Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

Σήμερα να μιλήσουμε για μπάλα; Ξέρω κι εγώ; Να λέμε για το παιχνίδι ενώ υπάρχει μια γιορτή; Μια γιορτή που έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα; Μην κοιτάς που κάποιοι την πήραν πρέφα καθώς έφτανε η Κυριακή. Η γιορτή έχει ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Από την ώρα που τα έφτυσε η φαλακρή αδερφή. Που είδε μπόλικα : Από Μαξίμου μέχρι Φιλαδέλφεια. Έτσι πάει η δουλειά : Στο τέλος όλοι στρατεύονται πίσω από τον νικητή. Ποιός είναι πολιτικά; Τι θα γίνει;

Μα μας νοιάζει αυτό; Έχουμε πιο σοβαρά θέματα σε αυτό το οικόπεδο που είναι της Αμερικής, άρα ό,τι και να βγει θα είναι μόνο για την αισθητική μας. Η οποία είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, λόγω Αλμέιδα. Που κατέβασε και σήμερα την ομάδα, με δυό αμυντικά χαφ. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που αυτοτρολάρονται. Και που σου δείχνουν με τον τρόπο τους ότι κατανοούν τα λάθη τους.

Λάθη; Το σταθερό σχήμα μας κατέβηκε στην αρχή κι έβαλε δυό γκολ στον αντίπαλο, παίζοντας μέσα σε βάτο. Μια καιόμενη βάτος ήταν το γήπεδο. Δικαίως θα πω. Γιορτή ήταν σήμερα. Θα μπορούσες να ελέγξεις κάτι; Εδώ δεν έλεγξες όταν έπρεπε. Σήμερα θα το έκανες; Που και στα επίσημα, ανεξέλενγκτα ήταν όλοι και όλα. Πόσα καπνογόνα δεν άναψαν στην 31; Πόσους υπεράριθμους δεν είχαμε στην 31 και την 33…Σκέψου στα πέταλα.

Ήταν πολύ καλό το πρώτο μέρος. Πρεσάρισμα, τρέξιμο κι αποφασιστικότητα. Τα πάντα δούλευαν ρολόι κι είδαμε καλό ρυθμό και καλό θέαμα. Δεν ήρθε να χαλάσει κάτι ο Βόλος μεν αλλά ο Αλμέιδα, είχε την ομάδα όπως έπρεπε. Τα δυό αμυντικά χαφ κατάπιαν το κέντρο και όπως μπορούσε η ομάδα πάταγε στην αντίπαλη περιοχή κι έβγαζε τελικές και γκολ. Πίσω δεν υπήρξε ούτε μία απειλή.

Το πάρτυ ήταν συνεχόμενο. Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και σχεδόν είχαμε μαντέψει τις αλλαγές. Να βγουν έξω στυλοβάτες και να χειροκροτηθούν. Κύρια ο Τσούμπερ – να ξαναπώ σαν αυτομαστίγωμα ότι έκανα λάθος – ο Γκατσίνοβιτς και ο Μουκουντί. Και η ομάδα να συνεχίσει με δυό εξάρια αλλά και μεν δημιουργικούς μέσα. Μαγεία. Η γιορτή συνεχιζόταν κι άλλα δυό γκολ είδαμε. Στο τρίτο μιλάμε ότι χάθηκε η μπάλα. Αλλά κριτική δεν μπορεί να γίνει. Για να είμαστε σοβαροί.

Μόνο γενικότητες. Η ΑΕΚ ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα. Ακόμα κι όταν η αλογοτροφή ήταν μπροστά. Σκόρπαγε θέαμα και μίλαγε στην μπάλα και στο ποδόσφαιρο. Το είδαμε και σήμερα. Όχι στο γήπεδο μας. Στην λεωφόρο, εκεί που αισθάνονται κάποιοι γραφικοί αδικημένοι. Ούτε σήμερα δεν κέρδισαν. Είχαν αδειάσει ψυχολογικά θα πει κάποιος. Αλήθεια; Αν είσαι αδικημένος, ξεάγχωτα κάνεις μία νίκη, αν μπορείς. Δεν μπορείς μαλάκα παναθηναϊκέ. Διότι σήμερα δεν πήρες πέναλτυ στο 93.

