Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

5 Responses to

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κανενα γηπεδο δεν ξεπλενει τις αγωνιστικες ντροπες και ξεφτιλες,αυτες γραφτηκαν και δεν ξεγραφουν,δυστυχως πιστεψαμε σε κατι που δεν υπηρχε με προσχημα το γηπεδο.

    Εμεις τον παρακαλεσαμε,εμεις δεχτηκαμε την πεσαδα,πανω στην απελπησια μας,οτι μονο αυτος μπορουσε και κανεις αλλος,η ομαδα μας μικρυνε,μας τρυπησανε,ετσι νιωθω,οτι μας τρυπησανε εκ των εσω.

    Ξεφτιλα απο τον βαζελο,ξεφτιλα απο τον τσετσενο,ξεφτιλα απο τον μαρινακη,ξεφτιλα απο τον καρυπιδη μεσα εξω,αν αυτο ηταν το τιμημα για την αγια σοφια και για 1 πρωταθλημα,τοτε ξεφτιλιστηκαμε τελειως.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ανώνυμο : Εντάξει, ξεφτιλιστήκαμε. Στα μάτια ποιών; Σε ένα βόθρο κολυμπάνε όλοι αυτοί που δήθεν σε κοιτάνε από ανώτερο επίπεδο. Μην το σκέφτεσαι έτσι. Δες το εμπορικά. Και οι ηγέτες της χώρας ξεφτίλες είναι. Ο ένας κερατάς, ο άλλος κλεπταποδόχος, ο άλλος στην μίζα του 10% κλπ Σιγά τα ωά τώρα για την μπάλα…

  3. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Ποιά ξεφτίλα βρε παιδία?
    Όλα καλά του χρόνου…που δεν θα θυμάμαι τίποτα από τις φετινές εμφανίσεις μας.
    Το γέλιο είναι ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι επίσης για τα θηρία…με αποκορύφωμα την πορεία του βάζελου στα playoffs

  4. Ο/Η Από το Πριγκηπατο λέει:

    Όπως και να το κάνεις,μια ξεφτίλα υπάρχει. Δεν είναι βέβαια μεγαλύτερη από την “Νατσουρεια”,ούτε από την “ελεύθερη πτωση” στην Γ’ , αλλά πάμε παρακάτω. Τώρα τι γίνεται είναι το θέμα.Ακούω παραιτήσεις,άλλους τους “φευγουν”, άλλοι έχουν εξαφανισθεί….Πήρες προπονητή, θά παρεις και παικτες,αλλα γαμημενη νοοτροπια θα αλλαξει η ομαδα? Θα βαλεις 3-4 καταλληλους ανθρωπους στην διοικηση να κανουν ΣΩΣΤΑ την δουλεια τους? Θα τους αφησει ο προεδρος? Αυτα ειναι τα προβληματα ανωνυμε,κι οχι η ξεφτυλα. Ξεφτυλα ειναι το μισογεμάτο Καραϊσκάκης,που θυμίζει τελευταίες μέρες Κοκκαλη. Τότε που είχαν βαρεθεί και σφυριζαν σε κάθε πέσιμο στην περιοχή.

  5. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Steven
    Αν πούμε steven ότι τον κερατά τον καταλάβαμε δεν χρειάζεται νατον ονοματίσουμε περαιτέρω, ο κλεφταποδόχος ποιό ματζούνι από τα δύο είναι?