Α Ε Κ – παο

Το πίστευες όταν έμπαινες στο γήπεδο ή όταν καθόσουν στην τηλεόραση; Μίλα καθαρά, μίλα ειλικρινά, τώρα μιλάς στον εαυτό σου. Τώρα κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Πες τι πίστευες και τι είδες. Υπολογισμούς δεν έκανες πώς να την βγάλεις πιο αναίμακτα και λοιπά άλλα..

Μπορεί να φλερτάριζες με τη νίκη. Όμως πώς πίστευες ότι θα έρθει αυτή; Δύσκολα, κλειστά με μισό μηδέν. Δεν ήσουν πλημμυρισμένος με την κιτρινόμαυρη ηττοπάθεια; Ήσουν. ΗΜΑΣΤΑΝ.

Η ΑΕΚ λοιπόν, μπήκε με μια ενδεκάδα την οποίαν την αμφισβήτησαν σχεδόν όλοι. Κύρια με την χρησιμοποίηση του Αραούχο και την εκτόπιση του Πινέδα στα αριστερά. Τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να πούμε ότι στήθηκαν λάθος. Ούτε η αντιμετώπιση του Ιωαννίδη – στα χαφ τον κυνήγαγε ο Σιμάνσκι -, μπροστά έπεφτε σε εναλλάξ καλύψεις τα δυό σέντερ μπακ μας. Ούτε η αντιμετώπιση του Μπακασέτα.

Τι είδαμε….Μια ομαδάρα, μια λαίλαπα, μια κιτρινόμαυρη φωτιά. Ένα δικέφαλο αετό, που ξεπουπούλιασε ένα λαγό. Μια ομάδα χάρμα ειδέσθαι. Σε τι κομμάτι του παιχνιδιού; Θες επιθετική ανάπτυξη; Θες αμυντική λειτουργία; Θες αντεπίθεση; Θες από τον άξονα; Θες από τα πλάγια; Τι ακριβώς ήθελες να δεις; Ό,τι ήθελε να δει ο καθένας το είδε σήμερα.

Είδε ένα βαριετέ. Ένα ποδοσφαιρικό σόου. Ένα μάθημα για το πώς είναι οι ομαδάρες στην Ελλάδα. Που δεν έχουν αντίπαλο. Και να σου πω και τον χειρότερο παίκτης της ΑΕΚ σήμερα; Ήταν με διαφορά ο Αθανασιάδης, που δεν τον κάλεσαν στο παιχνίδι. Τον είχαν απλώς να απομακρύνει τη μπάλα ή να βαράει κάτι βολέ.

Ναι αδέρφια. Δεν ήταν σήμερα η ΑΕΚ απλή ομαδάρα. Ήταν υπερηχητική σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Επικράτησε παντού, κάλυψε αμέτρητα χιλιόμετρα, και κατάπιε τον αντίπαλο. Στα πάντα. Όπου θέλεις. Στην άμυνα της, στο κέντρο, στην επίθεση της !. Τόσο σε ομαδικές προσπάθειες, όσο και σε ατομικές, που σίγουρα αυτές χαρίζουν νίκες στα ντέρμπυ.

Η ΑΕΚ σήμερα δεν είχε ούτε έναν παίκτη που να υστέρησε. Δεν μπορείς να βρεις σήμερα άτολμο ή κάποιον που δεν κατέθεσε όλη την ενέργεια ή την ψυχή του σε αυτήν την σαρωτική νίκη, που τελικά δεν έγινε συντριβή για τον αντίπαλο, λόγω δοκαριών ή ελαφρής επιπολαιότητας στην τελική προσπάθεια. Τι να πούμε για το τετ α τετ του Πινέδα ή το διπλό δοκάρι στην ίδια φάση; Τίποτα. Απλά μιλάς ότι ήρθε 3-0 αντί για 6-0, χωρίς υπερβολή.

Όμως είμαι υποχρεωμένος να ξεχωρίσω κάποιους : Τον Ελίασον και τον Κάλενς. Τον Πινέδα, που έκανε όποτε ήθελε γιογιό όλον τον αντίπαλο. Ξαναλέω, είναι υποχρεωτικό αυτό. Διότι τι να πεις για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα χαφ, τι να πεις για τον Χατζησαφί, τι για τον Πόνσε. Για όλους που κατάπιαν όλους τους αντιπάλους τους, προσωπικά αλλά και ομαδικά. Όταν σε κάποια πεντάλεπτα, έπεφτε ξύλο της αρκούδας και τράκα που θύμιζαν μονομάχους. Μήπως μπορείς να πεις για τον Πόνσε και το τέλειο πλασάρισμα;

Μην το ψάχνετε. Ήταν τα πάντα σήμερα σε μια τελειότητα. Σήμερα ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας για φέτος, σε διάρκεια και σε αποτελεσματικότητα. 95 λεπτά η ΑΕΚ πείναγε και έτρωγε. Δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης είτε σε πνευματικό, είτε σε ψυχολογικό, είτε σε αθλητικό επίπεδο. Κι έστειλε ένα πολύ σοβαρό μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους της, που σκόνταψαν κιόλας βαθμολογικά. Διευκολύνοντας κι αυτοί με την σειρά τους, την πορεία μας για το πρωτάθλημα. Εν μέσω Κούγια, κι εν μέσω εγκληματικής οργάνωσης, που γελάμε γενικώς. Όταν συλλαμβάνονται πολλοί, δεν βγάζεις κι εύκολα άκρη….Εδώ 86, για τον Μιχάλη, 165.

