Α Ε Κ – ΒΕΛΕΖ

Εύχομαι να μην είδατε το παιχνίδι. Δεν μιλάω για τους κακομοίρηδες που πήγαν στο γήπεδο δείχνοντας την κάμψη τους στον εγγυητή. Μιλάω για εμένα και κάποιους σαν εμένα, που γίνανε μάρτυρες μιας ακόμα ταλαιπωρίας, μιάς ακόμα κακοποίησης του αθλήματος και μιας ακόμα θλιβερής σελίδας που έγραψε σήμερα πάλι ο εγγυητής. ΜΙλάω για τους τυχερούς αδιάφορους.

Μια ομάδα χωρίς μέση. Μια ομάδα παρωδία, που προσπαθούσε να κερδίσει κάποια Βέλεζ που ήταν ταμπουρωμένη και της είχε δώσει όλο το γήπεδο. Μια ομάδα χωρίς χαφ, με ανάπτυξη από την άμυνα με μακρινές μπαλιές να βρει κάποιον στην επίθεση. Μια ομάδα για γέλια με κορυφαίο κλόουν τον Τάνκοβιτς. Μια ομάδα που δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και μια ομάδα που δεν έχτισε καμία επίθεση ορθολογικά με πέρασμα από το κέντρο.

Και πώς να γίνει αυτό, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΦ. Χαφ για να κόβουν, χαφ για να δημιουργούν. Χαφ για να παγώνουν τον ρυθμό, χαφ για να ελέγχουν την κυκλοφορία της μπάλας, χαφ να βγάζουν κάθετες μπαλιές, χαφ για να αποκεντρώνουν τους επιθετικούς, και χαφ με μακρινά σουτ ή να που πατάνε περιοχή. Το απόλυτο τίποτα στην ΑΕΚ, που οι επιτελείς ψάχνουν κάποιο εξτρέμ ή κάποιο μπακ.

Σε ένα ματς, πάρα πολύ σκληρό και με κάκιστη διαιτησία στα πάντα. Όμως αυτό βλέπεις. Την δεύτερη κατηγορία της δεύτερης κατηγορίας της Ευρώπης. Με αυτές τις ομάδες παίζεις κι αυτοί οι διαιτητές σφυράνε. Ούτε var δεν υπάρχει. Μιλάμε για τα Άσπρα Σπίτια ή τις Κάτω Ραχούλες. Στις οποίες, ναι, εκεί ανήκει και η ομάδα του εγγυητή, αλλά και η δικιά μας. Στην πλάκα.

Και την πλάκα να την βλέπεις ξεκάθαρα. Με όλες τις μεταγραφές μέσα, σαφώς ανέτοιμες, και χωρίς καμία δικαιολογία. Ανέτοιμη η ομάδα που έπαιζε με γεμίσματα από την αρχή απέναντι σε ένα καφενείο. Που όμως και η ΑΕΚ τέτοιο ήταν, αν σκεφτείς οτι είχε κορυφαίο παίκτη τον Σιμάνσκι, σοβαρό τον Τζαβέλα και από εκεί και μετά τίποτα.

Και δεν ήταν η κακή αμυντική λειτουργία μόνο, ή η κάκιστη επιθετική προσέγγιση του αγώνα. Ήταν παίκτες παικτάκια χωρίς κανένα κίνητρο, σαν να έχουν παραδεχτεί την πολύ κακή ποιοτική και ψυχολογική τους κατάσταση, που περίμεναν τα πάντα από κάποιον Γκαρσία και κάποιον καλά κρυμμένο Μάνταλο, που ούτε πέναλτυ δεν πήρε την ευθύνη να χτυπήσει. Ο αρχηγός της πούτσας, που η τύχη και τίποτε ορθολογικό, τον είχε βοηθήσει να βάλει ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση.

Δηλαδή, για να κάνουμε ταμείο. Ακόμα και ατυχία να επικαλεστείς στα ενενήντα λεπτά για κάποια πρόκριση – ευτυχώς λέω εγώ αφού μετά έρχονταν Σουηδοί -, ούτε στα τριάντα λεπτά της παράτασης μπόρεσες να κάνεια κάτι. Παρά τις πέντα αλλαγές του προπονητή, Και είδαμε όλοι αυτό που θα πούμε μπόλικες φορές φέτος : Η περσινή ομάδα ήταν ομαδάρα με Κρίστισιτς. Η φετινή είναι κομμένη στη μέση και θα φάει πάρα πολλές φάπες αν δεν αποχτηθούν δυό χαφ αξιοπρεπή. Όλα τα άλλα είναι απλές οδοντόκρεμες.

Και την πρώτη φάπα την φάγαμε ήδη απότο πρώτο παιχνίδι. Ξαναλέω για την ιστορία. Conference CUP και αντίπαλος κάποιο χωριό που λέγεται Βέλεζ που πρόπερσι ήταν στην τρίτη εθνική της Βοσνίας. Και που απέκλεισε την ΑΕΚ στα πέναλτυ, αφού η ΑΕΚ διαθέτει κότες αντί για παίκτες, που τρέμουν τα πόδια τους. Αφού η ΑΕΚ δεν διαθέτει τσαγανό ή προσωπικότητα, με εξαίρεση τον Τζαβέλα. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.

Ξεφτίλα και ωχαδερφισμός. Και παρανομία μεγάλη αυτή η ομάδα να λέγεται ΑΕΚ. Πιο καλά θα έπρεπε να λέγεται Ετζίαν στα ελληνικά για να μην την διαβάζουν και οι ξένοι και να προσβάλουν το Αιγαίο. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ. ΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΕΛΕΖ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΤΕ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ, ΟΙ ΜΕΘΥΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΥΓ. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

39 Responses to Α Ε Κ – ΒΕΛΕΖ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν είδα το ματς. Τέτοια λάθη δεν κάνω. Το άκουσα μόνο. Τα αυτια όσο να’ναι είναι λιγότερο πολύτιμα ως όργανα. Αν δεν τα έχεις,το πολύ-πολύ να χάσεις μερικές μαλακίες που θα άκουγες. Αλλά τα ματάκια,ποτέ σε κίνδυνο.

    Με το πέρας της διαδικασίας των πέναλτι, λέει ένας εκ των δύο από την ερα-σπορ -ο Λαγός νομίζω: “Εχασε την ευκαιρία ο Στάνκοβιτς να γίνει ο νέος Χρηστίδης”.
    Να είσαι δηλαδή δίπλα,να τον ακούς και να του σβουρίζεις ένα χαστούκι που να πέσει ανάσκελα από την καρέκλα.
    Δεν έχει να κάνει με τον Στάνκοβιτς-που το έκανε το χρέος του. Εχει να κάνει με την εν γένει σύγκριση των δύο αγώνων,των δύο αντιπάλων και των δύο εποχών.
    Είναι κάτι σαν την φωτό της εφημερίδας “Βήμα” που συνέκρινε τους ήρωες του ’21 με την κουστωδία των πολιτικών πούστιδων του σήμερα.

    Τέλος παντων. Δεν είναι και για θάνατο. Θα διώξει κανα δυο ο Μήτσος,θα φερει κανα-δυο από καμια αποθήκη,θα ανακατέψει τα βρωμόλαδα στο ντενεκέ και να σου μια ακομα πίστωση χρόνου. Τι έιχες Γιάννη, τί είχα πάντα.
    Μη ξανακούσω μόνο να πει πάλι για την Μποταφόγκο,δεν θα το αντέξω.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τελος η Ευρωπη απο τον Ιουλιο. Εγινε κι αυτο. Αναμενομενο ? Δεν υπαρχει απαντηση,παντα θες το θετικο για την ομαδα σου,αλλα η πραγματικοτητα που βιωνεις λεει αλλα. Αν δηλαδη δεν μπορεις να αποκλεισεις την Βελεζ,τοτε που πας! Πουθενα,απλα υπαρχεις σαν ομαδα για να γεμιζει ο πινακας. Οταν σου πιανει δυο πεναλντυ ο τερματοφυλακας και αποκλειεσαι τοτε δεν επικαλεισαι την τυχη που σου γυρισε την πλατη. Απλα,εισαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ να συγκεντρωθεις στον στοχο. Και ειναι αποτελεσμα αυτο,αφου οι περισσοτεροι απο τους παιχτες ξερουν μεσα τους οτι δεν μπορουν. Αλλα εδω δεν ειναι ουτε φιλοσοφια,ουτε ψυχολογια, ουτε μαθηματικα. Ξερεις μπαλα ? Το δειχνεις στο γηπεδο.Πιο απλα δεν γινεται. Κι αυτο που δειχνουν οι συγκεκριμενοι ποδοσφαιριστες, οι περισσοτεροι τουλαχιστον, δεν ειναι μπαλα….

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Το τί διαδικτυακό χέσιμο τρώει ο “εγγυητής” δεν λέγεται. Ακόμα και τα φιλικά sites -τα πληρωμένα δηλαδή- δεν μπορούν να το μαζέψουν.Χαθηκαν και τα “τρολ”. Το βρισίδι είναι άνω ποταμών.Χαμός. Λόξιγκα μέχρι τον 15Αυγουστο θα έχει ο Μήτσος.
    Το ρεζουμέ των ομοβροντιών των “αγανακτισμένων” είναι: “πούλα χθες και σήκω φύγε”.
    Ενας λόγος όμως είναι. Που να πουλήσει; Ποιος να αγοράσει; Και τί να αγοράσει;
    Το γήπεδο που χτίστηκε με λεφτα της ομάδας και του κράτους; Και θα δώσει κάποιος “τρελός ή λαμόγιο” το κατοστάρικο που προφανώς θα αξιώνει ο Μήτσος; Υπαρχει άνθρωπος σήμερα που δεν έχει ολική άνοια,που να δώσει-χαρίσει έστω και 100 ευρώ στον Μελισσανίδη;
    Εκτός και αν καταφέρει να βρει κανένα νέο Τροχανά. Ποτέ δεν ξέρεις.

    Η “οργάνωση”- μία είναι- να στείλει τελεσίγραφο. Ο Μελισσανίδης αηδιασμένος και απογοητευμένος από την αχαρηστία του κόσμου, να δηλώσει ότι θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ αλλά χωρίς να αναφέρει χρονικές δεσμευσεις (σαν την τροϊκα ένα πράγμα),αρκεί να ικανοποιηθούν τα αιτήματα και κυρίως “να σιγουρευτεί ότι η ομαδα ολοκλήρωσε την πορεία εξυγείανσής της.
    Να έρθει και ο κοντός πίσω μιας και είναι άνεργος. Να πουλήσουμε και κανένα διαρκείας. Να βγάλουμε κουτσά στραβά τη χρονιά και από του χρόνου έχει ο θεός.
    Να υπολογίσει και ο Μήτσος πόσα -και με ποιο τρόπο -θα βγάζει από το μπαρμπέρικο της Φιλαδέλφειας.
    Να είμαστε όλοι αγαπημένοι.
    Τι χολοσκάτε; Ολα θα γίνουν.
    Πότε δεν έγιναν;

  4. Ο/Η Hokan λέει:

    @ Προς Από το Πριγκιπάτο.

    Τέλος η χρονιά από τον Ιούλιο.

  5. Ο/Η The Snitch λέει:

    ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΕΠΟΝΙΑ (συ ειπας)

    Δεν καταλαβαίνω γιατί εκπλήσσονται κάποιοι με τον αποκλεισμό. Μπορούσε ανετά να είναι πρόκριση βέβαια μιας και τα πέναλτι είναι και θέμα τύχης. Όπως του Ιρανού καμηλιέρη που ήταν καλό απλά πήγε δοκάρι- 5 πόντους πιο δίπλα. Γιατί τα αλλά ήταν σα να τα χτύπαγε μια φίλη που φιλοξενούμε είναι Νότιο Αφρικανή, μένει US και μόλις της είπα εχει football στήθηκε δίπλα μου για παρέα αλλά για να δει ράγκμπι…(το κανονικό, το ορθόδοξο που λένε και οι γνήσιοι ΠΑΣΟΚ).
    Γιατί αν κρίνω από τα πέναλτι των άλλων με αποκορύφωμα αυτό του ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗ ΑΡΑΟΥΧΟ τότε τσάμπα κατεβήκαμε να τα χτυπήσουμε.