Και η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια καθαρή σε δεκάδες τομείς. Με κυριότερο την ματιά μας, για όσους ξέρουν μπάλα. Μετά έρχεται η καρδιά μας και μετά όλα τα άλλα, που χτίζουν: Την βάση για αύριο. Που με πέντε προσθήκες μίνιμουμ, μιλάμε για περίπατο στην Ελλάδα. Εδώ που θα γελάσουμε με τους αντιπάλους μας. Που θα πάρουν τα όπλα οι αδερφές και οι χάπιες. Σκέψου ότι ο κουμπάρος της αδερφής του Κούλη αλλά κι η ιδιοκτήτρια του καναλιού που παίζει τον Κούλη, θα κατηγορήσουν τον Κούλη. Αφείστε τους να γελοιοποιηθούν.

Και πλέον πάμε πολύ δυνατά, στο πάρτυ μας. Παραλίγο να αμαυρωθεί από τον τίποτα – χαρακτηρίσθηκε προβοκάτορας , με τίποτα δεν ήταν – με την φωτοβολίδα ευθείας βολής. Αν φύγω από αυτό, ήταν ΑΕΚ χαράς μέσα κι έξω από το γήπεδο. Τραγούδι, μεγαλεία, πυροτεχνήματα κι αγκαλιές. Ένα γήπεδο φωτεινό, ζωντανό που παλλόταν κι έβγαζε ενέργεια και συναίσθημα. Σαν να χόρευε η ιστορία, σαν να χόρευαν εκείνοι που είχαν φτειάξει το παλιό γήπεδο. Ναι, κάπως έτσι το έβλεπα όλο αυτό το σκηνικό της πανδαισίας.

ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑΣ ΜΑΣ.

ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ. ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΣΟ ΕΜΠΛΕΞΕ Η ΜΟΥΡΛΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΜΟΝΗ…ΤΙ ΜΑΓΙΚΟ ΉΤΑΝ ΑΥΤΟ, που θυμίζει την αρχή του Μπάγιεβιτς αλλά δεν πρόκειται να είναι ίδιο το μέλλον. Για δυό λόγους : Πρώτον διότι ο tiger δεν διώκεται κι έχει κι άλλες καύλες και δεύτερον διότι ο Αργεντίνος δεν είναι παραδόπιστος. Αλήθεια σήμερα τον Μπάγιεβιτς δεν τον είχαν καλέσει;

ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ. ΖΗΤΩ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2023

Υγ. Συγκρατημένοι είμαστε διότι θέλουμε νταμπλ.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

25 Responses to Α Ε Κ – ΒΟΛΟΣ

  1. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Yπέροχη βραδυά σε όλα. Μοιάζει με την ώρα του βραδυνου ποτού,στο τέλος μιας πολύ όμορφης μέρα.
    Συγκυρίες. Πείτε το τύχη. Σειρά καταστάσεων και σαν μπιλιάρδο είναι η ζωή έτσι κι αλλιώς. Απο το να σκοντάψεις στο πεζοδρόμιο αιτια μιας κακοτεχνιας του εργολάβου και να βρεθείς αντι για το γραφείο στην εντατική,μέχρι το να φτιάξεις οικογένεια ή περιουσία. Σειρά πραγμάτων. Πως διαολο αληθεια συναντηθηκαν οι δρομοι Μελισσανιδη-Αλμειδα-παίκτες-νέο γήπεδο- “ατ δε σεϊμ τάϊμ” που λένε και οι Αγγλοι.
    Ειναι το πρώτο κεφάλαιο ενός νέου υπέροχου βιβλίου που γράφεται στις μέρες μας.

