ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

Διαβάζεις τα διάφορα. Για τον Μπογδάνο, για την αντικομμουνιστική του ρητορία εν έτει 2021. Γελάς φυσικά αν σκεφτείς οτι έχουμε εκλογές, οτι η ιστορία του εμφύλιου είχε νικητές και νικημένους κι οτι η χώρα έχει προχωρήσει. Δυό ολόκληρα χρόνια τώρα, αν φυσικά θυμόμαστε ακόμα οτι ειχαμε αριστερή κυβέρνηση κατά τους δεξιούς, που είναι υποχρεωμένοι να βρίσκουν πάντα κάποιον εχθρό. Τους κατ΄επίφασιν δεξιούς φυσικά, αφού ακόμα κι αυτοί ντρέπονται να ομολογήσουν οτι είναι τέτοιοι. Τον χώρο του κέντρου λένε οτι ψάχνουν.

Και τρώνε μια επίθεση άνευ προηγουμένου, από τα δεξιά τους. Εσωκομματικά κι εξωκομματικά. Το εσωκομματικά – που είναι άρρηκτα δεμένο με κάποιον αντικομμουνισμό – προσπάθησε ο Κούλης να το θεραπεύσει και με τρίτον ακροδεξιό υπουργό. Έλα που δεν ήταν αρκετό κατά πώς φαίνεται, αφού το σχεδιασμένο κίνημα Μπογδάνου, φανερώθηκε την ημέρα που ο Κούλης έφερνε το success story της συμφωνίας με την Γαλλία. Ναι, αυτό το αστείο.

Αυτό το, μαμά μαμά με χτυπάει ο Ταγίπ. Λες και μπορεί να κάνει τίποτα κι αυτός. Σε ξένο οικόπεδο. Που εγώ σου λέω το χειρότερο σενάριο : Άντε και σε κατέλαβε, όπως είναι και το φυσιολογικό. Και τότε πού θα πουληθούν τα όπλα; Ή και το ανάποδο : Σκέψου τώρα να επιτεθεί η Γερμανία στην Γαλλία. Θα τρέξει η φαλιμέντο Ελλάδα να μπει ανάμεσα στις δυό χώρες; Είπαμε οτι η μαλακία είναι ασύνορη αλλά εδώ πλέον έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Και κάθονται τώρα οι 300 βολεφτάδες και δήθεν σκοτώνονται για κακή ή καλή συμφωνία. Την ώρα που όλοι  μιλάνε για μίζες φρεγατών.

Κάπου εδώ όμως μπαίνει κι ο εγγυητής. Που είναι Συριζαίος τάχα μου αλλά με τον Σαμαρά. Ναι υπάρχει κι αυτή η φράξια. Δεν κατεβαίνει στις εκλογές, αλλά ούτε κι ο ISIS κατεβαίνει. Υπάρχει όμως και τον υπολογίζουν όλοι, όπως υπολόγιζαν και τον Οτσολάν στις φυλακές, όπως υπολόγιζαν και τον Μίκη στην Μακρόνησο, κι όπως φυσικά η τεράστια δύναμη του 38% εδώ, κάνει τσιμπούκια στο 5% του ΚΚΕ. Και πρέπει να να δούμε τι θα κάνουμε με την δεξιά της δεξιάς για να μην υποχρεωθούμε να γίνουμε τελείως ρόμπες και να συνεργασθούμε με τον Τσίπρα. Θα χάσουμε πλέον κάθε αξιοπιστία, όση δηλαδή μπορεί να έχει ένας κερατάς, στο ποιμένα της Πίνδου που κατοικεί στην Αλβιόνας και ψάχνει κωλόχαρτο στο ράφι.

Και ξαφνικά λοιπόν, η ΑΕΚ ετοιμάζει μεταγραφές. Ένα εξάρι με ικανότητες οκταριού, κι ένα σέντερ μπακ με ηγετικά προσόντα. Μίνιμουμ αυτά. Διότι παίζει κι ένα αριστερό εξτρέμ, μέσα στο πλαίσιο οτι ο χάπιας αρκετά μας παρέσυρε με τα δημοκρατικά του έντυπα, κι οτι πρέπει να βρούμε μια ισορροπία με την κανονική παράταξη, η οποία θα μπορούσε να ισορροπήσει με τις δικές της δυνάμεις, που απλά και μόνο δυσαρεστήθηκαν για κάποιο διάστημα και πρέπει να επανακάμψουν για να γλυτώσουμε τον διασυρμό, κι οτι κι η κυβέρνηση της αριστείας ήταν ακριβώς ίδια με την προηγούμενη των πανεπιστημιακών μεταγραφών και των πουτανών.