    Το καλό είναι βέβαια ότι δε περάσαμε. Γιατί ο Σουηδοί άκουσα ότι έριξαν άλλα 5 χθες, σύνολο 9 σε 2 ματς, και αν περνάγαμε: τυφλά να έχουν οι ταινίες του Γκουσγκουνη. Εκεί να δεις ατάκες μεγιστάνα μου..

    Όταν δε ο ‘προπονητής’ – δε γελάμε ακόμα- βγαίνει και δίνει στεγνά τον ‘αρχηγό’ λέγοντας: πέναλτι χτυπήσαν όσοι το ζητησαν και όσοι ΔΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, καταλαβαίνουμε ποσό ωραία ατμόσφαιρα είναι όλοι τους εκεί μέσα.

    Φοβήθηκε η ΚΟΤΑ ρε μεγάλε Μποζο? Έλα τώρα σοβαρά? Και εσένα τι ακριβώς σε έχουμε εκεί μέσα? Να κάνεις τον διαιτητή η το τροχονόμο?
    Φαντάζεσαι να πάει ο Μανε στο Κλοπ και να του πει δε παίρνω ευθύνη εγώ να χτυπήσω πέναλτι? Θα γελάνε οι πάπιες στο Stanley Park δίπλα..
    Τι έχουμε εκεί πέρα ρε σεις? Δημοκρατία? Αποφασίζουν οι παίκτες τι θα κάνει η ομάδα και ποιος θα κάνει τι?
    Και βγαίνεις έτσι απλά και το λες? Και ο άλλος σε ακούει και δε σε εχει στείλει σπίτι σου ΑΜΕΣΩΣ μετα τις δηλώσεις? Αλλα να μου πεις γιατί να σε στείλει? Ποιος τον εχει κατσικωσες τον ‘αρχηγό’ να κάνει κουμάντο σε όλα εκεί μέσα? Ο Αλαφούζος?

    Περίεργο λοιπόν. Αυτός σε όλο το ματς ΚΡΥΒΩΤΑΝ να μη πάρει μπάλες το έκανε δε τόσο εξόφθαλμα (ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ μη νομίζεις επειδή το παίζει κάπως) που είδε ποιος έβγαινε στα κοψίματα και πήγαινε και ΚΟΛΛΟΥΣΕ δίπλα του για να αναγκάσει το συμπαίκτη του να ΜΗΝ του δώσει πασά. ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ από τη πρώτη μέρα που ήρθε.

    Πάμε στους άλλους:
    Μποζο: Καλά εσύ έφυγες νωρίς. Που πας ρε ΣΑΧΛΕ προπονητή του νιονιου? Που πας ρε ΣΑΧΛΕ που σε ΞΑΝΑ-ξεβράκωσε ο άλλος χθες? Σου έδωσε ¾ του γηπέδου και δεν ήξερες τι να το κάνεις! Ρε αλλάζει αυτή η φάρα? Κλεφτοκοτάδες όλοι οι πρώην Γιουγκοι 500 χρονιά θα αλλάξουν τώρα?

    Στανκοβιτς: o μονός που δείξε να ξέρει για πιο λόγο είναι στο γήπεδο. Καλές τοποθετήσεις, ήρεμος χωρίς τα καραγκιοζιλίκια των Τσιντωτων, μια χαρά τέρμα. ΟΚ ένα ματς είδα άλλα συνήθως δε θέλω παραπάνω. Μπορεί να βγει Ανέστης? Δύσκολο. Δε ξέρω αν θα βγει Σορεντινο αλλά δείχνει αξιοπρεπέστατο τέρμα.

    Τανκοβιτς (τι σου κάνει ένα Σ..): Μεγάλε, για να πλένεις σώβρακα κάνεις μόνο ως φροντιστής. Παρτο απόφαση. Εμείς το έχουμε πάρει προ πολλού.

    Οι άλλοι όλοι: Παιδιά, ΟΥΤΕ για το Ελληνικό στα μπετά δε κάνετε. Ακόμη και οι καλούπωνες είναι μάστορες, εσείς άντε να κουβαλάτε καμμιά λάσπη στη καλύτερη.

    Αραουχο: Τρέχω χωρίς λόγο σα τρελός, δεν έχω κάνει προετοιμασία και στο ημίχρονο μπήκα και δε ξαναβγήκα. ΑΦΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ από το 45 και μετα. Όσο ήταν στο ματς ΕΞΕΔΡΑΚΙΑΣ, δηλαδή ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ. Θέλω να περάσω 4 και να βάλω γκολ. Μαλακιες στο τετράγωνο. Γι αυτό έφτασες να παίζεις τρίτη φορά στο αεκακι από μια Λάς Παλμας μπας και βάλεις 10-12 γκολ και να σε κάνουν ρόμπα κάτι μπυραρίες από τη Βοσνία. Το δε ‘πέναλτι’ όλα τα λεφτά. Κακοχτυπημενο, πάνω στο τέρμα (πήγε στο στερνό του!) άψυχο. Σα και σένα ρε ‘Απάτσι’ από τα Lidl. Άντε θα βάλεις κανα γκολ σε κανα ζμπαουγκ να μειώσεις σε 4-1 και θα γίνεις θεός πάλι, ΧΑΛΒΑ.

    Ξεχωριστή μνεία, οι μεγάλες αγάπες δεν αλλάζουν, στη καψούρα μου. Το Μάκη Κρισαντους 2021, το μέγα φύλαρχο από τη δοξασμένη ποδοσφαιρομανα του Τρινιντάντ εντ Τομπάγκο. Το τεράστιο Λιβαι Γκαρσία που επάξια κατέχει πλέον το τίτλο του ΓΙΔΑ (η ΑΜΕΑ-ΓΙΔΙ που λεει και ο Stevie) μιας και ο original αποχώρησε.
    Σε κάθε ματς καταφέρνει να παίζει χειροτέρα από το προηγούμενο Το να είσαι ταγάρι είναι θείο δώρο. Το να γίνεσαι χειρότερος θέλει τέχνη και κόπο.
    Αποκορύφωμα? Η φάση που βγαίνει μόνος του- κυριολεκτικά- με το τέρμα και τη στέλνει στα πουλιά. Θες και τεχνικό σουτ στο γαμα ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ δε σου κάνει ένα απλό πλασέ στη γωνιά. Θες και εφέ ρε ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΟΛΚΗΣ.

    Στην αρχή που τον είδα τον έκραξα. Ειδικά όταν μου είπε ο άλλος γιατί ΔΕΝ τον ήθελε ο Μαρτινς.

    ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ Η ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ? Ναι αλλά τρέχει λεει. Έτσι δε μας γράφατε ρε μυρωδιές?

    Τώρα πλέον γελάω με το ποσό αφελείς είναι ο αεκτσης που του πουλάει ο μεγιστάνας φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Ρε είναι δυνατόν ποδοσφαιριστής που εχει φτάσει 23 χρονών και παίζει στο τιμημένο Ισραήλ να είναι της προκοπής?
    Και αν ήταν, τον ανακάλυψαν τα λαγωνικά του αεκ? Τα ίδια λαγωνικά που ανακαλύπτουν τα αποφάγια +τριετίας του γαύρου, το Βρανιες και τον Αραουχο επι 5 χρόνια?
    Όλη η Premier όλη η La Liga, Γάλλοι Πορτογάλοι Ισπανοί Ιταλοί Γερμανοί, τι διάολο ΟΛΟΙ κοιμούνται και τους έπιασε κότσο κάποιος Ιβιτς?
    Που κονόμησε με τον αδελφό του (ρε τι σύμπτωση) που μας το πούλησε?
    Που δουλεύει ο Ιβιτς είπαμε? Πουθενά? Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ..

    Ρε πατέ καλά?
    Cartoon είναι ο τύπος, να τον προσπερνάει το μπακ και να του ρίχνει και μια φάπα φεύγοντας.
    Τουλάχιστον ο original Μάκης γέλαγε συνέχεια και δε μπορούσες να του κρατήσεις κακιά. Αυτός το παίζει και μούρη τρομάρα του..
    Είχε και νευρά που έγινε αλλαγή ο Salah. Ρε μεγάλε αντί να ευχαριστείς το θεό που δε καθαρίζεις τζαμιά και πουλάς παραμύθι τσαντίζεσαι κιόλας? Ρε κάτι άνθρωποι..

    Μια νέα ένδοξη σελίδα έρχεται να προστεθεί στο παλμαρε του μεγιστάνα που εγγυάται ότι δεν θα τον κλέψει ο εαυτός του από το ταμείο της ΠΑΕ. Αφού δεν εχει άλλον μέτοχο, από ποιον άλλον άραγε ανησυχεί και δίνει ‘εγγυήσεις’? Μη τυχόν και πάει ο Βαγγέλης* βραδύ και του κάνει ριφιφί στα εκατομμύρια που ΔΕΝ εχει στο ταμείο και τα εχει κάνει real estate?

    Μετα την απώλεια κυπέλλου τρίτης εθνικής!!!! – ένα θεσμό που έκανε νύχτα ο ίδιος μπας και πάρει καμμιά κατσαρόλα για στάχτη στα ματιά του κόσμου και μετα καταργήθηκε, μετα τους 4 σερί χαμένους τελικούς (ιστορικό ρεκόρ που έχουμε πλέον μόνοι μας και είναι απίθανο να σπάσει), μετα τα -30, μετα τα τάλιρα και τα 2-3 χρόνια να πάρουμε ντέρμπι, μετα τις 6 ήττες σε 6 ματς CHL- ούτε ένα Χ εντός δε κατάφερες ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΓΛΟΥ-, μετα τις Ζοριες και τα τριμπαλλο-τετραμπαλλα πλέον μπορούμε περήφανα να λεμέ ότι μας απέκλεισε μια μπυραρία από ένα χωριό της Βοσνίας.

    Εύχομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ: εις κατωτέρα. Μόνο άμα ξεφτιλιστείς όσο δε πάει, να σε γλεντάνε μέσα έξω όλα τα χωριά, υπάρχει περίπτωση να απαλλαγούμε. Πάρτε το χαμπάρι. Όσο ΚΟΝΟΜΑΕΙ (6,8εκ πηρέ μόνο από το Cosmote φέτος- είδατε εσείς κανα φράγκο στο ροστερ?) δε το κουνάει ρούπι και χεσμενους σας εχει όλους με πρώτη την ομάδα. Θα φάτε ‘αρχηγό’ και μαύρο πάνθηρα με Μποζο μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

    Λαοθάλασσα χθες. Σας χάλασε και το 25,000 οροί ρε ΤΡΑΧΑΝΑΔΕΣ. Ποτε μαζέψατε 25,000 και σας φαίνονται λίγοι? Σκάρτα 10 χιλιάρικα είναι ο μέσος ορός στη πενταετία σας και από αυτά τα 4,000 είναι τα πρόβατα που είναι εδώ μαζί σου. Θες και 25 ρε ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ που δε μπορείς να γεμίσεις ταξί τρομάρα σου. Άιντε βγάλε καμμιά λαμπάδα σαν πανηγυρτζής που είσαι, και Αστα αυτά είναι δύσκολα. Που σε ρωτάγαμε ποσό εχει η σουίτα να σε πληρώσουμε και ΕΝΑ ΜΗΝΑ δε ήξερες να μας πεις…

    Χάσαμε και την ατάκα που μας τα έκαναν τσουρέκια στο πρώτο ματς ότι ο ΜΠΟΖΟ είναι ο μετρ των προκρίσεων. Τα πιάσατε τα λεφτά σας εκεί στο Cosmote, πήγατε και κλείσατε deal με ομάδα που δε σταυρώνει νίκη στην Ευρώπη και περιμένατε προκρίσεις μετρ και γκαρσόνια. Καθήστε στο παγωτό τώρα με μείον στα έσοδα. Ρε περιμένατε με ομάδα του μεγιστάνα πορείες και εσείς? Πατέ καλά? Πιο πιθανό είναι κερδίσεις το Joker παρα αυτό. Στο joker έχεις έστω μια πιθανότητα. Εδώ τι έχεις? Λιβαι Γκαρσία? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Προς μεγιστάνα. Καλά για τη Μπαρτσελόνα λεμέ καμμιά μαλακια. Άντε να αφήσουμε και τη Μποταφογκο, το είδωλο σου που είναι Β Εθνική. Ρε τεράστιε μπρουκλη μήπως να περνάμε τη Βελεζ που κάνει όλη μαζί κανα μυριο? Άντε δώσε 1,5 και φερτούς όλους πακέτο από παίκτες μέχρι προπονητές φροντιστές και ΤΔ.
    Τι σε χαλάει? Ότι θα αλλάξεις τον Αλβανό με Βόσνιο?

    Η μήπως σε χάλασε αυτός ο Ράντοβατς στο κέντρο ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΟΛΟΝΩΝ και σας τα κούναγε στη μούρη? 280 χιλιάρικα αξία τον εχει η OPTA σήμερα με 60 χιλιάρικα συμβόλαιο…
    Ξέρεις πόσο εχει το τέρμα τους? 40 χιλιάρικα! 40 ρε τεράστιε όσο ένα μεσαίο Audi.
    Ο άλλος ο Τσοσιτς που σας έκανε γιογιό 230 χιλιάρικα. Δεξί μπακ ντε που ψάχνετε 3 χρόνια και μας έχετε φλομώσει στο Μπακακι.
    Δεξί μπακ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.
    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? ΠΟΣΟ?

    ΥΓ Ξαναλέω: Αυτός ο Κουντε του γαύρου, ο κοτσιδάκιας, είναι μεγάλο εργαλείο. Το είπα όταν τον είδα τη πρώτη φορά, τον ξαναείδα πάλι προχθές. Ο τύπος έριξε άγκυρα στο κέντρο και δε άφηνε ούτε τον ιδρώτα του να πέσει κάτω.
    Ναι αλλά τον πήρε 2εκ από τη Mainz. Δεν είναι Λεπαπαρεκ να περπατάει από το 50’ με 100 χιλιάρικα…
    Όταν τον πουλήσει κανα 20αρι και αυτόν θε λέμε πάλι τα δικά μας..

    *Βαγγέλης είναι ο Μαρινάκης. Βαγγελας είναι ένας, ο γνωστός. Που καθαρίζει γενικά για τη περιοχή εδώ σε μας. H δουλεια που εχει κανει ο Χαρδαλιας εδω απλα δεν υπαρχει. ΠΟΤΕ 50 χρονια, δεν εχουν γινει τετοια πραγματα.
    ΕΥΓΕ απλα επειδη κανουμε τα αυτονοητα πλεον και απο οτι διαβαζω οχι μονο εδω αλλα οπου μπορουν, τα ιδια εκαναν και στη Β. Αττικη και σωθηκαν περιουσιες προχθες με τη φωτια. Αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

    Sent from my iPad

  6. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλημερα.Με το τελος του αγωνα ενοιωθα απλα ενα κενο.Εκλεισα την τηλεοραση και δεν ενοιωθα ουτε θυμο ουτε απογοητευση ,κανενα συναισθημα,απλα ενα τεραστιο κενο.Το καταφερε και αυτο η ομαδαρα μας.Μας εκανε να την αντιμετωπιζουμε σαν τον συμπαθη Απολλωνα.Σιγα σιγα και συστηματικα πληρη αποδωμηση οχι μονο του DNA της ομαδας αλλα και του κοσμου.Και στο γηπεδο απ’οτι εμαθα πεσανε κανα δυο χλιαρα καντηλια και αυτο ηταν ολο.Το καταφεραν και αυτο να μην νοιωθει ο κοσμος το δεασμο τη καψουρα τη καυλα με την ομαδα.Σαν το ζευγαρι που ειναι τυπικα μαζι για τα παιδια… Για την ηττοπαθεια στην ομαδα δεν το αναφερω καν.Με εξαιρεση το Κιτσο ολοι οι αλλοι στο κοσμο τους.
    Συμφωνω οτι η ομαδα θελει 3 ΧΑΦΑΡΕΣ για ολους τους λογους που ανεφερε ο Στηβ.Επισης Δεξι Μπακ,Αριστερα Μπακ,Λοπεζ στη Β ομαδα Μιται δανεικος.Αριστερο εξτρεμ κλπ κλπ.
    Στο EURO που ειδαμε στα πεναλντι πηγαιναν πρωτοι οι Αρχηγοι.Ο δικος μας που ηταν????
    Ο CEO που ειναι? Οτεχνικος διευθυντης,ο Μπαμπης ο Γιαννακης????
    Δεν πειραζει ομως πηραμε Οφρυδοπουλο,απο το γνωστο παρεακι της Παναχαικης για την ΑΕΚ Β.Βαλαμε και τον Ηλια διπλα του,βολεψαμε και τον Γεωργεα, κρατησαμε και τα “δικα” μας παιδια απο την Κ19 και ολα καλα.Ελατε φιλοι στρωθηκε το μεγαλο φαγοποτι,φατε πιετε και στα αρχιδια σας η ομαδα.Ενα μεγαλο παρεακι,παραγοντες δημοσιογραφοι που τρωει ,εκτος απο τα χρηματα,και τις σαρκες αυτης της ομαδας.Και συ μαλακα ΑΕΚΤΖΗ κατσε και μαραζωνε.Αλλα ειπαμε αυτος ειναι ο στοχος να μην ασχολειται κανεις να μην τους ελεγχει κανεις.Και κανα δυο που φωναζουν ειναι ειτε γραφικοι ειτε γαυροι.
    Παραλληλα θα ηθελα να ρωτησω το γηπεδο θα ειναι ετοιμο του χρονου?Ηρεμα ρωταω γιατι πηγα πριν 10 μερες και δεν ειδα καμοια τρομερη εξελιξη εργασιων.
    Περιμενουμε τα λεφτα της περιφερειας??

  7. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Stevie
    Ο Ref ειναι Σκωτος. Επαιξε σκωτσεζικα καθαρα δηλαδη δε σφυραω τα αδελφιστικα φαουλ και κοιταω να ρολαρει το ματς και ας πεσει και καμμια ψιλη παραπανω. Οποιος φοβαται μη το κανουν βαβα να παιζει με το Τσιτσιπα που εχει το φιλε αναμεσα αλλα να προσεχει μη τον βρει κανα μπαλακι. Η ας παιξει μπασκετ που σφυρανε φαουλ τη λοξοματια.
    Μια χαρα ηταν ο ref χθες και αφηνε και απο τις δυο μεριες το ιδιο παλατζο. ΟΚ επεσαν και 2 γεματες που ενας continent ref θα τις εδινε καρτες. ΟΚ δε τις εδωσε. ΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ αφου βλεπεις οτι δεν θελει να κιτρινισει κοσμο νωρις.
    Τοσο μυαλο θελει?
    Δεν ειναι top σφυριχτρα αλλα σε ματς αεκακι-μπυραρια βοσνιας τι να στειλει η UEFA? Το Κολινα?

  8. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    Ταινία ή αεκ; έκανα το λάθος και διάλεξα την ΑΕΚ να δω τι;
    Αυτό το φρικιό στο κέντρο να λέει ότι είναι αρχηγός και κάτι παιχτάκια από το πανέρι που τυχαία και ελέω κάβουρα φοράνε την φανέλα της ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να πω παραπάνω, τα είπε αυτά που έπρεπε ο Στίβεν.
    Απλά έχω την απορία, υπάρχουν ακόμη 8-10 χλδ κόσμος που πιστεύουν και ακολουθούν αυτό το συνονθύλευμα του δήθεν εγγυητή; Πόση ηλιθιότητα υπάρχει γύρω μας ;;;

  9. Ο/Η The Snitch λέει:

    Ξανά σχεδιάζει λεει ο χοντρός, το αεκ ο θα τους αλλάξω όλους. Ο προηγούμενος σχεδιασμός δεν έβγαλε όχι δεκαπενταύγουστο αλλά ούτε μήνα.
    Εχει ταλέντο ο νύχτα τα βγάζω νύχτα τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε?
    Αν με τη προοπτική εσοδών έστω 3εκ από τους ομίλους μου κουβάλησες τους Λεπαπαρεκ τρέμω στη ιδέα του τι θα δω χωρίς τα φράγκα.
    Επιστροφή Τζολεον Λεσκοτ η μήπως επιστροφή Ζεραλδες? Τι πάω και θυμάμαι ο μπαγάσας ε?

    Αναμένουμε σε 2-3 μέρες, να περάσει η μπόρα από Δευτέρα, μη φάμε κανα γιαούρτι, τους νέους Χατζησαφηδες, φωτο από τις χεστρες στα λουτρά της τσαμπασοφιας και επίσκεψη στα ιερά χώματα του μεγιστάνα- εγγυητή- ξέρω μπάλλα- θα τους αλλάξω όλους- το οικονομικό ΔΕΝ είναι το πρόβλημα- πήραμε πεπόνια- αρχιμηχανικού- εργολάβου προέδρου απλού φίλαθλου, φεύγω στα ημίχρονα γιατί έχω ταχυκαρδίες, θα πάρω τη Μπαρτσελόνα, δεν είμαστε η Μποταφογκο κλπ. κλπ.
    Από ‘ατάκες’ και τίτλους να φανέ και οι κότες τύπου Μανταλου.

    Μπορεί στο πήγαινε να περάσει και από το άλλο ακίνητο στο Σπατο να ρίξει ένα δεκάρικο στους παίκτες που ήρθαν μόνοι τους και στη προπονηταρα του νιονιου.
    Τα γνωστά: εδώ είναι αεκ, οποίος δε μπορεί να φύγει – λεφτά μη ζητήσει μόνο, δεχόμαστε δωρεάν αποχωρήσεις αλα Λιβαδιά- με ύφος κουτσαβάκης του 1950 με το κλασσικό πλένω-βάζω γαλάζιο καρό σακάκι

    Μόνο να φύγει ο καύσωνας, δε μπορώ να ιδρώνω μέσα στη ζεστή…

    Εχει να πέσει γλέντι μεγιστάνα που θα γελάει και το παρδαλό Λιβαι.

    ΥΓ Τα 6,8 του Cosmote, τα +5 της Nike και τα +10 του γηπέδου όλα καλά η σου έφαγε κανας περίεργος την 25αρα?

    Δε πιστεύω να μη τα εγγυήθηκες και αυτά ε?

    Sent From my iPad

  10. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Απορώ, τόσο μορφωμένοι και σοβαροί άνθρωποι εδώ μέσα κι ας υπάρχουν διαφορές (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις βέβαια), καθήσατε ένα βραδάκι Πέμπτης να δείτε αυτό το παιχνίδι;

    Αν περνούσε η ΑΕΚ, θα έρχοταν να παίξει 1 ώρα απ το σπίτι μου (ο υπέυθυνος υποδοχής φιλοξενούμενων μου έστειλε μήνυμα ότι μου χει πρόσκληση και ότι θα χαρεί να φιλοξενήσει την ΑΕΚ μέχρι που του πα πριν το πρώτο ματς, κράτα μικρό καλάθι) και πάλι δεν έκατσα να δω το ίδιο με το περσινό έκτρωμα.

