ΑΣΤΕΡΑΣ – Α Ε Κ

Η ομάδα μας κατέβηκε με το γνωστό σύστημα του ρόμβου και φυσικά με αλλαγμένο κεντρικό δίδυμο, που ουδέποτε πίστεψα οτι θα ήταν κάποιο αδύνατο σημείο. Πάντα οι ομάδες εξαρτώνται από τα χαφ τους και ποτέ από ρολίστες. Επίσης κατέβηκε σε ένα γήπεδο άδειο σχεδόν, που αυτό μου δημιούργησε κάποιες απορίες. Δεν έχουν ενδιαφέρον οι Αρκάδες για την ομάδα τους; Τότε για ποιο λόγο παίζει αυτή στην πρώτη κατηγορία;

Ας αφήσουμε όμως τα φιλολογικά. Η ΑΕΚ κατέβηκε πολύ δυνατά και με το γνωστό τρέξιμο της. Είχε μια πολλή καλή αλληλοκάλυψη στις αμυντικές τοποθετήσεις, ταχύτητα στην επίθεση και στην κάθετη πάσα και σημαντική βοήθεια από τα άκρα της. Ήταν πολλή καλή ομάδα κι έπαιξε όπως την έχουμε συνηθίσει. Πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, προσπάθησε από παντού να βρει το γκολ και πρεσάρισε σε όλο το γήπεδο. Επίσης είχε μια ηρεμία αξιοθαύμαστη στο σκληρό παιχνίδι κάποιες στιγμές που επιστράτευσε ο αντίπαλος.

Τελείωσε το πρώτο μέρος και δείχνω κάποια απογοήτευση; Η απάντηση είναι ναι. Διότι είναι τρομερό να βγάζεις τόσες τελικές και να μην βάζεις ένα γκολ. Στοιχείο που το βλέπουμε συνεχώς. Και να τρως μόνο μία τελική, κι αυτή από πίεση που την τελειώνει ο Αθανασιάδης. Εξηγείται αυτό; Ναι αμέ. Αυτή η τρέλα του να έχουμε βαφτίσει τον Γκαρσία φορ και να λέμε είμαστε πλήρεις. Είναι ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ τακτικά συνέχεια και είναι εκείνος που δεν βάζει ούτε ένα κερασάκι δικό του. Και να χάνει και το δεκανίκι του τον Ελίασον που τον σκότωσαν κι ο Φωτιάς αγρόν ηγόραζε.

Όμως να μην γκρινιάζουμε. Η ομάδα ό,τι μπορούσε το έκανε. Κυριάρχησε, έπαιξε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για να έχει ένα σκορ υπέρ της. Δεν το κατάφερε και πιο πολύ με άγχωσε η αντοχή της σε αυτό το τέμπο μέχρι το τέλος του αγώνα και τα δυό κολλητά παιχνίδια που έρχονται. Με το απαραίτητο rotation. Κι έφυγα για το διάλειμμα με καλή ανάμνηση από την ομάδα αλλά με ένα κρίμα στο στόμα μου.

Φυσικά το κρίμα επεκτάθηκε σε όλο το εύρος του δεύτερου μέρους. Διότι η ΑΕΚ προηγήθηκε με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτυ, αλλά στην δεύτερη τελική του Αστέρα σε όλο το παιχνίδι, έφαγε ένα γκολ που την κράτησε σε χαμηλές πτήσεις βαθμολογικά. Ένα γκολ που έχει την εξήγηση του. Πέραν των λεπτομερειών του τεχνικού λάθους, όπως και να το κάνουμε είμαστε στο στοίχημα για τον πάγκο. Και αγαπητοί, διαβάζετε εδώ, δεν διαβάζετε αλλού. Τα έχουμε πει για το στοίχημα του πάγκου.

Θα μου πεις και τι να κάνει; Για πέστε μου. Ο Πινέδα γιατί βγήκε; Έκανε rotation εν όψει ΟΦΗ; Δηλαδή η ομάδα κινδύνευε πίσω κι ήθελε ενίσχυση αμυντικά; Έψαχνε να μην φάει γκολ ή να βάλει γκολ; Ο Γιόνσον είναι πιο οργανωτικός από τον Πινέδα ή παίζει ακριβώς στην θέση του; Μην λέμε και τα υπόλοιπα. Ο Γκατσίνοβιτς αριστερό μπακ ή ο Μάνταλος την τελευταία σέντρα του αγώνα; Η μαλακία στο σύννεφο. Άστο όμως.

Τηρουμένων των αναλογιών ότι ο άνθρωπος είναι φοβισμένος και δεν εκμεταλλεύεται το ρόστερ του και τα χαρακτηριστικά του, δεν μπορούμε να λέμε παραπάνω. Η ομάδα έτρεξε πολύ και προσπάθησε με όλες τις δυνάμεις της. Με αυτούς που ξεκίνησαν και με αυτούς που συνέχισαν. Δεν είναι και σήμερα μικρό πράμα να βρίσκουμε τόσους διακριθέντες : Κορυφαίοι Γκατσίνοβιτς και Αραούχο και πολύ κοντά Σιμάνσκι. Φυσικά δεν μπορούμε να αδικήσουμε τον Άμραμπαντ, που έδωσε μια άλλη μορφή στην επίθεση και στην οργάνωση μας. Ήταν φοβερός άσχετα αν πνευματικά είναι αλλού και δεν είναι αυτός που ποντάρεις επάνω του. Είναι παίκτης τζόκερ.

Δεν θα διυλίσουμε τον κώνωπα. Όσοι ασχολούνται με την ομάδα, ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν. Ποιοι να αποκτηθούν και κυρίως ποιοι πρέπει να φύγουν και με χρήσιμα λεφτά. Αν είμαστε στην ευτυχή συγκυρία να πάρουμε λεφτά από τον Γκαρσία ( αντί να επιδοτήσουμε την πώληση του ), άντε προχωράτε διότι η υπομονή εξαντλείται. Στο γήπεδο και εμένα να βάλεις να σουτάρω πέναλτυ ή να βαρέσω σουτ μόνος μου από τα δέκα μέτρα, σε στοιχηματίζω ότι θα βάλω τα ίδια γκολ με τον μαλάκα. Δηλαδή έλεος για το τρέξιμο όλων των υπόλοιπων που θεωρητικά έχουν αποδέκτη τον τίποτα.

Για τους άλλους που δεν μπορούν, δεν θα πούμε τίποτα. Αυτό μπορούν κι αυτό παίζουν κι είναι αξιέπαινοι. Αν ο Ρότα έβαζε το γκολ, θα ήταν ήδη με μεταγραφή. Αν οι Ιρανοί δεν φοβόντουσαν την μαντήλα, απλά θα ήταν με άλλο DNA. Επίσης αν ο Τσούμπερ αισθανόταν ηγέτης θα μπορούσε να ήταν χρήσιμη αλλαγή, κι όχι κατιμάς. Κι άλλα πολλά, που όμως δόξα τω θεώ δεν κόστισαν ιδιαίτερα στην ομάδα και ειδικά λόγω της απουσίας του βασικού κεντρικού δίδυμου. Ο Μήτογλου είναι άκρως απαραίτητος σαν back up μην σου πω και βασικός.

Συγχαρητήρια όμως και προχωράμε. Δεν άλλαξε τίποτα στην βαθμολογία, ούτε και σε αυτά που βλέπουμε. Αν θέλεις πρωτάθλημα, θα παίξεις τρεις φορές με την αλογοτροφή και θα τον κερδίσεις και τις τρεις. Επίσης θα κάνεις διπλό στον Πειραιά για να αποδείξεις τι αξίζεις. Τα λοιπά, τα πούστικα, να χάσει από εκείνον και να κερδίσω εγώ στο αλλιώς, είναι για τις κότες. Και καμία καραμέλα για διαιτησία. Ο Μπαλτάκος είναι καραδικός μας.  Ή τον ενεργοποιείς ή τον αφήνεις εκεί για να έχει ο Αλαφούζος να λέει οτι πήγε κόντρα σε θεούς και δαίμονες, ενώ εσύ λες οτι η αλογοτροφή είναι μεγάλη ομάδα και δικαιούται πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μικρή ομάδα; Ή μήπως εσύ δικαιούσαι μέσω Καθημερινής μια είσοδο σε κάποιο δημόσιο χαρτζηλίκι;

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

15 Responses to ΑΣΤΕΡΑΣ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Όλα τα λεφτά η τελευταία παράγραφος. Η ομάδα κερδίζει γαβροβάζελους και το παίρνει επάξια. Αν θέλει βέβαια το αφεντικό της, που μετά τον ΠΑΟΚ, θυμήθηκε ότι και ο ζέλας είναι μεγάλη ομάδα. Κρίμα για τον Ελίασον, είναι παίκτης που ξεκλειδώνει άμυνες και θα φανεί πολύ η απουσία του.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ειχε φασεις η ομαδα,ειχε πατηματα στην περιοχη,αλλα δεν τελειωνες οπως πρεπει. Δηλαδη γκολ ! Αμα δεν τα βαζεις οταν πρεπει, θα κατσεις στη κεντα. Ηταν ευκαιρια σημερα αφου ηξερες για το Χ , κι ερχεται ο ημιπεθαμενος να αναστηθει ,και ακολουθει το ματς στο τηγανι που θα πηγαινες με αλλο αερα,λεμε τωρα. Ας ειναι. Θα ελεγα πως το δειπνο μαλλον εδωσε καποια σπορια κι αυτα εμμεσα γιατι δεν ξερουμε τι θα γινει με τον ΟΦΗ. Ξαναλεω,ηξερες για το Χ ,οποτε φουλαρεις ,γκαζωνεις, σκαβεις το γηπεδο να βρεις ενα γκολ να παρεις το ματς,ολα τα αλλα ειναι ιστορια πλεον….

  3. Ο/Η J. Patikas λέει:

    Φετος εχουμε σκοραρει μονο σε τρια παιχνιδια με οργανωμενη επιθεση εναντιον οργανωμενης αμυνας. Εναντιον της Λαμιας, του Πας και του Ιωνικου. Ολα τα αλλα ηταν ειτε μετα απο κλεψιμο ειτε με στημενη εκτελεση. Δε λεω οτι δε δημιουργουμε φασεις εναντιον οργανωμενης αμυνας, λεω οτι δε σκοραρουμε. Και αυτο λεει πολλα για Αραουχο, Γκαρσια. Επισης, καλος χρυσος ο Αλμειδα αλλα φαινεται να μην εχει plan b και να χανει την ψυχραιμια του οταν στραβωνει το ματς βλ. εναβτιον Βολου, Παο, Αστερα.

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Φασιστικο παρακρατος και να αποχωρησουν απο το πρωταθλημα ειπα ο Βρεντζος. Ελαδα,η χωρα της παρανοιας. Αντε,και καλο ταξιδι πρεπει να τους πει ο Τακης. Και στην Κολομβια,κραταγαν λιγο τα προσχηματα. Βεβαια, ολη την βδομαδα θα φωναζουν οπως παντα . Αντε και κανα τριωρο μετα το ματς αμα παει καλα.Αν τους στραβωσει ,θα κλαινε μεχρι τα Χριστουγεννα. Μιλαμε,οτι δεν υπαρχουν πιο ΓΕΛΟΙΟΙ απο δαυτους….

  5. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Kαλή ευκαιρία να κοντίνουμε την διαφορα,αλλά δεν βαριέσαι.Ολα είναι στα “play-off”. Σωστά. Χρειαζόμαστε-και- Φορ.Κυρίως. Βαρεθήκαμε κάθε Κυριακή να μετράμε τελικές και τελικά να περιμένουμε κάτι στο 90 ή καποιο πέναλντι.
    Δώστε τον “Αρδίζογλου” μεταγραφή να παρτε κανένα φράγκο και βρείτε φορ.
    Ο δε Αραούχο πλέον,είναι και επίσημα ο “Γκατούζο” της ΑΕΚ. Ο.Κ. Το εμπεδωσαμε.Καλος σε αυτό το νέο ρόλο.
    Φερτε φορ. Η ομάδα θυμίζει εργαζόμενο που τρεχει να προλάβει τον Ηλεκτρικό,και φθανοντας στην αποβάθρα,χανει το τραίνο.Και αυτό,κάθε μέρα σχεδόν.
    Φερτε φορ.Φερτε και εναν Ελίασον νο2…και ένα ακόμα σέντερ μπακ. και ένα δεκάρι. Α…Και διώξτε αυτόν τον Μάνταλο (αυτό είναι γενικό αίτημα. Σαν το: “ζητούμε καλύτερες συνθήκες εργασίας” που λένε πάντα στις απεργίες. Ταιριάζει παντού. Δώστε του ένα τσοπανόσκυλο, καμια πενηνταριά πρόβατα και αμολύστε τον στην Πίνδο. Ελεος.

    Η είδηση της ημέρας ειναι φυσικά στο άλλο ματς. Καθημερινή – Νέα 1-1
    Η δήλωση του Βρέτζου. Οχι για την αποχώρηση της ομάδας και λοιπές μπούρδες.Αλλα η ξεκαθαρη θέση για το Μαξίμου και τους “ωτακουστες”. Πλέον η μάχη ξέφυγε από τα δωμάτια και βγήκε στο δρόμο.
    Το θέμα δεν είναι πότε θα στρωθεί το νεο δείπνο των εκλογών,αλλά ποιος θα φύγει χορτάτος το βράδυ.

    Στην αναμπουμπούλα χαιρεται ο Μητσος. Που έχει μεν αποβάλει το ριγωτό δέρας της τίγρης και το έχει περάσει στη φανέλα,αλλά έτσι άπετσος όπως είναι, μοιάζει με πρόσφυγα σε hot-spot που όμως έχει την διαβεβαίσωση ότι “το θέμα σας κύριε Αμπτουλάχ θα το κοιτάξουμε και θα σας ενημερώσουμε”. Για την “πράσινη κάρτα”.
    Αντε να δούμε.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Λειπει ενας γκολτζης που θα στελνει την μπαλα στα δυχτια,δεν γινεται να κανεις τοσες τελικες προσπαθειες και να μην μπαινει γκολ η να περιμενεις το πεναλτυ η οτι καθε φορα θα κανει το παιχνιδι της ζωης του ο αραουχο η ο λιβαι γκαρσια.

    Ο παγκος δεν δινει τις λυσεις που πρεπει,ειναι λογικο με ομαδες που παιζουν ξυλο και δυνατο παιχνιδι να εχεις τραυματισμους,ο τσουμπερ ειναι για να βαζει ζελε στο μαλλι του,ο αμραμπατ αγευστος,ο μοχαμαντι τιποτε το ιδιαιτερο,ο μανταλος..ο γνωστος μανταλος.

  7. Ο/Η davor the pireaus GIVER λέει:

    Σήμερα δεν υπάρχει Παπουτσελης, Κουκουλακης και Θωμάς. Υπάρχει VAR και ξένοι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Τα νεα δεδομενα επιβαλουν ΠΕΤΡΙΝΑ χρονια στον Πειραια.Τωρα πλεον οι συνθηκες και για ΑΕΚ και για ΠΑΟ ειναι αλλιως!

  8. Ο/Η nnektarios λέει:

    Παρά την κακή ημέρα του Ματίας και την διαιτησία που αλλοίωσε το παιχνίδι, κυρίως στη φάση του 37′ όπου δεν έδωσε την πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη στον Μπαράλες, η ομάδα είχε τις ευκαιρίες και δικαιούταν τη νίκη.

    Δεν έχουμε εναλλακτικές για rotation. Δεν έχουμε υποστήριξη από τον Μελισσανίδη. Δεν έχουμε Κοριάκο, ούτε Καθημερινή.

    Πικραθήκαμε αλλά συνεχίζουμε, προχωράμε και φυσικά περιμένουμε να ξαναπάμε στο γήπεδο.

  9. Ο/Η nnektarios λέει:

    Λίγη τσίπα.

    ΑΕΚ και ΠΑΟ στην ίδια πρόταση και στην ίδια πλευρά δεν ήταν, ούτε θα είναι ποτέ. Για εμάς τους παλιούς δεν θα σβήσουν ποτέ οι αρπαγές Γεωργαμλή-Βλάχου, οι ψευτο-ελληνοποιήσεις (Νέλσον/Μπουμπλής), τα παραρτήματα(ΟΦΗΒ, Απόλλωνας, Δόξα Δράμας), ο Τσιτσόπουλος με τον Αλαμάνο και οι κρητικοί λεβέντες. Ο Τριβέλλας και η ΕΠΟ. Ο Μπάκας και ο Σπανέας. ΠΡΩΤΟΙ ΔΙΔΑΞΑΝΤΕΣ των ελληνοποιήσεων και τον παραρτημάτων δεν ήταν οι Ολυμπιακοί.

    Ο ΠΑΟ χωράει μόνο μαζί με τον απαταιώνιο σύμμαχό του τον ΟΣΦΠ. Κράτος και παρακράτος και αντίστροφα, ανάλογα των πολιτικών συμμαχιών και συμφωνιών. Δύο σωματεία με μοναδικό ΣΚΟΠΟ την κατάκτηση του τίτλου με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο. Τραναχτό παράδειγμα η φετινή ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ που δεν πείραξε κανένα βάζελο που γνωρίζω. Αντίθετα, την υποδέχθηκαν με ανακούφιση, ”να πάρουμε και εμείς ένα πρωτάθλημα”. Φυσικά, μία ομάδα που ζούσε με δανεικούς από τον ΠΑΟΚ για 2-3 χρόνια και που σώθηκε από τον υποβιβασμό λόγω Μελισσανίδη, μαθημένη είναι να στηρίζεται σε βοήθειες άλλων. Όπως και στο γήπεδο του Βοτανικού βεβαίως το οποίο είναι μία ΜΟΝΤΑ του υπέροχου Δημάρχου που διοργανώνει επιτυχημένους περιπάτους.

    Υπήρξε μία εκπομπή στην ΕΡΤ (που κόπηκε) κάποτε των Γεωργιάδη-Ασημακόπουλου. Μυστική επιχείρηση: Ποδόσφαιρο. Το έβγαλαν σε βιβλίο αφού κόπηκε. Έκαναν μία ερώτηση στον Αλκέτα Παναγούλια. Μπορεί να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο; Σε μία νύχτα μέσα, απάντησε ο Αλκέτας…ΟΣΦΠ και ΠΑΟ στη Β Εθνική.

    Ο Παπουτσέλης σήμερα λέγεται ΚΑΜΠΑΚΟΦ και είναι 2 φορές χειρότερος γιατί έχει VAR και βοηθό…αλλά και πάλι το αποτέλεσμα είναι ίδιο.

  10. Ο/Η AEK LFC λέει:

    Καλησπέρα σε ολους.Χάθηκε μια ευκαιρία να πλησιάσουμε αλλά και να απομακρυνθούμε ταυτόχρονα.Οι αιτίες εχουν ειπωθεί επανειλημένα.
    Τσπ πάμε παρακάτω.Μεγάλη στενοχώρια για το παίκτη μας και τη ζημιά που έπαθε.Ο Ελιασον ήταν το κομπιούτερ της ομάδας.Μπαλλαδόρος και τακτικά αψογα.Μπήκε ο Αμραμπαντ και παίζαμε ποδόσφαιρο αλάνας.Εχανε τη θέση του,πήγαινε δεξιά αριστερά,μπέρδευε τους συμπαίκτες του.
    Αυτά στο Καραισκάκη δεν τον παίρνει να τα κάνει.
    Οι γαύροι φωνάζουν με μεσοπρόθεσμη στόχευση το παιχνίδι μας στο πειραιά.Το ματς θα το μπουρλοτιάσουν απο την ωρα που θα φύγει το λεωφορείο απο το ξενοδοχείο.Το συγκεκριμένο παιχνίδι,αφου κάνουμε το καθήκον μας με ΟΦΗ,θέλει καθαρό μυαλό πρωτίστως απο το προπονητή και εν συνεχεία απο τους παίκτες.
    Θέλει και κάτι που θα δούμε την αλλη Κυριακή ποσοι τα διαθέτουν…

  11. Ο/Η Από το Πριγκηπατο... λέει:

    Όπως και να χει ,ο Φωτιάς κράτησε επαγγελματικά την φωτιά χαμηλά.Κόκκινη θα έβγαζε άμα ο Ελιασον έπαιρνε το πόδι στο χέρι βγαίνοντας.Το σκληρό παιχνίδι των Αρκάδων ήταν ότι πρέπει για κίτρινες στους παίχτες της ΑΕΚ.Μια κλωτσιά θα την ανταποδόσεις σε 90 λεπτά ! Περιμένουμε τον Φερναντεζ τώρα για να ξαναισιωσει κάπως η κατάσταση. Με αυτούς τους γελοίους τι θα γίνει? Θα φωνάζουν μέχρι το μεταξύ μας παιχνίδι.Να επέμβει ο θείος Τάκης και η σουπερληγκ,να καλέσουν σε απολογία για δυσφήμηση του αθλήματος, για εμπρηστικες δηλωσεις, για εξυβριση θεσμοθετημενων οργανων του ποδοσφαιρου και του κράτους ,όλους όσους έκαναν και συνεχίζουν να κανουν δηλώσεις όπου βρουν μικρόφωνο.Έλεος,η γελοιότητα τους δεν έχει όριο πλέον.Άμα θέλουν να φύγουν ας φύγουν,δεν τους κρατάει και κανείς.Και να πάρουν μαζί και κάτι Καρπετοπουλοχελαδηκες .Γιατί έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι.Πόσο ξεφτιλισμένοι πρέπει να είναι ! Θα λυσσαξουν μέχρι την Κυριακή,για να τα κάνουν όλα μπουρδελο,σαν την γειτονιά τους ένα πράγμα.Εγώ άμα ήμουν θείος Τάκης,θα έφερνα διεθνή διαιτητή από τίποτα Γεωργιες, Ρουμανιες,Αρμενιες και σε ηλικία σύνταξης,με σαφείς εντολές μέχρι το ημίχρονο να έχουν μείνει οι κόκκινοι με 7 παίχτες.Ας τους μετά να κάψουν όλο το γήπεδο, τον Πειραιά,το λιμάνι, τις όμορες περιοχές του ελέους και της αδελφής τρουμπας.Και χεστηκε η φοράδα στ αλώνι.

  12. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    H AEK φέτος θυσιάζει βαθμούς και συστήματα για να μάθει ο Γκαρσία την θέση του φορ μήπως πουληθεί με αξιοπρεπές ποσό, αλλιώς δεν θα πιάσει ούτε τα λεφτά που δώσαμε για να τον αγοράσουμε.
    Δηλαδή έχουμε φορ επιπέδου Αραούχο που περιμέναμε τόσα χρόνια μέχρι να έρθει, ήρθε και αντί να χτίσουμε την ομάδα να τρέχουν γι’αυτόν τελικά τον κάναμε χαφ για χάρη του Γκαρσία που δεν έχει μυρωδιά ούτε από επίθεση ούτε από τακτική ούτε εκτελεστικά.
    Και ως εξτρέμ τα ίδια γκολ είχε βάλει. Δε μας έχει πετάξει τα μάτια εξω.
    Απο κει και πέρα οσοι περισσότεροι παίζουν από την περσινή ΑΕΚ τόσο πιο πολλοί βαθμοί θα χάνονται.
    Όπως χάναμε στην αρχή μέχρι να τραυματιστούν Τσούμπερ, Κίτσος και να φάνε πάγκο έτσι χάσαμε και χτες μ’αυτούς μέσα.
    Περσινή ΑΕΚ = περσινά αποτελέσματα. Μια καλή γκέλα την έχουν στο τσεπάκι.
    Δεν είναι τυχαίο που το καλό σερί έγινε επειδή έλειπαν αυτοί.
    Εντάξει κάπου θα σκάλωνες, δεν έχεις το υλικό για να πας ε 30 νίκες ως το τέλος. Ούτε οι άλλοι θα το καταφέρουν.
    Η ΑΕΚ φέτος χτίζει την βάση για την ομάδα της επόμενης σεζόν.
    Αυτό που με πείραξε πολύ ήταν ο τραυματισμός Ελίασον. Από τους πιο καθοριστικούς παίκτες, πάνω που είδαμε καμιά σέντρα της προκοπής τραυματίστηκε σοβαρά και αντίο ζωή.

  13. Ο/Η Pontios λέει:

    @all

    Τι παίζει τώρα ρε παιδιά με μητσοτακη-μαρινακη;
    Γιατί ξέσπασε πόλεμος;
    Μηπως είναι στημένο;λέω εγώ τώρα.

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τι σημαινει ακριβως η εκφραση “παραλληλο συμπαν” ?
    Τι σημαινει “κανει το ασπρο μαυρο” ?
    Τι σημαινει ” τα δικα μου – δικα μου και τα δικα σου – δικα μου” ?
    Αρκει να διαβασει καποιος την απαντηση του Μαρινακη στον Μητσοτακη και θα καταλαβει αμεσως χωρις επεξηγησεις…..
    Ποσοι θα παρουν για χρονια πολλα αυριο τον προεδρο στην Κρητη ! Ο δικος μας μην ξεχασει να τον παρει….

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    8 – 2 το σκορ στο γαυροσυμβουλιο ! Τα τανκς και οι αυρες θα περιμενουν λιγο ακομα . Υπηρχαν και οι δυο που πιστεψαν τις παπαριες του Βρεντζου και του Μαρινακη περι αποχωρησης ! Δεν προξενει καμια εντυπωση,για γαυρους μιλαμε. Θα τα κανει μπουρδελο ολα ο χοντρος,για να περασει το δικο του.Μηνυσεις παντου,επιστολες , διαβηματα, βιντεο, μεχρι και στον φυλαρχο στα Κιριμπατι islands θα κανει μηνυση γιατι τον τελευταιο τουριστα τον εφαγαν ζωντανο χωρις να τον βρασουν πρωτα.Και επι της ουσιας ,στο χερι του θειου Τακη ειναι να τους τελειωσει ,Δεν λεμε οτι ειναι ευκολο, αλλα και γινεται και μπορει. Υπαρχει και μια αλλη υποθεση σε εξελιξη ,παγωμενη για καιρο ,την οποια την ξεπαγωνει μονο ο Μητσοτακης,που δεν ειναι αυτος κουμπαρος για να εχει καποιο κωλλυμα. Αλλωστε αμα εισαι με την πλατη στον τοιχο δεν “βλεπεις” μπροστα σου τιποτα….