ΑΝΟΜΒΡΙΑ

Εννοώ ανομβρία ειδήσεων κιτρινόμαυρων. Διότι αν πάμε στον καιρό, από βροχές αυτός ο Ιούνιος δεν μας έχει αφήσει παραπονεμένους. Ούτε και οι άλλες ειδήσεις φυσικά υστερούν. Διπλές εκλογές, ποιός την χάρη τους; Και τι αποτελέσματα ! Δεν είναι η Χρυσή Αυγή, είναι οι Σπαρτιάτες. Δεν είναι ο Βαρουφάκης, είναι η Ζωή. Α ναι, ήρθε και το μακεδονικό κόμμα κι έδεσε ο μπακλαβάς. Λεφτά υπάρχουν όπως είπε τότε ο φελλός, οπότε ας τα πετάξουμε.

Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Εδώ έχουμε την ΑΕΚ, που μας λείπει ρε παιδιά. Αυτό το πάρτυ στην εξέδρα κι αυτό το θέαμα που βλέπαμε μέσα στο γήπεδο. Να θυμηθούμε τα προγούμενα χρόνια; Της γκρίνιας και της κακομοιριάς. Πότε θα γίνουν οι μεταγραφές; Γιατί αργεί πάλι ο καβούριας, και πόσα άλλα. Πού φτάσαμε; Στο νιρβάνα. Εντάξει, κάποιοι έχουν φτάσει και σε μιά άλλη υπερβολή : Ότι η ΑΕΚ έχει την ομάδα για να παίξει το πρώτο παιχνίδι για την Ευρώπη. Πάντως είμαστε στο νιρβάνα ότι ξέρουν τι κάνουν τόσο σε επίπεδο διοικητικό όσο και προπονητικό. Και μας έχουν πείσει.

Κι αυτό φαίνεται στο αμόκ των εισιτηρίων διαρκείας. Πραγματικά γίνεται χαμός και ξέρω άνθρωπο που προσπαθεί με μέσον να βγάλει εισιτήριο για πρώτη φορά, και μάλιστα χωρίς Ευρώπη ( αυτό το εύσχημο κόλπο για να περαστεί η μοιραία αύξηση των τιμών ). Κι ετοιμάζεται η εταιρεία για ένα ακόμη sold out φέτος και για καινούργια πάρτυ και για μαγικές βραδυές αφού θεωρείται και επίσημα πρώτο φαβορί για εδώ, ενώ υπάρχει και η σιγουριά κάποιων ευρωπαϊκών ομίλων.

Κι έχουμε κι εδώ τον χώρο μας, που καθάρισε από την γκρίνια. Δεν έχουμε λόγο για κάτι τέτοιο. Βλέπουμε ότι οι εξαγγελίες είναι πάνσωστες και στοχευμένες. Δεν είναι και μικρό πράμα να πας για να κλείσεις τον Πινέδα. Να είσαι στο παρα πέντε για τον στόπερ και να κοιτάς κι άλλο χαφ, και σέντερ φορ αλλά κι εξτρέμ. Περιπτώσεις βέβαια που θα ενσωματωθούν αργότερα κι άρα θα έχουμε και πιο πολλά νέα να περιμένουμε. Φυσικά μπορεί να έχουμε και κάποιες πωλήσεις αλλά σχεδόν το αποκλείω εκτός αν το ποσό είναι αστρονομικό.

Οπότε όλα καλά; Έτσι τα βλέπω αυτήν την στιγμή και γι’ αυτόν τον λόγο ανανέωσα κι εγώ το διαρκείας μου ενώ θα αποκτήσω και το αντίστοιχο για την Ευρώπη. Για την οποίαν ήθελα κι άλλα : Ένα δεξί μπακ, ένα τέρμα και μια χαφάρα με κορμοστασιά που να μπορεί να κόβει αλλά και να προωθεί την μπάλα. Ας μην είμαστε όμως πλεονέκτες. Ας έχουμε τον εχθρό του καλού που είναι τι καλύτερο στο μυαλό μας κι όχι στο στόμα μας. Περνάμε περίοδο που έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοίκηση και στον προπονητή, που βέβαια έχασε έναν συνεργάτη του αλλά δεν έδωσε κάποια δείγματα ανησυχίας.

Περιμένουμε μάλιστα και κάποιες εσωτερικές βελτιώσεις για κάποιους παίκτες τους οποίους θα χρειαστεί ο Αλμέιδα. Τα παιχνίδια είναι πιο πολλά και η ένταση θα είναι μεγαλύτερη. Όπως και οι απαιτήσεις του κόσμου. Πρόχειρα αναφέρω τον Μήτογλου, τον Σιντιμπέ, τον Βαν Φέερτ, τον Ζίνι, τον Ραντόνια. Γιατί όχι και την πρώτη μεταγραφή μας, τον Πήλιο. Όλα στο μικροσκόπιο κι όλα με την λογική ότι προχωράμε για να χτίσουμε μια τριετία κυριαρχίας με κύριο στόχο το φρέσκο οπαδικό αίμα για την ομάδα μας.

 

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

2 Responses to ΑΝΟΜΒΡΙΑ

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    AEK Παλαιάς Κοκκινιάς

    χαιρετισμούς από την ενωσίτικη Νάξο (θα είμαι σχεδόν όλο το καλοκαιράκι) σε όλους τους φετινούς μη-γκρινιάρηδες ενωσίτες

    Τι ωραία που το γράφεις υιε μου:

    “Όλα στο μικροσκόπιο κι όλα με την λογική ότι προχωράμε για να χτίσουμε μια τριετία κυριαρχίας με κύριο στόχο το ΦΡΕΣΚΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.”

  2. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Nα περνάς πολύ όμορφα στο νησί. Είναι κι ο Μάκης εκεί μαζί με τον Στέλιο.