    Όπως είπε κι ο Steve, και όπως έγραψα και στο ΦΒ της ΑΕΚ, είμαι μέσα δε περίπτωση που κάποιος αρχίσει να μαζεύει υπογραφές ώστε να σταματήσει ο βιασμός του ονόματος ΑΕΚ και να μετονομαστεί σε Aegean FC 2013.

    ΥΓ. Μιας και ΑΕΚ δεν πρόκειται να δούμε (χωρίς να ντρεπόμαστε) στην Ευρώπη, τι θα λέγατε να κλείνουμε ένα ομαδικό ταξίδι τον χρόνο σε κάποια πόλη ανα τον κόσμο όπου θα μπορούμε ως παρέα να κάνουμε κουβεντάρες 2-3 βράδια και να δούμε κι ένα παιχνίδι ή μια ομάδα της προκοπής. Να πάμε σε ένα Βεστφαλεν, σ ένα Ανφιλντ, σ ένα ολντ τραφορντ χωρίς κόμπλεξ αν παίζει η referee (το ξέρω ότι κάνεις χαβαλέ) ή η Loserpool. Ή και σε κανα «άκυρο» τοπικό ντέρμπυ όπως πχ Σλάβια-Σπάρτα Πράγας. Γιατί όχι να πάμε και σένα Μπομπονέρα ή όπου άλλου τέλος πάντων και όποιοι θέλουν και μπορούν ακολουθουν.

  11. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Steven, φαντάζεσαι να θες να κάνεις μια επένδυση και να σου πει ο CFO σου, μη με υπολογίζεις, έχω λίγο πονοκέφαλο; Θα σε βοηθήσω τον άλλο μήνα όμως, να πληρώσω τους λογαριασμούς τηλεφώνου…

  12. Ο/Η Savvi λέει:

    Τρελό δούλεμα.

    Έχω και τον καψούρη τον Σάκη από την Λάρισα να με παίρνει 1+ για να μου πει τον πόνο του. Δεν με άκουγε. Μην ασχολείσαι.

    Πήραμε Αραχούχο και Βράνιες ξανά!!!!!μουχαχαχαχαχα.

  13. Ο/Η The Snitch λέει:

    @ Δημήτρης Sweden

    Δε ξέρω για άλλους αλλά εγώ μόνο στο γήπεδο τη Botafogo είμαι διατεθειμένος να πάω.
    It’s a long way to Rio αλλά μόνο η φωτο στην είσοδο να τη στέλνουμε με VPN hoax accounts στον εγγυητή κάθε μέρα με ατάκα- κράξιμο από κάτω , αξίζει το κόπο.
    Ατάκες στυλ: Μεγιστάνα έλα να μας αγοράσεις να σωθούμε, γυρνά στην ομάδα της καρδίας σου, φέρε το Μάνταλο να μας μάθει μπαλίτσα κλπ.

    Άντε στη χειρότερη και επειδή είναι μακριά να πάμε και στο ΟΑΚΑ να δούμε Χατζησαφηδες – στα πλαίσια του ‘νέου’ σχεδιασμού, αν το προλάβουμε και αυτόν γιατί ανά μηνά περίπου ο αρχιτέκτονας βγάζει καινούργια σχέδια: πριν τα play off εκεί στο Απρίλιο Μάιο είχαμε εμπιστοσύνη στο ροστερ και το Μανώλη μέχρι να έρθουν τα τάλιρα. Τα έκανε ρόιδο και ευθύς οι παίκτες μεταμορφωθήκαν σε πεπόνια. Μετα τον Ιούνιο τους άλλαξε όλους και ΚΑΤΑΦΕΡΕ να τον αποκλείσει τα σουβλάκια ο Μπαμπης της Βοσνίας. Τώρα μπαίνοντάς Αύγουστο ξανά σχεδιάζει ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ στο τετράμηνο το νέο αεκ.

    Κάποια στιγμή εκεί στο 2017 αν θυμάμαι είχε κάνει και μια προφητική δήλωση που είχα γράψει και ένα άρθρο:

    https://dailytripes.gr/blog/2017/05/30/%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%87%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%bf%cf%82/

    Θα ζαλιστείτε και θα πέφτετε κάτω με το γήπεδο και την ομαδαρα που θα σας φτιάξω. Μας ενημέρωναν δε ότι δε κρατιέται ο μεγιστάνας, εκεί να πω την πικρή αλήθεια μπερδεύτηκα λίγο με το τίτλο και ανησύχησα. Τι εννοούσαν δηλαδή? Έχουν οι τίγρεις ακράτεια?

    Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο μεγιστάνας είναι συνεπέστατος στο λόγο του. Με την ομαδαρα που βλέπεις όχι απλά ζαλίζεσαι αλλά ψάχνεις ξυραφάκια να χαρακωθείς πλέον. Εκτός αν – σα και μένα- το δεις στη πραγματική του διάσταση και το πάρεις στη πλακά και στο κράξιμο.

    @ LFC. Άμα δεν εκταμιεύσει χρήμα ο Πατούλης δε κουνιέται φύλλο. Εκτός αν πιστεύεις εσύ ότι αυτός ο άνθρωπος θα βάλει το χέρι στη τσέπη. Αν το πιστεύεις πάσο.
    Εγώ από την άλλη σου λέω- επειδή το ξέρω απ’ έξω το project ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ- ότι η ΤΣΑΜΠΑΣΟΦΙΑ είναι στο ίδιο σημείο εδώ και 2 χρονιά, κάτι μεταξύ γιαπί και γιαπί ακριβώς γι’ αυτό το λόγο. Κάτι ψιλοσοβαδες μπήκαν μόνο στα υπόγεια για να προστατέψουν το σκυρόδεμα. Μιλάμε για 10 χιλιάρικα επένδυση. ΚΑΙ ΑΜΑ.
    Να σου πω κάτι- κουτσομπολιό κα αν θες το πιστεύεις. ΜΠΟΓΙΕΣ πήγαν να πάρουν για τα έξω, και τους σταμάτησε.

    Μάλλον μάζευε λεφτά για τον Λεπαπαρεκ. Για μάζεψε εσύ 100,000 σε 3 δόσεις ετήσια. Έτσι απλά νομίζεις είναι όλα?

    Sent from my iPad

  14. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι παροχές του συντρόφου Αλι6 την εβδομάδα που μας πέρασε- αφού πήγε στη Μύκονο!!! και βλέποντας ένα παλιό συμμαθητή του αναφώνησε: Δεν έχεις αλλάξει καθόλου ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.. Όχι δε το είπε ο Μπαμπης ο σουγιάς, ο ηγέτης της αριστεράς ΣΑΣ είναι μπρε.

    – 800 ευρώ κατώτατος μισθός. Αφού έδωσε τα 751 το 2015 είπε να το ανεβάσει λίγο, πέρασαν τα χρονιά. Μέχρι τις εκλογές το χιλιάρικο το εχει για πλάκα. Ίσα που φτάνει τα 1500 που λεει ο σύντροφος Κουτσουμπας με το χρυσό το Rolex. Βέβαια ο σύντροφος τους δικούς του υπαλλήλους εκεί στο Περισσό τους εχει με 600 αλλά μην ασχολούμαστε με μικρότητες.

    – Προαιρετικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Είναι κάτι σα τη στροφή 360 μοιρών και τη κλεψύδρα που γυρνάει – άρα (στο μυαλό του) ο χρόνος τελειώνει.
    Ο ίδιος βέβαια έτρεξε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όπως μας έλεγε.

    – Δημόσια αργία λόγω καύσωνα. Ακολουθούν αργίες λόγω χιονιού, λόγω μπόρας κλπ. Γενικά αν δεν εχει 22-25 βαθμούς, 50% υγρασία πρέπει να τις κάνουμε όλες αργίες. Λογικό. Άμα έκανες 20 χρονιά να σου δώσουν νύχτα πτυχίο, δεν έχεις μισό ένσημο και το μόνο που έχεις κάνει στη ζωή σου είναι να ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ κατ’ ομολογία σου, το μόνο που οραματίζεσαι είναι αργίες και επιδόματα.

    “Όταν είσαι απόλυτα ηλίθιος, αυτό σημαίνει ότι σου λείπει ακριβώς και αυτή η δυνατότητα: να καταλάβεις ότι είσαι απόλυτα ηλίθιος. ”

    John Cleese

    Sent from my iPad

  15. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    “Νου” και “α” . “να”. Να Αννα ένα μήλο
    Οταν έχεις άμυνα και δεν έχεις επίθεση, δεν θα βάζεις γκολ,αλλά δεν θα δέχεσαι κι όλας.
    Οταν έχεις επίθεση και δεν έχεις άμυνα,θα βάζεις μεν γκολάκια αλλά θα είσαι “ότι πάει και ότι έρθει” πίσω.
    Οτα δεν έχεις κέντρο. δεν έχεις ούτε άμυνα,μα ούτε και επίθεση.

    Ο λόγος που κυρίως οι πτωχαι ομάδαι δίνουν έμφαση στην άμυνα,είναι προφανής
    Η επίθεση θέλει λεφτά. Το δε κέντρο,ακόμα περισσότερα.Διαχρονικά οι ακριβότεροι παίκτες στν συντριπτική τους πλειοψηφία, αγωνίζονται στο κέντρο.
    Η ΑΕΚ του Μελισσανίδη,έχει ξοδέψει-αυτά που έχει ξοδέψει τέλος πάντων, ως επί το πλήστον δια αμυντικούς παίκτας.
    ΚΑι το ερώτημα είνα: Συμμετεχουμε στην Premier ή στην La Liga και ψάχνει για καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία; Στην Σ.Λίγδα συμμετέχεις και υποτίθεται με πρωταθληματικές βλέψεις ετσι κι αλλιώς.

    Και αυτό είναι το πρόβλημα. Πως θα “κρύψουμε” την ΑΕΚ από τις βλέψεις που εκ καταβολής αλλά και εκ του παρελθόντος της πρέπει έτσι κι αλλιώς να έχει.
    Η Αμυντικογενής ΑΕΚ επί Αδαμιδη και Δημητρέλου,είχε τους λόγους που είχε. Γννωστα.
    Αντε και πέσαμε στη Γ κατηγορίαΑντε και ανέλαβε ο μεγαλόστομος. Αντε και επανήλθαμε. Αντε και πήρε ένα πρωτάθλημα που “δεν πέριμενε”. 7 χρόνια τώρα. Τι κάνει ακριβώς;

    Κρύβεται. Για οικονομικούς λόγους και πάλι.Δυστυχώς. Και εδω έγκειται η απογοήτευση. Οι πάντες περίμεναν-εκτός από την εξωαγωνιστική “περιφρούρηση”(sic) και την ανάκαμψη και την ώθηση την ανάλογη και εντος τεραιν.
    Κάθε βδομάδα διαβάζουμε για τα “κατορθώματα” του Μελισσανίδη στις ΕΠΣ,στα δικαστήρια, στις επιτροπές, στους αθλητικους διακαστές κλπ. Ολη μέρα Αντίσκηνο έχει στήσει έξω από τα δικαστήρια. και έξω από το νέο γήπεδο.Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή κάπου θα δικάζεται, Τρίτη-Πεμπτή επιιθεωρεί το γήπεδο και Σαββατοκύριακα “ρεγουλάρει” τους καβαλημένους της ΕΠΣ στο κιτρινόμαυρο άρμα.Απορώ πως βρίσκει χρόνο και κατουράει.

    Και στην ομάδα εχει αφήσει κάτι “μπατζανάκιδες”, κάτι “κουμπάρους” και κάτι “φιλαράκια”. Λες και πρόκειται για περίπτερο. Οι οποιοι είναι δουλοι του κυρίου.
    Η ΑΕΚ μου θυμίζει εδώ και πολύ καιρό κάτι από εκείνες τις περιπτώσεις που διαβάζουμε κατα καιρούς για κάποιο κορίτσι που κρατείται όμηρος από κάποιον νταβά κλειδαμπαρωμένο και την εκδίδει σε πελάτες καρπώνοντας όλο το χρήμα.
    “Σβετλάνα” την έκανε την ομάδα.

    Ετσι μου έρχεται να κάνω καμιά επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία.

    Υ.Γ. Ε-ε-ερχεται ο Χατζισαφή. Δεν έχω τίποτα με το παιδί.Μακάρι να φανεί χρήσιμος.
    Πάαααλι κρύψιμο. Πάλι “μπούργκα” στη πουτάνα; Πάλι πίσω απ τις φυλλωσιές κρύβεται.
    Ποτε θα βγεις μπροστα ρε; 70 πήγες. Τα κυπαρίσια γνέφουν.
    Αιντε καϊμένε, Στην Ελλάδα είσαι.Οχι στο Λας Βέγγας.Τι στο διάολο…. Και εδώ σε κυνηγάνε;

  16. Ο/Η placebo λέει:

    Κύριοι να είστε καλά.
    μάθαμε διασκεδάσαμε αλλά και γελάσαμε στά άνωθεν σχόλια.

  17. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Γυρνωντας απο παραλια,διαβασα οτι αυριο εχουν εκτατη συναντηση στα Σπατα.Τρεμω και μονο στη σκεψη…

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Θα έχουν και τους δημοσιογραφους για να γραψουν για το καινουργιο σχεδιο. Θα φανε και πιττες και γυρους και θα πιουνε και μπυρες. Και μετα θα κανουν κριτικη. Ολα επιτρεπονται, οχι ομως οι ερωτησεις. Γι αυτο δεν βαζω κι εγω τονους. Μην την χαλασω στους αμορφωτους τιποτες που τρεχουν εταιρεια.

  19. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβ για σημερα προτεινω το παρακατω προιον
    https://www.plaisio.gr/frontida-spitiou/kathariotita/rompotikes-skoupes/xiaomi-skoupa-rompot-mi-robot-mop-pro_3471020?gclid=CjwKCAjwjJmIBhA4EiwAQdCbxhWW1DeItasydmvjWz_-5cLxcjROkd8jTJCRPZCKfdQVVmqDptTP6BoCEpQQAvD_BwE
    Αστη εκει στα Σπατα να μην κουραζεσαι.Και ρουφαει και σφουγγαριζει.

  20. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Οι επιστήμονες εντόπισαν για πρώτη φορά φως πίσω από μια μαύρη τρύπα.

    https://www.janus.gr/2021/07/blog-post_30.html?m=1

    Υπαρχει φως στη μαυρη τρυπα που λεγεται Α.Ε.Κ?

  21. Ο/Η The Snitch λέει:

    Henry Onyekuru

    24 ετών, 1,75, διεθνής με τη Νιγηρία, αριστερό εξτρεμ.
    14 συμμέτοχες 5 γκολ πέρσι, 127 με 60 γκολ σύνολο.
    Βάζει δηλαδή ως εξτρεμ μέσο ορό ένα γκολ ανά ματς.
    Ποσά είπαμε εχει ο μαύρος πάνθηρας? Ιδιά θέση- εξτρεμ- δε παίζουν?

    Κόστος μεταγραφής 4,5εκ ευρώ. Κόστος συμβόλαιο 2εκ/έτος.
    Για να το κάνουμε όπως οι κεφτέδες που βάζουν μέσα στη μεταγραφη ΚΑΙ τα συμβόλαια:
    4.5+ 4X2= 8εκ μας κάνουν κόστος 12,5εκ ευρώ.

    ΟΧΙ?

    Το αν θα πιάσει αν θα παίξει κλπ. πλέον είναι αρμοδιότητα του Μαρτινς.
    Ο Βαγγέλης μέχρι εκεί που έπρεπε, το χρέος του ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
    Σου λεει θέλω να πάω ομίλους, θέλω να πάρω +30 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΩ τα μισά για να το κάνω.
    Θέλω πάλι +18,000 διάρκειας να κονομήσω κανα τάλιρο, πρέπει να εχει κάτι να βλέπει ο κόσμος για να με πληρώσει.
    Τι να τους δείξω? Το μάνταλο και το Σακχοφ?
    Πρώτα φέρνεις εμπόρευμα και ΜΕΤΑ απαιτείς πελάτες και έσοδα, πως να το κάνουμε?

    Σημειωτέων σε μια ομάδα που είναι ΗΔΗ έτοιμη και πάει τρένο.

    Εντάξει τώρα? Κάτσε εσύ με το Τανκοβιτς και τα -30 με τα τάλιρα και κάτσε να σχεδιάζεις κάθε μήνα.

    Και μη ξεχάσεις να βάζεις το ΜΠΟΖΟ να τους ρίχνει κατσάδες.
    Το ίδιο ΜΠΟΖΟ που προχθές τον έγραφαν στα παπαρια τους και αποφάσιζαν οι παίκτες ποιος φοβάται και ποιος εχει όρεξη να χτυπήσει πέναλτι…

  22. Ο/Η Pontios λέει:

    ειναι διαφορετικο οταν πουλας καυσιμα και οταν πουλας ηρωινη.

  23. Ο/Η Τρύπας λέει:

    Όντως. Ειδικά άμα την υποτίθεται ηρωινη εκτός ότι δε τη πούλησε -την έπιασαν αν θυμάμαι άρα μπήκε και μέσα- πουθενά δεν αποδείχτηκε ότι ήταν δικιά του.
    Η μήπως η δικαιοσύνη είναι καλή όταν: δεν αγγίζει το μεγιστάνα – δήλωση παε αεκ, αλλά στημένη όταν αθωώνει άλλους?
    Βέβαια από την άλλη για εκεινο το καύσιμο το κυνηγάνε για μια 300αρα μύρια που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δε πήρε χαμπάρι ότι έλειπαν.
    Μη πάμε πιο πίσω στο ….. καύσιμο που καταδικασθηκε ΔΙΣ για λαθρεμπόριο και έκανε ΦΥΛΑΚΗ.
    Άτιμη κενωνια….

    ΥΓ . Θύμισε μου όταν πήγε ο Μπρούκλης επιβεβαιωμενα, όχι να παίζει προκριματικά σα τον άλλον- στους όμιλος του CHL και είχε την +25αρα στη τσέπη ΠΟΙΟΝ ΕΦΕΡΕ?

    Α ΓΕΙΑ ΣΟΥ…

    Sent from my iPhone

  24. Ο/Η The Snitch λέει:

    Για να φύγει κάποιος ειδικά όταν εχει συμβόλαιο, πρέπει να βρει ομάδα/ εργοδότη που θα του δίνει παραπάνω.
    Αλλιώς γιατί να φύγει αν εκεί που είναι παίρνει 10 και ο επόμενος του δίνει 8?
    Οπότε ωραία τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ότι τέλειωσε ο Λόπες αλλά έχουν μεγάλο δράκο.

    Για να τελειώσει κάποιος οριστικά και όχι στα λογία τον εξοφλείς και λύνεται η συνεργασία.
    Όταν απολύεις υπάλληλο σε όλο το πλανήτη, το αποζημιώνεις. Αν εχει συμβόλαιο, στα λεφτά που αυτό ορίζει η ότι διαφορετικά συμφωνήσετε ΑΝ συμφωνήσετε.
    Αν είναι αορίστου χρόνου σε ότι λεει η νομοθεσία βάση πρόσληψης, ενσήμων κλπ.
    Όλα τα αλλά είναι μαγκιές του ποπου. Όπως του ποπου είχαν τελειώσει Λαμπρόπουλος, Μπακασετας, Σιμοες από τη προεδραρα της κολοτουμπας, μετα από 2 μηνες έβαλε την ουρα στα σκέλια και δεν έβγαλε ΑΧΝΑ με την επιστροφή τους, με το τελευταίο- Σιμοες- να είναι ακόμη στο ροστερ σχεδόν 2 χρόνια μετα!

    Όπως του ποπου είναι αυτό το σουργελο ο ΜΠΟΖΟ που ήθελε να τελειώσει παίκτη και πριν 3 μέρες τον έβαζε αλλαγή για να του γυρίσει το ματς!
    Εκτός αν δεν ήθελε να τον τελειώσει, έκανε μαζί του ΔΥΟ προετοιμασίες, έδωσε φιλικά, τον έβαλε να παίξει σε επισημά και σχεδόν 2 μήνες μετα κατάλαβε (σε 48 ώρες μέσα!) ότι είναι τελειωμένος…
    Αρα η κοινή λογική λεει ότι μόνο 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

    1. Είσαι ΒΛΑΚΑΣ και δε ξέρεις τι σου γίνεται. Γιατί μόνο ΒΛΑΚΑΣ υπολογίζει παίκτη σχεδόν βασικό και ξαφνικά καταλαβαίνει ότι δε του κάνει ποδοσφαιρικά αλλά μιας και το έφερε η περίστασή του κάνει μια χαρά ως αποδιοπομπαίος τράγος. Ο Λόπεζ φταίει. Όχι αυτοί που τον έφεραν τον προπονούσαν και τον έβαζαν να παίζει η βασικός η τον πέταγαν μέσα να τους σώσει..
    2. Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ προσωπικότητα, ΚΑΜΜΙΑ πυγμή και ΚΑΜΜΙΑ θέληση, απλά εκτελεί εντολές του αφεντικού και κοιτά να πάρει το μεροκάματο.

    Μιλάμε όχι απλά για ανθρώπους που δε ξέρουν ούτε τι κάνουν, ούτε τι θέλουν, ούτε που βρίσκονται. Μιλάμε για την απόλυτη τρικυμία εν κρανιω για το απόλυτο καραγκιοζιλίκι.
    Προπονητής που ‘τελειώνει’ παίκτες, ΟΠΩΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ, με χαρτάκι κανονικό. Μαριονέτα δηλαδή να κάθεται στο πάγκο και απλά να κοιτάει τι θα του πει ο πρόεδρος είτε απ’ ευθείας είτε μέσω Μανταλου.

    Καλά το μεγιστάνα το ξέρουμε τι ΜΥΡΩΔΙΑΣ είναι από μπάλλα εδώ και 30 χρόνια, δε περιμέναμε να τον μάθουμε στα γεράματα.

    Το άλλο το ΜΠΟΖΟ που μας το παρουσιάζουν ως προπονηταρα, ακόμη τον κοιτάτε? Που τους έλεγε – ο ίδιος τα δήλωσε δε τα βγάζω εγώ από το κεφάλι μου- να κάνουν 5 πράγματα και αυτοί τον έγραφαν στα παπαρια τους στο πρώτο ματς? Που περπάταγαν, ξαναλέω δηλώσεις ΤΟΥ είναι.
    Που καθόταν στο δεύτερο ματς και του έλεγαν οι παίκτες τι θα κάνουν και αν θέλουν να βαρέσουν πέναλτι?

    Φαντάσου τώρα να πάμε στο γραφείο, να πούμε σε ένα υπάλληλο κάνε αυτό και να μου απαντήσει: μπα δε το ‘χω σήμερα. Ας το κάνει κανας άλλος..
    Εγώ θα τον αφήσω εκείνη τη στιγμή σα να μη τρέχει τίποτε και φυσικά την άλλη εβδομάδα που θα ζητήσω κάτι άλλο, ο επόμενος θα μου πει επίσης: άστο μωρε που να τρέχουμε. Ας το κάνει άλλος η ακόμη καλυτέρα καντο εσύ.

