Α Ε Κ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ένα γήπεδο καταπληκτικό. Ένα γήπεδο σχεδόν γεμάτο σήμερα αλλά με παλμό. Με κερκίδα για ώθηση στην ομάδα. Χωρίς μπουκάλια και φυσικά καμία μανούρα για την διαιτησία, που δεν είχε κάποια δύσκολη φάση μεν αλλά είχε να αντιμετωπίσει το ψυχολογικό της ΑΕΚ. Που έπρεπε να νικήσει σήμερα ντε και σου αφού την άλλη Κυριακή τα πράματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Και να ήταν μόνο το ψυχολογικό…Ήταν μεγάλα τα προβλήματα κατ αρχήν από τον πάγκο, που ο Αλμέιδα άλλαξε το σύστημα και πήγε στο 4-2-3-1. Τελικά δουλεύει πέντε μήνες κάτι που θα αλλάξει; Μπράβο του που δεν είναι κολλημένος σε ένα σύστημα. Να του πω μπράβο όμως όταν δεν έχει ζητήσει παίκτες για την τετράδα πίσω; Ε, δεν γίνεται να είναι σωστός και στα δύο. Εν πάση περιπτώσει κινήσεις γίνονται για τα πλάγια μπακ, αφού βέβαια δεν μπορείς να βρεις πουθενά στον κόσμο ομάδα χωρίς πλάγιους αμυντικούς. Αυτό το μάθαμε θεωρώ.

Υπήρχε κάποια δημιουργηκότητα στον χώρο του κέντρου; Ποιος παρήγαγε το παιχνίδι; Ας πούμε ο Πινέδα. Με διαφορά ήταν ο χειρότερος του γηπέδου τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. Σώθηκε από το γκολ. Και λοιπόν; Η ομάδα ήταν σαν να έπαιζε με δέκα παίκτες. Αν δεν ήταν αυτός για την δημιουργία, ποιος άλλος θα ήταν ; Ας πούμε ο Γκατσίνοβιτς. Εκεί που ήταν στο δεξί άκρο, τι δημιουργία να κάνει; Χάθηκε κι αυτός. Ποιος έμενε τελικά; Ο Μάνταλος. Ναι, μην ανησυχείτε μπήκε και τι έκανε; Τίποτα. Απλά πρόλαβε να εξαφανιστεί.

Αλλά ό,τι και να παίζεις, χρειάζεσαι σέντερ φορ. Κάπως θα φτάσεις στην αντίπαλη περιοχή. είτε από τον άξονα είτε με κάποια σέντρα. Ωραία. Ποιος θα πάρει την μπάλα στην περιοχή; Ο κανείς; Όποιος βρεθεί κατά λάθος; Να ξαναπώ οτι δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο χωρίς φορ. Θα μου πεις οτι υπάρχει ο Αραούχο. Βρε υπάρχει αλλά δεν παίζει εκεί που θέλουμε. Παίζει εκτός περιοχής, παίζει περιφερειακά διότι βλέπει το πρόβλημα στην ανάπτυξη. Εκεί που λείπει και μια προσωπικότητα στο κέντρο. Ένα βαρβάτο μοντέρνο δεκάρι, άσχετα αν σήμερα την δουλειά θα την έκανε κι ο Τσιάρτας.

Τι είδαμε λοιπόν σήμερα; Σε σχέση με αυτά που χρειάζεται η ομάδα, είδαμε όλα τα κενά και τις τρύπες. Που δεν διορθώνονται ούτε με τον Ρώτα που επιθετικά είναι της πλάκας, ούτε με τον Άραμπαντ σαν game changer. Ούτε και φτιασιδώνεται η κατάσταση με το να βαφτίζεις τον Γκαρσία σέντερ φορ. Ή μπερδεμένος είσαι στον πάγκο, είτε δεν σε ακούει η διοίκηση. Πρόβλημα είναι αυτό. Όχι για μένα. Εγώ απόλαυσα. Το ουίσκι μου και κάτι ωραίες γκόμενες. Όπως απόλαυσα τον καλύτερο σήμερα Γιόνσον, τον αλάνθαστο Βίντα και τον Τζαβέλα. Αυτοί και σήμερα ήταν οι κορυφαίοι.

