Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

Να ξεκινήσουμε με τα απλά, τα δικά μου : Σήμερα αγχώθηκα, ταλαιπωρήθηκα και στενοχωρήθηκα. Και δεν είμαι πλέον σε τέτοια φάση. Ή μάλλον δεν θέλω να είμαι.

Είδα λοιπόν, μια ομάδα, που σύμφωνα με τους ηλίθιους που κάνουν ρεπορτάζ της ΑΕΚ, ήταν προετοιμασμένη για τα μπαράζ. Δεν έχω δει τίποτα τέτοιο. Ούτε σε κανονική ενδεκάδα που μπαίνει στο παιχνίδι, ούτε και στα διορθώματα με τις αλλαγές. Αντιθέτως έβλεπα τον Αλμειδα να κοιτάει τον πάγκο του και να λυπάται με τις αλλαγές που πρέπει να κάνει.

Τρέχει κάτι; Όχι , δεν τρέχει. Είναι θέμα καλοκαιριού πλέον. Δεν διορθώνεται κάτι τώρα. Ούτε μπορεί να διορθώσει ο Αλμέιδα τη νοοτροπία του. Τους έκαψε όλους σε εξήντα λεπτά. Όταν προηγήθηκε η ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά. Στο γήπεδο της. Και δεν κέρδισε. Αν αυτό δεν είναι προπονητικό έγκλημα διαχείρισης, τότε εγώ καλύτερα να χορέψω μάμπο.

Και μιλάμε για παιχνίδι, που είχε πολλούς καλούς παίκτες η ΑΕΚ σήμερα : Τον κορυφαίο Άμραμπαντ, τον σπουδαίο Σιμάνσκι, τον απίστευτο Βίντα, τον λογικό Μουκουντί, τον ακούραστο Ελίασον, και τον καταπληκτικό Πινέδα. Και δεν μπορούμε να πούμε και τίποτε ακραία αρνητικό για τους υπόλοιπους. Οπότε καταλήγω ότι το παιχνίδι το έχασε ξανά ο προπονητής. Ο οποίος δεν κατάλαβε γιατί πήγε μούρη με μούρη με τον Λουτσέσκου. Άρχισε κι αυτός να πουλάει Αεκοφροσύνη; Δεν την χρειάζομαι εγώ.

Στο παιχνίδι, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για σοβαρή ΑΕΚ. Είχε τρεξίματα μεν αλλά πιο πολύ μου φάνηκαν ότι ήταν να περιορίσουν τον αντίπαλο. Δεν μπόρεσε να παίξει παιχνίδι κατοχής, όχι διότι δεν το ήθελε, αλλά διότι απλά δεν μπορούσε. Το πρώτο γκολ μας ήταν από μια αντεπίθεση, ενώ πουθενά δεν είδαμε σφυροκόπημα επιθετικό ή λογική αμυντική αντιπαράθεση. Χωρίς όμως να ενοχλούμεθα κι ιδιαίτερα, αφού από ένα σημείο και μετά, ούτε κινδυνεύαμε κι ούτε μας ένοιαζε και κάτι άλλο εκτός από τη νίκη. Μας πότισαν με δηλητήριο….

Που θα ήταν γλυκό με το τυχαίο γκολ του Μαροκινού. Τι άλλο θες ρε Αλμέιδα; Είσαι στο γήπεδο σου και προηγείσαι με 2-0. Ούτε με δυό γκολ διαφορά δεν μπορείς να κρατήσεις σκορ; Πόσα θέλεις να έχεις βάλει; Και δεν είναι σημερινό το φαινόμενο. Άρα είναι χτισμένο γενικά. Κι είναι σοβαρό πρόβλημα σου, ασχέτως ρόστερ που έχεις. Διότι η ομάδα είναι εντελώς αδούλευτη τακτικά κι ειδικά σε αμυντική λειτουργία, όταν δεν έχει δυνάμεις για να πρεσάρει άλλο. Ήταν τραγικό αυτό που έβλεπα μπροστά μου, εκεί που κάθομαι : Να είναι ψόφιος ο Άμραμπαντ μετά από κάποια προσπάθεια του, κι ο Αλμέιδα να του φωνάζει να πάει να πρεσάρει….

Ήρθε λοιπόν το δεύτερο ημιχρόνιο, που η ΑΕΚ εξαφανίστηκε λόγω Λουτσέσκου. Που δεν πίστεψε ότι έχανε κι ούτε πίστεψε ότι θα χάσει. Το απέδειξε. Και πήρε την ταυτότητα του δικού μας, που πραγματικά δεν ήξερε πώς να αλλάξει τα πράματα. Όχι σε ανατροπή σκορ, σε απλή διαχείριση σκορ. Όλα τα άλλα είναι για βρούβες κι αν κάνουν καλό φρικασέ.

Χονδρικά. Η ΑΕΚ σαν ομάδα ήταν και σήμερα κατώτερη των περιστάσεων. Είναι σαν να βλέπω έναν ετοιμοθάνατο, που όλοι του δίνουν κουράγιο. Δημοσιογράφοι και γλύφτες. Ουδέποτε θα ξεχάσω τις φετινές γκέλες. Θα συνέλθει στα επόμενα παιχνίδια; Μπορεί και να συνέλθει αλλά πλέον έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου. Και δεν πηγαίνω πια στα παιχνίδια με σιγουριά ότι θα δω κάτι ωραίο. Όχι νίκες, αλλά ένα ωραίο παιχνίδι. Πηγαίνω και βλέπω μια αγχωμένη γκόμενα που έχει περίοδο αλλά θέλει να πηδηχτεί. Δεν θα πάρω….

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

40 Responses to Α Ε Κ – ΠΑΟΚ

  1. Ο/Η Holmes λέει:

    Οπως ειπα και μετα το παχνιδι με τον ΠΑΟ, ο Τιγρης αποφασισε να δωρησει τον τιτλο στον φιλο του τον Ιβαν. Το γιατι το ξερει μονο ο ιδιος.