    Γενικά ο καθένας θα αποφασίζει ο ίδιος ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ θέλει να κάνει και όταν κλείσουμε το quarter θα αναρωτιόμαστε γιατί γράφουμε μείον..
    Γιατί άραγε???

    ΥΓ Με γεια το Χατζησαφι. Που κοστίζει ΛΙΓΟΤΕΡΑ από το Λόπες, σχεδόν τα μισά. Είπαμε, ο τύπος που πούλησε μέχρι και το πούλμαν για να πάρει μεταχειρισμένο, είναι ικανός να αλλάξει μέχρι και το δικέφαλο. Θυμόμαστε άλλωστε τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ που είχε ζωγραφίσει στο παλιό και τον κράξανε τόσο που τα έσβησε σε 6 μήνες.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ και οι ‘οπαδοί’ περιμένουν να φτιάξεις λεει ομάδα.

    It’s all about monies. If the price is right, everything is possible.

    ΥΓ2 Σε ερώτηση φίλου- υπάρχει προσωπική επαφή με πολλούς από το χώρο- μέσω μνήματος απαντώ εδώ όπως είπα και με την ευκαιρία είναι αναλυτικά η απάντηση γιατί το ‘καύσιμο’ βγάζει μια χαρά κέρδος αρκεί να μην είσαι παπαρας.
    Έχεις δει ποτέ πετρέλαιά φτωχό? Μόνο ΕΝΑΣ κατάφερε και τα έκανε όλα ρόιδο και ‘έχασε’ 300εκ την εταιρεία μαζί με την όποια αξιοπιστία είχε παγκόσμια.

    Πάμε λοιπόν μιας και μέχρι τις 20 είμαστε διακοπές επίσημα άρα έχουμε χρόνο :

    Το αεκ2013 είναι στην ιδιά κατάσταση ως εταιρεία με την τότε χρονιά. Κανένα ακίνητο (γήπεδο-προπονητηριο- γραφεία) δεν της ανήκει είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε εταιρείες του μεγιστάνα. Ο οποίος, σε αντίθεση με το Αδαμιδη πχ. εχει ‘καπαρώσει’ με το παραχωρητήριο ΚΑΙ το χώρο του γηπέδου, κάτι που ήταν περιουσιακό στοιχείο της ΕΡΑ και μπορούσε να το εκμεταλλευτεί ανάλογα αλλά τώρα παίρνει ψίχουλα.

    Για να γίνουν αυτά τα έργα ΟΛΑ τα λεφτά- πλην κρατικών επιδοτήσεων- προέρχονται από τη ΠΑΕ. Η οποία ΠΑΕ δε εχει δεκάρα τσακιστή στα ταμεία της ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΤΟΜΥΡΙΩΝ που είχε όλα αυτά τα χρόνια.

    Ξαναλέω ως απλό παράδειγμα: Η Nova από την δεύτερη χρόνια- δηλαδή επι 6 έτη- έδινε 5εκ ευρώ τηλεοπτικό. Στη Γ΄Εθνικη ήταν 2,8, λογικό.
    Ο ΟΠΑΠ αλλά 2,5 χορηγία.
    7,5 εκ ευρώ επι 6 έτη (μέχρι και πέρσι) μας κάνουν 45εκ ευρώ.

    Φέτος από το Cosmote πηρέ 6,8 και άλλα 2,5 από το ΟΠΑΠ – χονδρικά- ανεβάζουν το νούμερο στα 54εκ ευρώ!

    Η UEFA για τις συμμέτοχες στην Ευρώπη εχει δώσει 10+25+10 και βάζω μόνο τους ομίλους, αφήνουμε έξω προκριματικά, αποκλεισμούς, sold out με Genk, Celtic κλπ.
    Όταν πχ έκανε sold out με τους Βέλγους για να μπει στους ομίλους δεν ήταν λεφτά αυτά τα 50,000 (βγάλε τα διάρκειας) με 30 ευρώ το κομμάτι? Η τηλεόραση δε πλήρωσε για τα 2 ματς μέσα έξω? Με τη Celtic τα ιδιά δεν είχαμε?
    45εκ ευρώ η UEFA λοιπόν.
    ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ (Τηλεοπτικό ΟΠΑΠ UEFA) μας κάνουν 100εκ ευρώ και αυτά είναι επίσημα νούμερα που δημοσιεύονται όχι από εμένα αλλά από την ιδιά τη ΠΑΕ και τους συμβαλλόμενους οργανισμούς πχ UEFA.

    Capelli (5), Nike (+5), Μπαρκας (4,5), Vranies (3.5), Super League (1.2 X 7 χρονια= 8,5), διάρκειας (να πούμε 3εκ χ 6 χρόνια = 18) απλά εισιτήρια (άλλα τόσα και βαλέ 18εκ) είναι ένα νούμερο που μας κάνει πάνω από 60εκ ευρώ. Και βάζω 6 χρόνια στα εισιτήρια, πέρσι δεν είχε και φέτος δεν το μετράω.
    Να βάλουμε τη χορηγία του Χατζι μέσα (5) και άλλο ένα του Παππά? Να βάλουμε τη χορηγία στο ΟΠΑΠ-Αρένα ΤΣΑΜΠΑΣΟΦΙΑ άλλα +10?
    Να βάλουμε Οικονόμου (1), Μπακασετα (0,7)? Αυτοί τα λένε όχι εγώ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ μαζί είναι + 180εκ ευρώ έσοδα εδώ και 7 χρόνια. Επισημά έσοδα που ανακοινώνει η ΠΑΕ.
    Δε βάζω άλλες χορηγίες η LG η Πειραιως, οι 26 υποστηρικτες ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ? Τσάμπα είναι το car.gr στη φανέλα?, διαφημίσεις γηπέδου, έσοδα από κύπελλο (5 τελικούς έπαιξες) μπουτίκ, έσοδα γηπέδου κλπ.
    Που είναι 180εκ ευρώ? Στο Σβάρνα το Μιται και το Τανκοβιτς? Η στο Ντουνη το Ντα Κολ το Κρισαντους και τον Ούγκο Αλμειδα που κονόμησε μέχρι και το τελευταίο έτος του συμβολαίου του?

    Τα έχω γράψει 500 φορές και θα τα γράψω άλλες 500. Ακόμη και αν η ομάδα στοίχησε 10-12 εκ ευρώ μέσο όρο /έτος- 80 δηλαδή στα 7 έτη.

    ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100,000,000 ΕΥΡΩ.

    Μόνο τα 15 με τη γνωστή νομοθετική πέρασαν στη κατασκευή του γηπέδου, μια λαμογια πρώτης τάξεως που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να χρηματοδοτεί ΔΙΚΑ ΤΟΥ έργα.. Άμα είσαι ΤΣΥΡΙΖΑ όλα είναι δυνατά.

    Αν κάποιος πιστεύει ότι η ομάδα της Γ με το Ντουνη και τα 30αρια συμβόλαια του Φουλη και του ΝταΚολ, η ομάδα της Β με τα παρτσακλά και ακόμη και τώρα η ομάδα σήμερα κοστίζει 12 εκ ευρώ, μπράβο για το ΣΑΝΟ που τρώει.

    Μη μπείτε στο κόπο καν να ψάξετε το Transfermarkt που το έμαθαν όλοι και τσαμπουνάνε ότι τους έρθει. Το site είναι 100% αναξιόπιστο στα οικονομικά και αναφέρει ότι του λένε οι ομάδες και όχι τη πραγματικότητα.
    Σήμερα για παράδειγμα μας λεει ότι το ροστερ του αεκ είναι κάτι παραπάνω από 35εκ ευρώ σε αξία!
    Για να καταλάβουμε την αξιοπιστία του ο Τσιντωτας κάνει 900 χιλιάρικα (ρούβλια) ο Σβάρνας 1,5εκ (Λεκ), ο Ντατσενκο 1,8 εκ (ασχολίαστο), το Μπακακι 900 χιλιάρικα, ο Λεπαπαρεκ επίσης 1,8εκ, ο Τανκοβιτς 1,8εκ, ο Καριμ 1,8εκ.
    Πικτες που ήρθαν με ΜΗΔΕΝ και ελεύθεροι ξαφνικά στις τρυφερές ηλικίες των 31-32 κάνουν εκατομμύρια.
    Γενικά το 1,8εκ είναι ένα νούμερο που το βάζουμε οπού θέλουμε, έτσι να υπάρχει.
    Εκεί βέβαια που σπανέ τα κοντέρ είναι στα 4εκ του Μαύρου Πάνθηρα. Το θεό σας δεν έχετε ρε κεραταδες πραγματικά.
    Πως αλλιώς θα βγει το 35,5 σύνολο? Με τα κατοστάρικα και τα διακοσαριά?

    Θέλετε να γελάσετε? https://www.transfermarkt.com/aek-athens/startseite/verein/2441

    Η οποία ΠΑΕ λοιπόν εν ευθέτω χρόνο, και μόλις γίνει κανονικός έλεγχος και όχι οι ΠΑΠΑΡΙΕΣ που ξαμολάνε τα τσιράκια, θα εμφανίσει την ανάλογη τρύπα.
    Τα χρήματα που λείπουν είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100,000,000 ευρώ και οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ ελεγκτική τα βρίσκει σε μια εβδομάδα.
    E&Y, Grand Thornton, PWC, Accenture, Delloite είναι οι εταιρείες που μπορούν να κάνουν αυτό τον έλεγχο.

    Γιατί το λέω? Γιατί σε αντίθεση με τους χοντρούς και τους ΟΓΛΟΥ, εγώ και στοιχεία έχω μη αμφισβητήσιμα και δεν έχω ανάγκη 10 σουβλάκια για να λέω ότι με διατάζουν

    Sent form my iPad

  25. Ο/Η The Snitch λέει:

    Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης έδωσαν το δικαίωμα να μιλάνε σε λεγεώνες ηλιθίων που άλλοτε δεν μίλαγαν παρά μόνο σε μπαρ, αφού είχαν πιει κανένα ποτήρι κρασί, χωρίς να βλάπτουν την κοινότητα. Τους αναγκάζαμε αμέσως να σωπάσουν, αλλά σήμερα έχουν το ίδιο δικαίωμα λόγου με ένα βραβείο Νόμπελ. Είναι η εισβολή των ηλιθίων.

    UMBERTO ECO

  26. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Όταν κάποιος θα ενδιαφερθεί για το “πακέτο”, θα πρέπει να αγοράσει από 4-5 διαφορετικές εταιρίες με κοινό παράνομαστη τον Μελισσανιδη. Από άλλη εταιρία θα αγοράσει την ομάδα, από άλλη το γήπεδο, από άλλη τα Σπάτα και πάει λέγοντας. Αυτά τα 100 που λες ότι λείπουν, ο υποψήφιος αγοραστής δεν θα τα βρει βάζοντας μια σοβαρή εταιρία, όπως αναφέρεις, να κάνει τον έλεγχο? Γιατί αν τα βρει και την κάνει αβαβα την δουλειά, αφού ο αγοραστής δεν θα θέλει “δημοσιοποιησεις”, τότε η σε λαμογιο θα πέσουμε η σε καμία “enic”. Το αρμόδιο υπουργείο εκεί δεν έχει λόγο? Δεν θα κάνει έλεγχο?
    “Από όλο το ποσό, εμείς παίρνουμε ένα” φυλλαρακι”, όλο το άλλο είναι φόροι, αγορές, προμηθευτές, έξοδα συντήρησης! Με αυτό το φυλλαράκι από ολόκληρο δέντρο, ζει όλη η εταιρία και κατέχει την 4η θέση στην ελληνική αγορά…” Αν όντως είναι έτσι, που είναι, είναι πολύ το χρήμα που κυκλοφορεί. Κι ας μείνουμε στο κανονικό χρήμα. Εδώ, κάτι εταιρίες με 30 πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, χωρίς ναυτιλιακά, με νοικιασμένο βυτια και χωρίς δικές της εγκαταστάσεις, βγάζουν ένα σκασμό λεφτά. Ρε, μιλάμε για χρήμα, για το κανονικό μιλάμε, γιατί άμα πάμε στα άλλα τα “όμορφα”, μιλάμε για τόσα κι άλλα τόσα…

  27. Ο/Η Pontios λέει:

    και μετα απορουν καποια βληματα γιατι τους αποκαλουνε ΚΟΛΟΓΑΥΡΟΥΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

    τοση υπερασπιση-ΓΛΕΙΨΙΜΟ στον ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ πουθενα αλλου.

  28. Ο/Η The Snitch λέει:

    Εγω κοιτάω τι κανει ο καθένας και πως διαχειρίζεται την ομάδα του και αυτά καταγράφω Μ ΣΤΟΙΧΕΊΑ. Το τι κάνει και αν κάνει στα υπόλοιπα και δεν είναι δικιά μου δουλειά και δε με ενδιαφέρει.

    Όταν και αν καταδικαστεί κάποιος για κάτι εδώ είμαι να το πω, όπως έχω πει πολλά άλλα που δε τα λέει κανένας.
    Που εχεισ διαβάσει αλλού ότι χρωστάει +21 τελεσίδικα χωρίς τους τόκους από το 2017 στην ΕΤΒΑ?
    Ο μεγιστάνας είναι ο μεγαλύτερος καταδικασμενος λαθρεμπόρος της Ελλάδας..γνωστή η διαδρομή του επίσημα αλλά και ανεπίσημα.
    Όπως γνωστό και το 15% στην αντλία για να μαθαίνεις ναυτιλιακά που δε ξέρεις..
    Γούστο του και καπελλο του αμα κάθε βδομάδα είναι κατηγορουμενος και τον κυνηγάει η μισή γη για απάτες όπου έχει μπλεχτεί.
    Στην αεκ με ενδιαφέρει τι κάνει και πως τη διαχειρίζεται.

    Κάτσε εσύ με φαντασιώσεις για εσκοπμαρ, μεγιστάνες με τσαμπασοφιες και κίτρινα γαϊδούρια με δικέφαλα κοτόπουλα που τη κάνουν μόλις είναι να βαρέσουν κανα πέναλτι.

    Έκτος από κολογαυρους κλπ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ έχεις να πεις κάτι η σε θαμπωσε ο μανταλος?

    Μέχρι τότε άραξε να δεις βελεζ να παίζει στη θέση σου και τον άλλον να παίζει μπάλα με κανονικούς ποδοσφαιριστές κανονικό προπονητή και κανονικό οργανισμό.

    Στα διαλείμματα σου σβουραει και κάτι ξεγυρισμένα τάληρα και κάτι-30 για να.μη ξεχνάς τη θέση σου με τους χατζησαφιδες..

    4-0 νίκες και 12-1 τέρματα σε πήγε πέρσι αλλά μυαλό δε βάζεις.. Ο Βαγγέλης φταίει πάντα.
    Έχεις δίκιο, ο ένας φταιει που σκάει λεφτά έχει πλάνο και προπονητή και ο άλλος ο άτυχος που σε κατεβασε με τα ΚΑΠΗ και απολειστηκες είναι ο μάγκας..
    Ο ένας φέρνει 23 ετών παίκτες και τους χρυσο πληρώνει αλλά φταει και ο άλλος σε εχει γεμίσει +31 ετών απόμαχα παλτά αλλά είναι άτυχος..
    Α ρε …. καλά σας κάνει η μάλλον λίγα σας κάνει..

    Δεν έπρεπε να σταματήσει στα 5, μαλάκια έκανε αλλά ας είναι καλά ο Μάρτινςπου είναι sportsman και σε λυπήθηκε. Έπρεπε να είναι κάνας Γερμανός στη θέση του που παίζει φουλ γκάζια μέχρι το 90 να χάσεις το μέτρημα κακομοίρη. Με.μια οκταρα θα το βουλωνατε για κάνα χρόνο εσείς οι έξυπνοι και άσε τα βλήματα εκεί που είναι.

    Sent from my iPhone

  29. Ο/Η The Snitch λέει:

    Φυσικά και θα βρει. Και θα τα χρωστάει και αυτός και ο επόμενος κλπ κλπ.
    Αυτό λέω ακριβώς: το αεκ ΞΕΥΤΗΛΗΣΘΗΚΕ στα ξερα της Γ εθνικής για να σβήσει τα χρήματα που χρωσταγε μόνο και μόνο για να φτάσει 8 χρόνια μέτα να ξαναχρωσταει τα ίδια μη σου πω και παραπάνω, για να μπορεί ο εγγυητής να φτιάξει γήπεδα προπονητηρια γραφεία ΟΛΑ στο όνομα του χωρίς να βάλει φράγκο.

    Υγ Το κράτος δεν έχει καμμια δουλειά και καμμια ανάμειξη σε συναλλαγές ιδιωτών. Το μόνο που το νοιάζει είναι να πληρώνεται το ΦΠΑ ο φόρος της εταιρείας και οι υποχρεώσεις της (εφκα εισφορές κλπ).
    Το αν το μαγαζί του καθένα μπαίνει μέσα στα χαρτιά επειδή έχει βάλει όχι το δάχτυλο αλλά εχει μπει χειροποδαρα στο μέλι, είναι δικό του θέμα
    Αμα έχεις εσύ ένα μαγαζί αγοράσεις μπλουζάκια 20 ευρώ και τα πουλάς 10 είναι πρόβλημα σου. Απόδοση ΦΠΑ κάνε και απ εκεί και πέρα κόψε το λαιμό σου

  30. Ο/Η Pontios λέει:

    Εχεις δικιο βεβαια οσα αφορουν το αγωνιστικο

    Αλλα μην μας κουνας το δαχτυλο γιατι ο Εσκομπαρ εφερε 2 τονους ηρωινη με το NOOR1 πλοιο τις CAPITAL.

    επρεπε να μπει μεσα ισοβια και να μην ξαναβγει το σκουπιδι.

    ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΕΡΝΩ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    αμοιρες παρθενες

  31. Ο/Η The Snitch λέει:

    Δε κουνάω σε κανενα το δάχτυλο. Εσύ ανέφερες το θέμα εγώ μίλησα γαι το εξτρεμ που πήρε.
    Παλιότερα έχω γράψει ως προσωπική γνώμη ότι εμπλέκεται. Αυτό έδειχνε εκείνη τη στιγμή η ιστορία.

    Μετά όμως που βγήκε η ανακριτικη είδα κάποια πράγματα που δεν ήταν όπως τα έλεγαν.

    Από εκεί και πέρα θα πιστέψω πλέον την ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΥΡΙΖΑ και έφτασε ο Καμμενος να παίρνει είκοσι μια φορές (21) τηλέφωνο σε καταδικασμενο ποινικό για να δώσει το Μαρινακη και αυτά υπάρχουν σε ακουστικό υλικό.

    Όπως υπάρχει ανάλογο υλικό με το ΠΑΠΠΑ και το ΠΑΠΑΓΚΕΛΟΠΟΥΛΟ που ζητάνε επίμονα να δώσουν τη Μαρεβα.

    Όταν βλέπω αυτά από τους αριστερούς που όλο κατηγορούν και ΠΟΤΕ δεν έχουν αποδείξεις τότε οφείλω να ξανά σκεφτώ το θέμα.

    Άκου λοιπόν 2-3 πράγματα που έχουν περάσει ΛΑΘΟΣ στο κόσμο και βγάλε τα κίτρινα γυαλιά.

    Πρώτον: Το Noor1 ΔΕΝ είναι της capital αλλά του Παναγιώτη Φάρου.
    Δεν είχε καμμια σχέση ιδιοκτησίας ο Βαγγέλης και αυτά είναι ΨΕΜΜΑΤΑ.

    Δεύτερον: Η εταιρεία πετρελαιοειδών Χρυσόιλ ήταν υποναυλωτης του πλοίου. Σα να λέμε σου νοίκιασα το σπίτι μου, έβαλες μέσα ένα κιλό κόκα και 5 πουτανες άρα φταίω εγώ…

    Τρίτον:Η εισαγγελέας Πειραιά Ελένη Τζίβα άσκησε ποινική δίωξη στον Βαγγέλη Μαρινάκη το 2018 για χρηματοδότηση και αποθήκευση ναρκωτικών, χωρίς όμως να υπάρχουν στοιχεία και αναφορές στο όνομά του πουθενά.

    Τέταρτον: ο βασικός ύποπτος της υπόθεσης και καταδικασμένος σε 18 χρόνια κάθειρξης Ευθύμιος Γιαννουσάκης, υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι ο Μαρινάκης είναι αθώος και πως έπεσε θύμα εκβιασμού από λιμενικούς για να τον εμπλέξει.] Επίσης ο επιχειρηματίας στον κλάδο των πετρελαίων Βασίλης Γεωργιάδης που διαμένει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με κατάθεση του στον ανακριτή διαφθοράς δήλωσε ότι ο Μαρινάκης δεν εμπλέκεται με την υπόθεση, αλλά δυο άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες.

    Οπότε καλά τα συνθήματα και οι στρακαστρουκες αλλά άλλο τι πιστευει ο καθένας και άλλο τι μπορεί να αποδείξει.

    Τελευταία φορά που κοίταξα κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ένοχος.

    Και προσπάθησε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Ο ΑΛΙ6ς να τον βγάλει ένοχο αλλά όσο και να έψαξε, όπως και στη Novartis αποδείχθηκε ότι έλεγε μαλακιες..

    Για το τέλος σου ξαναλέω: το τι κάνει ο καθένας στα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρει και είναι δουλειά των αρχών όχι δικιά μου.
    Εγώ εξετάζω και γράφω τη διαχείριση στις ομάδες και εκεί κάνω σύγκριση.

    ΥΓ Το κάρφωσε ο μικρός Καμαρα χθες που μπήκε αλλαγή. Μετά από σουτ του μεγάλου πήρε την επιστροφή και να το γκολακι με τη πρώτη. Τι είχα γράψει? Δεν μας έφθανε ο ένας Καμαρα πήρε λαό δευτερο..
    Πάντως επειδή το είδα, όχι όλο, ΔΕΝ θα περάσει καλά στη Βουλγαρία αν παίξει έτσι.
    Αν παίξει κανονικά περνάει αέρα.

    Sent from my iPhone

  32. Ο/Η The Snitch λέει:

    OUT LOUD

    Η αλήθεια είναι ότι τους κάλους ΠΑΣΟΚους, τα δυνατά χαρτιά, τα τράβηξε ο Αλι6ς με το καλημέρα.

    Σπιρτζη!!!! (μιλάμε για τεράστιο κεφάλι), Κοτζιάς (των Πρεσπών), Κατρουγκαλος (χωρίς σχόλια), Κουρουπλης (επίσης χωρίς σχόλια), Τζακρη (έχω ψηφίσει ΚΑΙ ΤΑ 5 ΜΝΗΜΟΝΙΑ), αυτό το βούρλο η Μαριλίζα, η Βαγενά (επίσης χωρίς σχόλια) και αλλά τρομερά στελέχη όπως ο …. Παντζας.
    Αυτοί είναι οι πρώην κυβερνητικοί.

    Γιατί εχει και αλλά τεράστια κεφάλαια με πρώτο το Ραγκουση που έλεγε το 2018 για το ΖΑΒΟ: «Ο πιο ανέντιμος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης»
    Βέβαια δε γίνεται να ξεχάσουμε τιτάνες της πολιτικής σκέψης όπως ο …Τζουμάκας.

    Όλοι αυτοί δέχτηκαν να είναι υποτακτικοί του Πολλακη, του Παππά, του Φραπεδιαρη και φυσικά υπό την απολυτή σκέψη του ένα και μοναδικού: θα τα σκίσω όλα με ένα νομό και ένα άρθρο.

    ΟΛΟ το παλιό ΠΑΣΟΚ μαζέψατε και πάλι δε ξεκολλάτε από το 20-22%.

    Γιατί τα λέω αυτά? Γιατί βλέπω ότι τη πέσανε όλοι στο Χρυσοχοΐδη (τυχαία πάντα) που μάλλον έβαλε αυτός τη φωτιά ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 187 προχθές ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ που ΤΥΧΑΙΑ μπήκαν στη χωρά. Φωτιές που πάντα είχε η Ελλάδα κάθε καλοκαίρι αλλά πλέον με τη κλιματική αλλαγή ευνοούνται περισσότερο και κάθε χρόνο είναι και χειροτέρα.
    Στην Αχαΐα, μένει ο πρώην κουμπάρος μου- εχει πιάσει στο ίδιο σημείο, ΕΞΙ (6) φορές φωτιά σε 4 μέρες. Όχι αναζωπύρωση, δε καίει δηλαδή και απλά ξαναφουντώνει. Τη σβήνουν τελείως, φεύγουν και ‘ξαναπιάνει’. Χωρίς καλώδια ΔΕΗ που ούτε και στη Βαρυμπόμπη ειχε. Εκρήξεις ακουστήκαν ΜΑΚΡΙΑ από τις κολώνες μέσα σε πυκνή βλάστηση σχεδόν ΜΗ πρόσβαση και υπάρχουν πολλά video.

    Μη ξεφεύγουμε όμως. Ο Χρυσοχοΐδης φταίει για τις φωτιές. Για τις γυναικοκτονιες. Για όλα. Με μις διαφορά ΜΙΚΡΗ μεν αλλά υπαρκτή γιατί τα νούμερα (τα κανονικά όχι τα αριστερά με το μανδύα του ισαποστακης) δε μπορούν να πουν ψέματα.
    Επι Ali6 του μνημονιοCχηστη οι γυναικοκτονιες στην Ελλάδα ήταν περισσότερες, αλλά αυτά δε τα λεμέ και πολύ.

    Τι έκανε λοιπόν ο Χρυσοχοΐδης? Η μάλλον τι δεν έκανε που έκανε το Τοσκας? Ο Τοσκας που: όσο και να έψαχνε δεν βρήκε κάτι λάθος, θα θυμίσω άλλη μετάγραφα το ΠΑΣΟΚ?

    ΔΕΝ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 102 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΠΝΙΞΕ ΑΛΛΟΥΣ 25.

    ΜΗΔΕΝ ΑΝΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ μέχρι στιγμής και ελπίζω να μείνει εκεί στο μηδέν.

    ΜΗΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΙΠΟΤΕ, NADA, ZERO.

    ΜΗΔΕΝ ΝΕΚΡΟΙ και βελάξτε όσο θέλετε. Όπως ΒΕΛΑΖΕΤΕ και για το Πιερακακη (ΠΑΣΟΚ και αυτός) ο οποίος είναι με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ο πιο αποτελεσματικός υπουργός τη τελευταία 30ετια που θυμάμαι εγώ. Ο τύπος απλά αλλάζει την Ελλάδα αλλά κάνει κάτι ακόμη πιο χρήσιμο που δε το έχουν πάρει χαμπάρι τα αμόρφωτα δίποδα του γενικού λυκείου και άμα. Καθιστά άχρηστες χιλιάδες θέσεις σφραγιδακηδων και τεμπελχανάδων ΔΥ.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ λέμε ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΥΓ Οι εξυπνάδες τύπου καντέμης κλπ. μάλλον προέρχονται από την επιστημονική μελέτη των ζωδίων, της χαρτομαντείας και του διαβάσματος του φλυτζανιού.
    Λογικό όταν συμφωνείς με το μέγα επιστήμονα Πετράκο, πρώην τραγουδιστή ριαλιτι…. και νυν γιατρό- λοιμοξιολογο, στοχαστή και φιλόσοφο απόφοιτο του πανεπιστήμιου της ζωής..

    Είδαμε και το λαγοπόδαρο τον Αλι6, το Γκαστονε της Ελλάδας με τους 102+25 νεκρούς, τα +100 δις χρέος, τα αχρείαστα μνημόνια, τα 113 δις ΦΟΡΟΥΣ εξτρα και την 17ωρη διαπραγμάτευση..

    Επίσης λογικό όταν τα μοναδικά σου πτυχία είναι στη… «ζαμπονοκοπτική» με λέιζερ, στη «ιχθυοκομμωτική» και μάστερ στη ΔΙΠΑΠΕ (διαχείριση Πατρικής Περιούσιας)

    ΜΠΕΕΕΕΕΕ λέμε ΠΡΟΒΑΤΑ

  33. Ο/Η Pontios λέει:

    Οι δυο ποδοσφαιρικοί παράγοντες που ήτανε μπλεγμένοι θα μας πεις σε ποια ομάδα ήτανε;

    Έτσι και δε περάσει στο Τσάμπιονς λιγκ εκεί να δεις τι θα κάνει ο φιλαράκος σου.
    Μην τον είδατε μετά!
    Γιατί είναι και μια 40αρα μέσα από τη Νότιγχαμ.

    Τα οπαδικά γυαλιά δεν τα φόρεσα ποτέ.έχω την ίδια άποψη μαζί σου όσο αφορά την διαχείριση τις ΑΕΚ αλλά δε μπορώ να διαβάζω ότι το φουρω είναι ο καλός και ο δικός μας μόνο ο κακός.

    Πως το βλέπεις το δεξί μπακ που πήραμε;αν θέλεις ρίξε μια μάτια στην opta

  34. Ο/Η serpico λέει:

    Τι έγινε ρε Στήβεν; Γαλάζιο μπλογκ γίναμε και δεν το καταλάβαμε; Δεξιός και αεκτζης πού ξανακουστηκε;

  35. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Serpico : Πώς το συμπέρανες αυτό πάλι; Από την άλλη, πού ξέρεις ότι δεν υπάρχει δεξιός κι Αεκτζής; Δηλαδή ο Γκούμας παλιά ( για τον θείο δεν λέω διότι ήταν Αρειανός )ή οι μέτοχοι του 2004 ήταν κομμουνιστές;

  36. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Στηβεν,ειχες επικοινωνια με Πολυδενδρι ?

  37. Ο/Η Pontios λέει:

    @…Το φως του φεγγαριού…

    Παρών

  38. Ο/Η The Snitch λέει:

    Πήγαμε εθελοντές στη πολιτική προστασία. Στις 3 το μεσημέρι προχθές, μείναμε εκεί το βραδύ, ξανά χθες φύγαμε όμως νωρίς κατά τις 2 δεν αντέχαμε , και όχι ΔΕΝ έχουμε ούτε περιουσία ούτε καμμιά σχέση με τη περιοχή.
    Μια Αυστραλεζα- αυτή επέμενε, 4 Άγγλοι, και εγώ που είμαι εθελοντής έτσι κ αλλιώς.

    Αφήσαν τις διακοπές τους οι άνθρωποι, για να βοηθήσουν.

    Τα κοριτσάκια ανεφοδιασμό και μακριά τις κρατήσανε στο κέντρο στη Δροσιά, τα αγοράκια με τους πυροσβέστες – πολύ πιο πίσω εμείς στον Αγ. Στέφανο.

    112 Ρουμάνοι με 23 οχήματα ΟΔΙΚΩΣ!!!! (1500 χλμ. με πυροσβεστικό είναι μια μέρα δρόμος συνεχής με βάρδιες στο τιμόνι), 40 Κύπριοι, 83 νομίζω Γάλλοι με 2 αεροπλάνα, οι Κροάτες 1 αεροπλάνο, Σουηδία 2 αεροπλάνα, Ελβετία 3 ελικόπτερα, οι Ισραηλινοί 16 πυροσβέστες.

    Ο Πούτιν ζήτησε 3,8εκ δολάρια για να μας δώσει δεύτερο αεροπλάνο!!!! Δε ξέρω μόνο αν τα θέλει κασέρι η έχουμε πρόσωπο, μάλλον το πρώτο.
    Οι κινέζοι- οι εταίροι καπαδοκες ΚΟΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ μας έστειλαν ένα … tweet συμπαράστασης! Ευχαριστούμε η βοήθεια σας ήταν εκπληκτική, μας σώσατε..
    Ευτυχώς που εχουμε το ξανθό γένος, τους Σέρβους δηλαδή το ορθόδοξο τόξο ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ, και τους κινέζους διπλά μας..

    Που είσαι ΕΛΛΗΝΑΡΑ μου? Στο πληκτρολόγιο ε? Πρόσεχε με τη ζεστή μη λιώσουν τα παγάκια στο φραπέ και δε προλάβεις να πεις τη μαλακια σου για το ..Κούλη.
    Το air condition να ανάψεις και βαλέ το στην ανακύκλωση μη μπαίνει και καμμιά καπνά μέσα και σε ενοχλεί την ώρα που τα ξύνεις κάνοντας κριτική.
    Ασε που έμαθα ότι ο Χρυσοχοΐδης εχει καμμιά 100αρια νεκρούς στοιβαγμένους και τους κρύβει ρωτώντας ποτέ θα πετάξουν τα αεροπλάνα, την ώρα που ετοιμάζει ΣΚ με πούρα στο κότερο.

    Pontios θα σου πω όταν ξεμπερδέψουμε δε το έψαξα- και αυτό εδώ από το αυτοκίνητο μπήκα και τα είδα.
    Είναι ζόρικα τα πράγματα εδώ και δεν προέχει η μπάλλα.

    ΥΓ Δεξιούς και αεκτζης δε ξέρω αν ακούστηκε. Δεν ήξερα καν ότι είναι προϋπόθεση το χαρτί πολίτικων φρονημάτων για να δεις μπάλλα.
    Από την άλλη είναι γνωστοί κουμουνιστές, ο Τάκης της TITAN (άντρο του ΚΚΕ εκεί..), ο Παππάς της Bulk (αυτός είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ μου έλεγε όταν τα γραφεία μας ήταν μαζί), ο Νοτιάς δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά είναι γνωστό ότι στα Hamptons είναι η φωλιά των κουμουνιστών, και πάνω από όλους ο Πολυς- εκεί να δεις αριστεριλα- που όλη μέρα στο Κρεμλίνο ξημεροβραδιάζεται με το σφυροδρέπανο στο χέρι.

    Αυτό που ξέρω σιγουρά είναι ότι για να είσαι ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ πρέπει να είσαι ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ (δεν εχει πιο κεφάλαια για να το φωνάξω μπας και το καταλάβεις), είναι προϋπόθεση.
    Εχει και άλλα (χαμηλού iq, άπλυτος, αμόρφωτος, κοπρίτης, κλπ.) άλλα το ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑΣ είναι προαπαιτουμενο για να μπεις στο κόμμα του γιδοβοσκού η του Κουτσουμπα.

    ΜΠΕΕΕ ΠΡΟΒΑΤΑ.

    Sent from my iPhone

  39. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Ναι, είχα. Η φωτιά πέρασε από εκεί, και του έκαψε μόνο το μπασκετ, την εγκατάσταση του κλιματιστικού που ήταν εξωτερική, και φυσικά τον κήπο. Δηλαδή ελάχιστα πράματα για κάποιον που περίμενε τα χειρότερα κι είχε φύγει αφήνοντας το σπίτι ανοιχτό.