Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

Φυσικά δεν θα υπάρχει κριτική. Φυσικά δεν επρόκειτο να δω το παιχνίδι, που κανείς δεν είχε κίνητρο. Ας κάνουν την κριτική αυτοί που πήγαν στο γήπεδο. Θέλω πολύ να διαβάσω τους λόγους που τους έστειλαν στο γήπεδο ενώ η πεόκρουση είναι μια ιδιωτική υπόθεση.

Στα σχόλια μπορεί να γίνει και κάποια συζήτηση. Αλλιώς συνεχίζουμε με τις αποφάσεις του εγγυητή αργότερα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

26 Responses to Α Ε Κ – ΟΣΦΠ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τα ειπε ολα ο Οφρυδοπουλος σε μια προταση. ” Η ΑΕΚ ,πηρε αυτο που της αξιζε…”
    Οτι λεμε ολοι δηλαδη.Και επειδη το ειπε ο συγκεκριμενος παιζει καποιο ρολο ? Οχι, απλα το ειπε ο τελευταιος προπονητης της σαιζον που περασε. Και χεστηκε η φοραδα στ`αλωνι,οπως χεστηκανε ολες οι φοραδες στο γηπεδο ολο τον χρονο.

  2. Ο/Η @Pontios λέει:

    Σαφώς και δεν το είδα.

    Διάβασα ότι ο Μάνταλος θα αναλάβει τις ευθύνες του με πράξεις και όχι με λόγια.
    Να βγάλω το μαντήλι να το κουνήσω.

  3. Ο/Η Pontios λέει:

    Προς τον Εγγυητη

    ΣΥΓΝΩΜΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!
    Τι να τις κάνουμε τις συγνωμες;

  4. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Τι σύμπτωση, ούτε εγώ το παρακολούθησα! Είχα ένα ενδιαφέρον μήπως κάναν τίποτα απροσδόκητο οι οργανωμένοι, με απογοήτευσαν και αυτοί….χρηματοδοτούμενοι γαρ….

    Είπε η Μανταλένα ότι θα αναλάβει τις ευθύνες της. Φυσικά θα ακούμε πάλι για Εγγυητή να την παρακαλάει γονυπετής να μη φύγει, λες και είμαστε σε ερωτικό δράμα μπόλυγουντ, αλλά αυτή θα σταθεί στο ύψος της, αυτή τη φορά. Και θα πάει στη Λίβερπουλ, διότι η Μίλαν και η Μπαρτσελώνα της πέφτουν λίγες κι ας την παρακαλάνε.