  2. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Εχει βαρυνει η ομαδα και σωματικα και ψυχολογικα. Δεν εισαι σιγουρος για τιποτα πλεον και το κακο ειναι πως καπως ετσι σκεφτονται και οι παιχτες. Ελπιζαμε ,εδω μεσα τουλαχιστον, πως στα play-off η ομαδα θα ηταν ετοιμη απο φυσικη κατασταση αφου ολο το προηγουμενο χρονικο διαστημα πηγαινε -δεν πηγαινε. Φυσικα το ιδιο βλεπουμε και τωρα.Ολοι παιζουν το συστημα Αλμειδα, πρεσσαρισμα ψηλα και γενικο ντου με πολλους παιχτες στην αντιπαλη εστια. Εναλλακτικο σχεδιο δεν υπαρχει κατα την διαρκεια του αγωνα ,αλλα εγω βλεπω,μπορει να κανω και λαθος, πως κι ο ιδιος ο Αλμειδα εχει κατσικωθει σε καποια σχεδια που εχει στο κεφαλι του λογιζοντας την εμπειρια καποιων παιχτων σαν αβανταζ εναντι αλλων. Δεν βρισκω λογο στο σημερινο παιχνιδι μετα το 2-0 ,βλεποντας πως κανα δυο τα εχουν φτυσει ,να μην μπει ο Λιουμπισιτς που θα απεγκλωβιζε καπως τον Πινεδα , η ο Φερναντεζ. Δυο παικτες χειριστες ,που θα εκαναν παιχνιδι και θα εδιναν ανασες στην αμυνα που ηταν εν μεσω 12 μποφωρ !!!!
    Τελος παντων, 4 βαθμους σε τρια παιχνιδια ντερμπυ και η συνεχεια συννεφιασμενη.
    Αληθεια ,κατι υποπτο σε αυτο το ματς υπηρχε …..?

  3. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Holmes : Στον φίλο του τον Ιβάν; Ούτε καν μιλιούνται. Πιο πολύ φίλος είναι με την αδερφάρα. Όμως δεν υπάρχει κανένα δώρο, ακόμα.

  4. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Δεν υπήρχε Λιούμπισιστς στον πάγκο. Αυτό από μόνο του ή με την ίωση του Τάισον, είναι τα μόνα ύποπτα ( εσύ είσαι παλιός, γνωρίζεις τι εννοώ ).

  5. Ο/Η Dimitris λέει:

    Ξεκινά ένα νέο πακέτο πέτρινων χρόνων.
    Αν το νέο αυτό πακέτο είναι άνω των 20 ετών, πιθανόν το περισυνό πρωτάθλημα να ήταν το τελευταίο που έζησα.
    Ας βρουν άλλοι πιό ειδικοί απο μένα το λόγο που ο οργανισμός ΑΕΚ διακρίνεται για ομοιογενή ηλιθιότητα απο πάνω μέχρι κάτω.
    Ας ερμηνεύσουν άλλοι το ακραίο παράδοξο, όπου ενώ το 17-18 που απουσίασε το σύγχρονο χτικιό πήραμε πρωτάθλημα, 7 χρόνια αργότερα ο τύπος φοράει ακόμη τη φανέλα της ομάδας. Η παρουσία του δε στην εντεκάδα εξασφαλίζει στην ομάδα
    αριθμητικό μειονέκτημα.
    Ολόσωστα Στήβεν βλέπεις οτι δεν υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης, διότι ο μοναδικός που θα μπορούσε να ανατάξει κάτι είναι ο προπονητής. Αυτός έκλεισε. Τελείωσε. Γρήγορα, απροσδόκητα και αναπάντεχα.Ο λόγος; Για μένα άγνωστος. Εμπίπτει στο πεδίο ευθύνης της γνωστής ιατρικής ειδικότητας. Γιατρός δεν είμαι.
    Κρίμα!
    ΥΓ. Έγραψε πριν μερικές μέρες εδώ κάποιος, οτι αν κερδίσουμε σήμερα, παίρνοντας μέσα έξω Άρη και Λαμία είμαστε κοντά στον τίτλο. Δηλαδή θα κερδίσει ο Ματίας τον Μάτζιο… Αστείο..

  6. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Και τον Αλμειδα τι τον περναμε γενεες δεκατεσσερις….?

  7. Ο/Η Holmes λέει:

    Η αληθεια ειναι πως πριν πατησω το enter διεγραψα το “αλλα θα το παρει ο ΠΑΟ”! Τεσπα, εχουμε δρομο ακομα.

  8. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Ομάδα όσα πάνε – κι όσα έρθουν. Αυτός είναι, αυτά ξέρει να διδάξει, αυτά δείχνει η ομάδα εδώ και 2 χρόνια.

  9. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Φέτος ήταν τεράστια ευκαιρία. Χάθηκε.
    Ο Αλμέιδα είναι τριετές πρότζεκτ, το έχω πει από πέρυσι. Και στις 2 ομάδες που ήταν πριν και έκανε κάτι, την επόμενη χρονιά απέτυχε παταγωδώς.
    Έφτιαξε πέρυσι μία ΑΕΚ καθαρά λατινοαμερικάνικη (δείτε οποιοδήποτε παιχνίδι Conmebol ή Αργεντίνικο ή Μεξικάνικο πρωτάθλημα και πως πάνε τα παιχνίδια της ΑΕΚ). Αλλά πρώτα απ όλα Ο ΑΛΜΕΙΔΑ καθώς και σχεδόν όλοι οι παίκτες ξεφούσκωσαν για εμένα στη χαμένη ευκαιρία του Γιόνσον με τον Άγιαξ. Εκεί η χρονιά τέλειωσε ψυχολογικά για όλους.
    Τα επαναλαμβανόμενα λάθη και τα γκολ που τρώμε αφού προηγούμαστε αυτά δείχνουν.
    Ταμείο στο τέλος, πάντως τη χρονιά έτσι όπως πάει τη βλέπω με βήματα ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ.

    Κάτσε μη βγούμε τέταρτοι και το πάρει ο Άρης και τότε να δω αγάπες ανάμεσα σε Τίγρη και Σαμουράι, ή και γιούχες με Λαμία στα Φιλαδέλφεια….ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ….

  10. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Αδερφέ,καταλαβαίνω την στενοχώρια σου. Φυσικά και θα κερδίσουμε τον Μάτζιο. Αν όμως δεν τον κερδίσουμε, οκ, δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα. Και τι έγινε; Δεν θα πεθάνουμε κιόλας.

  11. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς γιώργης ο γαρατζέος : Τώρα σε χτύπησε κι εσένα η γνωστή αεκτζήδικη ηττοπάθεια; Τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα κι όλα εξαρτώνται από εμάς. Φυσικά και δεν ασχολούμαστε με τον Αλμέιδα πλέον. Εδώ μιλάνε οι παίκτες κι ο εγωισμός τους.

  12. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το ματς το χάνει ο Αλμευδα μετα το 2-1,ξεκάθαρα,οι αλλαγές του δεν βγήκαν και δεν έδωσαν τίποτε.

    Γενικά ο Αλμευδα σε 3 ντέρμπυ που έπαιξε,κατάφερε να κερδίσει μόνο τον οσφπ,στα χασομερια και με κακη εμφάνιση,έχεις φάει 4 γκολ σε δύο μόλις ματς,η άμυνα και τα πλάγια μπακ πνέουν τα ολισθια.

    Μια ομάδα καμμένη από το καλοκαίρι,που δεν έχει φορμαριστει πότε μέσα στην χρονιά,βιολογικά πτώμα,που αντέχει 1 ημίχρονο με το ζόρι.

    Γκαρσία δεν υπάρχει,Αραούχο δεν υπάρχει,παρόλαυτα κατάφερες αργεντινε το 2-0 να στο κάνουν 2-2,σήμερα κατά μεγάλο ποσοστό έχασες το πρωτάθλημα.

    Δεν δικαιολογείται,ομάδα που από Δεκέμβριο και Ιανουάριο είναι χωρίς υποχρεώσεις Ευρώπης και Κυπέλλου,άρα,έχει χρόνο για ξεκούραση περισσότερο από τους άλλους,να εμφανίζει παρατεταμένη βιολογική πτώση,εργομετρικα δεν έκαναν,τι έδειξαν,που βρίσκονται οι παίκτες σε φυσική κατάσταση,δεν γίνεται να κλαταρουν σε κάθε αγώνα μετά το 65-70.

    Πλέον αμφιβάλω αν θα μπορέσουν να πάρουν τα δύο επόμενα με τον αδιάφορο μεν αλλά σφιχτό Άρη.

    Ο Χατζησαφι φαινόταν σαν γέρος από το καππη,ο Γκαρσία σκιά του εαυτού του,ο Αμραμπατ βγήκε τραυματίας.

    Να τονίσω ότι πλέον κανένας δεν φοβάται την έδρα,το γήπεδο δεν είναι φόβητρο,δεν δίνει το κάτι παραπάνω όπως νομίζαμε.

    Κανέναν τίτλο δεν κάνει δώρο ο τίγρης στον Ιβάν,απλά ο λουτσεσκου έχει καλύτερο σύνολο όλη τη χρονιά,από Οκτώβριο πάνε τρένο,με ελάχιστες μεταπτώσεις.

    Αυτό που είδαμε πέρυσι όπως φαίνεται ήταν ένα πυροτέχνημα,όπως το 18 που πάλι ήταν πυροτέχνημα.

    Θα χρειαστούν πολλές προσθήκες το καλοκαίρι και ξεσκαρταρισμα του ρόστερ,πρέπει να φύγουν αρκετοί.

  13. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αγαπητέ Στηβ, το πρόβλημα είναι ότι από το παιχνίδι με τον Άγιαξ τους παίκτες ακούω και τον εγωισμό τους. Είτε χορτασμένοι είτε ξεζουμισμένοι είτε και τα δύο.

    Φυσικά και παίκτες όπως ο Βίντα, ο Τσούμπερ, ο Άμρα, ο Πινέδα έχουν εγωισμό και παραστάσεις που δεν έχει καμία άλλη ομάδα. Είχαν μία ολόκληρη σεζόν να συμμαζέψουν τα επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν το έκαναν, δεν βλέπω να έχουν και τα κουράγια πια. Μακάρι να μας διαψεύσουν, διότι όλοι συμφωνούμε ότι φέτος οι υπόλοιποι είναι αστείοι. Δεν είναι ηττοπάθεια να παρατηρούμε το προφανές.

  14. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Υπαρχουν παικτες μεσα στην ομαδα,που μπορουν να ανατρεψουν το κλιμα,τραβωντας και τους αλλους προς τα πανω. 4-5 ειναι και ειναι αρκετοι .Ψυχολογικα,ειναι κατω του μηδενος πολλοι απο αυτους,σωματικα ειναι γαματα με κεφαλαια γραμματα. Φαινεται αλλωστε στο γηπεδο. Ομως, θεωρω πως απο δω και περα, ολη η ομαδα θα ειναι με το μαχαιρι στα δοντια. Οταν εισαι με την πλατη στον τοιχο,γιατι εκει βρισκεσαι αυτη την στιγμη, τοτε αναθεωρεις κατι κολληματα που ξερεις οτι εχεις θελοντας και μη. Φυσικα τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα .Ειλικρινα πιστευω πως στα επομενα παιχνιδια θα δουμε μια ΑΕΚ και δεν θα πιστευουμε τι βλεπουμε.

  15. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Χθες ένιωσα όπως παλαιότερα: Από το 80’ και μετά, άρχισα να περιμένω την ισοφάριση του ΜΠΑΟΚ.

  16. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καλημέρα Στηβ
    Αυτό που είδα,μέσα απο το γήπεδο,απλά επιβεβαίωσε οτι είχα δεί στη τηλεόραση με γαύρο και βαζέλα.
    Η ομάδα είναι σκασμένη,καμένη.
    Εχουν ενα 30λεπτο και μετά τέλος.Σορρυ αλλά απο ενα σημείο και μετά μου φαινόταν παντελώς ανήμπορη μεσα στο γήπεδο.
    Κρίμα,οχι για το πρωτάθλημα αν αυτό χαθεί,αλλά για την χαμένη ευκαιρία του καλοκαιριού που πέρασε…

  17. Ο/Η Δημήτρης Sweden λέει:

    Όλοι στεναχωρηθήκαμε και όλοι απογοητευτήκαμε!
    Έχουν γίνει λάθη αυτή τη χρονιά από πολλούς; Ναι!

    Όμως σ αυτή τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε δε νομίζω μα βοηθάει ούτε εμάς, ούτε την ομάδα το να αναλύουμε και να αναθεματίζουμε. Είμαστε σ ένα μίνι τουρνουά που δεν προλαβαίνουν να γίνουν και πολλές διορθωτικές κινήσεις.

    Η ομάδα τώρα χρειάζεται ακόμα περισσότερο τη στήριξη μας!

    Αρκετοί αναθεματίζουμε πως η ομάδα δεν είναι έτοιμη όπως θα έπρεπε να είναι στα πλέυ οφ αλλά μην ξεχνάμε επίσης την πουστιά που μας παίξανε με έξτρα διακοπή (πάνω που εγώ είδα την ομάδα να βγάζει μια σπιρτάδα) που μας οδήγησε σε 3 ντέρμπυ μέσα σε εφτά ημέρες! Δεν παίζαμε με Λαμιές ενδιάμεσα και παρ ολ αυτά, καθαρά από άποψη αποτελέσματος, δε χάθηκε κι ο κόσμος. Στο κάτω-κάτω ακόμα στο χέρι μας είναι!

    Κάνε 6 νίκες! Το πιστεύουμε; Δε φαίνεται… Όμως δεν παίζουμε και μόνοι μας, υπάρχουν ακόμα ντέρμπυ μεταξύ τους που όλοι ψάχνονται και τα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ δεν έχουν παιχτεί ακόμα!

    Στήριξη και πίστη!

    iPhone, iTypos, iApologize

  18. Ο/Η Νetrino λέει:

    Το εχω ξαναγραψει πως το ποδοσφαιρο του Αλμείδα δεν ειναι football αλλα soccer,μηδεν τακτικη και μόνο φυσικαλ γκέιμ.Βεβαια αν συγκρινεις το ροστερ μας με αυτο των ανταγωνιστων θα καταλαβεις πως κ εκει πλεον υστερουμε,βαζελοι και γαυροι ενισχυθηκαν σημαντικα τον Γεναρη ενω φαινεται πως κ οι αλλαγες που εκαναν στην τεχνικη ηγεσια τους εχουν δωσει μπουστ,οσο για τον Παοκ εχει τα καλυτερα χαφ του πρωταθληματος.
    Ιδωμεν

  19. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Στο 1ο γκολ του ΠΑΟΚ υπάρχει ολοκάθαρο φάουλ στον Γκατσίνοβιτς. Είναι να απορείς δηλαδή τι διάολο βλέπουν στο VAR. Αυτό βέβαια δεν αποτελεί δικαιολογία. Η ομάδα είναι καλή σε κάποια πράγματα αλλά σε κάποια άλλα απαραίτητα για πρωταθλητισμό είναι εντελώς αδούλευτη. Δεν γίνεται να είσαι 2-0 μπροστά, να μην μπορείς να κρατήσεις τη μπάλα στην κατοχή σου και να την κάνεις συνέχεια δώρο στον αντίπαλο δίνοντάς του την ευκαιρία να φτάνει συνέχεια στην περιοχή σου. Κάποια στιγμή δεν θα διώξεις τη μπάλα σωστά, δεν θα μπει μια κόντρα, θα περάσει ένα σουτ από την τρύπα της βελόνας και μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις. Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.

  20. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Για να μην τρελαθούμε κιόλας είμαστε πίσω εναν βαθμό. Προφανώς αν δεν κάνουμε τα αποτελέσματα που πρέπει θα το πάρει απλά κάποιος άλλος. Και θα το αξίζει. Άλλωστε 4 το διεκδικούν φέτος. Πως το είχες πει Στηβεν, κάνεις 6/6 και ο τίτλος είναι δικός σου.

    Αυτό που είναι εξοργιστικό ειναι η αεκτζίδικη ηττοπάθεια. Χρειάζονται πολλά πρωταθλήματα για να φύγει θεωρώ.

    Δεν βλέπω κάποια ομάδα που να είναι φανερά ανώτερη της δικής μας. Δηλαδή δεν βλέπω φαβορι. Δεν με πείθουν οι άλλοι οτι θα χασουν λιγότερους βαθμούς απο την Αεκ.

    ΥΓ.
    Αν ο Παοκ πάρει βαθμό στο Καραισκάκης ειναι το φαβορί

  21. Ο/Η takis pap λέει:

    Καλημερα σ ολους. Δεν ξανασχολουμε με τον τυπο που δηλωνει προπονητης. Σαν αυτον υπαρχουν με το κιλο να παρεις. Για το πως λοιπον πηραμε περυσι νταμπλ και ειναι πιθανο φετος να παρουμε τιτλο η να παιξουμε στο Ch L το εχω γραψει επανηλημενα . Δεν μπορω λοιπον να χωνεψω πως ειναι δυνατον να εχει ο τυπος το αλαθητο του Παπα στις επιλογες της ενδεκαδας.Ουτε Κλοπ , ουτε Γκουαρντιολα ειναι. Επειδη λοιπον ξερω οτι η εξουσια σ εναν οικονομικο οργανισμο ειναι ο μετοχος και μαλιστα ο βασικος, ρωτω τα παρακατω. 1. Πινεδα και Τσουμπερ ξεζουμιστηκαν την κρισιμη ωρα παιζοντας 1,5 και 1 χρονο συνεχεια. Γιατι επαιζαν λοιπον? Μηπως για να ερθουν χρηματα απο πιθανη πωληση? 2. Στα περισσοτερα ντερμπυ επαιξε ο Καλενς, με καλη αποδοση και με λιγα γκολ παθητικο.Πως γινεται να ερχεται απο αγωνες της χωρας του και απο τραυματισμο , ο διαφημιζομενος θεος αμυντικος και με το καλημερα να χανουμε ντερμπυ δικα μας και μαζευουμε 4 τεμαχια. Ατυχη διαφημη για πωληση βλεπω. 3. Το asset Λιβαι το καψαμε παιζοντας σε τρια συνεχομενα ντερμπυ. Αληθεια 3 παιχνιδια σερι επαιξε ολο το χρονο? Γιατι τωρα ? Μηπως για να παρουμε οσα € μπορουμε αμεσα? 4.Ο Λιουμπι γιατι προστατευεται σαν κρυσταλλο ,ενας τετοιος παιχταρας? Μεταπωληση? 5. Τι σοι δηλωση ηταν αυτη σχετικα με το Χατζησαφι πριν καιρο οτι θα μπορουσε να μεινει ως αλλαγη σε 2 θεσεις ,πλαγιος η κεντρικος αμυντικος, για ενα χρονο ακομη? Αυτες ειναι οι νεες επενδυσεις σε παιχτες ? 6. Καμια σαβουρα τυπου Πιζαρο υπαρχει στο MLS να ερθει? Για να μην ξοδευομαστε δηλαδη. Συμπερασματικα λοιπον ο τυπος και το περιεργο προπονητικο ασκερι του,ειναι οτι πιο ΥΕS ΜΕΝ , εχω δει τα 45 χρονια που βλεπω ΑΕΚ. Σε λιγο παιζει αυτο το …ομορφοπαιδο πρωην ..καπταιν να ξεπερασει σε χρονια παρουσιας τις 4 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ που βλεπουμε στην Αγια Σοφια, …..αλλα θα πρεπει να μαθαινουμε και τι γινεται στο μαγαζι εν τη απουσια μας. ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό μέρος. Με θλίβει η ανθρωποφαγία, η αχαριστία και η απαξίωση. Δεν δικαιολογώ κανέναν, όσο πικράθηκες ΕΣΥ φίλε ενωσίτη, άλλο τόσο πικράθηκα κι εγώ. Λίγη υπομονή ρε σεις, να το χάσει πρώτα η ΑΕΚ και συνεχίζετε να βρίζετε τους πάντες. Την ώρα που θα το κάνετε όμως, μιας και ζούμε στην εποχή των βίντεο, φωτογραφιών και προσωπικών δημοσιεύσεων, κοιτάξτε τα γραφόμενά σας, τις φωτογραφίες σας, κοιτάξτε ξανά τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ΑΓΕΛΗΣ και αναρωτηθείτε, είναι σωστό αυτό που κάνετε;

    Υπέγραψαν κάποιο συμβόλαιο με εγγυητική, τους έχει γίνει κάποια ανάθεση όπως στους γάβρους;

    Ας πούμε ότι χάνουμε ένα πρωτάθλημα και βγαίνουμε και 4οι. Και τι έγινε δηλαδή; Η ομάδα είναι ξανά ανταγωνιστική, είναι ακόμα ζωντανή, μέσα στον τίτλο, κάτι που έχουμε να ζήσουμε περίπου 30 χρόνια, δεν νομίζω ότι η ιστορία μας είναι γεμάτη από τέτοιες περιόδους.

    Επειδή λοιπόν δεν βλέπω καμία ομάδα να είναι όπως η περσινή ΑΕΚ και επειδή συνεχίζω να ΠΙΣΤΕΥΩ στον Ματίας και τους παίκτες του, δεν βλέπω την ώρα να πάω ξανά στη γηπεδάρα μας και να φωνάξω, ΑΕΚ!

    Γιατί τώρα είναι η ώρα που μετράει περισσότερο, στα πανηγύρια μαζεύονται πρώτοι αυτοί που τώρα αναθεματίζουν.

  23. Ο/Η Fotzio λέει:

    Για το αγωνιστικό χάλι φταίει καθαρά ο Αλμέιδα…αν παίζουν δωράκια και οφειλές τότε ο Τίγρης μας εμπαίζει και μας φτύνει στα μούτρα πουλώντας σε όλους μας, 100 χρόνια ΑΕΚ….

  24. Ο/Η Συνελθετε λέει:

    Δηλαδη μπορεις να παρεις δυο διπλα μεσα σε τουμπα και καραισκακη,με αυτη την εικονα? Οταν στα 3 ντερμπυ εμφανισες μια αθλιοτατη εικονα,ειδικα εντος εδρας με τον οσφπ δεν ηταν για να κερδισει,χτες αν ειχε ακομη 5-10 θα ετρωγες το 2-3.

    Γιατι φοβαστε να κανετε κριτικη στον Αλμευδα,ναι,βεβαιως δεν χρειαζεται ισοπεδωση,αλλα δεν θα χαιδευουμε και αυτακια,δεν δικαιολογειται ομαδα χωρις ευρωπαικες υποχρεωσεις και χωρις κυπελο,να εμφανιζεται μετα τη διακοπη σε τετοια αγωνιστικα χαλια και ολοι να μιλανε για κουραση,καμμενη ειναι η ομαδα απο το καλοκαιρι και απο την ευρωπη.

    Εριξαν ολο το βαρος στην Ευρωπη και αφου απετυχαν την υπερβαση,παρεδωσαν το πνευμα.Ειναι μια επαναληψη του 2018,πηρες πρωταθλημα και την επομενη διαλυσανε.

    Χτες,απεναντι σε εναν μετριοτατο παοκ,θα μπορουσε με λιγο πιεση να γραψει το κοντερ 3-0 ξερω γω,μολις εβαλαν το 2-0,κατσανε,εκανε ο κλεφτοκοτας αμεσα αλλαγες,πηρε το κεντρο,πηρε μετρα και σε σφυροκοπουσε,εσυ κοιμοσουν μεχρι το 70 ορθιος.

    Η ομαδα δεν πειθει,μακαρι να συνελθει,αλλα με τετοια αμυνα,με τα σουρμενα να παιξεις,θα φας γκολ.Δεν μπορουν τα παλικαρια,επισης αν μας πουν τα εργομετρικα τεστ τι βγαζουν,καποιος δεν πρεπει να αναλαβει την ευθυνη για την βιολογικη κατρακυλα της ομαδος,που δεν εχει φορμαριστει,που παθαινουν θλασεις συνεχεια,που κλαταρουν απο το 60 λεπτο?

  25. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Μαθηματικά τίποτα δεν έχει χαθεί, ουσιαστικά όμως η ομάδα δείχνει ότι δεν μπορεί.. Καλές οι φιλοσοφίες και τα ” οι πνευματικά δυνατοί συνεχίζουν..” αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο αλλά η σάρκα ασθενής.. Κράτα ρε Ματίας μια φορά το αποτέλεσμα ποιος θα σου θίξει τον κώδικα των Σαμουράι άμα παίξεις και λίγο πονηρά ή αλλάξεις μέθοδο άμυνας θα ήθελα να ξέρω. Χθες η άμυνα μας ξεκίναγε από την περιοχή μας γιατί στο κέντρο υπήρχε μια τεράστια τρύπα. Τι άλλο να σου κάνει ο Βίντα μέχρι και ξύλο έπαιξε ο άνθρωπος !
    Περιμένω την επόμενη επιλογή ενδεκάδας με ενδιαφέρον…εκείνον τον Φερνάντες έπρεπε να τον βάλει πιο μπροστά για παράδειγμα….Τέσπα

  26. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nnektarie…
    Ουτε βριζουμε,ουτε ξεχναμε. Ομως εισαι ΑΕΚ και καποια πραγματα οφειλεις να τα σεβεσαι. Δεν γινεται φιλε στο ντερμπυ με τον γαυρο να μην υπαρχεις στο γηπεδο και απλα σου κατσε η φαση καιπηρες το ματς. Δεν γινεται φιλε, με τον βαζελο να βαζεις γκολ στο 5` και να τρως μετα δυο γκολ ,και τι γκολ! Και να μην κανεις ευκαιρια της προκοπης σε ενα ολοκληρο ημιχρονο. Δεν γινεται φιλε, να εισαι 2-0 με τον Παοκ, και να κινδυνευεις να χασεις το ματς στο τελος. Δεν εισαι ουτε Λαμια, ουτε Αστερας. Για το τωρα μιλαμε , που εχεις μονο την υποχρεωση του πρωταθληματος,ουτε καν κυπελλο. Να ειναι οι παιχτες καμμενοι γιατι? Απο τα πολλα παιχνιδια? Εσενα σου αρεσει οπως κατεβαινει η ομαδα στο γηπεδο ? Σε ευχαριστει οπως παιζει? Ουτε Λιουμπισιτς ουτε Φερναντεζ ,παρα μονο Λιβαι και Μανταλος. Οκ,να δεχτω πως ο πρωτος μπορει να σου κανει ενα σπριντ και να κανει ενα γκολ. Αφου ειναι τραυματιας,αστον να συνελθει εντελως και τον ξαναβαζεις. Ο Πονσε χθες ,θα ηταν πολυ καλυτερος γιατι ειναι μεσα στην περιοχη,εχει τρομερη αλτικοτητα και ειναι μαχητης .Ο Λιουμπισιτς εκτος και στα τρια ντερμπυ .Δεν χωραγε λες στην ενδεκαδα ? Ουτε ο Φερναντεζ? Ολοι ειναι κατακαμμενοι ,οχι ομως απο τα πολλα παιχνιδια. Κριτικη κανουμε εδω στο τι βλεπουμε στο χορτο και εχουμε απαιτησεις απο την ΑΕΚ που περσι εκανε τρομερες εμφανισεις. Σιγουρα δεν εχει τελειωσει τιποτα,δεν θα ελεγε κανεις ΤΙΠΟΤΑ αν επαιζες μπαλα κι ας εχανες. Ειναι απλα πραγματα αυτα. Εχεις δυο ντερμπυ εκτος στον μινι β γυρο, θα σου αλλαξουν τα φωτα αν εμφανιστεις ετσι. Φερνω ενα παραδειγμα για να δεις γιατι πραγμα μιλαω,δεν ειναι δυνατον ο Βιντα να τρεχει συνεχεια πανω κατω ,να πηδαει, να σπρινταρει ,να κοβει ( ειδες πως εκοψε τον Ντελια ) και να ειναι 35 χρονων στα 36,και οι υπολοιποι να σκανε στο 50`…..Εσυ τα βλεπεις φυσιολογικα ολα αυτα η δεν πρεπει να τα λεμε γιατι δημιουργουμε μιζερια και κατηφεια. Ουτε να μεινω στον “κουμπαρο” τον Σαββιδη ,η στον Κασαπη και στον Μπορμποκη θελω .Πανε αυτα τελειωσανε.Για το τωρα μιλαμε……

  27. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Από το Πριγκηπάτο.

    Δεν αναφέρθηκα ονομαστικά σε κανέναν, δεν παρακολουθώ μόνο εδώ τις αντιδράσεις, κάποιες από τις οποίες δεν σταματάνε μόνο στην καλόπιστη κριτική, αλλά γενικά στα σόσιαλ.

    Κριτική στον Αλμέιδα έχω κάνει πολλές φορές εδώ, τα γραπτά μένουν και φυσικά πρέπει να γίνεται κριτική. Δεν νομίζω ότι ανέφερα κάπου να μην γίνεται κριτική. Αυτό που γίνεται από μία μερίδα είναι κατάπτυστο, έχω κι εγώ το δικαίωμα να το εκφέρω.

    Τι ακριβώς γίνεται στην ΑΕΚ που είναι τόσο τρομερό; Ότι 6 αγωνιστικές πριν το τέλος είμαστε κανονικά διεκδικητές; Εδώ διαβάζω ότι τα διαλύσαμε όπως το 2018 που ήμασταν εκτός από τον Οκτώβριο! Μιλάμε για παράνοια για να μη πω τίποτα χειρότερο.

    Δύο χρόνια τώρα, τα φώτα δεν μας τα έχει αλλάξει κανένας, ούτε στην Ευρώπη φέτος. Αν είναι να συμβεί, ας συμβεί.

    Η γνώμη μου είναι ότι η ΑΕΚ γενικά και συνολικά σαν οργανισμός, είναι μπροστά από όλους. Έχει απέναντί της και τους 3, καθένας με τον τρόπο του και αντιμετώπισε πολλά φέτος, εγώ δεν ξεχνάω.

    Κι όμως είναι ακόμα εδώ!

  28. Ο/Η Δημήτρης Κ λέει:

    Έχω καιρό να γράψω πρέπει να γίνεται κριτική για να υποθουν αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα γιουσουφάκια (δημοσιογράφοι).. Συμφωνώ ότι τώρα δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή στην ομάδα το μόνο που πρέπει να καταλάβουν ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστη είναι ότι ιδού η Ρόδος ιδού και το πηδημα στην επόμενη τετράδα αγώνων με Άρη μέσα έξω με βαζελο μέσα και ΠΑΟΚ στην Τούμπα τους νικάς και το τελειώνεις.. Το ζητούμενο είναι μπορούν τα παιδιά; Πρέπει να βγάλουν εγωισμό στο χορτάρι καινά δώσουν την ψυχή τους. Ακόμα είναι στο χέρι μας… Πρέπει πάση θυσία να πάρουμε αυτά τ παιχνίδια.

  29. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    @nnektarios

    Eνταξει,δεν γινεται ομως φετος να μην επισημανουμε τις χτυπητες αδυναμιες της ομαδας,των παικτων και του προπονητη,εισαι αγωνιστικα ενα ερηπιο,παροτι 1 ποντο πισω,δεν πιστευει κανενας οτι μπορεις στο τελος να παρεις το πρωταθλημα,απο παικτες,κοσμο,υπαρχει απογοητευση,κατηφεια,ανημπορια.

    Δεν τους ειδες φιλτατε εσυ σε 3 αγωνες οτι δεν μπορουσαν τα παλικαρια? Ποια κουραση μας λενε,ευρωπη τελειωσε απο δεκεμβριο,απο το κυπελο τελειωσες,συν η διακοπη λογω εθνικης,δεν ειναι αρκετος χρονος αυτος για ξεκουραση και αποθεραπεια των παικτων? Κατι αλλο συνεβη φετος και δεν μας το λενε,εκαψαν την ομαδα,αυτο εγινε,με ευθυνη Αλμευδα.

    Δεν ειναι καταπτυστο αυτο που γινεται,αυτο που βλεπει ο κοσμος,αυτο κριτικαρει,μια ομαδα που σερνεται και δεν μπορει να παρει τα ποδια της,που δεν φοβιζει τον αντιπαλο,που δεν μπορει κανει πιεση για πανω απο 15-20 λεπτα.

    Υπαρχουν εξηγησεις γιατι συμβαινει αυτο,που ειναι,ποιος τις εδωσε?

  30. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν και σε όλους. Τώρα τελευταία ο κώδικας Σαμουράι δεν φαίνεται να λειτουργεί καλά. Οι φουκαράδες οι παίκτες μας δεν άντεξαν και όπως φαίνεται το μεν πνεύμα πρόθυμο η δε σαρξ ασθενής. Σέβομαι απόλυτα τον χαρακτήρα του Αλμειδα αλλά όπως φαίνεται κάτι πήγε στραβά στον προγραμματισμό της φυσικής κατάστασης. Έχω ένα ερώτημα. Πως ένας παίκτης που σέβεται τον εαυτό του θα παίζει μόνιμα στα κόκκινα ενώ βλέπει ότι θα μπορούσε με άλλους τρόπους να πετύχει τη νίκη. Φοβάμαι λοιπόν ότι θα απομυθοποιηθει στα μάτια των παικτών, όταν ματς που θα μπορούσε με εξυπνάδα να κλειδώσει, δεν το κάνει και εκθέτει εκτός από τον εαυτό του και τους παίκτες. Στηριζόμενος στο σύστημα όρμα και ότι γίνει μέχρι και ο Αμραμπατ λύγισε, άκουσον άκουσον. Αν παίξει λίγο πιο έξυπνα η Αεκ και προλάβουν να ανακτήσουν δυνάμεις οι παίκτες, τότε θα το πιστεύω θα το πάρουμε. Πάντως το ποσό αδουλευτη είναι η ομάδα σε άμυνα και επίθεση φαίνεται καθαρά. Στη μεν άμυνα όταν 2 φορές με όλους τους παίκτες σου πίσω από τους επιθετικούς του Παοκ δέχεσαι γκολ από την τρύπα της βελόνας και όταν επιθετικά κλασικά κάνεις γιομες στο χώρο, ακόμα και αν βρίσκεται εκεί ένας κοντός παίκτης. Αμραμπατ και Χατζισαφι τις περισσότερες φορές κάνουν σεντρες χωρίς να βλέπουν, μ το κεφάλι κάτω.

  31. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Η ΑΕΚ όντως δεν πείθει αυτή τη στιγμή, αλλά αλήθεια ποιός πείθει? Ο γάβρος έβαλε 4 γκολ στην Τούμπα και έφαγε 3 και λίγα ήταν στο Καραισκάκη από το βάζελο, ενώ από εμάς δεν πήρε ούτε ισοπαλία ενώ έβγαλε φάσεις. Ο ΠΑΟΚ έφαγε 4 μέσα στη Τούμπα από το γάβρο, έχασε στο ρελαντί πάλι μέσα στην Τούμπα από το Μάντζιο, αλλά κέρδισε στη λεωφόρο και δεν έχασε χθες σε εμάς. Ο βάζελος έκανε 2 σερί ισοπαλίες με Λαμία και Κηφισιά, κέρδισε στο Καρασκάκη, έχασε στη λεωφόρο από τον ΠΑΟΚ και κέρδισε εμάς…Γενικώς, όλοι είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Ας πάρουμε τα 2 παιχνίδια με τον Άρη, να δούμε και τί θα κάνουν οι άλλοι, με γάβρο και ΠΑΟΚ να έχουν επιπλέον 2 παιχνίδια υψηλού ρυθμού στην Ευρώπη και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος. Ο Αλμέιδα υπήρξε παικταράς, εγωιστής και ήταν αλλεργικός στην ήττα. Άμα μας την έχει βαρέσει εμάς μία, σε αυτόν θα την έχει βαρέσει εκατό. Θα τη βρει την άκρη. Ψυχραιμία…

  32. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Απ’το Τσουλού κι έπειτα «χωνεύονται» οι γκαζόζες της 15μηνης πρεσινγκ υπέρβασης.´Ιδια περίοδο κλάταρε κι η τριφυλλάρα πέρσι.Δεν ανανεώθηκε κι η ομάδα σε καίριες θέσεις το καλοκαίρι,μη χρήση του 3ου στόπερ στα τελευταία 10λεπτα και βουαλά.ΥΓ1Του χρόνου κι ο Παοκ θα σέρνεται στην αρχή αλλά τουλάχιστον θα’χουν 2-3 σχέδια επιθετικής αναπτυξης και το Τρύλο με κυάλια!

  33. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Οκ.Υπάρχει ο κώδικας των Σαμουράι.Υπάρχει όμως και του Sun Tzu, η”Τέχνη του Πολέμου”.Είναι προφανές στο χάλι που έχει καταντήσει η ομάς,ότι ο πελάδο παρ’ όλα ταύτα, το δεύτερο δεν το γουστάρει με την καμμία.
    Θα δείξει.Κυριακή κοντή γιορτή…Και τα υπογλώσσια στη τσέπη…

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Αγησίλαος : Ότι είναι ψυχάκιας, είναι. Δεν είναι ο μόνος όμως. Πολλοί έχουν κωλοτουμπιάσει κι έχουν αποδείξει ότι είναι χειρότεροι ψυχάκηδες από κάποιον που δουλεύει. Διότι οι άλλοι είναι απλά παρατηρητές. Η πρώτη ειδοποίηση ήρθε σήμερα με τους διαιτητές. Υπάρχει και μια δεύτερη, που δεν επιτρέπεται να την πω. Αγωνιστικά ας αρκεστούμε σε αυτό : Νίκη την Κυριακή ( δεν νομίζω να εννοείς αυτήν την κοντή γιορτή ). Νίκη με πλούσιο rotation την άλλη Κυριακή. Και πας για τον τελικό με τον Τούρκο, που σε πρώτη φάση τους έκοψες το σύνθημα….

  35. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Η πρωτη ειδοποιηση ηταν πολυ ηχηρη,θα ελεγα κομψα. Δεν ξερω τι μπορει να ειναι η δευτερη, υποθετω ομως πως, εδω που εχουμε φτασει, τιποτα δεν πρεπει να αφησει χαραμαδα υποψιας στους “αλλους” πως υπαρχει καν περιπτωση … εστω να το σκεφτουν,,,να τους περασει απο το μυαλο ρε αδερφε…..

  36. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    @Στηβ:Σύμφωνος 100%.Καλή μας ”συνέχεια”…Από Κυριακή κι ύστερα.

  37. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Αυτο που γινεται φετος με τον Γκαρσια ειναι εγκλημα,ο παικτης η εχει γυαλινα ποδια,η εχει παθει κατι αλλο που δεν μας το λενε.

  38. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ανωνυμε, δεν τον εχουν αφησει και σε ησυχια τον ανθρωπο….
    Μου θυμιζει την αρκουδα με το ντεφι……..και βαλτε οτι εχετε ευχαριστηση!

  39. Ο/Η bandog λέει:

    ο Αλμεϊδα δνε αξιζει στον ΑΕΚΤΖΗ.
    η Αγια Σοφια δεν αξζιει στον ΑΕΚΤΖΗ
    τιτλος δεν αξιζει στον ΑΕΚΤΖΗ.

    κξαζαντζιδη, ελια , ρεγγα, ρετσινα και πολυ του ειναι.
    συνδρομα κερκοπορτας με “αεκαρες” μεσα στην εδβοαμδα να αναπαραγουν ολα
    τα γαυρομεσα , sportday κλπ

    ξεσχασαν που πανηγυριζα καμαι νικη επι του γαυρου ενω ηταν 30 βαυμοςυ πισω του.
    αυτος ηταν στοχος χρονιας την τελευται 20ετια…

    ηρθε ενας προπονητης και πηρε μαι οαμδ αποου ο Χνιντ επαιζε με φανελα του Χουλτ , ο Τανκοβιτς ηταν το αδικημενοα στερι και ο Λιβαγια εφευγε γεναρη ελευθερος να γλυτωσουμε γκρινια και κανα χιλιαρικο, ο τσουμπερ καιγοταν πανωσ τα πλαστικα βυζγια της γιουσεφ κλπ και την εκανε ομαδα προτυπο να παιζει ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο.

    το ειπε το καλοκαιρι “το περσινο δεν επαναλαμβανεται”.
    και πως να επαναληφθει με πινεδα να εχει 103 ματς σε 1.5 χρονο !!!
    πως να εχεις την επερσινη ασφυκτικη πιεση ψηλα οταν διαλυθηκαν γκαρσια, γκατσινοβιτς,αραουχο που το εκαναν τελεια .

    και ομως η ομαδα εξακολουθει να ειναι στατιστικα καλυτερη απ ολους τους αντιπαλους της ανα αγωνα . μονο απο το γαυρο στο εντος που τον νικησεηταν στατιστικα χειροτερη !

    συνεπως δεν ειναι οτι κλαταρε , οτι την εκλεισαν, οτι την εμαθαν οπως λενε κατι επιστημονες. ειναι οτι ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ιδιως ατομικα.
    αλλα προτιμω μανωλα καμερουν απο καλιτζακη τουρκιας.
    και ας ξερω οτι θα υπαρχει το ρισκο μοριαιου λαθους.
    προτιμω για τον ιδιο λογο το μπιλτ απ απο τα διωξιματα κουλιερακη και ακαϊντιν λες και παιζει εδεσσαϊκος-αεκ

    προτιμω να βλεπω ποδοσφαιρο και ας το πληρωσω…

    του κακοπεφτει τωρα του αεκτζη ο αλμεϊδα , η ομαδα, οι παικτες.
    του χορτατου τα τελευταια χροναι απο μπαλα και τιτλους….

    η οκαδα παιρνει τα δυο ματς με αρη και δινει τελικο με το προτυπο αναχρονιστικου ποδοσφαιρου που λεγεται βαζελος.
    με νικη παει για τουλαχιστον Χ σε τουμπα και τηγανι και το σηκωνει τοσο απλα.
    δεν το βγαζει αηττητος ο παοκ.
    δεν φοβαμαι γαυρο .
    πιο πολυ το αγχος με βαζελο φοβαμαι.
    παοκ και γαυρος εχουν χασει απ ολους στην εδρα τους αν παε να παιξουν ποδοσφαιρο κατοχης.
    ο παοκ μονο με εμας εφερε Χ λογω αναποιδου φαουλ.

    σε αυτες τις τρεις; αγωνιστικες παιζουν δυο φορες παοκ και ολυμπιακος μεταξυ τους
    αν φερουν ενα Χ.
    πας τουμπα με +1 απο παοκ , +5 απο γαυρο +4 απο βαζελο.
    ας φερεις Χ .
    που καποιοι ξεγραψαν απο τωρα τον τιτλοσ το οποιο αμφιροπο πρωταθλημα της ιστοριας.
    πρωτη φορα 5 ομαδες φλερταρουν μαϊο με τιτλο και πιθανον τελευταια αγωνιστικη θα εχουμε δυο ντερμπυ μισους να σκοτωνονται για τιτλο-ευρωπη….

    οκ εχει τα θεματα της η ομαδα κυριως σε θεματα συγκεντρωσης και εκανε δωρα. μπορουσε αν εχει ηδηδ τελειωσει τον τιτλο κατα 90%.
    μεχρι εκει ομως.
    θα τα βρει , θα τα αντιμετωπσιει , θα προχωρησει μπροστα

  40. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    *bandog το να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τα φετινά αγωνιστικά χάλια της ομάδας και του προπονητή,που έμειναν εκτός Ευρώπης,εκτός Κυπέλλου,είχαν την ευκαιρία στην διακοπή 15 ημέρες να επιστρέψουν ξεκούραστοι και να βλέπουμε αυτό την άθλια εικόνα,να τρώει η άμυνα τέτοια γκολ,να μην μπορεί να κρατήσει υπέρ της σκορ ενώ προηγείται,με τους τραυματισμούς,με την φυσική κατάσταση να είναι λες και κάηκε η ομάδα,έβλεπες τον χατζησαφι να είναι σαν γέρος από ΚΑΠΠΗ,τον Γκαρσία τραυματία από το 20′,τον αμπραματ τραυματία,από το 60′ να τα έχουν φτύσει.

    Δεν εικόνα πρωταθλήτριας και νταμπλούχους αυτή,το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του βαζελου σε έκανε γιο γιο από το 15-35 λεπτό και σου γύρισαν το ματς

    Αν θέλετε κάποιοι να εθελοτυφλειτε φέτος,καλά κάνετε,αλλά επιτρέψτε σε κάποιους άλλους να βλέπουν χωρίς κιτρινόμαυρο γυαλί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *