ΑΝΗΛΙΚΟΙ

 

Αυτή η υπερ εργολαβική ανάδειξη του ΥΠΡΟΠΟ δεν μου πολυαρέσει. Παντού μέσα είναι ο μουνόδουλος.
Για την πορεία του κορωνοιού και των εμβολίων πρώτη μούρη ο Χρυσοχοίδης. Για τις φωτιές και τις κατασβέσεις, πρώτη μούρη ο Χρυσοχοίδης. Για τα των σχολείων και τα πανεπιστήμια,πρώτη μούρη ο Χρυσοχοίδης. Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Μόνο στα οπωροκηπευτικά δεν έχει επιταχθεί ακόμα. Τέτοια πολυεπίπεδη δράση και πολυπραγμοσύνη, ούτε επί επταετίας. Θα τον ζήλευε και ο Παττακός.
Αλλωστε κατά βάση και στις δυο περιπτώσεις, μιλάμε για γεννημένους ηλίθιους, που έπεσαν στο κατάλληλο timing. Για Forrest Gumb της στρατιωτικοπολιτικής.

Η μόνη διαφορά είναι στο ότι ο ένας ήτο φαλακρός, ενώ ο άλλος έχει κάτι ταλαίπωρα μαλλιά. Και από κει φαίνεται και η ανεπάρκεια, σε βαθμό επικινδυνότητας του εν λόγω βλακός

Αν παρατηρήσετε,θα δείτε ότι “πειράζει” τα μαλλιά του συνέχεια.Κάθε μήνα,κάθε βδομάδα, κάθε μέρα. Πότε γκρι,πότε προς τα δεξια,,πότε χωρίστρα στη μέση,πότε  ανάλαφρο κομοδινί, πότε μαύρα και ανέμελα με μπούκλες, πότε παριστάνει τον Τζειμς Ντιν με κοκοράκι, πότε τα ξαναβάφει στους κροτάφους και αφηνει φαβορίτα, πότε τα ξανασηκώνει προς τα πάνω και μετά πάλι κάτω, μισοφράτζα, ανακατωμένα και γκρίζα-σήμερα δηλαδή- και καλά “είμαι επιμελημένα ατιμέλητος”. Τρελο αγόρι!

Και ο άνθρωπος αυτός ειναι 65 χρόνων. Και με τα μαλλιά του δεν τα έχει βρει ακόμα. (κατ επέκταση με τον ιδιο του τον εαυτό δηλαδή). “Ψαχνεται” ως χαρακτήρας ,λες και είναι έφηβος.
Ο γελοίος. Ενας ανήλικος ηλικιωμένος. (νά΄ταν ο μόνος…χιλιάδες τέτοιοι, στους δρόμους) Αν κριτήριο για τον εμβολιασμό ήταν και η διανοητική-πνευματική ηλικία, τα 9 από  τα  10 εμβόλια θα τα πετάγαμε.

Και παίρνει αποφάσεις και λαμβάνει εντολές. Εχει γραφείο δηλαδή.Του έχουν δώσει χαρτι, στυλο, τηλέφωνο, σημειωμάτάριο. Τα πάντα. Αλήθεια λέω. Κανονικό.Και του ανατίθενται δουλειές που αφορούν στις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων. Και πληρώνεται καλά γι αυτό. Από όλους εμάς.

Kαλά να πάθουμε.

Υ.Γ.: Ξεκινάς τον-γελοίο- “ανένδοτο” κατά των ανεμβολίαστων στο δημόσιο,  από την…ΕΜΑΚ;  Και πότε; Κατακαλόκαιρο. Ενα εκ των δύο μπορεί να συμβαίνει,μόνον:
α) καταλαβαίνει, έχει επίγνωση δηλαδή,αλλά το κάνει επίτηδες. (ελπίζω να συμβαίνει αυτό) ή
β) δεν γνωρίζει,δεν κατανοεί επ ακριβώς τις συνθήκες, άρα έχει άγνοια κινδύνου.

Στην πρώτη περίπτωση,είναι καριόλης.
Στην δεύτερη περίπτωση,είναι χαζεμένος και μάλλον πρέπει να ασχοληθεί μαζί του  κάποια επιτροπή της Πρόνοιας.
Αυτή η Δόμνα, τί κάνει; Δεν βλέπει;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.