Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ

Kανείς δεν ήξερε ακριβώς το σύστημα με το οποίο θα έπαιζε η ΑΕΚ όταν διάβασε την ενδεκάδα. Μάλλον πήγαινε σε 4-4-2. Δεν έφτανε όμως το δικό μας μπέρδεμα. Διότι με βάση την διάταξη των παικτών στο γήπεδο, εμείς ξεμπερδευτήκαμε γρήγορα. 4-3-3 αλλά το οτι το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ θα έπαιζε αριστερό εξτρέμ, μπέρδεψε σίγουρα την ομάδα.

Η οποία ομάδα δεν χρειαζόταν να την πορετοιμάσεις γι΄αυτό που θα αντιμετώπιζε. Ο Αστέρας πράγματι παρατάχθηκε με το γνωστό 9-0-1, με ένα πούλμαν μπροστά στο τέρμα του και θα έψαχνε μια αντεπίθεση. Εσύ ήξερες από πριν, οτι το τέρμα δεν θα έβλεπες από τον άξονα λόγω πολυκοσμίας. Άρα θα έπρεπε να παίξεις από τα πλάγια, με τα εξτρέμ και με τα πλάγια μπακ, που δεν είχαν να φυλάξουν κανέναν. Τι έκανες ρε παπατζή; Αριστερό εξτρέμ το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ; Προπονητικά δράματα.

Και τι είδαμε στο πρώτο μέρος; Να έχουμε την καθολική κατοχή της μπάλας και να μην ξέρουμε τι να την κάνουμε. Είτε παίζαμε από τον άξονα και σκουντουφλάγαμε πάνω στους παίκτες του αντιπάλου, είτε γινόντουσαν κάποιες προσπάθειες για σέντρα, που δεν παίρναγε ούτε μία. Υπήρχε κάποια προσωπικότητα στο κέντρο για να φτειάξει παιχνίδι; Όχι βέβαια και τα έχουμε πει οτι η ΑΕΚ δεν μπορεί όταν κληθεί να το παίξει αφεντικό.

Είδαμε λοιπόν άλλη μια σούπα, η οποία όμως διανθίστηκε από δυό γκολάρες. Το δικό μας στην πρώτη σωστή επίθεση που κάναμε με τον Μάνταλο να αδειάζει παίκτη μέσα στην περιοχή και να τροφοδοτεί τον Γαλανόπουλο, και το γκολ του Αστέρα, που ήταν φωτοβολίδα ολκής. Αυτά ήταν τα μπαχαρικά της άνοστης σούπας, τα οποία βεβαίως και φανέρωσαν αντίστοιχα αμυντικά λάθη, που μπορούν να χαρακτηριστούν παιδαριώδη. Αλλά δεν έχει σημασία αυτό, αφού αυτά τα μπαχαρικά μας κράτησαν ξύπνιους μπρος στον λήθαργο που βλέπαμε.

Ο λήθαργος έγινε ακόμα χειρότερος στο δεύτερο μέρος. Τα πάντα πήγαιναν όπως τα είχαμε αφήσει, με την ΑΕΚ να βολοδέρνει στο κέντρο και να μην έχει τίποτα στα άκρα – ο Γκαρσία εκτός του οτι ήταν χάλια, ήταν και αδιάφορος -, ενώ ο αντίπαλος γύρισε ακόμα πιο πίσω και μπλόκαρε πλήρως την περιοχή του. Όμως ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και πραγματικά απορούσες γιατί έβλεπες αυτό το παιχνίδι.

Κάπου εκεί στη μέση του δεύτερου μέρους, κι ενώ φανταζόσουν οτι εύκολα μπορούμε να φάμε κι άλλο γκολ, ο παπατζής έβαλε τον Αλμπάνη και διόρθωσε το αριστερό άκρο. Το οποίο ήταν και το μόνο που δούλευε σήμερα αφού ο Λόπεζ ήταν εξαιρετικός, ενώ κι ο Μάνταλος που είχε κάποια όρεξη σήμερα, συνέκλινε προς τα εκεί, δημιουργώντας μια αριθμητική υπεροχή. Το ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ πήγε σέντερ φορ κι ό,τι μπορούσε να χάσε, το έχασε. Όχι βέβαια τίποτα σπουδαίο, αλλά έστω αυτές τις υποψίες φάσης που κάναμε.

Σβηστά πηγαίναμε για ισοπαλία, την οποία την γλυτώσαμε με άλλα δυό μπαχαρικά : Το δοκάρι του αντιπάλου που το γλυτώσαμε από τύχη και το γκολ που πέτυχε ο Λόπεζ μετά από σκάψιμο του Μάνταλου και δική του υπερπροσπάθεια. Είναι αυτός που λες οτι βρήκες προτοφόλι πέφτοντας από την Ακρόπολη και φυσικά παίρνεις και τις απαντήσεις σου για το τι γίνεται στις προπονήσεις : Το απόλυτο τίποτα.

Αυτό το απόλυτο τίποτα που είδαμε και σήμερα από μια ομάδα που θεωρητικά κυνηγάει να βγει στην Ευρώπη και μια άλλη ομάδα που δεν κυνηγάει τίποτα. Αυτό το απόλυτα τίποτα που σου δίνει η ομάδα που πρέπει να κάνει παιχνίδι αλλά δεν έχει χαφ. Αυτό το απόλυτο τίποτα που κατέληξε να παίζει 4-4-2 με κάποιον Κοσίδη μέσα, που μας έδειξε οτι ΤΟ ΑΜΕΑ ΓΙΔΙ μπροστά του, είναι παικταράς, κι οτι τελικά το βαρέλι έχει ακόμα χαμηλότερο πάτο. Το γκολ που έχασε μόνος και αφύλακτος, δεν το έχανε ούτε υπερήλικας με κόβιντ και νάναι και διασωληνωμένος.

Φυσικά τι να πούμε για το παιχνίδι μετά; Άρχισαν τα ηρωικά να κρατηθεί το σκορ, με μπόλικη κλωτσοπατινάδα στο κέντρο και στην άμυνα μας. Καμία οργάνωση, καμία ψυχραιμία λες και κέρδιζες κάποιον διαστημικό τίτλο. Δεν μιλάμε πλέον για κακή ομάδα, μιλάμε για πολύ μικρή ομάδα που ευτύχησε να πάει στα αποδυτήρια χωρίς να πάθει έμφραγμα αφού ο Αλμπάνης παρόλο που προσπάθησε να χάσει το δικό γκολ, τελικά το έβαλε. Μιλάμε για την μαλακία της αρκούδας που θα ακούσουμε αύριο : Η ΑΕΚ είχε υπομονή, προσμονή και τελικά δικαιώθηκε. Αν δεν διαβάσουμε και για περίπατο λόγω σκορ. Εξαρτάται πώς θα την δει σήμερα ο κάθε εντεταλμένος του disinformation.

Εγώ ένα έχω να πω : ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

24 Responses to Α Ε Κ – ΑΣΤΕΡΑΣ

  1. Ο/Η bandog λέει:

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.

  2. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ακόμα μία νίκη στη σειρά να κάνουμε και “κλείδωσε” ο Χιμένεθ.
    Που να τρεχεις αργότερα να τον ψάχνεις στις Ισπανικές παραλίες και να τον κουβαλάς ξανα-μανά…
    Από το πολύ πήγαινε-έλα Ελλάδα -Ισπανία-Ελλάδα,έχει ανοίξει χαντάκι.

    Κάντε του εκεί και ένα ευέλικτο συμβόλαιο 1+1-2=0 + 6 μηνες δια 24 εβδομάδες επί 6 εργάσιμες μειον 28 Κυριακές και αργίες και τέλος.

  3. Ο/Η Dimitris λέει:

    Το ίδιο τελικά λέμε όλοι: Ντροπή στον καθένα που βρίσκεται σε αυτή την ομάδα.

  4. Ο/Η DNAEK λέει:

    Αφήστε μην τα πάρει και εκτός απο την Μπάρτσα φέρει και τον ΧαχαχαΜουρίνιο.

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Ελπίζω ότι αυτό το σχέδιο για κλειστή Σούπερ Λιγκ δεν θα δει ποτέ το φως της ημέρας» Το ποδόσφαιρο έχει ήδη ένα πολύ καλό προϊόν το Τσάμπιονς Λιγκ. Για μένα, είναι ήδη μία Super League και είναι καλό που δεν χρειάζεται πάντα να παίζεις τις με ίδιες ομάδες. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ο σύλλογός μου θα πρέπει να συμμετάσχει. Φυσικά το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό, αλλά γιατί πρέπει να δημιουργήσουμε μία λίγκα όπου η Λίβερπουλ θα πρέπει να παίζει για δέκα χρόνια κάθε χρόνο με την Ρεάλ Μαδρίτης; Ποιος θα ήθελε να το δει αυτό;»

  6. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    ρε τον 7αρα—-Δεύτερη απόλυση μέσα σε τέσσερις μήνες για τον Μάσιμο Καρέρα που περνάει μία δύσκολη επαγγελματική σεζόν. Ο Ιταλός τεχνικός που απομακρύνθηκε από την ΑΕΚ, δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε στην Μπάρι που είχε ως σκοπό την άνοδο στην Serie B.

    Μετά από μόλις 5 νίκες σε 12 παιχνίδια στον πάγκο της, ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απομάκρυνση του πρώην τεχνικού της «Ένωσης», που έμεινε μόνο δύο μήνες στον πάγκο της ιστορικής ομάδας από την Απουλία.

  7. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Επιτέλους κάναμε δύο κολλητές νίκες και ξεσπαθωσαμε. Φέρτε μας την Μπάρτσα…
    Άντε να δούμε τι ψάρια πιάνουμε τώρα που θα πρέπει να καθαρίσω το ζέλα…
    Μπάλα πότε θα δούμε δεν ξέρω μόνο..

  8. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    «Σε μια ποδοσφαιρική ομάδα, υπάρχει μια ιερή τριάδα: οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι φίλαθλοι. Οι διευθυντές δεν είναι μέρος σε αυτό. Είναι εκεί μόνο για να υπογράφουν τις επιταγές».

    – Bill Shankly

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Κι η Ελλάδα έχει μπόλικους ήρωες…

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν εξαρταται για τι ειδους ηρωες μιλας, και σε ποιες καταστασεις αναφερεσαι

  11. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καιβακολη περισσοτερους ηρωες της υποκρισιας η ζωη γενικοτερα

  12. Ο/Η J. PATIKAS λέει:

    Αργά ή γρήγορα η ESL θα γίνει. Αν όχι τώρα, σε λίγα χρόνια. Σιγά μην αφήσουν οι μεγάλοι τα λεφτά. Που συνέβη αυτο για να συμβεί και στο ποδόσφαιρο; Όποιος μπορεί να μαζέψει το χρήμα, το μαζεύει και όλα τα άλλα είναι για να αμπελοφιλοσοφούνε κάποιοι στα καφενεία, στην tv και στα social. Αν πιάσει θα το συνεχίσουν. Αν όχι, θα κοιτάξουν να το βελτιώσουν. Και αν δουν οτι δε γίνεται τίποτα (χλωμό), θα γυρίσουν στην ουεφα. Όταν λέμε να πιάσει, εννοούμε να τους φέρνει περισσότερα λεφτά απο οτι η ουεφα. Οσο για τις διαμαρτυρίες του κόσμου, είναι της πλακας και το ξέρουν. Μόλις αρχίσουν τα ματς, η πλειοψηφία θα τρέξουν στα γήπεδα, θα τρέξουν για διαρκείας, θα τρέξουν να κανουν συνδρομή στην tv και να αγοράσουν φανέλες. Στην Αγγλία θα δυσκολευτούν λίγο να το περάσουν στον κόσμο τους αλλά και εκεί θέμα χρόνου είναι. Θα είναι τοσο το χρήμα ειδικά τα πρώτα χρόνια που αξίζει να ανεχτούν και λίγη γκρίνια. Εντωμεταξύ οσο θα γκρινιάζουν οι δικοί τους, το χρήμα απο Κίνα, Αμερική κ.α. θα γεμίζει του λογαριασμούς τους. When money talks, bullshit walks.
    Το αν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, είναι άλλη συζήτηση που δεν έχει νόημα. Μήπως ήταν καλός για το ποδόσφαιρο ο νόμος Bosman; Και τι έγινε;
    Ο κόσμος προχωράει, ψάχνει, δοκιμάζει, κάνει λάθη, διορθώνει, μαθαίνει, κάνει ίσως ένα βημα πίσω αλλά και 2 μπροστά. Απλά, βασική προϋπόθεση για να βελτιώνονται τα πράγματα είναι η ύπαρξη ανταγωνισμού. Και αμφιβάλω αν αυτό το μοντέλο (ESL) αυξάνει τον ανταγωνισμό. Ειδικά στα εθνικά πρωταθλήματα ο ανταγωνισμός θα είναι ανύπαρκτος. Δεν υπάρχει λόγος να συμμετέχουν αυτές οι ομάδες. Ποιος να τους ανταγωνιστεί όταν με τα λεφτα της esl θα έχουν τριπλάσιο και τετραπλάσιο budget;

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    Nobody fucks with the British.

    Chelsea out, City out already.
    Henderson is calling ALL captains of 20 PL teams to make a stand.
    Rushford does tha same.
    Klopp yesterday spoke against, Milli as of captain also.
    Pep today backed 100% Jurgen.

    Neville, Ferdinand (United),Carragher (Liverpool), Lineker urge people to speak up.

    Protests in Leeds yesterday, and Bridge now by fans.
    Spion Kop he oldest fan club in the world, withdraws all banners from KOP.
    Liverpool AND United fans together!!!! (Thats a first) on weekend protest against the Yanks.

    The biggest mistake that the Americans did was to THINK that this is U.S of Air and they can so as they please without any consequence.

    Fortunately for us this is Britain 🇬🇧 this is PL and things are not that simple.

    ” You can’t make a silk purse out of a pigs ear”

    Stay strong stay together and all this won’t last till the weekend.

    Last update 20:18
    From inside the club: John Henry expected to announce a U turn regarding SL plans.

    YNWA.

    WE ARE LIVERPOOL

    Όπως το έγραψα πριν από λιγο σε ένα από τα μεγαλύτερα private groups που γράφω με 118.000 μέλη και πάνω από 600k hits/ημέρα.

    Sent from my iPhone

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Η ιστορία ενός προαναγγελθέντος θανάτου.

    Ήταν η σαιζόν 2017-18 όταν έφευγε ο Κουτινιο από εμάς για τη Μπαρτσελόνα. Θυμάμαι να του εύχομαι καλή επιτυχία μιας και ήταν κάλος παίκτης σε εμάς, αλλά θυμάμαι να αναφέρω και το μέγα λάθος του. Ότι πάει στα 24-25 του σε μια ομάδα και μια λίγκα που γερνάει και σε 3-4 χρονιά θα πεθαίνει για πολλούς λογούς.
    Πρώτον δεν υπάρχει Ισπανικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν Ρεάλ Μπαρτσελόνα και μια τσόντα. Πιο παλιά ήταν η Λα Κορούνδια, μετα έγινε η Βαλένθια τώρα η Ατλέτικο. Ως τσόντα στη λίγκα νοείται η ομάδα που στη δεκαετία θα πάρει- αν πάρει – κανα πρωτάθλημα, το πιο σύνηθες είναι κανα Copa Del Ray.

    Η Ρεάλ έχτισε τη φήμη της κατακτώντας τα πέντε πρώτα CHL που ούτε Champions ήταν ούτε καν League. Ήταν τουρνουά καλεσμένων συλλογών, σαν summer tournaments προετοιμασίας, στα οποία είχε 2-3 πρωταθλήτριες ομάδες και οι άλλοι ήταν στη λογική να μαζευτούμε να κλείσουμε καρέ. Μερικές ομάδες δεν υπάρχουν καν στο χάρτη, άλλες χώρες (Ολλανδία- Αγγλία) απαξιούσαν να στείλουν εκπροσώπους. Το ότι μετα αυτά τα ‘κύπελλα’ τα βαφτίσαμε CHL έχουν τόσο αξία όσο το κύπελλο Γ Εθνικής που θέσπισε ο μεγιστάνας για μια σαιζόν, ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, απέναντι σε υπερδυνάμεις επιπέδου Αγροτικού Αστέρα και μετα καταργήθηκε. Ίσως αν το είχαμε πάρει μετα από 50 χρονιά και εμείς να το ‘κολλάγαμε’ στα κύπελλα, ποιος θα ζούσε να το θυμάται?

    Η Μπαρτσελόνα προ Μεσι απλά δεν υπήρχε. Πάλευε προκρίσεις με κάποια αεκ στη ΝΦ για το τότε UEFA και είχε ένα (1) ευρωπαϊκό τίτλο όλο και όλο. Όσο η Villa, η Στεαουα, ο Ερυθρός Αστέρας δηλαδή. Η Nottingham εχει 2. Είχε όμως μια εξαιρετική τύχη. Έβγαλε μια εκπληκτική φουρνιά Τσαβι Ινιεστα Πουγιολ Μπουσκετς πήρε Ροναλντινιο αρχικά και Σουαρεζ- Ντανι Άλβες μετα και μέσα σε όλα της βγαίνει και ο κοντός- για μένα ο καλύτερος με διαφορά παίκτης στο κόσμο. Εκεί έχτισε τo μύθο της από το 2006 και μετα.

    Τα χρονιά περνάνε όμως και όπως είχα πει τότε οι σταρ μεγάλωσαν, νέοι ΔΕΝ υπάρχουν ανάλογοι και τα μαγαζιά πάνε άπατα πλέον. Ο ζελεδακια την έκανε αφού είδε ότι δε τον παίρνει πλέον: ας πάω σε μια ομάδα που παίρνει Αύγουστο το πρωτάθλημα να την αράξω στη περιοχή να βαρέσω και 10-15 πέναλτι και μια χαρά θα πουλήσω μούρη 2-3 χρονακια ακόμη. Ο Νειμαρ αναμεσά σε κολοτουμπες και σε 5-10 φάουλ που θέλουν χειρουργεία για να γλυτώσει τη ζωή του ανά αγώνα, την έκανε επίσης για ακόμη χειρότερο ‘πρωτάθλημα’ αλλά με τρελά φράγκα. Οι άλλοι σταμάτησαν και έμεινε ο κοντός στα 33 του να παλεύει για κάποιο ακατανόητο λόγο να πάρει μια κατσαρόλα ακόμη. Μπας και πουλήσουμε κανα πατατάκι, κανα παπούτσι κανα αναψυκτικό ακόμα.

    Έχεις βγάλει κοντά 500εκ από τη μπάλλα. Παίζεις non stop 18 χρονιά. Αν σταματήσεις δεν είναι δα ότι θα μείνεις και άνεργος! Χρυσό θα σε κάνουν να σχολιάζεις πχ.

    ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ? ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ?

    Οι ομάδες πάνε κατά διάολου όμως οικονομικά και εκεί είναι όλο το ζουμί. Ο κόσμος βαρέθηκε τα ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ CHL, αυτό με τα 3 κάποιας Ζιζης δε τα πανηγύρισαν ούτε οι κανονικοί Μαρδιλενοι πέραν των αντίστοιχων ‘είναι εδώ μαζί σου’ καμένων. Ειδικά το ένα με τη ΣΦΑΓΗ της Bayern, με το ‘πέναλτι’ στο +120’ με τη Juve και φυσικά με τη λαβή Τζούντο στο ΜΟ που όλος ο πλανήτης την είδε εκτός από το Ref που δεν έδειξε καν κάρτα σε σπάσιμο ωμοπλάτης! Ήταν απασχολημένος να κρυφογελάει με το Ράμος βλέπεις..

    Ένας Ζιζης που στόμα εχει και μιλιά δεν εχει από τη Κυριακή το βραδύ που ανακοινώθηκε το ανέκδοτο. Δεν είσαι τυχαία ΜΙΚΡΟΣ, σορρυ ήθελα να πω ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. Εδώ τη μια έκανες επαναστάσεις κατά των κατακτητών Γάλλων ως Αλγερινός και την άλλη φόραγες τη φανέλα τους, σε αυτά θα κολλήσεις ρε ΖΙΖΗ? Θύμισες τον άλλο το καραγκιόζη το Bono των U2 που έκανε και καλά αντιπολεμικές συναυλίες για το Ιράκ, έτρεχαν τα κοροΐδα να τον ακούνε να νιαουρίζει (γιατί μόνο τραγουδιστής δεν είναι ο Νταλάρας της Ιρλανδίας) και μετα πήγαινε έναντι αμοιβής να τραγουδήσει στα γενέθλια του George W Bush..

    Η Ρεάλ εχει φαλιρίσει 3 φορές. Η τελευταία είναι που πούλησε το προπονητικό της στο δήμο έναντι 500εκ και το νοίκιασε πίσω έναντι ψίχουλων, γιατί είναι γνωστό ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι της Μαδρίτης αν δεν έχουν top προπονητικό δε μπορούν να αποδώσουν σωστά στα γραφεία τους…
    Πως θα βαράς σφραγίδες στα πρωτοκολλά αν δεν έχεις κάνει δίωρη πισινά σάουνα κρυοθεραπεία πριν?

    Η Μπαρτσελόνα τα ιδιά. Τη κρατάνε στη ζωή οι χορηγοί με συμβόλαια τριετίας που είχαν άλλα νούμερα γιατί η ομάδα έπαιρνε κούπες είχε παίκτες. Αυτά τα συμβόλαια όμως λήγουν, ο Σούμαρες έφυγε, ο Μεσι αν δε φύγει είναι πλέον 34, ο Μπουσκετς τα ίδια ο Πικέ σχεδόν τα ίδια. Σε αποκλείει πλέον ο Μανωλάς!! με 3-0 και η Liverpool χωρίς Salah-Firmino σου ρίχνει 4 στο 70’.
    Ήρθε ο κορεσμός άλλα το κακό δεν είναι αυτό. Το κακό είναι ότι πλέον του κάνει παρέα ο χρόνος.
    Οι νέοι είναι καλοί μεν άλλα δεν είναι πολύ καλοί. Όσο και να τους προβοκάρουμε ως τέτοιους. Τους φορτώνουμε και ευθύνες που δε μπορούν να διασεισθούν, ο νέος Τσαβι ήταν ο Κουτινιο, ο νέος Νειμαρ ο Ντεμπελε και πάει λέγοντας.

    Η Ρεάλ εχει φτάσει να παίζει πούλμαν μπας και πάρει καμμιά πρόκριση με 8 και 9 παίκτες 70 και 80 λεπτά μέσα στο κουτί και το μπάρμπα Μοντριτς με το κυρ-Μπενζεμα καλυτέρους παίκτες της. ΑΥΤΟ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ?

    Όλη η ιδέα της SL βασίστηκε σε 2 πράγματα. Στην οικονομική επιβίωση των Ισπανών που πάνε για κανόνι και στην απληστία των Αμερικάνων που νομίζουν ότι οι ομάδες της Premier League είναι τίποτε στρατιωτάκια σα το NFL που περνούν φορά και κουτουλάνε οι αραπαδες ο ένας τον άλλον κανα τρίωρο και ο κόσμος εδώ είναι Αμερικανάκια να τους πουλάς Pepsi και ξεκολιαρες που τραγουδάνε στα ημίχρονα σε rednecks βλαχος που τρωνε hot dog.

    Εδώ όμως είναι Αγγλία, το μαγαζί τρέχει κοντά 150 χρόνια, και δε καταλαβαίνουμε τίποτα δε ‘πα να τάζετε 500ΔΙΣ το μήνα. Εδώ ο κόσμος ΑΠΑΙΤΕΙ να βλέπει μπάλα, να εχει ανταγωνισμό, να νικάει (όσο γίνεται) ο μικρός. Εδώ παίζει QPR-Reading και είναι τίγκα το γήπεδο. Ο κόσμος το Σάββατο θα πάει να πιει τις μπύρες του, να δει το ματς να κοροϊδέψει τον απέναντι. Χεστηκαμε για τη Γιουβέντους.

    Η όπως είπε ο Jürgen τη Δευτέρα: Θέλω να δω τη West Ham στo CHL αν το αξίζει και τερματίσει πάνω μας. ΔΕΝ μου αρέσει, θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε τη θέση άλλα έτσι είναι το σωστό.

    Δε μας νοιάζει ρε Αμερικανάκια να βλέπουμε Τσέλσι -Ρεάλ και Λίβερπουλ- Γιουβέντους 20 φορές το χρόνο. Προτιμώ να δω Μπερνλι και Σον Νταις (κάνω τάκλιν στη καρωτίδα) εναντίον Ροι Χοντσον (πιο 4-4-2 πεθαίνεις), εκατό φορές Σάββατο απόγευμα με χλιαρές μπύρες, παρα να μου κουνάτε στο πρόσωπο 3 ώρες το κάθε παπαρα που πουλάει ξυραφάκια.

    Μας είναι αδιάφορες οι κούπες. Τις θέλουμε φυσικά άλλα προτιμώ να νικήσω μέσα στο τσαντίρι των ονείρων και στο Γκουντισον παρα να κάνω διπλό σε μια Ισπανία.
    Who cares αν νικήσω το Παπαρινιο στη Μαδρίτη σε 1-2-4 ματς από τα 20-30?

    Ειδικά άμα η συμμετοχή μου είναι εξασφαλισμένη, χάσω νικήσω και την επόμενη χρονιά?
    Τι μου έδινε δηλαδή η περίφημη λίγκα? Τη σιγουριά των 30 ματς είτε παίζει ο Σαλαχ είτε ο μαύρος πάνθηρας του ‘μεγιστάνα’?
    Γιατί να ιδρώσω τότε να ‘νικήσω’? Μη χάσω τη σίγουρη θέση μου?

    Τι είναι εδώ? NBA που οι μισές ομάδες έχουν μείνει τόσο πίσω στο ‘πρωτάθλημα’ και κάνουν αγγαρεία τη μισή σαιζόν για τα φράγκα?

    Ρε πλακά μας κάνετε? Σας φαινόμαστε –κυριολεκτικά μιλάω- ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ?

    Για να το κλείσω μιας και είναι αργά πλέον – πήγε 2 τα ξημερώματα- και θα το σηκώσω αύριο:
    Ο αρχηγός μας πήρε χθες πρωτοβουλία και επικοινώνησε πρώτα με ΟΛΟ το ποδοσφαιρικό τμήμα (παίκτες προπονητές βοηθοί κλπ) και μετα με τους υπολοίπους 19 αρχηγούς όλων των ομάδων της Premier, βγάζοντας αυτή τη ανακοίνωση ΠΡΙΝ αποσυρθεί επισημά το club.

    Jordan Henderson Liverpool FC and England Captain:

    We don’t like it and we don’t want it to happen
    This is our collective position.
    Our commitment to this football club and its supporters is absolute and unconditional.

    You ‘ll never walk alone.

    Κατάλαβες ρε βλογιοκομμένε ΠΑΠΑΡΑ τι κάνουν οι αρχηγοί όταν τους κοροϊδεύουν οι ιδιοκτήτες τους? Κατάλαβες ρε ΤΣΙΡΑΚΙ τι σημαίνει η θέση που μου είσαι 6 χρόνια κολογλυφτης και ρουφιανος του αφεντικού?

    Ακολουθήσε σήμερα η δήλωση του Henry. Δεκτή η συγνώμη, ΟΛΟΙ κάνουμε μαλακιες, ελπίζω να καταλάβατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ εκεί απέναντι τι έγινε και που είστε:

    I want to apologise to all the fans and supporters of Liverpool Football Club for the disruption I caused over the past 48 hours.

    It goes without saying but should be said that the project put forward was never going to stand without the support of the fans. No-one ever thought differently in England. Over these 48 hours you were very clear that it would not stand. We heard you. I heard you.

    And I want to apologise to Jürgen, to Billy, to the players and to everyone who works so hard at LFC to make our fans proud. They have absolutely no responsibility for this disruption. They were the most disrupted and unfairly so. This is what hurts most. They love your club and work to make you proud every single day.

    I know the entire LFC team has the expertise, leadership and passion necessary to rebuild trust and help us move forward. More than a decade ago when we signed up for the challenges associated with football, we dreamed of what you dreamed of. And we’ve worked hard to improve your club. Our work isn’t done. And I hope you’ll understand that even when we make mistakes, we’re trying to work in your club’s best interests. In this endeavour I’ve let you down.

    Again, I’m sorry, and I alone am responsible for the unnecessary negativity brought forward over the past couple of days. It’s something I won’t forget. And shows the power the fans have today and will rightly continue to have.

    If there’s one thing this horrible pandemic has clearly shown, it’s how crucial fans are to our sport and to every sport. It’s shown in every empty stadium. It’s been an incredibly tough year for all of us; virtually no-one unaffected. It’s important that the Liverpool football family remains intact, vital and committed to what we’ve seen from you globally, with local gestures of kindness and support. I can promise you I will do whatever I can to further that.

    Thanks for listening.

    ΥΓ. Φλωρεντίνο: Εχει τελικό με το άλλο το νούμερο τον Ανιελι η ομάδα σου το Σάββατο ρε σαχλαμάρα. Έκλαβε ο κανονικός Ανιελι και βγήκε η πορδη ο εγγονος. Θα σε έβλεπε ο πάππους σου και θα σε πλάκωνε στις φάπες σουργελο.

    Άντε με το καλό να σηκώσεις και τη πρώτη κούπα ΕΒΓΑ βανίλια- σοκολάτα να βάλεις το 14 στη φανέλα. Αφού υπάρχουν πρόβατα που δε σε πήραν με τις κλωτσιές ακόμη εκεί πέρα στην ένδοξη Μαδρίτη καλά τους κάνεις.

    Εγώ θα δω Liverpool – Newcastle και West Ham- Chelskey

    Που βγήκες και έκανες παρατηρήσεις στο κόσμο της Liverpool ΓΕΛΟΙΕ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.

    ΥΓ2 Πρέπει να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ που συμμετείχαν σε αυτό το θέατρο του παράλογου. Με πρώτους εμάς και τη Referee United. Νομίζω ότι ένας ετήσιος αποκλεισμός από το CHL και για τους 6 και ένα ωραίο πρόστιμο πχ 10-20εκ είναι μια χαρά.

    Να δοθούν τα λεφτά στις πιο μικρές ομάδες τύπου Leeds-Newcastle-Brighton να δουν οι μεγάλοι ότι η αλαζονεία δεν έρχεται δωρεάν.

  15. Ο/Η Κώστας λέει:

    Νομίζω πως αυτό το εγχείρημα ήταν “tesing the waters” που λέμε και στο χωριό μου. Έριξαν τα δίχτυα τους και τελικά πήγαν και αυτά στον κουβά. Το πιο τραγικό απ’ όλα είναι η άποψη που έχουν τύποι σαν τον Πέρεθ της Ρεάλ. Δήλωσε πως “πάμε να σώσουμε το ποδόσφαιρο.” Οι υπότιτλοι σ’ αυτό είναι πως πάμε να σώσουμε τις καταχρεωμένες εταιρίες μας, αλλά και πως οι άλλοι π.χ. Βαλένθια, Βιγιαρεάλ και Ουέσκα απλά υπάρχουν εκεί. Θεωρεί πως αυτοί και μόνο οι λίγοι αυτοί είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο και οι εκλεκτοί. Καπιταλισμός γουιθάουτ κανόνες ή το επιστέγασμα της φασιστικής νοοτροπίας; Πάντως έδειχνε να μην προχωράει αυτή η δουλειά μετά τις τόσες αντιδράσεις από τους οπαδούς/καταναλωτές.

    Εννοείται πως έπρεπε να υπάρχουν κυρώσεις για τους “αποστάτες”, αλλά ούτε αυτό το βλέπω. Τώρα πως όλοι αυτοί οι καταχρεωμένοι, Ισπανοί κυρίως και Άραβες, διότι υποτίθεται υπάρχει το Fin. Fair Play ονειρεύονται μεταγραφές με εκκ έουρος μετά από δύο σχεδόν χρονιές με covid είναι μάλλον άλλο ανέκδοτο. Πάντως έχει γίνει το κακό στην Αγγλία και με τους “εισαγόμενους” επιχειρηματίες. Δεν έχουν αυτοί κάποιο σημείο αναφοράς και σύνδεσης με τις ομάδες. Εννοείται σαν επιχειρηματίες κοιτάνε το καλό του μαγαζιού, αλλά όπως έγραψε και ο Snitch ο Αμερικάνος το βλέπει σαν ένα δίωρο που θα ξοδέψει χρήματα για να περάσει απλά καλά. Συν ότι θα δείξει και τι κοινωνικό του status, διότι μόνο έτσι αυτο-προσδιορίζονται αυτοί και αυτο-ικανοποιούνται. Βγάζω π.χ. 15.000 δολάρια το μήνα, πρέπει να το δείξω.

    Ένα άλλο τραγικό είναι πως ούτε και οι Ιταλοί, οι οπαδοί/φίλαθλοι εννοώ, αντέδρασαν. Τουλάχιστον εγώ δεν πήρα στα νέα πρέφα κάτι. Υποτίθεται άλλος ένας ποδοσφαρικός λαός εναντίον του σύγχρονου ποδοσφαίρου. Οι Deutsche,για τους οποίους δεν έχουμε πάρει ακόμη σαφή απάντηση τόσα χρόνια εάν είναι φίλοι μας ή όχι, το είδαν καθαρά και σωστά από την αρχή. Εκεί άλλωστε έχουν χρόνια θέματα με το περίφημο 50 συν 1 %.

    Αλλά νομίζω εδώ και χρόνια έχει χαθεί αυτό με την “ψυχή” του αθλήματος. Απο τη στιγμή που έχει εμπορευματοποιηθεί σε ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟ βαθμό, αναμενόμενο είναι οι γιάνκηδες να το βλέπουν σαν αγελάδα που γεννά λεφτά. Κάποτε, θυμάμαι τα mundial και τα περίμενα να δω διαφορετικές σχολές μπάλας και διαφορετικούς ανθρώπους στις κερκίδες με διαφορετικούς πανηγυρισμούς και διαφορετικά χρώματα και ήχους. έχω ακόμη τις βιντεοκασέτες από αυτό του 2002 όπου άρχισα να τα παρακολουθώ. Πλέον είμαστε όλοι ίδιοι. Όλοι οι ίδιοι πελάτες, ανάλογα την τσέπη μας βέβαια, που πάμε και τους τ’ ακουμπάμε στους ίδιους που πάνε μας τα πάρουν με την ίδια ακριβώς νοοτροπία και σκεπτικό.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη πριν λιγο καιρο ειχε διαρευσει το συμβολαιο του Μεσι,απο την τελευταια ανανεωση.Με μπονους,μπονους υπογραφης κλπ εφτανε στα 130 εκκ το χρονο.Αρα τα 500 που λες και λιγα ειναι.Το ειχα γραψει ,το παραπανω,και σε παλιοτερο σχολιο.Η Μπαρτσα το μισθολογικο κοστος της αγγιζει το 70% των εσοδων.
    Για αυτο δε βγηκαν και τα μεγαλα αστερια να μιλησουν.Το νεο φορματ θα τους εδινε τη δυνατοτητα να απαιτησουν περισσοτερα.
    Εκωφαντικη Σιωπη ειδικα των οπαδων της Μπαρτσα.
    Εγκρινω καιβΕπαυξανω για αυτο το νουμερο το μποζο,συγνωμη μπονο
    Τσακωθηκαν οι “μαφιοζοι” και χωρισαν τα τσανακια τους.Στο τελος της ημερας μπορει και να παρουν παραπανω χρηματα απο την ουεφα

  17. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Kώστας : Έχει πλάκα να διαβάσεις το τι έγραψαν οι Έλληνες δημοσιογράφοι, που αμέσως πετάχτηκαν σαν την ΄πούτσα με γνώμη. Ειδικά αυτοί που ήταν υπέρ του εγχειρήματος.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Θυμάσαι τους ήρωες από την πρώτη στιγμή; Έπεσαν οι φαλιμέντο κι οι άλλοι βρήκαν περισσότερα λεφτά.

  19. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δημητρη το πιο σημαντικο.Ποιος ο ρολος του Νταγκλις στην ολη ιστορια.Το γνωριζε ή οχι?Αν το γνωριζε και εχει δωσει τηβσυγκαταθεση του σορρυ αλλα παει για κατηγορια μπονο και αυτος

  20. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC
    Αυτά είναι με τη εφορία 40% μέσα. Αλλα τι σημασία εχει? Βγάζει νομίζω παραπάνω από τους χορηγούς (Lay’s Pepsi Adidas) κλπ. από ότι στη μπάλλα.
    Τώρα είναι 500 είναι 800 1 ΔΙΣ μικρή η διαφορά.
    Μετα από ένα νούμερο δεν υπάρχει αίσθηση του χρήματος. Θα πάρεις ένα σπίτι 10-15, δυο σπίτια πάμε 25-30, ένας σκάφος 30-35, ένα λίαρ 45-50, 5 αυτοκίνητα και άλλες 30 παπαριες άντε να πάμε 60.
    Οκ αν ήταν 500 του έμειναν 450 αν είναι 800 ξέμεινε με 750, εκεί είναι το θέμα?

    Εδώ ο Φλωρεντίνο (επίτηδες με Ω από το φλώρε) μας έλεγε ότι μπαίνει μέσα γιατί λεει είχε budget 900 και έξοδα 700. Το να μη σκάει βέβαια δεκάδες εκ κάθε μηνά σε μισθούς ΔΕ περνάει από το μυαλό καν.

    Είναι σα να μπαίνω μέσα εγώ στην εταιρεία και όχι απλά να κάνω προσλήψεις αλλά να χτυπάω και top στελέχη με δεκάρικα και παροχές το μήνα!
    Πόσα θες εσύ παιδί μου? 10,000 καθαρά, δηλαδή 13-14,000 μεικτά, 6 μισθούς bonus, 30k expense account και ένα Range Rover. Βεβαίως! Κάτι άλλο? Να ρίξω και 2 διπλά aller-retour First Class για Bora Bora με το γκομενακι να ξεσκάσεις λίγο?

    Από την άλλη βγήκε και δήλωνε ότι θέλει να δώσει λεει 300εκ για τον MBAPEE! Ελεήστε ρε παιδιά το ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ που μπαίνει μέσα ο κακόμοιρος μπας και χαλάσει άλλη μια 300αρα για ένα κολοπαιδο 22 χρονών!!!

    Που μας έκανε και μαθήματα ως οπαδούς της Liverpool μιας και εκεί έγινε ο μεγάλος σαματάς. Άκουσες κανένα στο Manchester να κατεβάζει πανό, η στους Spurs να μιλάει όπως εδώ?

    Κάνεις δε γνώριζε τίποτα. Ρώτησα ξεκάθαρα τον Barnsie γι’ αυτό και περίμενα 2 μέρες πριν γράψω κάτι. Ήταν ενέργεια καθαρά από USA γι’ αυτό και οι ανακοινώσεις βγήκαν από εκεί και όχι από το σύλλογο. Ο Klopp απείλησε να φύγει- είδες τι λεει ο Henry? I want to apologise to Jürgen, to Billy, to the players.

    Κάποιοι παίκτες ήταν έξαλλοι γι’ αυτό και μίλησε ο Millie στο γήπεδο και ο Hendo μετα ΠΡΙΝ την ανακοίνωση απόσυρσης.
    Είδες πως έπαιξαν στο Eland? ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ στο Β και ο Jürgen απλά χάζευε. Δεν μίλαγε καν, ποιος ο Jürgen που σε κάθε ματς χτυπιέται στο πάγκο.

    Άκουσες τι είπε ο Carra τη Κυριακή? Αν η διοίκηση προχωρήσει και δεν αποσυρθεί ΑΜΕΣΑ δε θα βγάλει την εβδομάδα. Εδώ ΔΕΝ παίζουμε με αυτά, οι ίδιοι οι οπαδοί θα το γκρεμίσουν το Anfield brick by brick. Δες τις δηλώσεις του αν νομίζεις ότι υπερβάλλω.

    Τα εχουμε πει πολλές φορές: οι Βρεττανοί είναι περίεργα τρένα δε καταλαβαίνουν από τέτοια. Είτε το δέχεσαι και προχωράς μαζί τους είτε δε το δέχεσαι και πας σπίτι σου. Προσωπικά όχι απλά το δέχομαι αλλά τους γουστάρω με 1000.
    Είναι ανάποδοι επειδή πιστεύουν ότι έχουν δίκιο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. Ειδικά όταν πας να τους επιβάλλεις κάτι που δε το γουστάρουν, που πάει ενάντια στη παράδοση τους, μαύρο φίδι που σε έφαγε.

    @ Κωστας

    Οι Γερμανοί δε μάσησαν γιατί είναι 50+1% στα χεριά των οπαδών η ομάδα. Όταν οι οπαδοί ΧΩΡΙΣ να είναι μέτοχοι εδώ, ξεσηκωθήκαν και πήγαν να τους πάρουν με τις πέτρες όλους, άντε πες εσύ σε κάποιον που είναι και μέτοχος να κάνει αυτές τις αηδίες. Κλοτσηδεν και μπουνιδεν θα έφευγαν οι Ανιεληδες από τα γήπεδα.

    Οι Ιταλοί δε μίλησαν γιατί είναι η παρακμή του ποδοσφαίρου. Πόσα χρονιά εχει να πάρει ιταλική ομάδα κούπα και ποσά πριν από τη μοναδική της Κίντερ το 2010 είχε να ξαναπάρει? Που είναι η Μίλαν σήμερα? Την έπαιζε στα ίσα ο Μανταλος!! την απέκλεισε ο Φορτουνης και το αστέρι της είναι ο Τσαλχανογλου? Φυσικά το είδαν λοιπόν σαν ευκαιρία να τσιμπήσουν κανα ψιλό.. μπας και ξαναμπούν στο χάρτη, οποίος και αν ήταν αυτός.

  21. Ο/Η Κώστας λέει:

    Διάβασα πριν λίγο κυριολεκτικά την εισαγωγική παράγραφο σε συνέντευξη στο gazzetta, αλλά σταμάτησα και δεν έκανα τον κόπο να το διαβάσω όλο. Ο λόγος. Μιλά ένας ρεπόρτερ με έναν κύριο Ιωαννίδη. Σύμβουλος, γράφει, σε δύο αγγλικούς συλλόγους που συμμετείχαν στο “πραξικόπημα”/επανάσταση… ελέω και ημέρας… Ενώ και καλά ο σύμβουλος αθλητικού δικαίου τους συμβούλευσε, επί πληρωμή φαντάζομαι, να σχηματίσουν δική τους λίγκα, αφού απέτυχε η τρομοκρατία τους, εν τέλει ισχυρίζεται πως έπιασαν κορόιδο την UEFA.

    Ειλικρινά εκεί σταμάτησα να διαβάζω. Δηλαδή βγήκαν και κερδισμένοι. Αυτό καταλαβάινω εγώ ο πληβείος. Μάλλον αυτό θέλουν να περάσουν τώρα. Κοιτάνε τώρα να “μπαζώσουν” το κατακέφαλο ή όντως η τρομοκρατία τους θα κάνει την uefa να ενδώσει στα οικονομικά θέλω τους;

    @the snitch Και εγώ δεν τους συμπαθώ τους Γερμανούς, αλλά σε αυτό εδώ ήταν σωστοί και ξεκάθαροι από την αρχή. Διάβασα πως μαζί με την Παρί, η Μπαγερν θα κάνει κουμάντο στην uefa μετά και την αποστασία των 12. Γαλλογερμανικός άξονας και εκεί τελικά. Πάλι θα πετύχουν οι Γαλλογερμανοί, αφού ο τρίτος ρόλος που πάντα πρέπει να υπάρχει, θα είναι μάλλον η κηλίδα που θα μείνει όσο να ‘ναι στην ιστορία των Αγγλικών ομάδων. Κυρίως της Liverpool που έχει την πιο “λαική” βάση/προφίλ.

    @Steven και Snitch μιας και κατέχετε το οικονομικό, τεχνοκρατικό γίγνεσθαι. Κάπου προς τα εκεί δεν θα πάει στη μπάλα, έστω με κάποια μορφή στο μέλλον; Κάτι σε G8; Μακάρι να μη συμβεί, αλλά δεν είναι αναπόφευκτο με την ιστορία του χρήματος;

  22. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το πραγμα δεν νομιζω οτι θα ηρεμησει ετσι απλα.Οι οργανωμενοι ειναι πυρ και μανια με τους Αμερικανους.Ειναι η σταγονα που ξεχειλισε το ποτηρι.Τα διαρκειας,οι υψηλες τιμες,η εξτρα χρεωση ,αν θυμαμαι καλα,80 £ στα διαρκειας με αφορμη το covid.Η νεα μορφη του ch league.Οπως πρεπει να μπει ενα φρενο στην απληστια των παικτων ,θα πρεπει να μπει φρενο και στην απληστια των διοικησεων.
    ΥΓ Για τον Νταγκλις διατηρω τις επιφυλαξεις για το ποσο ηταν ή οχι υπερ της ESL,γιατι η χθεσινη δηλωση του ηταν απο light εως αδιαφορη,οταν γυρω του παικτες,προπονητης ,πριν ακομη ανακοινωσει η ομαδα την αποσυρση της,εριχναν πυρ ομαδον κατα της αποφασης του FSG

  23. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ LFC

    Ο Dalglish είναι μεν Director αλλά ο τίτλος είναι περισσότερο συμβουλευτικός παρα εκτελεστικός. Υπάρχει ο Hogan (αυτός είναι ο Billy που είπε ο Henry) ως ΤΣΕΟ, ο Werner που είναι πρόεδρος του ΔΣ (αυτός που ο Κοτζιάς ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι ο άλλος είναι πρόεδρος της χωράς ένα πράγμα….- πιο ΒΛΑΚΑΣ πεθαίνεις) και 4 Directors. Αυτοί όλοι είναι το ΔΣ.

    Το εκτελεστικό κομμάτι, δηλαδή προϊόν (ομάδα προπονητές κλπ.), επικοινωνία (πωλήσεις, διαφήμιση, οπαδοί), licencing, strategy κλπ. είναι κάτω από το CEO μέσω General και Managing Directors απ’ ευθείας ( αυτοί οι 2 Directors ΔΕΝ είναι στο ΔΣ).
    Ο Managing αναφέρεται στον General.
    Τα, legal, partnerships, stadium ops (Retail κλπ.) ανάλογα πάνε κάτω από τον Managing Director.

    Μια τυπική οργάνωση εταιρείας δηλαδή.

    Πως είναι το αεκ που έχεις 10 μπροστινούς να ξύνουν τα παπαρια του αφεντικού? ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

    Ο Henry ζήτησε συγνώμη, ο ΜΟΝΟΣ ιδιοκτήτης που το έκανε σε όλη την Ευρώπη, σε όλους αλλά και προσωπικά στον Jürgen και στο Billy ονομαστικά.

    Παραβλέπουμε το γεγονός καθ’ αυτό, ότι ένας Billionaire κανονικός (όχι μεγιστάνας της ΠΟΡΔΗΣ) βγαίνει και ζητά δημοσία συγνώμη σε ON CAMERA και όχι απλά με μια δήλωση. Είδες κανένα άλλο να το κάνει η έχεις δει πολλά αφεντικά να ζητάνε συγνώμη από τους υπάλληλους τους για κάτι που στη τελική είναι δικαίωμα τους να κάνουν και ας είναι και λάθος? Last time I checked στα μαγαζιά μας, οι ιδιοκτήτες κάνουμε κουμάντο, όχι οι υπάλληλοι. Άμα θέλω εγώ να κάνω κάτι, θα ζητήσω ψηφοφορία από τους από κάτω? Δημοκρατία έχουμε και δε το ήξερα τόσα χρονιά? Η όταν ήμουν εγώ υπάλληλος χάραζα στρατηγική στη Vodafone στη Toshiba και στην Intralot?

    H απόφαση ήταν Made in USA καθαρά και έγινε επίτηδες έτσι (Κυριακή βραδύ ΜΕΤΑ τις αγωνιστικές των περισσοτέρων ομάδων- μόνο 2 είχαν παιχνίδι Δευτέρα- Τρίτη) για να υπάρχει χρόνος μερικές μέρες για τις αντιδράσεις. Ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν έχεις αρά υπήρχε χονδρικά 1 εβδομάδα ‘ελεύθερη’.

    Αυτό που δεν υπολόγισαν ήταν ότι οι Άγγλοι είναι περίεργα τρένα- ξαναλέω- και όταν τους κάνεις τέτοια, ΕΙΔΙΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ, ψάξε τρύπα να κρυφτείς.
    2 μέρες άντεξαν και αυτό λόγω covid που δεν βγαίνει έξω ο κόσμος. Σε ΚΣ δε θα έβγαζαν 24 ώρες, απόγευμα Δευτέρας θα είχε τελειώσει το θέμα.

    Για το άλλο, θα σου πω αυτό που θα βγάλει ως δήλωση ο Barnsie, αν δε το εχει κάνει ήδη. Μου το έστειλε χθες βραδύ το βάζω κοπυ- παστε:

    If Liverpool fans are unhappy and they want to get rid of John Henry and want him to sell the club, who do they want him to sell the club to? Somebody with more money than him?

    If somebody comes with the same amount of money, how do you think they got that money? By making decisions based on finance without regard for the fans.

    They only way it will work is if we can control football bringing a salary cap in, controlling it, reviewing it, better auditing, so that it’s a level playing field for every team in the Premier League, so they can all spent the same amount of money.

    John Barnes

    @ Κωστας.

    Δεν είναι θέμα συμπάθειας. Οι Γερμανοί, η Bayern δηλαδή, διοικείται από τους οπαδούς που έχουν το 50+1. Οι πρόεδροι είναι εκλεγμένοι όχι ιδιοκτήτες όπως ο Ανιελι. Αρα για να περάσει κάτι τέτοιο θέλουν ΓΣ. Που εκεί ΔΕΝ περνάει από το κόσμο. Τόσο απλό.

    Ο PSG είναι ο Καταριανος. ΔΕΝ εχει ανάγκη τα 300εκ το χρόνο, και δεν είναι υπερβολή αυτό. Έμεινε εκτός γιατί αν έμπαινε σε αυτό θα έβρισκε μπροστά του πάλι όλους αυτούς που τον σφαλιαρώνουν τόσα χρονιά. Ενώ έτσι είχε μόνο τη Bayern από τα μεγάλα clubs να ανταγωνιστεί για μια ‘κούπα’ που την εχει πληρώσει καραβίσια και δεν έρχεται η ρημάδα.. 500 εχει χώσει μόνο στις μεταγραφές (χωρίς τα συμβόλαια που είναι κανα 50αρι/έτος) σε MBAPEE-NEYMAR.Το ίδιο είναι να έχεις μόνο τους Φριτς και εκεί μια ομάδα ουσιαστικά και το ίδιο να είσαι μέσα με Άγγλους, Ισπανούς, Ιταλούς?

    Το G8 υπάρχει τουλάχιστον 25 χρονιά στο ποδόσφαιρο. Από το 1995 με το Bosman και επίσημα. Υπάρχουν δηλαδή οι 5 μεγάλοι Liverpool, Ajax, Bayern, Real, Milan και πιο μικροί Barcelona, Referee United, Juventus, και ενίοτε κολλάνε και κάτι τσόντες στυλ City – PSG (ΑΤΙΤΛΟΙ).
    Το ότι βάλανε τώρα την Arsenal και τη Tottenham στους ισχυρούς προκαλεί τόσο γέλιο όσο ότι ο μαύρος πάνθηρας του αεκ είναι ποδοσφαιριστής και όχι υπεύθυνος στις ξαπλώστρες σε μπιτσομπαρο το καλοκαίρι.

    Με το σημερινό status όπως υπάρχει δε μπορεί ο Γάλλος και ο Γερμανός με μια ομάδα ο καθένας να κάνει κουμάντο. Ούτε τις ψήφους εχει ούτε τα λεφτά, η PL είναι πανίσχυρη και αυτή ουσιαστικά καθάρισε τη μπουγάδα χθες. Αν δεν έφευγαν οι Άγγλοι και μάλιστα τα βαριά χαρτιά δε γινόταν τίποτε.

    Χωρίς Tottenham και Arsenal ζεις. Ακόμη και χωρίς Bayern ζεις- βάζεις μια Λειψία. Δεν είναι το ίδιο αλλά μια ομάδα είναι αντέχεται. Χωρίς Liverpool City και Referee δε ζεις. Γιατί τα βαριά χαρτιά έχουν από πίσω τους, τους Klopp- Pep- Salah- De Bruyne- Pogba- Van Djiik κλπ.
    Η Tottenham τι εχει? Το Son το Κορεατη?

    Ο Γάλλος δεν εχει καν το ειδικό βάρος που εχει πχ ο Ρουμενιγκε. Ποιος θα πάει να κάτσει δίπλα στη Liverpool και στη Ρεάλ των 19 CHL? Ο Φρανσουά που δεν εχει κερδίσει ποτέ του τίποτα?

  24. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Και οι λοιμωξιολόγοι θα εχουν ασυλία.Μετά και τους τραπεζικούς,δεν θα διώκονται για τυχόν “λαθος” αποφάσεις τους. Ένα survivor γίναμε…