Μην αδικήσω όμως την ένταση που είχαμε στο παιχνίδι. Το πρεσάρισμα και σχεδόν άμεσα την ανάκτηση της μπάλας. Να τα πούμε και αυτά. Την διάθεση, την αυταπάρνηση των παικτών. Πολύ σημαντικά στοιχεία αυτά. Σχεδόν όμως αναποτελεσματικά αφού σήμερα ο αντίπαλος έβγαλε πιο σοβαρές ευκαιρίες από τον Βόλο. Φυσικά δεν φάγαμε γκολ, το λέει το αποτέλεσμα. Κι άλλα λέει : Οτι έμεινε ο Πινέδα μέσα μέχρι την τελευταία αλλαγή κι αφού πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ. Κι οτι σκόραρε κι ο Άραμπαντ, ίσως στην μοναδική σούπερ ομαδική μας προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Κοινώς, τυχαία όλα με εξαίρεση το πολύ τρέξιμο στο πρώτο μέρος και την πολύ μεγάλη κούραση στο δεύτερο.

Κακή λοιπόν μέρα για τον Αραούχο, τον Τσούμπερ και τον Πινέδα. Πολύ κακή για τον Σιμάνσκι και τον Χατζησαφί. Από τον Ρώτα δεν έχεις κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις, ενώ Γκατσίνοβιτς ήταν εξοστρακισμένος εκτός θέσεως. Πόσους είπα; Επτά ( 7 ).  Έχετε δει ομάδα να παίζει καλή μπάλα μόνο με τέσσερις; Όχι βέβαια. Ούτε ο Αλμέιδα, γι αυτό κι έκανε όσες αλλαγές μπορούσε από τον πάγκο. Οπότε μπορεί να βρούμε και κάποια κριτική καλή, που να μην άπτεται κι ακριβώς στα αγωνιστικά. Πώς μέτραγε ο αγαπητός Κώστας τις εναλλαγές της μπάλας μεταξύ Βίντα και Τσούμπερ, χωρίς να προβληματίζεται για το τι παίζει πλέον ο Ελβετός; Κάπως έτσι. Για μια εβδομάδα. Διότι την άλλη Κυριακή, ο θεός ας βάλει το χέρι του.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

9 Responses to Α Ε Κ – ΓΙΑΝΝΙΝΑ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εγω το μονο που βλεπω ειναι μια καπως καλυτερη φυσικη κατασταση απο περσι . Κατα τα αλλα, προβλημα στην αναπτυξη, προβλημα να μπεις περιοχη. Δυο βασικα πραγματα δηλαδη. Αμα κατσει και στρωθει η μπαλα ,κανουμε κανα σουτ απο την μεγαλη περιοχη κι αμα παει προς το τερμα ! Κανω καπου λαθος ?

  2. Ο/Η nnektarios λέει:

    Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα, αλλά έπεσαν 5-6 μπουκάλια και 1 κουτάκι μπύρας στην περιοχή του ΠΑΣ. Ζώα.

    Ο Αλμέιδα φοβάται. Τρόμαξε το μάτι του πέρυσι με αυτά που είδε και το πρώτο που κάνει είναι να καλύψει τα νώτα του. Σε αυτά τα 3 πρώτα παιχνίδια η αλήθεια είναι ότι δνε έμεινε πολλές φορές εκτεθειμένος. Αυτή του η φοβία όμως τον ανάγκασε χθες να κάνει ξανά λάθος κινήσεις. 2ο αμυντικό χαφ (Σιμάνσκι) το οποίο δεν ξέρει το λόγο που βρίσκεται στο γήπεδο. Μόνο τρέχει. Φόρεστ Γκαμπ. Δεξί χαφ-εξτρέμ τον Γκατσίνοβιτς που συνδυαστικά με τον άμπαλο Ρότα έκαναν το απόλυτο τίποτα. Αυτή η κίνηση έκανε διπλό κακό μιας και χάνεται ο Γκατσίνοβιτς από τον άξονα. Όσο φιλότιμος και να είναι ο Χατζισαφί και όσο ασταθής να είναι ο Μοχαμάντι, είναι αστείο να του παίρνει τη θέση.

    Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές.