    Ας το απολαύσουμε και ας περιμενουμε με αγωνια την αυριανη συνεντευξη του ποδοσφαροροπαραγοντα Αλαφουζου προκειμενου να μας πληροφορήσει-αλληγορικά βέβαια- σε ποιου το πλαι θα σταθει αυτή τη φορά προκειμενου να πολεμήσει την παράγκα που φτιάχνει ο απέναντι. Για να ξέρουν και οι βαζελοι ψηφοφόροι τι θα ψηφισουν και τί όχι (αυτο το δευτερο ειναι πιο σημαντικο) σε λιγες μέρες.

    Σημ: Το “πλάϊ” και το “απέναντι”, είναι σχετικοί όροι.
    Οταν είσαι ξαπλωμενος μπρούμητα η Ευκλείδειος γεωμετρία πάει περίπατο.

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Πίσσα και πούπουλα : Η αδερφάρα θα τα βάλει με την κυβέρνηση. Αυτό το γουστάρω σαν τρελός. Να βλέπω Κοσιώνη και Οικονόμου να γλύφουν τον Τσίπρα. Μιλάμε πεθαίνω..

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς όλους : Ίσως για το Μαξίμου νάναι πιο χρήσιμος ένας tiger από μια αδερφή…

  4. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    ,Φιλε μου. Βλεπαμε τι γινοταν μεσα,τι γινοταν απ`εξω,και πραγματικα τετοια συγκινηση ειχα καιρο να νιωσω. Το πως ενιωθε ο Αλμειδα ολη την αγωνιστικη περιοδο,φανηκε στους πανηγυρισνους, που με ενα κασκολ στα χερια χοροπηδαγε σαν 15χρονος Αεκτζης !!! Αναφερομαι σε αυτον ,πρωτιστα, γιατι ειναι ο αναμορφωτης αυτης της ομαδος,που ειχε το δυσκολοτερο εργο οταν ανελαβε. Να βγαλει μια ομαδα απο την μιζερια, την κατηφια, αλλα το κυριοτερο – το ξαναλεω – να φερει στα συγκαλα του τον Μελ. και να ασχοληθει σοβαρα με την ομαδα. Δεν ξερω απο που κραταει το γενος του, Ινδιανος ειναι ? Ινκας ειναι ? Αζτεκος ειναι ? μια φορα η γυαλαδα στα ματια του εφτανε και περισσευε για να βγει νικητης ,και βγηκε οπως και ολοι εμεις. Μετα ειναι ο Μελ. Εκανε κοντινα η καμερα κι εβλεπες την χαρα και την υπερηφανεια στο προσωπο του,δεν ηταν το συνηθισμενο buldog, Μονιμη η συγκινηση στα ματια του. Ενιωθε σαν Καισαρας στον θρονο του,το καταλαβαινες οτι ηταν μια απο τις πιο ευτυχισμενες νυχτες του. Τα πανηγυρια των παιχτων,ακομα κι αυτων που ειχαν ξαναπαρει πρωταθληματα αλλου, εδειχναν πως ολοι αυτοι ειχαν στρατευθει πισω απο τον Αλμειδα για να νιωσουν αλλη μια φορα αυτο το συναισθημα της εκστασης οταν σηκωνεις την κουπα μπροστα σε 35.000 κοσμο που παραλληλει απο χαρα . Θα ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που MVP της χρονιας θα πρεπει να βγει ο προπονητης μιας ομαδας. Εγω αυτον θα ψηφιζα,
    Η ιστορια πλεον γραφει ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2022-2023 … ΑΕΚ …
    “Ηρθαμε…”

  5. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Τελικα, εχει καταφερει να ειναι παντα χρησιμος σε ολους….

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Σήμερα πήραμε την άδεια από το Μήτσο να ειδοποιούμε εμείς για το ερχόμαστε.

