Νο 5: ΚΑΥΣΩΝ

…τουλάχιστον μάθαμε από που προέρχεται το “Χρυσός”.

Ανυπόφορα όλα. Δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποια αρίθμηση βρίσκεται ο καύσων στις “νέες 10 πληγές”. Νομίζω στο 5. Εχουμε παλαβώσει. Οι οποίες δεν ξέρουμε και αν σταματήσουν στο δέκα.
Νομίζω ότι ο Μητσοτακχαμόν, πρέπει να αποχωρήσει από την θέση του. Δεν είναι θέμα οικονομικό, διαχείρησης ή ότι άλλο.Μπορεί να τα πάει ακόμα και περίφημα. Μπορεί το ΑΕΠ να σκαρφαλώσει στα 300 δισ. Δεν έχει να κάνει. Εχει να κάνει με το κάρμα.
Είναι θέμα ζωής και θανάτου πλέον.

Χαρίστε  του τα δάνεια, κανονίστε και μια σύνταξη 1-2 εκατομμύρια το μήνα,δεν μας απασχολεί το ποσό,αφού διακυβεύονται ανθρώπινες ζωές. Πείτε του ότι θα γίνει πρωθυπουργός στην Χαβάη. Στείλτε τον στο Κιλιμάτζαρο για ορειβασία ή για σαφάρι στο Σερεγκέτι, ή για-τάχα- διδακτορική διατριβή στην απότατη αρχαιολογία,στα νησιά του Πάσχα. Πείτε του ότι τον ψάχνουν τα  Καϊτζού στο Pacific rim…δεν ξέρω,βρείτε κάτι.

Κινδυνεύουμε όλοι και μάλιστα από αιτίες οι οποίες είχαν πάψει να μας απασχολούν εδώ και αιώνες,χιλιετίες.
Κοπάδια από μεγαλόδοντες μπορεί να δούμε στο Αιγαίο…Πύρινες φλόγες να ξεπηδούν απ την ανατολή….πτεροδάκτυλοι να ξεμυτάνε από τα δρακόσπιτα στην Κάρυστο…σκαθάρια μυριάδες από τις σχάρες της ΕΥΔΑΠ στους δρόμους…

Χθες,μαρτυρίες λένε ότι στη Ξάνθη νύχτωσε δυο φορές….τα ρολόγια στο Καστελόριζο έδειχναν τον χρόνο προς τα πίσω…Στο Μοναστηράκι, ένας Σκοτσέζος έτρωγε σουβλάκια στου   “Σαββα” και άφησε 5 ευρώ φιλοδώρημα…
Η Τούνη εμφανίστηκε ντυμένη στην πλατεία της Ερμούπολης…κάποιοι σκέφτηκαν να την λιθοβολήσουν γι΄αυτό.
“Ο αναμάρτητος, πρώτος τον  #@&#$@ βαλέτω” είπε εκείνη.
Κάπου διάβασα σήμερα,-άκουσον-άκουσον- ότι “Η Ζέτα χώρισε το  Μιχάλη”. …Η το αντίθετο…δεν θυμάμαι, το ίδιο είναι.
Είναι φανερό,ότι ζούμε εσχατολογικές μέρες.
Το πράγμα μιλάει μόνο του.

Μέχρι να γίνει αυτό,για προστασία ας πούμε όλοι μαζί την καθημερινή προσευχή: “Σε θερμοπαρακαλούμε μέγα Δρυίδη και Μάγιστρε,Ηγήτορα των Γκαργκόϊλ, Κυρίαρχε των νεφοσκέπαστων Καρπαθίων,Πνεύμα των Χούρι, Βαρκάρη του Αχέροντα και Αχρονε Κάϊν, όπως ζήσουμε και την επόμενη μέρα”.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.