    Μου ήρθε όμως ότι η Μανταλένα άντεξε οκτώ (8) χρόνια στην ομάδα, αρχηγός κιόλας για τα πιο πολλά. Ενώ, λοιπόν, την είχαμε ακούνητη και αρχηγό και με τη θέση του δεκαριού καπαρωμένη κιόλας, με ΟΛΑ τα στημένα να καταλήγουν στο τείχος ή τον αμυντικό στο 1ο δοκάρι, δεν μας κάνανε και πετάγαμε ΤΣΑΜΠΑ τους:
    1. Μπακασέτας. Πρωταθλητής Τουρκίας φέτος με 3 μεταγγραφές. Τον διώξαμε για 4-5 κατοστάρικα διότι δεν έπαιζε στον ασβέστη για να είναι η Μανταλένα πίσω από τον επιθετικό και να φτιάχνει τα στατιστικά της.
    2. Λιβάγια. Παλιόπαιδο και μέτριος. Πρωταθλητής Κροατίας, 1ος σκόρερ, μπαίνει πάλι Εθνική Κροατίας. Τα ίδια με το Μπακασέτα για την ΑΕΚ.
    3. Γιακουμάκης. Πρωταθλητής Σκωτίας και 1ος σκόρερ και στην Ολλανδία. Σήμερα τον άκουσα να λέει ότι τον κάναμε να θέλει να παρατήσει το ποδόσφαιρο.
    4. Μπογέ. Μόνο εξτρέμ του επέτρεπαν αυτού να παίζει και ας έλεγε ότι δεν είναι η θέση του. Πάλι για να έχουμε Μάνταλο πίσω από τον επιθετικό. Τον θέλει η Μπαρτσελώνα και έχει κληθεί εθνική Αργεντινής.
    5. Γέφτιτς. Εδώ ξεφορτωθήκαμε τους παραπάνω για να παίζει ο Αρχηγός, στο γατάκι αυτό θα κολάγαμε?
    6. Οικονόμου-Λαμπρόπουλος. Πιο πίσω αυτοί, αλλά πόσο χειρότεροι είναι από τον καμένα λάδια, τον άλλο που κρατάει όλο το πουλί του και τρέχει αλλά σήμερα έκανε τον τραυματία και τον παροπλισμένο από την Τριγλία?
    7. Γκάλο. Τον ξεφορτωθήκαμε, έστω και στα γεράματα, για να κρατήσουμε το Μπακάκι (οντινάτσα της Μανταλένας), σέντρα από τα δεξιά που να μην πάει στα πουλιά έχουμε να δούμε 3 χρόνια. Το μπακάκι κάθεται και παίρνει 400 όμως. Και βρίζουμε και το Ρότα και το Γάλλο (που μιά χαρά όνομα έχει σε ένα χάλια πρωτάθλημα όπως το γαλλικό)…
    8. Αθανασιάδης. Τρίτο τον είχαμε, πήγε Σερίφ και σταμάτησε τη Ρεάλ….Δείτε σήμερα στα χάιλαιτς το 1ο γκολ που φάγαμε….
    9. Λάζαρος. Ψυχάκι, δε λέω,θυμηθείτε με τι ξεβράκωμα από τον Πόλντο τον χάσαμε όμως. Ενώ τη Μανταλένα την παρακάλαγε μη φύγει για την Αραπιά ο εγγυητής.
    10. Τάνκοβιτς. Κι αυτός είτε αριστερά, είτε πίσω από τον επιθετικό παίζει, ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. Εκεί όμως παίζει ποιά άλλη? Διαβάστε την τελευταία του συνέντευξη. Εθνική και πρωταθλήτρια Σουηδίας έπαιζε. Τώρ σκουπίζει τα παπούτσια της άλλης.

    Ας μείνω στον παραπάνω δεκάλογο του γύφτου. Μπορώ να συνεχίσω, απλά η κατάντια μας από το 2018 και μετά κάπου πρέπει να γυρίσει. Και θα τολμήσω και μία πρόβλεψη: Άμα φύγει η Μανταλένα, να δείτε πως θα αλαφρύνουν και θα βελτιωθούν οι μισοί στην ομάδα και θα βρεθούν και 2-3 αξιόλογες λύσεις μπροστά.

    FREE AEK….

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Βλέπω βελτίωση.
    Κάτι μου λέει ότι η ομάδα για τους επόμενους δύο μήνες θα είναι αήττητη.
    Διάλειμμα για τσιγάρο.
    Κάθε Κυριακή νοιωθαμε σα να μας πηδάνε τη γυναίκα ενώ ειμασταν αναγκασμένοι να παίρνουμε και μάτι.
    Πρόεδρε κάμε κάτι,γιατί είναι άκομψο να υπάρχει μπουρδέλο και μουσείο στην ίδια στέγη.

  6. Ο/Η Mporat λέει:

    Ε όχι και δεν έκαναν τίποτα οι οργανωμένοι, έβριζαν εν χορώ τον Μελισσανιδη, να τα λέμε όλα.
    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ
    Αν θέλετε, υπάρχουν και βίντεο. Τα σέβη μου.

  7. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Αν ειχες μια στοιχειωδη διοικηση ,δεν θα γινοταν τιποτα απο οσα αναφερει ο Γαρατζεος.Δεν λεω κανονικη,λεω τουλαχιστον στοιχειωδη. Γιατι καποιος θα ασχολουνταν με αυτα τα πραγματα,και δεν θα σουλατσαραν ανενοχλητοι οι “μαγκες”. Και καντε συνολο την χασουρα ειτε απο αυτους που εφυγαν,ειτε απο αυτους που ειναι και δεν ειναι ακομα στην ομαδα.Χαμενο χρημα ειναι αυτο,αλλα δεν παει να γαμηθει. Στα αποδυτηρια,παντα θα υπαρχουν μικρες η μεγαλες κλικες. Εκει θελεις τον ανθρωπο να κοψει αρχιδια,για να υπαρχει ταξη. Αρα θες εναν για τα παραπανω, εναν για τα αποδυτηρια.Δυο μεχρι τωρα και δεν τελειωσαμε. Δεν θες κι εναν (τουλαχιστον) να γυριζει και να μυριζει τον κοσμο ,να εχει τις επαφες του ,τα κονε του, να φερεις κανα παιχτη να τον “φτιαξεις” και να τον πουλησεις ! Ενταξει ,παραλογα ακουγονται αυτα ,αλλα ομως ειναι η πραγματικοτητα του ποδοσφαιρου. Τρεις ,μεχρι τωρα ,σε θεσεις που πρεπει να πληρωθουν κιολας . Εκει τα χαλαμε…..

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Mporat : Δεν αμφιβάλει κανείς για την ύπαρξη βίντεο. Επειδή λοιπόν έβριζαν τον Μελισσανίδη, ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Εδώ τον κυνηγάει όλη η Αμερική και το FBI, λες να φοβηθεί μερικούς οργανωμένους; Να του κάνουν τι; Αυτές τις απαντήσεις θέλω να μας δώσεις, για να σου πω μετά τι πραγματικά φοβάται ο εγγυητής.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο : Κι αν βάλεις κι έναν εμπορικό διευθυντή, κι έναν διευθυντή επικοινωνίας ( βασική του δουλειά είναι η διαιτησία για να ξέρουμε ), κι έναν σκάουτερ κι έναν εκτελεστικό διευθυντή, κι έναν τεχνικό διευθυντή ( αυτός είναι που μαθαίνει στο αφεντικό μπάλα, για να ξαναξέρουμε ), τότε μιλάμε για επανίδρυση της εταιρείας. Ακόμα, όπως βλέπεις, δεν έπιασα τον διευθύνοντα σύμβουλο ( ξέρει ο εγγυητής τι χρειάζεται αυτός ; ) ή τον οικονομικό ( αυτός που υπάρχει έχει σχέση με τα αμερικάνικα βιβλία ). Ας πάρει τον Νικολαίδη κι αυτά είναι λεπτομέρειες…

  10. Ο/Η Mporat λέει:

    Και τι να έκαναν δηλαδή, να ψάξουν να τον βρουν για να τον πλακώσουν στο ξύλο γέρο άνθρωπο; Του έθιξαν λίγο τον εγωισμό και την υστεροφημία, αυτό δηλαδή που τον καίει. Γερνάει, πόσα χρόνια του μένουν ακόμα; Του αρέσει να τον βρίζουν αυτοί τους οποίους πληρώνει για να μην το κάνουν, όπως ισχυρίζεται ο σχολιαστής στον οποίον απάντησα; Εσύ μπορεί να θεωρείς ότι δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, εγώ θεωρώ ότι τον τσούζουν αυτές οι αντιδράσεις και θα μας κάνει τη ζωή πατίνι, γιατί ως γνωστόν τον κόσμο δεν τον γουστάρει, τον θεωρεί αναγκαίο κακό.

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ξεφευγει πολυ το πραγμα. Μαζευονται πολλοι.Θα πληρωθουν κιολας. Ενα συμπαν τρεχει παραλληλα με εμας,η μαυρη τρυπα ειναι μπροστα μας….

  12. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Ο Αρναούτογλου μας υπενθυμίζει σήμερα ότι η Μανταλένα, που θα πάρει της ευθύνες της μετά από 8 χρόνια που κάπου τις είχε ξεχασμένες, έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με αποδοχές 8 κατοσταρικάκια ετησίως.
    Με 8 κατοστάρικα ετησίως πας λατινική αμερική και φέρνεις μιά χαρά χαφ να τα παστελώνουν, παρεπιπτόντως.
    Και ότι ο Εγγυητής θα ζητήσει και….λεφτά για να πάρει μεταγγραφή για να τον αφήσει να φύγει, αφού τον έχει παρακαλέσει γονυπετής να μείνει για να συνεχίσει το ηγετικό του έργο, όμως.
    Και κάπου εδώ έρχεται η θέση που θα μας επικοινωνηθεί και από τον Δημάτο: Θα τον αφήναμε να φύγει, αλλά επειδή είναι το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο και ο αρχηγός μας και δεν ικανοποιούμαστε από τις προσφορές, τον κρατάμε για το καλό της ομάδας και για συνέχεια στη μετάβαση μέσα στα αποδυτήρια. Κάποιος πρέπει αν εξηγήσει στον Αλμέιδα και τους άλλους τι είναι ΑΕΚ και ο Αρχηγός είναι ο πιο κατάλληλος (ΛΟΛ)….
    Αντί να αρχίσει το ξήλωνε, θα αρχίσει το ράβε (πάλι) από τούτον….

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Mporat : Μόνο το άδειο γήπεδο φοβάται. Όσο ο κόσμος φωνάζει, μια χαρά ήσυχος είναι.

  14. Ο/Η Κωστας λέει:

    Χιλιες φορες δικιο ειχε ο snitch κανενας διαρκειας η εισιτηριο ας βλεπει την ομαδα μονος του μονο αυτο τον ποναει

  15. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Steven.

    Αφού μιλάμε για τους οργανωμένους, σιγά τα λεφτά που παίρνει από αυτούς. Μία χρόνια εισιτηρίων ενός πετάλου κάνουν μία σουίτα;

    Τον πείραξε ένα απλό πανό πέρυσι και έβαλε τους ΑΡΔ να διαρρεύσουν την ενόχλησή του. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη μετράει και την υστερηφημία του. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος της Καλαμάτας έφτιαχνε πανό αυτο-αποθέωσης.

    Όλοι αυτοί λιώνουν με την προσφώνηση ”Πρόεδρε”, οπότε ναι, το να τον βρίζουν στο χώρο που θεωρεί ότι του ανήκει δεν είναι ευχάριστο και είναι μία ενδεδειγμένη ενέργεια.

    Όλοι υπολογίζουν τους οργανωμένους, στο τέλος της ημέρας ταπεινώθηκε από αυτούς στις εκλογές της ερασιτεχνικής και όχι από τον κοντό πούστη.

    Μετά το ντου των ΟΡΚ μια χαρά το μάζεψε ο Ρώσος για να βγει η χρονιά.

    Ας συνεχίσει έτσι, τόσο αυτός όσο και οι ΑΡΔ, δεν είναι μακριά η μέρα που θα δηλώνουν τραυματίες σαν το πουλέν τους για να μη τρώνε φάπες. Ωραία κατηγορήσαμε τις σημαδεμένες κίτρινες για να γλιτώσουν τα χθεσινά οι γνωστές κότες, αλλά ΑΥΤΟΣ δεν έδειξε το δρόμο με το στημένο ντου για να πάρει κίτρινη κάρτα;

  16. Ο/Η Pontios λέει:

    @nnektarios

    Και το πανό στημένο ηταν

    Έπεσε γερό ντου στα γραφεία.
    Το πιο χοντρό πέσιμο έγινε πάνω στο Γιαννάκη που κοίταζε ειρωνικά όταν του φώναζαν:άλλαξε ύφος!!!στηνεις την ΑΕΚ κτλ

    Το μπουλο όλοι ρε!!!!

    @steven
    Ποιον δικηγόρο ψάχνει να φέρει για να τρέχει το μαγαζί;

  17. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Της Μαύρης Θάλασσας το νερό
    είναι το πιο γλυκό από τ’ άλλα
    γιατί το μισό εγέμισε
    από των ματιών το κλάμα.

    Μα και του Πόντου τα βουνά
    είναι πιο άγρια δασωμένα
    για δεν τα πότισε βροχή
    παρά μονάχα αίμα.

    Στους δρόμους του ξεριζωμού
    η φρίκη τους στοιχειώνει,
    κι από τα δάκρυα των παιδιών
    χορτάρι δεν φυτρώνει.

    Οι εκκλησίες γκρεμίστηκαν
    μα ακόμα αχολογούνε,
    είναι οι ψυχές που κράζουν
    τα κορμιά για να θαφτούνε.

    Στον Πόντο αν βρεθείς
    ποτέ μη λησμονήσεις.
    Το νερό του είναι απ’ το αίμα σου,
    το χώμα απ’ το κορμί σου,
    και ο αέρας που φυσά
    απ’ την αναπνοή σου.

    Γιώργος Αγγελακόπουλος

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Pontios : Δικηγόρο; Δεν ξέρω κάτι.

  19. Ο/Η bandog λέει:

    ευχαριστω τον δημητρη μελισσανιδη που με απαλλαξε απο ενα παθος μου και πλεον βρισκω περισσοτερο δημιουργικο χρονο στα σαβατοκυριακα μου!

  20. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στήβεν Καλησπέρα,το συνέδριο της ΝΔ σήμερα ήταν στα επίσημα του ΟΑΚΑ. Πιστεύω πέρασαν τα κατάλληλα μηνυματα.
    Κούπα χωρίς μια τελική.Ο δε παοκ μια φορά δεν επαιξε με μας και το έχασε…

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Ναι το βλέπαμε κι εμείς με την κατάλληλη παρέα από την τηλεόραση. Κοίτα, η φανέλα της αλογοτροφής ζυγίζει τόνους.

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Κ.Μ : Δεν είναι μόνο οι δουλειές» και «τα λεφτά» – “Να βλέπουμε τη ζωή μας λίγο πιο σφαιρικά, λίγο πιο ολιστικά”!

    “Αυτοί που βρίσκονται ψηλά
    Θεωρούνε ταπεινό
    Να μιλάς για το φαΐ
    Ο λόγος; Έχουνε κιόλας φάει
    Οι ταπεινοί αφήνουνε τον κόσμο
    Χωρίς να’χουνε δοκιμάσει κρέας της προκοπής
    Πως ν’ αναρωτηθούν που ’θε έρχονται
    Και πού πηγαίνουν
    Είναι τα όμορφα δειλινά τόσο αποκαμωμένοι
    Το βουνό και την πλατειά τη θάλασσα
    Δεν τα ’χουν ακόμα δει
    Όταν σημαίνει η ώρα τους
    Αν δεν νοιαστούν οι ταπεινοί
    Γι’ αυτό που είναι ταπεινό
    Ποτέ δε θα υψωθούν
    Το ημερολόγιο
    Δε δείχνει ακόμα την ημέρα
    Όλοι οι μήνες, όλες οι ημέρες
    Είναι ανοιχτές
    Κάποια απ’ αυτές θα σφραγιστεί
    Μ’ έναν σταυρό
    Οι εργάτες φωνάζουν για ψωμί
    Οι έμποροι φωνάζουν γι’ αγορές
    Οι άνεργοι πεινούσαν
    Τώρα πεινάνε κι όσοι εργάζονται
    Αυτοί που αρπάνε το φαΐ απ’ το τραπέζι
    Κηρύχνουν τη λιτότητα
    Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσήματα
    Ζητάνε θυσίες
    Οι χορτάτοι μιλάνε στους πεινασμένους
    Για τις μεγάλες εποχές που θα ’ρθουν
    Αυτοί που τη χώρα σέρνουνε στην άβυσσο
    Λες πως είναι τέχνη να κυβερνάς το λαό
    Είναι πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του λαού.

    Μπέρτολ Μπρεχτ –
    Γερμανικό Εγχειρίδιο Πολέμου

  23. Ο/Η RETHIMNIOS λέει:

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ

  24. Ο/Η ΧΑΡΗΣ λέει:

    καλημέρα Στίβεν
    τις ”σαρωτικές” αλλαγές που γίνονται στην ομάδα πως τις βλέπεις;
    Η αλλαγή φροντιστή και του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ Β πιστεύεις θα δώσει ώθηση στην ομάδα; Η λύση συνεργασίας με αυτόν που σου έφερε τον νέο προπονητή ;
    Μία τρικυμία εν κρανίο βλέπω εγώ του ΄’αποφασίζω και διατάσσω” Εσύ;;

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΧΑΡΗΣ : Παρασυμφωνώ μαζί σου.

  26. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Η ολοκλήρωση της υπογειοποιησης πήρε παράταση 2 μηνες.Στο θέμα με την”καθυστέρηση” στα εσωτερικά απο την κοσμοτέ κάποιος “πιέζει”…
    Ειλικρινής απορία,τα σύνοδα έργα ,γυρω γύρω,αρμοδιότητος του Δήμου γίνονται;;;
    Απορώ τι διαρκείας θα παρουσιάσουν.