    Αισθάνεσαι αδικημένος και μαζεύεις με τον αρουλη 6 χιλιάδες κόσμο, γιατί να σε πάρω στα σοβαρά;

    Χαζοκερδιζεις τον παοκ, και ο πάγκος σου λέει να παίξει σοβαρά η ΑΕΚ και να πάρει το κύπελλο γιατί δεν αντέχεις τον ήλιο του καλοκαιριού στα καλντερίμια του Κόνφερενς, γιατί να ασχοληθώ μαζί σου;

    Αντε γαμηθειτε, τελικά ποιόν να ειδοποίησω; Ένα μάτσο λίπος με αδερφαρες;

    Τώρα δε θέλουμε απλά το ντάμπλ, το απαιτούμε και να μας κάνει την απονομή ο φασίστας ο Τάκης.

  7. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στήβεν Καλημέρα.
    Το ερώτημα απλό.Είναι ο πρόεδρος “καυλωμένος” για να δούμε ωραία πραγματα απο δω και πέρα?
    Οι αντίπαλοι δεν εχουν διάθεση να ξοδέψουν πραγματικά.Οι περισσότεροι θα πάνε με τα “ψεμματα” να πείσουν τον κόσμο τους.
    Ιστορική ευκαιρία να κάνουμε ομαδάρα για Ελλαδα και Ευρώπη για την επόμενη τριετία.
    ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΑΕΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
    ΥΓ Ο πολεμος των βαρώνων καλά κρατεί στη δεξιά πολυκατοικία.Ο ενας υποσκάπτει τον αλλο,αυτό εκμεταλλεύτηκε και ο δικός μας.
    Αν χάσουν θα χωριστούν σε φεουδα-βαρωνίες.

  8. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Συγχαρητήρια στους Π Α Ν Α Ξ Ι Ο Υ Σ πρωταθλητές. Έχει απομείνει το κερασάκι στην τούρτα. Ο μεγάλος στόχος πρέπει να είναι πάντα η Ευρώπη. Να μην γίνουμε γαύροι ξεφτίλες που 20+ χρόνια με τόσα φράγκα έχουν μια πρόκριση όλη κι όλη κι αυτή στους 8 την ίδια στιγμή που αυτά τα 20+ χρόνια έχει φτάσει σε τελικό ακόμα και το τελευταίο χωριουδάκι της Ευρώπης. Οι ομάδες που έπεσαν πιστεύω ότι αποτελούν ένα πονοκέφαλο λιγότερο για του χρόνου.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά διότι το ξέρω, είναι ότι είναι πολύ καυλωμένος με την ομάδα ο πρόεδρος. Κι ότι οραματίζεται μια τριετία.

  10. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν εχεις 100% δικιο. Εμαθα καποια πραγματα που αυτο δειχνουν.

  11. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Γεννάνε και τα κοκόρια του Τίγρη…
    Λαμία έμεινε κατηγορία, Ιωνικός Β, ανεβαίνει η Κηφισιά (ο βοηθός προπονητή φίλος, φόλα ΑΕΚαρα και πολύ πάθος για τη δουλειά του) και οι «κακές» γλώσσες λένε ότι ιδιοκτήτης λαοφιλούς ομάδος απ τα βόρεια «ανέβηκε στο κότερο».

    Ναι, η μπαλα μετράει και να δώσουμε βάση εκεί που πρέπει με σωστές μεταγραφές αλλά να μην είμαστε και μια ζωή εναντίον όλων!

    Έχουμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευκαιρία να χτίσουμε ποδοσφαιρική δυναστεία! Είναι κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία!

    iPhone iTypos iApologize

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Αναμένουμε κείμενο απολογισμού για να παραθέσουμε και τα δικά μας. Υπήρξαν πολλά αρνητικά που επιβάλλεται να διορθώσει μια ομάδα που θέλει ευρωπαϊκή παρουσία. Στον αγωνιστικό χώρο είναι στο σωστό δρόμο, έχει ευρωπαϊκό γήπεδο, έφτασε η ώρα να το σεβαστεί πρώτα η διοίκηση.

    Οι αντιδράσεις, οι αγκαλιές, το πάθος του προπονητή και του γκρουπ έδειξαν το μυστικό εκτός του αγωνιστικού χώρου. Εντός το είδαμε ξανά όταν αποφάσιζε να αλλάξει ταχύτητα και να πίνει συνδυαστικά. Όσες φορές το έκανε φέτος, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε όλα τα γηπεδα ηταν σαν να παίζει ευρωπαϊκή ομάδα απέναντι σε ελληνική.

  13. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Δημήτρης Sweden : Στην Κηφισιά μεγαλομέτοχος είναι ο εργολάβος Γκατζούλας, Αεκτζής. Ο Άρης ναι, ανέβηκε. Επίσης ο Ιωνικός είναι με την χείραν τεταμένη πλέον.

  14. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Στηβεν,ετειναν την χειρα και πηραν δυο αρχιδια εδω και κανα μήνα.
    Ετσι είναι οταν δεν τιμάς το λόγο σου και αν’αυτού πας να στήσεις καταστάσεις εναντίον μας,με βοηθεια απο όμορπυς δήμους

  15. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Μια χαρά χθες η γιορτή μας.
    Η ομάδα κατέβηκε παρόλες τις εκδηλώσεις λατρείας πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι.
    Θα γίνει το ίδιο και στο κύπελλο.
    Όσον αφορά τις συμμαχίες έπεσε και ο Κομπότης που όπως άκουσα ήταν με την πράσινη κουνέλα φέτος.
    Η Κοξένογλου έμεινε με τον Βαγγέλα να μας κουνάνε το δάχτυλο.
    Ο tiger τους μάσησε μαζί, τόσο τον χάπια όσο και τον Αλαφ-ούζο…

  16. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Όλα καλά. Αν έλειπαν και τα μπαστάρδια με τις φωτοβολίδες… Ο άλλος ο μαλάκας στην 40 πήγε και έριξε πυροτεχνήματα πάνω στο σκέπαστρο, αυτά εξωστρακίστηκαν και έσκασαν πάνω μας. Καήκανε κάτι μπλούζες, την ψιλοακούσαμς, αλλά το χειρότερο ήταν ότι ο γιος φίλου που ήρθε να πανηγυρίσει το πρώτο του πρωτάθλημα έφαγε ένα μικρό θραύσμα πάνω από το μάτι του και κατατρόμαξε. Μας χάλασαν τη διάθεση οι μαλάκες. Κατά τα άλλα, μόνο νταμπλ πλέον και τα καλύτερα έρχονται…

  17. Ο/Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ λέει:

    Χαίρομαι που δεν έχεις κολληματα στο θέμα Τσουμπερ γιατί είχαμε αυτή την κουβέντα πριν 2,3 μήνες όταν προσπαθούσε να επανέλθει, μετά το ματς Κυπελλου με Σερρες. Για εμένα είναι αυτός που καθόρισε την έκβαση του πρωταθλήματος. Φορτσα ΑΕΚΑΡΑ

  18. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Κάτι έπρεπε να πει κι ο Αλαφούζος,αφού τον “κρεμασαν” από την κυβέρνηση.Σε αυτήν ήθελε να τα ρίξει ανοικτά, αλλά ας βάλω μέσα και λίγο Μπαλτακο, λίγο διαιτησία και πολύ Μελ. , για να φανεί η αντίσταση μου στις συντεχνίες και στις συμμαχίες. Που πας ρε κακομοίρη με βοήθεια και υποσχέσεις από την κυβέρνηση ! Αλλά άμα δεν πάθεις δεν μαθαίνεις, όπως ο πατέρας σου .Και τι περίεργο, πάλι από το ίδιο επίθετο την έπαθες. Και μη μιλάς για συμμαχίες,εσύ κι ο χοντροπατσας,γιατί από Πειραικη μεριά αλλά λένε. Σε ένοιαξε ο Λεβαδειακοςαλλα όχι ο Ιωνικός η οποία άλλη ομάδα.Δεν θα παίξεις χοντρά όπως παίζουν οι άλλοι, και αντί αυτό να το εκμεταλλευτείς όπως θα πρεπε και θα ήταν μαγκιά σου, κάθεσαι και μυξοκλαις γιατί σου τάξαν και δεν σου δωσανε και γιατι δεν σε παιζουν τα αλλα παιδακια….7

  19. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Δυο στιγμές θα μου μείνουν απο φέτος.Η πρώτη,το ντου στο τηγάνι και ο προεδρός τους να παίζει εξω δεξιά και να κλωτσάει μπάλλες στον αγωνιστικό χώρο.
    Και κει που νόμιζα οτι εχω κλείσει ως ΑΕΚΤΖΗΣ έρχεται σήμερα ο μεταφορωτής παράνομου ρωσικού πετρελαίου στο Λακωνικό και “κλαίει” για τον Κομποτιακό.
    Θα κάνουν καιρό να συνέλθουν….

  20. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Και για να μιλήσουμε σοβαρά,πιστός στην τακτική του ο κυρ Γιάννης,αδειασε τον προπονητή του λέγοντας οτι την απόφαση να παίξουν την πήρε ο Ιβαν.Ωραία τον κρέμασε στα μανταλάκια.Ο Ιβαν δηλαδή αποφάσισε για λογαριασμό του προέδρου, της ομάδας και των εκκατομυρίων φιλάθλων του παο.
    Οταν το καταλάβουν,αν το καταλάβουν,οι λαγοί θα εχουν γλέντια.

  21. Ο/Η Theo λέει:

    Γεια σου Steven άρχοντα , ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι , χαιρετώ όλη την κιτρινόμαυρη παρέα που απολαύσαμε τα σχόλια όλη τον χρόνο .
    Στα 50+ ξαναγίναμε παιδιά, ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε 🏆💛🖤

  22. Ο/Η Γιώργης ο Γαρατζέος λέει:

    Θα έχουμε χρόνο να αναλύσουμε τα αγωνιστικά κλπ.
    Ήθελα να πω, σαν Φιλαδελφειώτης, ότι είναι λογικό να έχει καυλώσει ο Τίγρης ακόμα και στα 70+ του (γεροντοέρωτες είναι αυτοί).
    Εδώ έχουν καυλώσει τα σκυλιά, οι μουσμουλιές, ακόμα και οι καρακάξες και οι 2ης γενιάς προσφυγοπούλες γριές.
    Μέσα στη γενική μαυρίλα και παρακμή έχουμε την ΑΕΚ να μας δίνει πρωτόγνωρες χαρές και όλη η πόλη ζει σε απόλυτη αρμονία με ότι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Εδώ ήμουν και το 80 και το 90, δεν ξέρω αισθάνομαι ότι τώρα είναι καλύτερα (και ας είμαι 25-30 χρόνια μεγαλύτερος).
    Εδώ καυλώνουν και οι αντίπαλοι όταν μπαίνουν μέσα στη γηπεδάρα μας, τι να λέμε τώρα, τους είδα στην προθέρμανση όταν μπόρεσα να βρήκα εισητήριο.

    Ήθελα να πω ότι, πλην των μαλακισμένων που ρίχναν φωτοβολίδες και καπνογόνα (κάτι πρέπει να γίνει πριν θρηνήσουμε θήματα), το βράδυ της Κυριακής ήταν 80+ χιλιάδες κόσμου κύριοι, δεν είχε καν αστυνομικούς στους δρόμους καθόνταν στο τμήμα και περίμεναν ΑΝ έσκαγε κάτι (που δεν έσκασε). Ούτε πλιάτσικα γίναν, γεμάτο παιδιά και κοπέλες ήταν δεν πειράχθηκε κανείς. Υπάρχει σύμπνοια και απίστευτη θετικότητα που μεταδίδεται από το μικρό δάκτυλο του ποδιού του Μάνταλου (όταν παίζει) μέχρι τον οδηγό του πούλμαν και τον τελευταίο πιτσιρικά. ΑΕΚτζήδικος πολιτισμός, πετύχαμε αυτό το διαολεμένο Ε στο όνομα Της.
    Και χωρίς τα παραδόπιστα προσωποπαγή δόγματα που ζούσαμε με τον Ντούσαν. Ανοίξαμε μία τριετία που πιστεύω ότι θα φέρει ακόμα 2 κατσαρόλια, εφάμιλλη του 92-94. Ακόμα και το 18 ήταν σαν το 89, τελικά. Μόνη μου ανησυχία πότε θα προλάβει να αναδιοργανωθεί η τρούμπα. Αν και αυτή τη φορά, νομίζω ότι όταν πέταγαν μέσα τις μπάλες και βαράγαν τον ελίτ Ιταλό στα αρχίδια, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΤΖΑΜ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ (!!!!!!!) ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΖΕΦΕΡΙΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ (!!!!!!!!) ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΘΕΣΑΝ….ότι κάπου θα τους πουν μπάστα, οπότε μάλλον έχουμε ακόμα δύο χρονάκια που θα κρατάμε τα κόζα.
    Ζέλα τριτοτέταρτοι του χρόνου φαίνεται από τη γκρίνια τους ότι έχουν καταλάβει ότι χάθηκε η μοναδική τους ευκαιρία (χρονιά εκλογών, γαρ) να το κλέψουν, αν φύγει ο κλεφτοκοτάς (που πιθανότατα φεύγει, ειδικά αν χάσει το κύπελλο) και ο ΠΑΟΚ λίγα πράγματα.
    Τα αστέρια ευθυγραμμίστηκαν, δε βλέπω πως θα στραβώσουν. In Mel and Pelado we trust…

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Με κάθε επιφύλαξη μεταφέρω την απάντηση της κ. Χειλουδάκη όταν της κλάφτηκε ο καναλάρχης για την κλοπή του πρωταθλήματος: «Στα αρχίδια μου»….

  24. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Ακουσα τον Αλαφούζο σήμερα….και σκέφτηκα αμέσως: “ο Μελισσανιδης “κλεβει” εκκλησία”.
    …και μετα αναρωτήθηκα Πως στο διαόλο αυτός ο άνθρωπος έχει λεφτά,ή πως διατηρεί τα λεφτά που βρήκε;
    Και τελος διερωτάμαι: Γιατί δεν πάει για οστεοφύλακας στο τρίτο νεκροταφείο;

  25. Ο/Η Pontios λέει:

    Συναρπαστικό το πρωτάθλημα φέτος και μπράβο σε όλους που είδαμε ένα τέτοιο πρωτάθλημα.
    Εμένα θα μου επιτρέψετε και λόγω τις καταγωγής μου να μου άρεσε περισσότερο το πρωτάθλημα του 2017-2018 και αυτό γιατί μπήκαν με τα πιστόλια να μας το πάρουν!
    Εκνευρίζομαι όταν ακούω να λένε ότι το φετινό πρωτάθλημα το χάρηκαν περισσότερο από του 2017-2018.Γιατί ρε παλικάρια το 2018 δεν το πήραμε καθαρά;Και τότε ταγμένο και πληρωμένο το είχανε και το διεκδικήσαμε και το πήραμε!

    Πιστεύω ότι την νέα σεζόν με 3-4 ποιοτικές μεταγραφές θα δούμε πολύ πιο ωραία πράγματα!

    Έχω συγκλονιστεί με τον αλμειδα στους πανηγυρισμούς!
    Κανονικός τρελός!