ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

Με την ίδια ενδεκάδα της Τετάρτης μπήκε στο γήπεδο η ομάδα και με την οδηγία αυτήν την φορά να ακολουθεί τον Κωσταντέλια ο Σιμάνσκι. Φυσικά και οι εντολές για την πίεση, υποθέτω θα ήταν οι ίδιες.

Το κακό ήταν ότι φάγαμε ένα γκολ από την Τούμπα. Γκολάρα ήταν, δεν μπορώ να πω, αλλά ακόμα δεν είχε παιχτεί παιχνίδι. Που άρχισε να παίζεται μετά. Παρά τον αιφνιδιασμό που πάθαμε, πήραμε τα ηνία του αγώνα και κυρίως ξεδιπλώσαμε τις τεχνικές, ατομικές αλλά και τις ομαδικές αρετές που έχουμε σαν ομάδα. Και πράγματι, μετά από μία χαμένη ευκαιρία, ισοφαρίσαμε κι εμείς με μια γκολάρα του Πινέδα, μετά από έξοχο κατέβασμα της μπάλας.

Κι έβλεπες πλέον για κανά μισάωρο, μόνο την ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο. Η οποία περιόρισε τον αντίπαλο σε ρυθμό αλλά και σε εδάφη. Με κίνηση σε κενούς χώρους – όσους υπήρχαν -, με τρέξιμο παντού και με τρελό μαρκάρισμα. Το αποτέλεσμα ήταν κάποια κατοχή μπάλας σε τρομερά επίπεδα αλλά και τέσσερις τελικές που σώθηκαν από τον αντίπαλο τέρμα. Σε όλη αυτήν την προσπάθεια πρέπει να σταθούμε στον Αραούχο, που δικαίωσε τον Αλμέιδα.

Στο υπόλοιπο διάστημα, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε τον αγώνα και φυσικά απείλησε κι αυτός αλλά φώναξε παρών ο Αθανασιάδης. Το παιχνίδι πήγε πάνω κάτω και στην ουσία έφτασε σε αλληλοεξουδετέρωση. Πέσανε και κάποιες κάρτες σε σκληρά προσωπικά μαρκαρίσματα, αλλά τίποτα που θα μπορούσες να πεις για την διαιτησία. Να πεις για τον Κωσταντέλια, ίσως αλλά δεν είδα καλά ποιοι άλλοι ήταν πίσω του.

Το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν σίγουρη. Όμως το να κόβεις τον αέρα στον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, κι ενώ χάνεις, είναι ενδεικτικό της ομάδας μας και της διάθεσης της. Που σίγουρα μας έπεισε με αυτήν την απόδοση, ότι μπήκε για να κερδίσει. Και θα έλεγα ότι απειλήσαμε με στρωτό ποδόσφαιρο, ενώ ο αντίπαλος φάνηκε πιο πολύ να απειλεί με στατικές φάσεις. Επίσης σίγουρο είναι ότι είδαμε πολύ καλό ημιχρόνιο με ρυθμό, θέαμα και δύναμη στις μονομαχίες.

Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό. Η ΑΕΚ ήταν εμφανέστατα κουρασμένη και δεν μπορούσε να καθίσει ψηλά. Όχι μόνο για να πρεσάρει στην άμυνα του αντιπάλου, αλλά ούτε και να κρατήσει την μπάλα. Αναγκαστικά κλείστηκε και πήγε σε παθητικό παιχνίδι. Αν λοιπόν έψαχνες για κάποιο θέαμα, θα το εύρισκες από την μεριά του ΠΑΟΚ, που προσπάθησε πολύ και κυρίως με στατικές φάσεις, όπως ξαναέγραψα.

Σε αυτό το διάστημα, φάνηκε το υπερφίαλο του Αλμέιδα. Κυρίως στην κούραση του Αραούχο, του Ελίασον και βασικά του Πινέδα. Και τα περίμενε όλα από την τύχη. Και πήρε μπόλικα, αφού ούτε γκολ φάγαμε και κόντρα στη λογική που βλέπαμε, προηγηθήκαμε με τον Βίντα. Είχε βέβαια εν τω μεταξύ κάνει δυό αλλαγές, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έφτιαχνε στο μυαλό του. Διότι όσο η ομάδα ήταν κουρασμένη, αλλά κι όσο ο ΠΑΟΚ άφηνε χώρους και διαδρόμους, άδειαζε κι άλλων παικτών το ενεργειακό απόθεμα. Χωρίς να βάζει τον Γκαρσία έγκαιρα, άντε και τον Πόνσε, που θα μπορούσαν να κρατήσουν πίσω τους αντιπάλους.

Τα λάθη λοιπόν του Αλμέιδα, παρέα με το λάθος του Κάλενς ( παιδικό ) μαζί με τον Αθανασιάδη, φέρανε την ισοφάριση του νηπιαγωγείου. Κι άφησαν μόνο τον Βίντα – που φυσικά ήταν σήμερα ο αρχηγός αλλά και ο καλύτερος τελικά – να προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, τον ρυθμό αλλά και την εύθραυστη ψυχολογία των συμπαικτών του. Ήταν αδύνατον να καλύψει και τις μαλακίες του προπονητή.

Ο αντίπαλος γιγαντώθηκε ψυχολογικά μετά την ισοφάριση και με άλλο ένα παιδικό γκολ από μακρινό σουτ, πήρε τελικά τη νίκη. Ανέλπιστα όπως είχε πάει το παιχνίδι αλλά καθόλου άδικα με βάση αυτά που είδαμε ζωντανά ή από την στατιστική. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια για μια ΑΕΚ πολλή κακή στο δεύτερο ημιχρόνιο, η οποία μπορεί να έχει πολλά παράπονα από τον Γερμανό διαιτητή σε σχέση με τον πειθαρχικό έλεγχο, αλλά δεν δικαιούται να μιλάει για ποδόσφαιρο. Διότι στο δεύτερο μέρος έπαιξε ξυλίκι και φυσικά έβαλε σε κίνδυνο και τον τίτλο.

Υγ1. Καιρό είχα να δω προπονητή μας να παίζει ξύλο. Ό,τι και να έγινε – είμαι σίγουρος ότι άκουσε πολλά – δεν δικαιώνεται.

Υγ2. Αυτό με τον Λιούμπισιτς εκτός από εμμονικό, είναι και δολοφονικό για όλη την ομάδα.

Connect

Κατηγορία άρθρου Άρθρο. Βάλτε Bookmark το μόνιμο σύνδεσμο.

66 Responses to ΠΑΟΚ – Α Ε Κ

  1. Ο/Η Αγησίλαος λέει:

    Δεν βαριέσαι…Η ζωή συνεχίζεται…Και ο Δημήτρης Πίττας δικαιώνεται…Κατά πως φαίνεται.

  2. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Καταρχας να πω ότι το σημερινο ηρθε σαν σοκ, σε εξελιξη αγωνα. Ειμαστε ομως πρωτοι και αυτο σημαινει οτι κραταμε την τυχη στα χερια μας. Περιμενουμε να δουμε το Παοκ Ολυμπιακος για να δουμε αν θα παιξουμε παιχνιδι τιτλου στο Καραισκακης, δηλαδη νικη.

    ΥΓ
    Ηθελα να ξερα τι μπορει να ειπαν στον Αλμευδα και δεν μπορουσε ουτε ο Ροα να τον κανει καλα

    ΥΓ2
    Ισως τωρα που ο Αλμευδα βρηκε τον ψυχισμο του, η ομαδα να παει να παρει το πρωταθλημα σε δυο βδομαδες στο Καραισκακη.

  3. Ο/Η Hokan λέει:

    Οι έξυπνοι μαθαίνουν από τα λάθη τους. Οι ανόητοι τα επαναλαμβάνουν.

  4. Ο/Η takis pap λέει:

    Δυστυχώς, οι μακακιες συνεχίζονται,ντροπή ,παίχτες και προπονητής κυριως. Τελικά τον Λιουμπι τι τον πήρε, για να συμπληρώνει την 18αδα? Πάντως πρώτο φαβορί για τον τίτλο είμαστε. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ Σ ΟΛΟΥΣ!!

  5. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Το χειρότερο ολων είναι το “χαλασμένο” μυαλό προπονητή και παικτών απο το πως ηρθε το τελικό αποτέλεσμα. Κια τώρα 17 μέρες μεχρι το επόμενο παιχνίδι και να σκέφτονται τις μαλακίες που κάνανε.Αυτό σου γαμάει τη ψυχολογία.
    Ολα στη κόψη του ξυραφιού.

  6. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς

    η πρώτη ευκαιρία να κλειδώσουμε τον τίτλο δυστυχώς χάθηκε. πάμε για την επόμενη, που ίσως έρθει με Χ στο μεταξύ των γαυραιων παιχνίδι.

    η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δε βγήκε, άγνωστο γιατί. τα λάθη στα γκολ είναι παιδαριώδη, ο μπάοκ έβγαλε αντίδραση.

    πάμε για το επόμενο.

  7. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος Ολλανδία : Έχει σημασία τι του είπαν; Το χειρότερο, και; Στην Τραγάνα είναι προπονητής; Δεν σηκώνει κουβέντα διότι όλα τα έχει κάνει τέλεια; Του φταίει ο διαιτητής; Ας πάει σε εκείνον. Ο μπράβος του ΠΑΟΚ αυτήν την δουλειά κάνει, να βρίζει τον πατέρα σου.

  8. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Θέλεις ισοπαλία στις 12/5 στην Τούμπα. Αλλιώς το χάσαμε. Εκτός αν βλέπεις διπλό στο τηγάνι.

  9. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς ΑΕΚ Παλαιάς Κοκκινιάς : Δεν βγήκε διότι ήταν κουρασμένη. Όλο αυτό το ρόστερ γιατί το έχει; Για να παίζει ο Αραούχο; Για να είναι άπαντες ξεκατινιασμένοι; Δε λες που κράταγε ο Βίντα κι ότι ο Αθανασιάδης ήταν ανώτερος των προσδοκιών ( σε όλα τα μπαράζ μιλάω ).

  10. Ο/Η Dimitris λέει:

    Σύστημα ”όσα βάλουμε κι όσα φάμε”, με φουλ συναίσθημα. Γοητευτικό, αλλά, όταν σε πάρουν είδηση σε ξεπατώνουν.
    Το πλέον απογοητευτικό είναι η για πολλοστή φορά γελοία αμυντική συμπεριφορά, η οποία μηδενίζει την πιθανότητα αποφυγής της ήττας στο λιμάνι.
    Κρίμα!

  11. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Απαντησε παντως για τις δηλωσεις και παραδεχτηκε τι εκανε. Σχετικα με τις αλλαγες νομιζω πως αργησε να τις κανει. Αν και οταν εβαλε γκαρσια και γκατσινοβιτς η λογικη ηταν να χτυπήσει στην κοντρα οταν θα εβγαινε ολος ο παοκ μπροστα. Νομιζω προς τη σωστη κατευθυνση ηταν. Θα δουμε αν μπορουμε να το παρουμε μεσα στο Καραισκακης. Θα ειναι τραγωδια η τιμωρια αν το πρει ο ολυμπιακος.

  12. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Καταφεραμε ,τελικα, να τους ξαναβαλουμε ολους στον “σβερκο μας”. Αυτο ειναι κατορθωμα βεβαια.Παλι δεν κρατησες το θετικο αποτελεσμα , βαζω μεσα και το Χ, τα τελευταια 10` . Βεβαια θα αρχισουν τωρα ,τους υπολογισμους και θα βγουμε πρωταθλητες στο μιλητο μεχρι το επομενο παιχνιδι. Η αναλυση υπαρχει στο κειμενο του Στηβεν καθως και η γενικη κριτικη. Δεν εχω να πω τιποτα αλλο περαν οτι για μια ακομα φορα ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για 10 ` ,ξαναλεω μεσα και το Χ. Και εκανες μονος σου κωλος μουνι γαρυφαλλο τις δυο τελευταιες αγωνιστικες .Αλλα ,εμεις θα παμε για το διπλο στο τηγανι !!!!

  13. Ο/Η Σπύρος λέει:

    Καλησπέρα Στηβεν. Η άμυνα της Αεκ ήταν τραγική σήμερα. Πολλά κενά. Εγώ συμφωνώ με τις αλλαγές Αλμειδα. Αφού έβλεπε ότι μας είχαν βάλει στην περιοχή μας, έβαλε Αμραμπατ και Γκαρσία κυρίως αυτούς τους δύο για να κρατήσουν μπάλα. Δυστυχώς όμως αμφότεροι δεν τα κατάφεραν. Ο Αμραμπατ όλο έπεφτε και ο Γκαρσία, μόνιμα με το αγαθό βλέμμα και την καρδιά προβάτου….. Τι να κάνει; Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι δεμένο από 100 μεριές και δεν θα το χάσουμε. Οι άλλοι πρέπει να περάσουν από τις συμπληγάδες πέτρες με όλους τους αγώνες ντέρμπι. Θα αλληλοφαγωθουν.

  14. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Χασαμε και η διαφορά από τον-τους δεύτερους έμεινε αναλοίωτη. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.(sic)
    Η ασχήμια του ποδοσφάιρου-οπαδικά μιλώντας, είναι η ΑΕΚ από το μισάωρο και μετά.
    Κατόπιν εορτής φυσικά πολλά μπορεί να πεις κανείς.
    Αλλα όταν έιδα ίδια 11άδα με αυτήν που έτρεχε ως το 95 προ 3 ημερών είπα: ή είμαστε αφιονισμένοι, ή ο Ματίας έχει υπερβολικά θετική εικόνα για την κατάσταση τους.
    Ο οποίος Αλμέιδα, εγινε μαινομενος ταύρος,λογικό μεν, αφού από το 75′ ως το 95′
    πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση. Η σπίθα,ήταν οι τραμπουκισμοί οι γνωστοί οι τουμπίσιοι. Ακόμα και αυτός που βρίσκεται σε-υπερβολική μερικές φορές και προπονητικά ζημιογόνα-nirvana, εξεράγει. Πάνε οι φιλοσοφίες περίπατο και βγάινει η Αργεντίνικη “αλητεία”. Τον προτιμώ έτσι. Ποδόσφαιρο είναι. Αμα θέλαμε μαθήματα φιλοσοφίας πηγαίναμε σε σεμινάρια να ακούμε τις μαλακίες του Σ. Ράμφου.

    Μέσα σε όλα, ο βάζελος έχασε με γκολ απο τα αποδυτήρια από τον Αρη. 0-1 και άρα το πρωτάθλημα γι αυτόν τελείωσε.
    Οι υπόλοιποι τρεις, ΑΕΚ ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους.

    Υ.Γ: Πραγματικά,αυτό με τον Λιούμπισιτς,είναι ακατανόητο. Ουδείς μπορεί να δώσει εξηγηση. Και ουδεις -δημοσιογράφος-ρωτά τον μαινομενο φιλόσοφο, γιατί δεν τον χρησιμοποιεί. Τί τον πήρε; Για του χρόνου;

  15. Ο/Η takis pap λέει:

    Προς Steven . Επιδιώκουμε τη νίκη πάντα, στο τηγάνι,πιστεύω ότι το μπορούμε.Σημαντικα ειναι ταράτσα του γαυρου με ΑV ,κούραση,τραυματισμοί,και ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ που προηγούνται από το δικό μας με τους γαυρους.Για ένα είμαι σίγουρος ότι και να γίνει ο Άρης δεν χάνει από Παοκ,είναι θέμα τιμής για τα σκουλήκια.Οποτε θα έχουν και εκείνοι απώλειες. Είναι μπλεγμενα τα πράγματα αλλά είμαστε πρώτοι και αυτό βοηθα την ψυχολογία.Θα πρέπει πάντως ο Αλμειδα να διαχειρίζεται το ροστερ χωρίςτα κολήματα ,που όλοι τα ξέρουμε .Κρίμα για σήμερα…..

  16. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Dimitris : Αυτό είχα πει μεσοβδόμαδα με το κείμενο ” Αυτά έχουμε “. Κάποιοι, που δεν αντέχουν δημόσιο διάλογο, παρεξήγησαν. Έλα όμως που πέσανε στην κέντα. Στον Φίλαθλο έγραφα, αλλά και σαν άνθρωπος τι ακριβώς να κρατηθώ να πω; Έχω ανάγκη κάποιον σε προσωπικό επίπεδο; Ή θα με φοβίσει κάποια ” σκοτεινή γωνιά ” της οποίας το σχόλιο κόπηκε ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Η οποία ” σκοτεινή γωνιά ” γράφει μπόλικα ανώνυμα αλλάζοντας δήθεν το όνομα της. Ας κάτσει λοιπόν εκεί που κάθεται και μην ασχολείται με αυτόν τον χώρο, που εκπέμπει υγεία για την ΑΕΚ και το προφανές που βλέπουμε.

  17. Ο/Η nnektarios λέει:

    Το σημερινό θα κάνει πολύ καλό ενόψει της νέας σεζόν στην ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΕΚ.

    Μαζί σου μέχρι το τέλος GRANDE MATIAS!

    ΥΓ: Γαμώ τη Βουλγαρία σας και τα Σκόπια σας μαζί, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.

  18. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος Ολλανδία : Δεν έχω διαβάσει τι απάντησε, ούτε φυσικά και με ενδιαφέρει. Δικό τους θέμα είναι. Ξεκάθαρα είπα ότι άργησε και τίποτε περισσότερο ή λιγότερο. Φυσικά οι αλλαγές γίνανε προς την σωστή κατεύθυνση, εφόσον άντεχε η άμυνα. Ο προπονητής είναι για να προλαβαίνει το κακό. Δεν είναι για να εξουθενώνει την ομάδα – που κι αυτό δεν το καταλαβαίνω – δεν μπορούν οι παίκτες με συμβόλαια χιλιάδων να παίξουν δυό παιχνίδια την εβδομάδα;- αλλά και να μειώνει τον αντίπαλο υποστηρίζοντας το ίδιο παιχνίδι με τις αλλαγές. Αυτός τι έκανε σήμερα; Έπαιξε την φιλοσοφία της μπάλας που μας έχει ζαλίσει τ’ αρχίδια; Αυτή η ΑΕΚ του άρεσε; Επειδή έβαλε ένα τυχαίο γκολ με τον Βίντα – η μεγαλύτερη απόδειξη του τυχαίου – και μετά πάλι κρύφτηκε πίσω από προσωπικό λάθος;

  19. Ο/Η Lefkaditis λέει:

    Υγ2. Αυτό με τον Λιούμπισιτς εκτός από εμμονικό, είναι και δολοφονικό για όλη την ομάδα.Οπως τα λες Πατρίδα..Απορώ γιατί τον πήρε τον Γενάρη…

  20. Ο/Η Ο Παρατηρητής λέει:

    Για άλλη μια φορά φέτος έπιασαν κορόιδο τον Αλμέιδα, όμως σήμερα το έργο πήγε ένα βήμα παρακάτω γιατί στο τέλος ξέφυγε και πήγε να παίξει μπουνιές με τον αντίπαλο πάγκο.
    Μανούλες σ’αυτά οι παοκτσήδες, τον περίμεναν πως και πως.
    Στα αγωνιστικά, η ομάδα έδειξε αυτό που ξέρουμε όλη τη χρονιά: ότι ξέρει να παίζει μόνο επίθεση, από το κέντρο και κάτω ο κάθε παίκτης είναι ο,τι προαιρείσθε.
    Δεν υπάρχουν συστήματα, δεν υπάρχει πλάνο για να “παγώσεις” το παιχνίδι και να κρατήσεις αποτέλεσμα.
    Γι’αυτό μας γυρίζουν τα παιχνίδια όταν κουραστούν οι επιθετικοί.

  21. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Η αλογοτροφή τελείωσε, άρα όχι όλους. Οι υπολογισμοί θα αρχίσουν αν δεν έρθει ισοπαλία στην Τούμπα στο εξ αναβολής, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ. Από την άλλη, φυσικά υπάρχει Μελισσανίδης πλέον στο χειρότερο αποτέλεσμα που είναι το διπλό ή σε κάπως καλύτερο αν έρθει άσος. Θεωρητικά ο Άρης ελέγχεται κι ο Αλαφούζος είναι ανοιχτός πάντα σε διάλογο. Το διπλό στο τηγάνι είναι μύθος του Αισώπου…ΠΑΛΙ ΔΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ. Κι αυτό είπε στην ουσία σήμερα ο Λουτσέσκου, άσχετα πώς μεταφράζεται…

  22. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Στο β ημίχρονο λάθος όλα,πρώτο λάθος,αλλάζει θέση τον Πινέδα,δεύτερο λάθος βγάζει τον φορμαρισμένο ελιασον για να περάσει τον γεροαμραμπατ,επίσης ο γκατσινοβιτς δεν ακούμπησε μπάλα.

    Αποτέλεσμα,η ομάδα έχασε μέτρα,έχασε το κέντρο,ο καλενς και ο Αθανασιάδης κρέμασαν την ομάδα με τραγικά λάθη.

    Σε 10′ λεπτά σου γύρισαν το ματς χωρίς να το καταλάβεις.

    Τώρα θα πρέπει να πας στον Μαρινάκη και να πάρεις διπλό μέσα στη ζούγκλα,μπορείς η θα πας χεσμενος?

  23. Ο/Η Νίκος Ολλανδία λέει:

    Τωρα η αληθεια ειναι οτι οτι εγινε εγινε. Οπως ειπες και συ Στεβεν αυτα/αυτους εχουμε. Καλως η κακως θα παμε στο Καραισκακης για ματς πρωταθληματος γιατι ακομα εξαρταται απο εμας. Οντως με χ στο μεταξυ τους το παιρνουμε. Αλλα αν σκεφτεσαι ετσι τι θα γινει όταν ενας απο τους δυο αναποφευκτα θα κερδισει στο ματς που δεν θελουν με τιποτα χ. Μιλαω για την ομαδα. Για μας θα μετρησει τι θα κανουν οι αλλοι δυο. Δεν παιζεις μονος σου.

  24. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Σκεψου πως με Χ σημερα ειχες σηκωσει την κουπα. Με Χ ,αστο το διπλο.
    Στο εξ`αναβολης ,ολα ειναι ανοικτα. Φυσικα θελω Χ μεταξυ τους γιατι ΕΓΩ ,και το δηλωνω δημοσια εδω μεσα, το παιχνιδι στο τηγανι το εχω χαμενο. Μακαρι να βγω μαλακας ,αλλα ετσι το βλεπω. Ποσο μαλλον αν ο γαυρος κανει διπλο στην Τουμπα,τοτε θα γινει της πουτανας ,που ειναι σε αυτα μανουλες στο λυωμενο… Εμπλεξες γιατι για 10` δεν πηρες τον εναν βαθμο που σου δινει το πρωταθλημα. Ολα τα αλλα ειναι αλλα λογια να ….γαμιομαστε!

  25. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Σπύρος : Διαφωνώ. Ο Αλμέιδα καθυστέρησε ιδιαίτερα στο να κάνει αλλαγές, στο να κρατήσει τον ΠΑΟΚ πίσω και φυσικά να δει ότι ο Λιούμπισιτς θα υποστήριζε τις αλλαγές με την ταχύτητα της πάσας του. Εφόσον φυσικά ο Πινέδα τα είχε φτύσει ή τον είχε ήδη αποσύρει σαν πλάγιο μπακ.

  26. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Ο ΟΣΦΠ θα πάει στην Τούμπα σκοτωμένος ή με πλήρες rotation. Αν χάσει, πράγματι μπορεί να μην ασχοληθεί με την ΑΕΚ, οπότε αν δεν έχουμε ισοπαλία φυσικά προτιμάμε νίκη του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω τι λέει ο κώδικας των βλάχων εκεί πάνω, αλλά εδώ κάτω υπάρχει ο κώδικας του ΠΟΚ.

  27. Ο/Η Holmes λέει:

    Αυτο που περιμενετε να γινει κανενα τσαφ, δυο σημερα, για να βγειτε να την πειτε στον Αλμειδα τον οποιο δυο μερες πριν αποθεωνατε δεν μπορω να το εξηγησω. Το πρωταθλημα μετα και την ηττα του παο ειναι ακομα πιο κοντα στην Ν. Φιλαδελφεια. Η ΑΕΚ δεν περιμενει απο κανεναν δωρα. Οτι περνει το περνει με την αξια της. Οποιος γουσταρει ας κατσει να χασει για να μην το παρει η ΑΕΚ.

  28. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Νίκος Ολλανδία : Αν το παιχνίδι δεν έρθει ισοπαλία, σαφώς και θέλουμε νίκη του ΠΑΟΚ.

  29. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Απο το Πριγκηπατο…: Συμφωνώ πλήρως. Με διπλό στην Τούμπα, κοίτα καλύτερα το ρόστερ για του χρόνου ή το φαρμακείο της ομάδας.

  30. Ο/Η Holmes λέει:

    Προς Το φως του φεγγαριού: Εμεις οι ΑΕΚτζηδες που ζουμε στην Μακεδονια και βλεπουμε το μισος που εχουν οι απομιμησεις για την ΑΕΚ, το ειδαμε και σημερα με το αθλιο πανο για τον Μιχαλη, προτιμαμε να το παρει ο γαυρος παρα οι απομιμησεις. Ειναι διαχρονικο το μισος τους για την ΑΕΚ.

  31. Ο/Η AkisT21 λέει:

    Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής, όταν δέχεσαι 2 γκολ στο τελευταίο πενάλεπτο που δεν τα δέχεται ούτε σχολική ομάδα. Σαφώς και έκανε λάθη ο Αλμέυδα, αλλά όταν βλέπεις 3 μαλάκες να κοιτάζονται στο δεύτερο γκολ και να μην τρώνε τη μπάλα, ή όταν μια σέντρα που πρέπει να καθαρίσει το τέρμα τη δίνει κόρνερ στο τρίτο, και μετά στην εκτέλεση όλοι είναι ακίνητοι, ε τί να λέμε τώρα. Από εκεί και πέρα, δε νομίζω ότι ο βάζελος θα χάσει στα 2 επόμενα παιχνίδια, ο γάβρος με εμάς θα έρθει έπειτα από 2 συνεχόμενα παιχνίδια με Άστον Βίλα και Τούμπα, όποτε θα είναι πεθαμένος. Αν τα πάριε όλα και πάρει και διπλό στη λεωφόρο, μαγκιά του. Αν τώρα πάρει όλα τα επόμενα ο ΠΑΟΚ, και ειδικά διπλό στο Βικελίδης, επίσης μαγκιά του. Αν εμείς δε μπορούμε να φέρουμε έστω μια ισοπαλία στο τηγάνι, ε οκ ας μην το πάρουμε. Αλλά νομίζω ότι στο τέλος εμείς θα το πάρουμε…Πάλι μου θυμίζει το 89, πηγαίναμε Ριζούπολη να το κλειδώσουμε, έγινε κηδεία και τελικά πήγαμε και κερδίσαμε εκτός το γάβρο. ίδωμεν…

  32. Ο/Η takis pap λέει:

    Προς Steven.Στο λέω εγώ λοιπόν, που είμαι βόρειος. Τα σκουλήκια προτιμούν τη Β εθνικη πάρα να πάρουν βαθμό από ΜΠΑΟΚ και να σωθούν.Για το γαυρο είναι όπως τα είπες ιδίως αν πάρει αποτέλεσμα στο Μπέρμιγχαμ.Επισης,πόσες ηττες θα κάνει σερί η ζελα ,στατιστικά δεν βγαίνει και στην Τούμπα έχει καλή παράδοση. Το ξαναγράφω είμαστε πρώτοι και αυτό μετράει , πόσες μαλακιες να γίνουν ακομα.Ας το δει ο κοουτσ πιο έξυπνα, πιστεύω ότι μπορεί κάτι θα κατάλαβε.

  33. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς takis pap : Βόρειος είμαι κι εγώ. Ο Καρυπίδης πέρσι ήταν με τον χάπια, φέτος είναι με το νονό των νονών, έχει πρόβλημα πού θα πάει του χρόνου; Σιγά τον κώδικα τιμής που έχουν τα σκουλήκια…Χεσμένα τα έχουν όλοι.

  34. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Holmes : Α οκ, την δέχομαι αυτήν την επιχειρηματολογία. Είναι σημαντικό να πηγαίνουν τα χρήματα των τίτλων εκεί που θέλει ο κόσμος. Φυσικά μετά, θα έρθουν και οι μέλισσες.

  35. Ο/Η Holmes λέει:

    Προς Το φως του φεγγαριού: Οχι, να τους ξελασπωνουμε μια ζωη και να μας βριζουν. Η μεγαλοψυχια πρεπει να εχει και καποια ορια.

  36. Ο/Η bandog λέει:

    και καως ετσι σηεμρα ο κλασσικος μιζερος ΑΕΚτζης (εχουμε πολλους τετοιους) εβαλε ξανα να παιζει την κασετα της απαξιωσης προπονητη και παικτων.

    γιατι ο ΑΕΚτζης ειναι ενας συναισθηματικος διπολικος μαλακας οπαδος και με συνδρομο καταδιωξης. πρεπει ναν ψαχνει παντα εναν υπευθυνο πιο μαλακα απο τον ιδιο.

    δεν υπαρχει το απλο στο ποδοσφαιρο ” παιξαμε μετρια, παιξαμε ασχημα, μαλακιστηκαμε , χασαμε”
    ΟΧΙ:
    πρεπει να φταιει καποιος συγκεκριμενα και οσο πιο μεγαλος ειναι ιεραρχικα στην ομαδα τοσο το καλυτερο για το διπολικο αφηγημα.

    ετσι εγινε σε μια εβδομαδα ξανα ομαδα της πλακας η αεκ και προπονητης της πλακας ο Αλμεϊδα.
    και ομαδαρα που θα το παρει δικαια ο παοκ.
    που ηθελε παραταση για να κανει τελικη και Χ στον πανουργια.
    ή ο γαυρος που δεν μπορει να κερδισει τον αδιαφορο καρυπιδη…

    οποιος το παρει φετος παιδια, δικαια θα το παρει.
    γιατι θα εχει οφεληθει περισσοτερο απο τις μαλακιες των υπολοιπων.

    κακη η ομαδα σημερα σε νοοτροπια και ψυχικα αποθεματα.
    ακολουθησε τον ρυθμο του παοκ αντι να επιβαλει τον δικο της.
    και στο πρωτο μερος εδειχνε οτι θα το κανει…
    κριμα.

    δεν γινεται αυτη η ομαδα να μην πληρωσει τα ατομικα λαθη.
    εχει και αυτο το χουι φετος.
    παιδικη αντιδραση αμυανς και τερματος στα γκολ.
    εκανε μαλακιες ο προπονητης ?
    προφανως .

    δεν ειχε καμια λογικη η εισοδος του ντεφορμε τσουμπερ.σε σημειο που το σκορ μας βολευε.
    εχεις εναν παοκ να σε πιεζει με καμιναδες .δεν ειναι κακο να δωσεις βαθος , υψος και ταχυτητα στην αμυνα σου περνωντας τον Μητογλου την ωρα που δοκιμαζες ως τριτο τον σιμανσκι ή τον γιονσον μεσα στον αγωνα.
    αφησες γυμνο το κεντρο. μπορουσε να μπει και ο Λιουμπι αν ηθελες πληθος εκει.
    σου εκανε ο γυφτοπουτανος τα γυφτικα του “δεν με κερδιζεις ξανα” και το σπασιμοσ τον παγκο και σε εφερε στο επιπεδο που μπορει να σε κοντραρει.
    ξερει οτι δεν εισαι κλεφτοκοτας σαν αυτον.οτι παιζεις μονο και παντα για τη νικη. και το εκμεταλλευτηκε.

    πηγαινε κανε αυτο που ξερεις. παρε ενα αντρικιο διπλο στο τηγανι και τελειωσε το.
    οπως περσι.τοσο απλα…

  37. Ο/Η Ραμπεσατρατανα λέει:

    Ο Αλμευδα οταν τα σκατωνει και κάνει λάθη,θα δέχεται κριτική,είναι η 2η χρόνια του,ναι πήρε νταμπλ πέρυσι,αλλά φέτος έχει κάνει σημαντικά λάθη που έχουν στοιχίσει αποτελέσματα.

    Σε δύο παιχνίδια ο λουτσεσκου σου έκοψε 5 πόντους,στο 90′,άρα κάπου σε έχουν μάθει,σε έχουν διαβάσει,γιατί αλλάζεις τον Πινέδα θέση,έγκλημα,χάνεις το κέντρο,χάνεις μέτρα,σε σφυροκοπούν συνέχεια με στημένα,με κόρνερ,γιατί βάζεις τον γκατσινοβιτς αφού δεν τραβάει,καμιά σχέση με τον παίκτη που βλέπαμε πέρυσι,γιατί αγνοείς τον λιουμπισιτς,γιατί δεν βγαίνει ο Αραουχο από το ημίχρονο,ξεφουσκώσε όλη η ομάδα στο β,παρόλαυτα κάνεις το 1-2 κόντρα στη ροή και αντί να το προστατεύσεις άμεσα με κινήσεις,κάθεσαι τρως το 2-2 και μετά το 3-2.

    Με δύο νίκες το παίρνεις,μπείτε με το μαχαίρι στα δόντια,όπως με τον βαζελο και θα το πάρετε,αν πάτε σαν χεσμενοι θα κλαίτε.

  38. Ο/Η bandog λέει:

    οι στοιχηματικες σημερα δινουν την αεκ 1.22 για κατακτηση.
    ή αλλιως 3.55 να μην το παρει η αεκ.
    δεν ειναι κοροϊδα….
    βλεπουν βαθμολογια και αγωνες.

    ΑΕΚ 75
    παοκ 71
    παο 71
    οσφπ 70

    η ΑΕΚ εχει δυο αγωνες. οι στοιχηματιεκς θεωρουν δεδομενο οτι θα παρει το ματς με Λαμια. δλδ θα φτασει ευκολα ή δυσκολα τουλαχιστον 78 βαθμους.

    υπερτερει σε ολες τις ισοβαθμιες.
    δλδ βαζελος ειναι ηδη εκτος τιτλου ενω παοκ και γαυρος πρεπει να μαζεψουν 8 και 9 βαθμους αντιστοιχα σε τρια ματς , το ενα μεταξυ τους.πρακτικα να κανουν 3 νικες στα 3 εναπομηναντα ματς.

    ο παοκ παιζει με γαυρο , βαζελο και αρη .
    ομαδες που θελουν τιτλο, ευρωπη και νικη γοητρου λογω αιωνιου ντερμπυ.

    ο γαυρος; με παοκ , αεκ , βαζελο . + 2 ματς με αστον βιλα σε ραντεβου με την ιστορια του.

    η αεκ αρκει να μην χασει σε ο,τι αφορα την κοντρα της με γαυρο.
    αν ομως ο παοκ με το γαυρο εχουν φερει εμταξυ τοςυ Χ , η ΑΕΚ το σηκωνει και με ηττα στο τηγανι αρκει να νικησει στην εδρα της τελευταια αγωνιστικη τη Λαμια.

    ε αν κανει καποιος τρεις νικες και δεν κερδισει η αεκ στο τηγανι, χαλαλι του , το αξιζει !

  39. Ο/Η Κωστής Δ. Θ. λέει:

    Είδα τα τελευταία λεπτά μόνο, γιατί ήμουν στο γήπεδο στη Λάρνακα, βλέποντας παιγνίδι πολύ σημαντικό για τα εδώ play off. Η εδώ ΑΕΚ (Αθλητική Ένωση Κίτιον) χρειάζεται μια νίκη στο τελευταίο παιγνίδι με τον εδώ γαύρο, ΑΠΟΕΛ, για να πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα. Γιατί τα γράφω αυτά; Γιατί και εδώ με επαναλαμβανόμενα λάθη και εμμονές του προπονητή κόντεψε να χαθούν οι προσπάθειες μιας χρονιάς. Ισοφαρίστηκε το παιγνίδι στο 90+2 με στημένο, δεν θυμάμαι πόσα γκόλ έφαγε με αυτό τον τρόπο φέτος.. Από αυτά που γράφετε είδαμε επανάληψη της τοποθέτησης του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Πινέδα στο δεξί άκρο και την δημιουργία μιας τρύπας στο κέντρο πίσω από τους επιθετικούς. Οι εμμονές είναι κακό πράγμα στην ζωή και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ακόμα ένα παιγνίδι που προηγηθήκαμε και το γύρισε ο αντίπαλος…Δεν μου αρέσει να μεμψιμοιρώ και να γυρίζω γύρω από το ίδιο σημείο. Οι πιθανότητες για πρωτάθλημα δεν μηδενίστηκαν απλά μειώθηκαν. Θέλεις δύο νίκες και μια πρέπει να γίνει στο τηγάνι. Εκτός έδρας φαίνεται να μην έχουμε την περσυνή ψυχολογία. Πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες και δεν είναι θέμα ηττοπάθειας να αναγνωρίζει κάποιος το που στέκει. Σαφώς άλλο το τι θέλουμε να γίνει και άλλο το τι σχεδιάζεται ή θα γίνει στο γήπεδο.
    Υ.Γ. Οι του ΠΑΟΚ προσπαθήσανε να παίξουν με την ψυχολογία του Αλμέυδα, τα ίδια στην Φιλαδέλφεια, και εν πολλοίς το πετύχανε. Βρώμικη τακτική και καταδικαστέα αλλά έπρεπε να συγκρατηθεί .

  40. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Χθες ήταν 100% έργο Αλμέιδα αυτό.
    Είπαμε, είναι τριετές πρότζεκτ, αλλά δε βλέπω κάποια βασικά πράγματα να τα ΚΑΤΑΝΟΕΙ καν.
    Με αυτή την ομάδα έχεις ΗΔΗ ισοφαριστεί ΔΥΟ φορές φέτος στο 90.
    Είναι η ομάδα με μακράν τα περισσότερα γκολ και αποτελέσματα στο τελευταίο τέταρτο.
    Στο ξεκίνημα μπαίνουν λες και είναι σε παιδική χαρά, το τρώνε κι εκεί.
    Ξεκινάς με ίδια εντεκάδα με ΠΑΟ πριν 4 μέρες , ΟΚ, κανείς δε λέει ότι αυτό είναι λάθος, αλλά το ξέρεις ότι θα τα φτύσουν από την αρχή του 2ου, όπως κι έγινε.
    Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και σε κλείνει από την αρχή του 2ου μέρους.
    Από τα αριστερά σου, εκεί που είναι ο αγαπημένος Αραούχο, που τα έχει φτύσει.
    Τι κάνει? Τον κρατάει μέσα μέχρι το 65 (αντί να τον αλλάξει στο ημίχρονο-50). Μέχρι τότε ο ΠΑΟΚ έχει πάρει τα μέτρα, η άμυνα σου φθείρετε άντε να τον συμμαζέψεις.
    Καλά, δεν ξέρεις την κατάσταση του?
    Μετά κάνεις αλλαγές: Πάλι Άμραμπατ, ΟΚ, μπαταρισμένος όμως. Γκαρσία ΟΚ, χρειάζεσαι κάποιον να πιέσει ψηλά και να κρατήσει μπάλα και ο Πόνσε τα είχε φτύσει.
    Αντί να βάλεις τους χειριστές σου, Λιούμπισιτς και Μάνταλο ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΤΟ 60 (Οι 4 άλλαγές έπρεπε να είχαν γίνει μέχρι το 60-65), αφού βλέπεις ότι δε μπορείς να βγεις από την περιοχή σου, πας και βάζεις τους ντεφορμέ Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ να κάνεις τι? Το 1-2 να το κάνεις 1-3?
    Και να πω και το άλλο? Με τον ΠΑΟ έβαλες επιτέλους και Μήτογλου, 3ο στόπερ, να γεμίσει η περιοχή και να κόβονται οι ψηλές σέντρες? Είπα κάπου κατάλαβες. Χθες πάλι τα ίδια. ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  41. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Το παιχνίδι το χάνει ο αλμευδα με τις λάθος αλλαγές στο β ημίχρονο και την λάθος διαχείριση γενικότερα,ναι τα ατομικά λάθη του καλένς και του Αθανασιάδη στοίχισαν ακριβά,αλλά δεν παίρνεις τον Πινέδα από τον άξονα για να τον αχρηστεύσεις πλάγια,δεν βάζεις τον βαρύ αμπραμπατ και τον ντεφορμε γκατσινοβιτς για να βγει ο ελιασον που τους έχει κάνει κουδούνια,ο άνθρωπος έχει χάσει 3 φορές με τον λουτσεσκου πόντους στο 90′.Δεν ξέρει να κρατάει υπέρ του σκορ.

  42. Ο/Η γιώργης ο γαρατζέος λέει:

    Αν το πάρει φέτος η ΑΕΚ, με τις μαλακίες που έχουν κάνει άπαντες στην ομάδα και πρώτος απ όλους ο Αλμέιδα, θα είναι επειδή η τέταρτη θέση πιθανότερα δε βγάζει Ευρώπη. Ο Άρης χθες απέδειξε πάλι τι πανήγυρις είναι η τουρκοβαζέλα, δε νομίζω να αισθάνεται κανένας τους ασφαλής ότι θα τον καθαρίσουν στον τελικό.
    Ο ζμΠΑΟυγΚ έχει φέτος απίστευτο άστρο, ούτε με 15 παίκτες δεν πάει, αλλά εδώ που φτάσαμε, ας προσέχαμε. Περιμένουμε από τον ΠΑΟ ή τον ΟΣΦΠ να του κόψουν βαθμούς για να μη βγούν τέταρτοι….κατάντια.

  43. Ο/Η Απο το Πριγκηπατο... λέει:

    Έτσι όπως ήρθε η κατάσταση και με τον Αλμειδα να θυμάται τα νιάτα του στην River Plate,θεωρώ πως τώρα θα φανεί αν όντως έχουμε τον capo dei capi ηγέτη.Για όσους ρομαντικούς,”αγνους”,ονειροπόλους και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις βιαστούν να μιλήσουν για διαφορετικότητα ήθους ,να θυμίσω πως όλοι είναι ίσοι μεταξύ ίσων,φράση που την δανείστηκα από τον Καραγιαννιδη στον Φίλαθλο αναφερομενος τότε στο ντοπάρισμα του Τζόνσον και την αποκαθήλωση του.Κι αυτο το γράφω γιατί ξέρουμε τι έκαναν ,κάνουν και θα κάνουν οι “υπόλοιποι ισοι” ….

  44. Ο/Η ΑΕΚ LFC λέει:

    Άιντε καθαρίστε το μυαλό σας και πηγαίνετε να κάνατε 2 νικες στα δύο ματς που απομένουν.Μας έχουν γαμησει στα μαθηματικά.

  45. Ο/Η stelathen λέει:

    Καλησπέρα.
    Μια σκέψη που κάνω εδώ και αρκετό καιρό.

    Η ομάδα από προπονητή και πάνω έχει κυκλώσει το διπλό κάτω στον Πειραιά. Για εκεί κραταει τον λιουμπι και τον Γκαρσία βασικούς.

    Αν δεν προκύψει τότε είναι τελείως μουρλος ο Αλμέιδα που έχει παραγκωνίσει τον λιουμπι και διεστραμμένος εγώ που το σκέφτηκα

  46. Ο/Η bandog λέει:

    αντε παλι.
    εχθες στον παγκο δεν ειχε ακραιο μπακ.
    πηρε καρτα ο ροτα , κοιυραστηκε και φανηκε να πηγαινει για κοκκινη.
    εσεις ποιον θα βαζατε στη θεση?
    ο πινεδα εχθες δεν επαιξε καθολου αξονα οπως δεν επαιξε στο μεγαλυτερο διαστημα με τον βαζελο.

    δεν φταιει η μεταθεση πινεδα στο ακρο αμυνας.
    εχιες παρει πιο δυσκολα ματς με την τοποθετηση του εκει.

    η αεκ ειχε xG 2.5 και εβαλε 2.

    ο παοκ ειχε xG 1 και εβαλε 3 γκολ.

    το 30 μαλιστα ηταν ενα σουτ απο ενα τυπο που επρασε την μπαλα απο δεκα κορμια και κατω απο τα ποιδια του μεϊτε που οριακα δεν ηταν οφ σαϊντ.

    θελουν και τυχη τα μεγαλα ματς που δεν εχουμε…

    καπου ωπα με τα δηθεν λαθη προπονητη που ΔΕΝ εχουν στοιχισει σοβαρα στην ομαδα οσο εχουν στοιχισει τα παιδικα λαθη παικτων.
    στον αρη του βιντα, στη λεωφορο του μουκουντι, εχθες του καλλενς και του αθανασιαδη.
    δεν γινοταν παιδιακαι να μην ξεκινησει ο αθανασιαδης, ουτε ο καλενς, ουτε να μην παει δεξι μπακ ο πινεδα…

  47. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς stelathen : Ενδιαφέρων ο συλλογισμός αλλά σε επίπεδο play station. Ο Λιούμπι δεν χρειάζεται ρυθμό καθόλου;

  48. Ο/Η Πίσσα και πούπουλα λέει:

    Προς bandog: Ας πούμε ότι είναι έτσι. Μια ερώτηση-απορία: Στο 3-0 επί του βάζελου έβαλε Μήτογλου (!!) στα τελευταία λεπτά. Στο σχεδον αναπάντεχο 1-2με ΠΑΟΚ και με ενα τεταρτο να απομένει,γιατί δεν τον ξαναέβαλε, και εριξε μέσα τους “τελειωμένους” (από πλευράς φόρμας εννοώ) Τσούμπερ Γκατσίνοβιτς. Για να κάνει το 1-3 οπως λέει και ο Γιώργης; Αν θες να κρατήσεις μπάλα πάλι, γιατί δεν βάζεις Μάνταλο-Λιουμπισιτς (με τον τελευτάιο να περνά τις μπαλιές του μπροστά ή και ο ίδιος να περνά μπροστά. Το έχει αυτό. “Δεν μαρκάρει ο Μάνταλος”. ο.κ. Ας μην εβαζε αυτόν. Ας έριχνε τον καράφλα μονο και όχι τους άλλους δυο που προανέφερα.
    Δεν έιπαμε να πέφτουν κάτω, ούτε να κουκουλωνουν τη μπάλα στο σημαιάκι του κόρνερ για καθυστέρηση. Να θωρακισεις την ομάδα λέω. 14 κερδισμένα κορνερ ο ΠΑΟΚ και άπειρα στημένα πέριξ της περιοχής; Ποιος είναι; Η Μ.Σίτυ;
    Οταν ξέρεις οτι το γερό σημειο του ΠΑΟΚ είναι οι κεντρώοι μέσοι, τί στο διάολο πεταει μέσα Γκατσινοβιτς Τσούμπερ; Να κάνουν τί;
    Δεν με ενδιαφέρει πως μπηαν τα γκολ του ΠΑΟΚ (λάθη και γκέλες κάνουν όλοι.) Αλλα το ότι σε έκλεισε επί 50 λεπτά πως ξεπερνιέται;
    Δεν έχει αμυντικό προσανατολισμό. Δεν τον ενδιαφέρει. Τω γνωρίζουμε και το αποδεχόμαστε.(γι αυτό άλλωστε και δεν έχει αμυτνικους στον πάγκο. Με ενα βλακορώτα εναν Κάλενς και έναν Χατζισαφί πορευεται. Αυτός είναι ο Αλμέιδα ( η μάλλον έχει και αυτα τα χαρακτηριστικά. ο.κ)
    Τώρα τί θέλει και μαλλιοτραβιέται με τους μπράβους; Δεν του φτάιει κανένας που έρχασε. Οποιος έχει τα γένια,έχει και τα χτένια.

  49. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς bandog : Κανένα λάθος Βίντα δεν υπάρχει με Άρη, κατ’ αρχήν. Δεν υπάρχει επίσης κανένα πέναλτυ. Τα λάθη του Αλμέιδα είναι πολύ απλά οι καθυστερημένες αλλαγές. Η μη χρησιμοποίηση χειριστών στο κέντρο όταν ο Πινέδα ήρθε πίσω. Ο παραγκωνισμός του Λιούμπισιτς. Ο Αθανασιάδης δικαίως παίζει αφού ο Στάνκοβιτς είναι απλά φοβίτσουλας. Ο Αθανασιάδης κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι.
    Φυσικά παίζουν τα προσωπικά λάθη αλλά τα κυρίως λάθη είναι του προπονητή. Για πολλοστό παιχνίδι κιόλας. Ο Αλμέιδα είναι ρομαντικός για τη μπάλα κι απλά δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει πώς να παίρνει αποτέλεσμα.

  50. Ο/Η Ακησ λέει:

    Καλησπέρα στην ομάδα πρώτη φορά γράφω γεια σου Στήβεν σε διάβαζα από τον φίλαθλο οπωσ και τους άλλους μεγάλους γραφιαδεσ που είχε η εφημερίδα μια κουβέντα μόνο θέλω να πω την παρτίδα μόνο ο Μελισσανίδης μπορεί να την σώσει οπωσ συμφωνώ με αυτό.το σχόλιο που είχες κάνει πωσ χρειάζεται προπονητη τακτικής η ομάδα καλώσ χρυσοσ ο Αργεντινός μασ ανέβασε επίπεδο δεν τα μηδενίζουμε αυτά που έχει προσφέρει για να πάρει παιχνίδι η ομάδα πρέπει να δουλεύει στα κόκκινα 90 λεπτά αυτό δεν το κάνει ούτε η Σίτυ δεν κόβει το μάτι του αργές αλλαγές κάψιμο.παικτων (φαν φέρτ λιουμπισιτσ) κριτική θα κάνουμε σε όλους για το καλό της ομάδας η προσωπολατρεία τελείωσε με τον Μπάγεβιτς

  51. Ο/Η Γιάννης λέει:

    Νομίζω του χρόνου πρέπει να προσλάβουμε τον Μάντζιο σαν Β’προπονητή-σύμβουλο.Πλάκα-πλάκα οι ομάδες του δεν τρώνε γκολ στις καθυστερήσεις!

  52. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Ακησ : Ο Θεός υπάρχει αφού τίποτα δεν πάει καλά στη ζωή. Χωρίς πρόβλημα, γιατί να υπάρχει Θεός; Στο ποδόσφαιρο τώρα, επειδή δεν είναι κι ακριβώς πρόβλημα, ο άνθρωπος – πρώτα ο εγγυητής – λατρεύει κάποιο πρόσωπο. Που όπως βλέπεις, βγάζει και μια αυτοβιογραφία λες κι είναι κάτι παραπάνω από μπάλα. Μας τα έχουν πρήξει με τον προφήτη και με πεντακόσιες άλλες τρίχες, όμοιες με αυτές που ακούγονται στην εκκλησία. Εγώ έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά με τις μπούρδες που διαβάζω.
    Και το κυριότερο : ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

  53. Ο/Η ...Το φως του φεγγαριού... λέει:

    Προς Γιάννης : Φυσικά υπερβάλεις αλλά έχει νόημα αυτό που λες. Πού είναι ο βοηθός του; Προπονητικά δεν έχει αυτόν που τον ξύπναγε. Φυσικά και σπεύσανε οι αεκτζήδικες δυνάμεις να υποβαθμίσουν τον ρόλο του βοηθού, αλλά μόνοι τους απέδειξαν την βλακεία τους : Δηλαδή όταν τον είχε, αυτός δεν έκανε τίποτα ; Τότε γιατί τον είχε; Πλήρωνε ο εγγυητής αργομισθία; Στο NFL είναι ηλίθιοι που έχουν άλλους προπονητές για άμυνα και για επίθεση; Άλλο σπορ; Όχι πλέον με τα var, τις τόσες αλλαγές και το πολυπληθές ρόστερ λόγω δεκάδων αγώνων. γαμώ τους καινοτόμους έχουμε….

  54. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Δεν διαφωνώ με αυτό που λεσ αλλά εδώ μιλάμε πάμε να το χαρίσουμε μόνοι μασ τακτικά ο Ρουμάνος είναι δύο κλάσεις ανωτεροσ άσχετα που είναι νούμερο γιατί έχει πάρει χαμπάρι σε τι καφενείο χώρα βρίσκεται χωρισ διοίκηση με κάτι παίκτες τησ πλάκας δηλαδή ρε Αλμέιδα ποσα γκολ θέλεις να βάλεις για να πάρεις ένα παιχνίδι και κάτι τελευταίο αυτός ο Ροα που έχει για προπονητή τερματοφυλάκων είναι υπαρκτό πρόσωπο η κάτι αόρατο?

  55. Ο/Η nnektarios λέει:

    Να προσθέσω κάποια στοιχεία στην κουβέντα.

    Κανένα πρωτάθλημα δεν πήραμε δώρο πέρυσι. Ο ΟΣΦΠ πήρε 0-0 παίζοντας μανιασμένα στο ναό. Έδωσε το 0-2 στη Λεωφόρο. Τουλάχιστον 5 παιχνίδια δόθηκαν στον Αλαφούζο από τη διαιτησία, ένα από αυτά το μεταξύ μας που ήταν εξάποντο. Η παρέα της ροτόντας πέρυσι έκανε ότι μπορούσε για να δώσει στον Αλαφούζο δώρο το πρωταθλημα. Απλά, για το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη ο Μελισσανίδης πάτησε στο λαιμό τον χοντρό, δεν θα δώσω παραπάνω λεπτομέρειες. Έχω πει σε κάποια παρέα με λεπτομέρειες πώς ενήργησε.

    Όσον αφορά το φετινό, ανέλυσα τους κλεμμένους βαθμούς από τη διαιτησία. Δώρο με -10 κλεμμένους βαθμούς δεν υπάρχει. Αν έρθουν Χ οι βόρειοι-νότιοι γαύροι, θα είναι γιατί δεν μπορούν η γιατί κανένας δεν θα ρισκάρει να βγει 4ος. Το κύπελλο είναι του Άρη, η έμπνευση ήταν του Μελισσανίδη.

    Ακόμα και τώρα, με ήρεμο αίμα, όχι μόνο δεν θεωρώ ότι έκανε λάθος ο Αλμέιδα, αντιθέτως ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ στάθηκε απέναντι στους κομπλεξικους υπάνθρωπους. Το μοναδικό μου παράπονο από τον Μελισσανίδη είναι ακριβώς αυτή η ανοχή στα τερτίπια του Ρώσου και κάποιων ανύπαρκτων υπαλλήλων του. Ελπίζω η σιγή του να φυλάει κάτι για αυτούς στο μέλλον.

    Ο Αλμέιδα, όπως όλοι οι προπονητές στον κόσμο κάνει και λάθη. Όμως, είναι εδώ και μετά το Νταμπλ, πάει για δεύτερο συνεχόμενο πρωταθλημα. Το παιχνίδι με τον παοκ ήρθε 3 ημέρες μετά από αυτό με πάο. Και στην εξιδανικευμένη περυσινή σεζόν, μετά τη Λεωφόρο ήμασταν ανήμποροι με ΟΣΦΠ στο 0-0. Ο παοκ έπαιξε με 7 νέους παίκτες μετά τη Λαμία. Ο κομπλεξικός ρουμανογυφτος καίει τα πάντα (ακόμα και την πρόκριση με τη Μπριζ), αρκεί να κάνει ζημιά στην ΑΕΚ. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα τους γυρίσει ακριβώς στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

    Το να είσαι 4 και 5 βαθμούς μπροστά (με παιχνίδι περισσότερο έστω) και να τα έχεις βάψει μαύρα, πάει πολύ. ΟΚ, δεν το πήραμε στην Τούμπα, αν χρειαστεί θα το κάνουμε στο Καραϊσκάκη, εκεί θα έχει μεγαλύτερη αξία άλλωστε, τα μέτρα μας δεν είναι για τους γύφτους.

    Ο Αλμέιδα ήταν και είναι ότι καλύτερο συνέβη στην ΑΕΚ. Τον Μελισσανίδη τον είδαμε και όταν έδωσε λεφτά και το ελεύθερο στον Καρντόσο. Εμείς πρέπει να είμαστε η ασπίδα του και αυτός θα μας δώσει μεγάλες στιγμές στο μέλλον, θα ξεπεράσει στα τρόπαια όλους τους προηγούμενους.

    Καλή Ανάσταση, όλα θα πάνε καλά!

  56. Ο/Η ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ λέει:

    Η ομάδα από την αρχή του 2ου ημιχρόνου “φώναζε” ότι θέλει φρεσκάρισμα. Για τη μη χρησιμοποίηση του Λιούμπισιτς τα τελευταία παιχνίδια μόνο ο Αλμέϊδα μπορεί να δώσει μια λογική εξήγηση. Μήτογλου μακράν ο πιο αδικημένος παίκτης φέτος. Τον μάτιασα τον Κάλενς και εντάξει η λάθος απόκρουση αλλά η αντίδραση μετά που την αφήνει να σκάσει ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα. Ο Αθανασιάδης προς το τέλος που η μπάλα ζεματάει θα σου κάνει τη μαλακία που θα καθορίσει το αποτέλεσμα και θα διαγράψει ότι καλό έχει κάνει μέχρι τότε. Για την ιστορία τα xGoals ήταν ΠΑΟΚ 1xG, AEK 2.3xG

  57. Ο/Η πατρινος λέει:

    ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

    Φιλε μου γεια σου.Αν δε σε δεσμευει κατι,πολυ θελω να μαθω πως το καταφερε ο Μελ με το χοντρο.Μιλαω για το πατημα στο λαιμο.

  58. Ο/Η Alex λέει:

    Την τεταρτη καθαρισαμε με το παο.
    Δεν θελω ισοπαλια μεταξύ των γαυρων. Καθ υπερβολην δεν με νοιαζει καν το πρωταθλημα.
    Ανυπομονω για το τηγανι ωστε να λυθουν τα εσωτερικα μας συμπλεγματα με αυτην την βρωμα, και οτι αυτη συμβολιζει κοινωνικοπολιτικα, μια και καλη.

  59. Ο/Η nnektarios λέει:

    Προς Πατρινός: Γεια σου φίλε μου, δεν μπορώ να το γράψω και δεν το λέω για λόγους εντυπωσιασμού. Αν ανέβεις στη φιέστα με τη Λαμία με το καλό, δεσμεύομαι αν βρεθούμε να στα πω λεπτομερώς.

  60. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Ο ρωσος ξηλωθηκε για την αλλαγη στην επο,δεν ειναι μικρο πραγμα αυτο για να το ξεχασει ακομα κι ενας τιγρης.

  61. Ο/Η πατρινος λέει:

    Νεκταριος
    Αν προλαβω να κλεισω εισιτηρια αυριο και δε προκειψει καποιο προβλημα θα ανεβω με τον μικρο.
    Οποτε εκεινες τις μερες σου στελνω μνμ εδω για να δουμε πως θα βρεθουμε

  62. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Νεκτάριε εγώ δεν ρωτάω πώς τόν πάτησε στο λαιμό πέρσι, αλλά αν μπορεί νά τόν ξαναπατήσει και φέτος

  63. Ο/Η Ακησ λέει:

    Προσ Νεκτάριο γεια σου φίλε πολύ σιγουριά βγάζεις ποδοσφαιρικά φέτος δεν μου βγαίνει πολλά σκαμπανεβάσματα έχει η ομάδα εκτός άμα ξέρεις πράγματα παρασκηνίου που και αυτά πάντα παίζουν όπως και να έχει με όλη την καρδιά εύχομαι να έχεισ δίκιο και να γίνουν οι σωστές κινήσεις το καλοκαίρι για να κτίσουμε μια πολύ καλή ομάδα την καλησπέρα μου

  64. Ο/Η bandog λέει:

    @nnektarios

    ο Τιγρης εχει θεσει ενα πλανο φετος.
    πρωταθλημα η αεκ, κυπελο ο αρης , 4ος ο γαυρος.

    μενει πιστος σε αυτο και ηρθε η ωρα να μιλησει οπως ξερει.

    προσωπικα του χρεωνω μονο την ανοχη που δειχνει σε μπουγατσες. τους εχει χαριστει πολλες φορες στα γυφτικα σοου που κανουν….

    @Ακης

    γιατι να μη βγαζουμε σιγουρια?

    οι στοιχηματικες που δεν χαριζουν λεφτα. πληρωνουν με 1.22 το να το παρει η αεκ και 3.55 να το χασει. γκανιοτα στο 9.2 δλδ.λογικη γαι μακροχρονιο….
    σε ορους πιθανοτητας με την γκανιοτα , 82% να το παρουμε , 28% να το χασουμε.

    ποιος το χανει σιγουρα ?
    θα το μαθουμε στις 12 του μηνα.
    εκει σιγουρα ενας εκ των δυο γαυρων βορρα και νοτου το χανει σιγουρα . ισως και οι δυο αν ερθουν Χ και το παιρνει η αεκ πηγαινοντας μαλλον βαθμολογικα αδιαφορη στο τηγανι.

    αν νικησει ενας εκ των δυο , τοτε θα μαθουμε στις 15 του μηνα αν το παιρνει η αεκ.ή αν θα παιχτει τελευταια αγωνιστικη με τα ματς να ευνοουν την ΑΕκ που υποδεχεται λαμια ενω γαυρος και παοκ παιζουν αιωνια ντερμπυ σε λεωφορο και βικελιδης…

    θα κανει 4 συνεχομενες νικες σε ντερμπυ ο παοκ?
    μπραβο του τοτε , δικαια θα το παρει.

    θα κανει 3 συνεχομενες ο γαυρος ενω θα εχει παιξει και δυο ιστορικα ματς με βιλα?
    μπραβο σε αυτον τοτε.

    θα τα κανουν ολα τελεια οι αλοι και η ΑΕΚ δεν θα παρει βαθμο στο τηγανι?
    κακο του κεφαλιου της.

    εσυ ποσες πιθανοτηετς δινεις στα παραπανω δεδομενα να συνδυαστουνα αρνητικα γαι την ομαδα?

  65. Ο/Η Ακησ λέει:

    Φίλε Νεκτάριε λίγες πιθανότητες δίνω να συμβούν όλα τέλεια για τους άλλους το θέμα μου είναι πωσ βλέπω στην ομάδα λάθη παιδικά και η διαχείριση του Αλμέιδα είναι λάθος κατά την γνώμη μου έχει χάσει 10 βαθμούς γιατί δεν ξέρει και δεν θέλει να μάθει από τα λάθη του στην Τούμπα βάζεις Γαλανόπουλο Λιουμπισιτσ και Μήτογλου και τώρα θα πίναμε μπυρεσ χωρισ βέβαια να ξεχνάω τι βλέπαμε τόσα χρόνια και πόσα πράγματα θετικά έχει βάλει στην ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ της δεκαετίας με έδρα φρούριο δεν χρειάζεται να μασ βγαίνει η ψυχή κάθε χρόνο αυτά από εμένα

  66. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Καθίστε αναπαυτικά και δείτε να σηκώνει ευρωπαϊκή κούπα στο σπίτι σας ο Μαρινάκης και ο Γαύρος.

    Επίσης όταν θα χάσει μέσα στη τουμπα και εμείς θα μπούμε χεσμενοι στο γήπεδο τους,θα χαθεί και το πρωτάθλημα.

    ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΤΣΙ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *