEA τι να πω?

    Πέρσι πια πουστια έκανε και σε χάλασε? Τι θα πει ήταν δεύτερος τον Φεβρουάριο? Και εμείς είμασταν πρώτοι με +7 τέλος Δεκέμβριου και τώρα είμαστε έκτοι- έβδομοι στο -25 και παλεύουμε τη τετράδα. Αυτό κάνει τον Γκουαρδιολα πρεζεμπορα η τον Rodgers απατεώνα?
    Το Μπάκα ποιος τον ξυλοφόρτωσε? Ο Κόκκαλης? Το Κούγια στην Αγ. Μαρίνα ποιος ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ τον κοπάναγε με κλωτσιές? Ο Αλαφούζος? Ποιος κατέβαζε διακόπτες και δήλωνε μετα ότι δεν είναι ηλεκτρολόγος- είναι και χιουμορίστας ο μπαγάσας! Ποιος έστειλε στο νοσοκομείο την μισή ΕΠΣ Λευκάδας που δε ψήφιζε και έδινε δώρα QASHQAI σε όποιον ψήφιζε ? Είναι ξυλοδαρμός και δωροδοκία αυτό? Ποιος έστριβε αρχιδια διάτρητων στα αποδυτήρια και καταδικάσθηκε με 8 μήνες? Ποιος πήγε να πνίξει τον άλλον με το κασκόλ στην εξέδρα σε live μετάδοση? Θες να πούμε και άλλα? Ποιος απείλησε εδώ μέσα θα σου κόψω τρία δάχτυλα αν δε σταματήσεις να γράφεις- όχι εμένα το διευκρινίζω.

    Δεν καθαρίζει τη ΕΤΒΑ (και όχι Τράπεζα Κρήτης) και τη Καραϊσκάκης γιατί τον παίρνει να μη τη καθαρίσει και να καθυστερεί. Όπως όλες οι ομάδες που χρωστάνε, όπως όλες οι εταιρείες που χρωστάνε και δε πληρώνουν. Ξεπέρασε τα 200 δις το ιδιωτικό χρέος στη Ελλάδα (ποσά χρωστάνε ιδιώτες και εταιρίες δηλαδή), βλέπεις κανένα να πληρώνει? Και μια και το έφερε η κουβέντα: Το αεκακι για πες μας ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΦΕΣΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δηλαδή εσένα και μένα?
    Για να μη κουράζεσαι πάνω από 200εκ σχεδόν 220εκ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ εδώ και 20 χρόνια. Τα 40+τοκους του γαύρου σε χάλασαν?

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΕΝΤ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ.

    Πάμε παρακάτω: Μπορεί να λένε μαλακιες- σε ουγκανους απευθύνονται αυτό έλειπε- αλλά κάνουν και 10 πράγματα. Στη τετραετία λοιπόν που αναφέρθηκες πήγαν 2 φορές ομίλους, έκαναν καλά ματς, έκαναν ΝΙΚΕΣ, έπαιξαν στους 16 του Europa αποκλείοντας Arsenal και PSV και μάλιστα στα ματς εκτός έδρας.

    Γιατί λοιπόν είναι σκατογαυρος? Θα ήθελες να έχεις κάνει τα ιδιά και όχι να διασύρεσαι όπου πας με 11 ήττες σε 12 ματς έξω?
    Επειδή κοιτάει την ομάδα του και αυτή πάει καλά και εταιρικά και αγωνιστικά?
    Επειδή έφερε ένα σοβαρό προπονητή και τον στήριξε με παίκτες (κάλους η κακούς δε θα το κρίνουμε εδώ) της επιλογής του?
    Επειδή παίζει μια χαρά μπάλλα- ειδικά για τα ελληνικά δεδομένα?
    Επειδή αγοράζει φθηνά και πουλάει πανάκριβα?
    Επειδή δεν εχει ξεζουμίσει το ταμείο να κάνει ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ?
    Επειδή κάνει βόλτα στο πρωτάθλημα χωρίς να τον ευνοεί πλέον κάνεις?
    Επειδή σε εχει κάνει να ξέρεις ότι θα φας ΤΡΙΜΠΑΛΛΑ χαλαρά και πλέον ΤΑΛΗΡΑ?

    Τη κατάσταση τη δικιά μας την έχουν ζήσει 20 χρονιά και αυτοί, δεν έχουμε το μονοπώλιο. ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή λοιπόν τα ξέρουνε μόλις είδαν ότι ο Σωκ πάει να το γυρίσει σε πανέρι, μόλις άκουσαν για Ουζουνίδηδες κλπ. ξεσηκωθήκαν και καλά έκαναν. Όχι μόνο εμπόριο ηρωίνης στη 34 και δωρεάν μπαφους να φωνάζουμε ζητώ ο πρόεδρος.. Όχι μόνο ΜΟΛΟΤΟΦ σε αγώνα CHL και κάλυψη από τη ΠΑΕ που προτιμά να πληρώνει εκ για τα ‘παιδιά’ σε πρόστιμα και σε απώλειες εσοδών από κεκλεισμένων αντί να πάρει κανα CB να μη κάνουμε πέντε ήττες σερί!

    Φυσικά και κάνουν (μιλάμε για την 7) ότι τους λένε όπως και όλοι οι στρατοί. Αλλα από την άλλη είναι και χορτάτοι ρε μεγάλε πως να το κάνουμε? Εσύ άμα είχες στο καναβάτσο το γαύρο με 9-1 μόνο φέτος, να μένει άλλο ένα ματς στην έδρα σου που μπορεί ανετά να ρίξεις άλλα 3-4-5, δε θα εθίσουν large στη κριτική σου? Τι άλλο θες να κάνει δηλαδή? Μπάλλα παίζει, ομάδα εχει, στο +25 σε εχει, πρωτάθλημα πηρέ, κύπελλο ΜΑΛΛΟΝ θα πάρει, CHL έπαιξε, απέκλεισε την PSV έφτασε στους 16, έχασε από την Arsenal όχι τη … Ζόρια.

    Εμείς τι να πούμε? Ότι δεν έχουμε αφήσει χωριό, στάνη και ραχούλα να μη μας ξεφτιλίσει? Ότι κοιτάμε παίκτες με 200 χιλιάρικα και μας φαίνονται ακριβοί, ότι διώξαμε 6 μήνες πριν ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ τον υποτίθεται πιο ποιοτικό μας παίκτη (αυτόν που καιγόμασταν να κρατήσουμε ντε!!!) για να γλυτώσουμε 300 χιλιάρικά? η ότι βάλαμε ένα ΑΛΒΑΝΟ τατουατζη να κάνει το ΤΔ και ένα κολογλυφτη που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ, να κάνει το CEO επειδή είναι πιο φθηνοί από σάπια ραπανάκια της λαϊκής?

    Να πούμε ότι έχουμε ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ γιατί ο μεγιστάνας ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ? Που εμφανίζεται ο τεράστιος εγγυητής? Στο αεκ? Όχι πρόεδρος είναι ο Ασλανίδης. Στη δικέφαλος για το γήπεδο? Όχι, το γιο του εχει βάλει. Στη Μεσόγαια για το προπονητηριο? Όχι μια από τα ιδιά. Στην Aegean? ΌΧΙ άλλος είναι της οικογένειας Στη OIL TANK? ΟΧΙ, πάλι άλλος είναι. Στον ΟΠΑΠ? ΟΧΙ πάλι άλλος είναι.
    ΠΑΝΤΟΥ ακούμε για εταιρείες ΣΥΜΦΕΡΩΝΤΩΝ μεγιστάνα ο ίδιος είναι βολικά άφαντος..

    Για τη Liverpool τι κριτική να κάνω? Να κριτικάρω τι? Ότι εχει το καλύτερο προπονητή στο κόσμο? Ότι εχει τη φονικότερη τριάδα επιθετικών στο κόσμο?
    Ότι εχει το καλύτερο τέρμα- Ali, το καλύτερο CB- VVD τα 2 καλυτέρα ακραία μπακ -TAA ROBBO και το με διαφορά καλύτερο 6αρι -FLACO?
    Ότι σε 4 χρονιά μέσα κατέκτησε ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ? Ότι χτίσθηκε μια ομάδα από τα 360 να κάνει πάνω από ΔΙΣ σήμερα με μόλις 168εκ κόστος (αγορές πωλήσεις)?

    Το Tiago Alcantara- το οκταρι της Bayern και της Εθνικής Ισπανίας πήρα, και το Diogo Zota τον με διαφορά καλύτερο Πορτογάλο παίκτη της γενιάς του.

    Φτάσαμε να παίζουμε χωρίς ΕΝΝΕΑ (9) βασικούς κάποια στιγμή. Παίζουν στο ροστερ παιδιά 17 και 18 χρονών από τη Κ19 γιατί μείναμε από παίκτες.
    Φάγαμε μια 7αρα?
    ΚΑΙ?
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ? Και η City έφαγε 5αρα από τη Leicester και η Chelskey μόλις προχθές 5αρα από τη West Brom που εχει 21 πόντους όλους και όλους σε 30 ματς και πάει φουλ για Championship. Τι να κάνουν δηλαδή να διαλυθούν? 250εκ λίρες έδωσε η Chelskey και είναι 3 πόντους πάνω μας.

    Φυσικά ήξερα ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά, δε περίμενα να αποδεκατίσουμε έτσι. Όσο έπαιζαν μέχρι το Δεκέμβριο- ακόμη και οι μισοί πρώτος ήμουν. Έκαναν λάθη? Ναι έκαναν. Λάθη όμως όχι ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ. Κανένας προπονητής δε μπορεί να ξέρει ότι θα εχει 9 βασικούς με σοβαρούς τραυματισμούς.
    Ακόμη και αν το δει στο φλυτζάνι, τι θες να κάνει? Να πάρει άλλους 9 να βγάλει ΜΙΑ χρονιά? Και όταν οι τραυματίες επιστρέψουν τι θα τους κάνουμε? Θα έχουμε 2 ενδεκάδες εκατομμύριων να κάθονται? Τι το πέρασες το μαγαζί? Νομίζεις ότι οι παίκτες μας είναι ο μαύρος πάνθηρας αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ που αποκαλείτε όλοι σας ποδοσφαιριστή? Για να κάνει μεταγραφή ουσίας η ομάδα θέλει £40-50εκ δεν είμαστε αεκουλα εμείς να μαζεύουμε τα αλβανα και τα κάθε είδους πικραμένα με 100 χιλιάρικα, ούτε έχουμε τους Άραβες από πίσω να στέλνουν ΚΑΡΑΒΙΑ ΛΕΦΤΑ.
    Τι προτείνεις λοιπόν? Σε μια σαιζόν που μόνο από match days έσοδα (λεφτά που εισπράττει η ομάδα στο Anfield τις μέρες των αγώνων) έχουμε χάσει 117εκ να δώσουμε αλα Πεπ καμμιά 350αρα εξτρά- μισό ΔΙΣ δηλαδή- για να μη χάσουμε μια κούπα?

    Μια χαρά είναι ο Κελεχερ για δεύτερο τέρμα. Ο βασικός της εθνικής Ιρλανδίας είναι, τι ήθελες να πάρουμε τον Κουρτουα? Ποιος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της City ξέρεις? Ένας Στεφεν Αμερικάνος, έχουν Αμερικανό τερματοφύλακα! Ποιος είναι στη Juve? Ο μπάρμπα μπουφον που άμα πέσει κάτω θα σπάσει κανα χέρι 43 χρονών άνθρωπος. Ποιος είναι στη Ρεάλ? Ο Λουνιν ένας Ουκρανός που δε το ξέρει η μάνα του.

    Τι τα πέρασες τα club? Άιντε δώσε 50αρες και 100αρες να κάθονται στο πάγκο? Η νομίζεις ότι ένας παίκτης είναι μόνο η μεταγραφή του? Ξέρεις τι σημαίνει κάνω πενταετές (η Liverpool κάνει σχεδόν αποκλειστικά πενταετή) συμβόλαιο σε τέτοιους παίκτες? 100αρες και 150αρες ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ περνούν τι το πέρασες? Ο Milner πχ στα 34 του παίρνει 140 ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ σε λίρες (δηλαδή 165 σε ευρώ) ξαναλέω με κεφάλαια. Ο Hendo άλλα τόσα. Ο VVD τραυματίας (δε φταίει φυσικά το παιδί) 220ΛΙΡΕΣ (260,000 ευρώ την εβδομάδα)*

    Δεν είμαστε όλοι City και PSG να τρέχουν τα πετροδολλαρα..

    @Davor, δε είδα τα ματς. Είχαμε μια τηλεδιάσκεψη με New York και επειδή είναι 5 ώρες πίσω από εμάς (GMT) άρα 7 από Ελλάδα, τα παιχνίδια αρχίζαν στις 20:00 δηλαδή 15:00 δικιά τους, μόλις ξεκινάγαμε. Στα εισαγωγικά μου λένε sorry το ξέρουμε ότι είναι αργά για το Λονδίνο άλλα δε γίνεται αλλιώς, τους λέω εχει football νόμιζαν ότι είναι το δικό τους, όχι μου λένε αυτό είναι soccer, όχι τους λέω είναι football γιατί παίζεται με τα ποδιά: FOOT ρε παλικαριά! Όχι πάλι αυτοί, football είναι το NFL, άντε πάλι να τους ρωτάω γιατί είναι foot αφού παίζεται με τα χεριά άρα είναι ράγκμπι, γιατί ΕΤΣΙ ήταν η απάντηση και συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε.
    Η κλασσική κουβέντα chips, fries, crisps..
    Πλακά κάναμε, άλλα άντε βγάλε άκρη με τους Γιάνκηδες.

    Νόμιζα ότι θα φάμε καμμιά ώρα- τόσο κάνουμε συνήθως- άλλα μετα μπήκαν και οι δικηγόροι στο κόλπο και κλείσαμε κοντά τρίωρο..(οκ κάναμε και 2 διαλείμματα εννοείται). Είχα τη TV ανοικτή στο mute άλλα δεν έβλεπα, μόνο το σκορ. Τα γκολ πχ δε τα είδα καν, μετα είδα το post-game.
    Τώρα να σου πω ότι σιχαίνομαι τους Γερμανούς και την αλαζονεία τους με τα κατσίκια τους Μίλλερ και τους Κροος? Αστό μη το πιάσουμε, τους θεωρώ τα πλέον υπερτιμημένα ταγάρια.

    * Είναι ανά εβδομάδα τα συμβόλαιο ΟΛΑ στην Αγγλία ακόμη και τα ενοίκια μιας και εχει διαφορά: Αν πχ πληρώνεις 1000 το μηνά είναι 12,000 το χρόνο. Αν όμως πληρώνεις 250 την εβδομάδα, όπως λανθασμένα κάνουν στον υπόλοιπο κόσμο, είναι 250Χ52 εβδομάδες/έτος=13,000 το χρόνο.

  14. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Πρίγκηπατο -φυσικα δεν εξαιρω τον γκρεκο εσκομπαρ!

  15. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Snitch υπερτιμημένα ταγάρια αχχαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχ.Γεγονος ειναι οτι καθε ομαδα εχει ενα ταγαρι!

  16. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Davor
    Άμα δεν το πει η δικαιοσύνη ότι είναι εσκομπαρ,τότε δεν μετράει.Κάτι σαν την Χάγη,που Μιλόσεβιτς και Καρατζιτς κρίθηκαν εγκληματίες πολέμου,αλλα οι Αμερικάνοι που βομβάρδισαν και όποιον πάρει ο χαρος ήσαν αθώες περιστερες.Τον Τζηλο τον έδειραν Γιατί τους στραβοκοιταξε ,και τον φούρνο τον έκαναν αγρό Γιατί θα έκαναν διαπλάτυνση του δρόμου.Και φυσικά,όλοι έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, άμα δεν έχουν ο ένας ανακριτής τους βρωμάει,ο άλλος τους ξυνίζει,κάποιοι από μόνοι τους πάνε σπίτι τους Γιατί βαρέθηκαν,άλλοι δέχονται απειλές Γιατί ενοχλεί το σκυλί που γαυγίζει.Κάποια στιγμή,που θα πάει, θα έρθει κι ένας ανεξάρτητος να αναλάβει την υπόθεση…..

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Από το Πριγκηπατο : Σε λίγο θα ακούσουμε ότι για να πούμε κάποιον αδερφή, ή πρέπει να μας το δηλώσει ή πρέπει να είμαστε μπροστά στο γαμήσι.

  18. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για κάποιο, περίεργο το ξέρω, λόγο στις δυτικές χώρες λειτουργούν έτσι τα πράγματα. Υπάρχει τοπική δικαιοσύνη που χρηματίζεται, υπάρχει τοπική κυβέρνηση που χρηματίζεται όπως και η αντιπολίτευση, υπάρχουν διεθνείς οργανώσεις δίωξης εγκλήματος όπως η Interpol που χρηματίζονται, υπάρχουν Αμερικάνικες οργανώσεις που δρουν σε όλο το πλανήτη όπως η DEA που χρηματίζονται.
    Τι να κάνουμε σε αυτό τον άδικο ντουνιά ζούμε που οποίος δε μας κάνει είναι λαμογιο όπως οποίος μας κάνει είναι κάλος.
    Όπως ο Καφές που πέρσι ήταν αξιόπιστος και φέτος στημένος.
    Θα μπορούσαμε βέβαια να ζούσαμε σε ένα μια όμορφο καθεστώς τύπου Στάλιν, Πούτιν, Κιμ, Φιντελ κλπ. που για όλα αποφασίζει ο μεγάλος πατερούλης οπως μας βολευει και να μη χρειάζεται να έχουμε όλους αυτούς τους περίεργους..

    Shit happens

  19. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Σωστά αυτά που είπες για τους λαδωμένους ή τους πατερούληδες, όμως δεν λένε και τίποτα επί της ουσίας. Επειδή δηλαδή δεν έχει καταδικασθεί ο τάδε, σημαίνει ότι θα κάνουμε και παρέα ή θα κάνουμε και δουλειές ή δεν θα τον δείχνουμε; Ας μας κάνει μήνυση για να μας κλάσει μια μάντρα . Στις μοντέρνες κοινωνίες πλέον, η δημόσια διαπόμπευση είναι χειρότερη από κάποια κουρελοαπόφαση κάποιου δημόσιου υπαλλήλου. Γι’ αυτό κι όλες οι δυτικές κυρίως κοινωνίες βρίσκονται σε παρακμή. Διότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη ( ψυχοθεραπευτικά χρησιμοποιώ τον όρο ).

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβ,Σημητρη,απο το πρωι εχει βγει ρεπορτερ,σαντοριναιος,και λεει οτι η ομαδα βρηκε προπονητη,καιντον αναφερει ως κλεισμενο?????

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Μαζί σου.
    Τι προτείνεις να κάνουμε δηλαδή? Και άντε κάποιος λαδωμένος υπάλληλος- εδώ δε λέμε για ένα επαρχιακό πλημμελειοδίκη λέμε για αστυνομία, ανώτατους δικαστές, κυβερνήσεις ένα σκασμό κόσμο που 4 χρόνια έψαχνε, έβγαλε μια απόφαση. Πόσοι λαδωμένοι υπάρχουν σε ένα θέμα που κυνήγησε και ανέδειξε η DEA και η Interpol? Όλους τους λάδωσε πια? Για 2 τόνους? Ε άμα το έκανε τι να πω? Μπράβο. Αλλα πλέον δε μιλάμε για ένα θαύμα άλλα για κάτι παραπάνω την ώρα που ο original Εσκομπαρ δε τα κατάφερε, με 50 τόνους την εβδομάδα!!! από τη Κολομβιανή δικαιοσύνη (που είναι και αδέκαστη) και κατέληξε με 3 σφαίρες σε μια ταράτσα.

    Οπότε τι κάνουμε? Το γυρνάμε στο λαϊκό δικαστήριο? Η βγάζουμε την απόφαση επειδή το είπε κάποιος conpater σε ένα site?
    Πρόσεξε δε λέω ούτε ότι είναι αθώος ούτε ένοχος, άλλωστε εγώ έγραφα πολλές φορές ότι όλες οι ενδείξεις δείχνουν εκεί. Έλα όμως που άλλο οι ενδείξεις, η όπως τις ερμηνεύει ο καθένας και άλλο οι αποδείξεις.
    Ουτε ειπα να το κανουμε παρεα ποσο μαλλον να ακολουθουμε τις μεθοδους του. Οχι οτι κανουμε τιποτε διαφορετικο. Εμεις δερναμε το Μπακα αυτος το Τζηλο. Αυτος ελεγε ι screw you στο Σισε (τι θυμασαι) εμεις στριβαμε (screw κυριολεκτικα) στους διαιτητες. Αυτος ειχε την ΕΠΟ εμεις σκοτωθηκαμε εδω και 5 κοντα χρονια και την εχουμε.

    Και στη τελική, μιας και η κουβέντα ξεκίνησε ποδοσφαιρικά όταν ανέφερα ότι οι γαύροι (η 7 συγκεκριμένα) πήγαν κόντρα στον Βαγγέλη για τον Ουζουνίδη:
    Τι δουλειά εχει το όλο θέμα με το ποδόσφαιρο την ομάδα και την εταιρεία που παρουσιάζει ο ένας με τον άλλον?
    Αν το πάρεις και κυριολεκτικά, και είναι αυτός από πίσω, δεν έχασε και μια 50αρα που έκανε το εμπόρευμα? Αρα μπήκε και 50 μέσα και έπρεπε αυτό να εχει αντίκτυπο ΚΑΙ στο ποδόσφαιρο (αν το πάρουμε ολιστικά) σωστά?

    Τι δουλειά εχει ποδοσφαιρικά στο χόρτο στην εταιρεία στο ροστερ στους προπονητές στο τι αξίζει η παρουσιάζει ο καθένας από τους 2 με το τι έγινε εκεί?
    Με αυτή τη λογική και ο δικός μας κατηγορείται ότι του έφαγαν μια 300αρα και δε πηρέ χαμπάρι!
    Μιλάμε για το άνθρωπο που κάνει σκόντο στο τυροπιτά το πρωί άλλα δε κατάλαβε λεει ότι 8 χρόνια του μασούλαγαν 300εκ!
    Ο ένας λοιπόν έχασε 50 ο άλλος κάπου βρήκε 300.
    +350 μόνο διαφορά από αυτές τις εξωτερικές ‘μπίζνες’.

    Άμα το πάμε έτσι έπρεπε όντως να βλέπουμε τη Μπαρτσελόνα. Οπότε η εμείς δε ξέρουμε τι βλέπουμε η κάτι πάει λάθος στο βασίλειο της Δανιμαρκιας που λεει και ο Ουίλιαμ..

  22. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς The Snitch : Δημήτρη , μην το πλατιάζεις. Η θέση μου είναι πάγια : ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Δεν έκανα κουβέντα για τον Μελισσανίδη. Σχολίασα για τις κρίσεις μας κι αυτές είναι πάνω από δικαστικές αποφάσεις, πολύ καθαρές και πολύ ντόμπρες. Ξέρεις φυσικά γιατί είναι έξω και οι δύο, δεν χρειάζεται να το γράψω εδώ. Γιατί την πλήρωσε ο Εσκομπάρ; Νομίζω πλάκα κάνεις εδώ.

  23. Ο/Η Κώστας λέει:

    Ώρα, όχι του αυτή των οπαδογφράφων, αλλά η δική μου, το ξεκάρφωτου. Καταρχήν για το ποδοσφαιρικό μέρος της κουβέντας. Μας θεωρώ άτυχους (ΠΑΣ) που κληρωθήκαμε με τον ΟΣΦΠ, διότι από την εικόνα και των δύο άλλων, μάλλον τελικό φτάναμε. Εκεί είναι ένα ματς, με όλα τα γνωστά κλισέ… Βλέποντας και τον “δικό” σας ημιτελικό, ΑΝΕΤΑ έπαιζαν δικοί μας σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και έκαναν και τη διαφορά. Πάντως αυτός ο Χιμένεθ πρέπει να είναι πολύ συμπλεγματικός τύπος με απίστευτα κουσούρια. Μόνο που επιστρέφει στην ίδια ομάδα για 4η φορά, για τον ίδιο λέει περισσότερα παρά για την ΑΕΚ. Διαβάζεις και τις αντικρουόμενες δηλώσεις και δένει το γλυκό.

    Τώρα στα προεδρικά, φαίνεται ξεκάθαρα πως μάλλον μετράνε τα τσουτσουνάκια τους, ειδικά ο Μαρινάκης με τον δικό σας. “Θα έρθω και θα σε πηδήξω” ο μεν, “ήρθες και θα σε ξεφτιλίζω” ο δε.Νόμίζω τότε οι γαύροι την έπεσαν στον Υψηλάντη καθαρά για τα οπαδικά τους τότε με τον Ουζουνίδη, παρά για την αξία του. Φαίνεται σε ‘μένα τουλάχιστον πως πέραν του χαρακτήρα του, ο ευτραφής γαύρος έχει βάλει τεχνοκράτες και το τρέχουν το μαγαζί. Π.χ. δε βλέπω διαφορά του Μελισσανίδη με τον Χριστοβασίλη. Είμαι ο μόνος που ξέρω και μπορώ να τρέχω την ομάδα. ΟΛΑ ξεκινάνε από εμένα και δεν πραγματώνεται τίποτα χωρίς να ξέρω. Όλοι δίνουν αναφορά, όπως στη δομή της επαρχιώτικης οικογένειας εκεί στα τιμημένα 50’s. Απλά ο δεύτερος πραγματικά δεν έχει λεφτά να βάλει. Εξ ου και οι ακροβασίες σε άρματα.

    Το πιο τραγικό απ’ όλα για εμένα είναι τα πανηγύρια των Πόντιων για την ΕΠΟ. Αυτό δηλαδή που αναθεμάτιζαν τόσα χρόνια, το θεωρούσαν καρκίνωμα και προπύργιο της διαφθοράς και σαπίλας, αυτό που τους έκλεβε τον ιδρώτα και τα πρωταθλήματα, είναι πλέον η επιτυχία της χρονιάς. Αυτό που έβριζαν έγιναν, γνώρισμα της φυλής μας αυτό. Άρα, ομολογούν πως ο Ολυμπιακός δεν την έχει και τους το πήρε στα ίσια. Κάτι που λογικά θα γίνει και του χρόνου, αφού πολύ δύσκολα θα βάλουν μυαλό και το χέρι στην κάρτα.

    Ο Εσκομπάρ την πλήρωσε, διότι ήταν κακός άνθρωπος. Μόνο με το κράτος κάνεις δουλειές και τις διάφορες πτυχές του και όχι μόνος. Βασικά το κράτος είναι η αφορμή και η βιτρίνα για να κάνεις τις δουλειές σου με το παρακράτος και την παραοικονομία. Τελειώνοντας το βαρετό κατεβατό, μήπως πρέπει να ρωτήσω και εγώ, όπως και παλιότερα ακροατές τον Γεωργίου, Steven τι θα κάνει του χρόνου ο ΠΑΣ;

    Y.Γ. Αδικαιολόγητη έως και κόντρα στο και καλά πρότυπο του άνδρα (από τα Πετράλωνα πάντα) η απουσία του από το “μνημόσυνο” για το Φίλαθλο.

  24. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Εγώ την γνώμη μου την λέω ξεκάθαρα,είτε εδώ είτε παλιότερα αλλού.Είναι άλλο να λες την άποψη σου κι άλλο να προσπαθείς να την επιβάλλεις.Εγώ απλά την λέω,κρίνοντας από πράγματα και καταστάσεις.Δεν αποδείχτηκε κανένα στημένο επί “παππου”,όλα ήταν καθαρότητα,σε σημείο που απηυδησαν και οι της 7 στο τέλος σε κάθε πέσιμο του Τζολε.Τον Μπάκα δεν τον έδειρε ο Μελισσανιδης,αφού εκείνη την ώρα έτρωγε στον Δουραμπεη.Όλοι πανηγυριζαμε τότε ,δε μπα να ήταν και στο Καζακστάν.Ο Στάλιν,καθάρισε κόσμο και κοσμάκη,αλλα αυτά τα έλεγαν οι αντίπαλοι του για να τον διαβάλουν.Αφού ο ίδιος δεν σκότωσε κανέναν,άντε να έφαγε καμία εικοσαριά,γιατί προσπάθησαν να κλέψουν κάτι ντομάτες από το περιβόλι του. Αλλά πάνω από όλα ο Αλ Καπόνε ,που τον μπουντρουμιασαν για φοροδιαφυγή και μόνο,είχε απόλυτο δίκιο όταν έλεγε πως αυτός δεν έκανε τίποτα από όσα του καταμαρτυρα όλος ο πλανήτης.

  25. Ο/Η Kalamatas λέει:

    Φίλε Snitch τελικά Ρασταβατς τέλος ενώ μας έγραφες ότι έχει κλησει,.Ξερεις κάτι για τον πρεζεμπορα από Αμερική μεριά; Έχει σκάσει τίποτα σοβαρό,Με εκτιμήσει ροταω.

  26. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Πριγκηπατο —–Απο εποχες Βυζαντιου ολικα διεφθαρμενος ηταν αυτος ο τοπος.Διαφθορα υπαρχει παντου αλλα εδω περα…. ναι….ειναι ολα χυμα!Τωρα οπως λεει και Snitch εαν ο χοντρος τοσο δικτυωμενος παγκοσμιος…..τι να πω?

  27. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ο Φουρθιώτης μάλλον τρολάρεται από τον γιατρό του.Του διέγνωσε “οπισθοστερνικό άλγος” και του συνέστησε “αποφυγή έντονης σωματικής δραστηριότητας”.

    Εχω την εντυπωση ότι σύντομα θα παρουσιαστεί με αμυχές και μώλωπες σα τον Κούγια στα μεσημεράδικα,προκειμένου να πάρει πίσω την φρουρά του “όπως πρέπει να κάνει και ειναι υποχρεωμενη η Πολιτεία,βάσει του Συντάγματος,περί ασφάλειας και προστασίας των πολιτώνε” όπως ισχυρίζεται.
    Αντι να τον μπουζουριάσουν, ζητάει και τα ρέστα.
    Κυκλάμινο – κυκλάμινο στου βράχου τη σχισμάδα
    πού βρήκες χρώματα κι ανθείς πού μίσχο και σαλεύεις…”;
    Ελα ντε. Ο μικρός πορνοβοσκός εχει “ταίσει” πολύ κοσμάκι με γραβάτα ή χωρίς.Και ως γνωστόν Verba volant, scripta et video manent.
    Εδώ πάει αυτό που λένε: “όταν χορτάσει η ψείρα,βγαίνει στο γιακά”.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Κώστας : Ειλικρινά τα γράφεις πολύ όμορφα, οπότε δεν χρειάζεται κάποια απάντηση από εμένα. Χωρίς κανένα ευφυολόγημα, έχεις απαντήσει ήδη στην ερώτηση σου : Ουδείς ξέρει πώς θα ξυπνήσει ο μεγαλομέτοχος ή σε ποιό μπλοκ θα πάει. Πράγματι ο Εσκομπάρ ήταν κακός άνθρωπος. Απεδείχθη μόλις σταμάτησε τις μίζες. Εδώ βέβαια ακόμα ( στην ΑΕΚ μιλάω ) ασχολούνται με το πώς ο Μελισσανίδης πήγε στην Σερβία τότε και τι ανδραγάθημα έκανε ή το πώς απέκτησε σταθμούς εφοδιασμού παγκόσμια. Επίσης ασχολούνται ( στον ΟΣΦΠ μιλάω ) με το πώς ο χάπιας είναι έξω ή βαράει προσοχές σε μια γιαγιά 95 ετών ακριβώς.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς davor the pireaus GIVER : Λες να μην είναι; Εφοπλιστής με εισηγμένη, δεν παρακολουθείται στενά για τα επιτεύγματα του; Ο άλλος, λες να επιστρέψει τα 300 ;

  30. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε ξέρω αν είναι τέλος.

    Έγραψα ότι έχουν συμφωνήσει. Επίσης έγραψα ότι κοιτάνε και αλλου και μάλιστα όταν με διορθώσανε ειπα ότι δε ξέρουν τι τους γινεται στην αεκ και απλά ότι βρέξει ας κατεβάσει, σε ελεύθερη μετάφραση.

    Ναι ακόμα το λέω εχει έρθει σε καταρχήν συμφωνια. Απο τότε βλέπεις τι γίνεται εκεί μέσα ο καθένας λέει και κανει το μακρύ και το κοντό του.
    Μπορεί να ξανά σκέφτηκε ο άνθρωπος που πάω να μπλέξω. Δε τον αδικω. Σιγά και τα λεφτά που θα πάρει όχι αυτός αλλά ο καθένας. 200-250 δινει για προπονητή μαξ στη σαιζόν. Άρα μέχρι τα Χριστούγεννα, εκεί τους αλλάζει, αντε να πάρει τα μισά. Ε κάθεται εκεί που είναι και παίρνει σίγουρα 60-80 ατη σαιζόν χωρις να εχει και το παλαβό πανω στο κεφάλι του. Τι να πω ξέρω γω?

    Εξάλλου αν θυμάμαι και ο stevie και άλλοι την ίδια πληροφορία είχαν, δεν το είπα μόνο εγώ.

    Ξέρω ότι μάζεψαν 2 πίττες μετά το ταληρο, μπορεί να την έπεσαν από τώρα και να μη δέχτηκε. Δεν ειμαι και απο πάνω, μαθαίνω διαφορα αλλά είμαι και 3000 μίλια μακριά.

    Φίλε μη ψάχνεις να βγάλεις άκρη εκεί μέσα, του κουτρουλη ο γάμος είναι. Τη μια μέρα αγκαλιάζονται και την άλλη σφάζονται δε τα βλέπεις?

    Μαντεψιες παίζουν ποιος θα πουλήσει εκδουλευση στο βεζυρη λες και αυτός ξέρει τι θέλει…

    ΥΓ Για να καταλάβεις για τι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ μιλαμε η αεκ έφαγε σήμερα 8000 πρόστιμο για εισβολή οπαδών σε παιχνίδι κεκλεισμένων θυρών, που δεν είχε οπαδούς δηλαδή !

    Sent from my iPhone

  31. Ο/Η davor λέει:

    Στηβεν—Τον εχω ικανό. Ξέρω ένα γεγονός που έτυχε σε πιστό μου φίλο σε θέμα με τον χοντρό. Δεν γράφεται στον αερα θα σου πω μόνο οτι, ότι βλέπεις σε γκανγκστερικες ταινιες του συνέβησαν για 48 ώρες στην πραγματικότητα. Μεσολάβησε ένας κοινός “φιλος ” τους και το θέμα έληξε

  32. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Κανα νεο με προπονητη? Η οποια επιλογη θα ειναι ενδεικτικη των προθεσεων

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς davor : Ακριβώς. Αν αρχίσω να γράφω αυτά που ξέρω ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ή από αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκαν και συνεργάζονται ( ας πούμε άλλους εφοπλιστές ή ναυλωτές ή εταιρείες τροφοδοσίας ή εταιρείες ελέγχου των νερών των καζανιών για την πλεύση ), κάνω επίτομο βιβλίο για την συνεργασία όλων των παγκόσμιων κυβερνήσεων, των μυστικών υπηρεσιών και φυσικά των ντόπιων κοτσαμπάσηδων, που όλοι μαζί είναι δεμένοι στον ίδιο αρμό και κρατάει ο ένας τον άλλον. Θα ενδιέφερε όμως κανέναν ένα βιβλίο χωρίς ονόματα, με μυθικούς πρωταγωνιστές; Όχι βέβαια. Όλοι θα ήθελαν αίμα και κουτσομπολιό. Οπότε μια χαρά είμαστε να ξέρουμε και να ρίχνουμε σταγόνες, όπως, όποτε και όσο θέλουμε. Να μας φύγει τώρα κάτι για καμιά μπετονιέρα στην κάτω Σαλαμίνα ή για μια ψιλοφασαρία στο Τσοτίλι λόγω λοξοκοιτάγματος, δεν βαριέσαι. Γαλόνια είναι εκατέρωθεν. Όχι όμως και να δουλευόμαστε με τις δικαιοσύνες ή τις CIA ή τους κατά τόπους πρωθυπουργούς τους δημοκρατικά εκλεγμένους φυσικά.

  34. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Με 110 χιλιάρικα,συν κάτι αλλά που δεν είναι σε χρήμα,αλλα παίζουν ρόλο για τον ίδιο,δεν το κουνάει ρούπι από το οροπέδιο.Είναι και οι άλλες δουλειές που θέλει να ανοίξει.Ένα “συννεφο” υπήρχε και θα υπάρχει ,το οποίο έχει κατσικωθει από πάνω του και δεν λέει να φύγει,και είναι το μόνο που τον χαλάει.Είπαμε,οι Σέρβοι,και γενικά οι πρώην Γιουγκοσλαβοι είναι περίεργη φάρα.

  35. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Στηβεν–Συμπερασμα .Στην Ελλαδα κανενας ”σοβαρος” επιχειρηματιας δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο .Οσοι ”σοβαροι” ασχοληθηκαν εφυγαν και καλα εκαναν.

  36. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Είτε ο Pep είτε ο Jürgen. Έπαιζε και ο Pocce αλλά πήγε Παρι.
    Μου κάνει πραγματικά εντύπωση, δε ειρωνεύομαι ούτε είναι προσωπικό, τι αναμένει ο κόσμος στο θέμα.
    Ήρθαν 11 και έφυγαν, ο Μανώλης λογίζεται ως φυσικά παρόντας και μόνο, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο 12ος θα είναι κάτι διαφορετικό?
    Έχεις δυο βασικά προβλήματα που ΠΟΤΕ, όσο είναι ο μεγιστάνας, δε θα τα λύσεις.

    Πρώτον: ο υφιστάμενος, προπονητής, CEO, ΤΔ (πιάσε όποια θέση θες) πρέπει να είναι αυλοκόλακας και yes man. Άνθρωπος που δεν τηρεί αυτή τη συνθήκη ΔΕΝ προσλαμβάνεται. Είναι θέμα εγωισμού και θέμα νοοτροπίας. Δε γίνεται να έχουμε κάποιον που δε θα κάνει ότι του λεμέ, που θα είναι ‘όνομα’, που θα μας επισκιάζει και θα τραβάει τα φωτά πάνω του, για τον απλό λόγο ότι έχουμε την απολυτή γνώση και κατέχουμε την απολυτή αλήθεια. Δε θα μου πει εμένα ο κάθε Ισπανός, Ιταλός, Πορτογάλος πως θα ‘τρέξω το μαγαζί’ μου. Όταν εγώ από σοφεράντζα έγινα ‘μεγιστάνας’ όλοι αυτοί κλωτσάγανε μπάλες.

    Για να δεχτεί οποιοσδήποτε να τηρήσει αυτή τη συνθήκη πρέπει να είναι ‘δουλικό’ και άσχετος. Ποιος σοβαρός άνθρωπος κάθεται να ακούει τον ΓΡΑΦΙΚΟ να του λεει ποιον παίκτη να πάρει, να του επιβάλει ‘αρχηγούς’ και μπακάκια, να κάνει το σερίφη κατσαδιάζοντας το καθένα μέσα στο τμήμα του οπότε του έρθει, να αλλάζει γνώμη και ‘πλάνο’ κάθε δίμηνο και να του φυτεύει ρουφιανους και ΑΛΒΑΝΑ πάνω από το κεφάλι του?

    Μας φαντάζεσαι στις εταιρείες μας να προσλαμβάναμε cow-boys που δε τηρούν καμμιά ιεραρχία, δε ακούν κανένα, κάνουν ότι τους κατεβεί και τσαμπουκαλεύονται με όλους τους άλλους? Ας τα κλείσουμε από μονοί μας, μη χαλάμε και τις καρδίες μας.

    Δεύτερον: Ακόμη και να αλλάξει προβιά ο λύκος στα 70 του (μη γελάς ακόμη) άντε και φέρνει το Χ-Ψ-Ζ και του δίνει και 1-1,5εκ το χρόνο. Άντε και κουβαλάει και το team του και δίνει και εκεί αλλά 500 σε 3-4 νοματαίους. Ο Χ-Ψ-Ζ δεν θα εχει δει νομίζεις ΠΡΙΝ υπογράψει τι κατσίκια εχει το ροστερ? Δε θα εχει ρωτήσει και δε θα εχει μάθει τι εστί ‘αρχηγός’, παρεακι στα αποδυτήρια, ποιοι είναι ποιοι και τι χαρακτήρες έχουν? Να το πω απλά: Ποιος είναι τόσο ΑΦΕΛΗΣ να πάει manager στη Barcelona (τη κανονική όχι του μεγιστάνα) και να μη εχει φροντίσει να τα εχει καλά με το Μεσι και τις παλιοσειρες Πικέ Μπουσκετς κλπ.? Μαύρο φίδι που τον έφαγε.

    Αρα ο επόμενος είτε μπαίνει στο κλίμα- άρα αυτόματα πάει στη προηγουμένη κατηγορία των yes men, είτε εχει το οκ να καθαρίσει όλους αυτούς τους ΚΟΠΡΙΤΕΣ που το παίζουν ποδοσφαιριστές- αρχηγοί ομάδων, ΤΔ, αρχηγοί αποστολής με ουίσκι κλπ. ΤΩΡΑ ΓΕΛΑ: θα διώξει άνθρωπος όλη αυτή τη πλέμπα που εχει κατσικωθεί με τις ευλογίες του μεγιστάνα? Αν φύγουν όλοι αυτοί ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ το μαγαζί? Ο κάθε ψαρακλας που θα τον πληρώνω και από πάνω? Τι λέτε τώρα ρε θα μου χαλάσετε το μαγαζί εσείς και θα σας πληρώσω κιόλας?

    Πάμε στο extreme σενάριο: Άντε και τους διώχνει όλους αυτούς. Δε πρέπει να φέρεις άλλους? Με τι θα τους φέρεις με στραγάλια? Η θα πας στο λεφτοδεντρο του Αλι6 να κόψεις τη νέα σοδιά? Δε θα βάλει ορό ένας σοβαρός manager, όπως κάνουν και όλοι σε όλες τις δουλείες, να εχει κάποια εργαλεία για να δουλέψει και να παράγει το αποτέλεσμα που ζητά το αφεντικό- εταιρεία?

    Με λίγα λογία δε θα ζητήσει ένα minimum budget να μαζέψει αυτό το αχούρι?
    €10εκ ζήταγε ο Poyet για αρχή και συμφωνήσανε (δεύτερη φορά) ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα ΕΓΓΡΑΦΩΣ. Στο μιλητο μόνο υπήρχε ‘δέσμευση’ αλλά επειδή ο άλλος μπορεί να μην είναι ο Klopp αλλά σιγουρά δεν είναι κανας μαλακας, δε μάσησε το ταραμά.

    Τι είναι €10εκ? ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Είναι κανονικά 4 παίκτες των 2 + το προπονητή. Μιλάμε να πάρεις ΣΟΒΑΡΟΥΣ παίκτες που να έχουν 2εκ ο καθένας- σιγά το νούμερο πλέον 1,5 έδωσε ο άλλος στο Σωκράτη στα 32 του για να είναι στο πάγκο- όχι μαύρο πάνθηρα από τα γαριδάκια να γελάει ο κόσμος με το ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ.

    Πήρες 4. Να σου πιάσουν οι 3, αισιόδοξος είμαι αλλά σιγουρά καλύτεροι από τους τωρινούς θα είναι. Τι σημαίνει αυτό? Θες ΑΛΛΑ €10 την επόμενη σαιζόν μπας και καταφέρεις να φτιάξεις ένα κορμό με 5-6 ποδοσφαιριστές τη δεύτερη σαιζον και να έχεις και ένα manager που να προλάβει να χρονίσει- έτσι γι’ αλλαγή.

    ΑΝ όλα πάνε καλά, ΑΝ σου βγουν οι επιλογές σου κατά 80% (δύσκολο- συνήθως είναι γύρω στο 50%) ΑΝ έχεις υπομονή και δε ξεκινήσεις τις μπουκες στο τρίμηνο ΑΝ ΑΝ ΑΝ.

    Τι βλέπεις εσύ να γίνεται? Να βάζει €10+€10εκ, να δέχεται ότι κάποιος ξέρει παραπάνω από αυτόν και να τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του, η να περνάνε 1,5 -2 χρονιά και να μη κάνει το σερίφη?

    THERE’S YOUR ANSWER.

    Με το μόνο που εχει καταφέρει να συνυπάρξει 40 χρονιά είναι με το πολυνικιτς. Ιδιά στριμμένα άντερα είναι και οι δυο που δεν χωνεύουν τη σκιά τους, γι αυτό τα βρήκαν. Τον θυμάσαι και εκείνον έτσι? Οπότε ερχόταν κανένας άνθρωπος που ήξερε και είχε δει στη ζωή του 3 πράγματα παραπάνω από τα βασικά που έκανε ο πρίγκηπας του ποδονιφτη, τον βαφτίζαμε αμέσως βεντέτα, πριμαντόνα και ατίθασο. Από τον Οκονσκι μέχρι το Τζιοβάνι και από τον Ντέμη μέχρι τον Καρεμπε όλοι ‘προβληματικοί’ ήταν. Μόνο με τους ΙΤΣ τα πήγαινε καλά ο ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ. Δεν είναι τυχαία μια ζωή μουρτζούφλης.

    ΥΓ Κάνω ένα project που αν όλα πάνε καλά θα έχουμε ανακοινώσεις τέλος Μάιου- μέσα Ιουνίου. Εχει τόσο στήσιμο, είναι 3 χώρες, και τόσο λεπτομέρεια που μας ζητάνε μέχρι πόσο προσωπικό με τι αποδοχές ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (αν είναι senior-mid, με τι επίπεδο γνώσεων, με τι εμπειρία) θα έχω στα 5 χρόνια από σήμερα για να δουν αν το μοντέλο συμφωνεί με τα standards. Ήδη έχω 12 άτομα και ακόμη δεν έχουμε τιμολογήσει!
    Τα μαγαζιά των +50εκ στη πενταετία, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΩΝΤΑΙ, αλλιώς γίνεσαι μεγιστάνας, περνάνε 8 χρόνια και κοιτάς τα καράβια των άλλων να περνάνε εκεί στις πολικές θερμοκρασίες των -25. Από την άλλη θα μου πεις αφού πέφτει το μετρητό γιατί να αλλάξει? Και εγώ άμα κονόμαγα +20 το χρόνο και ξόδευα ούτε τα μισά, σιγά μη καθόμουνα να κάνω τρίωρα TEAMS στις 10 η ώρα το βράδυ στην αλλη μερια του πλανητη.

  37. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ρομπι, γνωστος στο KOP ,ως God.Πανω και απο τον King Κενι.
    Γιατι αραγε?

  38. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ λέει:

    καλησπερα SNITCH,θελω να σε συγχαρω πραγματικα για τις αποψεις που διατυπωνεις εδω μεσα εδω και αρκετο καιρο που παρακολουθω τα γραφομενα σου για τα τεκταινομενα στην ομαδα, στηριζομενος παντα σε ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που ειναι βεβαιως και αυταποδεικτα και οχι σε σεναρια επιστημονικης φαντασιας η σε εικασιες που δεν εχουν καμια βαση,πραγματικα πιστευω οτι εκφραζεις τους προβληματισμους του μεσου Αεκτζη που τοσο εχει ταλαιπωρηθει ολα αυτα τα τελευταια χρονια με ολες αυτες τις παλλινωδιες και τα καραγκιοζιλικια σε διοικητικο κυριως επιπεδο(αφηνω εκτος το αγωνιστικο σκελος γιατι ειναι μοιραια συνεπεια αυτο το μαυρο χαλι που βλεπουμε να εξελισσεται εξαιρουμενου του γηπεδικου που εστω και λιγο απαλυνει καπως τις εντυπωσεις μεσα μας).Η επιχειρηματολογια σου δεν αφηνει κανενα περιθωριο για αντιλογο για οποιον εχει την στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα να βλεπει τα πραγματα στυγνα και ρεαλιστικα,νομιζω πως, εστω και με την εδω γραφη σου οπως και ολοι οι υπολοιποι εδω μεσα που ασκουν σκληρη κριτικη, βοηθας να ξεστραβωνονται αρκετοι οπαδοι μας για το τι πραγματικα συμβαινει και ποιο θα ειναι τελικα το μελλον στην ομαδα μας,συνεχισε ετσι για να μαθαινουμε και ορισμενες ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΥΦΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ και κυριως ανιδιοτελως με βαση του να προοδευσει επιτελους αυτο το κλαμπ που τοσα χρονια ειναι στην αφανεια με καποιες φωτεινες εκλαμψεις οπως το πρωταθλημα του 18

  39. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    κατσίκομα με 80,74% διαβάζω σήμερα……
    Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει.

  40. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Χάρη,άλλος φέρνει το κρασί,οπότε κερνάμε όσο θέλουμε….

  41. Ο/Η The Snitch λέει:

    Σε εταιρεία ‘συμφερόντων’ μεγιστάνα διαβάζω. Δηλαδή η Ένωση Φίλων ποιανού συμφερόντων ήταν? Του Μυτιληναίου η του Λατση? H δικά μου?
    Και αφού αγόρασε ο μεγιστάνας από την ΕΦΑ, την αεκ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ?
    Και η ΕΦΑ τα λεφτά αυτά που πήρε, από την πώληση ντε, έλα μη γελάτε ακόμα, σε ποιανών τσέπες θα τα δώσει? Στης Αρκαδη η στου Μπάγεβιτς?
    Δηλαδή τώρα τι άλλαξε? Είναι ιδιοκτήτης επισημά ο μεγιστάνας- γράφεται δηλαδή το όνομα του στο καταστατικό ως μεγαλομέτοχος, ΕΔΩ ΓΕΛΑΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, η άλλαξε το όνομα της εταιρείας συμφερόντων?

    Τι τον κράταγε τόσα χρονιά να εμφανιστεί ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ αλλά Ο ΙΔΙΟΣ?
    Όχι ρε συ Κεφτέ ΔΕΝ τον κράταγε ο ΟΠΑΠ, γιατί και εκεί εκτός ότι ΑΛΛΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ, η αλλαγή για το 15% εχει γίνει επι Βασιλειάδη το Φεβρουάριο του 2019 πριν +2 χρόνια με φωτογραφικό νομό. Εκτός αν υπάρχει και άλλος μέτοχος κάτω του 15% σε στοιχηματικη εταιρεία στην Ελλάδα που να εχει ΠΑΕ και δε το ξέραμε..

    Άλλη ερώτηση: γιατί το 80,7% και όχι το 100%? Τι φοβηθήκατε? Το χρήματα που κράταγε ΑΤΟΚΑ επι 7 χρονιά η ΕΦΑ να κάνει ΑΜΚ και να αγοράζει (από ποιον?) ποσοστό στη ΠΑΕ? Γιατί? Έγινε ποτέ ΓΣ στην ΕΦΑ όπως ΠΑΡΑΝΟΜΑ δε κάνατε 7 χρονιά? Τι αξία εχει το 19,3%? Ποιος ορίζει την αξία? Ο μεγιστάνας μήπως που εχει βγει και έλεγε €10 ευρώ η μετοχή? Και γιατί όχι €20 ευρώ η €50 ευρώ? Γιατί όχι €100 ευρώ? Σάμπως είδε κανένας καμμιά μετοχή ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ποτέ εκτός από ένα χαρτί που τύπωσαν και μοίραζαν στο κόσμο? Πόσες είναι οι ‘μετοχές’? Σε το ΜΚ αντιστοιχούν? Τι τσιγγουνιές είναι αυτές? Ακόμη και στις μουφες τόσο Τσίπης?

    Μπορεί αυτό το 19,3% να πωληθεί από τους ‘ιδιοκτήτες’ της? Να πάει αύριο πχ ο Ιβάν να το πάρει?

    Ρε ούτε στη Monopoly που παίζαμε πιτσιρικάδες δε κάνουμε τέτοιες απατεωνιές, που τα πουλάτε αυτά? Κάνετε γύρω γύρω χαρτομανι την ΠΑΕ για να λέτε ότι κάτι γίνεται αλλά κυριότερα: ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ…

    @ LFC
    Ούτε για πλακά αυτό που είπες. King είναι ΕΝΑΣ, με διαφορά κάτι εκατομμύρια μίλια από το δεύτερο. Μετα είναι ο Ian μετα ο Stevie και μετα εχει και άλλους (McAllister, Barnsie κλπ.) που είναι στο ίδιο επίπεδο. Εκεί είναι ο Robbie.
    Για να μη βάλουμε μύθους μέσα επιπέδου Ian St.John, Ray Clemence, Alan Hansen.
    Και αυτό δε το λέω εγώ, ο ίδιος ο Ian το λεει, αν δεν πιστεύεις εμένα. Όταν τον γνωρίσαμε πριν κάτι χρονιά σε ένα ματς που κάτσαμε πιο πάνω και πιάσανε οι συμβίες τη κουβέντα- έτσι γνωριστήκαμε ως συνήθως, απλά τον ρώτησα πως και έτσι και δεν είναι σήμερα στα ‘προεδρικά’?

    ‘Εκεί κάθεται ΜΟΝΟ ο King, εμείς ενίοτε πηγαίνουμε.’

    O Kenny εχει πιο πολύ κύρος και status ακόμη και από τον Henry.

    @ Δημήτρης
    Ευχαριστώ, τη πλακα μας κάνουμε εδώ, να σπάει λίγο το τρέξιμο στο γραφείο τα πρωινά, δεν προσδοκούμε σε αντίτιμο αρά δεν έχουμε δεσμεύσεις. Δόξα το Βούδα τις εταιρείες μας τις έχουμε- ακόμα τουλάχιστον.

  42. Ο/Η The Snitch λέει:

    Και για να το κάνουμε λίγο πενηνταράκια για όσους δε καταλαβαίνουν το άτοκα:

    Να πούμε ότι ‘αγοράσθηκε’ η ΠΑΕ προς 32εκ, Οσα λεει ο ισολογισμός της όπως η ίδια δημοσιεύει εδώ:

    https://www.aekfc.gr/d/oikonomika-stoicheia-2-47142.htm?lang=el&path=-1285983377

    Άντε να το πούμε, ότι δηλαδή ο πωλητής (η ΕΦΑ) δεν έβγαλε Σεντ τσακιστό επι 7-8 έτη.

    32εκ με ένα 3,8% APR (τόσο έδινε τη Πέμπτη η Lloyds) στην επταετία γίνονται 36,5.

    Δηλαδή ΜΟΝΟ από τους τόκους έχεις ένα +10% η 4,5εκ κέρδος στη πιο απλή (Bank Account) επένδυση χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ρίσκο.

    Άιντε μπρε, καλοφαγωτα εκεί στην …. ΕΦΑ

  43. Ο/Η ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ ....... λέει:

    Δημήτρη πιστεύεις ότι έχει πωληθεί η ΠΑΕ; Γι’αυτό γράφεις και το …ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ;
    Έτσι ακούγεται πάντως.

  44. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητεη Καλημερα
    Κανονικα δεν θα επρεπε να μας νοιαζει αν μεταβιβαστηκε ετσι ή αλλιως η Παε.Δεν θα μας ενοιαζε αν ειχαμε μια ομαδα που λειτουργουσε ως σοβαρο ποδοσφαιρικο κλαμπ.Δεν θα μας ενοιαζε,οπως φανταζομαι δεν νοιαζει τους γαβρους ή τα ορκ του βορρα,αν εβλεπες στο χορτο μια “υγεια” μια προοπτικη.Μας νοιαζει ομως,και μας “φταινε ολα,γιατι και εκει βλεπουμε τη κλασικη φιλοσοφια αυτης της ομαδας,κουτοπονηρια και κουτσαβακισμο.
    Οσο δεν υπαρχουν επαγγελματιες σε καθε θεση,πλανο,οραμα και ενα αξιοπρεπες μπατζετ δεν προκειται να δουμε “ασπρη” μερα.Με πειραζει που το μονο που ξανουν ειναι να αρμεγουν την “ιερη”αγελαδα μεχρι τελους.Με πειραζει ο ωχαδερφισμος που βγαζουν ολοι και που οι δημοσιογραφοι της ομαδας τον προωθουν ως διαφορετικοτητα.
    Για αυτο λεω και ξαναλεω οτι το κομβικο σημειο ειναι η ολοκληρωση του γηπεδου.Να τελειωσει ,να πουλησει μπας και ερθει κανας σοβαρος και οχι λαμογιο σαν αυτον.
    ΥΓ 1 Για το Ρομπι απλα ρωτησα αν αυτο ειναι οντως το παρατσουκλι του.Σαφως και δεν θετω θεμα συγκρισης,οχι απο την σκοπια ποιος ειναι καλυτερος ή πιο επιδραστικος,αλλα γιατι δεν μπορουν να συγκριθουν παικτες που ο καθενας εχει κανει καταθεση ψυχης στην ομαδα.
    ΥΓ 2 Χθες η ομαδα ηταν χωρις ενταση,πολυ χαμηλο τεμπο και προς το τελος η Βιλλα ηταν πιο επικινδυνη.Πηραμε ξανα νικη στο γηπεδο μας μετα απο τις 15/12 με Ζοζε.Ειδα το πρωτο ημιχρονο της Ρεαλ.Μπορω να πω μαγικη εικονα.Ενα οαιχνιδι χαμηλου ρυθμου με την Μπαρτσα να εχει μια Ανουσια κατοχη η Ρεαλ εκανε δυο φασεις δυο γκολ.Καταπληκτικο γκολ ο Μπενζεμα.Ιδιος τροπος παιχνιδιου με μας,βαθιες μπαλλιες στο ξεφωτο να εκμεταλλευτουν την τεχνικη του Βινισιους και την κλαση του Μπενζεμα.Εκει πρεπει να πιεσουμε στον επαναληπτικο,οπου θα υπαρχουν περισσοτεροι χωροι για τους Ισπανους,στην ανακτηση δευτερων μπαλλιων,στην αποφυγη της πρωτης τους πασας μπροστα.Το προβλημα ειναι οτι η ομαδα δεν δειχνει να εχει την ενταση τις αντοχες να το κανει για 90 λεπτα..Ειδομεν