    Δεξί μπακ, ΦΟΡ, ΧΑΦ (ναι, δυστυχώς χρειάζεται ακόμα ΧΑΦ) και ΣΤΟΠΕΡ ψηλό. Από τη στιημή που δεν φαίνεται ο Μουκουντί, χρειάζεται στόπερ και ήταν λάθος τελικά να μην πληρώσει τη ρήτρα του Πλάνιτς. Η ΑΕΚ παίζει με δίδυμο ΚΟΝΤΩΝ στόπερ και θα το πληρώσει νομοτελειακά.

    Για το επόμενο παιχνίδι και αφού (καλώς) φοβάται το 5-3-2 (και όχι 3-5-2) είναι μονόδρομος.

    Το Χ στην παρούσα είναι εξαιρετικό αι αν διατηρείται στο 60΄η πλάστιγγα θα γύρει υπέρ μας.

    ΥΓ. Καλά στοιχεία από Ελίασον, περισσότερο όμως για αυτό που λέμε. Απλά πράγματα. Το απλό είναι δύσκολο. Παίκτης στη θέση του, όχι αλχημείες.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Viva la revolucion.Οταν παίζεις με ανταρτοπόλεμο τους Βολους και τους ΠΑΣ και οι καλύτεροι σου παικτες είναι οι αμυντικοί πως διάολο θα παίξεις τακτικό πόλεμο απέναντι στους μεγαλύτερους; Μυστήριο.
    Εφυγαν 17-18 παίκτες και ήρθαν 7-8 εκ των οποίων -εκτος Γιονσον και Βιντα ουδεις άλλος ξερει που παιζει η και γιατί παίζει γενικότερα.
    Συνήθως οι παπάδες βαφτίζουν το κρέας φακές για να το φάνε δίχως τύψεις. Ο Μελισσανίδης βαφτίζει τις φακές ως κρέας για να το φάμε εμείς χωρίς περιστροφές.

    Ενα τάληρο μυρια μεταγγραφές θέλει ακομα. Για να φυγεις απο τα ενοχικά και καταναγκαστικά 3-5-2-1 και 2-5-3-1 και 3-4-2-1 και λοιπές αηδίες; Οταν το ύφασμα δεν φτανει στον αστράγαλο απλά αγοράζεις νεο παντελόνι.Δεν παριστάνεις το ψαρά διπλωμένο ως τα γόνατα.Ελεος με τις αλχημείες της κακομοιριάς.
    Ο Κόκκαλης εβρίσθει μετά από δέκα χρόνια στο Καραϊσκάκης. Αν εσύ καταφέρεις να βριστείς στις πρώτες 10 εβδομάδες στο νέο γήπεδο θα είναι ρεκόρ. Και είσαι και με έμφραγμα.

  4. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Στήβεν Καλησπέρα.
    Απο χθές κρατάω την ένταση που εβγαλε η ομάδα.Κρατάω την απόδοση του Γιονσον.
    Δεν κρατάω την δυσκολία στην δημιουργία.Δεν κρατάω την εκτός τόπου και χρόνου απόδοση του Χατζησαφί.Μονίμως εκτός θέσης.Ο Ρότα πιο υποψιασμένος ανέβηκε ελάχιστα,προσπάθησε να κρατήσει τη θέση του.Οχι οτι εβγαλε μάτια με την αποδοσή του.
    Αμεση ανάγκη για δεξί μπακ,φορ.
    Ιδανικά ενα δημιουργικό χαφ,αριστερο μπάκ και ενα ακόμη στόπερ.
    Πιστεύω θα κάνει τουλάχιστον τις δυο αναγκαίες.
    Το γιατί τώρα και όχι πριν ενα μήνα θα πείς.Οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.
    Επίσης πιστεύω έρχεται υπερήφανη πώληση…

  5. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς nnektarios : Εντάξει φοβάται. Κι επειδή φοβάται, λέει να μπερδεύει τους πάντες; Δεν τον καταλαβαίνω.

  6. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Προφανώς εννοείς τον Γκαρσία. Δεν το πολυβλέπω αφού οι καλοί ελεύθεροι μάλλον δεν υπάρχουν πια.

  7. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ Κ. λέει:

    Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΕΛΤΙΩΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΑΠΛΑ Ο ΠΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΟΣΟ Ο ΒΟΛΟΣ.
    ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΩΣ 5ΛΕΠΤΑ Η ΚΑΙ 10ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΑΝΑΚΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΝΕΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΜΕΣΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ. (ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ). ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ 2-3 ΑΚΟΜΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ. ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ (ΑΝ ΔΟΥΜΕ ) ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.
    ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΦΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΒΑΛΟΥΜΕ. ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΕΣΗ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΠΑΟ ΜΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΑΛΜΕΙΔΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΓΙΑΝΝΗΣ Κ : Και μόνο που μιλάς για ευκαιρία, δείχνεις και τον δικό σου φόβο. Εγώ δεν είμαι γενικώς υπέρ αυτής της άποψης. Εγώ είμαι, μπείτε μέσα και γαμείστε τους. Απλά βλέπω τον προπονητή να τρέμει και να κάνει λάθη σε μια προφανή ενδεκάδα.

  9. Ο/Η Θανάσης λέει:

    Ας μην είμαστε αυστηροί με την ομάδα.Αναμφισβήτητα, τόσο ο Αλμειδα όσο και οι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ομάδα και για να παίξουν γρήγορο ποδόσφαιρο με κυκλοφορία κι αυτοματισμούς.

    Τα θετικά της ομάδας είναι αρκετά.Αρχικά,οι παίκτες δείχνουν γυμνασμένοι και με διάθεση να τρέξουν,να πιέσουν και να μαρκάρουν.Φαίνεται ότι έχει γίνει καλή δουλεια στην προετοιμασία.Δεύτερον,η ομάδα προσπαθεί να παίξει με τη μπάλα κάτω.Ας μην παραβλέπουμε ότι και τα δυο γκολ μπήκαν με συνεργασίες.Τρίτον,η ατομική ποιότητα ορισμένων παικτών,όπως του Βιντα,του Γιονσον και του Πινεδα, μπορεί και να κάνει τη διαφορα σε κρίσιμες στιγμές.Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.Ότι δηλαδή η ομάδα διαθέτει πλέον 2-3 παίκτες που μπορούν να την σηκώσουν ακόμα κι όταν το σύνολο δεν λειτουργεί άρτια.

    Τα αρνητικά της ομάδας είναι πολύ συγκεκριμένα και βγάζουν μάτι.Πρώτον,ο Χατζισαφι είναι πρώην παίκτης.Αστείο που ξεκινάει βασικός αντί του Μοχαμαντι.Δεύτερον,είναι κρίμα να χαραμίζεις τον παικταρα Γκατσινοβιτς στον «ασβέστη».Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό από τη στιγμή που η ομάδα έχει τόσα εξτρέμ (Αμραμπατ,Γκαρσια,Ελιασον).Τρίτον και πιο σημαντικό,η χρησιμοποίηση του πιο ΑΜΠΑΛΟΥ παίκτη του ελληνικού πρωταθλήματος στον χώρο του κέντρου από όπου εξαρτάται η ανάπτυξη της ομάδας.Φυσικά αναφέρομαι στον Σιμανσκι.Πρόκειται για τον πιο αμπαλο παίκτη της Σούπερ Λιγκ αυτή τη στιγμή.Να βλέπω Αεκτζηδες να λένε ποσο καλός αθλητής είναι ο Σιμανσκι και ποσά κλεψίματα έκανε ο Σιμανσκι και να παραβλέπουν το ότι ο συγκεκριμένος αδυνατεί να κάνει πάσα στα 2 μέτρα.Πως θα αναπτυχθεί η ομάδα με έναν τέτοιο παίκτη στην πιο κρίσιμη θέση για τη δημιουργία?Δηλαδη αγοράσαμε τον παικταρα Γιονσον για να βλέπουμε και τον Σιμανσκι?Επισης η ομάδα κάνει ΜΠΑΜ ότι χρειάζεται τουλάχιστον ακόμα ένα φορ περιοχής και ένα δεξί μπακ.

    Περα από τα αρνητικά όμως η ομάδα είναι σαφώς βελτιωμένη από πέρυσι.Με στήριξη από τη διοίκηση και με 1-2 μεταγραφές στη θέση του φορ και του δεξιού μπακ θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε καλύτερα πράγματα!Παμε δυνατά την Κυριακή!