Όμως εδώ δίνουμε τα συγχαρητήρια μας. Στον Αλμέιδα και στους παίκτες μας. Που διέλυσαν τον αντίπαλο και όλη την προπαγάνδα των μέσων του χάπια και της αδερφάρας. Διότι μόνο λόγω προπαγάνδας, αμφισβητείται η ΑΕΚ. Που θα έπρεπε να παίζει αυτά τα παιχνίδια με έξι βαθμούς διαφορά, εννοώ τις γκέλες με Σέρρες, Κηφισιά, Αγρίνιο, και να διαλέγει ποιος θα βγει τέταρτος. Διότι αυτό κάνουν τα αφεντικά.

Υγ. Κρίμα που δεν δόθηκε το πέναλτυ που ζήτησε ο Τερίμ ( θεωρώ ότι ήταν βάσει var, όχι ποδοσφαιρικά ). Χάσαμε την ευκαιρία της οριστικής ισοπέδωσης των δολοφόνων, των φασιστών και της πιο πούστικης ομάδας από καταβολής ποδοσφαίρου.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

38 Responses to Α Ε Κ – παο

  1. Ο/Η Κωνσταντίνος λέει:

    Μια ΑΕΚΑΡΑ από τα παλιά. Δεν χόρταιναν τα μάτια μου.

  2. Ο/Η bandog λέει:

    Υπερηχητικοι ολοι. Ελιασον την καλυτερη εμφάνιση του στην ομαδα. Καλλενς επιβλητικος ,σιμανσκι μαχητης . Πινεδα πολυτέλεια για αυτο το πρωταθλημα . Δούλεψε αψογα επιτέλους και το συστημα σιμανσκι-γιονσον. Βοηθησε οτι απεναντι μας ειχαμε την ποδοσφαιρικη απατη που λέγεται βαζελος. Γιατι ειναι ποδοσφαιρικη απατη σε ορους σύγχρονου ποδοσφαιρου. Ενα δεκαρι ,ενα τρεχαλατζη μπροστα και 5-6 καλιτζακηδες .το σημερινο ηταν και ποδοσφαιρική δικαιοσύνη . Θελω 3 νικες θελω πολλα?
    ΥΓ: το πρωταθλημα σχεδον τελειωνε σημερα αν ο ζελας δεν ερχοταν με +2 εξωαγωνιστικους βαθμους.

  3. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Κατά την εναρξη της μετάδοσης να σκέφτομαι: Είναι ποτέ δυνατόν,στα 100χρονα της ΑΕΚ ,στο γήπεδο Αγία Σοφία , να χάσει πρωτάθλημα από τον βάζελο που τον κοουτσάρει ένας Τούρκος φασίστας; Δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν. Και δεν συνέβει.
    Και όχι απλά δεν συνέβει,αλλα έπεσε γαμήσι.

    Aυτή μάλιστα. Ηταν η ομάδα η περσυνή. Μιλάω για την “πείνα” για το κυνηγι σε ολα τα πλατη,μιλάω για την αγέλη που είδαμε στην πιο κατάλληλη στιγμή.
    Χίλια μπράβο. Ουδεις υστερήσας. Τι να πρωτοπείς. Λυκοι εναντίων λαγών.
    Και όλα έγιναν δίχως παραμικρή χαραμάδα περιθωρίου από το πουστροσύστημα να ισχυριστεί κάτι (εχουμε κι αυτά). Τοσο στο δικο μας ματς,όσο και στα άλλα,κυρίως αυτο του γαυρου με τον Αρη. Ουτε χαραμάδα.
    Και να ξύνουν τη κεφάλα τους από ώρα oi αρθρογράφοι-κερματοδέκτες για το πως θα φέρουν βόλτα τα πρωτοσέλιδα αύριο σε φυλλάδες και sites. Η τον Κούγια που μάλλον θα χρειαστεί τα χάπια του χάπια.
    Κατα μιά παράφραση θα (του)λέγαμε: Είναι ο ανταγωνισμός ηλίθιε.

  4. Ο/Η Dimitris λέει:

    Μέρα χαράς.
    Μέρα γιορτής η ισοπέδωση του αυτοαποκαλούμενου συνδιεκδικητή του τίτλου.
    Σπάνια ευκαιρία για ένα εμφατικό τάλιρο.
    Πάμε δυνατά. Πάμε μυαλομένα. Χωρίς εμμονές. Σε αυτή την ποδοσφαιρική πανδαισία, όμως, πιστεύω ότι χωράει και ο Λιούμπισιτς. Όχι ο Μάνταλος. Τούμπα και λιμάνι θα είναι ματς φωτιά.
    Μπράβο και πάλι. Βεβαιωθήκαμε σήμερα ότι πλην της θέλησης υπάρχει και η δυνατότητα.

  5. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Συγχαρητήρια στην ομάδαρα μας. Θέλει προσοχή ακόμα γιατί μπορεί να χάσουμε τα 2 ντέρμπι εκτός αν χαλαρώσουμε καινά τρέχουμε. Πάντως εγώ Στηβεν πίστευα ότι θα νικουσαμε άνετα σήμερα. Μετά την νίκη με τον Άρη όπως ήρθε, είδα ότι άρχιζε πάλι να γυαλίζει το μάτι τους.

  6. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Καιρό είχε να με συνεπάρει η ομάδα με την αποδοσή της.Το τελικό σκόρ είναι απλά το επιστέγασμα της εμφάνισης.
    Τι αμθνα,τι κεντρο και τί επίθεση.
    Ο Καλλενς τον εξαφάνισε τον Φωτη.
    Ο Σιμάνσκι βίδωσε το Μπακασέτα αναγκάζοντας τον Τεριμ να τον κάνει αλλαγή στο 60.
    Τι εφιάλτες μοίραζε ο Ελλίασον με τον Πινέδα.
    Τι ΚΑΥΛΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ
    Ματς τίτλου την Κυριακή
    ΠΑΜΕ,ΠΑΜΕ

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Σιγά βρε την φωτιά. Κάτι καφενεία είναι όλοι.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Έπρεπε να το είχες γράψει πριν το παιχνίδι. Εγώ την ηττοπάθεια που συνέχεια βλέπω, δεν την αντέχω…

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AEK LFC : Αν έχουμε ισοπαλία στη λεωφόρο, τελείωσε το παραμύθι και με ένα πόντο στην Τούμπα. Φυσικά πάμε για νίκη.

  10. Ο/Η Takis pap λέει:

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΜΕΙΔΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ. ΤΟΥΣ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ . ΜΑΚΡΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΣΟ ΒΛΕΠΩ ΑΕΚ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και παμε για αλλά!!!
    ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!

  11. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Ηταν το ματς που απο το 87` εως το 90` ενα συνθημα επρεπε να δονουσε το γηπεδο και ολη την περιοχη
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΛΑ ……

  12. Ο/Η nnektarios λέει:

    Πάνω στο γραφείο του ΑΛΜΕΙΔΑ έχει ένα κουτί. Μπορείτε εσείς (ξέρετε όλοι) που έχετε γράψει τόσα, να αφήσετε τη συγνώμη σας, να πείτε ένα ευχαριστώ και να αναγνωρίσετε την ύστατη έστω στιγμή το ΕΡΓΟ του!

    Τελικά, ξέρει από τακτική; Είναι Προπονητής; Είδαμε τους παικταράδες, δεν χρειάζεται να γράψω κάτι, αλλά η πνευματική, σωματική προετοιμασία και οι κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο ήταν όλα έργο του. Ο τύπος τους έχει απλά για τα @@ του. Δεν αγχώθηκε ποτέ, ΗΞΕΡΕ, 100 φορές έχει πει, ΠΙΣΤΕΨΤΕ…αλλά φυσικά το ανθρώπινο είδος ήταν και θα είναι δύσπιστο, θα αρέσκεται να κατηγορεί εύκολα και να αποδομεί ακόμα πιο εύκολα.

    Τη Δευτέρα, μετά την πίκρα του 2-2 με τον ΠΑΟΚ, μίλαγα με ένα φίλο για 1 ώρα, θεραπεία μεταξύ μας. Στο κλείσμο του τηλεφώνου, με ρώτησε…”Τελικά, ποιος θα πάρει το Πρωτάθλημα;”. Απάντησα. Να ετοιμάζεται ο Νίκος να ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ, τα φιλιά μου!

  13. Ο/Η Δημήτρης μόνο ΑΕΚ λέει:

    Πάμε για νίκη στην Τούμπα και τέλος τα play off. Να δούμε τον 4ο μόνο θα μένει…….
    το ευχαριστηθηκε ολος ο κόσμος χθες..

  14. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Όπως το έγραψε ο Στήβεν 3-0 αντί για 5-0. “Όσο ζω θα τραγουδώ, μ’ έχεις κάνει άρρωστο, μου ‘χεις πάρει το μυαλό, δικέφαλε θα τρελαθώ.” Κάλενς παιχταρά!!!

  15. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nektarie ξεμπερδεψε λίγο τα πράγματα στο μυαλό σου.Όλοι ΑΕΚ είμαστε και λέμε την γνώμη μας για κάθε παιχνίδι,μην αναφέρω τρανταχτά παραδείγματα που τα χάσαμε μέσα από τα χέρια μας. Στηβεν, η τελευταία αγωνιστική ποτέ θα γίνει οριστικά ξέρουμε ? Ο μικρός θέλει να κανονίσει διήμερο ρεπό ,θέλει έστω κι από έξω να είμαστε εκεί.

  16. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Το ψαλίδι του Πονσε στα 2 μέτρα plus έπρεπε να γινει γκολ. Θα έγραφε ιστορία για πολλούς λόγους.Τελικά,είναι ο κατάλληλος παίχτης στην κατάλληλη θέση….

  17. Ο/Η Konstantinos Marnezos λέει:

    Το σκορ χτες πήγε να ξεφύγει, γιατί ο προπονηταράς μας έκανε ένα “διδακτορικό” υψηλού επιπέδου και ο άλλος έδειξε ότι έχει αρτηριοσκλήρυνση. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή : Ο Αλμέιδα ήξερε πολύ καλά ότι η απουσία του Μπερνάρ ήταν ένας πονοκέφαλος λιγότερος. Το μόνο ( μόνο 😉 που είχε να κάνει ήταν να σπάσει τον κρίκο του διδύμου Ιωαννίδη- Μπακασέτα και να περιορίσει τον Φωτάρα, που αυτήν την εποχή έχει φόρμα. Κι εδώ έδειξε τεράστια προσωπικότητα : Γέμισε, όπως έπρεπε, τον άξονά του, έστω κι αν το δίδυμο Σιμάνσκι-Γιόνσον δεν έχει χημεία, προείχε εδώ η τακτική εξουδετέρωση του αντιπάλου. Τον Ιωαννίδη τον έπαιξε ο γρήγορος Κάλενς, ενώ ο Ματίας διόρθωσε το λάθος που έκανε στη Λεωφόρο, όταν δηλαδή ο Ιωαννίδης εκινείτο μακριά από την περιοχή, τότε τον αναλάμβαναν οι κόφτες της ομάδας ΧΩΡΙΣ να βγαίνουν τα σέντερ μπακ εκτός περιοχής, πράγμα επικίνδυνο.. Η μεγάλη του μαγκιά όμως είναι ότι εμπιστεύτηκε τον τεράστιο Αραούχο, για όσο πάει, για να πρεσάρει ψηλά τους άμπαλους σέντερ μπακ του Βάζελου, και άφησε εκτός ενδεκάδας τον σε μέτρια κατάσταση Τσούμπερ και τον κορυφαίο μεν στο Χαριλάου Άμραμπατ, ο οποίος όμως καθυστερεί το άμεσο παιχνίδι της ομάδας. Όλα αυτά θέλουν κότσια και αυτοπεποίθηση, δεν είναι απλά. Έτσι η ΑΕΚάρα κατέβηκε και με σκληρό άξονα και ταχύτατη-άμεση μπροστά, με τον Πινέδαρο αριστερά ως έξτρα χαφ, πραγματικό ηγέτη, και τον παιχταρά Ελίασον να κεντάει και πάνω απ’ όλα -φέτος- να εκτελεί. Περιττό εδώ να αναφέρουμε την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας και των παιχτών, οι οποίοι έτρεχαν σαν αγέλη κυνηγόσκυλων. Πραγματικά έκαναν και οι 11 λες και τους έβρισαν τις μανάδες !!! ..

  18. Ο/Η Konstantinos Marnezos λέει:

    Και τι έκανε σε όλα αυτά ο Τουρκαλάς ; Προσέξτε, δεν τον απαξιώνω, και προσωπικότητα έχει, και ποδοσφαιρικό μάτι, όμως είναι ξεπερασμένος και με μεγάλες μεταπτώσεις. Μετρήστε πόσους έχει εξαφανίσει από το ούτως ει άλλως φτωχό ρόστερ : Αϊτόρ, Πέρεθ, Σένκεφελντ, Μαντσίνι, Γερεμέγιεφ και και και. Έβαλε έξω δεξιά τον τσουρουκά Παλάσιος, ενώ για αντι-Μπερνάρ έκανε τη χειρότερη επιλογή : Το “παλτό” Λημνιό, και μάλιστα με ανάποδο πόδι ! Εδώ ο Λημνιός δεν παίζει έξω δεξιά, στη θέση του, θα αποδώσει στην αντίθετη πλευρά ; Γιατί να μην παίξει π.χ. ο Μαντσίνι ; Έπρεπε να περιμένει ότι η ΑΕΚ θα μπει αφηνιασμένη, όμως οι γραμμές του ήταν απελπιστικά μακριά. Η επιλογή Ακαϊντίν αυτοκτονική, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε τις συνθήκες για ιστορικό διασυρμό αλλάζοντας το σύστημα σε 3 5 2, αρχικά κρατώντας μέσα τον Τούρκο σέντερ μπακ ! Τα πλευρά του ήταν γυμνά και ο Πινέδα έκανε πάρτυ από εκεί. Γιατί δεν πόνταρε στο ξεφούσκωμα της ΑΕΚ με την πάροδο του παιχνιδιού ; Θα μπορούσε να βρει γκολ και στο 85. Θα μπορούσε φερ’ ειπείν να βγάλει τον Μπακασέτα, να βάλει τον Ιωαννίδη στη θέση του και να περάσει τον Σπόραρ στην κορυφή. Δεν θα κινδύνευε τόσο ! Ο διαφημισμένος παρεμβατισμός του χτες οδήγησε τον ίδιο και το μισητό Σωματείο στον τάφο και εμάς στα ουράνια….

  19. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    Αυτό ήτανε χαρά, έκσταση, δέος. in matias we trust, πως το είπε ο μίμης: πέσαμε σε φλέβα χρυσού.

    Ρε μεξικάνε παιχταρά , τι τους έκανε ρε γαμίκουλα, είσαι γαμιάς φοβερός! ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!!!

  20. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Στις 19.

  21. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Προς nektarios: Σήμερα είναι μέρα χαράς αλλά ρε φιλαράκο δεν τρώγεσαι με τίποτα και βλέπεις παντού υπονομευτες του έργου του προφήτη.Τι έγραφες ρε τύπε στα παιχνίδια ΠΑΟ -ΑΕΚ,ΑΡΗ-ΑΕΚ,ΑΕΚ -ΠΑΣ? αυτά ενδεικτικά είναι μόνο.Πιος μας έχει στα χαμπερια του άσε μην το ψάχνεις.Η ΑΕΚ αυτη ειναι εργο ΜΕΛΙΣΑΝΙΔΗ και μόνο.Χωρις αυτόν είμαστε ομαδουλα της εποχής Παπασταματιου,Ζαφειροπουλου,Τροχανα,ENIC,Ντέμη.Και κάτι τελευταίο ρε πολυξερε,Τον Σιμο γιατί τον έβαλε στο 3-0,τι θα γινόταν δηλαδη ? Αλλά με Σέρρες,Άρη,Παοκ 2 φορές, Αγρίνιο, τον ξέχασε για να κλειδώσει τα ματσάκια? Τόσο προπονηταρας.Αλλα είπαμε ΜΠΡΑΒΟ Σ ΟΛΟΥΣ γιατί έτσι πρέπει μακριά από μικρότητες.Το κατάλαβες??? Μην απαντάς γιατί κουράζεις με τις σοφιστιες που γράφεις.

  22. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Από το Πριγκιπάτο. Γεια σου ΑΕΚΑΡΑ! Δεν έβγαλα Αεκόμετρο και το κεφάλι μου μια χαρά παραμένει, δεν έπαψα λεπτό να ΠΙΣΤΕΥΩ (οπως και άλλοι σαν τον bandog) στον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙΑΣ! Αντιθέτως, έγραψα ΜΑΖΙ ΣΟΥ μέχρι το τέλος GRANDE MATIAS πριν το χθεσινοβραδινό.

    Και θα ξαναγράψω, ναι ΑΕΚΑΡΑ μου, ΑΥΤΟΣ σου άξιζε στα 100 χρόνια!

  23. Ο/Η nnektarios λέει:

    Ανώνυμε, σου απαντώ γιατί αναφέρθηκες ονομαστικά. Οι χαρακτηρισμοί σου επιστρέφονται και αν κουράζεσαι μπορείς απλά όπου βλέπεις το όνομά μου να κάνεις scroll down.

  24. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χθες ο Αλμέιδα κατάλαβε τις μαλακίες που έκανε στη Λεωφόρο, όπως και στο 2ο με τον ΠΑΟΚ.
    Τακτικά του πήρε τα σώβρακα του ισλαμοφασίστα. Πρώτα απ όλα ψυχολογικά, διάλεξε και παίκτες που είχαν την ενέργεια που χρειαζόταν για το χθεσινό πρες.
    Τακτικά απέδειξε πόσο ρηχή είναι η βαζέλα. Ένας Ιωαννίδης και τέλος. Τον Μπακασέτα τον ξέρουμε, του έβαλε μαν του μαν Σιμάνσκι-Γιόνσον, ο άνθρωπος ούτε το 18 δεν είχε τα πνευμόνια ή τους μύες να τους νικήσει, όχι το 24….
    Εκπληκτικό μαρκάρισμα ειδικά από Κάλενς στον Ιωαννίδη, βοηθούσαν ο Βίντα και πάνω από το 1/3ο μας ο Σιμάνσκι, πολλές φορές….και οι τρεις. Αυτό το μονοδιάστατο παιχνίδι της βαζέλας, όπου κάθε μπαλιά πάει πάνω του, μαζί με το διαρκές ατομικό μαρκάρισμα από ΦΡΕΣΚΟΥΣ, τον έλιωσε μέχρι το 60 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.
    Τι άλλο μου άρεσε: Ψηλό μαν του μαν (το υπηρετούσε ο Αραούχο), πως κάθε παίκτης μας γυρίζει άμεσα μόλις τον περάσει αυτός που μαρκάρει, και ο εκπληκτικός ΓΙΟΝΣΟΝ. Κοιτάξτε πόσες φορές πήγαινε σαν 2ος στις παγίδες και πόσες μπάλες έκλεψε χθες. Τέτοια πράγματα έχουμε δει λίγο από Ζήκο άντε Σάμπα. Μιλάμε ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕ. Άφησε τον Ιωαννίδη στους υπόλοιπους και πήρε αυτός όλους τους άλλους!
    Από εκεί και πέρα ένας εκπληκτικός Ελίασον, μαζί με τον φανταστικά τοποθετημένο Πινιέδα στο 2ο, σκόρπαγε ΤΡΟΜΟ, παίζει να μην έχασε ούτε μία μπάλα ή να έκανε λάθος πάσα!
    Ακόμα και αυτός ο κουφιοκέφαλος ο Ρότα μιά χαρά τα πήγε.
    Πάμε για νίκη με τον ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ τώρα!
    ΥΓ: Χθες η κλασική βαζελοκωλάρα απέτρεψε σκορ συντριβής σε επίπεδα πόλο. Ίσως και καλύτερα για να είναι στην τσίτα στα επόμενα, διότι φέτος έχουν θέμα συγκέντρωσης.

  25. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Επιτέλους ένα ματς από τα περσινά με εξαίρεση την Μπράιτον.Το 6 -0 θα ήταν το λιγότερο ως τιμωρία στην άλογο τροφή.Συνεχιζω να απορώ γιατί έχει στο ψυγείο τον Λιουμπισιτς…Ξεβρακωστε κ τους γαυρους του βορρά να τους τελειώσουμε μαθηματικά κ τα ρέστα στην Δαφνωστεφανωμενη που λέει κ ο Στηβ…

  26. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Από τα καλύτερα παιγνίδια που έχω δει στο ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ . Ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, τελεία. Λυπούμαι που βλέπω αυτά τα παιγνίδια από την τηλεόραση εφόσον πλέον κατοικώ εκτός Ελλάδας.
    Την πρώτη παράγραφο του οικοδεσπότη να πω ότι την βρίσκω εξαίρετη εισαγωγή στο κείμενο.
    Κάποια σχόλια για το παιγνίδι.
    Προσωπικά δεν βλέπω πέναλτι ούτε για αυτούς ούτε για μας. Αδυναμία του αντιπάλου και φτηνές αχρείαστες δικαιολογίες. Ο προπονητής μας διόρθωσε την τακτική που ακολούθησε στο εκτός έδρας με τον βάζελο. Τα γραπτά μας είναι εκεί και μπορεί όποιος θέλει να τα διαβάσει. Δεν δηλώνω ειδικός στο ποδόσφαιρο αλλά κάποια πράγματα τα καταλαβαίνουμε όλοι. Σαφώς και δεν υπήρχε περίπτωση να συνεχίσουμε στον περσυνό ξέφρενο ρυθμό αλλά να προηγείσαι και να στο γυρνάνε σε απανωτά παιγνίδια , να τρως γκολ μόλις βάλεις ή επαναλαμβανόμενα στην αρχή ή στο τέλος του ημιχρόνου ή του αγώνα δείχνει πολλά.

    Αυτά όμως πολύ λίγη σημασία έχουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θέλω μια εμφαντική εμφάνιση στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

    FORZA ΑΕΚΑΡΑ

  27. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    «Πες μας Βάζελε τι είδες στην Αγιά Σοφια που επήγες.
    -Είδα φόβους, είδα τρόμους, είδα βάσανα και πόνους,
    δώστε μου λίγο νεράκι να ξεπλύνω το φαρμάκι,
    της καρδούλας μου το λέω και μοιρολογώ και κλαίω.

  28. Ο/Η RETHIMNIOS λέει:

    ΣΤΗΒΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ PLAY-OF? ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ…

  29. Ο/Η ΤΑΚΗΣ λέει:

    Η ομάδα έπαιξε με το γνωστό και μοναδικό απ’ότι φαίνεται σύστημα.
    Ορματε παλικάρια κι ότι ήθελε προκύψει.
    Κι αυτή τη φορά προέκυψε το ποθούμενο.
    Μπράβο στους παίκτες μας για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα απέναντι στους αχώνευτους.
    Φαίνεται πλέον αρκετά πιθανό να κάνουμε ρεπετισιόν.
    Χωρίς βέβαια ποτέ να είμαστε σίγουροι, διότι μιλάμε για ομάδα του Αλμέιδα που ποτέ δεν ξέρεις τί περίεργο ή αναπάντεχο μπορεί να προκύψει..
    Ωστόσο όλα δείχνουν ότι είμαστε καβάλα στ άλογο αν υποθέσουμε ότι η χθεσινή κάβλα της ομάδας θα έχει συνέχεια που δείχνει και το πιθανότερο.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως, ότι ο στόχος είναι να κτιστεί,να δομηθεί μια ομάδα που να έχει ποιότητα και αντοχή στον χρόνο,να μπορέσει να κάνει την υπέρβαση στην Ευρώπη και σταδιακά να καθιερωθεί στις συνειδήσεις ως μια υπολογίσιμη αν μη τι άλλο,δύναμη στα ευρωπαϊκά δρώμενα.
    Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχηθώ στον Μελισσανίδη πέρα από υγεία και ευτυχία,να ασχοληθεί στον μέγιστο βαθμό με τις ακαδημίες ώστε επιτέλους να δούμε Έλληνες παίκτες να πλαισιώνουν και να ενισχύουν την πρώτη ομάδα.
    Στον Αλμέιδα εύχομαι να είναι υγιής, δυνατός και να μπορέσει να γίνει καλύτερος μέσα από τα λάθη του…

  30. Ο/Η ΦΟΤΖΙΟ λέει:

    Έχω σιχτιρίσει τον Τίγρη άπειρες φορές αλλά δεν καθάριζε με τα κοράκια δυο- τρία ματσάκια και δεν έμπαιναν στην εξάδα οι συμμαχικές ομάδες (Ο ΟΦΗ ήταν αρχικά αλλά κλάταρε) για να κόψουν βαθμούς απο τους υπολοιπους διεκδικητές θα είχαμε άλλα σχόλια τώρα. Αλλα είπαμε όχι μικρότητες όχι όμως ότι δεν καταλαβαίνουμε τι παίζει…

  31. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς RETHIMNIOS : Από όσο ξέρω, όχι.

  32. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Μεγάλη ομάδα, σπουδαία έδρα. Όλοι χθες ήταν άψογοι, κόντρα στο πιο σιχαμένο σωματείο που υπάρχει.
    Steven, πώς βλέπεις τον Κάλενς? Θα τον κρατήσουν λες?

  33. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    nektarie, κατ`αρχην δεν σε ειρωνευτηκα.Αν κατι τετοιο καταλαβες τοτε το πηρες λαθος. Ουδεποτε ειπα,να μιλησω για μενα, οτι ο Αλμειδα ειναι λιγος για την ΑΕΚ. Απεδειξε και με το παραπανω πως η ΑΕΚ αξιζει να εχει αυτον για προπονητη και το αντιθετο συγχρονως. Αλλο αυτο, κι αλλο να μην βλεπω τα λαθη του στο χορτο, πολυ περισσοτερο να μην τα αναφερουμε κι ολας. Το αλαθητο δεν το εχει κανεις. Ουτε ο Κλοπ στην Λιβερπουλ δεν το ειχε τοσα χρονια. Θα σου παει στραβα και καποιο παιχνιδι γιατι ουτε ΡΕΑΛ εισαι, ουτε Μπαγιερν. Αλλα οι ισοπαλιες που εφερες και το γεγονος πως καποιες ηττες ηρθαν με κατω τα χερια ποιος θα τις χρεωθει ? Εγω η ο προπονητης ?. Αυτα κριτικαρουμε εδω μεσα, χωρις να λεμε πως ο Αλμειδα δεν αλλαξε τα παντα στην ομαδα και μερικες φορες οπως χθες ηταν πυραυλοκινητη. Εκτος αν εσυ θεωρεις σωστο η μαλλον ορθο, να μην μιλαμε για τα ασχημα ,μονο για τα καλα. Αυτα,τελειως κομψα-κομψα….

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς AkisT21: Χαμηλή είναι η ρήτρα του, μάλλον θα μείνει.

  35. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Παρένθεση…
    Είδα λίγο mega το πρωί, με ένα περίεργο τύπο δίπλα στον μητροπολίτη Πειραιώς με κόκκινη γραβάτα, να κρατάει ένα μάτσο χαρτιά – επιταγές μάλλον, και να λέει και να ξαναλέει για τον μεγάλο πρόεδρο Μαρινακη που φροντίζει τα φτωχά παιδιά, τα ορφανά, τα συσσίτια της Εκκλησίας, τους άπορους, τους αδύναμους και πάει λέγοντας.Και από δίπλα ο μητροπολίτης να συμφωνεί με νόημα κουνώντας το κεφάλι.Και να συνεχίζει ο τυπος ,οριστε παραδίδω τις επιταγές στην εκκλησία που ο μέγας δωρητής πρόεδρος προσφέρει με την μεγάλη καρδιά που έχει για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη.Ρε ούτε σε γελοιογραφίες της χούντας δεν υπήρχαν αυτα,μιλάμε ότι όχι μια πυρηνική βόμβα δεν καθαρίζει εκεί κάτω τα σκατα ούτε 10 μαζι δεν καθαριζουν την πολη….

  36. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς: Από το Πριγκιπάτο. Μα κι εγώ έχω αναφέρει όσα βλέπω ως λάθη από την πλευρά του. Η κριτική πρέπει να γίνεται όσο και να μην έχουμε τα στοιχεία που έχει ο κάθε προπονητής. Υπάρχει η καλόπιστη κριτική, υπάρχει και η απαξίωση, δεν μιλάω για συγκεκριμένο πρόσωπο, μπορώ να τη διακρίνω όμως σε αρκετούς.

    Για τον Μελισσανίδη, όπως έχεις διαπιστώσει έχω γράψει ύμνους και δικαίως εδώ, το έργο του είναι τεράστιο και όταν θέλει προστατεύει την ομάδα.

    Σε αυτές τις ρημάδες τις ισοπαλίες όμως, γιατί το ανάθεμα μόνο στον Αλμέιδα; Θα μπορούσε κι αυτός να πει σε όλους μας, καλά τα λέμε για τα λάθη μου, αλλά επιστρέψτε μου τους βαθμούς που μου στερήσατε γιατί αφήσατε να με ΣΦΑΞΟΥΝ.

    ΚΗΦΙΣΙΑ: Πέναλτι στον Γκαρσία, παρουσία του Μελισσανίδη στο γήπεδο
    ΑΓΡΙΝΙΟ: Πέναλτι στον Βίντα.
    ΣΕΡΡΕΣ: Αποβολή στον Θυμιάνη στο 38′ (σκόρερ και του 2ου).
    ΤΟΥΜΠΑ: (2-2): Χέρι του Μπράντον, κλέινουν τα μάτια, φάουλ στον Κάλενς, ισοφάριση.
    ΧΑΡΙΛΑΟΥ (3-3): Ανύπαρκτο φάουλ, από το οποίο προήλθε ανύπαρκτο σύμφωνα με το νέο κανονισμό πέναλτι.

    10 ΠΟΝΤΟΙ. Κανένας από λάθος του Αλμέιδα.

    Τα λέω λάθος;

    Τέλος πάντων, αρκετά με αυτά, προχωράμε και πρέπει την Κυριακή να εμφανιστεί η καλύτερη έκδοση της ΑΕΚ, ΜΕ την προστασία του Μελισσανίδη, αν μπορεί να την παρέχει σε αυτό το ματς.

    Ετοιμάζονται για το ματς της ζωής τους, τελευταία, απέλπιδα προσπάθεια ενός κομπλεξικού οργανισμού απέναντι στον ΑΕΚ. Ελπίζω ο Αλμέιδα να μην έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά του ρουμανόγυφτου στο προηγούμενο παιχνίδι. Την έντασή του θέλουμε να έχει η ομάδα και όλα θα πάνε καλά.

  37. Ο/Η bandog λέει:

    συμφωνα με την ΟΡΤΑ η ΑΕΚ ειναι η καλτερη ομαδα στο χορταρι φετος στατιστικα απ ολους τους διεκδικητες.
    στο ματς με τον βαζελο ειχαμε την καλυετρη επιδοση xG ομαδας σε ντερμπυ απο το 2019 που μετριεται το στατιστικο.
    αυτα περι ποδοσφαιρικης δικαιοσυνης.

    αυτη τη στιγμη δινει πιθανοτητα 87.7% για την κατακτηση του πρωταθληματος.
    πρακτικα εμ Χ2 την κυριακη το κλειδωσαμε.
    μονο η αεκ μπορει την κυριακη να στεφτει μαθηματικα πρωταθλητρια (τρεις αγωνιστικες πριν απο γαυρους βορρα -νοτου).

    ολοι παρακαλανε γαι ηττα ωστε να γινει μαχη τιτλου στο τηγανι , οπου για καποιους κομπλεξικους αρειανοπαοκτζηδοβαζελογαυρους ο ολυμπιακος ειναι καλυτερη ομαδα και αξιζει την ευκαιρια του.

    και ετσι να ερθει , ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.
    ποθουμε να δουμε το διδυμο χοντρων να κανουν ξανα τα ball boy στο σπιτι τους.
    αυτο μας εκανε ο Αλμεϊδα κυριοι.
    να μην μασαμε , να μην φοβοματσε , να μην λυγιζουμε….

  38. Ο/Η bandog λέει:

    @nnektarios και το 2-1 του ζελα στη ΝΦ γινεται με αναποδο φαουλ στον γκατσινοβιτς .

    η ΑΕΚ εχει απρει σπορια ως ισχυρη ομως επισης εχει αδικηθει αλλα δεν εχει τα μεσα των αλλων για να στηνει αφηγηματα προπαγανδας οπως αυτοι.
    ενας ΣΚΑΙ-καθημερινη-σπορφμ , αλλος ΜΕΓΚΑ -ΙΝ-ΝΕΑ ,τριτος ΟΡΕΝ-Εθνος-sdna κλπ
    μας ζαλισαν οτι σφαξαμε τον ατρομητο (για ενα οφσαϊντ που δνε ξερουν τον απλο κανονισμο του) σε ματς που ειχαμε εις βαρος μας πεναλτυ και κοκκινη που σε ομαδα ελεγχου διαιτησιας δεν δινεται..
    εχουν δωσει τρια τετοια εις βαρος μας και δεν εχουν δωσει κανεναν υπερ μας ενω εχουν γινει καμια 10αρια φασεις ιδιες εναντιον μας.
    οπως δεν δινοταν και η κοκκινη στο μανταλο στον Βολο.
    τεσπα , δεν χρειαζεται να μιλαμε για διαιτησια αλλα μας αναγκαζουν αυτοι που μας θεωρουν και ευνοημενους.

    ο Αλμεϊδα τα μονα λαθη που κανει ειναι οτι δεν προστατευει τα προβαδισματα σε καποιες περιπτωσεις με καταλληλες αλλαγες και τακτικη προσαρμογη.
    αλλα απωλειες βαθμων πρωτα χρεωνονται σε παικτες και ατομικα λαθη.
    δωρα μουκουντι σε βαζελο , δωρα αθανασιαδη σε αγρινιο και σερρες …

    ας τελειωσουν τα δωρα και το χορταρι θα μας βγαλει πρωταθλητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *