Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καιρό είχαμε να τα πούμε και καιρό είχαμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, κι ειδικά για παιχνίδι της ΑΕΚ. Και θα το πάμε βήμα βήμα.

Πρώτα για το γήπεδο. Τι να πεις, τι να πρωτοθαυμάσεις. Τον παλμό, την ζεστασιά, τα σημαιάκια, τα χρώματα !!! Σήμερα θεωρώ ότι ήταν νύχτα ανώτερη των εγκαινίων. Διότι ήταν νύχτα ποδοσφαιρική κι όχι γιορτούλα. Διότι σήμερα πετύχαινες νίκη επί του Μαρινάκη και διότι σήμερα έριχνες μπετά στον δρόμο για τον τίτλο, ειδικά όταν ήξερες ότι η αλαφούζα ήταν στο καναβάτσο.

Ντερμπικά τι είδαμε. Οι δυό ομάδες πήγαν να εξουδετερώσουν τα ατού των αντιπάλων. Σχεδόν τα κατάφεραν. Δεν είδαμε ιδιαίτερο Φορτούνη – άσχετα αν ο Σιμάνσκι τον έχασε πολλές φορές – και Ποντένσε. Δεν είδαμε Γκαρσία, ούτε Πινέδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην γίνουν τρομερά πράματα στο γήπεδο αλλά να δούμε ένα κλασσικό αμφίρροπο παιχνίδι. Με μπόλικο φόβο από την ΑΕΚ και μπόλικο θράσος από τον αντίπαλο. Στο γήπεδο, μου φάνηκε καλύτερος….

Παικτικά τώρα. Και μόνο ότι η ΑΕΚ θριαμβολογεί για τον τερματοφύλακα της, δείχνει μία κατεύθυνση. Χωρίς όμως να δείχνει κι όλη την αλήθεια του αγώνα. Όμως το γεγονός είναι ότι η ΑΕΚ είχε κορυφαίους τους Βίντα, Μουκουντί και Γιόνσον, σημαίνει ότι δεν ήταν σήμερα ομάδα του Αλμέιδα. Ήταν κυνική, ήταν προσεκτική και θα έλεγα κι αρκετά φοβισμένη. Όχι παθητική, δεν μπορώ να το πω αυτό. Ήταν μία άλλη ομάδα. Σαν να περίμενε και δεν ήθελε να ισοπεδώσει τον αντίπαλο. Τι σημαίνει αυτό για μένα; Ότι ο Αλμέιδα ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Κι άλλο συμπέρασμα; Ο αντίπαλος είχε κάποιες μονάδες καλύτερες από τις δικές μας.

Αυτό που είδαμε λοιπόν, ήταν η παντελής έλλειψη του επιθετικού πρεσαρίσματος. Επίσης είδαμε ένα σχεδόν χαμένο κέντρο, κι άρα δεν ήταν δυνατή η δημιουργία σοβαρών επιθετικών προσπαθειών. Πιο πολύ την ισοπαλία ήθελε η ΑΕΚ παρά τη νίκη με κάθετη εφόρμηση. Αν δεν μπορώ να κερδίσω ένα παιχνίδι, κατανοώ ότι δεν θέλω και να το χάσω. Ο Αλμέιδα ξέρει πολύ καλύτερα το υλικό, κι άρα μάλλον σωστή ήταν η απόφαση του. Μια απόφαση που φάνηκε ξεκάθαρα όταν δεν υπήρξε πουθενά κάποιο build up σε επίθεση – φυσικά έπαιζε ρόλο ότι τρέμανε τον Αθανασιάδη – και προτιμήθηκαν μακρινά σουτ από την άμυνα κι ειδικά οι απομακρύνσεις από τον τερματοφύλακα. Που ανακούφιζαν όχι μόνο την ομάδα, αλλά κι εμάς.

Που βλέπαμε τεράστια κενά ακόμα και με δυό αμυντικά χαφ. Που βλέπαμε ότι τα άκρα ήταν για γέλια κι επικεντρώνομαι επιθετικά. Που βλέπαμε την ΑΕΚ να προσπαθεί με αντεπιθέσεις, να έχει κάποιες ευκαιρίες αλλά τις πιο κλασσικές να τις έχει ο αντίπαλος. Δεν το χάρηκα ρε αδέρφια. Πιο πολύ είχα χαρεί την ομάδα μας όταν είχε χάσει πέρσι. Είχα γεμίσει από την απόδοση. Κι ας χάσαμε. Μπαίνουν δυό άνδρες για να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Κι οι δυό θεωρητικά θα τελειώσουν. Όμως η γκόμενα – ο οπαδός – κάποιο πήδημα θα ξεχωρίσει….

Το ότι πανηγυρίσαμε στο τέλος και τραγουδήσαμε σαν μικρά παιδιά, φυσικά είναι η χαρά του γηπέδου. Δεν το συζητώ. Κι αυτό έπρεπε να γίνει. Αλλά εδώ δεν έχουμε στήλη life style, διότι θα μπορούσα να έχω και φωτογραφίες από τρομερές γυναίκες που ήταν στην εξέδρα δίπλα μου ή μπροστά μου. Μιλάμε για μπάλα. Κι η ΑΕΚ φόβισε το κοινό της σήμερα, χωρίς όμως να σημαίνει και τίποτε αυτό για την συνέχεια. Διότι και η διακοπή έπαιξε κάποιο ρόλο, όπως και η πίεση για τη νίκη.

Που ήρθε τελικά. Στο τελευταίο σχεδόν λεπτό. Με τρομερή ενέργεια του Ελίασον. Που στηρίχτηκε ολόσωστα με τις αλλαγές του Αλμέιδα. Διότι η ασίστ είναι του Μάνταλου, που μπήκε την κατάλληλη στιγμή, όπως κατάλληλα αποκεντρώθηκε ο Πινέδα. Κι αν θα έπρεπε σήμερα να δίνουμε τα ειλικρινή εύσχημα, είναι στον προπονητή μας. Κι όχι τόσο πολύ στον Γιώργο, που όμως κι αυτός έβαλε το λιθάρι, όχι τόσο πολύ με την σούπερ επέμβαση, αλλά με την σιγουριά ότι δεν θα κάνω λάθος. Φυσικά οι πυλώνες – τους ξαναείπα – ήταν ΒΙΝΤΑ, ΜΟΥΚΟΥΝΤΙ, ΓΙΟΝΣΟΝ.

Συγχαρητήρια λοιπόν για την ένταση των συναισθημάτων που μας προκλήθηκαν, τόσο στην αγωνία όσο και στην τελική αποθέωση. Νομίζω ότι ο δρόμος είναι άνετος. πλέον. Θεωρώντας τον ΠΑΟΚ μια επαρχιακή ομάδα, μπορείς να τελειώσεις την κούρσα την επόμενη Κυριακή, εφόσον στην λεωφόρο ακολουθήσεις το παράδειγμα της επαρχίας : Ομάδα που τρώει τρία γκολ στο γήπεδο της, απλά δεν υπάρχει. Της βάζεις ένα, εκμεταλλευόμενος την μίρλα και την τουρκική αδερφοσύνη, και τελειώνεις την ιστορία.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

14 Responses to Α Ε Κ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

  1. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το να εχει χασει ο γαυρος 3 γκολ σιγουρα, να ειναι καλυτερος σε ολο τον αγωνα και να του το βαζεις στο 90` + ,οπως και να το κανεις ειναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ ……

  2. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Συναισθηματικά φορτισμένος από τη μεγάλη νίκη, βάζω σε δεύτερη μοίρα την ποδοσφαιρική ανάλυση. Τί όμορφη που ήταν η ζωή το βράδυ της Κυριακής.
    Κωνσταντίνος

  3. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα Στήβ.
    Οντως μέτρια η ομάδα χθές.Απόλαυση για τη νίκη και το πως αυτή ήρθε.
    Χθές νομίζω η ομάδα έπαιξε διαφορετικά απο αυτό που μας έχει συνηθίσει.Ο Ισπανος έκανε τρομερό στήσιμο στους γαύρους και μας ανάγκασε να “αλλάξουμε”
    Πάμε Τετάρτη στους βαζέλες ελπίζωντας η ομάδα,ατομικά αλλά και συνολικά να είναι καλύτερη.
    Το εχει η μοίρα μας οι αντίπαλοι να παίζουν το τελευταίο χαρτί τους μ’εμας.
    Γκατσίνοβιτς κακός χθες,ειδικά στα τελειωματά του.

  4. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Δεν είναι και πολλά τα ματς στα οποία η ΑΕΚ είναι χειρότερη και κερδίζει. Συνηθως το ανάποδο συμβαίνει. Δεν είναι κακό.Ούτε και παραξενο. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτα. Δεν χρειάζεται να γεμίζουμε…ενοχές.
    Κλεφτοπόλεμο με μακρυνές μπαλιές είδαμε. Προτιμηθηκε αυτός ο παιχνιδιού απο Μπεντιλίμπαρ,ίσως για να αποφύγει το επιθετικό πρέσιγκ της ΑΕΚ. και απ την άλλη ίσως ο Αλμέιδα επισης γιατί ηξερε οτι δεν εχει τέρμα.
    Οπως και να έχει κυρίως έψαχναν και οι δύο να μη χάσουν,γιατί πρόκειται για “6ποντα” ματς”.
    Αξιζει ένα μεγάλο μπράβο ο-έτσι κι αλλιώς μέτριος ως τερματοφύλακας-Αθανασιάδης. Θα το θυμάται για πάντα.
    Τι παίκτης αυτός ο Μουκουντί. Με μυαλό καθαρό,με ψυχραιμία.Με το κεφάλι ψηλά. Δυσκολα βλέπεις παίκτη Αλάνθαστο επί 90 λεπτά. Δεν είναι για την Ελλάδα αυτός.

    Για τα μπάζα ο Γκατσίνοβιτς. Κατι πήγε να κάνει σε προηγουμενα 2-3 ματσάκια. Είπαμε μηπως ανέβει και συνέλθει. Ξανά πάλι η βελόνα στο μηδέν.
    Ο Γκαρσία να γλυστράει και να τρακάρει πάνω στη μισοριξιά το Ρέτσο και να πεφτει συνέχεια κάτω; Πως είναι δυνατόν; Ο Πόνσε έδειξε περισσοτερα στο τέταρτο που έπαιξε . Βράχος ο Βίντα, ως ήταν αναμενόμενο. Βλάκας ο Ρώτας, ως αναμένοταν επίσης. Για το Αγιο Κοσμά και για μπιτς σοκερ ο Αμραμπατ ως γνωστόν. Τρέχει όμως πολύ, να του το πιστώσουμε.

    Δεν ξέρω γενικά αν επιρρέασε η διακοπή η όχι. Θα δείξει.
    Πάμε τώρα για Τετάρτη στη Λεωφόρο του “αυτοκράτορα” ο οποίος έπαιξε 4-4-2 με τον ΠΑΟΚ,λες και έχει στα άκρα Καφού και Μαλντίνι. Μέινε όπως είσαι Φατίχ, μην αλλάζεις τίποτα.

  5. Ο/Η nnektarios λέει:

    Καλό μήνα, τους τελειώσαμε και δεν είναι ψέμματα!

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ο λόγος είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε. Με τον κλασικό, πούστικο, λιμανίσιο τρόπο, αλλοίωσαν το πρωτάθλημα. Η αναβολή που πήραν σκανδαλωδώς χρησιμοποιώντας ως όχημα την ΕΘΝΙΚΗ που μισούν, άλλαξε τη σειρά των αγώνων, τους έδωσε την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και να κάνουν μίνι προετοιμασία για τον αγώνα της χρονιάς για αυτούς. Ταυτόχρονα, έκοψαν τον ρυθμό της ΑΕΚ, βασικό της στοιχείο. Για μία ακόμα φορά οι συνθήκες ήταν υπέρ τους.

    Το παιχνίδι αλλοιώθηκε 100% στο 15’. Το φάουλ και ταυτόχρονα κόκκινη του Ρέτσου δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ειδικά όταν μιλάμε για αυτόν που έδωσε εκείνο το πέναλτι στον Άγιαξ στο ίδιο γήπεδο. Ή κανένα ή και τα δύο. Το πόσο ΣΤΗΜΕΝΟΣ ήταν φάνηκε ακόμα πιο ξεκάθαρα στις καθυστερήσεις του Α’ όταν έφευγε μόνος του ο Άμραμπατ και σταμάτησε τη φάση στη ροή της!

    Στα αγωνιστικά τώρα. Το πλάνο δεν δούλεψε. Επέλεξε τους δύο ξανθούς, όμως αντί να πάει αριστερά ο Πινέδα, πήγε πίσω από τον ΦΟΡ. Οι δύο ξανθοί ήταν τοποθετημένοι με διαφορετικό τρόπο από τις προηγούμενες φορές. Ο Σιμάνσκι ουσιαστικά συνέβαλε ελάχιστα στις μάχες του χώρου του κέντρου, γιατί χρησιμοποιήθηκε για την εξουδετέρωση του Φορτούνη. Κλασικό man marking Αλμέιδα, εξαιτίας του οποίου έμεινε μόνος ο Γιόνσον ανάμεσα σε Έσε, Τσικίνο, οι οποίοι τον νίκησαν. Ο δε Πινέδα ούτε τον Γκαρσία βοήθησε όπως οι Τσούμπερ-Αραούχο, ούτε τον Γιόνσον στο 8. Πρακτικά προσπαθούσε να καλύψει 2 χώρους και δεν τα κατάφερε καλά σε κανέναν. Για μία ακόμα φορά ο Γιόνσον έδειξε εκνευρισμό όταν παίζει με τον Σιμάνσκι και έλαμψε όταν έμεινε μόνος, παρ’ ότι κουρασμένος.

    Οι πρώτες αλλαγές άδειασαν κι άλλο το κέντρο, ο Μάνταλος (ναι, φοβερή πάσα) περπατούσε και μέχρι να μπει ο Λιούμπισιτς είδαμε τα μοναδικά 5’ που ο ΟΣΦΠ είχε μία κάποια κυριαρχία. Όταν μπήκε ο αδικημένος Λιούμπισιτς, βλέπαμε παντού ένα παίκτη. Η τοποθέτηση του Τσούμπερ αριστερά είναι τραγική επιλογή, δεν έχει την ταχύτητα.

    Διαβάζουμε διθυραμβικά σχόλια για τον ΟΣΦΠ και λες κάτι άλλο βλέπαμε. Φυσικά και είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, όλες από λάθη μας και στην κόντρα. Δεν είχαν καμία κυριαρχική τοποθέτηση, τον ρυθμό της ΑΕΚ είχαν σκοπό να κόψουν και το κατάφεραν. Καμία προσπάθεια για build up, κατοχή και πίεση. Βαθιές μπαλιές και ελπίδα για κάτι καλό από ποιοτικούς παίκτες που έχουν. Πιστεύω θυμούνται πώς κατέβηκε σε όλους τους αγώνες η ΑΕΚ εκεί και τους ΒΙΑΖΕ κάτι εικοσάλεπτα του τρόμου….χωρίς ουσία και αποτέλεσμα όμως.

    Κι εδώ φτάνουμε στο συμπέρασμα, στην ουσία της χθεσινής τεράστιας νίκης. Από την ΑΕΚ του Αλμέιδα έλειπε ακριβώς αυτό το κομμάτι που πρόσθεσε χθες. Η νίκης μίας πραγματικά μεγάλης ομάδας. Αυτή που σε μέτρια ημέρα ΝΙΚΑΕΙ, κρίσιμο αγώνα. Αυτής που επιτέλους τελειώνει τον μεγάλο αντίπαλο, δεν τον ανασταίνει. Είναι μεγάλη η χθεσινοβραδινή παρακαταθήκη.

    Ελπίζω να έχουμε καλύτερο ρυθμό μεθαύριο και όλα θα πάνε καλά.

  6. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Να μη δίνεται κόκκινη στον Ρέτσο, να μη δίνεται πέναλτυ στον Γκαρσία όταν σηκώνει το πόδι ο αμυντικός και παρ όλ αυτά να τους νικάμε στο 90 και να τους στέλνουμε στο -8 έχει κι αυτό τη γλύκα του!

  7. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    έβαλα μια ουϊσκάνα παλιακιά, κάπνισα και μια πουράκλα αλά παλαιά. Πουτάνα παιδο-βούβαλε, τέτοιο τσιμπούκι χρόνια έχουν να μας κάνουν. το κατα-ευχαριστήθηκα…

    Θα ήθελα να είμαι στους καφενέδες και στα ουζάδικα στην παλιά τη γειτονιά να σας γαμήσω στο πείραγμα βρωμιάδηρες γαυραίοι.

    Ζήτω ο Μίμης ο γαμιάς σας!!!

  8. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Η ανάλυση του Νεκτάριου με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.
    Όπως και τα ΔΥΟ (2) ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πέναλτι + κόκκινη που δεν δόθηκανε (προσθέτω και το 1ο, διότι ήταν όρθιος όταν έμπαινε στο κουτί τους).
    Βάλτε και την καθαρή αλλοίωση πρωταθλήματος με τις 3 εβδομάδες κενό, το οποίο ποιούς οφελούσε? Φυσικά τις γαβριέλες με τη χειρότερη φυσική κατάσταση, τις +1000 πρόσφατες μεταγγραφές και τον 3ο προπονητή μέσα στη σεζόν που χρειαζόταν προετοιμασία, καθώς και τις βαζέλες, για παρόμοιους λόγους.
    Και οι 2 πήραν το μακρύτερο….διότι απλά δεν είναι σοβαρές ομάδες και περιμένω την Τετάρτη να καεί κι αυτός ο κακομαθημένος επιδοτούμενος τουρκοκαρνάβαλος.

    Δεκαεπτά (17) ντέρμπι άχαστοι, αυτό ήταν ίσως το πιο τυχερό, αλλά και σε άλλα ήμαστε πολύ καλύτεροι και δεν πήραμε τη νίκη. Κάτι πρέπει να γίνεται σωστά! Τρελάθηκα όταν είδα τον Αλμέιδα να παίζει το παιχνίδι της γαβριέλας με το ροντέο στα τελευταία 15 λεπτά, απλά δεν είχαμε κέντρο και άμυνα, όπως κι αυτοί. Μίλησε εκεί η διαφορά και ατομικής και ομαδικής ποιότητας όμως. Διότι εμείς έχουμε για αλλαγές: Μάνταλος (ασίστ), Τσούμπερ, Λιούμπι, Ελίασον (σκόρερ), Πόνσε. Παίζαν βασικοί όλοι τους σε οποιαδήποτε άλλη από τις 3 ανταγωνίστριες. Περιμένω αυτό το μεγαλύτερο βάθος να μας δώσει σταθερότητα στα επόμενα 8 παιχνίδια και πλεονέκτημα ειδικά με τον ζμΠΑΟυγΚ που έχει 15-16 παίκτες το πολύ.

    Τέλος, έλεγα και στο γιό μου πόσο χάρηκα που ο Αθανασιάδης εξιλεώθηκε για τις Σέρρες και πόσο ήθελα να κερδίσουμε, περισσότερο γι αυτόν (όχι μόνο να κρατήσει το 0, αλλά και να πάρει το παιχνίδι). Όλα πήγαν κατ ευχήν.

    Εξαιρετικός Μούκου, επιμένω φεύγει (εύχομαι δις πρωταθλητής) το καλοκαίρι, ο Σιμάνσκι είχε άχαρο ρόλο να κυνηγάει τον Φορτούνη και τα πήγε θαυμάσια, τον έσβησε. Δεν κάλυπτε χώρο όπως ο Γιόνσον, οπότε δε συμφωνώ με όσους λεν ότι δεν πήγε καλά.

    Τέλος, χαίρομαι που παρατηρώ πόσο ταπεινοί και προσγειωμένοι είναι ακόμα και οι εν τη παλάμη δημοσιογράφοι μας. Ούτε καρδιές πρωταθλητή, ούτε κούλες, ούτε μαγκιές της φιλαδέλφειας κλπ. Κερδίσαμε, αναγνωρίσαμε την απόδοση του αντίπαλου, είδαμε τις αδυναμίες μας, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ. Σωστή νοοτροπία στο σύνολο του οργανισμού, αυτό μου δίνει τη μεγαλύτερη ελπίδα ότι θα το ξαναπάρουμε.

  9. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Καλό μήνα σε όλους σας.Ας μου εξηγήσει κάποιος αδελφός γιατί αυτόν τον Λιουμπισιτς τον έχει μόνιμα παγκιτη κ ως αλλαγή τον χρησιμοποιεί ο κόουτς ελάχιστα λεπτά…Είναι εμμονικος η’παιζει κάτι άλλο?? Νίκη στη βαζέλα κ διπλό στον κλεφτοκοτα να τους τελειώσουμε.

  10. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν πειθει αγωνιστικα η ομαδα μας και απο αποψη εμφανισεων,δεν μπορει να κανει πρεσινγκ ψηλα,της το σπανε,περιμενα οτι η διακοπη θα τους ξεκουρασει αλλα παλι ειναι το ιδιο πραγμα,εψαχναν να βρουν με μπαλιες τον Γκαρσια.

    Αν αξιζεις αυτο το πρωταθλημα,θα το δειξεις με 2 νικες στα επομενα δυο ντερμπυ.

  11. Ο/Η Ηokan λέει:

    @ nnektarios.
    Το πρωτάθλημα αλλοιώθηκε όταν ο Μπέος έβγαλε, μετά από κυβερνητική εντολή τον Βόλο να παίξει μετά την είσοδο των επιστημόνων στο γηπεδο. Για -10 ήταν ο γαύρος εκείνη την ημέρα και έφυγε με έναν, μιλημενο βαθμό.
    Το κεφαλοκλειδωμα με τον αγκώνα του Ρετσου στον Λιβαι είναι κόκκινη, έχει χάσει κάθε επαφή με την μπάλα. Ψιλά γράμματα για τους ψυχικά ασταθείς γαύρους, που βρήκαν την διαιτησία χωρίς σοβαρά λάθη αλλά…ύποπτη. Κίνηση ματ του Αλμέιδα η είσοδος του Λιουμπι τελείωσε τα χαφ του ΟΣΦΠ. Ο Αθανασιάδης είναι μέτριος τερματοφύλακας χωρίς έξοδο και χωρίς ψυχραιμία. Εύχομαι να τα πάει καλά μέχρι το τέλος. Τέλος ο Μουκουντι όταν είναι προσηλωμένος στις απαιτήσεις του αγώνα είναι μακράν ο καλύτερος αμυντικός. Εκτός απροόπτου έχουμε μείνει εμείς και ο
    και ο αντιπαθής κλεφτοκοτας.
    Υ.Γ όταν κάποτε οι γαύροι χάνανε τα αυγά και τα πασχαλια στο γηπεδο από την ομαδάρα αλλά κομπλεξικη ΑΕΚ , και κέρδιζαν με μισή επίθεση, με γκολ από τον ώμο του Τσαλουχιδη τότε η ομάδα τους, ήταν ώριμη, ουσιαστική, πρακτική, ρεαλιστική και άλλα κολοκύθια. Τώρα είναι άτυχη, κοιμάται ο θεός κλπ
    Δεν πειράζει. Μετά τον Τσικ ήλθε ο Αλμέιδα.

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Hokan, α, μπράβο! Πάρα πολύ σωστά, αυτό που έγινε στο Βόλο είναι ΤΟ έγκλημα! Αλλά, ποιος Μπέος; Οι εντολές έρχονται άνωθεν. Δεν μας πέταξαν έξω από τα γήπεδα επειδή οι υπάλληλοι δολοφόνησαν τον ματατζή, σύμφωνα με το πλάνο αποσταθεροποίησης; Κάλεσε κάποιος τον Κούγια για τα αίσχη στην Κόρινθο; Προχθές, τον έβλεπα στα 5 μέτρα. Είμαι κάτω από τη σουίτα των φιλοξενούμενων. Ήρθε με ξεκάθαρο πλάνο, απομονωμένος από τους υπόλοιπους. Τον κατέγραψε πανέξυπνα ο Μελισσανίδης.

    Να τον πειράξει ποιος; Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ;

    Είναι ΕΥΛΟΓΙΑ η παρουσία του Μελισσανίδη στο τιμόνι της ΑΕΚ αυτή την περίοδο, απέναντι σε όλους αυτούς. Ναι, απέναντι και σε αυτούς που οργάνωσαν τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Μιχάλη το καλοκαιρι, για να μην ξεχνάμε!

    ΥΓ: Κάντε μία χάρη στον εαυτό σας και επισκεφθείτε το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού! Έμεινα 1:45 μέσα και για πρώτη φορά κατάλαβα τις θηριωδίες που υπέστησαν οι εξαναγκασμένοι σε Προσφυγιά! Συγκλονίστηκα! ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ! Τεράστιο, μνημειώδες έργο, Αθάνατος!

  13. Ο/Η Νetrino λέει:

    Ας παρουμε το πρωταθλημα εστω και με τυχη,.Αγωνιστικά η ομάδα φετος στα περισσοτερα παιχνιδια ηταν μετρια ως κακη,ειδικα οι αμυτικοι κ οι τερματζηδες( εκτος απο τους Βιντα κ Μουκουντι) ειναι επιπεδου Αστερα Τριπολης.

  14. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το σημαντικό ματς είναι με τον κλεφτοκοτα,όχι με τον βαζελο,στο βαζελο και με ισοπαλία είσαι πρώτος στην ισοβαθμία,πρέπει να κερδίσουν τον ρουμανογυφτο.