Μιλάμε για καταστάσεις μπουρδέλου φυσικά, αλλά δεν βαριέσαι. Σαν Αεκτζής, που δεν θυμάσαι γιατί υποβιβάστηκες, μπορείς άνετα να δεις την πρόοδο της ομάδας. Ξέρω δεν μπλέκεσαι με πολιτικά. Εσύ μπάλα θες να βλέπεις. Δεν έχω αντίρρηση καμία. Κι ε΄γω με αφορμή την μπάλα, σου εξηγώ τι γίνεται στην χώρα, στον χώρο, και στον μεταγραφικό οίστρο του αστερισμού της τσιγγουνιάς. Κρανιδιωτης, Τζήμερος, Σαμαράς φτάνουν στο 2,3 %, πάει κι ο δέεκατος μάρτυρας στο Ντουμπάι και έρχεται ηλιαχτίδα. Και συ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς τον Ωρωπό. Έρχεται η λογική και η κανονικοποίηση. Λίγο ακόμα ξύλο στα μπουντρούμια, κι όλοι γνωρίζουν τον τελικό νικητή. Εντάξει, όχι παντοτινό. 5% είπαμε. Όσους τίτλους και να πάρεις, η τρίτη ομάδα της χώρας θα είσαι.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

16 Responses to ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μετά τους φανερούς,πεθαίνουν και οι κρυφοί μάρτυρες για το Noor 1.Σειρά έχουν οι μάρτυρες που έκαναν ψαροντουφεκο κατά την ελάφρυνση κατά 900 κιλά από το Noor εν πλω,γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.Θα ακολουθήσουν το πλήρωμα κάποιου υποβρυχίου που ίσως βρισκόταν παρά δίπλα για άσκηση,κατόπιν θα πάρει μια νέα αναβολή η υπόθεση λόγω μετάθεσης του ανακριτή στους Παξους, φτάνουμε στο 2050 ανετα και η υπόθεση θα αρχίσει από την αρχή,γιατί θα χουν πεθάνει οι περισσότεροι δικαστικοι λογω γηρατος.Στο μεταξυ,το πλοιο θα εχει λιωσει στου Καλιμπακη,οποτε δεν θα υπαρχει ουτε αυτο για μια νέα έρευνα.Όλα καλά,όλα ανθηρή….

  2. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στηβεν Καλησπερα.Κατα πως φαίνεται ο Σέρβος φεύγει???
    Προπονητές όλοι μας ,οπότε εύκολη η επιλογη.
    Οπως,αν τελικά φύγει ,δεν πολυκαιγόμασταν με τηννπάρτη του…
    Κρίμα έκλεισε και ο Παράσχος.
    Εχει ρήτρα αποδέσμευσης ο Κλεφτοκοτάς???
    Αυτά είναι σημαντικά,οχι οτι φεύγώντας οι τωρινοί,όποτε αυτό συμβεί, δεν θα έχει μείνει τίποτα.Ούτως ή αλλιώς το κκε 5% θα παίρνει

  3. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τελος ο Σερβος ,τα λεφτα ειναι πολλα κατω κει στην αραπια. Ευκαιρια να gusωσουν αυτοι στην διοικηση,δηλαδη ο προεδρος, χωρις αλλους πειραματισμους.

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Μολις πριν λιγο μου μετεφερθη η πληροφορια,δεν χωραει αμφισβητηση , και τελικα καποια στιγμη πρεπει να τελειωσει ολη αυτη παρατεταμενη μαλακια με τους Σερβους. Νισαφι πλεον. Περιεργη φαρα αυτοι οι Σερβοι ειχα γραψει το καλοκαιρι,οταν εκελειναν οι προπονητες ο ενας μετα τον αλλον στην ΑΕΚ. Και παλι συζητησεις τωρα,λες και δεν υπαρχουν αλλες εθνικοτητες στον πλανητη. Μπορει να μην ηταν Καρδαρας,αλλα καπου εκει κοντα, αλλα ΕΛΕΟΣ πια με τους Σερβους .

  5. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Πρόεδρε σοβαρέψου και πάρε τηλέφωνο τον Gus.
    Ασε τα πειράματα

  6. Ο/Η JF λέει:

    Αν δεν έρθει και τώρα ο Γκουστάβο, δεν θα έρθει ποτέ.

  7. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Εσείς, κάνετε “δεύτερες σκέψεις”;

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ προπονητή. Θέλει να συνεχίσει να μαλακίζεται επι προσωπικού με Γιαννάκη Παπαδόπουλο ενορχηστρωτή της εσωτερικής σαπίλας. Αν έρθει προπονητής, θα δειξει έργο την 1η εβδομάδα. Έξω Παναγιωτάρας (μένει με όλους), Δημητριάδης και φυσικά η κλίκα του Μάνταλου. Παράλληλα δεν θα έχει ο ίδιος λόγο για τα αγωνιστικά. Το βλέπετε πιθανό; Δίνω 1% πιθανότητες.

  9. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    η πλάκα θα είναι να διώξαμε τον Μιλόγιεβιτς γιατί δεν βάζει τον Μάνταλο

  10. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πιστευω,πως επειδη φετος εκανε την υπερβαση με παιχτες, θα παει και σε υπερβαση προπονητη. Αν δεν ηταν η ομαδα με την πλατη στον τοιχο ,ο Γιαννικης θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.Επειδη ο τοιχος εχει μπαταρει ομως προς την πλατη, θα δωσει κατι παραπανω ,ας αφησει κατα μερος τους εγωισμους. Και λεμε για Πογιετ,γιατι ηταν οτι πιο σοβαρο περασε απο την ομαδα τα τελευταια χρονια. Το να κατσεις να ψαχνεις σοβαρες καταστασεις στο και πεντε ,ειναι μεγαλο ρισκο,οπως ρισκο ειναι για μενα και η επιστροφη του Gus,αφου μιλαμε για επιστροφη,και ως συνηθως ποτε μια επιστροφη δεν ειναι σαν την πρωτη φορα. Καταδρομικες επαφες “εξωσχολικων” στους καμπους και τα βουνα δεν βοηθουν πουθενα. Ισα-ισα ,και με το τηλεφωνο μια κουβεντουλα την κανεις. Τουλαχιστον ο αλλος εδειξε σοβαροτητα,κατι παραδοξο για την φαρα τους.
    Ταμειο , οταν εισαι αποφασισμενος για Λουτσεσκου,τοτε στελνεις το jet να φερει τον Gus. Εκτος κι αν εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου ,ακομα καλυτερο !!!

  11. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ο κύβος ερρίφθη. Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυση του Γιαννίκη.
    Λευκή πετσέτα και φέτος.
    Μακάρι να πέσω εξω, όλοι αυτό θέλουμε.. όμως δυστυχώς μέχρι τώρα αυτό που φαίνεται αυτό είναι. Η ΑΕΚ του μπάρμπα ποτέ δεν μας εκπλήσσει με ευχάριστο τρόπο. Περιμένεις το χειρότερο – παίρνεις το χειρότερο.
    “Τους εντυπωσίασε με την ετοιμότητά του” γράφουν οι Κεφτέδες.
    Δεν πειράζει, ας καεί ακόμα ενα απωθημένο του μπάρμπα και να δούμε ποιός θα είναι ο επόμενος “εντυπωσιαστικός” προπονητής/παίκτης/παράγοντας.
    Πάντως ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε πως οι fans του Μανόλο ξεκίνησαν να του ψάχνουν διαμέρισμα στα νότια προάστια.

  12. Ο/Η bandog λέει:

    καλα ρε σεις, ακομη πιστευετε οτι στη ζυγαρια εχει οποαιδηποτε πιθανοτητα ο πογιετ εναντι του μανταλου στο μυαλο του ηγετη??

    προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα.

    γιαννικης και πολυ ειναι.

    καλα το εγραψε ο μιαουλης.

    “καντε απευθειας προπονητη το μανταλο να μην το κουραζουμε”

  13. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Kαι όμως…Κυρίες και κύριοι..Ο καριόλης που μας δουλεύει χρόνια τώρα είχε κάτι καλύτερο στο μυαλό του…:Γιαννίκης!!
    Ποιός Gus τώρα… Τι να κλάσει λέει…Και πάει το γέλιο σύγνεφο….

  14. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Διευκρίνηση:Ο καριόλης ΔΕΝ δουλεύει κανέναν από εμάς εδώ στου Στήβεν.Τα χάπατα του 365, τα παρατρεχάμενα και τους ζήτουλες των σουβλακίων δουλεύει…Που είναι και η πελατεία του.

  15. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Μπλα μπλά μπλά μπλά,τα κοματόσκυλα και στο τέλος κάνεις στον φέρελπι νεο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι….Μακάρι να τα πάει καλά,τόσο καλά που το καλοκαίρι που θα λήγει το συμβολαιό του να μην θέλει να το ανανεώσει.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

  16. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Πλεον,τα παρατησε και η επιστημη…Μακαρι να πετυχει ο Γιαννικης .Αφου και τωρα δεν εγινε αυτο που επρεπε,δεν νομιζω πως εχουμε να πουμε τιποτα αλλο για αυτο το θεμα.